O le tasi potumoe fale mautotogi i le fale o le 81 faasologa (g.Yembathinburg)

Anonim

Fa o poloketi o le lua-potu potu e lua ma le atoa o le 51.4 m2 i totonu o le fale o le 81 faasologa (toegawurg).

O le tasi potumoe fale mautotogi i le fale o le 81 faasologa (g.Yembathinburg) 13947_1

Yembatenburg) "SRC =" / Ata / 4828_I17_B.jpg "Igoa o le Wincireburg Sourts)" SRC = "/ Ata / 4828_i18_b.jpg" Igoa = "I18"> Afai e manaʻomia, o se ata laupapa ma malu e mafai ona faia. Ona mafai lea ona tatou faʻaaogaina le TV e le gata i le potu malolo, ae o le umukuka o le umukuka o loʻo i ai) "SRC =" / A19 "o loʻo faʻapipiʻiina i le Baghbanin tulei. E le i ai i lalo o le sikoʻe, le isi nicher ato ato mo ie likin exateateburg) "o le 'ai i le umukuka) ua tuufaatasi. I lalo o le laulau i luga o loʻo i ai se paʻu uaina uaina. Ekatininburg) "src =" / ata / 4828_ i2s o le fofo o le vailaau Suia o le tele o elemene elemene (ie pupuni ma moega i totonu) ma le tapoleni i le ulu o le taeao, e mafai ona e faia se potu moe i le potumoe, exateburg ) "Dis =" 1 "SRC =" / Ata / 4828_I22_B.jpg "Igoa =" fuafuaga pe a toe fausia

E Iefeninburg) "SRC =" / Ata / 4828_I23_B.Jpg ">

Nofoaga Fale Nofo ai le 81 ia Metathinburg

O le asō matou te ofoina atu ia te oe se potu e lua-potu o loʻo iai i le 81 faasologa o le fale na o mai mai le taulaga o KT (muamua o le Sypov), e pei ona o iai "i le lotoifale ". E moni, o eseesega mai talitufanua o Modeko "o masaga" i le fale mautotogi o se matata tele fuafuaina e le masani ai.

E sili ona tutusa fale o lenei tusi, e le fou ma faapelepeleina. Maualuga - 5 ma le 9 fola. Faʻatasi ai ma le tasi-faʻatasi-potu faʻatasi potu potu e fa o loʻo iai ni potu gata ai. O puipui i fafo o le fale (500mmim mafiafia) e tele-sima poloka o se lua-laina tipi, ufiufi i maamora maamonu. O puipui i totonu e aofia ai mea e faʻamalosia ai papaʻe. Overlapppping - Precascast sima panels. O le fale mautotogi e toʻalua potu ua tuʻufua, i se tasi o loʻo faʻaogaina i le panisi, o se tamaʻi umukuka, tuʻu faʻatasi ma le faleuila e fuafua i le faitotoʻa. O le ventipes pusa o loʻo faʻamalosia sima, o loʻo i totonu o le totonu o le fale o le fale, ia o le umukuka, faletaele ma faleuila o latalata i ai. Masani ventipela, manava. Vaega i le va o potu o loʻo faia i Gypsium Correte Panels, Vasega i le faletaele - mai le Cerardzite sima.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

E Iemoanburg) "src =" / ata / 4828_Main_b.jpg ">

E Iekhetinburg) "disk =" 1 "SRC =" / Ata / 428_map1_B.JPG AE DECONDSH

Tatala masani tala

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faʻatupuina le faʻavasegaina i le avanoa ona o le le fiafia o vaega o le ola-meaʻai potu, umukuka ma alatele
  • O le faʻaopopoina o le nofoaga o loʻo i le 1.74m2
  • Fausiaina se potu manaia laei i le potumoe

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le nofoaga o faitotoʻa i le faitotoʻa faitotoʻa fatuina o faʻalavelave ma le malosi
  • Le ono o loʻo ulagia o manogi o kuka i fale nofomau, faʻatasi ai ma le umukuka
  • Suia o le potu malolo i le potu mau
  • E faigata ona taofia le laulau o se kamupani tele

O le Poloketi Taavale se masani potu-potu potu i le lanu lanu, muamua ma le lelei fale mo se ulugalii faaipoipo talavou. O ni tofo i lona toʻalua ma lona toʻalua e le fetaui ma sina: O le tane o "faʻaupuga o", o le fafine e manaʻomia le malosi o le mafaufau ma le poto oona. O le iʻuga o se fale mautotogi ma elemene o ni faʻailoga eseese e lua.

A toe foʻi mai, o le 'auʻaiga o loʻo galutati ma toetoe lava a toeititi uma vaega. E tuʻufaʻatasia le potu malolo avanoa ma se umukuka ma alatele. O le faʻataʻitaʻiga fuafuaina o le faʻamamaina o le tapatu: umukukauni nichh, ituaiga, nofoaga faafiafiaga, fale faafiafiaga, fale.

I fafo Anamua E le toe i ai le potu malolo. O se tamai laupepa i luma o le faitotoʻa ua faʻamamafaina ma se moli-beige ma le paluga fatuga (ina ia le tu i totonu o le potu i totonu o le potu malolo ma e le o tu i totonu o le potu malolo ma e le o tu i totonu o le potu malolo ma e le o tu i totonu o le potu malolo ma e le o tu i le fale mautotogi) E faʻapipiʻi le kapoti i fafo mo le faʻanoanoa i le faitotoʻa o loʻo ulufale ai. O loʻo ofoina mai ai le moli e fausia-fale, o le a faʻaititia ai le tulaga o le potu i lenei vaega o le potu i le 8Cm.

Le vaega autu o le tulaga potu malolo , stylistly tuʻufaʻatasia le avanoa uma - faia e tusa ai ma ata o le tusiata o le ata o le fata o le laupepa o le laupepa, teuteuina i polysurethane o elemene. O lenei rack e teteʻe i le sili atu o le televise ma ata vitio ma a sē tele o paaga mo tusi ma ituaiga eseese mea. E i ai se sofa strip ma le hisquarium. O le pito i tua o se tasi o le Sofas ua ufitia i se vaega o le 'ai (o le laulau ua mamanuina mo 6 tagata). O le potu malolo e mafua mai meaafale i totonu o se itu o aso nei, teuteuina ma lanu pupula, aluga ma pulumu. I le aia tatau o le ulufale, i le puipui, o se kapoti tele ua faapipiiina. O le puipui o loʻo taʻe i fafo ma laufanua. O le fola i totonu o le potu malolo o le, pei o le potumoe, e faia mai le Artaistic Oak Cirqut. A o le filifiliga e faʻaititia ai le tau o lona togi, e mafai ona e ofoina atu se packer parqutch ma se mea teuteu ese mai eseese ituaiga o laʻau poʻo se tamaoaiga. O puipui o loʻo valiina i lanu e lua - pastel-beige ma le agamalu lemu - ma le faʻauma ma le polysurethane foliga e faʻataʻitaʻi i le pusticco. O faʻailoga e tuʻuina ma ufiufi i se aile oona plarylic vali, pe a maeʻa ona latou faʻamalosia foʻi faataamilo i le alalaloa o le potu i le paepae.

Ulu i luga umukuka O loʻo i ai le tulimanu o le faʻatulagaina ma o loʻo nofoia lava. O le le atoatoa o sea fofo o le le lava o le tele o le tele o le tipiina. O le fola ua folasia tutusa ma ala i le alatele ma vaega i totonu o le potu malolo, Puarcelain Conesware. Ia faʻamalamalamaina le nofoaga faigaluega, o moli moli o loʻo faʻaaogaina i le o le manaia o le pito o le laupepa.

Potumoe Tu i le potu mamao. Lenei ua faʻamoemoe e faʻatulaga se potu manaia tele o le laʻei atoa, ma nai lo le masani masani faʻaleaga toʻilalo faitotoʻa, tautau le pa puipui o le mafiafia o le susu susu-paʻepaʻe. O faʻamafanafanaga o Sasaʻe na pule ai le Insice. Afai e manaʻo i ai, i le itu i sasaʻe e mafai ona suia e le Aferika, Mekisiko, Scandinavia poʻo isi mea o loʻo i ai. O le potumoe ua filifilia i le masani ai le tino meafale. Bedalchin i luga o le moega foliga sasaʻe sasaʻe talafatu, o le puipui i le laupapa o loʻo teuteuina i le potu malolo e ala i le faʻapipiʻi o le ata turki. O le lanu autu o puipui ma le taualuga, ma meafale ma pupuni i luga o le faamalama - agamalu-beige. O le a manava totoe, vagana le moega pepe, sinasina.

Faletaele ma le malolo Tuʻufaʻatasia ma fai se potu faʻatele, lea e fetaui lelei uma meafaigaluega ma le lelei.

Poloketi vaega $ 1420.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 8520.
Fale o fale (aofia ai vaega - paso pulupulu, taualuga - plasterboard) $ 4250.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Hall, umukuka PERONDA PICKAVIIN tusi (Spain) 7,6m2 23. 174.8.
Potu-'oti potu, potu moe Art Parquet (Lusia), Oak 36.6m2. 105. 3843.
Ofu Laminate auala (Suetena) 3,3m2 24.8. 81.8
Faletaele Ceramic tile steuler (Siamani) 2,3m2 35. 80.5
Puipui
Umukuka "Apron" Ceramic tile Marca corona (Italia) 2.73m2 22. 60.
Fale-Ola O le teuteuina o Gaudi Scorc (Meleisia) 32 pog. M. 12 384.
Faletaele Ceramic tile steuler 20m2 - 700.
Potumoe O le tusi tusi pepa (Belgium) - - 170.
Malologa Vali v / d helios (Farao) 36l. 6. 216.
Taua
Ulufale Hall Hall, Ola-Tino potu, potumoe potu, Kitchen O le teuteuina o Gaudi deor 135 pog M. valu 1080.
Le mea atoa Tikkupuila Acrylic vali (Finelani) 27l 4.8. 129.6
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel Mul-T-loka (Isaraelu) 1 PC. - 1200.
Faletaele, potumoe Swing Union (Italia) 2 pcs. - 840.
Faiva
Faletaele Taele kaldevei (Siamani) 1 PC. 410. 410.
Fuswasin, Unitaz Villeroy Boch (Siamani) 2 pcs. - 670.
O le fefiloi o le palu (Siamani) 2 pcs. - 170.
Heatting Tound Ral (Suetena) 1 PC. 424. 424.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Outlet, ABB Switches (Siamani) 30 PCs. - 340.
Malamalama
Tafafao Hall Taavale moli (Italia) 2 pcs. - 210.
Fale-Ola Chandelier, lala lamemp (Italia) 3 PCs. - 492.
Umukuka, potumoe, chotrobe Fausia-i lamepa (Siamani) 12 PCs. sefulu mal le fa 168.
Meafale ma ni tamaitusi (aofia ai ma masani-faia)
Alatele, potu malolo, faiʻe potu Kapeneta, racks lmii (Rusia), vaega - - 2000.
Umukuka Umukuka aran (Italia) 2.5 pog. M. - 1600.
Fale-Ola Lumi chorrobe - - 1020.
Laulau (Veneer Gonkelo) (Lusia) (e okaina) 1 PC. 400.
Nofoa (Italia) 4 mea. - 800.
Sofas "Formula Sofa" (Lusia) 2 pcs. 1055. 2110.
Potumoe Moega (Rusia) (e okaina) 1 PC. - 1900.
Taga (Rusia) (e okaina) 2 pcs. - 600.
Atoa 20779.7

Yekateninburg) "SRC =" / Ata / 4828_I01_B.JPG.JPG "e manaʻomia tele i le potu 'eseʻese "Igoa =" I02 "> vaega o le potu malolo, vaʻaiga i le umukuka. O suiga o le umukuka o le umukuka e teuteuina i totonu o le cherry veneer. O le lanu o lenei fafie ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le potu malolo lelei, o se tagavai o vali ma tusiata o ata tifaga ma le (2.ji03: "O le afe ma le tasi po" o le "E Iemoanburg)" SRC = "/ Ata / 4828_I04_B.jpg" igoa o le faletaele. Faasaga i le pito i tua o le auro auro ma se foliga foliga, o le fusi o se ata sili ona lelei o le tuaoi o le tuaoi herechareburg o loo tutotonu) "1") fuafuaga i luga

E Iemoanburg) "SRC =" / Ata / 4828_I06_B.jpg ">

I le tumutumu ae le ita

Malosiaga o le Poloketi:
  • Fausiaina fausia-i le Workrobes i le alatele, potumoe ma potu malolo
  • O le masini o se potu mafanafana ma matala potu ma lua potumoe i se vaega maualalo
  • toe fausia o le faletaele, lea e maua ai le avanoa e faʻaopoopo ai lona faʻatulagaina o se masini fufulu
  • Faateleina nofoaga nofomau i le 1.1m2
  • O le Sliding faletaele faitotoa e le manumalo i le fuaitau i le umukuka

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le lava le malamalama masani i le potu malolo
  • Fauina faletaele mo se aiga o le tolu
  • Faateleina le vaega o le carridor
  • Faia le faʻalavelaveina o le leo o le faletaele ona o le faʻaaogaina o le ata lafoia

O se ofo lenei mo se aiga e aofia ai matua ma se tama talavou. Faʻafetai i le laʻititi toe faʻaleleia e le aafia ai fausaga ma inisinia fesoʻotaʻiga, i totonu o se potu e lua potu, e mafai ona maua se nofoaga mo lua potumoe ma se potu malolo. E le gata i lea, o le fausiaina-i totonu o lo o foliga mai, e ui lava mo nisi faʻaitiitia i le vaega o totoe. O le totonu o loʻo faia i le itu faaonapo nei, ma se isi vaega o le pogisa ma pupula mata o fafie.

Vaega Faʻalauteleina o le iʻuga o le faʻaliliuina o le septum o le potu o le ataliʻi. Faʻapipiʻiina o se pusa e teuina o se talavou. O le i fafo o le fafo o loo i ai i le itu tauagavale o le ulufale na saunia mo ia. O le vasega ma le faitotoʻa e tau atu i le potu tele e le mautonu, o le tatalaina o le tatalaina. O le aia tatau o le ulufale atu i le fale mautotogi e tuu ai se fale tele. O loo amata i le alatele ma faʻaiʻu i le potu malolo, e tupu aʻe i lona tulimanu. O lea, o nofoaga ua faʻatasia, fausia se sone faʻaitu o le fale mautotogi. O le alatele e fuafua e faʻafaigofie ai: moli atigivae i luga o le fola, valiina i le leo ma lona puipui, moli fale ma tioata master, tele lamepa.

Potu malolo O loʻo faʻamalosia ina ua maeʻa le vaega o se potu tele ma se togafiti i luga o le potumoe (i le faʻamalama) ma le potu malo i le ogatotonu o le avanoa. Vatooga o potu tutoʻatasi potu: o se potu malolo faʻaesea ma se potu malolo, e mafai ai ona ave uo ma aiga, faʻalogo musika ma matamata le musika. E i ai le sofa, laulau kofe ma plasma Vaega. I le itu taumatau o le sofa o se vaega maualalo o le fata, ma luga o le malutaga, lea e mafai ai ona tuu tisiketi. Ona o le leai o se avanoa, o le koluma ma le DVD Player sa tatau ona faʻapipiʻi i le pao o le fale o fausia-i totonu o le kapoti. I se faatusatusa ma se alatele i le alatele, o le potu malolo o loʻo faia i lanu leaga: parqut mai lela i luga o le fola, lamepate mai moli metbanu i le puipui. O le moli o le autu ma fausia i totonu, faapea foi ma le poto i luga o le sofa. O le minus o le potu o le potu o le le lava o le malamalama o le malamalama, e ui lava i nisi anoamau e ala i le ata o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le potu o le potumoe ma le tioata.

Potu moe E aliali mai se tamai laititi ae o le potu. E i ai moega, moega i autafa o le papa, fatafata o le pusa, o le lapotopoto laulau ma le ofu. O le moega sone e lautele ma pogisa nai lo puipui o totoe ma le taualuga, o le p-foliga fasi. O lenei vaʻaiga vaʻaia o loʻo faʻasalalauina ai tuaoi o le potu. E mafai ona ausia le faʻaliga o auala: seʻi o le pisia o puipui ma le faʻataea i le faʻataea i le tasi lanu, poʻo le vai o pou. E fa o tupua siliva o loʻo faʻamau i luga o sikuea sikuea na faia e tusa ma le tusiata tusiata. O le taualuga i totonu o le potumoe e le tuu i lalo ifo, o le kapeta o loo tuu i luga o le fola.

Atalii potu E sili atu lona susulu nai lo isi potu uma. O se ata o lana mamanu o se nichh, vali i se mauoa lanumoana lanu. Masaga o se moli moli uila mai ika. O lenei mea e mafai ona maua ai le leo e faateleina ai le loloto o le potu. Moli moli o le betuge anime. O le malosi o le le mautonu o moli o lamepa natia i tua o le sili atu o cornitations cornitis mafai ona suia e fuafua i le lagona. O le faitotoʻa i totonu o le potu o loʻo feagai ma faʻafeagai le ulufale i le fale mautotogi, o le a faʻapea ona oʻo mai uo i lona ataliʻi, latou te le manaʻomia le auina atu o nofoaga o tagata matutua e maua i le latou faʻamoemoe fuafuaina. E mafai ona e galue i luga o se tusitusiga tusitusi tele i luga o le komepiuta ma fai lesona.

Umukuka O lo o tusia i luga o le eseʻesega o le pupula ma le pogisa papaʻe o enaena. O le pito i lalo o le ulutala ua tupu i se veneer o cherry, o le pogisa pouliuli o lo o tuu i luga o le fola. Avata pito i luga o le ulu - pupula. Faʻafetai i lenei fofo, o fata foliga o le moli ma aua le tuʻufaʻatasia le avanoa. O le Headset e faʻapipiʻi i se tulimanu, leai se totogi o le nofoaga mo le 'ai laulau ma nofoa. O le faitotoʻa e agaʻi atu i lenei potu 'aisa, e tuʻuina atu le faitotoʻa, ma e taulaʻi vaʻaia ile ala savali. E moni, o se tali na manaʻomia ai le malosi o le ufiʻai ina ia aua le faʻaaogaina le manogi o kuka i le alatele ma le potu malolo.

Faletaele Tuufaatasi ma se faleuila. I le taimi lava e tasi, o le tulaga o le taʻaloga e le suia, peitaʻi i se potu e sili atu ona popole e mafai ona faʻatuina se masini fufulu. O le fana e Taitai ai le faitotoʻa i le faitotoʻa, lea e faʻateleina ai le nofoaga aoga o le alatele.

Poloketi vaega $ 1500.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 10700.
Fale o fale (aofia ai vaega - paso pulupulu, taualuga - plasterboard) $ 4860.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Ulufale Hall, Palcony, umukuka Ceramic Tile "Kerama" (Lusia) 14.9m2 12 178.8.
Faletaele Ceramic tile (Lusia) 3.7 M2 12.5 46,2
Potumoe, atalii potu Kapeta (Siamani) 22.7m2. - 458.
Potu potu, potumoe Parquet "pale" (Lusia) 21,3m2. .8. 272.6
Puipui
Umukuka "Apron" Apa siliva 2.1 pog. M. - 71.9
Faletaele Ceramic tile (Lusia) 15.4m2. 12.5 192.5
Potu malolo Laminate auala (Suetena) 11.6m2 21. 243.6
Malologa Vali i / d okios (Italia) 36l. 4.8. 172.8
Taua
Potu uma Valiina i / d okios 30l 4.8. 144.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel Daloc (Suetena) 1 PC. - 1200.
Atalii potu, potumoe Swing BerTolotto Port 2 pcs. - 800.
Faletaele Sliding Berdolotto Port - - 580.
Faiva
Faletaele Taele ido (Finelani) 1 PC. 509. 509.
Faleuila Gustavsberg (Suetena) 1 PC. 318. 318.
Gustavsberg Shell. 1 PC. 200. 200.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Outlet, ABB Switches (Siamani) 32 PCs. - 360.
Malamalama
Potumoe Fausia-i lamepa (Siamani) 4 mea. 37.5 150.
Le mautonu lamepa 2 pcs. 76.9 153.8.
Atalii potu Chandelier (Austria) 1 PC. 138. 138.
Osmram lamepa (Turkey) 2 pcs. 68. 136.
Umukuka Le mautonu lamepa 3 PCs. - 138.6
Faletaele Fausia-i lamepa 4 mea. lua sefulu 80.
Lapala fuamoa (Austria) 1 PC. 75. 75.
Alatele, potu malolo Taavale moli 10 fasi. 29.9 299.
Fausia-i lamepa 3 PCs. 16.8. 50.4.
Sonex Sonex (Lusia-Italia) 2 pcs. 22.8. 45.6.
Meaafale
Potu, potu malolo, atalii e, le potumoe Sliding Workrobes, Doors, vaega o Mr. Retors (Lusia) - - 2950.
Umukuka Umukuka "Atlas Suite" (Lusia) 2.4 pog. M. - 960.
Laulau, callicirini nofoa 4 mea. - 1726.
Potu malolo Rack dr.toders. 1 PC. - 1350.
Sofa "Demular Sofa" (Lusia) 1 PC. 890. 890.
Laulau kofe (Italia) 1 PC. - 140.
Potumoe Moega "shhaura" (Lusia) 1 PC. 970. 970.
Dresser, Bedtop "Saturaura" 3 PCs. - 340.
Faleuila i totonu, taimarm Mr. Retors 1 PC. - 236.
Atalii potu Sofa "demular sofa" 1 PC. 490. 490.
Ikea rack (Suetena) 1 PC. - 190.
Laulau, nofoa ikea 2 pcs. - 173.
Atoa 17428.8.

E Iemoanburg) "SRC =" / Ata / 4828_I07_B.jpg "Igoa = o le SPAARD i le vaega o le stare ) "src =" / ata / 4828_i08_b.jpg "igoa =" I08 "> E fesootaʻi ai foʻi le fata. Mate Green Glass Glass faitotoa ma tatala fata i totonu o le ogatotonu vaʻaia e faʻafaigofie ai le tele o le faʻamatalaga o le ekafani O le talavou i le potu o le potu o le kalapu o le kalapu a le kalapu a le kalapu a le potu. O sea faigofie o le moli o le lamepa, e aofia ai le pulufana, palasitika ma le maea, e mafai ona faia tutoatasi exkiteburg) "DOD1.J:

E Iefatinburg) "SRC =" / Ata / 4828_I12_B.Jpg ">

Avanoa e aunoa ma tuaoi

Malosiaga o le Poloketi:

  • Masini sipela i totonu o potu moe
  • Faateleina le nofomau

    Lotoa i le 4.2m2

  • Fausiaina o se tasi avanoa o le potu malolo, 'ai i le fale ma umukuka
  • O le masini fufulu e le faʻapipiʻiina le faletaele - faʻaliliu i le alatele

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faʻaititia le umukuka o le taeao 0.62m2
  • Faaitiitia le vaega o le faletaele 0.28m2
  • Fausiaina o se auala savali i luga o le ala i le potumoe
  • Le ono o loʻo ulagia o manogi o kuka i le potu malolo, tuʻufaʻatasia ma le umukuka
  • Pasi atu i totonu o le umukuka e mafai ona o le potu malolo.

Ua faatinoina le toe fausia o le fale mautotogi ia amanaia le tulaga o le ulugalii faaipoipo e leai ni fanau. O loʻo tusia le taulaiga i le potu malolo e leai sona tuaoi manino. O le muamua-avanoa ua valaaulia e aunoa ma se vaega. O le iʻuga faʻamaliega o le a faatino ai vaega o le potu malolo, faleʻoloa ma meaʻai. Ecosil ma le maualuga Tech o loʻo fesoʻotaʻi lelei.

Autnet Anamua E laga ona o le 'au i lalo o 45 tasi o puipui o le faletaele ma lafo mai lona faitotoa. O le vescuph i le itu tauagavale o le ulufale i le fale mautotogi ei ai le fufuluina masini - o lona latalata i le tulaga e mafai ai ona e faigofie ona fesoʻotaʻi. I luga o le fola, malamalama mama ma laina uliuli.

Potu malolo E valavala mai le auala savali ma le tioata vasega faʻapipiʻi i luga o le lua Steel lagolago lagolago. O se vaega o le ata lava e tasi, o le hack hack o loʻo faia, o se potu iloga ma le umukuka. Vaega i le va oi latou e le maina, o le vaega o carrid tagata e faʻafeiloaʻi ai le potu malolo. O se tagata na '' 'aʻai na faia e se fale tioata fou ma se counter counter, e faigofie ona faʻatulaga se sofa. O le Uokna o loʻo faia ai se 'eseʻese vaega, o le mea iloga e le iloga, e tutusa meaʻai tutusa, o le faʻauiga e aunoa ma se tuʻu eseʻese. Lea e mafai ai ona e toe faʻavasega le laulau i soʻo se vaega o le potu malolo. O loʻo valaʻaulia le tagata faigaluega e omoina i totonu o le kapoti, o loʻo nofoia le puipui atoa i luma o le faʻamalama.

Faaitiitia teisi umukuka Taofi le lelei atoa seti o mea faigaluega. Faʻafetai i le Parkboard Vaega, na fausia i le itu tauagavale o le ulufale, o le fufuluina ma le teuina ma le pusatosoa le taunuʻu atu i se nikoi ma e le vaʻaia mai le potu malolo. O lenei fofo e mafai ai ona e aloese mai le tau o le aofia ai le pusaaisa. O le Cuiisii ​​e mafai ona toe fai le mea lea faʻamaeʻaina mea na faʻaaoga i totonu o le potu malolo ma alatele. Wooden Oaves ma fausia-i le moli pulu, o le faʻafefeteina o le potu malolo ma umukuka, o le a maua ai lava le atoatoa faʻamalamalamaina ma o le a maua ai le avanoa e foia ai ma le ogatotonu o moli.

Vaeluaga i le va Faletaele ma le Faleuila E le maluelue, ae o le leo e le gaoioi. Ina ia faatumuina le faaitiitia o le vaega aoga o le fale mautotogi, ua fuafuaina e faʻaitiitia ai le faletaele fou. I se faʻaopopoga, o le poloketi e aiaia mo le faʻapipiʻiina o le magala i le falelotu, o le a tu i Teehkomoro.

Ofu O loʻo tu mai i fafo mai le potumoe e pei o le faitotoʻa i le auala mai le potu malolo i potu tumaʻoti, faʻatupu le mafaufau ma le mafaufau o le mafaufau ma le mafaufau ma le mafaufau ma le mafaufau ma le mafaufau ma le mafaufau o le mafaufau. I se faʻaopopoga, e tatalaina ai se fou teuteu mataupu i totonu: Blue-Blue-Blue Infored Dealtd Order i le tuʻufaʻatasia ma moli laupapa meaʻai. Potumoe E fesoʻotaʻi ma le potu e tatala ai le potu e tatalaina. O lo o tusia i le tutusa le tele, ae o loʻo i ai ni 'ai mai tioata uliuli.

Poloketi vaega $ 1395.
O le pulega o le tusitala $ 250.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 8670.
Fale o fale (aofia ai vaega - paso pulupulu, taualuga - plasterboard) $ 4310
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Hall, umukuka Peronda Tile (Spain) 8,3m2 31. 257,3
Faletaele Peronda tile 2,1m2 sefulu ma le valu 37.8
Potu potu, potumoe Laminated Parquet Pergo (Suetena) 39M2 13.6 530,4.
Faletalimalo Ceramic Tile "Lira Ceramics" (Lusia) 3.4 M2 13 44,2.
Puipui
Umukuka "Apron" Tile "aʻoaʻo ceramics" 2,6m2 13,2 34.3
Faletaele Mostinoc Vitra (Turkey) 6m2 46. 276.
Ceramic tile poronda. 12m2. tolu sefulu 360.
Potu potu, potumoe Faapitoa tioata (Lusia) 4,4M2. tolu sefulu 132.
Cork Faʻavaʻa Ipocork Dekwall (Potukale) 8m2 23. 184.
Umukuka, potu malolo, potumoe, alavai Taofia o le suauu 20kg 12 240.
Taua
Faletaele Taua taua o Luxalon (Holani) 3,2m2 valu 25.6.
Malologa Valiina i / d caparol (Siamani) 10L 7. 70.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Potumoe, faletaele Swing Java (Rusia) 2 pcs. - 630.
Faiva
Faletaele Lafo uʻamea uʻamea Iakopo faaluaina (Farani) 1 PC. 410. 410.
Fuswasin, Unitaz Villeroy Boch (Siamani) 2 pcs. - 590.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeukes, simon switches (Spain) 26 PCs. - 103.6
Malamalama
Ulufale Hall, potu malolo, umukuka, potumoe Fausia-i lamepa (Siamani) 39 PCS. 7. 273.
Potu malolo Faapipiiina tioata (e okaina) 3,2m2 tolu sefulu 96.
Potumoe Taofiofi lamepa alatoto (Italia) 2 pcs. 130. 260.
Faletaele O lamepa vai 4 mea. 12 48.
Meafale (aofia ai ma tu ma aga)
Ulufale Hall, potu malolo, potumoe Workrobe, vaega o Aldo (Lusia) - - 2990.
Laupapa laupapa (Lusia) 16.5 M. 26.3. 433.9
Glass Vasega "Atlantic-Artetic" (e okaina) - - 839.5
Pa pa (Lusia) - - 395.
Umukuka Umukuka "ata umukuka" (Lusia) 1.9 POG. M. - 950.
Potu malolo Toe totoina le Dont (IKEA, Suetena) 1 PC. - 795.
Laulau, nofoa Weeu (IKEA) 4 mea. - 223.
Sofa "fale gaosi Mati 8" (Lusia) 1 PC. 970. 970.
Potumoe Moega Bergin (IKA) 1 PC. - 298.
O le moega o le moega i autafa o le pasama (IKEA) 2 pcs. 66.5 133.
Atoa 12629.6

E Iemoazurg) "SRC =" / Ata / 4828_I13_B.Jpg "Igoa =" I13 "

Totogi ia i latou lava

Leiloa le vaega o mea mai

Tioata uliuli.

I luga o le taualuga latou te lalafi ai lamepa,

I luga o le puipui o le umukuka, o le kuka ma talia le vaega o le e Iemoanburg) "src =" / ata / 4828_B.J: I14 "

Taliaina:

Amio masani

Suia

I le potumoe panu

Lyimi mai le pouliuli tioata. Latou te atagia mai le avanoa, salalau lona tuaoi, ma

Ole taimi lava e tasi e le faʻasalalauina ai le taua o le taua o le ekaireburg faʻata) "disk =" SRC = "A15.J

E Iemoanburg) "SRC =" / Ata / 4828_I16_B.jpg ">

Faatulagaina Saolotoga

Malosiaga o le Poloketi:

  • O le fuafuaina o le avanoa o le avanoa o le sui o le sui o loʻo fausia ai tuutuuga mo se faʻamalieina o le tagata e tasi ma le aiga atoa o vasega eseese.
  • Tuu se masini fufulu i le alatele e le 'ata i le faletaele
  • O le Sliding Dead Dearce faateleina le vaega o le auala o le auala

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faʻaititia le nofoaga nofomau i le 1.2m2
  • Le ono o loʻo ulagia o manogi o kuka i le potu malolo, tuʻufaʻatasia ma le umukuka
  • Le lava o nofoaga mo le teuina o mea
  • Faia le leo o le leo o le faletaele ona o le faʻaaogaina o le faʻasolo i le faitotoʻa

O le ofo o loʻo tuʻuina atu i le tasi tagata poʻo le faʻaipoipoga paga. Faʻalauiloa i le tulaga lea, naʻo le lua potu e nonofo: O le faletaele ma se potumoe, a o faʻasao le puipui o le puipui. O le iʻuga e leai se totogi, i le taimi talafeagai o le avanoa. O le mea moni, o sea fetafai e manaʻomia ai le fausiaina faapitoa o le valiaitu ma faʻatau mea mo le potu malolo, alavai ma umukuka e faʻatulaga ai le tau o le poloketi.

Vaega i le va o se tasi o potu, Anamua Ma le umukuka ua le fiafia. O le taulaga o tulimanu o le potu muamua na faia e le pamu i lalo o le tuʻufaʻatasia kapeneta o feagai ma le ala savali. O lea, i le ulufale atu i le potu ola e i ai le paleti. I le itu tauagavale o le ulufale atu i le fale mautotogi i le taimi nei na faapipiiina le masini fufulu ma se laau, ma luga o ofu pito i fafo. O se fale tele o le fale ma se nich o loʻo faʻatulaga i le itu taumatau o le ulufale, o le a iai le faʻata. Faatupu vevesi i le ogatotonu o le uafu, o le a atagia ai faafeagai ma le faamalama, lea o le a faʻatupuina ai le taufaasese o le faamalama e matala i le NICH. O le fola i le alatele, i le auala ma i le umukuka o loʻo fuafuaina e fusia i le moli lanu enaena ma se masini o le vevela o le vevela.

Toetoe lava i le ogatotonu o le nofoaga muamua potu malolo Faaulu mai le tulaga masani-faia laupapa laupapa, veneer wudnut. O tulivae mai le potu malolo o loʻo tagofia ai i tioata tioata mo le DVD Player ma le Plasma Panene, ma mai le umukuka-laupapa laupapa. V SgaroDina e iai le sofa ma le fatafata. O le pogisa uma meafale pogisa. O le tuaaga na ia mauaina se beago ma se fola susulu o le laupapa le maple. Chrome auiliiliga o meafale ma plaffers o loʻo faʻaalia i totonu o se fusi o moli moli o loʻo faʻalauiloaina i le valivali o loʻo i totonu o nisi ituaiga.

Umukuka I le maeʻa ai o le soloia, o le vaega e sili atu le lautele. O le maualuga o le tafailagi o le Hold Mellset ua faʻapipiʻi i le faʻasologa i totonu o se palasitika. O le tele o le chrome luga o luga fufulu le avanoa ma le faataapeapeina malamalama ma glare.

Potumoe Ua fuafuaina e filifili le ata ma tutusa o le faletalimalo potu: O le mea sili ona maualalo o meaafale, puipui vali i se leo filemu. O le a tuʻuina atu i totonu o le potu paleni o le a tuʻuina atu le paleni lanu uliuli lanu enaena: meaafale, pupuni, nofoa. I luga o le afā spanvas i le headboard le moega o le a fesoʻotaʻi uma le lanu ma lanu faʻaaoga i totonu o le potu. O lenei fuafuaga e sili ona fetuunai e malolo ai. I le tulaga o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu o loʻo fuafuaina e tuʻu ai ni moli faʻapitoa. O le faʻafitauli o le teuina o mea o le a foʻia le pusaʻoi.

Ua fou puipui faletaele Tatala mai i le paso papatusi. O le poloketi o loʻo faʻaalia ai se sui atoa o le suavai ma suavai faʻasoa, o le faapipiiina o togi o le faʻamamaina ma le mita mita, ma mo le ulufale atu ia i latou, o le tumama luchki masini. O le faleuila e agaʻi atu i le puipui e faʻafeagai ai le vai taele, o le a le umi o le paipa. O le sagisagi ua tuu i totonu o le niko latalata i le faletaele (o le foliga mai o le mea lea o le a avatua i le potu se taimi o le a faia e le potu).

Poloketi vaega $ 1500.
O le pulega o le tusitala $ 100.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 8120.
Fale o fale (aofia ai vaega - paso pulupulu, taualuga - plasterboard) $ 4220.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu potu, potumoe Mautu o le laupapa laupapa laupapa (Lusia) 33.6m2 49. 1646,4
Faletaele Ceramic tile charamica Bardelli (Italia) 2.36M2 Aua. 56.6
Faletalimalo Ceramic tile charamica Bardelli 3.4 M2 sefulu ma le iva 64.6
Malologa Ceramic tile marazzi (Italia) 13.3M2 27.5 365.7
Puipui
Faletaele Ceramic tile charamica Bardelli 18m2 27.5 495.
Umukuka "Apron" Ceramic paʻu miga (Italia) 2,4 m2 28. 67,2
Malologa Vali i / d doulux (Farani) 36l. iva 324.
Taua
Potu uma Vali v / d doulux 20l lima 100
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel Pa (Rusia) 1 PC. - 1050.
Faletaele Sliding Ecalum (Rusia) 1,47m2. - 396.
Potumoe Swing Garofoli (Italia) 1 PC. - 279.
Faiva
Faletaele Taele le tulaga lelei (Farani) 1 PC. 476. 476.
Magoto, Unitaz Jika (Czech Republic) 2 pcs. - 320.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, lega (Farani) sui 27 pc. - 300.
Malamalama
Nofoaga ulufale, potu malolo, umukuka, carridor Fausia-i moli moli (Italia) 7 PCs. 80. 560.
Potumoe Fausia-i moli moli 8 PCs. 10 80.
Faletaele Fausia-i moli moli 4 mea. sefulu mal le fa 56.
Meaafale
Hall, Carridor Fausia-i totonu o le faletalimalo, chorrobe ma fausia-i le tumba kardal (Rusia) 2 pcs. - 3000.
Umukuka Umukuka berloni (Italia) 1.9 POG. M. - 1910.
Bar tu (Lusia) (e okaina), chaper nofoa (Italia) - - 570.
Potu malolo Sofa rurmela (Finelani) 1 PC. 1900. 1900.
Dresser a lakapi (Finelani) 1 PC. 4300. 4300.
Laupapa laupapa, tioata sheelves, piilima laulau (Lusia) (e okaina) - - 800.
Potumoe Oliviem WHAH (Italia) 1 PC. 3540. 3540.
Dresser, Worchar (Italia) 1 PC. - 790.
Fausia-i Kadel Workrobe 1 PC. 1500. 1500.
Atoa 21076.5
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O le tasi potumoe fale mautotogi i le fale o le 81 faasologa (g.Yembathinburg) 13947_2

Tusiata: Julia Headkova

Tusiata: Faamoemoe laititi

Tusiata: marey ryabushkin

Decorator: Andrey Kaselev

Komepiuta ata: coogey matagi

Komepiuta ata: Roma Vozdzhik

Designer: Kontanttin Nikiforov

Matamata i luga

Faitau atili