Fiafia i le togalaau ...

Anonim

O nisi faʻavae o mamanuina o togalaʻau mai i tagata auai o le faʻaaliga faavaomalo i Chelsea 2004.

Fiafia i le togalaau ... 13968_1

Fiafia i le togalaau ...
Uiga o Iapani aʻoga togalaau i totonu o le metotia o le boNai na malu i nofoaga e leʻi suʻesuʻeina o le teritori. O sea laʻau e mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa, ma e mafai ona e ola ai na o matou e faʻaaoga le ogalaau fasia ma mimilo, tolone lala
Fiafia i le togalaau ...
White, Biee ma Regeditish Wacks e mafai ona tipi ese mai maa pe lafoina mai le lanu sima. O se tulaga manuia o le mamanu ua maeʻa ai le moss, tulaueleele i totonu tele, ma le lafo mai o le tamaʻi kati
Fiafia i le togalaau ...
Wooden clulptuts o le yothac vaomatua tagata o le a fausia ai se tala malie, lilo i le togalaau

Fiafia i le togalaau ...

Fiafia i le togalaau ...

Fiafia i le togalaau ...
Faʻavasega lemu, piniki, piniki, unituce ma lanu samasama foliga o le frincy carped carpet ma manifinifi lanu. Na ia o ma le atoatoa ma le maa faavae "togalaau i le toafa"
Fiafia i le togalaau ...
I le matagofie o vaitau, o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona teuteuina i le obootic cacti. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le aua neʻi galo ona aumaia i lalo o le alavai i le taimi o timuga ma faʻamama le fale ma le amataga o le malulu

Fiafia i le togalaau ...

Fiafia i le togalaau ...
Le masani ai uamea "lalagaina" decorates minith contiture nectingular spelvolar ma se vaipuna i le ituaiga o lau, faaopoopoina e le shim iris scamp
Fiafia i le togalaau ...
Ina ua fai se vaitafe, e sili le faia o nai autau "laasaga", ua tuʻuina atu i lalo o le talafatai, ma maualuga atu - i le pito i fafo
Fiafia i le togalaau ...
O le ata faaonapo nei e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia i le vaega o le eria i sasaʻe o le itu i sasaʻe, o le tele o mea: o le tele o mea, iliick
Fiafia i le togalaau ...
O le faʻamalieina tuʻufaʻatasia o loʻo iai o loʻo aofia ai le oatmeal ma juniper mint julep
Fiafia i le togalaau ...
O le vaipuna o omafs ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le paʻu paʻu paʻu-foliga iris lau.
Fiafia i le togalaau ...
O le faiga o le vevesi o filifili e fausia ai le muamua vai vai-cascade fugalaau moega
Fiafia i le togalaau ...
Storivol Rivershop, teuteuina i le le masani ai teuteu - le taua o tagata nofoia i sasae i sasae

Fiafia i le togalaau ...

I le taumafanafana, matou te masani lava ona iloa lelei le mea o le a le mautonu ma le le mautonu ma le foliga mai o foliga o le nei megalpolis. E le o se mea e ofo ai, o le a e manaʻo e alu ese atu i se tulaga ese atoa-vaivai, tasi. Aemaise talu ona e faia se siosiomaga talafeagai mo le malologa i au oe lava oa. Ma pe a filifilia ni mafuaʻaga, faʻaaoga le manatuaga o femalagaʻiga ma miti a atunuʻu o le a tatau ai ona e alu. O lea, Iapani, Meditraerranean, Asia poʻo le vaega o Asia o loʻo aliali mai i laufanua lata ane.

O le amataga na amata ona faʻatino lana fuafuaga, o le mea muamua o le iloiloina o le sone masani filifilia e toe faʻaolaina mai le manatu o ona uiga o le lalolagi. E manaʻomia ina ia maua ai le sili ona lelei nofoaga mo le masini o sea mini-ketergorten i luga o lau '' upega tafaʻilagi.

Ma iinei, faʻaopopo atu i le tuina o le aufanis, o loʻo iai se vaega aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le laconfaic ma le gagana Iapani--sitaili o le a talafeagai e tulaga i le paolo poʻo le afa sone. Ae o ia 'upega tafaʻilagi mai le itu i matu o le fale pe o le paolo o fale o le tamaoaiga o nisi taimi e le masani ai ona e faigata tele le faʻatulagaina o le moega i luga o le a le manuia. O le fofo sili ona lelei mo sea nofoaga o le sili atu o le matagofie o maa masani i le tuʻufaʻatasiga ma se tamai faʻatanoa ma paolo o loʻo avea.

O mataupu faavae o le resiguina e mafai ona nono mai i le galuega a na auai o tagata auai i le "Faalapotopotoga Faalapotopotoga i Chelsea 2004" o le Kasamoumoe ". O le geonomeric mamanu o faʻatagata ma sikuea o maa faʻalenatura ua tuʻuina i luga o le alafafa o oneone, ma moss laʻasaga i totonu o papatusi. I le aotelega o le ata, e tatau foʻi ona aofia ai ma le faafoliga o le "sasaa". O lona faavae o se 'eleʻele manu, o le ala o loʻo faʻavasegaina i le moli o oneone, ma e vavae ese tuaoi e ala i maʻa ma luko. Ma o le avanoa i totonu o le matutu "faʻasao" ma le manuia toe faʻaleleia o le lanumeamata o laulaʻau o Iris Siberian.

Faamatalaga

Fiafia i le togalaau ...

1. Nofoaga masani

2. Faʻataʻitaʻiga o le faʻasao (oneone)

3. Vaivai (maa, moss)

4. "Islands" ma tuʻufaʻatasiga mai laʻau ma maa

5. Faʻaleleia o le faʻasao

6. Pa puipui

Fiafia i le togalaau ...
O le natura masani o le vai o loʻo taoto i lalo o le pito o se maʻa lamolemole lamolemole o le a foliga lelei i ni mea e mafai ona faʻaaogaina ai ni tau ma moss o boneti . Latou te iloa le manifinifi o se manifinifi mimilo ogalaau ma se tamai pale ma se maa protform vaalele. O iinei e mafai ona e totoina ata-lily lily ma le vaomatua vaomatua, o lona manifinifi "Preattaner-ata" O le a toe fai le vailaau o le matutu "faatanoa". O lapisi lanumeamata lanumeamata o le bubbler o le agamalu "o le mea e sili ona matala ai le lanu o le a sili atu le lanu viole. Ma e moni lava, e le mafai ona galo le tele o le tele o le tele o le tele o ituaiga ata o le flivage: Adminessum (ADUENUNS ARADAC) - Ismandas Asiatica) - O le Chistondas Asiatica) - O le Chistondas Asiatica) - O le Chistondas Asiataca) - O le Chistondas Asiataca) - O le Chistondas Asiataca) - O le Chisages Asiaca) - O le Chisages Asataca) - O le Geosicas Asiataca) - O Assitondas Asataca) - O le Geosicas Asatica) - O le Chisages Asiaca)

Peitaʻi, e le gata i togalaʻau taʻutaʻua o le assentina ma togalaʻau latou te o mai ai i totonu o tatou teritori. E mafai ona faʻaauau lau malaga i luga o le auala i luga o le aʻea o le lalolagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafesoʻotaʻi le vaomatua o gata o Niu Sila- tusa lava ma tali lelei i soo se vaega o le ogatotonu. Ina ia faia lenei mea, e taua tele le sui tutusa o le faaaliga i Chelseea. Ua uma lava lona igoa o le "100% o le taimi nei," o le tala faʻatatau i laʻau sese o mea taugata, o le malo o Tualu Green ma Linsusu i luga o le ogalaau o ni laau. I le mafanafana o le laau, o laʻau e tafe atu le tamaoaiga, ma le tele o le itu i matu, ma tele o le susu o le vai ma le faʻamamaina o le susu mo latou atinae.

Fiafia i le togalaau ...

1. Pond

2. Teuteuga "vaitafe" i le ituaiga o le laupapa targon sciling

3. O ata o le "Sword

4. Paʻepaʻe Paʻu

5. "O le Vorical Vorical"

6. Faatulaga o vaipuna

Ufiufi le Punaoa e Fuʻese se fasi vaega mai le ola o 'au poʻo supa fua, e tatau ona faʻataʻitaʻia ma le faʻaeteete lau ata e mafai ona faʻaalia ai lau ata. E le gata i lea, o le toʻatele o latou o le a le eseʻese e le o le sili ona manaia pe lanu pupula. Ae i lea lava taimi, e aoga tele le tosina atu o laʻau o le lapoʻa lapoa ma le lanu malamalama o laulaau, mo se faʻataʻitaʻiga, i Petttoricum Thyroid. O lau laʻau tele o lenei oboolic pernal (e oʻo atu i le 50 cm i le shimeter) e pei o le umukuka-faʻamalu i luga o le mafiafia e latalata i le tele o ata. O le leʻi totogiina o le efuefu poʻo le utupoto o le Manchurian, lea i matou tonu e oʻo atu i le 70 cm, o le a fesoasoani e toe faʻaola ai foliga o le vaomatua. O le matafaioi a Liaon o le a faʻataunuʻuina lelei e Cleatmos mellkose poʻo, fai mai, o aliʻi (mo nei laʻau conting e manaʻomia e faʻavasega ai le laina poʻo le uaea). E le tatau ona galo ia i tatou e uiga i le eleele o le eleele - geannium ma roning, pe a uma sina taimi, o se taimi o le a faʻatumuina nofoaga maua o le eleele ma fausia o le "o le sutua naturation". O le ala o se tamai mea faalilolilo o le a fesoasoani ai "faʻateleina" laau o lau togalaʻau a le 'aisa, - Galulue o Faʻalapotopotoga-aofia ai fetilaisa.

Fiafia i le togalaau ...

1. "Island" ma se nofoa uamea

2. BAMBOO AUALA

3. Valivali le kapeta mai le faʻalavelave (lelden)

4. Skid Opeo (Cacti, Suctipred)

5. Loka SpratTT (sami Buckthorn)

6. Isi

I lea togalaau, o le iai o se faʻasaofiaga poʻo se faiga o kasa ma vaitafe e matua faʻalenatura. Aua le faia iinei ma e aunoa ma le tele o le Fern-amio masani a Niu Sila mamao (mo lo tatou sone, talita, e matua matagofie le amioatua. E fausia le uaina-mumu "fulufulu mamoe") po o Ariarsia tolu-laina.

Filifilia o se togalaau talafeagai "mo le upega tafailagi, e taua le gauai atu e mafua mai i tulimanu tulimanu, lea e sili ona talafeagai ai toto. Fofoloina le faʻafitauli o nofoaga laugatasi o nofoaga, lea o le pupula susulu na susunuina ai le mutia ma e oʻo foi i fugalaʻau a le laualuga ma le leai o se toilalo i le "tuʻua", faʻamago " O ana ata o le faʻailogaina o ni soʻoga ma laufanua o Asia, Spain ma Mekisiko. O le mea taua i lana mamanu o le tulaga o le tulaga, o le a faʻatumuina i le la-albit laau. Ma e mafai ai pea le eleele, na muamua oneone pe suia le faʻaaogaina o se malosi alavai vaega.

Fiafia i le togalaau ...

1. Pond

2. Vaitōtona i le ituaiga o lau

3. Salu ese mai iliili

4. O le teuteuga o ituaiga ma le lelei fugalaau

5. Dwarf laau o hardwood

6. Aposicers Shrubs

O le mea autu mo le unaʻia o le palapala iinei e sili ona lelei e faʻaaoga ai le tele o tamaloloa i totonu o le laʻau tele, lanu enaena po o se mulivae tele o le tau o le pine (mo le tele o tatou alatele).

Fiafia i le togalaau ...
Tausiga o le Buchanani Isketatii, Sizy Ovyan (Ituaiga O Heazan (tele o Heady Blues- mafai ona suia e le togavao - e mafai ona tumu i laau. Ma o le filifiliga lenei e matua ogaoga lava, ae ui lava i ese ese ae o tulaga tulaga ese o le amataga ma kopi ma kopiona. O laʻau masani i le "Auina Atu" Fanua Lautele, Eucalyptus ma Olive Europa - mafai ona suia ma le manuia e se vaʻa vaʻalele. Aua le faia e aunoa ma cererouls o avatu i le togalaʻau se lanu faʻapitoa. O le a manaia tele, mo se faʻataʻitaʻiga, Carex Buchanani Poun, pei o le Scarus Son (i le matou vaega o le Breat Brigy-lanumoana ma Eelum Sandy. E sili atu i le tuʻufaʻatasia, o le Lavey Plals faaopoopoina e puʻupuʻu-matagaluega (e manaʻomia le faʻamalosia mo le taumalulu), o le autau o le conpressiod Barbaris Tunberg AuropurpareA.

E toʻatele e malilie o le autu autu o loʻo fuafuaina o le tosina o le auā i sasaʻe o lona faʻateleina o lona faʻateleina ma le mea lilo. O le mea lea, ua faʻamoemoe e toe faʻaavanoaina au faʻamatalaga mo ia i luga o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e filifilia se tasi pe sili atu o le le iʻu o faʻafitauli o ata. O le lautele o lo latou faʻaaogaina o lau faʻatoʻaga i totonu o lau togalaʻau, o tulaga o le faʻaleleia, ma naʻo le nofoaga o le tuuaia. O se mea e le masani ai o se nofoaga Iapani-sitaili e fesoasoani ai e tuʻufaʻatasia ai ni ata o le andental ma le mama galuega. Stylized transluces bomboo panels nana le tulaga mai le prying mata ma fatuina se faalauaiteleina o le siosiomaga. O sini lava e tasi o le maualalo o le tele mai le Mitt Julep Juniper, faʻaopoopoina e le lanumoana FOB lanumoana afi, ma le skeletp mai le moli itai. O le lanu faʻapitoa e faʻapipiʻi ai le togalaʻau o le Buddha na faʻapipiʻiina i luma o se ata o le niko ia e tuputupu aʻe le biditu birch. O le faʻavae o le NICE ua teuteuina i le toto ma maʻa na tauto ai.

Fiafia i le togalaau ...

1. Vai ma se vaipuna i le ituaiga o lau

2. rich

3. Atine Buddha

4. Tao piliki

5. oso o le BAMBOO

6. Aireza

7. Ola i le vevesi ma le juniper

8. Ala mai i papatusi (maa masani)

9. O le salu o le fatu o le malamalama mama

10. Stone nofoa

Fiafia i le togalaau ...

I se aotelega, o mea o loʻo faʻaogaina e taua tele e fausia ai le toʻamalie ma soʻona le va o le faʻafilemu o le togalaʻau, o loʻo atagia mai ai i mafaufauga i le natura. O lea, o le mafuaʻaga o le auala saitone o loʻo taumafai i le tuʻufaʻatasiga o le 'upega tafaʻilagi lava ia mo le malologa, iinei o papatusi efuefu e palu mai ma le moli lelei iliili. Ua faamatala e au uʻamea se mea manino o le olaola fatu ma foliga foliga ese ma laina fua, o laʻau o Juniper.

Fiafia i le togalaau ...
Savali "Green Faʻasalalauga" E mafai ona faia mai le masani o le turf, fana e se manifinifi vaega i totonu o le togalaʻau o loʻo i luga o pa o ni fale tamaoaiga. Mo faapea, ona o le pau lea o le mea uma, e tosina mai ai le tosina i metotia faʻapitoa: valivali fasi mea e maua ai le faʻaʻaisa i sasaʻe o le itu i sasaʻe . O le avea ma se manatane o sea faʻatoʻaga, e mafai ona faʻaaogaina le tetele o le puta-foliga i le vai. A o le ata lanumeamata o le faʻavae, o le a iai laʻau ma se lapoʻa lamolemole mafolafola o le toto lautele o le talimalo, lranges, leaga, aemaise pei o lea. O le ata filifilia ua faʻatagaina ma lava ni fofo aoga, o le faʻataʻitaʻiga, o vela moli e faʻapipiʻi i le 'apamemea kapoti, pei o le moega fugalaʻau. Faʻapea foʻi le o le faʻamau o le teuteuina o metotia e pei o le tuʻufaʻatasiga mai le vaomatua o le vaomatua ma eseese lapoa o "lanumeamata bieves, e le galo i totonu o le taimi nei ). E moni, o na faʻataʻitaʻiga faʻatopetope o loʻo puʻupuʻu, ae i le taimi masani o le fuaina o le a mafai ona aʻafia ai ou malo mo ni aso.

Fiafia i le togalaau ...

1. Faʻamamaina o le alatoto i luga aʻe o le laulau ma nofoa

2. O le ata faʻapipiʻi o Buddha

3. Vai ma vaipuna i le ituaiga o Dragons

4. faanoanoaga tuai

5. Faʻavae mai "Green Beats"

6. O le faiga o filifili e fausia ai se vai cascade

Faitau atili