Tauaso: 500 tausaga i faiga

Anonim

Tauaso - matagofie ma aoga auiliiliga o totonu. O le talaʻaga o mea na tutupu ma aso faʻaonapo nei

Tauaso: 500 tausaga i faiga 14018_1

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

O le manuia o le mauaina o le mauaina o le lamellas o lanu eseese ma ma se isi teuteuga mamanu. E moni, i lea tulaga, e manaʻomia le pa ma meaola e leʻo se mataga

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

Maualuga malosi aluminin enying rubraltal tauaso, afaina i le susulu o le la vali, lelei i soo se nofoaga i totonu

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

O le tauaso o le atoatoa filifiliga mo le totonu i totonu o le sitaili o sisina.

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

O le amoni Bords, vali i se mafanafana mafanafana, mafai ona suia i se ata ata

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

I le faʻapipiʻi o tagata tauaso i le faʻamalama matala, e tatau ona manatua o le maualuga o le faʻamalama e tatau ona fuaina mai i le lua itu (ala, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei, lelei o tatou faamalama e seasea o tatou pili

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

O le Fusure Brouds ei ai se faʻapitoa paʻu paʻu. Afai o lou fale e i ai le afaina, e sili atu le fiafia i ni faʻataʻitaʻiga i le masani ai

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

E tatau ona lava le tauaso i le ofisa. O la latou matafaioi iinei e mama aoga

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

O le i ai o tagata tauaso e le o le uiga o le leai o ni ie puipui. Nai lo lena, e mafai ona latou sili ona manaia e tuufaatasi!

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

O le lanu mullefacsore e pei o ata ata. E naʻo le manaʻomia e filifili lelei le tuʻufaʻatasiga o papae!

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

O tagata tauaso na faia i le taua o le tele o le 'au a le Tropictical Woods i totonu o le pito i totonu o le malamalama

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

E tatau ona suʻeina o aitema i luga o le Windows e le faʻalavelave i le siʻitia ma maualalo o tauaso.

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

O le taui o le sui o le sui o le totonu o le totonu, o le poro o faamalama e taina se vaega taua. O le tuʻufaʻatasiga o tauaso ma pupuni iinei e sili atu le talafeagai nai lo soʻo se mea

Tauaso: 500 tausaga i faiga
"Rio"

O laʻau mafanafana e matua taua lava i totonu, na foia i le atunuʻu. E le gata i lea, o tauaso laupapa e atoatoa faʻatasi ma le laupapa laupapa

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

O le faʻatulagaina o elemene mai fafo o loʻo eseese ai le ameumo o lanu mumovae. Faʻamaeʻaina ma le manifinifi fasi pepa o loʻo fai ai le ata e peiseai

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

Tauaso i le vasega pepe e le taua ona o latou faia le faʻatuatuaina puipuiga mai le susulu malamalama o le la ma o lea e puipuia ai le miti a le aso

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

Manatua e leai ni tau faʻatapulaʻa mo le filifilia o tagata tauaso. E naʻo le le mafai ona faʻagalo le mea e uiga i le lanu e puleaina ai i totonu.

O isi taimi e faigata le taimi e faʻaaoga ai i le tasi poʻo le isi fou i totonu, ma ua uma ona agai i le vaega o aganuu ma e matua lauiloa ia te ianina. Uunaʻiga e faʻamalosia i matou ina ia lafoai le faʻaleaganuʻu i soʻo se faʻaaliga ma le mafaufau lelei i mea uma e tupu i le lalolagi o mamanu. Puipui? Vaai faalemafaufau IOE. Ma ua uma ona ... lima selau!

Ie pupuni mo le lotoleaga ma fia iloa

O e iloa o le upu "Jelie" i le faaliliuga "i le faaliliuina mai Farani o lona uiga e le gata o" tauaso ", ae" "mataese"? E tutusa le tutusa o le tutusa, i le taimi muamua, - - 'ua le lelei le inosia i le gagana Italia "Geolosia". E tatau ona faʻaali uma i vao vao leaga o faʻatusatusaga. E aliali mai i le tala masani a le gagana, na oso ai le tauaso ma le lotoleaga, o le na nana le lalelei o fafine mai le le fiafia i le le fiafia (pe leai-leai). O le manatu e faigofie ma sili atu: e ala i laulau laupapa, o loʻo tu i le itu i le tasi ma le isi, malamalama ma le ea e faʻapipiʻi le isu i totonu o le feau a isi tagata ma tumau.

A o tamaʻitaʻi lalelei, latou te faʻafetai i le tusilima faʻailoaina o tagata tauaso, na mafai ona vaʻaia lelei mea uma o loʻo tutupu i luga o le auala,

Ua maeu le mea moni, o le loto matamuli e le saunia, ma ua uma ona avea ma ua mananao foi faaleagaʻi ma lauiloa auvae o totonu.

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

Mulfuctortore Louvre o se mea lata mai o se faamaoniga lata mai. Na tuufaaiina a latou LAmellas, o se pulega, ie ma palasitika ma se ogalaau mai le tele o le tele-lanu e ala i le faʻauiga o le atamai faʻasalalauga. " Manatua o le faʻaupuga ua le o se mea e sili ona moni, aua e mafai ona maua ni papatusi faʻa-le faʻa-tulafono, ae o loʻo faʻasolosolo foʻi le tauaso). O tagata atamamai o le a faʻamaonia lena mea, e ala i le tele, pupuni ma tauaso o loʻo faʻatinoina tutusa galuega: puipuia le faʻaaogaina nai lo Italia, ae o le mea moni lava (O lenei mea moni, a o e malamalama, e leai se auala e faʻalagolago i tulaga maualuga). Ae o le tagata atamamai lava e tasi o le a matauina e iai le malosi o lo latou lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ie ma ma manifinifi uumi e faʻaleagaina mai le la, ma mafiafia foʻi le avanoa ole ea ma faʻatosina le potu. O tagata tauaso saunia toniga ma fetuʻutuʻu moli ma aua le faʻalavelave i le imprex o le ea. E le gata i lea, e aʻafia ie puipui ma ni ie puipui e mafai ona e vaʻai ai i taimi uma se mea, ae maise i le afiafi ma i totonu o le potu susulu. Afai e te talitonu o le olaga tumaʻoti e matua paia ma faʻapalepaleina, ona mulimuli ai lea i le faʻataʻitaʻiga a le Italia ma Farani Jagalies!

Ioe, o le tuufaatasiga le tufusateko na tonu: Tatou te le maua ni tulaga latou te maua ai Janeiro. E faʻamaonia ai, o le faʻafitauli o le "faʻaitiitia le vevela" ma le "scoring rays" e le o se lagona i le itu i saute. Ua ufitia pupuni pupuni o laupapa masani i le ma avea i lo matou atunuu. Peitaʻi, ... o e na vaʻaia mea ua vaʻaia e mafai ona tafiʻese le tatou pito i tua i le lua ie pupuni lelei mo le tolu masina o le faʻatuatuaina ma la,

O le isi faʻafitauli ua le o toe tele ma uputulaga, ae faapena foi i ai masani o le aufaʻatasi ma isi vaitau atu lautele. O le mea moni lava, o le sini o le matou mataupu o le tuliese lea o lenei le fiafia i ai. Tauaso-matagofie mea eleelea e aoga i totonu, talitonu, e faigata ona sili atu le lelei.

O Le Olaga e Matua

O loʻo fesoʻotaʻi nei tagata o loʻo fesoʻotaʻi i taimi nei (Lamellas), lea, fufulu, fausia se tapoleni e tasi. Liliu le lamellas (ma fai e faʻaaoga ai se faʻapitoa leash poʻo se auala e faʻatonutonuina e se mea mamao le puipuia), e mafai ona e fetuʻunaʻi le tele o slots o le potu. E faʻatatau i le tikeri o le faʻaupuga o le lamellas o tauaso o loʻo teʻilia ma le malamalama-faʻamalamalamaina, ma tusa ma le metotia o le sailia o lamella-primtical ma faʻaupuga.

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

O le palasitika tauaso e mafai ona faʻaliliuina, ona ala lea i totonu o latou i luga o le malosi o loʻo salalau ai malamalama. Mulimuli ane, i le nofoaga o le faʻapipiʻiina, i luga o le faʻamalama), faʻalavelave i totonu avanoa o le lua-loloto faamalama) ma le ata (ua faapipiiina i luga o le gagau po o le faaeeina faaputuputu).

O le tele o faʻamatalaga i luga o le faʻavasegaina o tauaso i le auala o le laulau a le lamellate ma meataʻalo na faia ai.

Tapetila i luga - Filifiliga filifiliga. O lameva i faʻataʻitaʻiga na aoina i le "afifi" i luga. E talitonu tauaso, faigofie ona faʻagaioia, e mafai ona faʻapipiʻi i le faʻamalama ma e mata 'atoa' ina 'aʻai taʻitasi. Lelei mo umukuka ma potu nofomau. O le pito i lalo o le sili ona fautuaina o ia faʻataʻitaʻiga o le 6M2 mo le Alumini ma 3m2 mo oloa laupapa.

Papa. O le tautau o le tautau ni fasi, pei o pupuni, mafai ona gaoioi saoloto i le taumatau pe tutusa mai le ogatotonu i itu uma e lua. O na faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina e le gata i faamalama, ae faʻapea foi i vaega tuʻufaʻatasi (pe a fai e te faʻapipiʻiina cornis i le taualuga). O le lautele o fasi pepa o le 127mm ("Europa tauaso"), po o le 89mm ("Amerika"). "E sili atu le faʻaaogaina o Europa" e faʻaaoga mo faʻamalama lapopoa, ma le "Amerika", e pei o le 'alo ese.

Manatua e le mafai ona tuu le lamellas lamellas e latalata i le ogaumu kesi. O lona uiga, i le umukuka, o matata o matata e sili ona le aoga.

I le ituaiga o mea faitino, o lanu e vaevaeina i ie, palasitika, laupapa, uamea ma le teleta.

Fabric tauaso (E masani lava, na o le tuusaunoaga) faatusatusa i le malologa e teu mai le $ 8-10 i le 1m2. Tele taimi, o latou e faia i le Polymaester-Diumsen Seacporatucchaomctage mea lelei, lea e le ofi i le la. O le mea taua ma le aufaʻatasiga e faʻaaogaina foi, ma le susu susu o le tapolo ma le le mafai ona faʻapipiʻiina. Malamalama, pasia e ala i le solitulafono a le ie linulagi, faʻaʻoleʻoleina, faia le vaivai, "agamalu" moli "moli i totonu. Pau le mea e mafai ai ona tauaso o latou tauaso, ma o le a le mea e tatau ona e manaʻomia le faʻateʻaina o le tapoleni.

Palasitika tauaso (faalavatama ma le faʻatamala) e aoga mai luga o le tisu ona latou te le o faʻapopoleina, aua le faʻaogaina le gaʻo ma le palapala, faʻalelei lelei le tele o le vevela. Ae tupu, o nei mea uma e aafia ai a latou tau, mai le $ 14 mo le 1M2. Palasitika lamellas e manino uma ma malamalama atoatoa-fufusi. E masani lava o lo latou laufanua na faia o lo o faia le palu, e 'ai. Ata palasitika tauaso ma lamellae, faia i le ituaiga o galu, zigzags o D., biz fasioti tagata o le la o le la o le malamalama ma le fatuina o le potu.

Boodtun tauaso (e masani ona masani ai). O a latou gaosiga o loʻo malamalama i fafie o fafie, pei o le ark laau, ofe, o le upu Kanata. O le mea lea e sili ai ona taugata le faʻataʻitaʻiga - mai le $ 70-100 i le 1m2. Mafaufauga, o tauaso pei o se tapoleni o le manifinifi laupapa laupapa laupapa faʻapipiʻi ma isi filo. O le lautele o le laupapa lamellae e 25 pe 50mm, o le lautele o le tapoleni e le sili atu i le 2m (a leai o le auala o le a faaolaina i lalo o latou lava mamafa).

Uamea tauaso (mai le $ 20 i le 1M2) e masani ona faia o le Alumini o le Aliginum ma ufiufi i le puipuia o le malamalama o le malamalama malamalama. Latou te le taufaafefe le lakaina o le la, latou te sili atu nai lo isi faʻataʻitaʻiga taofia le ituaiga ma le manaʻomia le tausiga faʻapitoa, lea e sili ona talafeagai mo nofoaga e le nofomau ai. O le le atoatoa e mafai ona iloiloina o le agi o le matagi o le amemu o uʻamea tauaso, feeseeseaʻi o le tasi ma le isi, faititili.

Manusfacsore tauaso (Vertical) - mai le $ 30 mo le 1m2. Ma le latou gaosiga, o nisi mea e faʻaaoga (fatafata, palasitika, ma isi mea), o lea, e mafai ai ona fausia se tele tele o ituaiga, faʻataʻitaʻiina Faʻamaeʻaina ma fasi fasi o le tele o le tele o meaʻai e maua ai oloa mata mata.

Tauaso i totonu: malamalama, ata lafoia ma uma nuanua

Tatou logo vave: O se galuega na faia e tauaso i totonu o totonu, o le faga. O le itu itu, latou te aumaia se uiga o le potu, lea e fausia ai se tasi poʻo se isi mea teuteu o le malamalama, o le lanu uliuli, o le ata o le malamalama). Tulaga mautu, o nutional polaina o laina o upu e le gata i le tasi-lanu upega tafailagi, ae o se ituaiga ata, o le ata lea o loo atiaʻe tusiata tusiata.

Muamua o mea uma, e tatau ona e fuafuaina poʻo le fea o sone o loʻo e manaʻo e faʻaaoga le tauaso. E leai ni faʻatapulaʻa o lenei teugatupe e le oi ai - o le a masani ona talafeagai i soo se mea, mai le potu malolo i le faletaele. E le gata i lea, e fesoʻotaʻi uma ma le filifilia o se ituaiga o tauaso mo se ituaiga o sone e mafai ona iloa na o fautuaga.

Tauaso: 500 tausaga i faiga
"Faamafanafanaga"

O lanu faʻapipiʻi o le papala o se masani, e ono mafai ai ona manaʻomia e le aufaitau faʻapitoa e faia eseʻesega matagofie. I lea tulaga, o le a faia e totonu o le a maua se faʻamaʻi faʻapitoa i totonu o le faʻatalanoaga, e le masalomia, lelei laupapa laupapa. O le faigata tele o le filifiliga o le paolo Manaomia. E manaʻomia le mafaufau i le lanu o meaafale, puipui, faitotoʻa, faitotoʻa .P. E le gata i lea, afai o le atoa o loʻo foia "i le laʻau", e le o faʻatino ai le galuega. Masani stereotypes e naʻo le tasi le ituaiga o laʻau, faʻatasi ai ma le lanu ma le lanu. E le o se mea sese lenei, ae leʻo se faʻamanuiaga i totonu o le vaega ofu. Alie, e sili atu le fiafia tele i le filifilia e le tutusa foliga ma lanu, ae o le tuʻufaʻatasia o se tagata poto masani i totonu nei o le a faapena). I le avea ai o se tulafono, gaosi oloa e ofoina atu ni faʻataʻitaʻiga o lamellas, ina ia maua e tagata faʻapitoa se avanoa matagofie e "navinite i le eria". Afai o le masani ai i lau mataupu ei ai se mea taua, o le a matou fautuaina oe e te fiafia i le tapunia ma le BAMBOO POO Rio de Janeiro i se tasi vavae ese fale, ae le o se fofo i le faafitauli!

O tagata laupapa o tauaso e talafeagai lelei mo le fale, teuteuina i le lauiloa sui.

I le ala, matou te matauina: O le iai o tagata tauaso e le o lona uiga o le leai o lau ie puipui, puipui ma pupuni. I se isi itu, lo latou malosi faʻapitoa mafai ona tuʻuina atu le tolopo le tulaga muamua, lea, o le mea moni, ma le faʻamaoni. Tautinoga, mo se faataʻitaʻiga, o lenei filifiliga o le a faatupuina ai se lagona o le mamalu, Parades. E le gata i lea, o tauaso i lenei tulaga e le tatau ona iloga i le vaega faaleaʻoaʻoga o le "dimeming". Pau le fautuaga o le faʻaaogaina lea o le tasi-lanu 'upega tafaʻilagi mo ia faʻamoemoe.

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

O papati malosi na faapipiiina i le faamalama matala foliga ua latou faamamafaina i le itu faaonapo nei, afai matou te talanoa e uiga i le parade-uiga lelei mo lona fausiaina e tauaso faatafunaina. O lenei mea fou o tagata Rusia na maua mai le matua fiafia. Ma e le o se avanoa. Muamua, o le tuʻufaʻatasiga o mea eseese e maua ai le leai o se leai se leai fua o le poto mo le eliga o le toeitiiti lava o ni faʻafanua. Ma o lea, e mafai ona faʻataʻitaʻi e tagata tauaso se lavalava, ave le taʻaloga o le fale 'aina, le pito i lalo o le taua o ie .p. Lua, o faʻataʻitaʻiga ua faʻafaigofie ai ona e atiaʻe lau oe lava filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, a fai e masani ona filifili e le potu malolo se tuʻufaʻatasiga o lanu (e ui o le manatu e saʻo i le faʻafesoʻotaʻiga o le "talosaga".

Mo le lalolagi faaonapole, o tauaso o i taimi uma e sili i luma atu nai lo pupuni, aua o loʻo i ai muamua i le matapale ma le faigofie, e matua talisapaia lava i le vaitaimi o le itiiti. I le tulaga, o le faʻa-tafailagi ma le faʻamalosiʻau faʻataʻitaʻiga na faia o fafie, ie, vailaau poʻo le ominini o le a talafeagai atoatoa. Uluai prepins uatiina o nimellas eseese i lanu ma ata. PSstrot, filifilia saʻo ma "lagolagoina" e isi elemene o le totonu o le totonu o loʻo fausia ai se faʻauiga teuteu teuteu. O le filifiliga i le va o le faʻavasegaina ma le saʻo filifiliga e le lava, vagana ai le umukuka, e pei ona tatou maitauina, e le talafeagai le tulaga mata.

O le mea moni, piki o tauaso e tatau ona tutusa ma le ie pupuni. O le mea taua o le amanaia foliga o le autu lanu lanu: itupa, pipili ma puipui.

Tele fufulu, po o ni faafitauli laiti

O le mea moni, mai lea taimi i lea taimi o le tauaso o le a fufulu, solo solo pe mama ma se moli uila.

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Faigofie

O le lanu efuefu-lanumoana o le tauaso o loʻo ogatasi ma le lanu moana lanu - o se faʻataʻitaʻiga o se manuia teuteuga o le fofo, o le sili ona faigata (ae le o le taugofie) faatau atu i latou ma faapipiiina. O le Algorithm mo nisi gaioiga o: O se tagata e sau ia te oe, aveese tagata tauaso, ave ese i latou ma pe a ma le lua aso e toe foi mai. O le tau o le galuega e tusa ma le $ 3 mo le 1m2, ae o nisi kamupani e maualalo le faʻatonuga mo le itiiti ifo $ 60. I se isi faaupuga, afai o le vaega o ou tauaso e itiiti ifo nai lo le 20m2 (lea, o se tulafono, e tupu), e tatau lava ona totogi le $ 60. O nisi taimi e tupu ona o le le onosaʻi ole saʻolotoga, o tauaso e malepe. Ona mafai lea ona toe faʻaleleia foi le kamupani a le gaosi oloa poʻo ia mauaina vaega talafeagai. Peitaʻi, o loʻo faʻamatalaina mai mataupu o loʻo faʻamatala mai i le vaega o le toetoe lava ogaoga. Afai e te togafitia le tauaso e lava ma le faʻaeteete ma le le amanaʻiaina le tulagalua tulafono o le taotoga, o le lapoʻa tele o le a le manaʻomia vave.

Tauaso: 500 tausaga i faiga
Proma.

Afai o le optiʻe o le faʻamalama e vaʻai tele, o le faʻataoto malosi o le a tupu lava i le ala! Leai ni oloa faʻapitoa manaʻomia manaʻomia uʻamea, palasitika ma laupapa laupapa. Latou, e aunoa ma le aveesea o le lamella, solo solo pe mama ma se moli uila, ma e mafai ona faʻaaogaina le malosi o le feʻe. O le sili ona mafiafia o tauaso. E le gata i latou e le mafai ona togafitia i se manogi gaogao, ae na o le fufulu (ae le o le taʻavale, e pei o le pulumu (e tusa ma le tasi tausaga). Aua neʻi galo na o le faʻamamaina o le faʻamamaina (pulumu poʻo le gaogao mama) e talafeagai mo ni meaʻai. O oloa Fusure o loʻo fufuluina i se pulumu vaivai poʻo se isumu o loʻo faʻafofogaina i le mea leaga. Afai o se nofoaga na aliali mai i luga o le faʻalavelave, o se masani-faʻavae pisia o le a manaʻomia. Ua uma a o le i solomuli lemu mai le tagata tamoe, vavae ese le pito i lalo o le filifili. Taitasi Lamella e tatau ona taamilomilo i totonu o se lisi, sologa i totonu o le vai ma le efuefu ma tuu le taoto i lalo. Aua le faitio! Ona aveese lea o le lamellas ma tautau i nofoaga. Ua tatou taofia ma faaleleia atili. O le mativa-lelei ie pe a uma ona fufulu ala e mafai ona faʻaloaloa, o lea e le sefeina i le faʻatau, pe ...

Latalata le fuafuaina o le tau o tauaso

O le tau atoa o le tauaso o loʻo faia i le tele o mea. Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga masani: Na e filifili e faʻatau se faʻataʻitaʻiga tisu mo le faʻamalama i le potu malolo (lona tele o le 1.81.5m) ma faʻapipiʻi i luga o le puipui. O lona uiga, i luma o le gaosia fuafuaina, o le lautele ma le maualuga o le faʻamalama e tatau ona faʻaopopoina 10-15 cm.

O le ua sipili o le tapoleni: 1.5 + 20.1 = 1.7 m; O le maualuga o le tapoleni: 1.8 + 20.1 = 2m; Le vaega o le tapoleni: 1.7 2 = 3.4 M2. Aofaiga o tau mo Fabric tauaso mo le $ 20 i le 1M2: 3,420 = $ 60.8.

Faʻapipiʻiina tau e tusa ma le 10% o le aofaʻi o le tau, o lona uiga, i le matou tulaga, tusa ma le $ 6. Peitai i le tele o taimi o loʻo i ai foi foi le faʻapipiʻiina o tau, lea e faʻatatau ile 200 ona rotaals. O lona uiga, o le a lava le tele o le faamalama, e tatau lava ona e totogia le itiiti ifo nai lo lenei aofaiga. Fua, o se tulafono, e saoloto, ona o le tau atoa o tagata tauaso faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi o: $,8 + $ 7 = $ 67.8.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai faʻafetai vaega, proma, "faamafanafana" "," Rio "mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili