Eloqueus shin

Anonim

Faaauau o se faʻasologa o faʻasalalauga e uiga i le talaʻaga o le mamanuina o fale nofomau: O le ogatotonu o le "O le potu tele o le potu 'ai.

Eloqueus shin 14039_1

Eloqueus shin
Architetusi I.yansone, k.Avostins

Ata M.Stepav

Eloqueus shin
Le tusitala o le poloketi K.abik

Ata k. Manko

Malulu, o se potu vaapiapi o loʻo i ai le tofoina o meaʻai e leʻi mafaufauina i le sitaili o le "fusi" ma se mea e le masani ai o le tau e sili ona lelei ma le faʻaaloalo "

Eloqueus shin
Poloketi ma le fausiaina o Lapiania fale

Ata M.Stepav

Nofo i totonu o le potu malolo ma tilotilo atu i totonu o se paie e 'ai i se masani masani, ou te manaʻo e toe tali mai Chekhov: Fai se laupapa paʻepaʻe ma tuu le anoanoaʻi o le laupapa

Eloqueus shin
Tusiata M. Pavlichuchuk

Ata Gisshblovsky

O lenei potu 'ai e manaia ma gulko. O le vaʻaiga e le faʻalavelaveina i meaʻai le talafeagai ma meaafale.

Eloqueus shin
Ata e.lichina

Potu masani masani potu, i le mea e talafeagai ma le suamalie "o le" Facle's "Basing ma Tea ma Jam

Eloqueus shin
Tusiata u.srenberggs.

Ata k. Manko

O le tasi gaioiga e mafai ona vaevaeina e se potu malolo ma se nofoaga e 'ai, suia le araisa i malo ma se fesoʻotaʻiga i le taimi o le meaʻai ma uaina lelei. O le avanoa o le toe faʻafoʻi mai - o loʻo i ai se mafaufau o le mafaufau

Eloqueus shin
Tusiata t.demin, D. Golodook

Ata M.Stepav

O le tusitala o le poloketi na mafai ona fausia se "GoothAc lagona" ma i totonu o lenei potu 'ai, aloese mai le sili atu o upu ma suiga i le teuteuga

Eloqueus shin
Designer S. Marova

Ata M.Stepav

Kapeneta. I le potu 'ai, e lelei le' ai o mea suamalie, ae o le tamaoaiga i le taimi. Ona faanatinati atu lea i tusitusiga

Eloqueus shin
Tusiata K. Balyan.

Ata V.nepledova

O le potu malolo e moni, pe teuteu. Ma e sili atu le fuafuaina. Ae o le vevela o le fale o le fale o le fale e ausia e ala i le tuufaatasiga o le paepae puipui ma susulu mumu "piliki"

Pei o se nofoa, laulau, faamalama

Ma se sili atu siliva masina ...

A. Akhmatova

Galogai ma papupuni paia "pe a ou tepeto ma ia" ua tuanai, pe a o toe foʻi mai i le au anetisi, a o talaʻiga a le ua faia; Lusia Hows e masani ona faʻateleina e pei o se ata faʻatele "pop" numera e tatau ona faʻaleleia. Avatu na tusia e Asiasonkinkin: "E le mafai e o matou tuaa ona faia le lalagaina o tulafono paia o amioga i le laulau," aua e te solia le tulafono paia lua o amioga i le laulau, "aua e te faalavelavea" ma " aua le faanatinati. " Aveese ma le faanatinati ...

Le potu tele

Eloqueus shin
Le tusitala o le poloketi R. Krussopop

Ata k. Manko

O taimi uma e leʻi mafaufauina o sitaili o sitaili ma avanoa e faʻatupu ai ni mea faigata. Nofoa - amtur, o le atunuʻu o le atunuʻu o loʻo palu O le '' eseʻese o le vaega i le pito o le "faʻafefiloi lagona" ma le le mafai i le faʻaaloalo i le Xvii. O potu 'ai i Rusia na faaigoaina o potu laulau. Na mafai ona fai ni latou faʻaputuga o ni fale faʻaputuputu e ese mai i le lanu, tele ma le nofoaga. O le tele o le igoa o le potu tele ma e manatu o le nofoaga autu. Luma o lena, i le XVIV., O le potu malolo o le taumafataga, ma o se isi uiga i le va o le taliaina ma le potu faisua. Agai i luma xviiv. O le upu "Taumafa potu" ua avea ma tagata solitulafono, aua na oo mai e suia le numera o faʻauiga "potu". O lenei la i totonu o lenei potu sa nofo i lalo amioa. Mo ni pa, na o potu tautua, pe potu. O lenei, i Farani, o le laulau e mafai ona ufiufi e ufiufi i luma. Ma na o le 1770s. "O potu uma o loʻo iai se potu o loʻo fuafuaina mo taumafataga."

O le potu 'ai e masani ona i ai i le tulimanu o le fale ma susulu e Windows mai itu e lua. Quclock xviiv. Ua uma ona latalata i le ogatotonu o le fale. O lenei potu ua faaiʻu i totonu o le mea na tupu ma le agamalu ma le mafanafana i le ao (faʻatasi ai ma tapauʻaga o loʻo iai foʻi ma le o loʻo taʻamilosaga ma ova Ae o le lava taimi e tasi, e laitiiti lona laitiiti. O fola e faʻatatau i taimi uma, ae le o le faʻaputuga, pei o le potu tele.

Ua uma i le XIX. O tagata apa mea o loʻo tuliesea mai le pito i luma o loʻo i ai ma tulaʻi i totonu o potu malolo e i ai i luga o le fanua o le fanua. O le moli ua le taua nei, ae o le faigofie o le fesoʻotaʻiga ma le umukuka ma aveese mai le taliaina o nofoaga o loʻo i luma. Sifi 1839-1841gg. O lea e fai mai: "O le potu 'ai e tatau ona mafai ona aveeseina mai i tua o potu ona o le manogi o le Kashan. I le potu afi, e aoga i le potu afi i le potu e' ai."

O le fale o le fale o Lusia ma le faleʻoloa i luga o le matai aliʻi e ese lava. Rodinitis latou tasi - lapoa ma pule malosi

Gositsyyn's House i luga o Vokhonga (1760). Fuafuaga o le fola

Eloqueus shin

I le tulimanu mumu o le potu sa tumu i faleoloa ma se laulau, ma o se ipu taugata na tu ai i totonu o le Pa. I le ogatotonu o le Tagavai na tautau se mika lanā

Fale sapozhnikova (70-80-Lusia. Xviv.)

Eloqueus shin

O le "Hall" o Anfailalo na faafesootai le faletusi ma le aluga o le potu. O le potu sili ona tele ma sili ona pupula, o faamalama o le mea lea na o atu i le auala autu

I le amataga o le xix. O le potu 'ai o loʻo i tafatafa o le auala savali (luma), susulu atu i le lua ma le tolu faamalama ma e toʻatolu faitotoʻa o loʻo fesoʻotaʻi mai le lotoa. O nisi taimi o le faleʻoloa saʻili atu i le isi taimi o le taeao i le va o le potu ma le 'potu' ai, mo le faigofie o le tautua i potu uma.

I fale falete, o le potu malolo e leʻi faamalieina. Sa galue o ia o se hall, lea sa matua iloga lava i lena taimi. Ioe, ma mo le tatou foi. O le potu '' 'ai i se vaega eseese e masani ona masani i le atunuʻu fale ma malosi foliga tutusa ma le malosi o le veranda.

Ata o le hostess

Poʻo le potu 'ai e talanoa e uiga ia te oe o se kuka ma pule. Afai e te alofa i malo, e tatau lava ona valevale, le pito i luma ma iai se seti o telefoni elemene (gagau laulau, nofoa tautua). Ma, tusa, aua le faia fua e aunoa ma se aofaiga tele o ipu ma lelei le teuina mo le teuina o ipu (kapeti, ata tifaga, ata tifaga). E le gata i lea, e manaʻomia (ma tatau!) Aumai se "suiga sone" e faia ai leoleo, o le faia o le laulau, meaʻai e pei o le vale.

Ae afai o lau potu 'ai e laititi ma le malosi, e le o se tasi e faʻataʻitaʻia mai mea taua laiti. Ae le i, o le laulau ma nofoa e tatau ona i ai iina. Se isi mea, afai o oe o se tagata faʻamaoni o le manatu o le umukuka-'ai potu. Ae o le a talanoaina mulimuli ane.

O le teuteuga o le potu 'ai o le pito i luga o le atunuʻu, o se tulaga faʻafuaseʻi faʻalavelave poʻo le ulo-faʻatagaina ma se faʻailoga i luga o le scandinavia i le sitaili. E masani lava ona iloa e le masani ona maua ai nofoaga. O lona sitaili, e mautinoa e mautinoa, faʻalagolago i le matua o le talita ma lona masani a le aiga. Tifaga talavou o talavou o lona matua e leʻi silia i le 30, faʻaititia. Faʻaopopo i lenei alofa alofa mo Iapani cuisine, ma o le a e maua atoa ai se ata manino ata i le agaga talafeagai. O mea e leai se tasi o mea e tasi o le tele o le matua, alofa o le kukaina ma le iloa o le tele o masani Rusia Cuisine (Paince Yons Pyon Bynt (solosolo, solo). E faʻavavau tamaʻitaʻi talavou e masani ona faʻasaoina. O le fafine ua oti lana tane ua le mautonu i le vasa o foliga o ata, ua ave i ai i le atunuʻu tutusa poʻo se ammr. Ampire e matua toʻafilemu latou, aua e manino lava ona faʻaalia i le sailiga o le apamemea uma pe auro. O le moliʻei ma le pamu i le pamu o le umukuka, o le paʻepaʻe pito paʻepaʻe ma nofoa ma punou i tua i se ata mata itonu. O lenei sitaili e lelei aua o isi mea uma o mea ma lanu e mafai ona valoia ma faigofie saili. E le gata i lea, e masani ai lava i le mafaufau o Rusia.

E fesootai alii i le potu malolo 'eleelea. Toetoe a latou le auai i lenei vaega o le fale. Maualuga-puna o totonu o lenei ituaiga o le potu o le a le i ai. E i ai ni avanoa faʻaalu e aofia ai le umukuka, potu malolo, potu 'aiga, potumoe ma nisi taimi faletaele. O tuaoi o loʻo i totonu o lenei faʻailoga o loʻo masani ona masani ma filifilia e le e ona. Nofofua Getenost le sulufaʻi ma le epicourean ma pu puʻupuʻu taleni.

E le alolofa tamaiti i le potu 'ai, aua e oso i latou i le lima ma vae. E sili atu le manaia i fau se laulau faʻalelei i lou potu ma lagona e pei o se tuʻutuʻuga o laʻu lava PYR.

Faia oe lelei

O le potu 'eseʻese e tatau ona fiafia i mata ma fesoasoani e faʻaleleia atili ai le manaʻo, e tatau ona mama ma uo. Lanu paʻepaʻe e le lelei ma lautele. E tuʻufaʻatasia ma samasama, paʻepaʻe ma mumu uʻamea, ma se lanu uliuli poʻo le malamalama. E tatau ona ia mafaufau i ai. Ae, faʻataʻitaʻi lelei le lanu paʻepaʻe, e tatau ona e vaʻaia e faigofie lava ona faʻatino. Na o le faʻaoʻo, paʻepaʻe paʻepaʻe e tatau ona faigofie ona fufulu, emiti pe mama.

Eloqueus shin
Designer P. Fedoorov

Ata P. Lebedeva

I luga o puipui o lenei potu 'ai, o vaaiga o le muamua o le hunt na taina. Ma afai e lagolago le ata e faʻaopopo ai le manogi o le taʻaloga, ma fetoso i luga o se feanu, e le faigata ona manatu i le fiafia ma le manaʻo tele i le potu 'eseʻese. E le o le aoga naʻo le faʻaaogaina o le "vailaʻau" atavali poʻo lanu o le malulu gamut, a o latou faia le meaʻai "le-ato" pale. Ua faamaonia o le sili lanu lanu-mumu. O elemene o togafitiga vaipuna, strawbiries, tamato poʻo appis o au pepelo i le tauiviga mo se lelei aiga 'alofaga. I le tulaga lona lua o le samasama lea, i le lanumeamata lona tolu. Ae e le manaʻomia le tausia o le "malosi" o lanu i le maualuga maualuga. O mea lelei e maua ai, solosolo, o ipu teuteu o le puipui, pupula (ae laititi) o tofa o se tasi seti mo i latou e le o manaʻo iai e te le manaʻo "o le e le manaʻo i ai" nai lo le manaʻo o le "nai e te le manaʻo ai" nai e e le manaʻomia "se tamaʻi meroo." O se lapoʻa ma suamalie foliga, faʻapea foʻi ma le sili atu le lanu paʻepaʻe lanu i luga o puipui feololo nofo i le laulau. O isi taimi e tele lava e foliga mai e foliga faigofie le fiafia. O lenei, o le taimi e pupula, a o le sunatoa o puipui ua faia le potu 'ai lelei ma aulelei. Faalua i le 'aiga o le afiafi e le tatau ona vili.

O le ata o faamalama e noatia i tulafono tutusa. Mafai ona ave faʻamaoni, ma le faaituau, ma le lavelave. E le gata ona auai i le "fiafia" autu mai le vaega o fualaʻau fualaʻau 'aina poʻo ni mea teuteu e faia e le valevale. Moni, o le itu i sasaʻe, autu e fetaui lelei lava e tusa lava pe faʻapipiʻi ese le faʻamalama.

Moli i le potu 'ai lava. O le faapaologa e lafoina i le galuega, masini ma tuu ipu. E tatau ona malamalama, ae le oti mata. O le lamepa i luga o le laulau 'ai e tatau ona tautau i luga aʻe maualuga atu e aua le faia tagata o loʻo aʻafia i le taumafataga. Mo malie le auala, e mafai ona e maua se faʻataʻitaʻiga fetuunai i le maualuga, ma maua ai foi ma se tausaga. O lo matou moligaʻo lelei, ae o latou i luga o le laulau faʻavae e faʻataunuʻuina i na faʻatusaga o uiga, ou te le o iloa pe a faʻaaogaina lelei ia i latou pe faʻapefea ona faʻaaogaina? Ae o le taimi lava lena, o le a ou faʻamaninoina o le afi e tatau ona i ai se maualuga poʻo lalo ifo o le mata o au tagata asiasi. Afai e te faʻaogaina se laulau 'auʻauna, vaʻai le pito i tua o le tasi-tasi lamepa poʻo le sconce. O le pito i tua o auauna, beeffets, slides ma showcases o le a maua ai ou mata e fiafia ai e mafaufau i le mafaufau o le pele Parade Hotdils, ata poo le fugalaau.

Fediano Fiafia

Eloqueus shin
Tusiata y. havedov

Ata k. Manko

O le atunuʻu fale i ai se potu 'eseʻese o le potu e fai ai se potu' eseʻese. I totonu o lenei embodim, e itiiti ", ma o le taimi lava e le mafai ona faʻatumuina Faatasi ai ma le faʻanoanoa ipu ma le fausaga o ipu e tatau ona fufuluina ma faʻaputu agavaʻa. O se mea taua o le paʻu o mea e maua ai o loʻo puʻeina, srarash ma slides. Uma lisi "amio" o le a foliga lelei i le potu malolo. I le alofa, latou talitonuina ma i latou lava mea o le a faaaogaina e tautua ai le laulau. Na faamautu mai i lalo o le ata i lalo o mea anamua pe o nei mea, o nei mea o le a saofaga i le laulau grendy nei "vintage" ata "paolo. Abduchai faia le geometrically le faʻaituau, na o le tuʻuina atu i lau "seevae o malo" e aunoa ma se mafuaʻaga o latou lava lelei. O le nofoaga o latou nofoaga, le aofaʻi, loloto e naʻo le tele o le potu 'ai. I le pito i tua sa taua i luga, o lea ou te le toe faia.

O se potu tele tele e iai se laulau tele tele. E lelei i totonu ma le laulau o Ova, aemaise pe a fai o loʻo liliu mai i le taʻamilosaga. O le mea na e iai ni malo o le a aofia ai ni malo e sili atu nai lo le tau. Ma nofo i ona tua, pei o le iuā o le Tupu o Arthur.

O le laulau lapotopoto o le a fautuaina mo se tamai potu 'ai. Mafuaaga e tutusa. Mo se tele o malo, e mafai ona e na o le faʻapipiʻiina o galuega ma le feaveaʻi vae (pei o filifiliga - 'oti -' oti) e mafai ona faigofie ma aveese atu i le potu teuina. E tutusa fausaga na faʻaaogaina lautele i le ogatotonu tausaga.

I le potu 'ai taliaina taliaina soʻo se numera o nofoa. O le isi mea o le fesili e tulaʻi mai: E manaʻomia uma latou te manaʻomia i luga o le laulau? Masalo e leai. Sili atu, pe a le o le sili atu ma le ono, ma o le isi e mafai ona gagau ma faʻatali le tatou itula i le potu aoga.

O se tamai laulau faʻatau e masani ona manaʻomia ina ia mafai ai ona faia se tele o meainu ma meaʻai meaʻai i le tulaga o se buffet. O le a ia auauna foi mo oe o se auaunaga lelei i le taimi o le tele o le tausuaga, ma talafeagai le vaaʻai o ona laulau mamae, napkins, matatioata ma masini e mafai ona moe lelei.

E susulu

O le potu 'ai e faʻamalosia i le fiafia o le pupula. O le faletua o le le mautonu potu e tatau ona faaaloalo. Asti i le feagai ai ma le fiafia Hostess e mafai ona tulaʻi mai ma le fiafia le ataata, o lona uiga o le faʻagasologa o le faʻamamaina o le potu 'ai e le tiga. Ia ausia lenei e faigofie.

Muamua, o fua e tatau ona mautu, faigofie ona faatiga ma e le malamalama foi. Lona lua, aua e te sasa le kapeta. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaogaina ni fala, fala poʻo fala mai le papa poʻo le sami i le sami. Ae siaki pe a latou le faʻaseʻe i luga o le foloa. Lona tolu, luga o le '' '' ofu "ofu" i mea e sili atu ona o ni mea e mafai ona faʻapipiʻi pe tuʻuina atu i le faʻamamaina o le faʻamamaina e aunoa ma le lamatia. E faʻapea foʻi ona faʻamatalaina nofoa ma tapuni suauʻu. Fafa, o puipui i le potu 'ai e tatau ona fufulu pe feʻaʻei e le aʻea e aunoa ma ni faʻafitauli. I le taimi lava e tasi, latou te ono maua se tamaoaiga malosi poʻo se faʻatusa, faʻataʻitaʻi se laʻau poʻo se maʻa. Lima, decomit Windows, aua le galo o le mamafa mamafa mo pupuni e masani ona mitiia manogi o meaai. Mafaufau lenei pe a filifilia. Lona ono, o le saʻo ma le faʻaeteete ma uaea lelei vailaʻau mo laufanua.

E le o le teʻi o nei fesoasoani e talafeagai atoatoa mo le umukuka. I mea uma, o le toʻatele o le tele e tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma le 'ai potu. O sea avanoa e faigofie mo le talita, ma mo malo, ma mo aiga. Tatala Pa o Bar Counter e fetaui lelei mo le moli o le 'aiga o le' aiga o le 'aiga o le' aiga o le 'aiga ma le fiafia. LAGOLAGO LAGOLAGO na faʻafuaseʻi ona avea ma tautua. Ae o le talanoaga e uiga i nei metotia tatau ona fai ma se isi mataupu, ina ia latou le umi lava e le uumi ia i latou mo se taimi umi.

Ma le fautuaga mulimuli: taumafai e 'ai i le le leoa. Ma le mamalu. Valea.

Faitau atili