Tasi potu moe o le fale o fale 88M. 2. i le fale o le faasologa ma1737

Anonim

E tolu filifiliga mo le toe fausiaina o se lua-potu fale mautotogi ma le atoa o le 88 m2 i le fale o le I1737

Tasi potu moe o le fale o fale 88M. 2. i le fale o le faasologa ma1737 14049_1

M2 i totonu o le fale o le faasologa и1737 "SRC =" / Ata / Ata /qwr1_b.j " ma1737 "SRC =" / Ata / Ata /85_qwr2_B.jpg "Igoa =" Qwr2 "> luga / 4685_qwr3_B.jpg "igoa =" Qwr3 "> I le auala tele, o le conship conway m2-id) jpg "igoa =" Qwr4 "> fuafuaga pe a uma ona toe fausia

Fale mautotogi na fausia e poloketi taʻitoʻatasi ua amata ona faʻateleina. Ae o le mauaina o "fale" i le fale faapena ua na o le amataga. Ia moni le fale taitoatasi, o le a iai foi le tele o le malosi, poto.

I tausaga ua mavae ua maeʻa tausaga, selau ma selau o galuega taʻitasi na fausia i le Modekwand (faʻaulu mai o ia fale, le tusi "ma le" faʻaalia). O lenei o le potu-potu-potu o loʻo i lalo o le mafaufau o loʻo iai i se fale nofomau o le I1737 faasologa. O le fausiaina o se vaega e tasi, faia i le aoina-moonamalulisic fausaga, ei ai 24 fola, 22 o le mea e nofo ai ma le 2-faʻatekinisi. O inisinia meafaigaluega e mafaufau loloto i luga o le pito i luga o le tagata tomai faapitoa. Afai e te vaʻavaʻai i le fuafuaga, o le a avea faamama lea o tuʻutuʻuga faʻapitoa (tapuni, otaota, paote palai laiti, ua tuu i le ogatotonu (7-10 taʻitasi (7-10 taʻitasi (7-10 taʻitasi o foloa). O loloto o loʻo tuʻuina mai e ogasiga.

O le faʻavae o le fale e tasi lava le vaega totoe faʻatasi ma le faʻavae. O puipui i fafo ma totonu o totonu e ese mai i le mafiafia: o le tolu-pito i fafo tolu vaega e mafiafia o le atoaga o 260 mm, ma le 180mm. Monolithic Overlaps manifinifi - 160mm. Asiasi i vaega o vasega (80 MM WILAMESTERS) faia o paso poloka.

I le uluaʻi faʻatulagaina, o le fale maupuʻe e mafua ai lou manatu ona fausia mai i isi potu tuʻufua e lua. O se tasi o latou i le amataga e fesoʻotaʻi ma le umukuka. O se mea lelei i totonu o loʻo faʻaogaina i totonu o le vaega o loʻo faʻaaogaina i totonu o le fale o loʻo fausia ai. Faleuila ma faletaele e vaeluaina. O le vaega o le fale mautotogi e mafai ona taʻua o le eker i totonu o se potu tele. Alu i fafo i le Loggian o loʻo faia mai le umukuka. O le ventiplation o se mea faʻalenatura, o le a le tele, o loʻo faia i totonu o le ventipelation laupapa o loʻo i totonu o le umukuka ma i le faleuila.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

m2 i totonu o le fale o le faasologa ma1737 "SRC =" / Ata / Ata /mane_b.jpg ">

M2 i totonu o le fale o le faasologa ma1737 "SRC =" / Ata / Ata / OFF010_B.JPG AE DECKA

Mamanu e fesoasoani

Malosiaga o le Poloketi:
  • Faalapotopotoga a le Kapeneta
  • Faateleina le vaega o le faletaele i le 2.24m2
  • Fausiaina o se tamaititi
  • Faateleina avanoa i le 6,97m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Inhalettic Cuisine Insulation
  • Faaitiitia le maualuga o le taualuga i totonu o le potumoe mo le 30cm
  • Faalavelaveina i le lagolagoina o fale

O totonu ua fuafuaina mo se ulugalii talavou, alu e leai ni tamaiti. O le pule malosi i le mamanu e faia e lanu ma lanu: moli (fola, puipui, auiliiliga), lanu efuefu (fola) ma lanumeamata (puipui). O le tuʻufaʻatasiga o mea e fesoasoani e palu ai le lanu o le lanu o le lanu: laupapa laupapa laupapa, laupepa, mea faigaluega.

Ia fausia se ata fou o le fale mautotogi, e manaʻomia le le fiafia i le vaega i le faletaele, ma i le taʻele i le va o le potu ma le umukuka tipiina le taʻotoga o le potu. O le a le tele e manaʻomia ma faʻamaonia ai sea galuega faʻapitoa? Muamua, e faʻatagaina oe e faʻatulaga se avanoa mo le Kapeneta, lea o le a faʻaaogaina ai se vaega o le umukuka o le a faʻaaogaina. Lona lua, o le potu malolo o le a tumau pea o le a tumau pea o se potu tuufua. Ae o ni nai ao, o le a ulufale atu i le umukuka.

O vae fou ua fai sina na fausiaina, mea mo i latou o le faaega i luga o le uamea faavaa. I potu uma, i le faʻaopopo i le potu malolo, o le uaea o loʻo iai i totonu o le mea na oso ai i totonu o le laupapa faʻapipiʻi, e oʻo atu i le faʻaititia i le maualuga o le 8-10 cm. O le fale mautotogi e faʻaaogaina le tele o lamepa - faʻapipiʻi, paʻu paʻu, faʻamalolo. O le poloketi e le o aumaia mo se lavelave lavelave o le tumama o le tumama.

Falefaafiafia. Vaega o lona sikuea ua ave i le faateleina o le faletaele. e faigofie ona e fiafia i vaega taitasi i totonu o le fale i le avanoa: o vaaia le faitotoa o le potu o le ola ai mai le amataga, i le itu taumatau o le i latou- faitotoa o le umukuka, ma e maua i totonu o le potumoe, o le a e alu i le tulimanu e tauagavale, ma o le auala. O le Kapeneta o loo tumau pea i le nofoaga e tasi ile itu tauagavale o le faitotoa. O lanu samasama-moli o loʻo taoto i luga o le fola o le alatele i le faiga o se auala savali i luga o le pogisa efuefu. O le fola i totonu o le potu tele o lo o faʻapipiʻi ma moli lanu efuefu popcelain. Pa i totonu o le alatele ma lobby ua ufitia i le matte vali beige lanu. Potu malolo. O iinei, o mea o loʻo i luga o le fola, o mea e masani ona masani ai i lenei ituaiga o nofoaga. I le lanu o le fefiloi o Tiles echoes le Intut sone. o loo faamatilatila le potu 'ai i le teritori o se pogisa stoneware poselane efuefu ma faaopoopoga moli-samasama.

I le va o le potu malolo ma le umukuka, e pei ona taʻua, o le faʻamalama e tuʻuina atu. O lona "faamalama", o le mea moni lena, o le pusa paʻu, o le pito o loʻo faia i se ipu tioata. ua teuteuina i le puipui ma faamalama ata, faaatoatoa ai le tuufaatasiga o le luminaires uaea.

O le taualuga e le faia ni suiga faapitoa, e naʻo le tuʻufaʻatasia ma vali. O le teuteu le masalomia o le potu o le a le tele o luminaires taofia lē tumau i luga o le pasi i le taimi nei-au.

Umukuka Muamua sa i ai se foliga o le fomu. O lenei mea e aveʻesea ai le vavaeeseina o le vaega o le potu e le vasega. E moni, o le kaisia ​​e toetoe lava na le mativa ai le ao. O meaafale ua iai se nofoaga o le i-foliga. I le vaega o le avanoa e vavae ese mai le umukuka, o se tamaʻi ofisa ua fuafuaina. O le faʻamalama i le va o le ma le umukuka e fesoasoani teisi malamalama malamalama. Ma le isi, o le umukuka o lo o lipotia mai i le ala lea, o se faamalama tele, ma se potu malolo, pei ona taua i luga.

Saogalemu. I tafatafa o le umukuka, i luga o le nofoaga o le faletaele sa avea muamua ma faleʻoloa, o le nofoaga ua faʻatulaga (e matutu), e le o toe manaʻomia, ua le toe manaʻomia le faletaele pe a o le taimi umi. I totonu o le fale teu oloa tuuina masini fufulu, ato mo le ie lino, felanulanuai ma masini faamago. Ole "susu o" O loo nofo pea i latou ma nofoaga o totoe i o latou tuaoi, ma susuma "Tertoritory mo na o le faletaele.

Potumoe. Mo ia, o le tusitala o le poloketi e maua ai se fofo e le masani ai. O le auala e tau atu ai i le potumoe ua liliu i se potu laei ma le agamalu moli ma mafanafana chercrobes. O le fola o le fola i le potu ofu ma potumoe e tatau ona siitia le 20cm. O le a faʻatagaina oe e "malemo" le moega i totonu o le fola, ma i le ulu o le fale, faʻaaoga ai se faʻaleagaina o maa, tapunia i le tioata.

Eria faletaele tele faʻateleina ona o le faʻapipiʻiina o le alatele o le alatele ma potu. I le faʻaopopo atu i le tulaga faʻatulagaina o le Plumbing, ua fuafuaina e faʻasoasoa ai le faʻapipiʻi o se laulau palasitika i luga ma le lua fausia-fale (o lea pe a e mafai ona fufulu faʻatasi) ma le potu taʻele. Mo le agaga meafaigaluega, pallet ma pupuni ua faʻaaogaina.

I totonu o le faletaele e faʻaogaina ai se masani masani o lanu: uliuli, paʻepaʻe ma mumu. O le palette saolele ua faavaivaia ma o maa o fafo o le efuefu, laulau pito i luga, pa vaega ma vasega agaga. O le taele ua teuteuina i le tala fatu a Corkial.

Poloketi vaega $ 2400.
O le pulega o le tusitala $ 450.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega o totonu
Le mea atoa Mosture-tetee o lotoa pito i luga o le uamea faavaa (Lusia) 28m2 sefulu mal le fa 392.
Fola
Vaega o le potu malolo ma potumoe, carridor, ofisa Aloc parqut laupapa (Nouei) 46.5m2. 35. 1627.5
Malologa Tale Marazzi (Italia) 40m2 - 1026.
Puipui
Alatele, potu malolo, umukuka, kamuta, potu suesue, potumoe Wallpaper Marburg (Austria) 14 tagata gaoi. tolu sefulu 420.
Vali i / d doulux (Farani) 45 L. iva 405.
Umukuka Tioata pusa 20 PC. 16.5 330.
Umukuka, faletaele, saogalemu Ceramic tile marazzi. 23,6M2. - 537.
Taua
Vaega o le potu malolo, potumoe, umukuka Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 36m2 iva 324.
Le mea atoa Vali v / d doulux 42 L. 4.8. 2016.
Faitotoa
Le mea atoa Swing, Sliding Rimtudes (Italia) 4 mea. - 1940.
Faiva
Faletaele, tauaveina Fufulu o Hardasins, faleuila, York IDo (Finelani) 4 mea. - 385.6
Faletaele Taele tioata (Italia) 1 PC. 800. 800.
Kabi Pallet (Polani), ie puipui 1 PC. 120. 120.
O le fefiloi o le palu (Siamani) 4 mea. - 265.
Malamalama
Potu malolo, umukuka, potumoe Taofi ma le paʻu o le zolncken system (Siamani) - - 2150.
Le mea atoa Poulmann Stud moli (Siamani) - - 280.
Meaafale
Potu malolo Sofa, nofoa vibievefere (Italia) 2 pcs. - 2200.
Laulau, nofoa, bontemppi pa nofoa (Italia) 7 PCs. - 2470.
TV Rack (Lusia) 1 PC. - 1260.
Umukuka Ulutala i le ulu (Italia) 4.9 M. 760. 3724.
Kapeneta Meafale Stritley galue (United Malo), nofoa - - 700.
Le mea atoa Ua galue le Worcrobes Starley. 3 PCs. - 3150.
O mea teuteu vaega e okaina
Potu malolo, faletaele Palasitika laulau Liri (Italia) - - 1.5.
Potumoe Pa puipui, tioata (mo fola) - - 360.
Fale moe, Matress Iska - - 450.
Faletaele Corian (taele faasaga) - - 350.
Atoa 26292,7

m2 i totonu o le fale o le faasologa ma1737 "SRC =" / Ata / Ata / OFF: o le faia o vaega e lua o le M2 i le faasologa ma1737 "SRC =" / Ata / Ata /45_QW2_B.J.J.J.J: Vaʻai o le potu malolo m2 i le fale o le faʻasologa ma1737 "src =" / ata / 4685_Q.Jp3 " O le fale o le faasologa ma1737 "SRC =" / Ata / Ata / SOW4_B .JPG "CHODE BURLDESS - OFPERS BUMPERA-ALTORD i luga o le ata o le CODE M2 i le fale o le faasologa ma1737 "SRC =" / Ata / Ata /85_qw5_b.jpg "Igoa:" Qw5 " SRC = "/ Ata / Ata / 4685_QW51_B.Jpg" Igoa = "QW51"> fuafuaga pe a toe faia

O mea uma e uiga i le taualuga

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faateleina le vaega o totoe i le 3.68m2
  • Faalauteleina o le faletaele i le 2M2
  • Fausiaina o se fale faigaluega
  • Avanoa e faʻatagaina ai oe e faʻavasega meafale i lau pule

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Galue galue tuufaatasia
  • Le itiiti ifo galuega i le umukuka headset
  • O le laulau galue i le potu malolo e laititi ina ia tuu ai se komepiuta

O le poloketi na fuafuaina e Vitoria Egorova ua fuafuaina mo se aiga o le toalua. O le nofoaga o potu i totonu e toetoe lava tapuni ma le filifiliga muamua, ae o le faʻaaliga vaʻaia o le avanoa e matua ese lava. Laina Laina o tuaoi o fola o fola, o le auivi o le siʻusiʻu o le siʻusiina, meaafale ma faʻaopopo sili ona teuteu vaega o loʻo vaʻaia. O le filifiliga fuafuaina o le a talisapaia le pau lava o ni sui alofagia o matua.

E ui i le mea moni o le itu Anamua Faavasega sina pemage, e le taofia ai le kapeneta iinei. O lenei iʻuga ua setiina i se matagofie mamanu e faia ai le galuega a le fale faigaluega. O Se Laititi auiliiliga, lapotopoto laulau pito i luga, fesili atu i le pa o le totonu o le fale, teu oloa ia te ia lava le foliga o le ofisiga o le potu e tasi.

I luga o le fola i le auala savali na tuu ai se tauina o le lanumoana lanumoana. O le tuaoi i le va o lenei mea tetee i mea e puipuia ai mea ma o le fale laupapa e sologa lelei. O le eseesega i le teuteuina o le auala lata ane, o le potu tele ma le potu malolo e le - o le ata i itupa i le le mautonu suby i soo se mea.

Masani Eleni avanoa potu malolo O se tasi e faʻateleina ona o le soloia o le vaʻaiga i le va o le potu malolo ma le potu tele. Le faatuaoia faʻaopopo sili atu fua fua o le tomai o le mafai ona faʻatagaina meafale i lona pule, suia i totonu. O lenei e mafai ona e vaʻaia faʻamalieina ata tifaga, nofo i luga o le sofa, ma talia malo i totonu o le siosiomaga malie i le tuʻuina atu i se laulau matagofie. I le faʻaopopoga i le faʻamaumauga o faʻamaumauga i totonu o le faletalimalo, o loʻo iai pea le "faʻailoga maualuga" i le potu malolo - le taualuga. Afai o le tasi i le minute e mafaufau ai o le muamua Cortex mamanu o loʻo faoa mai i totonu, ae o le tuʻufaʻatasiga o puipui oneone, o le a manino o le avanoa o le a le toe manatu o le mafai ona iloa. O le faʻaaogaina o curvililiar o loʻo tipi ese atu i luga o le taualuga o le cerviiliari le tipiina i le lauga, Zonis, ma i le taimi lava e tasi e faʻaalu ai. O le asthullen Order Order o le totogi e maua ai le potu o se mea fiafia i mea lilo.

I le umukuka Valivali ata o loʻo faʻaauau pea, faʻailogaina i le potu malolo: O se lanu mauoa i lona lava auala e atiaʻe ai iinei o se manatu e faʻamamafa ai fofo. O le foliga o fata e faʻatumuina ai laina lalafi ma lagolago ai le tuʻufaʻatasia atoa. O le fata e fai e oka mai i le tioata ma shinless steel.

Pasi I le potumoe Taimi ua leva ona tua o se pusa. A manaʻo i ai, o le mea mulimuli e mafai ona vavaeʻese mai le potu malolo ma se vasega faʻaseʻe, ma ua aveʻesea ai le faitotoʻa o le potumoe. Faauma le faʻapipiʻiina o le Kapeneta. O pa e valivali ai i le malamalama peach lanu. Faasaga i lenei talaaga, susulu manaia potu moe o se lagona loloto. O le faamafanafanaga faamafanafana ua fatuina ai se kapeta mai fulufulu masani na latou, sa nofo i luga o le fola.

Faletaele ma le faleuila Tumau i le nofoaga lava e tasi, ae o loʻo faʻamalosia ai a latou feeseeseaiga o lo latou gatafua o le nofoaga o le alatele ma le potu tele. O le teuteuga autu o le faletaele o se tulimanu hydromassage taele. O le mamanu o potu uma o potu ua fuafuaina i se tasi ki: o le paʻepaʻe paʻepaʻe o puipui o puipui e feteʻenaʻi ma le lanumoana lanumoana fola. Faletaele, ma i totonu o le faleuila, o le tulaga taualuga, o le tulaga pito i luga o le 10 cm mo le faapipiiina o moli moli. I le taimi lava e tasi, o le faʻapapa o loʻo faʻaaogaina e le siʻosiʻomaga taualuga.

Poloketi vaega $ 2200.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Ituaiga o fauga Meafaitino Aofai o Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega o totonu
Faletaele, faleuila Paso laupapa o le susu puipuia (Rusia) 12m2. sefulu ma le ono 192.
Fola
Nofoaga ulufale, vaega o le umukuka Tale Plaza (Spain) 9m2. 39. 351.
Faletaele, faleuila Tile C.A.P.R.I. (Italia) 6,6M2. 28. 184.8.
Malologa Parqut "ato" (Lusia) 71m2. 41. 2911.
Puipui
Potumoe Fausia le stucco (Italia) 7 kg 21. 147.
Faletaele, faleuila Ceramic tile c.a.p.r.i. 24m2. 26. 624.
Malologa Vali i / d okios (Italia) 45 L. 6. 270.
Taua
Faletaele Faaloaloa le uamea (Farani) 7.7m2 34. 261.8
Malologa Valiina i / d okios 18 L _ 5,4. 97,2
Potu malolo, umukuka Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 25m2. sefulu ma le valu 450.
Faitotoa
Faletaele, faleuila, potumoe DODS EFFEBIQUATTRO (Italia) 3 PCs. - 820.
Faiva
Faletaele Taele villeroyboch. 1 PC. 1280. 1280.
Fufulu hardbasin pulou (Italia) 1 PC. 498. 498.
Malolo Faleuila Bowl 2 pcs. - 210.
Faletaele, faleuila Oras facets (Finelani) 3 PCs. 215. 645.
Malamalama
Potumoe, umukuka Taofia, desktop moli (Italia) 5 fasi. - 650.
Potu malolo Holt Kotter Skellionn Lapape (Siamani) 1 PC. 880. 880.
Potu malolo, umukuka Nine lamepa - - 400.
Malologa Halosen moli 30 PCs. - 150.
Meaafale
Vaega Sir, Dresser (Italia) - - 1020.
Hall, Carridor LUMI Kapeneta (Lusia) 2 pcs. - 1890.
Potu malolo Mooh Sofa (Lusia), nofoa, laulau (Lusia) 3 PCs. - 1470.
Besana puipui (Italia) 1 seti. - 4990.
Laulau, nofoa (Italia) 8 PCs. - 2014.
Umukuka Astra's headset (Italia) 2.7. M. 500. 1350.
Volker Detort Bar Tund (Siamani) - - 1500.
Nofoa Eliburg (Italia) 2 pcs. 137. 274.
Potumoe Europa seti (Italia) 3 PCs. - 1757.
Nolte Mincle kapeneta - - 780.
Leolix nofoa (Holani) - - 913.
Faamatalaga Faapitoa
Potu malolo Mamanu (dilwall) - - 110.
Countertp (laau) (Lusia) - - 300.
Atoa 29389.8.

m 2 i le fale o le faasologa and1737 "src =" / ata / 4685_qw6_b.jpg "igoa =" qw6 "> i le afiafi lava m 2 teuteu le foliga backlight neon i le fale o le faasologa and1737" src = "/ ata / 4685_qw60_b .jpg "igoa =" qw60 "> faataapeina o" ave "i luga o le taualuga o le alasavali o se mea noa ae na valiina i le m 2 plasterboard mumu i le fale o le faasologa and1737" src = "/ ata / 4685_qw61_b.jpg" igoa = "QW61" > a pa laulau i le umukuka e lelei mo le meaai o le taeao anapogi, ma mo aiga i afiafi atoa aiga o le aoauli o le m 2 i le fale o le faasologa and1737 "src =" / ata / 4685_qw62_b.jpg "Suafa =" QW62 "> Fuafuaga ina ua uma ona toe fausia

Mea e lelei tagata uma

Malosiaga o le Poloketi:

  • valaaulia o kapeti fausaga
  • Fausiaina o se isi tagata
  • Uluai vaega o se potu tele i le potu malolo ma potumoe
  • Faateleina le vaega o le faletaele e 1.94m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le lava le uiga o le potumoe
  • avanoa e ulufale ai i totonu o le potu malolo na o le umukuka
  • Laptop galue i luga o le umukuka headset

O le filifiliga lea mo se aiga ma se tamaititi (tasi pe lua). Totonu o loʻo aofia ai le faʻamafanafanaga ma le sitaili, ae le manaʻomia le tele o tau mo lona emboiati O le avanoa o loʻo tusia i luga o le moli pastel lanu, o fea o elemene mai le Worlow Wood o Merbau e feololo ai. O tusitala o le poloketi na filifilia e foia le tamaititi i se potu ese. Peitai e le tatau i matua ona lagonaina le le tagolima, o lea na fesiligia ai le fesili i le matua moe o le tama. Na vaeluaina le potu tele i se vasega i le potu malolo ma se potumoe.

Laititi vaega Toefuatai mai i le malamalama begee ma o se eseesega ituaiga, o moli moli na fausia i le taualuga. Na nana le malamalama o Pereson e maua ai le avanoa lilo. O le leoleo na faʻapipiʻi iinei o loʻo avea nei ma seevae uma ma seevae. Mai isi vaega o totoe o fale, o le ranetage o loʻo vavaeʻese mai le isi, pe a faigofie e teu ai tusi ma mekasini. O se auala na faia e le o le a faia e se nichh, lea ua ufitia i le teuteu vali, fuafuaina le faaleaogaina ie. Mo lenei elemene o totonu, o se isi mea e maua ai tua.

Fausiaina se siosiomaga leaga I le potu malolo Tele saofaga i lona lanu lanu. Safu ma le malosi oneone e ese mai ma lanu pupula pagutu (aluga, vali, fugalaau). O le puipui e faʻafeagai ma le faʻamalama o loʻo faaauupegaina i le pito i tua, e pei o le nicho i le ala i le auala, ufiufi i le matematika lanumoana lanumoana. Ia sili atu le faʻaaogaina o ni pulufana, o loʻo ia te i latou o le fafie laupapa. O le taualuga ma le nana o le osofaiga e fausia ai se lagona o le matala, vaomatua o avanoa.

Ia tuuina atu tagata taitoatasi umukuka E iloga i le isi lanu-lanumoana lanumoana. O meaafale e iloga i laina manino ma le masani ai o le fausaga o le stade (pogisa walnut). Ona o le faʻaaogaina o ituaiga eseese, o le potu e vaeluaina i se galuega ma 'ai nofoaga.

Mafanafana lanu samasama samasama ma le taualuga foliga foliga o le potu o le potu o le teine. Na te faʻatupuina le faʻamafanafanaga ma i le taimi lava e tasi le lelei lagona. O tusitala o le poloketi e ofoina atu e faamaea ai totonu. Fanau O mea moni o elemene: o liʻo i luga o le faataamiloga, pamupa mea leaga faitotoa, vali i luga o puipui, vaivai sofa aluga. O le mea autu o le avanoa e le soona faʻavasegaina ma le lanu malamalama o tagata mamanu e maeʻa ona faʻaaogaina.

Potumoe - Nofoaga o le malologa ma momoe, o lea o lona i totonu o le faʻafilemu e pei o se faʻafilemu, o le taimi nei feteʻenaʻi. o loo faaaogaina ai tusiata o fale i le mamanu o lenei potu ma tones pastel o gamut lanu mafanafana. e le i ai i le pito i luga o le potumoe moli faalenatura, ua ofoina atu i le vaega pito i luga o le vasega vavaeeseina ai mai le potu o le ola e glall. O lenei o le malamalama i aso uma e mafai ona tui iinei. O loʻo i luga o le fulufulu moe ma tioata mumusu ma o loʻo tupu ai elemene ma elemene elemene. Papaʻu fausia-i wardrobes le gata taulimaina ai se aofaiga tele o mea, ae mafai ai ona e faaaogaina mafaufauina le avanoa e aunoa ma le soona ai ma meafale.

Eria faletaele E faʻateleina ona o le tamai avanoa i le va o ia ma faleuila. E faʻatagaina oe i le fetaui lelei o le taʻele ma se masini fufulu. O le lanu o le lanu tulu e maua ai le potu o se tulaga uiga ese. O puipui ma fola ua folasia ma fusi i le lanu lanu mai begee i lanu enaena enaena.

Poloketi vaega $ 1700.
O le pulega o le tusitala $ 500.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Vaega o totonu
Alatele (Vaega-Racks-Rack) Plasterboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) 9,4M2 12 112.8.
Potumoe, faletaele, faleuila Fuga sima poloka (Lusia) 48m2. 6,4. 307,2
Fola
Nofoaga ulufale, vaega o le umukuka Tala o le Porcelain Centware (Rusia) 12.7m2 sefulu ma le lima 190.5
Faletaele, faleuila Fap Tile (Italia) 5.9m2 32. 188.8.
Malologa Parqut "Mark" (Lusia) 61m2 27. 1647.
Puipui
Faletaele, faleuila Tale Fap. 40.5m2 tolu sefulu 1215.
Hall, potu malolo (Nishi) Posistof (Italia) Taofia o le suauu 1 L. 82.5 82.5
Malologa Vali v / d tikkurila (Finelani) 46 L. 4.8. 220.8
Taua
Vaega o le alatele, potu malolo, o tamaiti, carridor, kamukuka Planboard i luga o le uamea faavaa (Rusia) (Strictx fausaga) 39M2 sefulu ma le valu 702.
Faletaele, faleuila Faʻaiʻu le faʻauluuluga o Clipso (Farani) 7,4m2 33. 244.2.
Malologa Vali v / d taikutula 18 L _ 4.8. 86,4.
Faitotoa
Vaega Faitotoʻa "bel-k o" (Lusia) 1 PC. 790. 790.
Malologa Wooden (Rusia) 4 mea. - 764.
Faiva
Faletaele Taele Iakopo faaluaina. 1 PC. 455. 455.
Atigi, faleuila 3 PCs. - 513.
Malolo Gustavsberg (Suetena)
Malamalama
Alatele, potu malolo Nine lamepa 17 Pog. M. 60. 1020.
Fanau Na taofia le lamepa (Suetena) 1 PC. 175. 175.
Le mea atoa Poulmann Stud moli (Siamani) 30 PCs. 17. 510.
Auala moli (Italia) 8 PCs. - 90.
Meaafale
Vaega Kadel workrobe (Rusia) - - 1500.
Umukuka Vaega enge 5 fasi. - 650.
Ulutala "Punaoa" (Lusia) 5.4 POG. M. 4300. 2322.
Potu malolo Sofa malologa (Finelani) 1 PC. 700. 700.
Laulau kofe, fatafata - - 370.
Fanau Neeset headsets (Eleni) - - 2150.
Faamatalaga Faapitoa
Le mea atoa Laupapa laupapa (Lusia) - - 235.
Potu malolo (tioata, laau) (Lusia) Faamalama laupapa - - 590.
Atoa 17831,2
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tasi potu moe o le fale o fale 88M. 2. i le fale o le faasologa ma1737 14049_2

Tusiata: ekaterina kilomtsova

Tusiata: Victoria egorova

Architect: Vasaly Chernov

Architect: Masha nerubut

Matamata i luga

Faitau atili