Ta paralati 2004.

Anonim

O tagata mamanu e fausia ai le leai o se tasi e le tutusa ma le isi aulotu o mea o feagai ma mea - ceracitic lapisi, popcemin masoa ma mosaic.

Ta paralati 2004. 14053_1

Ta paralati 2004.

Ta paralati 2004.
Cristalli mai iris ma "strawberry" decorno- "ogatasi" aoina mo le umukuka
Ta paralati 2004.
Extrarema tipi Tile mai Atlas Concorde ma Atimani Seaples
Ta paralati 2004.
Ceramic mosaic cent.Si (Italia)
Ta paralati 2004.
Aoina o VasI e fiori mai Gabbirelli (Italia). Tusi faatufugatala.
Ta paralati 2004.
Faʻaititia le faʻaititia o Jamaijh Serio mai Opoczno (Polani)
Ta paralati 2004.
Tausaga Fou Pesedomosaca i Cermicthe RichEtti (Italia)
Ta paralati 2004.
Na foliga ua uma ona nonoa ni pou o uʻamea i le fogafale. Uamea laina, Iris
Ta paralati 2004.
O le tele o le faaluaina o le aoina mai o le Iris iCing o loʻo faʻaaogaina i se auala steam, o loʻo maua ai suiga sili ona lelei mai le tasi lanu lanu i le isi
Ta paralati 2004.
Mostino i luga o le fola? Leai, o le andujar Proung Proungs mai Ziconio
Ta paralati 2004.
"Auala wisis" mai le RHS (Italia) - faʻataʻitaʻiga o anamua Italia Cotto
Ta paralati 2004.
Sgatal atavali i le 21st seneturi. Tagata a Rutrori mai Marazzi.
Ta paralati 2004.
Faʻavasega ma laconic modulo mai cerammicod grazia (Italia). I le faletaele maualalo o loʻo faʻatulaga e faʻasolo ai le paʻu
Ta paralati 2004.
Malaiti- Lifery ma le le-masani masani. Soʻoga soʻofaʻatasi o le Italia kamupani Sinaria Adidia Pochidea ma le Hoishon House Verce
Ta paralati 2004.
Becolour mai le shililcoughi (Italia) - Spacious mo faʻataʻitaʻiga ma le fealofani o lanu
Ta paralati 2004.
Grannifinderre (Italia) Faʻamoemoe i le faafoliga o le puipuia o nofoaga o nofoaga masani ai maʻa masani. Fua o le New Marmi ma New Granit- 12060, 6060cm, maa fou- 3060, 6060m
Ta paralati 2004.
Boisere mai ChitradicE Grazia: Tala o Tiles 2080cm ma Battle-Wedus
Ta paralati 2004.
Cecing mai le crearage chramica (Italia) toe gaosia fale

O lona lafoaia o le lima "mea faigaluega" - Tusi ata, lanu, lapoa, vaega o le mea e le mafai ona faia, o le tele o le tele o le vaega o le feagais, certino.

Ua matou tusia pea e uiga i le sima lipine ma le faipule ma mosāki. Na o le 2003, o nei mea taʻitasi sa tuʻuina atu i se isi iloiloga (

"O le tala fou o tala fou i luga o le laupapa i totonu o le chramic",

"O le itiiti ifo ioe tape",

"Granite Pisicein"). O le aso o le a tatou le tuu ai faʻamatalaga tau fesoʻotaʻiga o latou gaosiga, o faʻavae o faʻamaumauga o faʻataʻotoga ma mataupu o faʻagaioiga. Sei o tatou talanoa e uiga i le mamanu.

E manatu le au fai o le "Pule o le" Ceramic "faiga o le Italia. O le mafuaaga lena na faʻaalia ai e le tagata talaʻi le faʻaaliga a Brapie na avea ma tulaga tutotonu na tupu i le malae o loʻo feagai ma alamanuia alamanuia. O le mea mulimuli, na 21 ona faia i le teugatupe na faia mai ia Setema 30 ia Oketopa 5, 2003. O togafiti na faʻaalia i le Forum na foliga mai o Lusia na o le amataga o le tausaga a sau. O le nofoaga lona lua pe a maeʻa le Italia i le numera o oloa na gaosia e nofoia e tagata Spaniards. Fesoasoani, e le o se mea taua e mafai ona iloiloina le faʻaaliga o le Ofisa o loʻo iai (Chevisama) O le fou o lenei salo e tatau foi ona faʻatoʻilaloina foʻi le maketi Rusia.

O le tuai o foliga o le masani ai o le fetu i Rusia e sili atu ona taua ona o le mea moni o le mea moni o le faʻaaliga lautele i le faʻaaliga o le aofaʻiga o le toto. O tagata faʻatau Europa o loʻo i ai pea i le faʻaaliga faʻailoga faʻailoga mo le sapalai o vaega laiti o le fou fou oloa fou. Ioe, e iai le faʻaletonu meatotino: E iloa o le au faʻapotopotoga e leʻi faʻamalosia ai le mamao o tagata lautele, "leai se taimi e tuʻu ai le tafe. O le au fai pisinisi Rusia e matua faʻaeteete ma muamua faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, faigaluega i lalo o le faʻatonuga. Afai ua fausia le manaʻoga tumau i luga o le paʻu, ona e mafai ai lea ona latou aumaia ni lanu muamua i le 1-2 faʻavae.

Ioe, o le agavaʻa mo le faʻatauina o oloa e le faamaoniaina e le faʻatau oloa, e tatau ona e maua se soifua maloloina fiafia. Aisea e le fai ai? Ae a uma mea uma, ona avea lea o oe ma e na o se mea e matua tutasi! Ia, ia faaauʻuina le pale faapalepale "" nei ma o le a toe mavae atu ni nai tausaga a o leʻi amataina se gaoioiga amioatua o loo "toe faaleleia"! Ae o lea ua fetaui ma le ofisa o le lotoifale i le taimi nei o le lalolagi.

Ceramic faaputuga

Faʻafefea le faiga o 'eseʻese i luga o le Tile? O fea e sau ai le manatu i lenei tausaga o le a avea lenei ma manaoga mo se lanu faapena ma ni ie puipui? E tusa ai ma le maitauina o tagata faʻapitoa o loʻo iai se fesoʻotaʻiga i le va o le ofutino i Italia ma ... o le gaosiga o Cerateric nila. Lona ata, lanu, tino, i nisi itu fesuiaiga i luga o le autu o faiga masani o agafesootai i aano ma lavalava i le fa tausaga. Sa matou taumafai e otooto mai ni nai aga o lenei vaitau.

Tele faatulagaga. Ua le o lauiloa tele i Rusia Monochrome sikuea 1515CM. Afai ei ai se sikuea, ma le itiiti ifo i le 2020 poʻo le 2525cm, ma sili atu le mama - 1030, 2050, 3050, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 308, 3060spela, e latalata i le "lanuolaola Faatasi ai ma ni eseesega eseese foliga o se manino, vavaeeseina le tuaoi, pe i se mamanu. E moni, o le foloa o le laupapa masani, o le sili chassis i aso nei o le tele o le modules - 33.333.3cm. Telefoni fou o le tele-faʻatulagaina clamics i tausaga taʻitasi o loʻo aliali mai i le tele o le tele o le taʻitaʻi gaosi oloa. O le manuia o mea uma faigata uma o le fausiaina o ia ni aitalafu na manumalo i le lima tausaga talu ai.

Faʻateʻaina poʻo le faʻaupuga? E talitonu o laina o le itu o le tagata o loʻo manatu uma o gaioiga ma faʻafesoʻotaʻi i latou ma lona lava tulaga tulaga. O le itulagi mata i luga o lagona o le mata "decrypts" pei o le filemu sili ona tosina i ai ma le filemu, afua mai le ituaiga o fuaina, faʻamatala ".

I nai tausaga ua tuanaʻi, o le tutusa manatu o loʻo faia, o le ogatotonu o le talu e tatau ona faʻapuu i luga aʻe. O Apothenos o lenei manatu o se boisie aoina (30.7с = / m2) mai ceramicod grazia (Italia). E aofia ai le 2080 cm folau, o mea uma, i lea taimi, ua vaevaeina i totonu o isi ofu mautotogi e tolu. O mea teuteu-suauʻu e fai ma faʻaiʻu o le "pou" abrans "ma aveese le faʻaupuga o loʻo taotoga. O le sitaili o se aso nei, ma mea taua uma o loʻo masani ai o loʻo masani ai, ae aunoa ma le tele tele i ai.

Peitai, e le o mea uma lava e le mautinoa. O le faʻatulagaina o le 1030cm na maua lautele, ae le na o ia, e matua lelei lava le faʻaupuga o le taua o faʻasalalauga ua taʻapetia. E oʻo lava i ni tagata atamamai, seʻia oʻo i le taimi nei, tamoe i luga o le "puʻupuʻu" (laiti) itu o le faʻasologa, o lenei ua masani ona faia i luga o le "umi". Le tutusa o le ceramiche carzia fale gaosi i le modulo aoina (36.9 c = / m2) ofo atu se fetuunaiga tali i le faafitauli o le 2030cm pe o le uolae o le lautele 30cm (lanumoana, lanumeamata, moli, samasama, mumu-enaena). Ma le fanau mai i le maualuga o le faletaele, o lenei taletila na faʻatulaga i luga o le tele o le potu, o le a sosolo le avanoa. I totonu o le umukuka, o Modulo e mafai ona ulagia ma faalava - I le tulaga lea, spoprow flass faʻapipiʻi faia se malamalama "pito" mo puipui.

Itiiti style. O tagata faʻatau e tasi le leo e mautinoa ai o le sili ona lauiloa o le sitaili i totonu o ceramtics o faʻaititia, geometrically faʻamalosi ma uati. NaxOS fale gaosi tali atu i faʻamoemoega o tagata e faʻatau o le upega tafailagi fou (fou lagona o). Tiping o le foliga talafeagai 11.1.3c (lanu, paʻepaʻe, beege, lanumoana, lanumeamata, lanumeamata, lanu enaena pe ua punitia pe mou atu. Tele o le fola modules - 33.333.30m. Jamaijh Series mai le Opoczno fale gaosi (Polani, 3045cm) o Skic Missicnalm: Paʻepaʻe Paʻepaʻe ma Matagofie.

Ata pueata. A o le avanoa lea mo le embodimt o se vaega pepelo. O le fiafia e tuʻuina atu i le pupula, tumu i le paʻu lanu. O le poto masani o le Italia Faletusi a Ariana, Viva, Cerramica Bardelli, ua uma ona iloa. O le Bota fou aoina mai Atlas Concorte (17c = / M2) o le faaauauina o faʻataʻitaʻiga ma le maualuga ". O Narcoisus ua faʻateʻaina i luga o teuteuga faʻapipiʻi! O le ata o loʻo faʻaaoga i le manifinifi tioata paʻu, i luga o le isi tasi, o le mafiafia vaega o tioata - ona o lenei ata e maua ai le loloto, o le aʻafiaga o le tolu-tulaga foliga mai.

Mamaeu ma le mapusaga. E pei ona maitauina, tataʻi fesootaiga o se tasi lea o auala o le iloa o le lalolagi. Ma ua leva ona faamaonia e le au suʻesuʻe ma e le itiiti le aoga nai lo le fiapulepule. O le Tactilis aoina mai Ceramica D'o Imola (mai le 23.7c = / m2, tele 2550Cm) na tupu i le talaiga o le luasefulu o le le mautonu. Faʻapotopoto faʻatasi, na iloa e tagata le fiafia tele i le paʻi atu. Faigata, e le mafai ona maua ma ia avea ma avanoa ma ceramics e "talanoa" ma latou e ona. E mafai ona faʻaseseina oe e ave le tactilis ma mata le fiafia i ai e oʻo lava i le ie vaivai. O le isi filifiliga o se tapita tale mo le gendy faasologa mai ariana (24c = / m2), e pei o le tino "(445, 555, 552 ma 325 cm).

Taaloga ma le lanu. Lanu e mafai ona pupula ma "tatagi". Pei-pa pastel, vevesi, malu. Lanu lanu - feteʻenaʻi, fiafiaga, faʻamalosi. A o, mo se faataitaiga, paepae ma uliuli i le falelaau ofo atu o le faavavau mai le kamupani Sipaniolo metropol (21.64сs i luga o le puipui (SOP = / m2). O le tuufaatasiga o le mulimuli faasologa - sikuea faʻapipiʻi, e pei ona filifilia i fasi fasi. E i ai pulega atamamai ma manifinifi. Becolour mai le shook chercughi (37.8C = / M2) faʻatagaina oe e taʻalo ma le lanu fealofani. O le aoina e aofia ai se fafie o 17 eseese ata, lua foliga (1030, 2020cm) ma le tolu ituaiga o luga. Mo i latou e le mananaʻo e faʻaalu se taimi i ni mea fatufatu, o le gaosi oloa ofoina 40 masani ma tele muamua o fuafuaga o fuafuaga.

Faafoliga o mea. O se faaiuga e leʻi mafaufauina na fautuaina e le kulupu a Lusia "kerama". O oloa mai le "faʻailoga" aoina (mai le 300 rubles / m2) i ai se pupula luga o le paʻu o le paʻu reptile. O le talaʻaga o le 2030cm o loʻo avea ma sui o le Black ma White Forriants, Melillization Deceaves o loʻo i ai le faʻata Faiga tuaoi - 420 ma 620cm. Madrigul Line mai Perjanda (Spain, 23c = / M2) - o se kopi o le moli bitgo luga. Falai ma faʻaofi o le faʻapopoleina o le malulu o le malulu lanumeamata ma lapoʻa ata e pei o vaitafe o le ola, solia e ala i le maa maa. New Age mai Ceramiche Ricchetti (Italia, 23.9c = / m 2) o se pseudo-utupoto keramika, pe afai o le ata o le tasi tile o 2020cm o 64 sikuea laiti.

Fou decors. O le luko aoina mai le Sipaniolo Peronda fale gaosi (24c = / M2) e aofia ai le masani masani pale, faʻataʻitaʻiina carrarian maaleale i alatoto moa. Ae o le taimi lava e faʻaopopo ai ni uo ni uo ma le ata o orchids, o loʻo liua le le iloa. O fugalaʻau ma le mafanafana, o lo o faʻasolosolo, tusi i luga o le tulaʻi, fatuina o se isi faʻamatalaga. Manatua talu ai nei, na matua faʻafiafia le lalolagi atoa e uiga i le aveeseina o laʻau fou o tamaʻitaʻi fou, e mafai ona polokaina o loʻo e fuga mai i tulaga lelei, ae o loʻo masani ai foʻi masani, i totonu o, i totonu foi. Ma o lenei o tagata Sipaniolo endter na faaauauina le fuga o le "Queen" i faigamalo. O le a lena? Mongs meddad fugalaʻau poʻo osofaʻiga o iniseti? I totonu o oloa o le CromaticA aoina mai le Edilcuoghi (26 o = / M2), o le Asym), o le Asymmetry o le mamanu ma le Green lanumeamata.

Decors ma fua ma Berry o se faʻailoga mautinoa o loʻo fuafua ai tapimoia i totonu o le umukuka i le umukuka. O le "strawberry" faʻapipiʻi i cristalli (17.5 ° C = / m2) o le Italia Kamupani Irini foliga. O le puipui o le puipui e 2033.3 cm, tuaoi - 520 ma 1.520 cm.

Ceramographic

Cramudlenicial- tino faʻapitoa faʻapitoa mea, ma metotia o lona gaosiga e faʻaauau pea ona faʻaleleia. O le mea lea, e le o misia le avanoa e tosina ai le avanoa e tosina ai le faʻaaogaina o tagata faʻatau i se feʻau e uiga ia latou mea ua ausia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faletalimalo i le Iris e faʻaaogaina ai se tekonolosi fou pe a fai se aoina o le faʻaputuga pupuni procelan cyurk (mai le 25c = / m2). A faʻapea e muamua le oso aʻe o le auala na faia i se auala susu, faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o le vai, i lenei tulaga, ua faʻamamaina e le tagata gaosi galuega le malosi, lea na faʻateleina ai le malosi o le mea. Nai lo le masani ai le faʻaaogaina o le glaze rollers, o le fale gaosi faʻaaoga le lelei o le steam metotia: O le potu vevela o loʻo faʻamilo i totonu o auvae. O lenei metotia e maua ai ni suiga sili ona lelei o lanu lanu ma mafai ai ona e ausia sili atu le tutusa i le foliga o chirac granite ma maa masani. Fausiaina (po o le kalibrated) mea. "Toe faʻafou" o se vaitaimi, e leʻi faʻamauina aloaʻia i le Rusia Griclections ma o se Tracker Dicker mai Italia. O le faʻagasologa o le masini o loʻo tipiina o le itu o loʻo faʻatumuina i luga o le tutusa uma e tuʻuina atu ia i latou uma tutusa tutusa i ata taʻitasi. O le a le mea? O le paʻu ma le lelei atoatoa pito i luga e mafai ona faʻataʻalo ma le itiiti ifo o le 1mm, fausiaina "atoa" foliga mai o ofutino i luga o luga. Toeitiiti lava o le poletini o le posceprain aso nei ua solomuli i aso nei.

Malamalama lelei tusitusiga. O lenei e leai se tasi o le a leteteina 'eseʻese o le ituaiga o le ituaiga "suauʻu-suauʻu" poʻo le "malble" luga. E sili atu ona lelei le aoina o mea tau faʻatauvaʻa a mea taʻitasi (talu ai nei le tau o le tau o le tau o le tino: I le faʻataʻitaʻiga, o maa masani, papaʻe, gurunite.

Faiga e filifilia le aoina o le uʻamea laina Ialian Iris, o se galuega faigata faigata: taumafai e toe aumai le aano o le uʻamea, o lona amio, i totonu o totonu o le fale fale. Uamea laina o se faaputuga o le 66.633.3cm (46c = / m2), 45.745.7 i le MO2 (4-32C = / M2) O mea manaia o le auupega a le auvae (ma mataua i luga o le laualuga) ma steel screw (ma bolts e masani ona tumau i totonu o le uamea pepa).

E mautinoa lava le vavaeina o fola i le fale ma le sitiseni sima? Mo totonu o le sitaili i le sitaili o maualuga-tetch, masalo e leai se faaosoosoga. Cecesi Aoina mai Mirage Chitrato ChramiticA (Italia, mai le 50c = / M2) aofia ai faʻataʻitaʻiga o lima lanu: lanu enaena (efuefu (efuefu (efuefu). Oloa o loʻo gaosia uma i foliga masani i foliga o le 560 ma le 1060cm ma i le sili atu masani - 4040, 4060, ma le mafiafia o le fusi o le ata o le 10mm.

Ki mai Caerim (Italia, 35, 9 C = / M2), ua leiloa o matou, ae le o leiloa lona fetauiga o se vaega-tusi "laau". O fusi e iai le foliga o le sikuea, lautele ma le vaapiapi ma le vaapiapi ma le tagoga e tutusa ma le le tutusa o le laau.

O le faʻataʻitaʻiga o le anamua Italia Cotton-le magafagafa e faʻaalia ai le lima o loʻo faʻaalia e le Soundde Del Vino Rairy ("Wasis Streets") mai le RHS. O le mea o loʻo faʻaalia i ni faiga se lua (3434 ma le 1734cm) ma le fa o lanu o loʻo toe faʻamatala atu o le lauiloa o o latou igoa (mai i luga o le igoa o le AMBANE (Gold) ma Thurgalo Paguinico (malamalama samasama).

O le Sipaniolo faletusi Zirkio ua tatala e lua ni aoina e lua o le aoina - Andujar ma se ata mo Mose ma lenox, faafiafiaga o le afu.

Tipi laupapa. I le gaosiga o le popcedin, sikuea pe o mea e mafai ona maua ai oloa. Ae o le ata mulimuli ane o le saunia-ua maeʻa-faigata e mafai ai ona e faia ni faʻafitauli faigata i curvililiar. E mafai ona ausia lea e ala i le faʻaaogaina o le faʻalumaina o le a le tekonolosi (hydroda). Faatasi ai ma le fesoasoani a le komupiuta, o le laumei na fausia, o se manifinifi manifinifi o le vai, alatoto i lalo o le mamafa o le 2000 ATM ma luga o elemene o le fetuunaiga o le fetuunaiga. O lenei tekonolosi o loʻo i ai nei i le taimi na faʻatau ai e le maketi, e toʻatele tagata faʻatau Rusia na faʻatau mai ai masini talafeagai. O se lagona manino na faia i apaau fou ma le tafe suia fafie mai steuler (Siamani). E mafai ona faʻaoga e faʻavasega ai mea lavelave curviililiar o le laualuga poʻo le fatuina o se mea manaia ma faʻaoʻo mai faʻaofi mai isi mea mai isi mea. O le ogaoga o le aoina o Allas Concorde (35c = / M2) faʻaaoga mai i le Alumiginum Tolu-lanu- "ma le BUPERALL" ma le masani Alimini. Nonoa simic eseese papa. Faʻaopopoina o le Quarz Crystals ma MIC Shiny, e atagia mai ai le malamalama i luga o le mataʻupu maualuluga.

Faalauteleina o lanu gamunu. Tele tagata gaosi fua e matautia lava ile faʻaleleia o le ola ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le gesefifindre gaosi fale gaosi (Italia) Faʻaopopo 11 ata fou i le New Marmi faasologa, o loʻo sailia e le WRADA: BUDALL Shades o kulimi, beige ma brown-uliuli (shivakashi, multiolor mumu, parataiso) ma isi. O le kamupani Italia e le gata i le faʻalauteleina o le lanu o le toʻatele o laina ma pai na o Naturale. Faʻaaogaina le manatu o le fatuina o paluga (seti o le tele o lanu-lanu o loʻo lauiloa i totonu o Mose, o le fale gaosi tipi mai le palu o lapoʻa. O le mea sili ona manaia - le gaosiga o oloa faasologa.

Faasolitulafono faaofi. Ioe, o le manatu e fausia se aoina o talaaga o loʻo i tua ma faʻapipiʻiina, tuaoi, falai, e le fou. A o tausaga uma ei ai sili ma sili atu filifiliga filifiliga mo lona faʻatinoina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻasologa o le glazed chomase tino poʻo le tino oti mai Marazzi. O le auala o loʻo latou faʻataʻitaʻiina i le faʻaputuga mai le maamora ma ia i ai se "tauagafau", "archark" tele - 1010cm, e pei ona faʻatatauina tatou i tausaga ua tuanaʻi. O le a le mafai e le Ava i le aso o aso nei: Doxers mai le Matu Faʻalenatura, "Rocky" ma lauiloa i Italia "umukuka, 150 cm). O le mea faapipii e mafai ona faataatia uma i luga o puipui ma luga o le fola.

Adac

O se tasi o togafiti sili ona taua i le lalolagi o Mose o Mose - Glasss3 (Glass Cube), faʻailoa atu le tausaga talu ai ma Sicis fale. Na maua e le laina lona igoa ona o le aʻafiaga o le ata o le faʻatusa e tupu mai i le tuʻufaʻatasiga o ituaiga o Murana Simi Account Scis (ma le Couray ). O le lautele o le tele o mea ua ono mafai ai ona fausia i luga o le 150 i ituaiga uma o ata, tele o mea teuteu o le tasi lanu mama: lanumoana, samasama Ma le Lega Glass3 e atiaʻe fualaʻau (fugalaau, seevae) ma le gataifale (dicker iʻa, atigi futu. Modules e fuaina le 29.629.6cm o loʻo faʻaputuputu ma faʻapipiʻi i luga o le grid. O le tau o le tasi module - c = 216.

Leisi lalolagi taitai i le gaosiga o Mose - O Bodaza kamupani suia le syreotypical manatu o le nofoaga mo se nofoaga mo le umukuka (mai le 75c = / M2)! PISS (polo), Rigeh (Stripes), Ret (Mesh), Daigonale (Disagole) o paepae, piniki ma le lanumoana lanu.

E foliga mai o le manatu o le faʻataʻitaʻiga o le tele o luga o le umi o le umi. Sa maua e Biszza le musumusuga i totonu o le mea e iloa ai le pa o manu (reptiles, zebrash, giraffe, o lepala) ma militeri-sitaili O se ata faapena na aliali mai i le 2004 teuteuga mossoc roopet (230 ma 205c = / m2). O se isi mea manaia sailiiliga - o tuaoi ma le autu o tamaiti: O manu, meataʻalo, o tamai maile, aoina mai le 1010m squares (C = 27.5 i le tasi elemene o le 1616cm).

O le Italia kamupani kamupani na faalauiloa ai le fou Karma faasologa (mai le 160 i le 360s = / m2). E iloga tele le malamalama, celedad lanu (na o le 30 lanu; tioata o le mafiafia i le mafiafia atoa, i luga o le white wadment) ma lautele lautele laina - 22, 4 4, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24, 24 , 48, 124, 1248, 2424, 1530 ma 48966cm. E taumafai soo e toe tuʻu i le ituaiga o Mose faʻaaogaina i le gaosiga o tioata o loʻo lisiina i le falesa.

I le tausaga talu ai, oloa i le taimi e tasi, e tolu mataupu ua aliali mai i luga o le maketi, e leʻi tuʻuina muamua a latou oloa i Rusia, sade Greentacs ma Coarder (Italia). E le gata o le Seade oloa e le gata i le 25 ma le 25 o le 29 lanu; tau-C = C = C.8. All Gress,

Ua ofo mai e Starvenus le a Mose (2.52.5 ma le 55cm) tele faasologa - tasi-lanu, multicor, ma le tusi lesona ata (mai le 180s = / le 180c = / m2). E le gata i lea, o le fale gaosi e maua ai le taugata marreperla ma metalli preziosisi aoina ma le masani masani (550c = / m2).

Mulimuli ane, C.SI.SE faʻamatalaina le manatu o mama, mautu, faʻamamafa lelei le lelei o le lanu. Tiles 2.52.5, 55 ma le 1010cm o loʻo tuʻufaʻatasia i modules ma le tele o le 3030cm ma le mafiafia o le 7mm, lea e faʻatagaina ai le tuʻuga o le gaosi oloa. C.Si oloa (50c = / m2) e iai le faʻasoaina o vai e uiga i le 0.1% ma e tusa ma uiga faʻapitoa e faʻasino i le vaega tutusa e pei o le procevin

Na faailoa ai e le faatonu le faafetai i kamupani "Basilt Clicialics", "pa", "Cyraithogres", "Credit Cimics", "Cerimic "," O Le Faigamalo Ituaiga, "Sale Italiaka", "Snavatel", "O le toeaina o Homebanych", "Seadg", "Seadg", "Sponsa", "Sponsa", "Sponsa", "Seadg", "Seadg", "Seadg", "Seadg", "Seadg", "Seadg", "Sponsa", "SIDA", "Sponsa", "Seadg", "Sponsa", "Sead Abor .

Faitau atili