Le faʻatonuga sili ona taua i le fale

Anonim

Maua se potu ofu potu. Kamupani na faia i le maketi a Rusia. Sliding Workrobes ma mea faigaluega.

Le faʻatonuga sili ona taua i le fale 14090_1

Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
Kapeneta ituaiga ata mai Mr.Dors
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
I le ituaiga o le fale mai Olivieri (Italia) O nisi o le Deuta Units e suia i le Lighter Sounds Sounds
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
O le Rod mo mea laiti ma moli moli ua faʻapipiʻi i le fata e faʻaaoga ai ni fetuʻutuʻunaʻi. Olivie.
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
O le Po o le potu o loʻo fai ai "Virginia" mai Mekran o loʻo faia o se faʻailoga o le ANTARK Pine. I luga o papa papa na faia mai le faʻasologa ma sui ma uʻamea faʻaofi i lalo, o le malutaga o loʻo faʻamauina e faʻaaoga ai puipui lautele. Ua mafai ona faaauupegaina e le Workrobe i palota i uili. O fusiua e gaosia i Italia
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
O le Barling Potu "Tatala avanoa" Tausiga-ituaiga mai Aldo. Seevae ma fale o le fatafata e mafai ona faia e le gata i le chemboard ma melami o loʻo tataina, ae faʻapea foi mai le va o le beech
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
Na faamalosia le pusa uamea
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
O le itu pito i le itu o pusa tautala e uiga i le lelei o meaafale: O vaega uma o loʻo togafitia ma Melaster

Le faʻatonuga sili ona taua i le fale

Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
Faʻafesoʻotaʻi i luga o se eccentric meataʻei
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
Teraser Rack mai Olivieri (Italia)

Le faʻatonuga sili ona taua i le fale

Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
E le o le sao. Uma moa vaega o le chipobboard tatau ona togafitia ma le melama
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
Alumini Srel, Faʻatumuina mai palasitika (Mr.toors)
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
E faia e itu atu e le tekonolosi "le mautonu"
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
E mafai ona faʻatumuina le tele o le kapeneta i le kapeneta i le tapunia o vaega i le kolone o le kolose (linnan seria)
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
O le potu e fai ai le potu mai telefoni mai le ElA (Suetena). E le i ai i luga o le fata i le au ki i le faʻapipiʻiina o le fanauina
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
Pusatoso mo le potu ofu mai le linnan faasologa (IKA) e faia i ie ma le pepa laupapa
Le faʻatonuga sili ona taua i le fale
Meafaigaluega mai le Italia kamupani VIBO

Tatou te le mafai ona toe faia le lauiloa lauiloa o le ofu laei e mafai ona faʻasaʻoloto ai nofoaga e mafai ai i puipui mamafa mai puipui mamafa ma pa povi. E ui ina o se upu moni malosi. Ma o le a e le o faapea mai i le mea moni o lona i ai i totonu o le fale e sili atu le fiafia i le olaga, aua e itiiti lava le taimi e saili ai ua leiloa. O le mea lea e tutusa ai meafale na faia e okaina. Ole silafia, ua mafai ai ona foia lou lava faafitauli, lea e fesuiai i ai se mea faʻapitoa faʻamatalaina.

O le fatafata e ese lava mai le Kapeneta na o le mea moni e mafai ona ulufale i totonu, Filifili Filemu ma seevae, tilotilo i le ofu, ma pe a e manaʻo ai, e te manaʻo ai, e te manaʻo ai, pe amoa foʻi i luga o latou ofuvae. Ae peitaʻi, o se mea 'ai, o le potu poʻo le potu o le potu, e pei ona ua masani ai e tautala ai, le teu fale. E mafai ona tuʻuina atu i se isi potu pe faʻatulaga le vaega o le avanoa o le avanoa mai le faitotoʻa faitotoʻa mai le faitotoʻa. Faitau atili e uiga i le faitotoʻa-colope i le tusitusiga "Taptoo matala." Lenei o le a tatou talanoa e uiga i le mea e lafi i tua atu o latou.

Toeitiiti lava o kamupani uma na faagaoioia i le maketi a Rusia, vagana ai le au faipule o oloa mai fafo, ofo atu faaletulafono masani-faia masani-faia. O lona uiga o fanua uma e tuʻuina atu e faʻatatau i manaʻoga faapitoa, faʻapea faʻapea foi faʻapea foi ma avanoa mo nofoaga. O le upu o le faia o se potu laei i luga o Rusia gaosiga - mai le 3 i le 10 aso.

E tusa ai ma se mea e fausia ai le poto, o le ofu o ofu e mafai ona vaevaeina i 4 vaega.

O le tele o kapeneta

Ose faʻamaumauga matagofie a le Matagaluega, o ni vaega o kapeneta (toese), tu i luga o pa puipui ma faʻamau ma le tosoina. Tagata asiasi, o le tele o tulaga o fale ie puipui o loʻo faia i le chipboard o le laupapa ma Melamisi peleue. O lo o faia se potu laei, fesili atu, mai le fea chippop o le a faia. O le ogaumu e mafai ona faʻatauina e le Kamupani Rusia mai isi mea. O mea e sili ona taatele i totonu o le matou maketi maketi o le Chippobboard: Kronopol (Poland); Egger, Hernatex, Pfledirer (Siamani). O le ogaumu mai tagata gaosi Rusia i luga o le averesi 10% taugofie nai lo le Polani poʻo Slovak, ma le 15% le taugofie nai lo Siamani. O le sili atu le faalagolago i luga o le tau o le laupapa o le a avea ma tau foi o lau poloaiga.

Rusia Chipboard i le taimi nei, paga lea, e le mafai ona tauva i le lelei ma faaulufale mai. E sili atu ona pemata, ona o se sili atu le leaga o fusiea. E le lava ea le maualuga o le teuteu teuteu ma puipuia melamine nofoaga, e le mafai ona i ai le faʻatapulaʻaina o le tetee atu i aʻafiaga o masini, e aofia ai i le taimi o faʻagaioiga. I se faʻaopopoga, o faʻailoga na faia i taimi o loʻo tau ai i Memisgine Coating, o le ala lea o le P -XPADS PRICK, ma e le o ni auala e tatau ona faʻaaoga e togafitia ai sikala. I se faʻaopopoga, o le filifiliga e mafai ona faʻatapulaʻaina lanu lanu e ono faʻatapulaʻaina. Ae o le sili ona le fiafia o le Rusia oloa e masani ona iloga i lalo o le vasega maualalo o le formaldeydeddes. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ogaumu mai le karelia Entermex chemboard, faʻaaogaina e le kamupani St. Petersburg kamupani kamupani fanua, o loʻo iai se vasega Europa, ia e le taliaina mo le vasega Europa. Uma Europa oloa oloa e tatau ona tausisia le E1 vasega ma le itiiti ifo faʻailoga o le formaldehydesdes. Ae peitai, o nei vasega (E1 ma le E2) Feiloai i le Rusia State Standard (Gost 10632-89).

O kamupani uma o loʻo ofoina mai le potu o le potu i le au faʻatau Rusia e mafai ona vaevaeina i 3 vaega.

O le mea muamua e aofia ai inisiua oloa o oloa mai fafo (Italia, Farani, Siamani i.d.d.). O nioloa o, latou te faia se mea. I le avea ai o se tulafono, ua atili ai ona taugata i fafo le uarota o lo o taugata i Rusia, e ui o i ai tuusaunoaga.

O le vaega lona lua o kamupani gaosia a latou oloa i Lusia i lalo o felauaiga, pei o Mr.toes, Stanley.

Ma le mulimuli ane, o kamupani a le aiga i le lotoifale i aia tatau e lesitala ai i Rusia Fesuiaiga. O nei kamupani e iai a latou lava faʻavae faʻavae, lea latou te faia ai a latou oloa mai le atunuʻu poʻo fafo vaega.

I le talosaga a le tagata faʻatau, e mafai ona e tuʻua le "fola", "taualuga" ma puipui pito i tua o fale. Ona faʻapipiʻi ai lea o papatusi fea fale o le a faapipiiina i puipui ma / pe o le foloa ma le taua o le potu. O nisi taimi o lenei mea e faia ina ia sefe ai (o le tau o le poloaiga ua faʻaititia), ma o nisi taimi mai le tele o mafaufauga (o sea mamanu foliga sili atu ea).

O le mafiafia o le chipboapi atonu e ese - mai le 8 e 32mm. O nisi taimi o le malu o malu ese mai le mafiafia ipu, nai lo le fata. E puipuia ai e lo latou tata i lalo o le faigata o mea. O le puipui pito i tua ina ia mafai ona sefeina e mafai ona faia i se moli uila - mai se ipu manifinifi (fai mai, o le mafiafia o le 10 mm) e pei o le ormtata.

O le kapeneta ituaiga o loʻo masani ai, o le sili ona taatele, tamaoaiga ma sili ona atiaʻe e Rusia gaosi oloa o se fofo. E toetoe lava a toetoe o kamupani uma. O se tamai meaʻai paʻepaʻe o lenei ituaiga ma le atoa o le umi o le laina o le kapeneta 2-3 m mafai ona faʻatonuina mo lava tupe laiti, faʻasolo mai le $ 400-500. Ona faʻateleina ai lea o le tau e fuafua i le tele o le potu, o le lelei o le laupapa laupapa, le metotia o faʻagaioiga ma, aemaise lava luga o le numera ma le tau o mea faigaluega. E masani ona masani ona fai atu mo le potu o le 6-8m2, o le aufaʻatau o le mataupu o le mataupu mai le mataupu a Rusia o le a tau e tusa ma le $ 1-1.5 afe.

E mafai foʻi ona faʻatonuina le Kapeneta i Kapeneta i kamupani mai taulaga i fafo. O le tagata faʻatau a Rusia o le a fuaina le potu avanoa, o le a talanoaina ma oe le sili ona lelei auala o le faʻatumuina ma faʻatulaga avanoa ma le teuina o le fale. A maeʻa 1.5-2, ma o nisi taimi e oʻo i le 3 masina o le a aumaia ia te oe se potu laei na faia, fai mai, i totonu o le Healian Heady Roncoloni poʻo Verardo. O le faʻalogo i le faʻatauina o le aufaʻatau o le Workroe o loʻo gaosia e masani ona e feagai ma se modular polokalama. O lona uiga e le mafai ona suia le itu o le fuafuaina fuafuaina, ma o le ofi a le potu i totonu o le potu o le tele o o le a faʻatinoina le faʻaaogaina o le "lelei". I nisi upu, o le a faʻatonu ai e se kamupani pisinisi ni aofaiga o mau na gaosia i totonu o le fale gaosi, lea o loʻo faia mataupu tusitusia. Mai ia mea ia, o le module o le manaʻo o le a faʻatupu i totonu o lou potu laei, ma o lona iʻuga, o le umi o le laina kapeneta o le a aumaia i le faʻailoga manaʻomia.

Luga o le metallic state

O le mea na fai ai le itu o le pusaai o le pito i luma o le lona lua-Aluminim Racks, lea na nonoa ai le koneteina mo le teuina ma fata i le lautele. O ia fausaga foliga foliga faigofie ma faʻafetai a le vaalele i le toesea o ni vaega faʻapitoa. O le pito i luga e taupulepule e tautau ma malutaga, ma le pito i lalo o le tele o le tele o le stinged po o le fale talimalo. O lenei fuafuaga ua faatoa amata ona pulea le maketi. E oʻo mai i le taimi nei, naʻo ni nai tagata gaosi oloa e mafai ona avatu tutusa le fausaga: Aldo (tatala avanoa ituaiga "), Chordars (ISVERS Company), Astis-Preis's Haple) Talu ai ona o le almuninum e sili ona taugata, ma toetoe lava o nisi fautuaga, o nei ata e 1,5-2 tausaga taimi sili atu taugata pe a faʻatusatusa i tino. O le tau o le tuʻufaʻatasiga mai Aldo (ata i le itulau 82), o se tulimanu ma pati 250 ma le 180m, - $ 2600. Mai i fafo gaosi oloa o loʻo galulue ma lenei ituaiga o fausaga, Italia vaega o Mazzicelinsi e mafai ona taʻua (zemma faʻasologa) ma le popoto (cabina veria faʻataʻitaʻiga). Tele Democratic Workrobe Carcase Ituaiga o loʻo ofoina atu IKA (Model "Goldn", o le tau e tusa ma le $ 800).

I luga o le laulau

O le pito tolu ituaiga o fausiaina e sili ona seasea. Lenei o le faʻavae o le faʻavaeina: Faʻamalosiʻau, ae matua palaka lava mai le laupapa o le potu i luga o puipui o le potu, o loʻo faʻamautuina ai tane ma matala tane. O nisi taimi o tane ua tuʻuina i uili ma tuʻu i luga o le foloa i luga o puipui. E leai ni tapenaga faʻapitoa o pa puipui e masani ona faʻamamafaina o faʻamatalaga faʻapitoa, le tulaga faʻapisinisi uma.

I totonu o rusia tagata gaosi oloa, na mafai ona latou mauaina na o le tasi le kamupani na lator ni fofo talafeagai. E faasino i le Krasnoyarskaya "Woodworking Com Workran", o loʻo iai se faʻavaʻa o le vaega o le faʻasoasoaina o le vaega o le ansisk pine. Fanaina tau le ata e tusa ma le $ 8 afe.

E maua foi e le aiga ma lenei ituaiga fausiaina e le Italia ni mea sa san Giakomo (Mega Series), MazzacECeli (PRACATONSI, PIACACEMONI, PRACATONI, PRACACEH, PIACACEMONI, PRACATONI, PRACACEH, PIACA, PRACATONI, PRACATONI, PRACATONI, PRACATONI, PRACATONI, PRACATONI, PRACATONI, PRACATONI, TIGAA.

I mataupu faʻavae, togafiti poto (faitotoʻa) mafai ona faʻaaogaina e puipuia mai le pefu, ae o le a matua tele siitia le tau o le faʻatonuga. O mea tau vaitau e faigofie ona teu i palasitika covers (mo se faʻataʻitaʻiga, mai IKa, faʻataʻitaʻiga "SLAS", o le tau o le 129 rubles).

E mafai ona tapunia ni pusa eseese i totonu o le potu i totonu o le tagata Lumi tuuina atu ie pupuni e faia mai le Norwegian vaega. O le ie puipui o se ie fua, o le tusitusi mai papatusi, lea e faia i fafie laupapa ma uma i le masani ai lagomeli. E faagasolo i luga o taiala ma mafai ona faʻasaʻoina uma i luga o le alatele ma faʻaupuga. Maualuga maualuga - 120160m.

Failauga fausaga

O le tau o le taumoracratic tau ma asthetics version o le fetuunaiga-faʻailoga fofo o se pusa mama, e aofia ai i le telefoni feaveaʻi. O se faʻataʻitaʻiga o Leerowan (USA) mafai ona tautua. O le tuʻufaʻatasiga lea o mesh stelves ma ato ua faia i uʻamea ufiufi i varnish poʻo le sili atu. Mai mea taua o elemene, e mafai ona fai se potu vaivai atoa, e matua le manaʻomia i le lagolago a le faʻavaʻa mai le laulau a le laupapa. Ole ata lea e tasi "Antonius" mai IKA (tau o 4031 rubles.). O ia fausaga e faigofie ona tuʻufaʻatasia ai ma faʻapipiʻi, sopoia-fesoʻotaʻi mai Nylon vaega o sela (IKA, faʻataʻitaʻiga "Skubb"). O se potu manaia tele na faia o uʻamea vaega mai le Katedish Company ElfA (maualuga-250cm, umi, 270cm) tau e tusa ma le $ 7700. Ina ia tuʻuina atu le tuʻufaʻatasia o le sili atu le mautu, o nisi taimi e tuʻuina i ai o nisi taimi uʻamea taʻutino faʻapipiʻi i luga o le puipui.

Teuteuga

O le ogaumu o loʻo ulufale mai i meaafale gaosi oloa ua maeʻa i le melamine o loʻo faʻaaoga mai le lua itu. Ona tumau lea o le na o le tipiina i le tele ma le faʻagaioiga o pito. O faʻasalalauga na mafua mai pe a maeʻa le tipiina e mafai ona tapunia i auala eseese. O se tasi o le masani a, o aso nei ma aoga "i totonu o le faʻaaogaina" i luga o mea faʻapitoa o le pito o le pito i lalo o fusuaga mai PVC poʻo Amo, 2-3m mafiafia. O le pito o le pito i luga o le abs i le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o se monolith mai le DSP, o le mea lea, o loʻo manatu e sili atu le poto o le siʻosiʻomaga.

Tagata gaosi e le o ni mea faʻapitoa e mafai ona togafitia le pito ma le mafiafia o le 0.2 mm. Peitai e le lava lea mea lea, aua o le sili atu o taimi, o lenei mea ua masani ai ona fufulu. Peitaʻi, o nisi taimi mo le faʻamoemoe o le faʻasaoina, o le tagata faʻatau o loʻo teufaʻatasia e fesoʻotaʻi le filifiliga mulimuli, aua o le Melamine o le 5 taimi taugofie.

O le isi filifiliga e le manaʻomia le faʻaaogaina o le taugata meafaigaluega o le P-foliga palasitika talaaga, faamalosia e se tipi. O lenei fesoʻotaʻiga e le faʻamatuʻu atu nai lo le pvc ma avs pito - i na nofoaga o loʻo faʻapuu ai i nisi taimi, e aveese mai i nisi taimi. E le gata i lea, o loʻo i lalo ifo o le tele o pito, puipuia lo tatou nofo ai i le formaldeydes o loʻo i totonu o le chippobboard. O le P-foliga o loʻo faʻatagaina ai oe e tapuni chips na fausia e ala i le pikiina o se taugofie Rusia ipu, aemaise i mea leaga-lelei meafaigaluega. O lea la, e faʻaaoga i nisi taimi e le atiaʻe kamupani e le maua ai se lelei gaosiga o faavae.

O loo i ai pea se t-foliga pvc talaaga, i lalo o le sporrow droove ua maua i le palu. O lenei talaaga e sili atu lona lelei nai lo le p-foliga, ae o kamupani mautu mautu e seasea lava ona mafaufauina. E ui i lona tapolo, o ia lava le faʻaiuga e masani ona taugata tele nai lo faʻamatalaga o aso nei.

O nisi kamupani, pei o le Ecalum, lmiti, faʻapopoleina, o loʻo faʻauma le pito o le veneer o le masani ai o le laʻau masani. Tau 1 O se pito o se pito e sili atu le maualuga nai lo le PVC. Peitaʻi, e fuafua lava i le laʻau o laʻau ma le vaʻamalo lelei.

O se tasi o auala sili ona taugata e teuteu ai vaega o se dspect-foliga talaaga o Alidinazed Aluminim. E ofo atu se numera tele o tagata gaosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se talaaga mai le hafele (Siamani) i le tau o le $ 22 mo le 1pog. Afai e mafai ona e talosaga i le ofu o le ofu. O le kamupani "Blue Itiiti" ofoina atu se uamea talaaga faʻaumaina i le tau o le 1pog.M 20. E faʻaopopo atu i le pito i luma o le chippobbb o loʻo i ai o loʻo i ai O le fale e aoga tele le usitaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Mr.Do tagata ma Aldere na faʻalauiloa aloaʻia ai la matou mekasini o loʻo latou nonoa uma le auʻai natia ma le faʻatekinolosi mekasini. Tusa lava pe le o le tagata faʻatau e le o faʻamalamalamaina faʻapitoa i ai. O tagata faʻatau o tagata faʻatau, "lua" (faʻapitoa o le puʻeina o Stanley Projection Inc. Cifration i Rusia) e le o le aufaʻatau i le taimi o le faʻatonuga o ia Maimau.

Talu ai o le a toe aumaia le potu e faia ai le fale i se fale, e mafai ona ia mautinoa o loo faamaufaailogaina uma ai chipseurs uma ma Mempmine. E ui lava o le a tatou fautuaina oe e te tausia o lenei faafitauli ua uma i le tulaga o le faaaliga. Vaʻavaʻai, fai mai, i le pito i lalo o le au drawers i luga o le itu pito i tua, e mafai ona e faʻafetaia le maualuga o le lelei o lenei kamupani.

Fusiua

Okaina o se potu laei, e mafai ona e aʻoaʻoina le ono mafai ona suia le lumanaʻi i le tulaga o fata. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e fai atu e 'ave nisi pu i nofoaga o le tuuamuina o feololo. O nei pu o le a tapunia ma palasitika plugs.

I meaafale ma mea uma e tatau ona lelei, e aofia ai faamatalaga faʻapipiʻi. Alu latalata i totonu o le fale, lea e te faia ai se poloaiga, tonu pe faʻafefea ona faʻapipiʻi fusi i fata, pe o le sying o pa pito i tua e vaaia. E le gata i mea maualuluga luga o le maualuga e le gata mai ma le tauamiotonuina mai le manatu o le galuega, ae o se atigi foi. O le lanu o ona ni vaega palakalafa e lelei mo le lanu o potu, e ui lava e sili atu le faʻavaʻa o elemene o loʻo faia i uʻamea. O le sili ona lelei ma le tulaga o le galuega, ma mai le manatu o Aresthetics, o le metotia o le fesoʻotaʻi o le fata ma se fata o le escepric meafale. Latou te le naʻo le faʻaleleia o le fata i le tulaga saʻo, ae o loʻo aiaia ai (faʻavae i luga o latou igoa) le malosi faʻaopoopo ma le malamalama o le atoa mamanuina.

E lava le malosi, ae le o se fesoʻotaʻiga tele i luga o le ua taʻua o loʻo faʻamaonia (fao ma le ulu i lalo o le hex ki), o loʻo 'ave i totonu o le pito o le fata. O le mea o totoe pe a uma ona tapunia ma le palasitika plug, sili atu pe le talafeagai i le lanu o le vaega. O le fesoʻotaʻiga i luga o faʻamaoniga e taugofie atu nai lo meafale naliina. E le manaʻomia le minoi o tupe maua i totonu o laupepa. O le mea lea, o nisi kamupani faʻasaoina manatu i na nofoaga e talafeagai ai le malutaga mo le faʻailoga, ma o se isi fata e faʻapipiʻi ai le pu) . O sea fesoʻotaʻiga, tusa lava pe e matua afaina ai le aofaʻi o le faʻatonuga, e leʻo faigofie lava pe a e manaʻo e suia le tulaga o se tasi o le fale mautotogi. A e o le a e tatalaina se pu mai le faʻamaoniga, pe o le a e tatau ona faʻavaivaia se tasi, ae fesoʻotaʻiga uma.

O le sili ona tautau ma taugofie auala e fesootai ai i luga o tulimanu. O le palasitika tulimanu e faʻaaogaina e o matou tagata gaosi e tele ma le mafaufau loloto. E le naʻo le tasi le aoga o le taugofie. E moni, e iai foi le mataupu a o le mafai ai ona toe.

Pusa

I se potu manaia o le lalagaina, e faigata ona fai e aunoa ma pusa. Toetoe o tagata uma Rusia gaosi oloa e maua ai le avanoa e oka ai pusa o latou laiti e te fiafia ai. A okaina, fesili i mea o le a faia le pito i lalo. E taua tele lenei mea mo pusa tetele, aua o le faʻateleina o le lapoʻa, o le avega i le pito i lalo faʻateleina. O nisi kamupani, e foliga mai, ina ia faʻaitiitia ai le tau o le faʻatonuga, e faia i le pito i lalo o le okeni o loʻo valiina i le lanu autu o le laupapa. O le pito i lalo e mafai i le aluga o le prick ma amata ona ave i luga le auala o le pusa i lalo.

O le pito i lalo o pusa tetele e mafai ona toe faʻamalosia atili i se uʻamea talaaga, pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, Mr.Dors. Ae o le a sili atu le faʻatuatuaina pe a fai o le a faia i lalo o le chipoboard. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu ofu "avanoa avanoa" mai le kamupani Aldo faʻaaogaina se 10mm mafiafia chipboard. O lenei mea o le a masani ai le sili atu taua avega nai lo le okeni.

E le gata i lea, vaʻai totoʻa i le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi i le itu o puipui o le kapoti. O le Matu Manumalo e mauaina pe o le pito i lalo o loʻo ulu atu i le 'au, faʻataʻitaʻi i le puipui.

Ina ia mafai ona sefe le Ecoglogy o le fale e nonofo ai, o vaega uma o le laupapa, pe a e liliu i lalo, pe a e fuli i lalo, e tatau ona tuiina e Melami. Ae e le o lenei e le o tagata gaosi uma. O pito o soʻo se chippopi (tusa lava pe o le sili-faʻamaualuga o le amio lelei) e tatau ona ufiufi i le itiiti ifo ma le faʻaeteete ia Melamini.

O pito i luma o le 'au o Donecks e mafai ona faia i sili ona eseese aresthetics mai mea eseese. O le faigofie eseese o le pulupulu o pulupulu mai le chipboard, o pito o loʻo tuʻuina e Melamine poʻo le PVC. O nei pusa e faia uma oloa faʻatau, ae o nisi, i le faʻaopopoga i maʻa masani lea, fai isi filifiliga.

Faatatau ma Neves ofoina atu ni pito i luma o pusa, o pito i luga ma lalo ifo o mea e faia e tusa ma le tekonolosi "malulu". E faʻasino i le pito i luga o le pito i luga, faʻapipiʻi i luga o meafaigaluega faʻapitoa mai le pamu faʻapipiʻi ma melamine-faʻapipiʻi meafaigaluega. O le itu e mafai ona lapotopoto pe na o le pito i luma o le potu, pe ma le foliga ma le le aoga i le taimi e tasi. O le pito na faia e tusa ai ma le tekonolosi "malulu", pe tusa o le 20% sili atu taugata nai lo le pito o le PVC. O le ala lea, o nei kamupani na te ofoina atu pito o fata ma fata na faia i le tutusa tekonolosi.

O nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, o le kardil, lmimil, o MILO, Verconti) maua foi ni ata faʻapitoa mo le pito i luma o pusa. O le tau o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o loʻo maualuga atu nai lo le masani. O le faʻavaʻa e faia mai ai mai le Atimonim Profile, pe mai le MDF faʻamatalaga, ufiufi i enamel (Mr.Dors) poʻo se mea na tupu (LUMi). Faafetai i lenei mea, o le veneer e maua ai le poto ma e le malepe. Faʻatumuina le faʻavaʻa e mafai ona aofia ai le chiphboard, lanu lanu pe tioata. Saogalemu atu i tului e tatau ona fesiligia, o se ipu masani pe feololo, lea, ma le le tagolima foliga, ua tonatiina i ni fasi mea laiti laiti. E mafai ona fausia luga o laina pito i luma o lupe mai le MDF milling ipu, o le fea o fasi pepa. O lenei filifiliga e ofo mai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavaita.

E faʻaalia ai le faʻalogo i le taʻiala mo pusa ua faʻalauteleina. O loʻo latou faʻaseʻe ma polo. O le tau o poloka polo e tusa e 5 taimi maualuga, ae i pusa tetele lava e fautuaina ai e faʻaaoga, aua e mafai ona latou tatalia avega mamafa.

Mea faigaluega

O lea, e i ai le faʻavae, o le taimi e mafaufau ai e uiga i le faʻatumuina. O ofu o onapo nei e mafai ona faʻaogaina i le tele o mandrels (aofia ai faʻaiuga filifilia); faapitoa pusa mo seevae; uʻamea ato mo ie lino (uma filifilia e ala i faʻatonuga ma sili atu le moni, o loʻo faʻaofi i le tatalaina); Eseese faiga ma lima mo ofuvae, si oi latou ma fusi; Pusa mo Tuifia; tulimanu "tagata saisa"; faatusa; ironing laupapa laupapa.d.

I mea uma uma, leai se mea, e le lava le faia, sa leai se mea e masani ai, o le a o loʻo folasia i le pa o tauau. O le faʻafitauli o le faʻalavelave o le faʻaʻaisa o le "lifi", o le pa, e mafai ai, e te afio ai i le 80cm, pe a e toso mo se 'au faʻapitoa. O le aoga uiga o lenei fetuutuuina o le mafai ona faʻatulaga se pa ma tauau sili atu i se sili maualuga (80cm maualuga atu nai lo le mea e mafai ona oʻo atu i lou lima). Mo spellow workrobes, e le mafai ai ona tuʻu tauau tauau i le puipui, e fautuaina le faʻafofogaina o le tautafu na tautau. O loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le fata ma faʻatagaina oe e tuleia tauau i luma. Ato mo le teuina o mea - o se isi mea agavaa i fata. Faatasi ai ma isi mea, latou te faatagaina mea e manavaina ai. O le avanoa o ato ato o loʻo i luga o le mea taua o loʻo latou tuuina i luga o taiala, tatalaina sili avanoa avanoa i mea. O malo, e mafai ona uunaia tagata i le faatonuga. O le filifiliga lava e tasi o le a tau, e foliga mai e taugofie nai lo ato.

O nei mea uma ma le tele o isi faigofie faaopoopoga o le tele o tagata gaosi Rusia na faʻatauina saʻo mai le faʻapitoa i totonu o vaega o kamupani mai fafo, ma laʻititi i le atunuʻu. Ole tau o le a totogi ai e le tagata faʻaaoga le saʻo o le a totogi i se mataupu faʻapitoa, pei ona e malamalama ai, ese.

Tele taimi masani, Rusia gaosi oloa ofo atu faatumuina mo chrobbies mai le Siamani Koasbohmer ma le Italia kamupani vix. O nei kamupani e maua ai ni mea taugata sili ona lelei. A o le taugofie filifiliga, o le American Leerown Pactice Pactice Pact, lea, mo se faataitaiga, o le kamupani Rusia "Apasia" tatau ona gauai mai. Vavaeese mea o lenei faiga e mafai ona fausia i totonu o le fale mai le chipboard. A o tau, tatou fai atu, o le mesh hex mo seevae ma le umi o le 60cm tau $ 14.

Ae paga lea, e le o le maualuga atoa mafai ona faʻavasegaina e vaʻai i le nofoaga o le faʻatonuga. O le togi e tatau ona faamasani i le lisi. Afai o se seti o meaaiga o loʻo faʻaalia i totonu o le potu o le potu, e te leʻi faamalieina oe, valaʻau le ofisa tutotonu o le kamupani o le a fesoasoani ia te oe e maua ai se sili atu atoa ata o oloa.

I le faʻaopopo atu i na o le uamea le aufaini a Rusia e faʻatau atu i le maeʻa o mea, e tele lava mea aulelei e mafai ona faia faʻapitoa mo oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega o loʻo teufaʻatasia mo ni tamaʻi 'eseʻese mea, vaevaeina mo le faigofie i sela (faʻatele, lmiti).

Togafiti

O se mataupu faavae, e te mafaia, o le mea moni, o le faʻaaogaina o se ofu manaia i totonu o se potu pogisa o le potu teuina. O potu ia e masani ona i ai se tamai vaega o le tusa o le 3M2. Ae o loʻo fautuaina pea le tusiata o loʻo iai le faʻasoaina o le potu e sili ona fai ai i le 6-8m2. E sili le i ai o le isi i le faletaele po o le potu moe. E sili atu pe a fai o le a lua poplets i totonu o le potumoe ma i le alalaupapa. Aisley i totonu o fale e lua potu potu, tama ma le fafine, ona mafai lea ona o tagata, mo se faʻataʻitaʻiga, latalata i le ofisa, ma le aiga i tafatafa o le potumoe.

Faʻamatala le kamupani a le kamupani, e tatau lava ona e mafaufauina, o loʻo e tausia le lautele o lou potu e mafaufau ai i le lautele, loloto ma faʻatumuina o se tane, aua le faʻagaloina se tasi o le puʻeina poʻo mea laiti.

O nisi tagata atamamai e mafaufau i le sili atu le tutusa o le aofaʻi o pusa ma tapunia pusa i totonu o le potu faʻafiafia, o le a foliga malamalama ma pisa. Ae afai o le potu e laʻititi, e sili atu le faʻaaogaina o le mea masani ai ma papaʻu papaʻu. Peitaʻi, e leai se faʻatonutonu o le potu faʻatau, e faʻamoemoe uma ile tofo, ou masaniga ma manaʻoga.

O nisi kamupani o loʻo ofoina atu le potu o le potu o le potu i le potu e tusa ai ma faʻavae faʻavae na iloa e tagata faʻapitoa o nei kamupani e sili ona aoga. Ae afai e te faia se ofu laei e tusa ai ma lou lava lapopoa, ona fuaina lea o se avanoa i lalo o le tino mamanu, aemaise lava pe a fai o le fausiaina o le potu e fai ai le potu. Matou te fautuaina oe e mafai ona ou manumalo i le fua o loo o mai ia te oe, le tasi rouleti ma oe. Mo se saʻo ma le tekonolosi saʻo fua o lenei potu, e le lava atoatoa lea. Matou te manaʻomia le itiiti ifo ma se Courier, tulaga, plumū.

Ma tasi le tulaga taua. Tele tagata gaosi o ituaiga eseese o meafale e masani ona iai se fesoʻotaʻiga o loʻo i ai le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga. I se isi faaupuga, latou te taʻua i latou e taʻua o taʻufaʻatasi maliega ma ni oloa laiti tele. Lenei ma e tatau ia te ia lava ona ola pea. Alu i le isi faleoloa fualaʻau, e mafai ona e vaʻai i se mea i le tulimanu o le faʻaupuga "o kapeneta sili o le Kapeneta ..." (Phionefter e mulimuli i le igoa o le lauiloa igoa). Na ou alu i faaosoosoga, o le a sili ona e sau i le tautua faamalieina, i le leaga tele, ma le taufaasese. E le o tagata faʻatau uma e tuʻuina atoa i le kamupani ulu, vaega o le le iloa o loʻo i ai o loʻo i ai i la latou vaega. Nai lo le faʻatamaiaina o papatusi, e mafai ona e faapipii se mea e le o usitaʻi i faʻamatalaga manaʻomia. O lea la, e sili atu le o i le Ofisa autu o le kamupani, tusa lava pe le talafeagai le alu ia te ia. Afai e leai se avanoa i luma o le totogiina o tupe, siaki lelei lelei pepa uma na tuʻuina atu ia te oe. Afai ua uma ona e totogia, ae e iai ou masalosaloga, valaʻau le ofisa autu, igoa le numera numera ma fai atu e siaki pe o loʻo tuʻu i le gaosiga o le Kamupani).

O faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani IKA ma le telefoni feaveaʻi mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili