Tagata faigaluega o le pito i luma

Anonim

Iloilo o le maketi o mea ola ma taula. Faʻataʻitaʻiga o Prewab Fireding masini mo mamanu o avega eseese.

Tagata faigaluega o le pito i luma 14094_1

Tagata faigaluega o le pito i luma

Tagata faigaluega o le pito i luma

Tagata faigaluega o le pito i luma

Tagata faigaluega o le pito i luma

Tagata faigaluega o le pito i luma

Tagata faigaluega o le pito i luma
Ituaiga o le faʻaputuputu faʻamaufaʻailoga: gagau se fasi faʻavae;
Tagata faigaluega o le pito i luma
... Valea le fale / taula
Tagata faigaluega o le pito i luma
O le faʻavavi taula o loʻo faʻatumauina le faʻavaʻa i le tulaga manaʻomia, ae le suia
Tagata faigaluega o le pito i luma
Sa faʻaalia e tagata faifaiva o se taula o se palasitika palasitika poʻo le nonoa i totonu o le billlow brick (fomu)
Tagata faigaluega o le pito i luma
O fafo atu o loʻo i fafo atu o le Downdoor
Tagata faigaluega o le pito i luma
Tusiata v.bullechv. Ua maeʻa ona faʻapipiʻi lelei fuafuaga fou
Tagata faigaluega o le pito i luma
I Mrwwall, o le sili ona aoga maualuga le taula i luga. O Le Faʻaleleia o le le mafiafia o Gkl na faʻateleina ai le malosi o le faʻapipiʻi
Tagata faigaluega o le pito i luma
"Galue" o se tagata lautele mai le kew
Tagata faigaluega o le pito i luma
Tusiata v.bulchev
Tagata faigaluega o le pito i luma
Mo le mamafa o le taualuga o fausaga, naʻo taula talafeagai mo le solia o siʻomia o loʻo faʻaaogaina.
Tagata faigaluega o le pito i luma
Ituaiga o masini taula:

I- ma se pu tutusa

Fale-pa;

III-tama lima;

1 faaofi;

2 pue;

3-lima (aoina);

4- tama lima;

5-tootoo;

6-busi;

7 pepe

Tagata faigaluega o le pito i luma
Tusiata o.Gorbova, n. yarseseva
Tagata faigaluega o le pito i luma
O valeti taula: Zykon Stede Cratms FZA MODS;

Mai le talanoaga i le ala i le laina: "Faalogo ai, na tusia i le kuata muamua o lenei tausaga 34 afe tone o le fausiaina o le faletalimalo ma ale" , ae o upu "soloiga" ma le "taula" sa le i faalogo lava. E saʻo, ma e leʻi lagona le fala ... "

O le mea moni o upu "sili atu" ma "taula" e le o masani ona iloa, e le o le ofo. Mo le fiasefulu tausaga, matou te oso i totonu o le fale o le natura, a aunoa ma le mafaufau i le suia o latou tuaoi. O galuega laiti aiga laiti o foliga o fata o lafumanu e fofo ai le faigofie, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻaoʻo faʻaituau. I le mataupu o loʻo i ai nei, na matou faʻaaogaina se laupapa laupapa i le puipui ma le fao.

Na amata ona amata le 12 tausaga talu ai le savali o tumaʻoti, lea na amata ona 12 tausaga ua mavae, ma suia ai le tele o fale ma fale mautotogi na mafua ai le tele o fale fou fale. Ma, o mea moni, o faafitauli na amata i ni tusi oneone, aua ma fao ma fao ma fale laupapa i luga o le sikuga ua muta. Na suia i latou ia tagata taleele ma taula i le fausiaina o le lautele ma le aoga omiga, e aunoa ma le leai se aoga toe faaleleia e manaomia.

O le le mautonu o tagata mama ma taula i ai le faitau selau o igoa. Aisea? Ma e iai le mafaufau i ai se lisi o mea i se tasi auala poʻo le isi itu o loʻo faʻatulagaina i luga o puipui, siusiu ma vaega o le fale mautotogi. O se vaega puʻupuʻu lenei o lenei lisi i le faasologa o kamupani faʻateleina i failauga: taʻi, uati pa ma ie puipui, faʻaputuga o faʻailoga, o fusifuloa , fausia-i meaafale, faamalama, faitotoʻa ma siʻosiʻomia o loggiviga, laufanua lafulemu i luga o le umukuka, televise "i fafo atu o isi mea. Ma e naʻo mea o mea a le aiga e tatau ona e faʻapipiʻi i le tele o mea. Akak ma faʻapefea ona faʻasaʻoina elemene pei o Lats, Vaega, paipa, Ventainer pusa, faaeleʻaina, faatupu vevesi? Ma afai e te alu i luga o se fasi piliki poʻo le mafanafana, ae le malosi tele le sili ona malosi pe sili ona lauiloa i le taimi nei

I le malamalama o lenei mea, e lua faʻaiuga e mafai ona faia i le monolog o loʻo i totonu. Pe o le failauga ua laki, na ia mauaina se 'au tino, o loʻo faia mea uma e aunoa ma upu le talafeagai, pe vave ona faia se mea.

Ata ata o se tagata faigaluega

I le masani ai o le malamalama i le faletalimalo, o se palasitika o le vao mago (lima lima). Faʻapipiʻi (faʻavae) 'Aua neʻi' ese le pu e fetaui ma le lautele ma le lima umi. Ona faʻaofi ai lea i totonu o lenei pu, pe a latou faʻo le sikulu (faʻaseʻe). Na ia tipi ese le lima mai totonu, ma o le mea na mafua ai ona ia tumu le pu. Faʻavasega le sikulu ma tosina le mea taua i le faʻavae. Uma vave ma toe taua, afai ... fale e fetaui ma le i lumanai avega. O le faavae o le "Spell" Taulaina e le o toe avea ma palasitika, ae o se manifinifi-siumea uamea lima ma le umi o tipi. Ma na latou fao i totonu e le toe faʻapipiʻi, ae o le fao pe o se bolt, ae tusi se conne-foliga uamea-nati. VOTOG genza mautu "asu" i totonu o le puipui, ma o le tiga e taofi ai le mea e manaʻomia i le faʻavae. Le malosi o le faʻapipiʻi i taula i le 5-8 e maualuga atu nai lo mea e mafai ai (faʻatasi ai ma le tele o avega).

O lenei saoasaoa o loʻo togafitia i le aoina pepa, aua o le sikulu / sikulu galue i se paga ma se solo, ma le taula-bodw / uafu. I se tulaga lautele, o le faʻapolofesa tele faʻamalosi, latou te teteʻe i le malosi ma le faʻataliina o le taimi i luga o le mamanuina, faʻatino. O se faletalimalo e mafai ona gagau mai le pulupulu, ma mafai ona toso le faavae ma le faavae. Mai le sui o le malosi, o le fao ua vavae ese, o le faavae poʻo le mea o le solo ua olopalaina. Andenan mataupu o le faatafunaina o le pito o le faavae. I tua o mea uma, malosi, vaʻai ia Holl po o taula, ua mafai ona faʻateleina le tele o mea faʻavae o mea e amata vaeluaina. Aemaise pe a le mamao i le va o le pito o le faavae ma le tulaga o le faʻapipiʻi (mafai) pe o le laʻasaga o le Sounding (Interpitintrone) e laititi pe o le mea e manifinifi. Le taimi na o le faateleina o mea leaga.

O le faitau selau o ata o mea na faia ma taula i le mafiafia o le faavae ma le tasi (e masani ona masani ai le lua) o auala nei:

1 - feteʻenaʻiga (O le manusaga na faapupula ai i luga). O lenei metotia e aoga tele i vae mautu;

2nd pepa - A o se vaega o le fusiua le line o loʻo ave ai le foliga o le pito i tua o le pito i tua o le tatalaina poʻo se fausaga o loʻo i ai i le faʻavae. O le metotia e sili lona aoga i vale, aemaise o mea, mea tusia;

3- fomaʻi-vailaʻau. O le Mesh lima po o le filo ua faʻapipiʻiina i totonu o le pu i luga o le polymer restin. O le auala e iloga ona o le leai o se taumafaiga na faia ma e talafeagai mo mea uma fale.

O le pito sili ona maualuga o le mea e sili ona maualuga mo le toe foi mai (pa6 ma le pa66), i le faʻaaogaina e taʻua o Nylon. Mai lea taimi, polythylene pe faʻaaoga, teisi sili ona masani ai polypropylene. Steel vaega puipuia mai le lamatia pe faʻaaoga "stanless steel" poʻo apamemea. I le ala, vevela vevela o le sili atu nai lo eletise.

ulu po o siusiu

O le faʻafitauli o le filifilia o le maualuga-lelei ma le sili ona taufaʻaleaga svenstins oi se mea faigata. Ma mafuaʻaga mafuaʻaga mafuaʻaga mo lena lua.

Muamua, o le tele o tagata gaosi ma lautele lautele o oloa na atiaʻe mai ia i latou taʻitasi. Faʻaopopo atu i se taimi umi ma manuia le galue i le maketi o kamupani o loʻo pei o le Asturse Skitch (Siamani), Holaytenten), o Guntaty), o loʻo lelei nei. Faʻamamaina e Kew (Siamani), eleelea (Italia), faʻapea foi ma le 3 Polani Furms: WKERD-TAʻITAʻI, KENERNITD. Sili ona fou i le maketi o le Italia kamupani Narbex, ae tusa ai ma le Normectume, o lea e filifili e alu i se sauai o se tagata folau. Saili mo lau tagata faatau Taiwanese omax ma le sili atu pisinisi. E i ai le vaega o kamupani faʻapitoa i luga o le stade spensners: ejot, s flattening (Fixland), sfs Stadler (Suitiselani (Switzerland). Faʻatulagaina ma Kamupani i totonu o le atunuʻu: "I totonu o faʻamaumauga a le Shinners" (i lalo o le igoa Mr. Exvet), Rys-Teres "ma Dero.

Lona lua, o le le mautonu atoa ma le faamuta, ua uma ona i ai i le faavae o le "solo" ma "taula". Toeitiiti lava o le tutusa faigofie i le lisi o kamupani eseese ua faʻaalia e ala i tuʻutuʻuga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fafie afi-wedge ua taʻua: "Faʻamatau fao" (o le "fisher)," Beatto) -E). O le iʻuga, e le tutusa pe a malamalama i le tasi i le isi o tagata faʻataupule ma tagata faʻatau latou te le mafaia. O loʻo teu ai le tulaga i le mataʻitusi o oloa, ae, ae paga lea, ua pau lava (E leai, mo se faʻataʻitaʻiga, oMAX).

Filo ariadna

O le toniga o le toniga o le au o loʻo i ai i le '' '' 'au faʻatau e le oi ai (le itiiti ifo i le pepa o loʻo avanoa mo le tagata faʻaaoga). O oloa gaosi uma e tupu i lona lava auala. O le mea lea, i a matou aotelega laulau, o se taumafaiga na faia e tuʻufaʻatasia "faʻailoga lautele" oloa o ituaiga eseese. O le limafolau lautele e faʻavae i luga o le faʻavae o le tofi o oloa ma le auala e mafuta ai. Ioe, e leai se paʻu o le polokalame ma le malosi faʻasaienisi ma o le a mafua lava ona mafua ai faitioga mai le tagata faʻapitoa, ae faʻamoemoe o le a fesoasoani i le masani ai o ata. Na matou fesili i faʻafanua, e faʻavae i luga o le aano o le masini ma faʻatino nei aʻoaʻoga i le taimi nei o latou faʻaaogaina.

Ina ia amata i le, mautinoa, mulimuli i le tele o fomai, i lalo o le faletalimalo e malamalama i le tino e tasi (mai le palasitika poʻo le uamea), o le palasitika ). Ole taula o le muamua fauina e aofia ai i le faʻavae ma le "galue" o se fasi ("taula"). O lenei oona tautua e faʻaliliuina ai le faʻapipiʻi o le faʻamau / faʻamau i totonu, poʻo le tosoina o nati i luga.

O oloa i lalo o iloiloga ua vaevaeina i le 2 vasega: vaivai ma feololo-lautele ma mamafa utaina Masini. Kverv e aofia ai ni solo ma ni taula tele, o loʻo aoga le avega o loʻo iai, e le sili atu i le 6-700 i le 600 kgf). O le lona lua a le au tausoga e mafai ona sili ona mautu o le tele o taumafaiga ma le dynamic taumafaiga (7-30 e sili atu i le 15 minute. Talanoaina tele nei mea.

Faapipiiina nuu

Faapitoa (pa'ū) liwwes. O le sili ona mataʻina lea o tagata mamaʻi. Oloa e gaosia ma le lapoa o le 4 i le 20 mm ma mai le 20 i le 120 mm. Masani ona i ai se mamanu malosi. O le FYcy geomometry o toega ma tipiina, o le sili atu o le solo solo e taofi i fanua fua. O oloa faigofie-foliga-foliga e sili ona faʻaaogaina i le sima ma le malosi piliki. O fao e mafai ona tipiina ma ni ulu o foliga eseese, ae o le lautele ma le umi e matua faʻatulagaina e le gaosi oloa. E le mafai ona galulue uma faʻataʻitaʻiga i se paga ma se metric steving, siaki lenei avanoa pe a faʻatau. Tu i luga liwwels mai le 1 i le 16 Norbles. / PC., Fuafua i le tele ma mausali.

Lautele o manu i ai le lanu aoga e manaia. Tele taimi e maua ai lea ua ausia i le aluga o le umi o staretuil slot (E i ai 3 pe 4) i le ogatotonu o le oloa. O le mea autu o le ulu ma pito i luga e le o tipi. Pe a faʻalili i se fao, latou te tosina i le tasi ma le isi, ma o loʻo tufatufaina ai le ogatotonu o le vaega. E mafai ona faʻapipiʻiina uma i le sima ma mea vaivai a o loʻo uuina feteʻenaʻiga. I tua o le pa puipui o le partick puipui pe i tua atu o se mama pepa (GCC), o le ogatotonu o le fale na te mimita i le vaega o le talitonuina "taula". E i ai le faʻasologa o ni pupuʻu puʻupuʻu ma le loloto o le pito i totonu o le ogatotonu o le ux mai le iʻa mai i le ogatotonu o mea o loʻo i luga o le fale mautotogi.

Liligi mo cellolar sima. O ia mau masani e matua lauiloa i le aso pe a fausia ni vaega fou ma o pa puipui o le fale. E toatele nei mea e lelei, e na o le malosi e faʻatapulaʻa (mai B2 i B7.5). O le mafuaʻaga lea o le mea e mafai ona faʻapipiʻi ai le aulima mo i latou e ala i le faiga ina ia mafai ai ona auai i le galuega i le tele o maupue e mafai. O ola tutusa lelei e talafeagai i mataupu faʻavae, ae naʻo le sili atu i le 0.6 tolu.

Faalua le "sili atu le malosi" faapitoa Auger Liwels I le ituaiga o se uumi palasitika uumi ma le maualuga o le maualuga o le tipiina. Atonu na latou faʻamauina ma le samala (GB mai le sataʻiga) poʻo le sikulu i luga o le taʻavale faʻapitoa (KBT mai le Sommat, GBD mai le KBD mai KOW). Azpex i se faletalimalo, pei ona masani ai, fao i luga o le siku (lapoa mai 4 i le 10 mm).

Manumalo o le a O loʻo ia i latou le foliga o se manifinifi uʻamea manifinifi o le uʻamea ma ivi ma o le underutuil grooves. Lapoa - mai le 5 i le 12mm. E eseese i latou i le mafai ona faʻamauina i totonu o le sima (ae le o le piliki) e aunoa ma ni faʻailoga muamua. Tu i le 10 rubles. / PC.

KOW ofo atu mo Foam sima o oloa e leai ni faaupuga. o Maliu ma le toa (mod. G7). O vaega e lua e iai le eseʻese fafo ese faʻamatalaga e le faʻatagaina le oloa i le curl. Ua faailogaina ma le samala i le pu ma toe fai le tapulaa avega ile 2,3c. Faaaogaina mo le toe faapipiiina e le mamafa mea (vali, cable channels, ma isi.

Mea teuteu mo mea. O le lautele o mea taua o le foliga o le foliga. Mo ni laupepa malosi ma le mafiafia o luga o le 20mm (faʻafefeteina, fiberboard, chipport), e mafai ona faʻaaogaina le gaioiga o le faʻapolopolo O le faʻaaogaina o le Universical Lives o loʻo faʻamatala i luga e le o le aofia ai. Ae talitonuina masini ma le pepelo o vaega loloto.

Muamua o mea uma, o nei ua lauiloa fana "Molly" . Unic 3-4 Faʻavae vaega, e faʻateleina ai le toniga o le avega o le uta i le tele o vaega. Oloa e iai le lapoa mai le 8 i le 14 mm ma tuu i luga o pepa ma le mafiafia o le 6 i le 38mm. E mafai e tagata ona faʻaliliuina fao ma matau mata o foliga eseese. Faaaoga lena nonoa mo fata, faʻasaina o suavai, taualeo, luminare, vai vevela ma mamanu, ufiufi gkc, ma isi mea falai. O loʻo i ai le malosi o le palasitika oloa (lapoa naʻo le 10mm) "Tauva" . 2 drolow-lalo vaega. O masini o loʻo faʻaogaina pe a oʻotia fale mautotogi, ogalaau, efa, moli, ae le gata i le GCL, ae faʻapea foi i le piliki.

Ua maeʻa ona faʻapipiʻi lelei mea uma i papatusi ma mea puʻupuʻu ma le fesoasoani a le tagata lava ia-auai i luga o le au taula. E i ai le 3 o latou ituaiga: Tautotogo solo, tipping ma tipolo . O apaau (tauau) o oloa e faʻasaʻoloto ai i totonu o le pu i totonu o le ogaumu (nai lo le tele - 10-20mm), ma e fetaui lelei, fausia se pepa malo lagolago. Lenei ua faia i lalo o le gaioiga o le tautotogo, mamafa mamafa pe faamalosia. Taula mafai ona faaauupegaina i le filo filo ma eseese foliga ma matau. Ole feaveaʻi o masini e feaveaʻi ai kapeneta solo, fula, fata, vai vevela ma taualuga.

Faatasi ai ma le glk e faʻaaoga ai le toe foʻi "Talia". O se puʻupuʻu puʻupuʻu lea poʻo le uamea ulutala (1538mm) ma le pu i lalo o le sikulu. E i ai faataitaiga i le iuga (perovy) blades mo screwing i se pepa o saʻo, e aunoa ma se pu (tau, mai le 1.5 i le 4 rubles. / PC.). Metallic "DriveA" lelei talosaga i luga o le chedboard. O na tagata na fausiaina e le faia ni taumafaiga faʻataʻitaʻi, o lea e mafai ai ona tuʻua latalata i le pito o le palanike ma le isi.

O loʻo i ai nei avega moni i luga o le lata mai o lisi o lisi o lisi o loʻo fautuaina pe a faʻapipiʻi se mafiafia o le 12.5mm: Mome, "Mody Sword Sword E oʻo i le foliga mai o masini fou (grif-v mai le nobex i le ituaiga o le tuʻufaʻatasiga o "daversa" ma le aoina o le 'auvae) e le i faaleleia le tulaga. I le ala, o le faʻapipiʻiina o le pepa lona lua e faʻateleina ai le uta o le saoasaoa sone pe a ma le 40%.

Faapipiiina ma taula

O lenei vaega o oloa o loʻo faʻaogaina mo le vave ma le faʻatuatuaina faʻapipiʻiina o femelagaiga-faapouina. O masini o loʻo vaevaeina i ni ituaiga o ituaiga: faʻafomaʻi, fao, alterofave ma faʻamalama-faitotoʻa. O latou tulaga masani: a) i ai o le sili atu o le sili atu le faʻaoʻo le o le vaega o le sili atu e taofi ai mea le mafiafia; b) Faʻalelei mo le faʻaiuga-i-faʻaiuga faʻapipiʻi. O le mea mulimuli o lona uiga o le faavae ma le vaega tumau ua faʻatauina i le nofoaga ma o le saoasaoa ua faʻaofi vave i mea uma e lua, ina ia faʻavaveina le galuega.

Fafo Fale Auilii Mo le faʻatumuina o alafatu ma alavai, Pa'ū, uʻamea fusi, faʻamafanafana ma faʻasaga i fafo ma totonu fale. Laʻasaga o le faʻapipiʻi poʻo le Spulletor ma nei masini e le o se faʻalavelave. Mafai ona latou o le ki o faamalama ma faitotoa o faitotoa. Avanoa ma le lapoa o le 6-14mm ma le umi o le 30 ma ua uma ona i luga o le 300mm. A faʻapipiʻiina i luga o le sima, o se maʻa, o le piliki mafiafia o loʻo faia e se puʻupuʻu, ma i le tulaga o le moli moli ma slotted piliki-umi-umi. Tutu "Fazdniki" mai le 10 i le 140 rubles. (Galder 22270).

Faogi solo. A faʻapipiʻiina i latou, ua latou puʻeina o fao i le muamua-tineia pu. O se fao faʻapitoa o loʻo faʻatau atu ma se solo i le afa o le asher. O loʻo i ai se sikulu tipi ma se faʻamatalaga asymetrical. E taua tele le faʻapipiʻiina o le tele o faʻamau o faʻapipiʻi i luga o le tusi, timu, paipa, paipa mo paipa pe mo le nana o le uaea. O mea na gaosia e le fao e gaosia ma le lapoa o le 5-10mm ma 30-240mm umi. Fausia auiliiliga i le 180mm mafiafia i le tulaga mai le sima ma piliki.

Fetuunaiga Aso Lulu - seasea, ae matua aoga oloa. O loʻo lomia na o le 3 Forms: Faigata (Faʻataʻitaʻiga S10 J75s ma JS / JUSS), Pormat (faʻataʻitaʻiga SPRH). O le mea lilo o nei masini i se sikuluga ma lua vaega o se filo o le lautele lautele. O le iʻuga o le mafai ona sologa lelei (mai le 0 i le 30mm) le mamao i le va o le puipui ma le vaega ua faʻamautu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi le pusa i luga o le puipui o le le tutusa o le fale pe faʻaliliuga o le tulaga o le faitotoʻa.

Faamalama o puipui. Ina ia aua neʻi suia ni faʻavaʻa o le Windows ma Dortors pe a oʻo i le tosoina o le sikulu, faʻaaoga faʻapipiʻi faʻapitoa. O lona faʻavae o se lima o le lima (ma le lapoa o le 8-12 ma le umi o le 100-170 mm) ma le taina nati. A oʻo i le lima o le lima ma le helix tulu, ua olopalaina ma faʻatulaga i le faʻavae. Eseese Blocking Hooks, Ribs ma Slot i le siʻusiʻu mafai ona taofi le faʻavaʻa i le tulaga manaʻo faʻatatau i le tatalaina naʻo le tipiina, ma le tipiina o malosiaga. I le tulaga lea, o le palasitika taula o loʻo faʻamamaina ai le malulu o le ala laupapa i le tulaga o le faʻapipiʻi, ma ua lelei le uʻamea i luga o le auala. O le kamupani Kew i lana faʻataʻitaʻiga frd-c compinical Winten ma le "Molly" taula, lea e mafai ai ona talosaga lelei le oloa ma mea fou.

Faʻataʻitaʻiga o Pretuab Qualition Freatives masini mo le itiiti ma le lautele-lautele mamanu

Vaega Ituaiga o fusi Fusiua mai kamupani
L. F. M. S. A. KE. E. Ni n. W. K. T.
tasi Fofoga Faila - S, ux. Mn. - 2100. Udd. Ea. A. . K. Ntx
tasi Lautele Foine HUD1 Fu. MU. Tagata. 20000. UKD. TPF. VVA. KPU. KS. Zum.
2. O le fale o Shneke - GB. - Kbt. 26500. Gbd. - - - - -
2. Dowew - Fmd. - - 7700. Palapala. - - Kgm. Kgs. -
3. Taula lima - Pd. - - - - - - - - -
3. Dubel ituaiga "drivana - GK. - Aumau 2600. GKD. - Sp. DRN. Aumau Aumau
3. Ofu le "Beatterfly" Hd. - - Oo - KHD. - Nav. Kg. GK. Tfn.
3. Taula ituaiga "Molly" HHD-s. Hm. - Mola. Hrd. MHD. - CPV. Mol. SM. -
3. Taula piilima le tautotogo - Kd. Mf. - - Afā - M4v M4l Sipuni -
fa Fafo Fale Hrd-u. S-r, fulu Mbr Kat. 22955. RDD. Fpp. Tnap. Kpk. 10L TXS.
fa Ofu HPS. Ni n. Mona. Lyt. 28854. Nd. Hcx Tnsm. Smn. Kwd. SMT.
fa Faamalama-faitotoa taula Ht F-m. Mms. KRH 22830. Frd. Etfp. Afā Lo O. -
lima Wedge-taula DBZ. Fdn. Nan. - - DN. - TDN. Krw. - -
lima Taula fao - - MHN. - 77200. HD. Afā SMM. Kmw. Izlm.
lima Taulaina o le taualuga cuff. - Fna. Moa. - - Wam. - TC. - - -
6. Malolo atoa Id. DHK. MIS. - 23000. - - Ua le lelei. - Gok. Izl
6. Liligi solo ma se tootoo - DHN. MMD. - 23530. - - - Lfm. - Izlm.
7. Fusi mo le faleuila - WCR. MWC. - WCB. - WC. Kmm. - - Sala
7. Mauga mo le magoto - Wst. Mwt. - WTB. - Fl KMU. - Rpu. Su.
Faamatalaga: 1-Tulaga Lautele; 2- E taupupuae o fuma; 3- Mo pepa mea; 4-faavaa; 5-tapuvae; 6- Ona o le faatuputeleina; 7- Aua le palu. FUA: H-T-T- As-Fitcher, Mingo, S-Pormatt, Asmat, ANPERX, K-NICTER.

Faʻataʻitaʻiga o Prewab Firective masini mo le mamafa o utaina fausaga

Vaega Ituaiga o fusi Fusiua mai kamupani
L. F. M. S. A. KE. E. Ni n. W. K. T.
tasi Taula clogging HKD. EA. Esa. LA, MTA. - Dmm. Ethd. Lafo. TSW. St / tm. -
tasi Tautele Codchor - Pa4. MMD. MSA. - Msd. Eto. Nto. KMM. - -
2. Taula mafai HSA, Hst. Faz, fbn. M3, msd. S-ka. 72000. Wam. Toe. TM. - - -
3. Taula lima sterne HLC. FSA. MMD. Ta. - Hnm. - Sxc. Lsi. Kt. -
3. Taula lc Hda Fza. - - - - - - - - -
3. Taula ma nuti HSL Mata, FH. - Pfg. - Ht - Hac. Lmp Slr. SLM.
fa Taula amsoool Hvu. R. MAL. Kem. Uma. Vp / pei. - Vpk. - - -
fa Taula i le Actoor Lavea / ua i ai. TAU. - - - Vm /. - - - - -
fa Taula tuiina gelzoy Lavea / ia. Fitu-HN. - - - Vm / sh. - - - - -
FAAMATALAGA: 1 Faapipii se pu tatalaina; 2-moega (Welge); 3- ma le le mautonu cone (lima lima); 4- MATAUPU. FUA: H-T-T- As-Fitcher, Mingo, S-Pormatt, Asmat, ANPERX, K-NICTER.

Tauaualuga

O le faiga o le faia o mea e tupu i luga o le taualuga e foliga manino ai. Taumatau ma lata ane o solo palasitika ua faʻaaogaina iinei, lea e le taliaina. Mai mea uma, e tusa ai ma manaʻoga o le saogalemu o afi, o elemene uma o le taualuga na tatau ona siʻitia ai le afi (sili atu ma le 60 minute). Annovometac tele-tuʻugaluga o le tuʻufaʻatasia o isi faʻalavelave, o le a lava le afi o loʻo muamua paepae o ia. Ina ia le tupu, e tatau ona faʻapipiʻi i se tasi o auala e lua: poʻo le fanaina, poʻo le fesoasoani i uʻamea "taula". Mo le tulaga muamua, o le saoasaoa saoasaoa e maualuga (o pu e le o le totoina), ae o le malosi, essaenty i le manatu o loʻo iai, aua o le faʻasologa o le palasitika, o le sima o le palani Na faia. Ioe, ma e aoga tele le galuega: tasi "fana" faapau i le 20-30. O le metotia e moni, e taua tele mo le fusifusia i le uamea afi (puipui mafiafia i luga o le 4mm). Taulaina- tasi le lautele ma le tamaoaiga filifiliga.

Masini lele taufesootai Aʻe i totonu i totonu o pu vili i le faʻaiuga-i le pito i tua faʻapipiʻi. O vaega o le Welse-foliga o le taula o le tataina e suia le tasi i le isi ma matala i luga o le umi umi. O le metotia e mafai ona faʻaaogaina e faʻasaʻo ai faʻavaʻa ma le mafiafia o le 65mm, uʻamea faʻamatalaga ma le faʻamaloloina. Galue mamafa i le 0.5kn. E aoga le maitauina o le taufaʻamataʻu ma le atoatoa i le ogatotonu o le malosi o loʻo maua ai le maualuga o oloa - 400-700m00m / minter 8mm). Adriation o mea faigaluega ma le pefu o le pefu o loʻo faʻateleina ai le saoasaoa o le faʻapipiʻiina.

Fao faapolopolo Aofia ai se uamea uʻamea lima ma se maso-pei o le laʻasaga ma se fao faʻapitoa. A tatalaina lana ie tapuni, sa tatalaina ai vaega o le lima ma "taula" o i ai i totonu o le lua. Uma faia taula i le lanu (4 filifiliga), tuu i latou e faʻaaoga i latou e avea o se mea teuteu mea teuteu.

Tuufaatasia o taulavai . Ala-faʻavae faʻavae o se steel rod (6mm sheameter) ma le conking shank ma se vaeluaina cuff. A o le clogging taula fusi teisi teisi ma taofi i totonu o le pu. A e taumafai e toso le Cuff tauleleia sili atu ma le cone ma ua faʻamamaina i totonu o le pu, o loʻo i luga o le itu o le stob (o le mea lea. O le pito i fafo o le toʻotoʻo e mafai ona tusia i le ituaiga o le pulou lautele, o se filo o le pipili, matau, mata. Taula le faʻaaogaina e faʻamau ai le faʻamalologa o aliʻi, o le ea, o le ea, taofia, uaea, ma uaea.

O mea teuteu mo le faapipiiina o le vevela vevela

O le lautele lea o le vaega o oloa ma lona faʻaaogaina faʻapitoa ma, e tusa ai, masini. E faʻalagolago uma lava pe faʻafefea ona i luga poʻo lalo o le vaega o le sipelaina o le spred, pe o le malosi malosi mai le faʻafitauli matagi.

O le saoasaoa o loʻo aofia ai se nofoaga o loʻo i ai i se mea e fai ai i le spackr O le sili atu o le sili atu o le 1 i le 90mm. Umi o le toe foi - mai le 40 i le 300 mm, ae o le lautele e toetoe lava a le suia, 8mm. O ia masini e mafai ona oomiina ai le malu, semi-gigid, ma nisi ma le faigata tele (tioata ma grasvatu, poss, orc. Na latou tuʻuina i totonu o le metotia o le faʻaiuga o le pito i tua. Mo malamalama malamalama, o le faleata ua mautu, ma mo isi tagata uma-avanoa. O le Split Rod (fao) e faatinoina mai palasitika po o le uamea. O le faʻalogologo i le mafiafia poʻo le mamafa o faʻaputuga pepa e mafai ona sili atu ona faʻamalieina. Mo le taualuga o fausaga ma afi leaga o loʻo i ai o loʻo i ai ma le ipu. Ia, afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o soʻo se mamanu i luga o le malae auvai i le vaega o mea faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, e momoli le pusaoa, pa I lea tulaga, faʻaoga falelotu o loʻo faʻaaogaina, faʻaaogaina o latou i le fetaui lelei ma taula ma uumi mata, pei ona i totonu ma faʻaaoga mai ai i se nofoaga. E i ai foʻi le tautua faʻapitoa, o loʻo iai se nest mo le faʻapipiʻiina o se lua, tamaʻi taumatau. Na latou faʻaleleia le mea na manaʻomia i le muamua, faʻaauau le fao (mo se faʻataʻitaʻiga, i MRR SK mai Mungo).

GALUEGA FAATINO

O se suiga tele lea o le atiaʻeina o masini, o le vaega lea o le a faʻateleina ai le siʻitia o mea manaʻomia mo le nofo ai i le faʻamafanafanaga. Ua leva ona fiafia i le aso, faʻafetai i le faletalimalo, o le tele o galuega e faʻasaoina pe a faʻapipiʻiina le afa o le aumea, o loʻo laga selau o mita uma o fesoʻotaʻiga (paipa-uaea). E le gata i lea, i tulaga taʻitasi, faʻaaogaina, e faʻaopoopo i se 'auʻaiga, o latou mea e sili ona faʻapitoa. Na o le pau lava o nisi o na.

Plumling masini masini . E tatau ona latou galulue uma i mea uma i mea mautu ma faʻalelalolagi. O le faʻavae o le faʻamau faʻamau o se solo poʻo se taula e tusa ai ma le faʻavae o le ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se starc, o le fale o le vaituloto. O le pusa mo le faleuila ma le rait o loʻo tuʻuina atu i se faʻapitoa faʻapitoa-faia o apamemea poʻo se stanless steel, faʻaofuina lima faʻafesoʻotaʻi. O le faʻapipiʻi o le uati e aofia ai se sikulu-store, o se eccentric lima, nati ma se pulou teuteu. O le lima e mafai ai ona e fetuunai le tulaga o le masini ma lapatai atu i chips o le le fiafia.

Faapipiiina tulaga mo le saoasaoa o le sima o le lautele (faavae i luga o le permat data)

Ituaiga o fusi Laititi atoa mafiafia Itiiti le malosi Maualalo pito i luga o le sili c i lalo o le avega gaioiga
Feanu Faasolo
Cantry taula 1.5 T. 20 D0 10 D0. 10 D0.
Scorting taula 1.5 T. 4 T. 2 T. 3 T.
Gelzene (Aofai) Taula 1 T. 4 T. 2 T. 3 T.
Tautele Codchor 1.5 T. 4 T. 6 D0. 10 D0.
Vailaau taula 1.5 T. 15 D0. 1.25 T. 1.5 T.
Liligi T + 20mm. 2.5 T. 50mm. 75mm
Ofu T + 10mm 10 D0. 1 T. 1 T.
Lautele Taunuu Maualuga T + 10mm. 1 T. 1 T. 1 T.
FAAMATALAGA: D0-lapoa o le pu i le pito i lalo; T-LOTOTUGA O LE AGA. E fautuaina le aveina: A- u-t = (5-6) D0- Ma le tumau tulaga; B - T = 8 d0- ma se tootoo faavae

Faapipiiina mo puipuiga malosi

O lenei vasega o faapipiiga e aofia ai na o taula. Tuu i latou i nofoaga sili ona nafa ma foomusika, Manuerlats, faasitepu, polokaina o kamupani a le ea, uamea chimneys, faletaavale gagene, faletaavale gamene, faletaavale kapeti, garage gaoa. Taula o lapoa lapoa (5-8mm) mafai ona suia ma le manuia le sili ona mafai ona nonoa i mea mautu pe a faamaonia le tamaoaiga. Ma dynamic avega, taula e masani lava i fafo atu o le tauvaga. E tusa ai ma le metotia o le fausiaina o le faʻaleleia o malosiaga o loʻo vaevaeina i masini ma vailaʻau. Muamua o ata eseese i mamanu (silia ma le 40 ituaiga), ae e tusa ma le faʻavae o faʻagaioiga, latou te vaevaeina i 3 vaega tetele.

O se vaega o le vao ma se pu i totonu. O pupuga umi (2-4pcs) i luga o le lima fatuina o lona Spacer vaega po o pefu. E mafai ona tufatufa atu i autafa ma fetaomi puipui o le tatalaina i se isi auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mimilo le paʻu / toso i le lima. O lenei mataupu faavae o le Au Paia na valaauina Tautele Colless . I totonu Sulu taula O pefu e tuleia, scorming le lilini line, ua uma ona faʻapipiʻi e le tagata gaosi i totonu o le vao. O le mea e faʻapipiʻi ai le mea e faʻapipiʻi ai. Puleaina o mea faʻapipiʻi e tau atu ai i le gaioiga gaioiga - ua pupuni i se isi faʻailoga. O taula o le lima e laiti: lapoa mai le 8 i le 25 mm, ma le umi 25-80MM. Peitai e faʻavavau lava i se malosi, ma faʻapitoa, pe a ma le 20kn ma se lapoa o le 10mm ma le umi o le 40 mm.

Cuffs (Wedge) taula Mamanuina o se rod-stred ma le fesuisuiai mataga. I luma o le kone i luga o le toʻotoʻo, o se mea e oso ai o loʻo faia i le mea o loʻo i ai le split cuff (supa) ma le tele o faʻaupuga o loʻo ofuina. Ua faʻamauina le taula i totonu o le pu, ma o le Cuff ua faʻatumauina i le faʻaaogaina o itulagi. O se vaega tumau o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o le taula, pe a maeʻa le nati. I le taimi lava lea, o le maʻa povi na lulu i luga o le manoa ma tuʻituʻi, fausiaina se malosi malosi. O lona tau e pulea i le taimi nei o le ono faʻamalosia (tagata atiaʻe e manaʻomia se ki o le dynamometric ki). Fomu ma le aofaʻi o faʻafefiloi eseese. Latou tau mai le 14 i le 350 rubles. / PC.

Le vaega sili ona taua tolu Taula o se lima (aoina) ituaiga. O le faavae o le masini e umi ma le lima lima spide groove. E mafai tutusa pe tuʻufaʻatasia, aofia ai ma palasitika elemene. I totonu o le lima e pasiina le rod-streen ma le fesuisuiai mataga. A oʻo i le nati o le nati i le pito o le vaega, o le cone o le tipiina o le utu lima o le umi umi. A o ituaiga o masini e uiga i lenei kulupu, taula o tau, i le lima o le fulufulu manu e pa. I fafo, e mafai ona e fao le bolt po o le matau. O nisi faʻapitoa "fetuutuunai" taula, e pei o le PFG (Sormar), H-Oi (Nobex), o le MSP (Munto), e mafai ona faʻapipiʻiina e oʻo lava i totonu o piliki.

Ole lamatiaga autu i le taula eletise - "toso" i latou ma, o le mea na tupu, luga o le faavae faavae e mafai ona vaeluaina. O le mea lea, o le kamupani e le fautuaina e Sommot le tuu i luga o pou piliki ma se kapeti sili atu nai lo M8.

O le vaega lava e tasi e aofia ai le ua valaauina Taulaina taula , faʻatautinoga o foliga tautoga, e le o faʻasalaga, faʻafetai i le tulaga mataʻutia o le "tosoina" faʻaititia. HDA (Hretailti) ma le MMB (Mungo) ma le MMB (Mungo) i le Sparco) o le vaega o le lima ma galue ai e pei o le "taula" . Alirmism e ofo atu e faia se faʻalauteleina o le pito i lalo o le pu mo le FZA Model (e oʻo lava i puipui o loʻo faʻapipiʻiina o le auala faʻamalosi e ala ai.

Vailaau taula

Atonu o le sili ona faʻamaoni o mea e sili ona faʻatauaina masini i aso nei. E maualuga lava latou, talafeagai mo ni mea, pe a na o ia e mafai ona tu. B1.5-3 taimi malosi malosi. O le vaega autu o lo latou tulaga iloga foliga o le leai o ni avanoa, o lea e maua ai itu mamao. Peitai, o le saoasaoa o le latou faʻapipiʻiina ua faʻafiʻu i lalo, e pei ona i ai taimi e teena ai le tusi faʻamaumau. Ioe, ma tau e maualuga: mai le 75 rubles. Faapipiiina.

O Matou Vaevaeina ni fusiua i ni vaega se lua: faaosofia ma tuiina vale. O loʻo i luma le resitaraina ma hardner i se tasi tioata tioata, ae i totonu o tane eseese. O le AMPAUule ua faʻaoʻoina saoloto i totonu o le pito i lalo pu ma faʻaleagaina pe a oʻo ai le totoa o le toʻulu. O le faasologa o resin ma hardner ua teuina ese i vaega o le tasi pulufana (cylinder). A o le faʻamalosiina o le pulufana (manaʻomia se fana o le fana), o loʻo faʻaosofia vaega i le fefiloi ma e ala mai i le asini e tuiina i totonu o le pu i totonu. Ona i ai lea e tuu ai foi le totigi lima. Afai e le mautu le faʻavae, o se fetuʻutuʻunaʻi mesh lima lima ua faʻapipiʻi i totonu o le pu i le taimi muamua. Pe a fafagaina le gylide resin ua suia ma pe a uma le seleseleina o le resving o loo taofia ai se aoga "taula". E tele o ituaiga o lima ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le pulufana e mafai ona faaaoga soo.

Mana atamai

O faʻamaumauga o faʻamaumauga i uta e tatau ona ogatasi ma ituaiga eseese o faʻamaumauga. O lea, e mafai e le iʻa ona lipotia (pe faʻatagaina) utaina, faʻapea foi ma le tapulaʻa (faʻataua), ma mungo- na fautuaina. Hilti Cautes le fuafuaina ma fautuaina avega (eseesega i le 35%). SomRat ma le lisi totogi tapulaa avega. O le mea lea, ina ia mafai ai ona maua se avega e faʻatagaina, e manaʻomia le fofo (tapulaʻa) e vaevaeina le NF malosi. Pe tusa o le nf = 7 mo le palasitika vaega ma nf = 4 mo uamea.

O faʻamaumauga i mea sima o loʻo eseese foi ona o latou faʻafesoʻotaʻia foi i vaega o le malosi o le aʻoga vasega, amata i le b15 mai le iʻa ma le iʻu i le uati. I le tutusa o faʻamatalaga e faʻatatau i o tatou fale o le a fai e tatau ona faʻasaʻoina ai foʻi i le matafaioi o le pa i le fauina o le fausiaina. Na faʻapea, i fale o loʻo iai itumalo .5 (M100). O lea, mo i latou, o le avega ua mafai ona maua e sili atu e fai e pei o piliki malo. O lenei faʻafitauli ua i ai le isi itu, e seasea afaina e tagata faʻapitoa ma e masani ona faʻatau atu. O le matua, poʻo le le mautonu, o fale palasitika o loʻo i lalo o uta. E aliali mai i le sili atu ma le 50 tausaga o le tautua tusa lava pe faaitiitia lona malosi i le 2.5 taimi. O lea, e tatau ona faʻamoemoe le solo i luga o le uta na manaʻomia. I se isi faaupuga, o le saogalemu e faia uma ai tatou e taulimaina numera.

O se ata faigofie a le tele o le tele o afe ma taula. Matou te faamoemoe o le a fesoasoani ia te oe ia sili atu ona manatu lelei a latou filifiliga ma faaaoga. E tatau ona e faʻatauina i latou i faleoloa o le au faʻatau oloa o tagata gaosi oloa poʻo fale gaosi oloa, ae le i maketi, pe a tele oloa leaga.

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "ogatotonu o mea puʻupuʻu", ecte, co, "F-tagata atamamai" ma sui sui o Hila, Mungo mo se fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili