Taua i luga o le aisa

Anonim

Lafoaʻi o o o ova ma le vale i luga o alavai. Foia le faafitauli - anti-moli faiga mo taualuga.

Taua i luga o le aisa 14098_1

Taua i luga o le aisa
O le ata tifaga foliga mai i faiga Incides o loʻo lamatia le faʻamaoni o le alavai alavai. E afua mai i le amataga o le tautotogo ma tuai le tautoulu
Taua i luga o le aisa
Lelei le faʻataʻitaʻiga o le uaea o le uaea i se sua. O se tasi o filo ua oso i totonu o le alavai alavai
Taua i luga o le aisa
Mamris i luga o le laualuga o le taualuga o le taualuga e masani ona ofi e masani ona fetaui "
Taua i luga o le aisa
O le lelei e foliga pei o se faʻapipiʻi-breaw faʻapipiʻi: ua togi le uaea e pei ona lavea, e le o tumau ma e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi. O le aoga o le faiga e latalata i le zero. Ua fiu Cables ma le toilalo
Taua i luga o le aisa
Deci mo le lelei faagaoioiga o le faiga faʻavae i luga o le tagata lava ia-palena uaea i tulaga o lo tatou tau, o se uaea ma le faʻasoasoaina vai ma le 1800 (w / m i le ea
Taua i luga o le aisa
EMRMO-Pule Faatonutonu Emedr-10
Taua i luga o le aisa
O le susu susu e faʻapipiʻiina i le nofoaga o le sili ona ono sapalaiina vai
Taua i luga o le aisa
Filifiliga malaga ma faapipiiina le maa pe a teʻa o le ave o oAve ma vai o le vai. Faatasi ai ma se vai vai e oʻo i le 5 M2, faʻamafanafana le mana e le sili atu i le 2000 / p. M.
Taua i luga o le aisa
Heetting tetee le Cable mai le Tush i le tasi-Cen-Corde ma Rwedred:

1 - atigi;

2 - 'apamemea faitogafiti;

3 - Faatulagaina;

4 - uaea

Taua i luga o le aisa

Taua i luga o le aisa
O le aisa e amata ona tupu i alavai, polokaina vai aveeseina
Taua i luga o le aisa
Filifiliga pe a o le matasele ua pasi i totonu o le alavai paipa
Taua i luga o le aisa
Samris pe a o le uaea o loʻo taoto i luga o le taualuga, e ono faʻaalia ai le kiona o loʻo tosina atu i le taualuga o loʻo faʻaalia i le taualuga
Taua i luga o le aisa
Samris
Taua i luga o le aisa
O le lelei o le KPD e foliga mai i le faʻamafanafana o le alavai i luga o le taualuga. Afai e tatau, o le uaea o le uaea ma uma luga o le taualuga
Taua i luga o le aisa
KPD le lava o le ICpel, Protaines i luga o le taualuga i le vaega o le faʻaiʻuga ma alavai o alavai - o se faʻailoga o le lelei faiga faʻagaioiga
Taua i luga o le aisa
E le mafai e Samris ona faapipii le faiga e le faʻaleagaina ai foliga o le fale
Taua i luga o le aisa
Copper na oso aʻe le lipine mo le uaea

Taumalulu ia O matou ata e seasea ona tupu fua pe, i le isi itu, mafanafana. Tele taimi, o le THW ua suia i Frosts, malulu - tofa. O le tagata maʻi o le tulaga i le tele o tagata e ona o tagata e ona le faigata o faʻafitauli o loʻo avea ai ma faafitauli faigata - aisa ma faiga i faiga i luga o alavai. E mafai ona e tau le aisa faʻaaoga se anti-aisa faiga.

Aisea o le aisa e leaga

I lalo o le tele o le tau o le tau, o le mamafa o le Inclin na o le tasi aso e mafai ona siitia i le tele o sefulu o kilokalama. O le mea lea, o foliga foliga o le ai ai o le aisa o le a avea ma matua lamatia i tagata uma o nonofo i le fale. Ia, o lena, o le a e mafaufau, o le avanoa e mafai ai ona maualuga le is is i totonu, ae afai e mafai, e mafai, e mafai ona tuʻituʻi i lalo i se kear. Aisea e faʻaalu ai tupe e ala i le faʻatulagaina o ni faiga i le aisa?

O le mea moni, o le faʻafitauli o le taualuga o le aofaʻi e sili atu le lautele nai lo le fesili, o le aikole o le a pa'ū pe leai. E le gata o le malepelepe o le tele o le aisa tele o le aisa o loʻo fausia ai se lamatiaga moni i le olaga o tagata ma mafai ona faʻauigaina taʻavale, ae o fausaga foʻi o le fale. Ona o le faʻaputuputu o le aisa, o le masini feaveaʻi i luga o elemene o le faleluga, o puipui mo le faʻaputuputu o alavai paipa paipa, ma o le a le siʻitia o lau tau tautua mo le le galuega toe faaleleia. Talu ai o alavai ma lapisi ua pupuni ma le aisa, vai i le tautoulu-tautotogo vaitaimi ma i le taumalulu i taimi o 'au o le taualuga, pe tuai i luga o le taualuga. I le amataga o le mataupu, e mafai ai foi ni metotia. Aua ona latou tigaina ai i vae mautotogi o le fale ma le vaega o le tofo latalata i le alavai ma faʻaiʻuga (o le sitepu lea o 'auvae o le taualuga). O le iʻuga o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le taualuga o le tuputupu aʻe atoatoa. O lenei galuega e matua afaina ai, ma o le taualuga e mafai ona faʻaosofia ai se mea e sili ona afaina ai, aua o le sili atu le taualuga o mea (uʻamea laupapa, faʻaputuputu uʻamea, apamemea) e matamuli i aafiaga o masini.

E aliali mai e tatau ona tau ai le aisa. Ma o lenei o eletise eletise o ia vaega o le taualuga na mafai ona laveaiina, lea e sili ai ona taua lona fovi o lona faavae. O mea taua o lenei ituaiga o se paʻu o le vevela o loʻo faʻaaogaina ua pupuina ua faʻaputuputu ua pupuʻu o alavai ma alavai. Ona o lenei, o le kiona faaeeina o le kiona e le o se aisa, ma i foliga o se vai liusuavai tafe i le eleele.

Uma i luga o le aisa!

O le a le mea e mafai ona teteʻe i le natura i le natura? Masalo na o polofiti faaonaponei. Ina ua fausia ni faiga faʻa-faiga, inisinia na alualu i luma le manatu e sili atu le manuia le vevela o le vai, e aunoa ma le faʻaʻaisa o le aisa ua uma ona fausia ai le aisa. Afai e te le mafai ona faʻatau le malosi, o lona uiga o lena taumafaina o le taumafaina o le a avea atili ma tamaoaiga. O lea o le galuega autu o le faiga o loʻo i le taimi o le taumalulu ma fafo e o faʻatasi ma le vai i le taualuga i le eleele o le eleele, aua neʻi faʻatagaina le tele o le taualuga ma alavaivai O leaks, faaleagaina o le faaumaina o le felauaiga ma faapipiiina o paipa alavai. O se manatu faigofie lea i lona uiga i le ituaiga o le tele o inisinia faigata. E fetaui lelei le mataupu faavae o lana galuega i le isi.

Ile sili ona le talafeagai "nofoaga o le taualuga (o loʻo feoaʻi, vai tetele, tupuaga.), Poʻo fea e masani ona fausia ai, ma o loʻo tuʻuina atu ai le alavai o le 230v . O le vevela o le faʻatonutonuina o se tagata e otometi e otometi ona talia poloaiga mai le tasi pe sili atu lensors faʻapipiʻi i luga o le taualuga. O nei mea e mafai ona avea ma vevela o le vevela, ea ma le faʻanoanoa, vai o le vai o le tama. O le taimi lava latou te faaiuina ai tulaga o loʻo i ai i le faʻavae o le aisa i le siosiomaga (ma o lenei mea e tupu, i le tau malulu o le kiona i le vaega autu o le kiona i luga o le sami) poʻo le faʻamalosi o le faʻamalosiʻau, o se ituaiga o fale meteorological Station) "Faʻaola" le tafe ole eletise, ma ua amata ona kiminu le vevela. Na fatuina fua mai le vai ma tafe lelei i fafo o togalaau, fata ma alavai.

Aisea e aliali ai i faiga

Na 'iā te ia lava,' ua pa'ū le kiona i luga o le taualuga, 'e leʻo suituuina se mea mataʻutia. O le faʻafitauli atoa o le kiona e amata ona liliu i totonu o le aisa i lalo o le faʻamalosiʻau o le lua vaega - tekonolosi ma masani. O aso uma o le ea o le ea o le ea ma se amppede o loo sau ai le 15c. Ma le oscillations i le laina mai le +3 ... + 5c i le ao i le po ...-. I le po na faia ai le sili ona lelei tulaga mo le fausiaina o se laueleele. Melta vai i le muamua vaega e tafe ai, o se vaega oona, fatuina aisa fola i luga o alavai ma pu. Ae o le taimi lava na solo ai ala i luga o le taualuga mo le vave o le vai, i le solia o se leaga le mativa i le suavai. E le gata i lea, i se faʻafitauli o le vevela (faʻataʻitaʻiga, o avetaʻavale o le masani ai o le la), aisa aisa, ae na o le faʻateleina. O le iʻuga, e mafai ona avea ma mea ma le mamafa i totonu o le aisa ma le mamafa o faiga, o le mamafa o le fia selau o le kilomita susu.

O le mafuaʻaga autu mo le foliga mai o le vevela o le faʻateleina o le ogatotonu o le taualuga o le taualuga ma le pito i luga, o loʻo tu ai alavai. E mafai ona tulaʻi mo ni mafuaʻaga. O le mea e sili ona taatele o le vevela magoto i luga o le pito i luga pito i luga ma le taualuga, ona o le vevela o le ogatotonu o le taualuga e sili atu nai lo le vevela o le auala. O le vevela o le faʻateleina o faʻateleina pe a leai ni faʻalavelave i totonu o le fale, afai o le au faʻaputuputu o loʻo toe maua i lalo o fale o le kiona, e pei o le paʻu o le kiona. ua tuʻuina atu, liliu le vai malu i le vai malulu lea tafe atu i le malulu alavai ma mimilo iina, e faʻaaoga ai le aveeseina o vai. Mastery, turrets, o ituaiga o fale apitaga, lavelave o taualuga ma itu i totonu o itu, o nofoaga faʻa-sifi o le "comsong coupon e le alu i fafo. Ma, nie, fai se sao i le faʻavaeina o le kiona ufiufi. O le ala lea, mai lenei itu, o tagata tomai faʻapitoa e manatu e sili ona lelei i le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le taua o le 30 o le sili ona lelei o le kiona.

Ona o le la o le la o le latalata i tuaoi o le kiona e ufiufi ai le kiona, uaina liusuavai. E tusa ai ma meteorologists, i le averesi, e tusa o le 70 itula vevela o loʻo faʻamaumauina luga o le 0C. O nei fetuunaiga i aso uma i aso nei i le afiafi e taʻitaʻi tele atu le malulu o le ea (ma o le mea lea o le kiona i luga o le taualuga, e mafai ona sefe ai le mafanafana mo sina taimi.

E masani lava, o le faiga o le anti-aisa ma le faʻamafanafana o le taualuga ma alavai e aofia ai le tele o mea aoga. Muamua, o le-taʻua o le "Heatting vaega" - o le mea moni o kaneta, e tatau ona filifilia se eletise, forchan-dayeric i le susulu o le vave. O se vaega taua o le "faʻamafanafana" o loʻo i ai le nofoaga o loʻo maua ai le tele o mea uma o le faʻapipiʻi. Latou te faamautuina ai uaea i le ogatotonu o le taualuga o le taualuga ma i le alavai. Ma, lona lua, o le tufatufaga sauniga o se seti o le pule ma faailogaina (faʻamatalaga) uaea ma fesuiaʻi mo le fesuiaʻiina o uaea. O lenei vaega o loʻo faʻamaonia ai matafaioi e maua ai le malosiaga i vaega uma o le pine ma faʻatino faʻamatalaga o loʻo i totonu o le faʻaaogaina o le pule. O le "loto" o le Aneti-Incing Station Ose faiga o le faʻatonutonu o le faʻatonutonuga o loʻo aʻafia i galuega faʻapitoa, vevela ma le le gaoia ma puipuiga meafaigaluega.

Vevela tamoe i uaea

O le taimi lenei e talanoa ai e uiga i vaega taua o le polokalama. Tatou amata i le sili ona taua, ma le faʻamafanafana elemene. O le matafaioi a le sterter i le anti-aisa o loʻo tataina e uaea faʻapitoa. Latou tofia o le tofi lea o le eletise i le taimi nei i le vevela vevela i luga o latou. O le mea lea, o le malosi i le iunite umi (faʻapitoa vevela tatala) o le latou sili ona taua o le faʻapitoa faʻapitoa. O le uaea ua faʻapipiʻi ma tumau i nofoaga o le faʻamoemoega o le aisa, i le pito o le taualuga, i le pito i lalo o fale (moli, pai, ma isi), faʻapea foi ma le alavai i le alavai. I luga o taualuga taualuga ma taualuga ma se tamai vai (seʻia oʻo i le 30), o le faʻamafanafana o le uaea e masani lava o le faʻapipiʻiina i luga o le atoa luga poʻo nofoaga o alavai.

Ua teteʻe atu le au Cable Cables o loʻo i ai se faʻaleleia atili le tetee i le umi atoa ma le aofia ai o se suauu uʻamea faʻapitoa, faʻapalapala, combid bewer ma le atigi aisa. O le aso, o le maketi o Rusia o loʻo i ai nei ua le mafai ona gaosia e ala i le "kamupani faʻapitoa ma tekinolosi", poʻo le cst (Rusia), o le moa), o Neth (Alcatel, Norway / Farani), Devi (Tenimark).

O le tulafono, pe a faʻauigaina e faʻaaogaina vaega o le uaea, poʻo le uaea na tuʻuina atu i totonu o le tau (Drums). O vaega ua uma ona saunia-faia oloa i le vaega o se vaega o le tumau-umi cable ma se faʻapitoa faʻapipiʻi i le fale gaosi ua faʻaaogaina i le "malulu") uaea ma o se eletise eletise. O le umi o le "malulu pito" ua faʻasaʻo foʻi ma o le 0.75-3m. Ua faamaapeina pito o le 'auʻaunaga i le pusa puʻeata, i le mea e fai lelei ai i luga o isi pa eletise, lea e maua ai le sapalai eletise mai le eletise. E faapea lava, o le mea moni, o le vaega autu o le vati-fesuiai lelei, ma o le tuʻufaʻatasia o totogi malulu ma malu o le ua sili ona leaga. O le tautua tautua o le faiga faʻalagolago i le faʻatuatuaina o le tino, o lea e masani ona iloa e tagata gaosi le nofoaga malu i siosiomaga. Tele inisiua faʻafesoʻotaʻi le malaia o alatoto o alatoto ma le malulu malulu e faʻaaoga ai masini faʻatautaia lima. O loʻo tuʻuina i totonu o se pusa palasitika ona faʻatumu lea ma le mastic faʻapitoa. O le mea lea e ono talitonuina ma le malosi o le fesoʻotaʻiga. Oti saunia tapenaga ua faia.

O le isi filifiliga o le faʻapipiʻi o le faʻamafanafana o le uaea mai le taimi. O le uaea ua tipi saʻo i luga o le nofoaga o le taoto, ma e fesoʻotaʻi ai ni faʻailoga o le vevela-sili ona faʻaalu e faʻafesoʻotaʻi le mana o le eletise.

Tele kamupani o loo gaosia ai sauni saunia-faia vaega, ma uaea i Ball. O le mea lea, o le DSSIG faasologa uaea mai Devi, o le le gaoia o le svk mai le Srmo, Tassu mai le Esto e sapalaiina i vaega ma le tumau uaea. O le uaea i le gaoi o le kapeti, nexans, devi, tash, ma isi mea e mafai ona iloa ai le vāega. O le nofoaga o augatupulaga e faʻalagolago i le lapoʻa o le vaega o le vaega. Kymera, ia maua le mana manaomia o 30w / m. Mo le uaea ma le tetee o le 70m / m. Matou te manaomia le umi o le 15.5m. Afai e itiiti ifo, o le uaea o le a mamafa pe a le oo atu i le pulega tau le taulagaina.

O le faʻafitauli o le faʻavae o se fanua e sili ona talafeagai e le malulu i le taumalulu, ae i taimi o le o loʻo pasiaina e le ea i le leai o le ea. O nisi taimi i +3 ... + 4c o se osofaʻi ma timuga, ma le vevela vevela o le alavai e manaʻomia. O le pito i lalo o le fanua vevela i le taimi lea o le liusuavai o le kiona i luga o le taualuga ua taofi. Faatonu o lenei faiga taofi i 0s. Ae Talu ai o le fale e leiloa le vaega o le vevela i le taualuga, e mafai e le vai ona misa mai fafo o taavale ma le -10. E masani ona i ai le taualuga e le taualoa; Tele fale, aemaise o le toe fausiaina, o loʻo fai ma fola vae ia e tele lava le vevela vevela, ma, e pei ona tupu malosi le aisa.

O le faʻagaioiga o le afti-pogafitiga o faiga i le vevela o loʻo i lalo -15 a, o se tulafono, e le manaʻomia. Muamua, i le mataupu lea, e masani ona le faia ile maua ma faʻaitiitia ai le aofaʻi o le susu ona o le vevela o le taualuga lava. Lona lua, i lalo o ia tuutuuga, o le fuainumera o le drop-lalo timuga i le tulaga o le kiona ua faaitiitia.

E le taufaafefe pe a pa'ū le kiona i le tau malulu. E felelei ai, o le a e maua, o le ae maua, i le teori, tuu le 3 pe 4 filo filo. Ae o le faʻaopoopoga lea o le tau o le faʻatulagaina o le 2 pe 3 taimi. O le mea lea, e mafai ona faʻatali le faʻatali, pe a faʻamafanafana le faʻamafanafana ma le kiona. O le mafuaʻaga lena o le galue galue o faiga o loʻo faʻatapulaʻaina i le pito i lalo-pālā ...- 152.

E tafao faamasani, tagata gaosi oloa e maua ai uaea ma le tasi-coure (ma le tasi o le vavaeina o tagata nofomau), poʻo se lua mamanu (o se tasi vae o le veni (sekone-mafanafana, sekone-mafanafana, sekone-maalofia). O le vaega ma se tasi-autu o le paʻu uaea o loʻo fesoʻotaʻi i le sapalai fesoʻotaʻiga i itu uma e lua, ma le lua-autu ua na o le plug, o loʻo i ai o le vevela ma fesootaiga o le vevela ma fesootaiga o loʻo fesootaʻiga). O le faʻaaogaina o le lua-fale o loʻo faʻafaigofie ai ua faigofie ona faʻapipiʻi le uaea pe a faʻapipiʻi, ae o loʻo sili atu le taugata nai lo le tasi-autu. O alavai ma puipuia e ala i le ovasia o le mamafa momole o le mamafa moleme, i luga o le isi vaega o le feeculation o loo apalai ai, ona o le apamemea puipui. O fafo, o le uaea e puipuia e le maualuga-malosi o le polyvyl chloride (PVC) pe mai le fluoropolymer.

Ioe, e tatau i le gaosi gaosi tagata ona tusia le mataala ina ia avea lana mataala pe a mafai ma sa sili ona maufaatuatuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le mautonu svk teteʻe ua tusia mai i le ormo o loʻo i ai le lima-lima o loʻo puipuia e se boddided cuped 'apamemea. O loʻo aʻafia i totonu, o alatoto o loʻo faia i le paʻu silika, e tetee i le vevela vevela. Faapitoa tele o le maualuga-malosi polyester ata. O le Cable o ia lava e faʻamalosia i le fiberglass, ma o le pito i fafo ua faia i le PRC. I le maketi a Rusia, uaea mai le Coilshit ma Toulolo o le alatoto na foliga mai, o le mea e mafai ona faʻatupuina le maualuga o le vevela o le vevela o le vevela. magoto.

I le avea ai ma se isi ituaiga i le vasega o le tetee atu i "uafu uaea", e mafai ona 'ai ona e taʻuina le uaea o Zomal? O loʻo tuʻuina atu i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa o vevela (United Kingdo) ma CST. O le suauu eleelea o loʻo ufiufi uaea mai le maualuga o le tetee i le maualuga o le teteʻe, sili atu i se lua ua faʻalavelaveina. E le gata i lea, o le "Spiral" Compurant Wate ma le fale e le sili atu nai lo le 1m. O lea, o sone o vevela o tupe, e fesoʻotaʻi tutusa. O le uaea e tele ni vevela ma mafai ona faʻaaogaina e fasi. Faatele i latou, e te le lamatiaga le solia o le galuega o le filifili atoa. E taʻua e le Jonal Cable i nisi taimi o le "Faʻaiuga-Faapitoa", aua i le taimi o le faʻapipiʻi faiga latou mafai ona tipi "i le umi o le maʻa, i le umi o le nofoaga. O lea e faʻaitiitia ai le paʻu uaea.

Ua i ai se faʻavaivai a Zonal uaea i le le mautonu mai le 15 i le 200W / m (faʻalagolago i le koluse o le vaega) ma e faʻamalosi mai le tasi pito. Ua fautuaina i latou e tuu i luga o le taualuga, i le umi-foina o le alavai (40m ma sili atu), faʻapea foʻi) i totonu o le atoatoa o fanua e tatau ai. VOTOGA E MAFAI ONA OU I LE TAIMI LE MEA O LE CLIDID uiga o le Zonal Cable Abouble Grouble na ola mai i le leai o se mamalu.

O se isi ituaiga o le teteʻe e mafai ona iloiloina a latou pito i luga o a latou vaega o loʻo i ai i se tasi pe faʻalua perio mai uamea kapeta o le uamea. Ole vaega autu ole faʻaaogaina o ia uaea o le faatafunaina o le sima o loʻo faʻataʻapeʻapeina ma le faʻatulagaina o faiga matala, ramp, e sili atu ma le faʻaupuga alatapi.

Ituaiga uaea Tofiga autu Malosiaga Man, W / M Vaega umi Faatatau i luga o le taualuga Tau, $ / m
Tetee Vevela paipa, fata, alavai 5-30; Pule Tumau Faatulagaina, 10-200 m Faʻatapulaʻa 2.5-5
Ia lava-faatonutonu Vevela paipa, fata, alavai 5-60; Suiga Malosiaga Soo se tasi e oʻo i le 150 m, tipi i le nofoaga Tumu 13-25
Sone Vevela paipa, fata 10-80; Le mana tumau ma le ono mafai ona faʻatamaʻia Soo se tasi e oʻo i le 150 m, tipi i le nofoaga Vevela le alavai 3-10.
Atomaina Vevela avanoa avanoa, alavai 20-60; Pule Tumau Faatulagaina, ma le mafai ona aʻe i le nofoaga o le 1-2 m O alavai o alavai, pulper, tala fatu 2-4

I Rusia, teena uaea ma "ofutau" o loʻo faʻaalia mai lava e le kamupani a le kamupani. E maua ai, aemaise lava, e le mafai ona i ai le au o le lua-fale o le TSB o le maualuga malosi (e oʻo i le 30w / m) mo le faʻamafanafana o le taualuga, alavai ma nofoaga i fafo. O le oloa e maualuga le malosi o le malosi ma le tetee i luga o taimi puʻupuʻu. Afai e tatau ai, e mafai ona e filifilia se uaea ma le maualuga o le faʻamanuiaga o le vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatauaina o le Ob2-xR mai le raychem ma se agavaʻa o le 130W / m. O le "Baggalized" Tusi le mafai ona aofia ai PSV Cable (Towelling, ma le CoaxAL Comepper-Smatel Smid Borged e le CALM, o le MIMER CHAMER CENDS.

O le autau a Rusia e le mautonu o lotoa. A o oloa faaulufale mai oloa, 1pog.m o le uaea o soʻo se ituaiga e $ 1.5-5. Lua-potu filifiliga e sili atu taugata nai lo le tasi-laina pe tusa ma le $ 0.05-0.1. I le taimi lava e tasi, o le lelei o oloa mai eseese gaosi oloa o le maualuga lea maualuga. O le taofia o le faʻaaogaina o le gaosiga o le aiga mo le Aneti-ICing System "Teploskat" mai le CST Tau e tusa ma le $ 2.5-3 mo le 1pog.

E ese mai i le tetee atu i le teteʻe, e tatau ona suia e le tagata lava ia le paʻu o le a suia o latou vevela o le le mautonu e fuafua i le vevela o le siosiomaga fafo. E le gata i lea, o le aofaʻi o vaitau e faʻasao ai eseese, e mafai ona tautala, i totonu o le uaea: Fetu taʻitasi o le uaea "fetuutuunai" i tulaga o le uaea. E Faapefea Ona Tupu lenei Mea Anamua? O le igoa o Matrix na faia o Polymer ma le faʻaopopoina o carboon stack mea ma o loʻo tu i le va o le lua taimi-taimi o loʻo avea o se paʻu o ia lava. A aʻafia le Cable State o loʻo i lalo ole vevela, o le mea e faʻamalosia ai le paʻu o mata, o le tetee, o loʻo sau ai le malosi o le tino. O lona uiga, i luga o se malulu fasi uaea, o le tafe nei e le o le ola, peitaʻi, mai le tasi ope i le isi. A paʻu le vevela, o le eletise eletise o le matrix e maualuga tele, o lea e oʻo atu i se faʻaititia faʻamalosi i le vevela o tupulaga. O le pule augatupulaga o uaea suia ma faʻalagolago i ai le auala o le siʻosiʻomaga faaletino o le uaea, fai mai, i le liusuavai vai poʻo le ea. Mo le lelei faagaoioiga o faiga i Rusia tulaga taua, e tusa ai ma tagata faʻapitoa, e lava le kapeteni ma le vevela vevela i le 0 Iulai / m i le ea.

I le matou maketi, o tagata lava ia-faatonutonu ua avea ma uaea e fai ma sui o teuteuga eseese (mai le 13 i le 66w / m). Ua lava le igoa o le D3 mai Raychem-Isopad (Siamani), GM-2X mai Raychem (ISA-2 et al. Tau mo latou, pe a ma le 4 taimi maualuga atu nai lo le tetee. Lenei ua faʻamatalaina e tulaga maualuluga tomai ma le galuega - malosi o le gaosiga. A o le tulafono, o le lelei o le tagata lava ia-faatonutonu le mafai ona maua i se tau o le itiiti ifo i le $ 11 mo le 1pog.M. Oloa mai Europa tau $ 10-30 mo le 1pog.m. O le tele o mea taugofie Rusia oloa (CST) - mai le $ 11.2 i le $ 12.4.

I le taimi muamua e foliga mai e mafai ona e sefe, saili i le faleoloa le oloa taugofie. O le mea moni lava, o le Releale Stake Community e aunoa ma le atinaʻeina o le poloketi ma le faʻatinoina o le faʻapipiʻi galuega e leai se uiga. I le avea ai o se tulafono, kamupani tele e galulue ma nisi o mea na e faia ma mea faigaluega. E i ai la matou lagona, aua e faʻaputu le kamupani faʻafitauli i le faʻatulagaina ma sili ona lelei o le polokalama mo tulaga Rusia. I le tautala, o le KPD vaega o kamupani folau ani-icingms e faʻavae i luga o tagata uaea, e faʻaaogaina e le Kamupani le Kalesa, o le SItoP uafu o lona lava gaosiga.

O le a le ituaiga uaea e sili atu ona filifilia? Ua teteʻe Cared e faʻateleina le malosi o le malosi o le malosi ma, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻatatauina i ni nai filo (mo se faʻataʻitaʻiga, ua mafai ona faʻapipiʻiina le mana o le ofa ma le tolu o ia i le Taatasi pe tolu; O le faʻaaogaina o le malosi maualuga o le malosi e mafai ai ona e faʻaititia le faʻatagaina o le umi o le umi ma faʻaititia le numera o faʻapipiʻi. O le faapaologa o le laina o le uaea o le uafu o le mafai ona maua ai le ono mafai ona osofaʻia toetoe lava o ni elemene o le taualuga. Ua teteʻe ia uafu e pamu, i ai se tamai se sipai e mafai ona maua ai le bend chide chigius (poloaiga 100mm) ma paʻu lelei i le taualuga o le tele o le toetoe o soʻo se nofoaga.

O le mea moni, uaea o lenei ituaiga e taugofie, ae e tele a latou tausamiga. O se tasi oi latou o le manaʻomia mo le tausiga tumau ma le tausiga. Saʻo, le taimi faʻaliliuina mai le taualuga o lapisi, a o le i le amataga o le taumalulu vaitau, lea e le faigofie pe a fai o le taualuga poʻo le laʻau malie. Tele le lava o le le mautonu uamea-tumau le tumau i luga o le umi atoa o le vaega. O lona uiga, i lalo o tulaga eseʻese o le faʻagaioiga o vaega taʻitasi o le apa tagata, o le nofoaga faavasegaina ono tutusa. Mafaufau: o se vaega se tasi o le vaega o loʻo taoto i luga o le taualuga taualuga, o le lona lua - i lalo o le faaputuga o le paʻu o vegige, ma le tolu-i lalo o le vaega mafiafia o le kiona. Matua, o le a tali atu i le susu i lalo o le kiona, aofia ai le faiga, ae na o le tafe o le ea, o loʻo faʻatoa mafai ai le ea. O le fatafata - foua o le uaea ma e mafai ona sili atu le uaea.

O tagata lava ia-faʻatonutonu ua suia o latou vevela o latou vevela e faʻalagolago i tulaga o loʻo siʻosiʻomaga ma le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻataʻitaʻiga a le GM-2x mai Raychem, FSR 31 mai le CST, o lenei faʻailoga e suia mai le 10 i le 40w / m. Tapuni-I le mana O le faʻamamaina o le pamu o loʻo malamalama pea i le 30w / m, ae o le taumalulu o lea mana o loʻo i ai sina taimi, ma le tautotogo, tele. AESley e tatau ona i ai le sili ona taua o le tulaga o le system - eletise eletise, o se tagata lava ia-faatonutonu ua tumu i le tauvaga. Na te "lagonaina" po o fea ma tele ni malosiaga e avatu ai le mana. Afai tatou te taumafai vai i le alavai alavai, e faʻaaogaina e taʻoto i paipa e le faʻafefe, ae o le faʻatonutonuina o tatou uaea. Ua tuʻuina mai iina, o iina e i ai se tulaga faigata o le ofa o laʻau ma luga o faʻaputuga a le palapala paʻu, fatu ma mou o laʻau.

Lava-faʻatonutonuina o le uaea uaea uaea, ae mafai ona taina i totonu o ni naiʻa toetoe lava o uumi (mai le 20cm). O le teteʻe atu o loʻo gaoia e vaega o le umi o le umi, e masani lava ona le fesoʻotaʻi ma le umi o le alavai. E manaʻomia le "faataamilosaga" e oʻo atu i le vaega lata ane, ma o le mea lea o le taumafaina o le cable o loʻo faʻateleina. O le tele o le uaea e faʻapipiʻi ai, O Le Sili o le Aotelega o Galuega, O lona uiga, o le tau o le faʻapipiʻi ua faateleina ai. Itu mautu, o le uaega ua fiu e sili ona talafeagai i le tulaga pe a tatau ona e feagai ma le tele o ituaiga-ituaiga o ituaiga (Mo se faʻataʻitaʻiga, 10 alavai paipa i le maualuga o le 10m). Faʻaalia le vaega o le umi manaʻomia, ua mafai ona faʻaititia le kaleu i se taimi talafeagai.

E tusa ai ma le meteorological service ...

E iai tuaoi o le faʻavae gafatia o le faʻaleleia vaega o faiga e faʻamatalaina i luga o le faavae o faʻataʻitaʻiga. O la latou ola le tumau e oʻo ai i le leai o se tulaga o le system i le tulaga o le vevela, ma se sili atu o le maualuga o le eletise eletise e aunoa ma se faʻaleleia o le eletise.

I luga o vaega o le taualuga o le taualuga, o le atoaga o le mana o le iunite o le vaega o le pito o le vevela o le vaega (fata, chute.) / m2. O le laina eletise eletise o le faʻamafanafana o kapeta e tatau ona le itiiti ifo ma le 20-30W i le 1m umi ma tuputupu ae e pei ona faʻateleina le umi o le vai o le vai. O le fuafuaina o le malosi o le tulaga atoa mo le atunuʻu, e le o le tele mai le vaega o le taualuga, o le a le tele mai lona faʻatulagaina o paipa. O le a tatou maua 3-4w. I se laina faigofie, o le taualuga o le 2 taimi itiiti le ono o le malosi nai lo le lavelave - ma le tui, ata, talitonuga, tapunia mai ai.d. O le a le uiga, o le ituaiga manoa e le afaina ai le malosiaga fuafuaina o loʻo faʻatulaga i le galuega. I mea uma, o le galuega taua o le lava lea o le faʻatinoina o le faʻagaioia atoa o le polokalama atoa.

Talofa Cables- e le o le mea autu, ae le o le pau lea o le vaega o le anti-pop system. E toʻatele e talitonu o le system tatau ona aofia ai pe a oʻo le kiona, isi tagata o lea e tatau ona faʻatino mea uma tautaaga. Lata mai - ou te le popole i le mea e vevela ai tofiga. O le mea moni, o le Aneti-ICing Readx Galue i luga o le Algorithm, ona faia lea o le vevela, ona liliu lea ma faaliliu le polokalama i le tulaga faatonuina.

O le pule o loʻo tofia e tuʻuina atu i tagata faʻapitoa o tagata e gaosia e Devi, Bortom, Raychem, Danchem, Siamani eberek. Mo tamai o taualuga, o le faigofie filifiliga e faʻavae i luga o le faavae o le vevela ma le le mafaufau, lea e aofia ai le faiga o le vevela (masani mai le -10 i le 3-4c). Fai mai, o le tumutumu etrit-1447 ($ 137) Mai le Oj OnktronIk e talimalo i le ea vevela mai -10c, ma le DTRSPER e faʻapipiʻiina e tulia i le laina mai -15 15. O le puleaina o le aneti-le fuaina faiga i luga o taualuga taualuga, e fautuaina le faʻatuina o se faʻataʻitaʻiga malosi, e masani lava ona taʻua o se ofisa o le Meteoroloction. I le taimi lava e tasi, faʻatasi i le siosiomaga o le vevela, o le lagona o le i ai o le susu ma le osofaʻiga o loʻo aofia ai ma lagona o le magafagafa. O le "meteorological" Aoina ma auiliiliina o faʻamatalaga e uiga i le vevela ma le susu, pe a maeʻa le faʻafouga o le heverter e otometi lava ona filifilia. E le gata i lea, soliga o le faʻagaioiga o le faiga o loʻo mataituina, pei ona lipotia mai e le logo ma tusitusiga faʻamatalaga i luga o le suavai o le vaisu o le hermostat. O le EM224 87 Puleaina o le Usa ma le Malulu ma le le lelei o le elolo mai le $ 490, ma le fale talimalo o le a tau $ 490.

O le vevela o le tulaga o loo i ai se faʻamataʻu i le faia o le laueleele ma le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le uaea lelei o le fale. O le faiga galue i luga o le sili atu le faigata algorithm nai lo se sili ona manaia. Afai o le vevela i luga o le auala e fetaui ma le faʻatulagaina o le tele ma o le lagona na tusia le foliga o le susu poʻo le tiga, o le Hormat e otometi lava i luga o le polokalama. O le taimi lava e mafanafana ai, ma o le sensints e "taʻua ai" e leai se faʻaaliga ma le aisa, o le tino o le a suia i le "proby e sui".

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vevela-200 o le Pule ($ 186, faatasi ai ma otometi otometi, o loʻo i ai se suavai vevela, o loʻo feoai ma le fesoasoani o le vai. E le gata o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonu o le pamu, ae o le i ai foi o le ili atu i le ituaiga o le kiona. O le osofaʻiga faʻanoanoa, faia i le ituaiga o le "ipu" vevela ma lua pine, pe a ulufale mai le kiona pe a ulufale ai le kiona i le taimi o le kiona. Ua faamafanafanaina uaea, le kiona ma le aisa i clates ma fata e amata ona liusuavai, liusuavai vai tafe. Afai o le Snow taofi, o le osofaʻiga o le faʻaosofia o le faʻailoilo e feteʻenaʻi i le pule a le pule. Ae i le taimi lava e tasi, e galue pea le vaega o le vai seleni, lea ua faʻapipiʻiina i le pito sili ona maualalo (i se mea latalata i le tioata. I mea uma, e mafai ona tupu o se kiona malosi o le a alu puupuu. O le a le toe mafai ona alu, ae o le a manaʻomia pea le vai i sina taimi, ina ia faigofie ona paʻu i lalo ni pou. E aliali mai o le galuega autu o loʻo faʻatinoina i luga o le tolu fatu. Atonu o se tulaga pe a leai se kiona, ae o le 0so sa i ai le totoa. O le kiona, o loo i luga o le taualuga, amata ona liusuavai. Afai o le susu na aliali mai i luga o le vai sensor, o le faiga e otometi ona faagaoioia.

O le vevela o le vevela ua goto ifo i le paolo, i se nofoaga na maua mai i le vevela vevela, malo malo, chimonys o loʻo faʻatinoina le faʻavae o le natura. O le lagona o le lagona e sili ona lelei i se nofoaga tatala ina ia leai se mea e fia ai. E manaʻomia le filifilia o le faʻapipiʻi nofoaga i lea nofoaga ma le matagi malosi, o le paʻu o le kiona e le paʻu mai i le lagona. Mulimuli ane, ua tuu le vai eleʻele i le pito sili ona maualalo o le alavai. Aua neʻi e paʻu mai i tala ma le "faʻalauiloaina o masini i vaega o le malamalama. E manaʻomia le tuu o le susu susu i le itu i saute, ona o iina pe a amata ona faʻamalosia e le vai le vai. I luga o le atunuʻu fale, o se tulafono, tasi seti o le otometi.

Faapipiiina ma tau

E mafai ona e okaina le mamanu ma faapipiiina o le uaea faiga i se kamupani faapitoa. E le tele naua mea o loo i ai. Afai e te filifili e tau ai le inisinia, e sili atu le valaʻauina o se faʻapitoa i le nofoaga. O le malaga ese atu, fuataga ma le faʻasologa e masani ona saoloto (ae o le tele o kamupani e $ 50 mo lenei). Ina ia sailia le tau o le telefoni o le tau, e tatau ona e iloa le itiiti ifo i le aofaʻi o le umi o fata ma alavai paipa e taʻu atu ia te oe mo le taualuga. Afai o le taualuga e faigofie (lua pe fa-fufusi), o le umi o fata ma paipa e iloa, e te ono fai mai e mautinoa lava, o le a le tele o galuega. Afai o le taualuga e faigata, e aunoa ma le alu ese atu i le mea faitino ma e faigata ona talanoa e uiga i se mea.

Ae o le fomaʻi faʻapitoa o le a faia se fua o vaega o le taualuga o le taualuga, o le a taumafai e iloa ai sone leaga mai le manatu o le kiona faʻaputuputu ma aisa. O le maualuga o le fale e fuafuaina foi; Umi, maualuga ma le lautele o le taualuga; mis o le taualuga; Umi ma le lapoa o paipa toto; Umi ma le tele o fata, gatters. O le a talanoaina e Fwami le nofoaga o vevela o le taualuga, Talisapaia agavaʻa faʻapitoa mo soʻo se numera uma, o le aofaʻi o le faʻamamafa o Algorithm.

Ole fesili o Faʻamaumauga o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana o le a taua tele auala i luga o auala tafe, aua e le lava le togi o le uaea i le fata lea e tafe ai le vai i le fata. O nisi pepa faʻapipiʻi e ofo mai "Brand" palasitika faʻapipiʻi mai cable gaosi oloa. Faʻapipiʻi i lenei tulaga, e tupu vave atu, ma o le ae inu tele le galuega. Ae afai o faʻamaʻi pipisi o le le iloa, o le a latou tautua ai, maualuga le lua vaitau. O isi kamupani e faʻaaogaina ni pepa laupepa mai ni faʻailoga faʻapitoa. O loʻo faʻapipiʻi i latou i se auala e le o le tuua o mea leaga i fata (i le pito i luga o le paipa).

O le maualuga o le tulaga o le agavaa o faʻapipiʻi, o le itiiti ifo pu i totonu o le taualuga. Manatu ma paipa e le faia, o uaea e tumau ma faʻapipiʻi elemene i le pito i luga. AVT pe a fai o le uaea o loʻo punou i luga o le taualuga, e ono faʻaalia ai le kiona (o le mea mulimuli e "tosina" i le taualuga e faʻaaoga ai le faʻaʻaisa o le tagata faʻatau).

O le faʻasesega tekonolosi faʻalagolago i le taualuga mea. Sei o tatou fai i luga o le faʻaaogaina o ala pupuʻu o loʻo i ai, aua e le toe mafai ona faia luga o lona moega. Ona o le vaivai o le mea e savali ai i luga o le taualuga ma inisi inisi sa faigata tele, o lea na ia fuaina naʻo fata ma paipa o loʻo faia.

Afai o le taualuga o loʻo ufiufi i le uʻamea laupapa, ia mautinoa o le numera o pu i le aʻa e mafua ai ona laititi. Tele kamupani (o Sarris, lelei, Courthuty) i le tulaga lea, muamua rubrabed sbrick i le taualuga, i le heatt ua mautu. O taualuga mafanafana e lelei i le mafiafia o le pai, o le matafaioi o faʻaopoopo puipuiga ii, o se mea manaia o le susu-malosi plywood plywood. Afai, o se faʻaopopoga e uiga i le faʻamafanafanaina o alavai, e manaʻomia le faʻamalosia i totonu o le taualuga o le taualuga o le masini feʻaveaʻi, o le a teuina ma le faaeteete pu e teu ma le mapusaga.

A oo mai i le talanoa e uiga i le faʻatusatusaina o le tau o afti-faiga o laʻau faʻavae i luga o taualuga faʻavae i luga o le paʻu o le tau o faiga. I mea uma, o le tele o vaega (faʻatonutonu kapeneta, tutotonu o sapalai eletise, faʻamau) e tutusa lava mo ituaiga uma o le faʻamafanafana elemene. Ma o le eseʻesega e le lapoʻa tele: o se faiga ma le faʻatonutonuina o le tagata lava ia e sili atu ona taugata i le 30-40%.

O le faʻamalosi o fetuunaiga o meafaigaluega mai isi nofoaga e fai ma sui o faʻailoga eseese, ae i ai i ni tulaga o oloa nei o le au tusitala tagata gaosi oloa O le Swordsctory Masini faʻatonutonuina o le Pule Faʻatonu, o le sui amata (ala o le faʻauigaina o le faiga o loʻo faʻaalu i luga o le fale puipui o loʻo faʻamauina i totonu o le fale puipui o le 30MA) foliga pei o se tagata atamamai talita.

E fia uma ai? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le synthetic system ma anti-plating system faʻavae i luga o le nexans uaea (Norway) e maua ai stylings i le ogatotonu o le vai ma se mana faapitoa o 300-350W / m2. O lea, tatou fai atu ai, mo le taualuga ma le tulaga o le 60m (o le vaega o le tasi fola o le 200m22), o le 12m ma le fa alavai. Mafaufau i le tausaga e tusa ma le 35-40 aso, e maeu lava le magafaga o Meto i le fausiaina o se laueleele ma le kiona, e mafai se mea na fuafuaina lē taumafaina o le eletise mo le vaitau. A faʻaaoga e fai ma pulega o se vaega, "o le faʻamatalaga a le Meteorological", o lenei faʻailoga o le a le sili atu i le 6-10 afe faʻailoga. O le tau o mea ma mea faigaluega mo le taualuga ma le tulaga faʻapitoa o le a tusa ma le 2200.

O le faʻavae taua o le faʻapipiʻiina o le eseese o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le 30-35 i le 50% o le tau o mea ma mea e tasi (mo le lua ma le lua-fale gaosi fale). Afai e manaʻomia tele le maualuga o le maualuga o galuega e fesoʻotaʻi ma le fausiaina o le scaliffolding, faʻapipiʻi o sitepu poʻo au taʻavale-alofilima, o loʻo totogi faʻatasi nei auaunaga.

O le tautua e manaʻomia i le aofaʻi e tusa ma le $ 100-250 ile tausaga. A faʻapea o le polokalame faʻapitoa, o se kamupani faapitoa a le kamupani ona tuʻuina atu i fafo atu tulaga i fafo atu o vaega, toso fesoʻotaʻiga i pusa nofoaga ma le faʻagaioiga o le malaevaalele atoa. O le galuega e faʻatino ai le eletise i le taumafanafana poʻo le i fafo atu, aʻo leʻi aumaia le faiga i le "taua sauniuni".

Ae ia mautinoa, ma le taunuʻu mai o le malulu o le tau e te le tau tutoʻatasi e leai se faʻamoemoe ma le aisa i luga o le taualuga. O lenei auala i lenei taimi na ausia ai le sili atu le manuia le manuia.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i ofisa sui o Raychem, Deihua, Cilhit, faʻapea foi ma le Kamupani Sa o Sarris, "Faʻapitoa ma Tupe Faʻaleleia", lelei mo le sauniaina o mea

Faitau atili