Mailei mo mud

Anonim

Faʻafefea ona teteʻe i auala mumū? E masani lava ona le mautonu 'au i lalo le au taulaga. Ae na suia ai le "Tomai Faʻapitoa" Puipuiga.

Mailei mo mud 14111_1

Mailei mo mud
"Contact Va M" O le palapala coatings o le vaega muamua o loo tuuina i le faitotoa i le fale o le faapaologa ma laasaga
Mailei mo mud
"Eseveo"
Mailei mo mud
E lua auala autu e faataatia lattices modular: i se veli faapitoa niche (i le fuainumera) po o luga o le ufiufi fola oi ai nei
Mailei mo mud
lattices Modular Leijona mai Matman aoina aofaiga eseese o le palapala, e faalagolago i luga o le mafiafia - 12, 16, 20, 25mm
Mailei mo mud
"Contact M Va" le toe foi mai o le auala, e aumai e se tagata se hater atoa i luga o le tasi o ona seevae i palapala eseese - susu, o lona laueleele, maamaa laitiiti, oneone
Mailei mo mud
Felauaiga o le taʻele mai le hatma (hindland), ua lauiloa o "mutia", e mafai ona i ai se eseʻese fausaga ma faʻaputuga mataaga
Mailei mo mud
Pallet ma attutives o le recytix otaota otaota mai le fiafia. O le lagolago grille ua faia o alumini, ma le mama o alumini i le tuufaatasiga ma le faaopoopoga mai le reps ...
Mailei mo mud
... pe mai i le popo fiber
Mailei mo mud
Tuufaatasi faiga o loo faia i poloaiga i luga o ituaiga tagata e toatasi, lea e masani lava ona 6-8 vaiaso
Mailei mo mud
Ni taimi lelei mo le tuʻufaʻatasiga o mea i le palapala palapala faiga o le muamua ma le lua sitepu + multiles +
Mailei mo mud
Paʻu + paʻu
Mailei mo mud
Velcoc's Corridor Cotton Rug na teʻaina atoatoa faʻaputuga vai ma mafai ona tautua o se mea leaga mo seevae palapala. Tau- $ 9.
Mailei mo mud
"Polofesa-sion" Quarx faaputuga pito mai Miltiken. O le faavae o loʻo faia o le paʻu o le paʻu
Mailei mo mud
Polypropylene speshing faavae faavae mands mai hamat
Mailei mo mud
Faamoemoega o le faaputuga kapeta o le susu puipuia tulaga tolu ma le palapala sala tupe e totoe
Mailei mo mud
Obex Cero Plus mai Milliken ma faaopoopoga mai alava faigata
Mailei mo mud
"Faʻafesoʻotaʻia m inter" e sili ona faigofie o fesoʻotaʻiga na faia i luga o le paʻu o le paʻu - latou te tumau pea i luga o le tulaga
Mailei mo mud
O le fala tupu (USA) e le mitiia susu - ua alu atu i le polo ma taavale i pule faapitoa o le faamoega. Tau- $ 52.

O tuleio oo latou seevae e taofi le talaʻaga o gaioiga uma i le aso - i foliga o tamaʻi manu, oneone, fasi ata o le lalolagi poʻo sau tino o le lalolagi poʻo le apety. O lenei, ae na o le kolosiina o le pito o le fale, ou te liliu i le "auala palapala" ma avea ma fili valea mo i tatou ma tatou nonofo

O le teteʻe i le teteʻe i le auala e masani ai ma le fesoasoani a le fala e faʻafeiloaʻi, lea e tatau ona faʻaliliuina ai o latou seevae, ma faʻaaoga ai o latou seevae. Sili atu nai lo le fala, o le sili ona masani o feusuaiga stg ua faaaogaina. Ae vave tafe, "nusted" ma le potopoto lapisi faigofie ona toe tuuina atu, e aunoa ma le taulimaina o le galuega tauave autu o le -O le faamaoniga-palapala, e faatuai ai le palapala ma susu. I le vave tausaga, o le ua taʻua o le "Tomai Faʻapitoa" Faiga o Puipuiga i Alatele Mudus na suia. Mo se leo leoleoa na lalafi ai se seti atoa o le tele o ituaiga ituaiga. E eseese a latou mea, mamanuina ma galuega faatino. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, e le mafai e le tasi ona faʻaputuputu tasi le faʻaputuga uma "ituaiga" o le palapala i le taimi e tasi.

O faiga faʻapolofesa e masani ona faʻapipiʻiina i ofisa ma isi avanoa lautele e ala ai i le aso e pasi mai le selau selau sefulu o tagata, e masani ona i totonu o fale tumaʻoti ma fale o tagata. A o le tulafono, e lua-tulaga le palapala-leai se totogi o loʻo faʻaaogaina. E aofia ai le vaega e le aunoa faataatia: coatings ma sela tele (tuai fasimea tele o le palapala) ma faaputuga kapeta (aveesea le totoe sala tupe palapala ma toetoe lava susu uma). Peitaʻi, o le faʻamamaina i le 3 vaega e sili lona aoga. I lea tulaga, o ofu tele-fua o loʻo faʻaogaina i le tulaga muamua, i le lua-lelei poʻo maualuga-matagaluega, ma luga o le tolu pamu. O nei vaega o loʻo maua ai ni seevae faʻapipiʻi mai le tele ma feololo o le palapala o palapala, efuefu ma susu.

O le ua ufiufi puipui filifilia e faavae i le tele o faailoga: pe faapefea ona toaaga o loo asiasi atu i le potu e tagata (e sili atu ona talafeagai mo faalapotopotoga o tagata lautele, i totonu o fale e nofo ai, e le o talanoa atu e oo lava i le faailoga "laitiiti" auai - 500 tagata), o le a le tulaga ma le faamamaina o auala i le vaipanoa o le mea faitino ma le mea o le laufanua tuutuuga climatic. O le tau mai le tau o le umi o le "palapala vaitau" ma le masani o le tasi poʻo le isi natura o le filogia, i luga o itu uma, oneone i mea laiti, i totonu o itu uma, o loʻo i ai i mea laiti, oneone o le tumau, kiona ma, o lona uiga o le tele o le susu. Proskey, lea o loʻo faʻaalia i le sami, e manaʻomia le filifilia o ofutino lautele, tetee ma migo palapala, ma "susu".

O le manaʻoga autu mo le puipuiga o le puipuia o le aveeseina o le sili atu o le maualuga o le aofaʻi o mea filogia mai le suʻi o le pu. Ae e le gata i lea, e tatau ona faʻaoʻo, finau ma faʻafaigofie ona faʻatumauina. O Aesyley ua tuu i totonu o le ea matala, ma tetee pea i le tau malulu, ultraviolet rays, o le afaina o masima ma isi kemisi faʻaaoga i luga o le auala. Mea e tatau ona tausisia le afi ma le siosiomaga manaoga saogalemu. O tagata mamanuina e filifilia "Mats" i luga o le faavae o a latou fafo matagofie ma le tuʻufaʻatasiga ma le nofoaga o loʻo faʻaalia i totonu o le maketi e mafai ai ona e faʻamalieina nei mea.

E aoga le aoga o faiga puipuia mai le palapala. Latou te faafaigofieina le faamama faamama. Le tipiina o le fola i totonu o le faapaologa, po oa lava o lavalava, laupapa, vinyl po o maa, mai le aafiaga o le fasimea malolosi ma le susu, ma o le mea lea, mai le toilalo faafuasei. Puipuia tagata nofo i le fale ma le faʻaaogaina o le pefu mai le pefu, o le puna o le palapala palapala, ma e galue ai i le matou soifua maloloina.

Muamua tulaga o puipuiga

E i ai i luga o le auala muamua o le auala, i laasaga o ma faʻafeiloaʻiga. I le atunuʻu eria e mafai ona faʻaoga mo le faʻaleleia o le nofoaga o le lotoifale, o le mamanu o le matala Veranda. O lo latou tofiga o le aoina o le pato palapala, maʻama ma isi lapisi lapisi. A faʻaletonu le poptini, e faʻapea foi ona i ai foʻi se anti-faʻaseʻe aafiaga. Taofi nei coatings Ua fautuaina i lalo o le taualuga o le faapaologa po o le faapaologa, na tuua i le lagi ua avanoa, o le a liligi ifo i timuga ma ua pau ifo i le kiona.

O a ni togafiti e mafai ona faʻaaogaina o le paʻu muamua i le ala o le palapala i le fale? I fale gaosi, o ni vaega masani o na na potu masani i se nicher i le faitotoa i le ulufale. O loo latou tiʻetiʻe ina ua mavae le fausiaina o le fale, ma le faamamaina e mulimuli ane ai, o se tulafono, e auai i wipers. O fale maualuluga, uamea nitttis e seasea faʻaaogaina, o loʻo latou le faʻaaloalo ma le lelei i foliga vaʻaia. Sili atu ona masani ona faʻaaogaina sili atu Modular carpets lattice . I o tatou maketi, e pei oloa i le aofaiga tele o loo ofoina atu e pei ona gaosi Rusia ( "Park Standard", "Primex", "Estivale") ma atunuu i fafo (Kleen-Tex- ISA, Matman, Muovihaka Finelani, ma isi). Ofutino e ese i foliga ma lapoa o le sela, o le modulalama modetener system, mea. Mea e faavae i luga PVC po o le paʻu ma faaopoopo eseese lea e tuuina atu oloa e tetee abrasion, malulu ma le leisa ultraviolet. O le tulaga saʻo o le mea e le o faasalalauina i mea e le o faasalalauina aua o le iloa - Faʻafefea ona faʻatino uma fale gaosi.

O le gralle ua potopoto mai i faʻamatalaga taʻitasi o se tamaʻi laʻititi, o le igoa o le igoa o modular. O auiliiliga o mea ua nonoa, pei o le pupulega o tamaiti, ma le fesoasoani a se faʻapitoa loka fesoʻotaʻiga. O lenei faʻavae e mafai ai ona e faia le ufiufi i soʻo se tulaga ma lapoʻa. E le gata i lea, i le tasi fala, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻiina ni vaega o lanu eseese, mauaina o uluaʻi mamanu. O sela eseese i le fomu e pei o iʻa pipi (Matman, Kleen-Tex o oloa), e ono galu-pei o se lio poʻo le pipiʻi "). O se mama mataʻutia o le fetuunaiga o loʻo iai le PVC modular patrol o loʻo tauina (muviavahka). Sili ona lattices o loo i le pito i lalo o le alavai auala o configurations eseese, le pauu atu i lea faatumuina tutusa le vai le va atoa i lalo o le kapeta, ma e le faaputuina i sela eseese. Fiafia, o le foliga o sela e iloa ai le itu o le kapeta "galue". O lea, o le "iʻa fuamoa" fufulu le seevae na o le feʻaveaʻi mai le faitotoʻa o loʻo i totonu o le potu, ae o le le mama o le "e tutusa lava, agavale, agavale. Ae o le tulaga lea e le tatau ona faia le vaega tele pe a filifilia se coufaʻu, talu ona tutusa uma o taga, i le felauaiga o tagata mai le auala. E le tatau i sela ona laʻititi, a le mafai ona latou taulimaina le fesoʻotaʻiga toʻatele o palapala, ae leʻo le tele, o le a paʻu muli fafine i le fala.

E lua filifiliga autu mo le faʻataʻotoina o se modur kapeta: i le lua (faʻapitoa nicho i le fola) poʻo luga o le fola o loʻo iai. I le tulaga mulimuli, o le kapeta e puipuia faataamilo i le tino ma le puipuia o le almininim pito i luga, e maua ai le sologa lelei mai le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola. E faigofie mo le gaoioi o taʻavale ma tuʻituʻi, puipuia tagata mai le tuʻituʻi. E manaʻomia le filifili lelei o le maualuga o le modular lattice - e le tatau ona faʻalavelave i le taufaʻafefe i le tatalaina o le faitotoʻa.

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se kapeta modular i le muamua auala, tausi lelei le mea o se ie e oʻo lava i le fausiaina o nofoaga ulufale. I lona loloto, e tatau ona tutusa ma le mafiafia o le anece ua faaaogaina. Ua aoina le kapeti modular e tusa ma ituaiga tagata na fesiligia e le tagata faʻatau, o tupe uma na faʻatau atu ia i latou o loʻo auai i le faʻaputuga.

O le a le ituaiga o le ceatting mafai ona manatu i ai le sili? Afai e te manaʻo e alu i luga o le kapeta e aunoa ma le taofi, o le le itiiti ifo o le 1.5-2m i le umi ina ia mafai ona e faia le itiiti ifo i le itiiti ifo i ni nai sitepu. I le lautele, e tatau ona tutusa ma le faitotoa pe sili atu foi. e mafai ona filifilia le mafiafia i lou pule faitalia, o le aofaiga o le palapala o le grid le a mafai ona faapotopoto (o lea, faatasi ai ma a mafiafia o 12mm mafiafia i luga o le averesi, e umia e oo atu i 7 kg mafiafia, mafiafia 15-16mm- i le 10 kg) . Afai e faʻatapulaʻaina oe i le avanoa, piki le kapeta lapoa i lalo o lau port poʻo le faitotoʻa faitotoʻa. Ae ia mautinoa ia matau: I le tulaga lea, e tatau ona e nofo i luga o le lapece e faamama seevae.

O le tele o le lelei o le modular o le faigofie o le toe faaleleia galuega. A o mai le elemene o le faasologa, ua lava lea e aveese mai ai mai le mamanu (vavaeeseina le mamanu) ma tuu i luga o lenei nofoaga fou. Faatasi ai ma le le lelei o Aikupito, o le faʻaputuputu vaega o ana faʻamatalaga e mafai ona suia i nofoaga. O le mama adolalar kapeti e fautuaina e pei o palapala. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le siʻi ai le fala (o le ulufatu o mea e mafai ai ona e tuʻuina i totonu o le round) ma le palapala faʻaputuputu i lalo o le tala ua faatonuina. Malosi malosi malosi e mafai ona fufuluina i le tafe vai. Ae talu mai le lapisi lē mafai e ala i le sela ma e le tumau pea i le lattice lava, o le a tatau ai ina ia faamama ona masani lava, e uiga i le taimi e tasi insteps. E le fautuaina le tuʻituʻi i fafo poʻo le lulu o laʻau, pei o lenei e tau atu i o latou faʻavae poʻo le vavaeeseina o le modules. I le taimi o le mamafa o le kiona, o le ogaumutiti e tatau ona faamamaina i aso uma pe tele foi i le aso e aloese ai mai lona aisa. O le faia o lenei mea, e ono faʻaalia ai le mauaina o se suo faʻapitoa ma se paʻu paʻu vaivai.

O se tasi o mea sili ona tele o le modular kapeti i le maketi Rusia o le Cennish Kamupani Marman. Na faia le Leijona ua fuafuaina mo nofoaga mo le maualuga o le auai ma le maualuga o le auai, ae mafai ona faatatau i fale tumaoti. O le filifiliga na avatua modules mafiafia 12, 16, 20, 25Mo ono lanu, uliuli, lanumoana, lanumoana, lanumeamata ma mumu. Tau - mai le $ 195 mo le 1m2. O le ofutino e faia i le orrmoplastic Elastomer "Elastukum" (Elaskum). O leijona-Eco o le aiga micering colinges o loʻo ofoina atu i le tele o tapulaʻa o tapulaʻa - modules 12 ma 16mm modules e gaosia, tau - mai le $ 110 i le 1m2. E faia i mea taua a le au PCC, ona o lo latou taugofie. Tutusa ma matman geometry o modules ei ai "clones" gaosia i Rusia ma Belarus.

Le kamupani Rusia "o loʻo ofoina atu ia Lattitis ma le faʻaaogaina o le tagata lava ia (Honeycomm ma le au talosaga i luma (e tusa ai ma le gaosiga o le tagata gaosi. Pei o le tele o le tele o ni manu, o oloa "mai le pito i lalo o loʻo faʻaogaina i auala alavai. Module mafiafia - 10 ma 15mm. Faia mai le PVC palasitika. Sopope Lanu - Uliuli, Paʻepaʻe, Malamalama Paʻepaʻe, lanumoana, lanumoana, lanumeamata, lanumeamata, mumu, samasama samasama. 10mm mafiafia kapeta e talafeagai mo le taoto i luga o le fola i luma o le faitotoa maualalo toto. Tau - mai le $ 57 mo le 1m2.

O mea e sili ona taugofie mai le lona lua o le Reginecled Realtot Dead Bromber ($ 53 i le 1M2) ofo atu le Kamupani Kamupani Saina. O nei kapeta na o le uliuli.

Atonu o le a le tagata faʻatau o loʻo i ai se fesili talafeagai: o le a le mea o le mea o le sili-pvc palasitika poʻo le paʻu? O le paʻu e iloga i le agamalu, PVC toʻau. Ae uma mea e le faaaogaina i se faiga le mama, ae o le faaopoopo eseese, tuuina kapeta tetee atu i frosts, ultraviolet ave, osoga vailaau ma laei faateleina le tetee. Masani sili ona taugata oloa ma sili atu le lelei. O le isi mea o le mea lena mo fale tumaoti e le o se mea talafeagai e faʻatau ai le maualuga o le maualuga o le suauʻu Talu ai, tusa lava pe 50 pe 100 malo e taunuu mai ia te oe, o le peripia (auai o tagata) i totonu o lou fale o le a faasino i le vaega "laiti".

Taavale solofanua Mai le PVC e matua ese lava, e le o se telefoni feʻaveaʻi. O le tapoleni e aofia ai se faavae mautu lea o loʻo tupu le pale malosi ". O le sili ona lauiloa o le vao vao ma "mutia" (o se tasi o tagata gaosi o hattut). Tau - mai le $ 25 mo le 1pog. Tagata ma lautele o le tapoleni 2m. Tele inisiua faʻapitoa i oloa mai le PVC o loʻo auai i le gaosiga o le "mutia". Peitai, o le mea lava, e le tutusa oloa uma e tutusa uiga. I se malosi malulu, o se mativa-lelei mafai ona sasaina ma le fiafia, taofi le soona fiafia i le susu ma le palapala, ma e mafai foi ona togiina.

Modular kapeti poʻo le tata o ofutino i luma o le faitotoʻa o le fale o le fale mautotogi (i le faʻatusatusaina o le fale) o loʻo taugofie tele, masani latou te fiafia iai Dingelsion fala Maea le tele o taimi mai le PVC poʻo le paʻu. O la latou filifiliga e lautele tele, o nei oloa e faʻatauina i totonu o soʻo se faleoloa tele. E ala i lona fausaga, e mafai ona avea uma feaveai ma mautu (o le gata e aofia ai a substrate ma a mausali "faaputuga"), e tusa ma faatafafā lē tutusa, faʻafua po semicircular. Tau - mai le $ 10 i le $ 50-60 fasi. Le kamupani Siamani maua OGOS fala iloa mai ai talaaga otooto alumini, fili i alava popo (o le tau o se oloa faatafafā lē tutusa ma se tele o 4060cm- $ 17, semicircular 4275cm- $ 40). O paʻu paʻu ma le cocont fiber faʻapipiʻi e maua ai se kamupani Dutch ma Italia Volcoc. O faʻataʻitaʻiga na taʻu mai ai o le a faatuai lava i latou mo ni nai sekone e faʻamamaina ai ona seevae.

O le isi filifiliga o le faʻatulagaina o le muamua puipuiga o le puipuia Tuufaatasi faiga . O le le palapala o le palapala o lenei ituaiga e i ai le faigata o le mamanu ma tuʻufaʻatasia ni mea i le taimi e tasi. O le mea lea, o faʻamatalaga autu o loʻo faia o le alumini poʻo le PVC, ma faʻaopopo - mai le faaputuga, o le paʻu paʻu, o se kaseti kaseti. O se tuʻufaʻatasiga o le i ai o le itū'āiga faʻaalia e mafai ona tautua ai se uʻamea uamea. Talaaga Otooto ua fesootai e le tasi i le isi i se uaea mautu galvanized po PVChinov, o lenei e faamautinoa e le mamanu o le fetuutuunai ma le mafai ai ona e ofu le ufiufi i le lisi i le taimi o le faamamaina. Gaosi o lattices faapena i luga o le maketi le toatele: Gapa-Czech, Emco- Siamani, Milliken- Denmark, Verimpex- Belgium, "Park Standard" - Rusia, ma isi Ae e le mafai ona faataatia i oloa uma i luga o le auala - e le o le fetuunai latou e tele le palapala po o le tuuina mai enemora-tetee mea. O lea, o le tele tele o oloa a Gapa o le Gapa, na o Brushwewewood Coting ma faaofi e fetaui lelei; Mai le pito o le Vermix- Yosgusguard (PVC faavaa ma faaofi mai le maualuga-tetee atu O le a faia ni ata i le lapoʻa o le tagata faʻatau, o le faʻatinoina o le faʻatonuga o le 6-8 vaiaso.

O le leai o lattices tuufaatasi uma o se tau maualuga (e oo atu i le $ 400 mo 1M2-aiga oloa ma oo atu i le $ 1000 mo le faaulufaleina 1m2-). Afai o loʻo feoai ai faʻavaʻa e le palasitika, o le ofuina o le mamanu o le mamanu e faʻaititia ai (pe a savali, o le ulo o loʻo feagai ma le lisi, o nisi taimi e talepe ai uaea). Toe fausia ofutino e le mafai ona toe faaleleia. Ua latou mama mea uma i le pulumu poʻo se moli uila poʻo se mama mama, e manaʻomia le faia i taimi uma, pe a fai o le uaina o loʻo lumanaʻi ai.

Siamani kamupani aco-le fiafia ma le fiafia, faʻapea foi ma le Lusia "Standard Park" ofo Vai vai . O ana mea taua - Graille, le palapala pallet ma suavai alavai. O le pallet i le RecyFix faʻataʻitaʻiga mai le palasitika, i le fesuisuiai o le Kamupani Aco- mai Polymer Correte, i le System Aparter "- mai le sima o le" Barrembitone. Foliga masani o le pallet - 6040, 7550, 10050Cm. Mai luga o loʻo tuʻuina i le alumini poʻo le faʻaputuga uʻamea. O lenei lattice e mafai ona faʻaaogaina i le mama foliga poʻo le ufiufi i luga o le isi tasi-paʻu, alumini-paʻu, mai le popo fibers, o le bominim ma le faʻapipiʻi. O le paga o le ato poʻo se pu e faʻafesoʻotaʻi ai tamaʻi paipa, lea, ma le isi itu, e fesoʻotaʻi i le afa alavai. Hamulige Icecate e ofo ai se flush Air mailei (nofo i luga o le paipa). E taofia le ulufale o le le fiafia i fafo o le ua le fiafia mai le ivi. O le tau o le seti o pallet ma lattice e mai le $ 80 i le $ 200.

Ina ia mautinoa le masani ai le faʻagaioiga o le alavai alavai i le taumalulu, e faʻapitoa faʻatasi i ai ma le mumū o le eletise. O le poleti e fautuaina foi e faaaofia ai le ogaumu, o le faʻaiuga, o le a e aloese mai le faʻavae o le matata, ae faʻapea foi i le taimi faifai pea. E ala i le ala, o le faʻamafanafana o le faapaologa e manaʻomia ona fau, tusa lava pe o le a le i ai o le palapala palapala.

I le ofutino o le muamua tulaga e mafai ona mafua ai Luga i sitepu . O la latou tofiga o le tuʻuina atu o se mea alia se afaina, ae o le ala latou te mafaufau ai foi i palapala mai seevae. E faatinoina mai le Aluminum, pvc poʻo le Alumini ma PVC e faʻaaoga, i totonu o le pepa "tulimanu" ma faʻapipiʻi i laʻasaga ma le tipitipi o ia i luga o oe.

Tulaga lua o le puipuiga

Le isi tulaga o puipuiga mai le palapala palapala, o loʻo i ai i le suiga i le va o le faitotoʻa faitotoʻa ma le faitotoʻa i le potu. E le mafai ona togafitia le Tambura i fale uma, ina ia mafai ona togafitia le vaega o le vaega lona lua i le auala i le auala o le a avea ma tulaga o le lona lua). Ae o le tele lava taimi, ona o le leai o se avanoa, o lenei tulaga, ua uma ona faatauvaa. Faamoemoega o ni ofu tutusa - tuai feololo ma lelei vaega o palapala.

O le lona lua vaega, e le o tuʻufaʻatasia faiga (e talitutusa ma auala auala, ae e masani ona faʻaoʻo atu le mafiafia, poʻo le pa paʻu. O le lautele lautele o vaega tuʻufaʻatasi e aoga le $ 120-55 mo le 1m2 ofo atu le Dantish Kamupani Miduiken, Dutch Inrammam, Siamani Eco. O le PVC Tamburine modular Gillalle e maua ai Midikeken. O le oloa e iai se tulaga sili ona faigata-mata-mata o le "nila" faaofi, o le tau e $ 147 mo le 1m2. Tele taʻavale Vintotl Carpets le kamupani Dutch ma Amerika norax i le maketi Rusia. Messels pulumu (producer- BAMARD) i ai se fausaga tuufaatasi: ua fefiloi a fau tioata masoa ma le faaopoopoga mai pulumu maumaututū. O le lautele o le lisi o le 1 pe 2m, o le mafiafia o le 12.8 mm, o le umi e le gata.

Le faafaigofieina o le tambour, faatotogaina i se 'ie puipui vevela, ua aemaise manino lagonaina i le taumalulu pe a le kiona melts tuua i luga o se -O le palapala i totonu o ni nai minute. I le tau malulu, i le tambone, e oʻo lava i le faʻamamaina o le muamua tulaga o puipuiga e mafai ona togafitia.

Tolu Vaega o Puipuiga

O le laasaga lona tolu o loʻo fai ma sui o tamai ogalaau, le mafuaʻaga lea o le aoina o le faʻamamaina ma le palapala laititi o le palapala. E masani ona gaosia mai polymimide poʻo le polypropylene, e sili ona leaga le leaga ma le gaʻo. O pito o oloa mai ia latou e le aliali mai pe a tipiina. O nei kapeta eseese mai le oloa aoao faamoemoega (kapeta) o se ituaiga o faaputuga uiga e mafai ai ona faatuai a tele le aofaiga o le oneone ma le susu ma faigofie "vaega" faatasi ma i latou i le taimi o le faagasologa o le faamamaina. Le masani ai o ofutino ma a latou mea na tupu (mai le paʻu poʻo le pvc). E le gata ona faʻasaʻoina le kapeta i luga o le papeta i luga o le fola ma e le faʻatagaina o ia e faamisi, ae le mafai foʻi ona gaosia le susū ma le palapala.

Faataamilo i le o le kapeta kapeta e faia ma se mea e sili ona teuteu ai. O le mea na faʻapipiʻi ai i latou (ma le fesoasoani a mama ma rods) e manaʻomia naʻo le tele o faasitepu. I le faʻasaga mai i uiga o le lapisi ma le maufaalumaina, na vaevaeina ai le faʻalumaina i ni vaega laiti: mo potu laiti, feololo. O le lelei o le "galuega" o kapeta e faamatalaina e le mafai ona taofi le vai (l / m2) ma oneone (kg / m2). O lea, mo nofoaga ma le le lava lotofua o le gaoioi, na ofoina atu e le kamupani Dutch, mo lea nofoaga ma le tusa ai ma le tele o malosiaga, mo nofoaga maualuluga. Faasee 3.7; 4.1; 5.4 'Ole susu ile 1m2. Tau - mai le $ 30 mo le 1m2. Lanu o oloa e lautele lautele. E le gata i lea, o lanu mamana mama e ofoina atu (e oʻo i le 20 tama, e faʻalagolago i le gaosi oloa) ma "galugalu" Lisi mai le lautele - 90, 130, 150, 2000. Na maua e Matman le la kapeta e mitiia i le 8l susu i le 1m2, tau-$ 125 i le 1m2. O le umi o loʻo fautuaina e filifili ina ia mafai ai e le tele o le faʻamaufaʻailoga e faʻatagaina se tagata e faia le 5-8 laasaga. Na o lenei tulaga, e tatau ona aveese le 80% o le susu o le a aveesea.

Ae tutusa "ofisa" fuafuaina o le maualalo-suiga mo fale tumaoti ma sili ona talafeagai mo taulaga fatuga. O iinei o le kapeta o loʻo nofoia se laʻititi avanoa, ma o le manaʻomia taʻitasi e maua sina togiina i luga o se taimi mulimuli o le a tutusa. Ma o le matutu mafiafia e leʻi tuai mo se taimi umi i le loloto o le faaputuga, e manaʻomia le faia o le masani ai le faʻamamaina o le kapeta ma se pulu pulu. Ma se faaputuga sili ona suamalie, o le tauleoga e manaʻomia e faʻamago i se tulaga faʻaona poʻo se tulaga saʻo. O le vailaau o le oloa e faʻatagaina.

Pile "Faʻapitoa" Faciet Expera, Lab, Veb, Vebers), Matman (Firm, Cormank (Siamani), Parmid). Tele o nei tagata gaosi nei e le gata ina leiloa, ae o le tele foi e mamanuina faʻapitoa mo fale tumaoti. O lea, i le le tusa ai ma le le tusa ai ma mea na maua ai oloa i le tele o 4060, 6090, 901500m. O le maualuga o le tasi sikuea sikuea o nei ofutino e oʻo i le lua sefulusene o miliona o le nuʻu.

E le gata i tusitusiga o loʻo iai kamupani, o le tele o Rugs Kalaina o velcoc, Hama, OGos. O oloa ia o le lautele ituaiga o ituaiga ma lanu. Gaosia mai le polypropylene (i luga o se paʻu poʻo se mea fou), cotton ma e faʻapena foʻi. O le tele o fala e mafai ona soloia e oʻo lava i masini sili ona palu i le fufuluina o le fufuluina o le sami, o sea faʻamatalaga e tatau lava ona i ai pe a faʻatau. O latou tau e ese mai le $ 5-10 i le $ 40-50.

O le kamupani Rusia "Argotrastsgup" (ATG) ofo atu tautua mo le faʻaaogaina o se ata i luga o le kapeta. O le ata e mafai ona i ai i soʻo se ata o se pusi pele, teuteu, o au oe lava muamua, naʻo le pisia i se leo faʻapitoa. Faʻapopoleina o le punaʻoa o loʻo faʻaaogaina ai le paʻepaʻe pamu o le kamupani Austrian House Mat o Mart (Bloud Base, filo mai Polymide). O le pisia o loʻo faia i se masini faʻapitoa. O lenei gaioiga e aofia ai ni nai vaega: vali, gaoi mea, fufulu, faamago. O le iʻuga o le fala e mafai ona soloia e oʻo lava i le masani ai le fufuluina masini (toe foʻi mai, e tusa ai ma le gaosi oloa, e oʻo atu i le 200-250 styrics). E mafai ona mitiia ma taofi i le 6l vai i le 1m2. O le lautele lautele o le 1.5m, o le umi e le faʻatapulaʻaina. E tele Rugs: 4575, 85120, 85150, 115200, 150240, 150360mm ID. O le tau o se kapeta e $ 120 mo le 1m2, ma faʻaopopo fesoasoani faʻapitoa mai le $ 50 i le 1m2. O le oloa o le a sauni 2-3 vaiaso pe a uma ona faia le poloaiga. O se galuega faapena e ofoina atu le kamupani Danish Katinika, o le taimi o le galuega o le galuega o le 6-8 vaiaso (o loʻo gaosia i Tenimaka).

Aofai o Talosaga

O le filifiliga o le faifai pea e faalagolago i ai, e sili atu, mai le teritori e te o ai e faapipii ai. I le Zodgorod fale mautotogi e faigata ona misia le "sikuea mita" i lalo o le palapala. O le mea lea, o tagata nofoia e masani lava ona faʻatapulaʻaina i ni au laiti laiti e lua, ua faʻapipiʻi itu uma e lua o le fale apili. A o leʻi faia le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le masani lea e tuʻu ai le tele o le fala mai le paʻu, popo alavai poʻo le modular. O le fale mautotogi e mafai ona e faʻaogaina le "polofesa" faʻapipiʻi kapeti (ma se vaega o le 2-3m2, i lalo o le tele o le meaaoga o le auala 'aisa. E masani ona latou iloa o le "paka paka" seevae auala. O le tau o se seti o le lua ofutino o se averesi o le $ 50-100. O le saofaga, i le faʻaopopo atu i le ulufale atu o faʻatonuga ma le tambura (pe a iai), e mafai ona faʻaaogaina e tuʻu ai le faapaologa, ae o le faʻamamaina o mea na alualu i luma o le eleele. E masani ona faapupulaina luga o le ufiufi ufiufi, lea e mafai ai ona savali ii i seevae auala ma fale. O le filifiliga lelei mo se fale tumaoti fale-alavai.

Ioe, filifili se taueasa, e tatau ona e faʻaalia le natura o le fale o loʻo siʻosiʻomia o le fale o le anoano. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i le fale mautotogi i se fale fou, e faʻataʻamilo ai auala e faʻaau ai Afai o le "lalolagi" palapala e tele, ae e le o le "laugutu" - taofi i le tineia lattice i le tele o sela) pe a Faʻavasega le Gridge ma le paʻu faʻapipiʻi ma lapoʻa paʻu, latou te manaʻomia lelei mo le faʻamamaina mai le kiona. Faʻalogo i le mea e faʻaletonu i totonu o le oneone i totonu matou te fautuaina oe e maua ni kapeti ma le lapoʻa lapoʻa ma faʻapipiʻi mai le pulumu.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le kamupani "Argututerstrastgutu", "Mauu", "Boulivar-M", "GormicAle" mo le fesoasoani I le tapenaina o mea.

Faitau atili