O le le mautonu susu

Anonim

O le masini o le taualuga i potu susu. Valiina, faʻasaoina, Wooden, taofi ma faʻamalosi taua - o se filifiliga mo le tagata faʻatau.

O le le mautonu susu 14131_1

O le le mautonu susu
Tusiata t. georova-poleomino, p. dadashinky ata o V.nepledov. O le tele o le vaega o le faʻata, lanu paʻepaʻe paʻepaʻe, faletaele ma mosaic falai ... fesuiaiga o le faletaele o le paʻepaʻe o le paepae
O le le mautonu susu
Tusiata A.deeva ata o gasblovsky. Faʻapipiʻi le faʻata i le puipui atoa ma le fausiaina o le faʻailo i totonu o le potu sipela ma le faletaele o le a iai se taufaasese o se avanoa.
O le le mautonu susu
"Mal-C" o le PVC Tounter The Creills o loʻo i ai se susuga o le 100% ma e matua faʻaititia i le susu
O le le mautonu susu
Architect E.lubimova phot k. Manko. Faʻaiʻu le faʻailoilo e mafai ai ona e faʻapipiʻiina lumliares ma se mana o le le sili atu nai lo le 60 w (mo le tele o moli) ma e le sili atu nai lo le 3500 (mo halogn)
O le le mautonu susu
Tusiata D. Barashev Ata D.Minkina. O le faʻamaloloina modular mamanu e masani ona faʻapipiʻiina i ofisa. O filifiliga i le fale e mafai ona avea ma ipu o lanu o lanu, filifilia i totonu o le pay pa po o le pamu
O le le mautonu susu
O tusiata v. Chelnokov, Macharov, V.Sarikov ata M.Stepav. "Trepped" faletaele - Le malosi tusiata fofo. O le taualuga e pei ona tupu mai i luga o puipui e laina ma chramic tiles
O le le mautonu susu
Tusiata n. osseeva ata d.Minkina. Atavali i luga o le taualuga - o le autu autu o lenei umukuka
O le le mautonu susu
Tusiata atwopphenayks ata m.stepanpav. Mafaufauga masani - Le mautonu mo le faletaele. Lenei o loʻo tusia e ala i le faʻamalama i luga o le faʻataotoga ma faʻatagaina oe e faia e aunoa ma lamepa i le ao.
O le le mautonu susu
Melkovo-fiber fausaga fibracom brand (AMF)
O le le mautonu susu
O ituaiga autu o le faʻamaloloina o le faʻalumaina o faʻailoga modules:

1. uili

O le le mautonu susu
2.recent
O le le mautonu susu
3. Valaaulia module
O le le mautonu susu
ECPPO - Taiala Taʻitaʻi;

2- Tuatusi Taiala;

Ma Faatoa Puipuiga le tumau;

O le taofia o isi 4- fesuisuiai pea;

E 5tasi legutu o 5 taifau;

6-togafiti laulau;

7-faasino le calues

O le le mautonu susu
Architetusi I. Cholmogov, K. Gubarevich ata z.ruzutdinovi. Tuʻufaʻatasia le tuufaatasia faʻaaoga o loʻo faʻaaogaina. O le malamalama i totonu e faʻaalia ai se ata
O le le mautonu susu
Tusiata M.Stepantova ata M.Stepana. O le mea e fetaui lelei ma le faia o le tele-maualuga o le maualuga. Oval i luga o le faletalimalo tonu lava le toe faia o le faletaele o le faletaele lava
O le le mautonu susu
Mala-C Faʻapipiʻiina o le tulimanu o le pito i luga: O le PVC ata o loʻo vevela i le faʻaaogaina o le vevela, e oʻo i le 70, e unaʻia ai ma faʻaoʻo i le basutte. Muamua o mea uma, i taimi uma agai atu i le tulimanu o le tapoleni
O le le mautonu susu
"Mal-C"
O le le mautonu susu
Mal-Ko folasaga i le faletaele o tuaoi ma manifinifi "manifinifi", o lea o taunuuga o se potu tele-fua. Ina ua uma ona aveese le vai o le pito o le pito o le tuufaatasiga na taliaina se foliga masani

Agai i aso uma i lona fale, e seasea ma seasea tatou maitauina i le taualuga. Sa fuafua lava latou i totonu o le totonu o le fale, ia ua le toe faʻapogai ma ni faʻailoga tutoʻatasi. E le faigofie, o le mea lea - i aso uma, e aunoa ma le gauai ma gauai tele i ona 'au ma malo, ave lau auaunaga! O le taimi nei o le a uiga i le taualuga i potu susu.

I le taimi o le fauina ma le teuteuina o nofoaga i ai ma maualuga le susu, e taua le faʻaali o le filifilia o mea, ona e tatau ia te latou uma e tetee atu i aʻafiaga o le vai. I se isi upu, ona e susu ai le susu mai ia. E le o ni tuusaunoaga, mea e fai e faʻamaeʻa ai le faʻailoga. I lea tulaga, "Oil" ua taʻua o nofoaga e sili atu ai le le fiafia o le faʻailoga i luga o le faʻailoga masani (60%). O tusi e aofia ai vaitaʻele, o sauna ma taele (hexdity o sili atu nai lo le 90% o faletaele ma faleuila, o fale teu oloa , garages), matua faalagolago tele i le tau i le tau ma le mauaina o le vaitaimi faavaitaimi. O le laufanua o le taualuga, e le gata i lea i taimi faifai pea ma le ea o le maualuga o le susu, mafai ona faʻafesoʻotaʻi tuusao ma le vai (fai mai, i le taʻele o le potu).

Mea e le saʻo le tali mai o le DISDear tetee pe a amata Flax ma le faʻafefeteina o le faʻauiga, pe na o le faʻaleaga, o aʻafiaga o le funni ma siama o le funni ma siama O isi uma manaʻoga o le suʻesuʻeina ma le mafai ona taumafaina, afi puipuia, o le siosiomaga mama o le siosiomaga e ogatasi ma le aotelega o loʻo fausia ", o le ala matou te tusia ai i le atoatoa", "Faamaligina mo le mautonu vitio" ma "taualuga mo le sili ona aoga."

O le taualuga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. E aofia ai e le Clerva o loo aofia ai ma le faaumatiaga o le ova. O ia faʻapogai o loʻo tusia i luga o le faʻatapulaʻaina o metotia (faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi ma vali, pipii ia i latou o loʻo faʻamatuʻuina atu; O le vaega lona lua e aofia ai ciring, aiaia mo le fausiaina o se fauina fausiaina faʻavae i luga o le autu ma le faʻavae faʻavae fou vaalele (faʻamalolosi, cortx ma faʻalauteleina).

Valiina le taualuga

Valivali o le taugofie ma le masani masani auala e tineia ai le taualuga. Galue i le vali e tatau ona ave i fafo a o lei faia le mamanu o puipui ma fogafale i totonu o le potu. O mea tuai o mea o loʻo tuai ona aveʻesea, pe a maeʻa le faʻavae o le eleele, ma faʻapipiʻi ma pueata. E le gata i lea, e fuafua i luga o le tulaga le mautonu, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina le eseese numera o vaega. Pe a le mafai ona i lalo ifo o le 3 amphids o loloto loloto (e faʻamaumau ai le afi o mea ma le susu o le pito i luga o le funginus o fungas (mo le manifinifi-faʻamalosi tino) , o le moliga-faʻamalosiʻau maeʻa phering priper ma le susu-le-tetee tino vali. A oʻo mai o le 3 suʻega, faʻapipiʻi i luga o se laupepa faavae, Prety, Prey, Prast, e mafai ona fuaina i se fasi ipu). I le tulaga o suiga mai le vaalele, sili atu nai lo 10m, le faiga mo le faʻaaogaina o mea e tumau lava le tutusa, ae o le Plamster lea ua faʻaaogaina le lauʻeleʻele o oneone.

I le fauina o faʻataʻitaʻiga, o le tulafono, faʻaaoga le sili ona masani ai pepa, Ausia o mea e mafua ai i le isumu o loʻo teteʻe atu i le teuteuga Ae o loʻo i ai foi ni faʻailoga faʻapitoa sisina o le suavai, pei o Votoneit TT (Optiroc, Finelani), Faʻasolo (Index, Italia).

O le vevela i luga o le faavae o le ponesi poʻo le pamu, faʻapea foi ma le masani ai vai-maualuga vali for susu i lenei mataupu, e le talafeagai ai ma le vailaʻau tumau. Naʻo ni tuʻufaʻatasiga o loʻo taʻua, o loʻo taʻua - "vali mo nofoaga susu" (e mafai ona tuʻufaʻatasia o acrylic, tuai pe sili ona lanu samasama). I le maketi o Lusia, o le vai o loʻo faʻaalia ai le lautele lautele: fur ruche leaga (faʻataʻitaʻiga, Siamani), Siamani), Siamani), dyeres) (DE, Turkey), ma nisi, e pei o dostOP (doe), e mafai ona faaaogaina lava i luga o luga o luga. Mai le tala fatu o le fale talimalo mo potu susu a-25 (akron-b), Raibbow M4 (Rick). O fale taugofie e fautuaina e faʻaaoga le Lautele Mea Faʻapitoa mo galuega mai fafo ma totonu (mo faʻataʻitaʻiga, flmanx, o loʻo i ai-3 "o le Rusia-3 Ma e malamalama ea i lenei mea, ona o i na ituaiga mea, o le faʻamamaina o mea e fefe ai ma le tetee leaga e taua tele.

O tulaga masani e masani ona filifilia pe paʻepaʻe, pe i se isi lava e ala i le faʻaopopoina o faʻailoga faʻapitoa. Lanu o lanu e masani ona pipiʻi i totonu o le puipui. Afai e le o ni ata o valiina i lona faʻavaeina, e mafai ona e faʻatau se tali faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale puipui o le ICI o le ICI. ) Ma faagaoioia i latou atoa le lanu.

O le aotelega o le faʻauiga e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi poʻo le fesoasoani a tagata poto faapitoa - i le mataupu mulimuli o le a tatau ona e totogia mai le $ 10 mo le 1M2 (atoa taamilosaga o galuega, e aunoa ma le faʻatinoina o le tau o mea).

I le faʻaopopo atu i ata, e iai seti seti atoa mo le maeʻa o le taualuga i potu susu susu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Tikkulula Luja na mamanuina faʻapitoa mo faletaele. O le iunite e aofia ai 4 vaega: Modisture o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga, mossore-teteʻe i le asteive mestex, fiberglass wallpaper (prylic). O le faʻaumaina o le faʻaumaina o loʻo faia i le tele o tulaga: Muamua faʻaaoga se vaega o le Primer, ona faʻapipiʻi ai lea o le susuga o le mesuex, lea e faʻapipiʻi ai le tioata. O se aso talu ona suia le lisi a le Wallpaper e ala i le faʻamamaina o le mea taua i le taimi nei ma naʻo le mulimuli, 2 vaega o vali. Afai e manaʻo, suia le foliga o le taualuga na vave atu nai lo le faʻamutaina o le fata o le ola, e mafai ona avea se faʻamalosia se vaega fou o vali. Taufaʻailoga i le fufuluina o le fufuluina e le gata i fale masani, ae o loʻo malosi foʻi ni malosiaga, e aofia ai le faʻatagaga. O le vali e mafai ona toe faia e sili atu nai lo le 10,000 pasi ma se pulumu. O le tau o le tasi lita e mai le $ 7. O le seti o le Spopproof Prices (Faʻamamaina Tackfarg) ofo atu foi le au Suetena le pule.

O le le lelei o le valiina vali o le manaʻoga mo se umi taamilosaga o le galue i le vave sauniuniga ma luga o lanu, o le lumanaʻi o mea.

E tolu auala autu e aveese ai le ofu tuai: inisinia (shraping brushes, o loo tupu ma le paʻu o le paʻu, o le suauʻu o loʻo faʻamamaina ai DeDovsky "i se auala, na faʻamafanafanaina i luga ma le masani i totonu o le wiminani i totonu o le alamsuninum mo le vailaʻau, o loʻo maua mai ai e le aufaʻatau, ma o le ea mai fafo. Matou te tautua mo ni nai faʻataʻitaʻiga: 'Inpenten e le faia seolifarbeabloblobeser (Pafus, Siamani), DPAY), Siamani), Siamani), Runter). Mo ituaiga o vali ese, o lona sone e faaopoopoina i le fufulu. O le fesoasoani, o soʻo se vali e mafai ona aveeseina e se tasi o nei metotia.

Talia le taualuga

"Faapagaina", "o loʻo faitioina", "i le taimi nei" - i le oona o le 'olo ma tagata faʻatau fale mea e mafai ona fetaui ai se tasi o nei auala e fesoʻotaʻi ma le auala e tasi e fesoʻotaʻi ai ma le tutusa o nei auala. E aofia ai i mea nei: O le vaega eseese o le kokotila na faia o polystyyerer , faapea foi ma pou fai atu.

Le sili ona lauiloa o le lisiina o le ipu mai le polystyrene (pe, pei ona taua foi lea, o le styrofoam). Mo le faʻaaogaina i potu susu, naʻo le faʻaaogaina o potu e talafeagai. O le faʻamatalaga o le vaega o loʻo faʻaogaina i la latou gaosiga ua mafai ona ausia ai le maualuga maualuga (tusa o le 70kg / m3) ma le mea e tatau ai ona hormoff. I le gaosiga o panels ma isi metotia, faʻailoga ma le tui - o le fausaga o le ipu e le tutusa ma le susu.

O loʻo avea ma mea e faigofie ona iloa ai le ata: o latou foliga o latou foliga o lamolemole, o loʻo iai se fausaga homogenetious, i le talaʻaga o le sukalati sukalati. Manaia miti mai ia i latou, o mea na faʻatamala ma mea a le au tui o loʻo manino ai le faʻatinoina o le fatu, lagona e oʻo lava i le fesoʻotaʻiga. E eseese foʻi le panels i le mafiafia: E leai se mea - 2.5-3m, Faʻaputu, tui - 10mm. Tulaga masani o le tele i tagata gaosi uma e tutusa 500500mm. Faʻateʻaina vaega faʻaopopo o loʻo avanoa o loʻo maua ai le rectanguar panels 16.5 mm lautele ma 1000 mm umi, faʻapea foi ma le faʻapotopotoga o le 1000 O le lanu sili ona lauiloa o paʻepaʻe, o le ituaiga iinei e ausia i le filifiliga o se tasi poʻo se isi tusitusiga (i le faʻasologa o kamupani o loʻo tuʻuina atu i le tele o sefulu). E ui lava, a e manaʻo, e mafai ona e filifilia le lanu faʻapitoa, e aofia ai fafie ma le maʻanu.

I le maketi a Rusia i aso nei o loʻo i ai ni papatusi a le atunuʻu o gaosi oloa - "Greous", "Decaster", Vecle, VTM (PRACER, VTM, VTM (PRACERS). O le tau o papaʻe papaʻu e tusa ma le 40 rubles / m2, lanu- tusa o le 60-70 rubles / m2.

Tiles o loʻo faʻapipiʻiina i luga o soʻo se sitaili, piliki, clay poloka, fafie (lelei, pe a fai o le a latou muamua-muamua). A faʻamautuina le tuai o luga, ia mautinoa e aveese le tipfotating vali vaega, e le manaʻomia e tape uma le vali. E sili le faʻaaogaina o le kulimi mo polysstyrene poʻo se faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻauiga o fola, ma le susu o le arsan mesfftur, mautinoa ia aua neʻi faʻaleagaina le taʻe, ma mulimuli ane e faigofie ona e faigofie ai e teʻi ai. E faigofie ona e tausia le sili atu le fiafiaga: o le a manaʻomia ona e faia le susu susu i lea taimi ma lea taimi.

E ui i le vave, e faigofie lava le polystyrene o le liusuavai (ua uma i le vevela i luga o 80s, o mea e amata ona faauiga). O le mea lea, e le tatau ona tuʻuina mai se tasi i le puipui ma le faʻataʻutai o lamepa i se mamao latalata nai lo le 20-30 cm mai le taualuga. Paipa o le vai o loʻo fufuluina, faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga a tagata faʻapitoa, e le o faʻamalieina le vaega o Plysstyrene, e mafai ona latalata i le alalaupi i nei paipa. E le mafai foʻi ona taofia e Serirofe le iʻuga o le faʻamaʻi o le tino (penisini, turtontine, Acetone IDR), ae o le gaʻo mai le 'ava. Ma mulimuli ane, o polystyne o mea e te le fiafia i ai, o le a le fiafia i le au faanatura o le "natura." Tagata faʻatau e masani foi ona faitio e uiga i se lapoʻa tele o sipela i le tasi vaega o nonoa.

O le faʻaaogaina o tioata o se tasi lea o sili ona manaia, ma e oʻo lava i auala e le mafai ona faʻauma ai le taualuga i totonu o le potu susu. O tulaga lelei o le faʻaaogaina o latou o le ono mafai ona taamilo i le pipii (10-15 taimi; pei ona lauiloa, o faʻamalama matala o loʻo pipiʻi i le tino (e oʻo i le 20-30 tausaga). I le maketi a Rusia, Glazed Windows o le Europa gaosi oloa e ofoina atu o Baumax (Siamani), I Yesters Hgt (Austran), mai le 800 NUBERS) O loʻo iai le ese o le eseese o le ata: Park, Rhombus, Daiganal, Kerisimasi Matgo ,.

E mafai foi ona e faapipiiina cruke cork fusi e togafitia ai ma se fagu vai-rephallent. E le maua le faʻatauga faʻapitoa o ato. O le a latou faʻatau atu, ina ia latou o atu i fafo ma le pa puipui mai le pa o le taʻavale. O nei mea, i le ala lea, e matua lelei lava le tagata faigaluega. I le tutusa auala, o le vai o le vai o le vaipuna o ofutino poʻo le masani masani o ceramic e mafai ona faʻaaogaina.

Laupapa laupapa

O le Caringla Coils - fiafia vae o falepao nofoaga, pe a le manaʻomia e vavae ese ai nei fausaga e soʻo se mea e mafai ai. O le tele o le molimau o se ese o le galulue faʻatasi ma le laʻau lava ia, o le faʻagaioiga o le sulugatiti ma le biopper, e le gata i le laʻau o le susū ( Mo se faʻataʻitaʻiga, o le BB-11 bio-mata-mata o le gaosi "Andispocetic-, Lusia (tau-le-o-le-o-le-le-le-le-le-le-afi. Puleaina o le 10kg, faʻaaogaina i le 2-3 vaega); tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga "Soteks" ma "mea e fai ai mea e sili atu ai (ae e sili atu ona taugata.

O se talanoaga eseese e uiga i le Sauna ma le taele, lea e potopoto ai le maualuga, ma le fola ma le fola "tele" vevela "susu. O iinei, o se laau (faʻatasi ai ma le aspen, o le mea sili ona lelei mo sauna) e tatau ona togafitia ma faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaalia ai ni aʻafiaga o le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻailoaina o le "Teflex Sauna" ("Talaoprotect") poʻo ni mea e aofia ai i Asryo-Saunassuja, E ui lava o nisi kulupu faʻapitoa e fautuaina ai le tuʻua o se laʻau i le mama parls ae aua le taulimaina ni tuufaatasiga. Faʻamatala lenei le mafaia ona 'ausia le atoa o le leai o le faʻaolaina o le "chemistry".

Faamaloloina le taualuga

O le faiga lea e aofia ai le uʻamea faavaa na faʻamalolo, ma le maeʻa o faʻataʻitaʻiga (o kiotini, Papatusi, kaseti, o loʻo i lalo o le faʻavae i luga o le taualuga.

Taofia le faiga, po o le faavaa, - o le faʻavae o soʻo se faʻafitauli o le faʻamaloloina. E aofia ai le autu taiala, transversde taiala, tulimanu elemene ma faaletonu. Fetuunaiga Faʻamalolo (Rods, puipui, mafiafia o le uaea) faʻatagaina oe e suia le mamao i le va o le faʻamalologa ma le taualuga faʻavae. O lenei fuafuaga ua mafai ai i mask enciess, fatuina le tele-maualuga maualuga, faʻaaoga le taunuʻuga o se avanoa mo le gauina o le aoga faʻasao ma faʻapipiʻi o lamepa. Paleni Palakalafa SAMAIASETA (Whit, o isi filifiliga talafeagai e valivali, i lalo o Chrome, i lalo o le auro. O le lautele o taiala masani o le 15 ma le 24mm. KBasy o loʻo faʻamamafa le faʻamalologa o loʻo faʻapipiʻiina i le fesoasoani a tagata mamaʻi ma fao.

Fale afi Aoina mai i le vaapiapi uumi, lea e ono eseese i le lautele, maualuga, foliga o le mapuna lava ia ma le pito, i luga o le tino (mart) ma lanu. E mafai e le aufailaina modules ona faʻaputuputu le soʻoga-b-soʻoga, vavaeʻese e ala i le faʻaoʻo i le tasi ma le isi, i le taimi mulimuli, o loʻo aliali mai le tapulaʻa maualuga o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le vaega. Reiki curved foliga (galuega o loʻo faia i le fale gaosi, i lalo o le faʻatonuga, e tusa ai ma le tele o le tagata faʻatau) faʻatagaina oe e fausiaina, ae foi o le faʻasoasoaina o le tagata. O loʻo mafai ona tuʻufaʻatasia le vai o le vai e ala i le modules o mafolafola ma curved foliga, vaega o lanu eseese, faʻapipiʻi, moli ma faʻaofiʻu poloka. O le umi o le tulaga o le uaua o le 6m, lautele - mai le 30 i le 300 mm, mafiafia - mai le 0.3mm. E faia i le alumini po o kamuni o uʻamea, mo potu susu ua fautuaina e filifili ai le alumini. O loʻo i ai i le vaega o le tuʻufaʻatasiga o tagata gaosi uma o le faatopetopeina o le cheosh courings: Atmstrong (US), Siamani), Inxal), AMBAST) ).

O le tau o le faatopetope mamanu o le gaosiga o Rusia e $ 10-20 i le 1m2, tuuina mai fafo - $ 20-40 i le 1m2, o le tau o le faapipiiina, mai le $ 8 mo 1m2. Veuluuona popo i luga o le folau e tatau ona ofo ma mago, pe a uma ona toe foi i le nofoaga; Tatala mamanu o le a mago oe lava. O ia faʻafitauli o le faʻaletonu e matua alofagia e le tagata faʻatau mo o latou aoga ma e masani ona faʻapipiʻi i faletaele.

Tile Modullagh mamanu. O le maketi o Lusia o loʻo tuʻuina atu le fua o le lua tulaga o tulaga lua. E tusa ai ma le European Cell, o le polokalama ei ai le fua o le 600600mm, ma modules - 595595mm. Toe manatua ma le American Standard, o le tele o sela e tatau ona tutusa ma le 610610 mm, o le tele o modules o 6056055mm. O faiga e lautele ma faʻatagaina oe e tautau ni kopi o le isi tapulaʻa o le tasi tulaga.

Modular elemene mafai ona faia mai i mea eseese: uʻamea (Steel poʻo le Aluminis), fafie, fafaga, mdf, fiva, daywall. Leai faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina i potu susu uamea ma alumini o loʻo gaosia e albes, conter (Asar), o le Premizis) (Siamani), "WoixIGlas" (Lusia), Modules mai i ai laupepa tetele o loʻo tipiina mo milo. O le isi vaega e tatau ona iai se isumu o le le itiiti ifo i le 95% (ma mo vaitaʻele - 100%) ma lelei le gaosiga o le gaosiga (pei o papatusimau mafai ona toe fai le fesoʻotaʻiga faifai pea ma le vai; fafie fibrous fibrous fibroustic ma le ipu mai le minerale o fulufulu laga o le armporex, gaosiga-amf). E aofia ai ma faʻataʻitaʻiga, o le a matou tuʻuina atu nisi faberglass pepa ufi (ekophon, o le pito i tua o le ufiufi i le pvc ata fill (USG, US). O le mafiafia o papatusi e faʻalagolago i le mea na faia ai: mai le 0.5 mm (metallic) i le 20-30 mm (faia i le mineral fiber). O le lamolemole e mafai ona lamolemole pe leaga, fala, glossy poʻo le faʻata, e eseʻese lanu ma tino. Tuuese modules poʻo vaega o latou e mafai ona suia lamepa. Le tau o papatusi - mai le $ 11 mo le 1m2.

O le uluai lomiga o le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga o le faʻaaogaina o le pisia o le tioata o le tioata mai le plexiglas. 600600amm Tiles o loʻo faʻapipiʻiina i se faʻavae taofi o loʻo taofia ai, e fausia ai se gaioiga teuteu o le "Glown" o le tioata o le tioata, o loʻo sapalaiina atu ma le malamalama i totonu. O le tau o fafie e maualuga, mai le $ 100 i le $ 500 i le 1m2, e fetaui lelei ma le 'ai tele o mea. Sound Grand Windows mai le SPONALIAN CHELME o le a taugata tele.

Modular Caliilies mai Faiti, Casesettes, Grids, Classilalalar Modeales e masani lava foliga aloaia foliga ma nofoaga lautele nai lo fale o fafo. E leai ni vaega na sili ona teuteu ai laupapa o fafie po o le alofa. O le aotelega o le le atoatoa o le faʻamaloloina o nofoaga faʻamaloloina - o loʻo latou "taumafa" 12-15 cm o le potu maualuga. O le tulaga lelei o le ono mafai ona nanaina nofoaga, ma faʻaleleia ma faʻateleina.

Toso i le taualuga

O loʻo valaʻauina le puipuiga o loʻo iai ni meainu a Carrier, o loʻo faʻapipiʻiina ni paluga mamoe, O le mea lea, o le mamao i le va o le faʻavae ma le faʻauiga o le faʻaituau e naʻo le mafiafia o vaega o le uta o le faʻavaʻa. E tele taimi o loʻo iai uʻamea Falaoa (o la latou fuafuaga e talimalo lava ma faʻamaloloina Rush) ma le siʻumiina o le Crywames Comps (o se ata faʻapipiʻi). Mo potu susu, e manaʻomia le faʻaaogaina o laupepa o le susu o le susu-drosated digwall (makaina g Culv). E vali i lanumeamata lanumeamata i lanumeamata, e ese mai ai ma le Paten Bread. I le maketi a Rusia, o lenei mea o loʻo ofoina atu e Gyropc (United Kingl) ma Knaufi Gyptum (Lusia). Tulaga Faʻafanua o laupepa - 25001200, 30001200mm ma se mafiafia o le 12.5 MM, o le tau o le RESS ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma le mafiafia o le 9.5 ma 6em, E mafai foi ona e tago i le gypsmous mea ua fuafuaina mo nofoaga susu (gvlv).

Susu susu e faigofie ona mumu ma pe a uma le faʻamago e ave le pepa na tuʻuina atu i ai. O lenei meatotino o loʻo faʻaaoga e faʻatupu ai nofoaga lavelave (faitotoʻa, domes, o le tele o le maualuga o le tele). O faʻaeavili aʻe i le g o le aso nei e sili lona taʻutaʻua - latou te taugofie, faʻataga oe e fatuina le faʻatulagaina o tagata ma faʻaaoga le mamanu o le fausiaina-i le uila. O le ofuina o le nofoaga o le vaalele e aoina mai nai laupepa, o loʻo magoto ai le fusi i se lipine lipine ma gaosia i le punou. Ua maeʻa ai lena, o le taualuga e tatau ona togafitia ma le Peraimeri, e tatau ona faia ni atavali, uma taʻitasi e tatau ona fuafuaina mo potu susu.

Tulo i le taualuga

O le taualuga o le faʻamalosi o mamanu o se manifinifi ata tifaga poʻo se tisu, faʻaoʻo atu i luga o se faʻapitoa faʻavae (basiette). O le tagavai e faʻasaʻo i luga o le faʻavae o le faʻavae poʻo le faʻataʻamilomilo o puipui o puipui ma, faʻamoemoe i le faʻavaʻa auala, e mafai ona vaʻaia pe nana. O le iʻuga o le vaalele e sili atu le lamolemole ma faʻalelei, e i ai se foliga o le faʻauiga mau. E faia i polyvyll chloride ata (PVC) poʻo Polyester Tissue, o le faʻavae i mataupu e lua e faia o le PVC, ae na o le sili atu ma le ata o ia. O le tamoʻe ma le suamalie maualuga o faʻamaʻi o le ea e matua le manino lava, o lea na faʻapipiʻi i potu susu e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina. O fasi taʻavale mai luga aʻe o le ata tifaga e sefe, fausia se lapoʻa lapoʻa. E tusa ai ma mea gaosi, o le mea e taofia ai le avega o 100 L / M2, o suʻega masani na faia e le mal-c, na faʻaalia ai tulaga maualuga - e oʻo i le 170l / m2. E mafai ona e toso atoa le vai ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e ala i se pu mo le lamepa (pe a fai o le taualuga (pe a fai o le taualuga o le fausiaina) poʻo le le fiafia i se tasi o itu. I le tulaga lona lua, o le a sili ona manaʻomia ona e valaʻauina se tagata faʻapitoa. O le ie mago e vevela, pe a uma ona toe maua uma le faailigaina.

O le leai o le PVC ata o le leai lea o le teteʻe i lalo, i le tele o le 0s. O mea ua avea ma faʻamalosi ma maaleale, e amata ona paʻu i lalo ole 40s. O le mea lea, afai e te faʻapipiʻiina le tufu i totonu o le atunuʻu fale e aunoa ma le tau o taumalulu o loʻo avea ma taupulega, taumafai e aua neʻi patipati mea o le a pa'ū ai le vaʻa.

O le Lusia Maketi, o loʻo avea ma numera tele o le tele o kamupani o loʻo faia i le PVC: Parriol, caritzo, Newsas), Deceram) Naʻo le tasi le malosi o le faʻatau atu o le polyester fabs o swiss kilipa.

O le tele o eseesega i le mamanu i le va o le tau o le PVC o le DVC mai isi tagata gaosi oloa e leai. Pe a vevela i luga 65 a, o le susulu o mea ua faʻateleina ai, ma e mafai ona faʻatagaina le faʻapipiʻiina o le taualuga papaʻe. O eseesega i tagata gaosi oloa e mafai ona maua i le lanu lanu (masani i le lisi o loʻo faʻaalia mai le 50 i le 100 ata ma ni ituaiga o le laumei, suka, mai le masani na iloa e e uiga i le 90% o le taualuga-faʻapipiʻi ma le matte luga).

E mafai foi ona eseese tagata gaosi oloa i le fusiua ma oloa tosoina metotia (atatone ma le atoatoa: wedge: wedge, corrd ma cam). Ma Harpoon (Sarizol, Carre Asui, Demorat, SOMNNZO, Newszo, o Newsvas na faia i le tulaga e tusa ai ma le tele o le potu Minus 10-15%. I tulaga e tatau ai, Harpoon e vaevaeina i pito o le sauniaina o le tumau. Faatasi ai ma le ringpurseration metotia, o le faʻaeteete fua ma fale gaosi galuega o le a le manaʻomia, o le tapoleni na o le tuʻuina atu i le nofoaga, vevela e oʻo atu i le 70s ma stap i totonu o le baseette.

E mafai ona faʻapipiʻiina o matou i totonu o potu o le tulaga sili ona ese ese, fausiaina le tele-maualuga fausaga, fatuina o tagata fana, i sauaga

O le taualuga e faia o le Polyester Clipso Clips e faʻapipiʻi i le potu vevela. Valivali, faʻatusatusa i ata tifaga, e faia ina ua maeʻa ona teuteu. Aloaia mai le PVC ata, o le ie o se mea leaga-malosi mea ma e le fefe i le leaga o le vevela. Fausiaina o se lavelave o le tulaga o le tulaga o le le mafai.

O le mea sili ona maualalo i luga o loʻo mafai ona faʻapipiʻi i le pito i luga o le pito i lalo mai le faʻavae, o le 0.5-3cm (faʻalagolago i le faʻavaʻa o se kamupani faʻapitoa o se kamupani faapitoa).

A o faʻaaogaina ai se tulimanu o le tulimanu ma le fausiaina, o moli uma (e masani ona tuʻu i luga o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le taʻele. . E mafai ona e faʻaogaina lamepa ma le mana e oʻo atu i le 60w (mo le vanimonimo o moli) ma e oʻo i le 35W (mo halosen). O le faʻapipiʻi o lamepa o le malosi tele, o le a manaʻomia tele le vevela o le vevela i le va o le galugalu o le lamepa ma le ogatotonu o le tino.

O le tau o le taualuga e sau mai le $ 30 mo le 1m2, e aofia ai le faʻapipiʻiina, ma le i ai o nofoaga faigata e faʻateleina ai le aofaʻi i le $ 80 i le 1m2.

I le vaitaʻele poʻo le faletaele, e mafai ona e fausia se taualuga "fetu". O le mea lea o le faʻafitauli o le pvc o le pvc o se pouliuli lanu, e le faʻatulagaina ma se faiga o moli laiti-fetu. E i ai ni tekinolosi mo le faia o se "fetu fetu":

1. Faʻaogaina o le Optical fiber tekonolosi. I lenei tulaga, e mafai e le fiva ona tuu faatatau faatatau i le vaalele lona vaalele i auala e tolu. Muamua, faʻaalia i lalo ifo o le tulaga o le tulaga i le mamao o le 10-50cm, o le ata e leʻi fuafuaina. I le tulaga lea, o le fiber ia ua malamalama, ma o ana ata i luga o le totonugalemu o le taualuga. Lona lua, o faʻataʻitaʻiga o mea o loʻo oppetics fila e mafai ona aveeseina e le tasi tulaga ma le upega tafailagi, o le lands o loʻo tuiina foi. O le filifiliga lona tolu o le sapalaiina o le faber mai le pito i tua i le luga, ma ona le pa le ata. I le ao moli moli ua na o se manaia lamolemole leo.

2. Faʻaaogaina swarovskist Austrian Partrian Lumonial elemene. I le aoauli, ma le malamalama masani, o se lalelei manaia o le tei, i le afiafi latou te avatua se i nuanua le malamalama. O le moli o tioata e saunia i totonu o ato o le utupoto o le utupoto anula. E mafai foi ona tuʻu faʻatasi ai tioata ma le mea e manaʻo ai.

3. Faʻaoga i luga o le osofaʻiga o loʻo faʻaalia i luga o le pito i luga o le taualuga ma foliga pei o se tamaʻi laʻititi (1-2 mm stameter) moli mata. E faʻapipiʻiina i latou i fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma manaʻomia se mana faʻapitoa. O le polokalame o le polokalame e mafai ai ona e faʻatuina i le 10 Flicker auala o Diodis.

O le filifiliga o pese mai fetu o oe.

O tagata faatonu faafetai i le kamupani "Dupris", "teuteu", "ka nouiree", "Mal-Cepenect IGor Bobenko

Faitau atili