Fale ma le talafaasolopito

Anonim

Fale mautotogi (145 m2) i totonu o le fale tusiata fale. Aso Lulu fuafuaina i tulafono o le taʻaloga: E le lelei tele, ma le tele o mea.

Fale ma le talafaasolopito 14161_1

Fale ma le talafaasolopito
O meaafale i totonu o le potu malolo o loʻo faʻavasega mo anamua. Ata femalagaiga - fugalaʻau ma fufulu ma le faʻailoga. Na vave ona ou manatua le "headset o 12 nofoa o le Gamba galuega"
Fale ma le talafaasolopito
O le faʻatusatusaga o le pito i luga o le 'ie ma le pito o se tasi o ki i le maʻaleʻale o totonu. Mafanafana lanu gaminat halliway faamamafaina matala ma talimalo i le fale
Fale ma le talafaasolopito
O le taualuga moli i le alatele e fai i le ituaiga o le tioata o le tioata. Faʻafetai i le Scorce of Storuss i le gaoioi, e oʻo i luga o le otometi lava i le taimi lava e ulufale ai se tasi i le fale mautotogi
Fale ma le talafaasolopito
O le Black Haulls o le acoustic vaega ma Anthackic faʻata o le vaega o le Plasma o loʻo vaʻai i le potu malolo o le potu malolo
Fale ma le talafaasolopito
O le magalafu o loo tu i le nofoaga lea o loo i ai Owews i le fouvalega. O lona mamanu e faʻavae i luga o le tuufaatasiga o le tolu faʻataʻitaʻiga o le Igilisi.
Fale ma le talafaasolopito
Potu o le potu malolo - o le taulaga i le French Classic. O le poto o le taualuga o le tupua tuai o le mea tuai: o le auala lea e foliga ai o le "polofesa"
Fale ma le talafaasolopito
O le ata o le umukuka - Farani atunuu. Wooden Coollated Beam ma Brass Luminires, maualalo tautau i luga o le laulau, fatuina se siosiomaga alofa
Fale ma le talafaasolopito
O le umukuka meafaigaluega ua tuu i luga o le faamalama - o le lisiti nono mai le "ponesi o le loloto". O le fola o le cork ufiufi atoatoa suia le tule: E faigofie ona tausi i ai
Fale ma le talafaasolopito
Lumeinares ma moli moli o uamea uamea e ana le alofagia o le "Durcher"
Fale ma le talafaasolopito
Na foia e le umukuka i se faiga masani. Tatala o le malamalama o le malamalama ma le pogisa pito i luga o le tasi i le isi

Fale ma le talafaasolopito

Fale ma le talafaasolopito
O le potumoe ua teuteuina i le sili ach ins. Babusekina dressers faia o mahogany ma comess ma rattan uma mafua ai manatuaga manatua
Fale ma le talafaasolopito
Leitmotif o le ata o le faletaele - o se autu tuai. E i ai le pa puipui ma "le-le-gravifro-taele" tusitusi
Fale ma le talafaasolopito
Sikuea lanu moli i le faletaele e pei o se faamalama tofa. Lona malu, e oo lava i le malamalama e mafai ai ona e mafaufau lelei i le puipui vali.
Fale ma le talafaasolopito
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Fale ma le talafaasolopito
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Odessa ... bebel ma zoshchencho city, Asseva ma Ropov. Faʻafefiloi gagana ma faʻataʻitaʻiga, lea e tautala ai le Odapible Estature. Sa manogi le sami ma le pa puipui. O le mea iloga-tulaga tulaga ese, lea na faia ai foliga o sitaili eseese, o loʻo timu mai le teatalia renaissance ma faʻaiʻu i Rusia Clonicism. I luga o le eleele lafulemu, e le mafai ona iloa e le mautu, ma le agaga o le eleele maualalo o le itu i saute.

Fale ma le talafaasolopito
Afi mumu uati faaleleia le taimi. E foliga mai o a latou u fana, tele augatupulaga o nonofo i le fale mautotogi ma se nofoaga o le toatolu, ae le naʻo le fale o le tusiata, ae i le fale o le tusiata. O le fale iloga e taofia ai le manatuaina o Odessa o le Xviii-Xix Sessies. Spopy Streets, Balcony Lagolagoina e Atlas ma Caryatids, Predomy Cortherors o se mea moni-ea.

Aso Lulu fuafuaina tulafono o le taaloga. I totonu o le o loʻo iai nei o le a avea o se Alisen Alight o ia e sologa lelei o le kuata tuai i le unā-faʻaonapo. O le mea lea, latou te le o iai i vasega vasega, ma le lautele o se mea e sili ona faʻatamala, tele, ma le tele o le taulaga, na ola aʻe mai le faʻaaogaina o mea leaga. Farani poto, faatupu vevesi Shibeletmm, o le Igilisi e fiafia atoatoa faʻatasi i totonu o se fale faʻamalosiʻau ma felagolagomaʻi. O suiga e masani ona le malamalama - eseese sitaili o loʻo sologa lelei o loʻo i ai i le pa o le stacevas o le mamanu.

"O tagata faʻatau manaʻomia le totonugalemu o le totonugalemu o se fale ma se talaʻaga o le tele o augatupulaga o tagata na nonofo ma o loʻo teu ai mea o loʻo totoe o le aiga. O nisi mea o loʻo iai o le aiga. O nisi o mea e tumau ai. o le taimi na manaʻomia ai le faʻaalia o ni fetuʻutuʻunaʻi. O le sefeina o le avanoa mo le atinaʻeina o le totonu o le lumanaʻi i le lumanaʻi. Ina ia mafai ona maua se nofoaga talafeagai, "pei o le tusiata Tatyana Swinkaya.

O le amataga mamanu o loʻo faʻalavelave, ae manaia. Lata mai nei ma le sili ona faigata ma meaai mama. Transverse system o le tauaveina o puipui puipui, e le aofia ai le avanoa o suiga lalolagi. O le polenomous Bolir na vevela. Maualalo o le taualuga. Laupapa laupapa. Puipui ua vavaeeseina mai le busker poloka. O le manaia o le tele o le fouluga ma tagamea - "uliuli" nofoaga o le Bourgeois House of Ine o le tausaga a o leʻi maeʻa le taimi na mafai ai ona suia i lalo o manaʻoga o nei. I se upu, o le tagata na ogatasi o se tuʻufaʻatasiga o se siosiomaga alofa ma le fuafuaina ma le fuafuaina o faigata na tatau ona manumalo i le tusiata ma tagata faʻatino.

O le amataga o le auala i le atoa na faasao. Muamua, na ia nofo atoatoa i le au. Lona lua, o le nofoaga o le lagolago lagolago e le o lona uiga o se faʻapitoa faʻapitoa mo mafaufauga.

E leʻi paʻi le puipui o pa puipui: o latou tausaga ma le tikeri o laei na taʻua o le ono mafai ai o nisi faʻataʻitaʻiga. Ina ua maeʻa le vaega o le sisitema tuai, na maua le tele o faʻataʻitaʻiga. O le asiasiga a le fale na faʻaalia ai o le talafaʻaaga na aveeseina mai le itu o le pa tautua i lalo, gaosia i taimi Sitivey, e aunoa ma soʻo se inisinia fuafuaina. O le mea lea, i luga o le upega tafaʻilagi i le agavale o le ulufale atu i le fale mautotogi i le fale mautotogi, na tatau ona faʻamalosia le puipui i le uamea faʻamalosia. Sa matua faigata lava le tekonolosi. Muamua, o le tatalaina na lagolagoina e se mamanu le tumau. Ona ala lea, o pa i totonu o le puipui, lea na ave ai le ave o uʻamea. Na latou tuʻufaʻatasia ma se uʻamea uʻamea. Ina ua uma ona saunia tupe, na aveʻesea le ma sui le tumau na ave i luga o le galuega a le pa puipui: Tuu se Tufugaatasi ma Plaster.

Faamalolosia o pa mafai ai ona fesii atu i ni faitotoa. I totonu o le umukuka ma le vasega pepe, na mafua, ona manaʻomia le "nana" le nofoaga mo le Ofisa - o le nofoaga o faitotoa i le potu na taofia ai. O le taimi nei ua lafoaia tuua se tele tele "o le manulele o loo oti" i le faamalama. O le tatalaina na faataatia ese, o le nofoaga fou o loo tusia i le isi itu o le puipui. O le mea lea, o le Ziniming o le potumoe ua sili atu le talafeagai tele, o le kapeneta i le itupa mamao, o le moega i totonu o le ogatotonu ma le laulau i le vaega sili ona lauiloa. Ese le sechh o le Ex-intapem ma le manuia le TV.

I le tulaga o le ogaumu, ua uma ona faʻaogaina le kapeneta o le potu mo galuega ma faʻatupeina toe faʻavasega. Pau lava le mea o le leai o se potu o le atoa o le leai o se moli masani. Peitaʻi, o lē e ona ua sauni e tuʻu i luga, ona e naʻo ia o se vaega toʻaitiiti o lona taimi. I se faʻaopopoga, o le potu o loʻo tuʻufaʻatasia se faʻamanatuga o le faʻamamaina, Faʻataʻitaʻia se taualuga e mimilo ai le taualuga.

O le potu malolo na tuʻufaʻatasia ma se lala sa i ai muamua o le ala o le auala, ua soloia ai se le-le-malologa tafaoga. I le nofoaga o le tagamea, sa i ai se faletaele manaia, i luga o le nofoaga o le faletaele - tasi sili atu, laiti. I totonu o le umukuka, na i ai se nofoaga mo le kesi kesi kalei ma se tamai ofuvae, faalagolago i luga o le fale o aiga mo puipui i le potu aoga ma le vaevaega i le potu aoga i le potu aoga.

I luga o lenei, taua tele le tautala ma le taʻutaʻua, toe fausia. Luma o le isi mea na sosoo ai, sili atu le fiafia ma le fiafia o le galuega - o le fausiaina o se foliga alofa o se ata o le chiness-matua i luga o le tusiata ma le mamanu.

O le alatele e tatalaina le autu o le ecticticism. O le stered steel lantern i luga o le taualuga e fesoʻotaʻi ma le poto o aso o aso nei, ma feteʻenaʻiga ma mea teuteu elemene ma se kolisi faiga. O le paleti o lanu mafanafana o le faamamaina o le tatala, faʻaaloalogia uiga o le fale. E leʻo se tulaga fou: Sa faʻapipiʻiina i le ala savali, o se faʻaiuga lea o le moli o le a koa o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

O le mamanu o le potu malolo e tele na mafua ai Farani. "" Aguey "meafale. Socket ma moli moli i luga o le taualuga. Pa'ū o le faʻamalama. Faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea moni, paʻu ma uamea. Taofiofi lanu Gamma, mai le susu, kulimi ma le moli lima i se lanu enaena enaena. O nei mea uma e fausia ai se siosiomaga o mautu ma le faaaloalo.

O meaafale o le meaafale ma lanu lanu ma le taua o loʻo avea ma mea masani o loʻo tofo i totonu. Ia manatua vave le "nofoa e sefululua o galuega a le Gamban matai". Fiafia ma le fiafia tele i le itupa o loʻo i ai i le cosmopolililis o le aganuu o le taulaga. IANS, Egelani, France - Ua fefiloi mea uma i lenei meafale ma faʻateleina i saute o le mafanafana ma le talimalo.

Ioe, e le mafai ona aliali mai se ufimata i le fale ma talafaasolopito. O lona nofoaga sa naunau muamua: Pe a i ai imauga na faʻatamaina ina ua maeʻa le Fouvalega. Avata suʻesuʻe le ata na mafua ai le umi o le gaioiga. E leai se filifiliga sauniuni e mai i e e mafai ona maua i le maketi - e le fetaui le tusiata, latou te le o fetaui i totonu. Afioga, lea e mafai ona vaʻaia i le aso i le fale mautotogi, faʻatasi ai ma le tolu faʻataʻitaʻiga Igilisi ma faia e ala i le faʻapitoa faʻapitoa. Ae o le taʻaloga e tau ai le moligaʻo: "E lelei tele le tino o le fatu" o lona potu malolo, o lona itu, o loʻo lelei ai le vaʻaiga ma le sitaili.

O le taua o le kiamoaina o tu ma aga masani a le aiga ua faʻamamafaina o se moli moli vali, ae le o le vaʻai atu i le taualuga. E faʻailoa mai le nofoaga i luma ma seti le autu o laina lamolemole ma carviliuriar i luga, o loʻo faʻaauau le kapeta o tupu. O le mea moni, o le ata o le tusiata o le tusitala o le gaosia o se tasi o le ituaiga o le Italia, na faia i se kopi e tasi, ma laufanua maaleale o le auro ma flardx onmp.

Malo o le malo o Farani atunuu. O le a le soona faʻateleina e taʻu atu o le potu lea na faʻaaoga mo kuka, aʻo leʻi toe fausiaina le fale mautotogi. O lea la, i luma o le tusiata, na fai le galuega e toe avatu ai ia te ia le sili ona sili ona faapea "foliga vaaia. Nostatatic quu i le taimi lava e aliali mai ai le taualuga ao pei. O totonu o le totonuga o le umukuka o le fale Farani, pe i luga o le Port Zucchini. O lenei manatu ua maeʻa ona faʻatumuina ma talafeagai uʻamea tusi moli ("Duršlagi", faʻafefea ona latou taʻua ma le agaalofa i luga o tagata e na o le 'ai laulau. Peitaʻi, o le faavae ma le mamafa o faʻamatalaga o totonu o loʻo na o se faʻailoga. O Boolte Beems e faia i le palasitika palasitika. Totonu o le mamanu o lamepa e fausia i totonu: nana faaeeina o utupoto e faateleina le maualuga o le maualuga o le taualuga. A o le "apamemea" amemps ma "laisene" faʻamaloloina, o le mea moni e leai se latou faigofie lava,

A filifilia ni mea ma tekinolosi e faʻamaeʻa ai puipui, na mafai foʻi foi ona ou mauaina le tausaga o le fale. O se vaʻaiga ma le tulafono faʻatonutonuina o loʻo teena ona o le mafai ona faʻavaeina o faʻafitauli - O lenei faiga na faʻamaloloina e le toe fausiaina o puipui, ae i le lumanaʻi e faigata ona faʻatonutonu. I le taimi lava e tasi, le ata o le fale mautotogi na manatu i nisi o tamalii, faʻapitoa tele. O tusitala o le poloketi na mafai ona maua o loʻo maua ai le Wallpapers (Arte, Belgaum), o loʻo foliga ma le totoʻa o latou

O le potumoe o loʻo i ai i le loloto o le fale mautotogi ma e tuʻu ese mai isi potu - e mafai ona faʻamalosia na o le potu malolo. Lenei mea e maua ai le aia tatau mo se tuluifo i le filifilia o se mamanu. Le faatusa o le potu- ma le Baudor, ma le kolone-sitaili kolone ma le "tinamatua" meaafale. A le mafai ona avea ma mamanuina, e le tatau ona mumusu i totonu o le fausia o le fausia-i le kapeneta ma faʻaseʻe matata e fiafia i mea faʻavae na faia i luga o tagata faʻatau. O le lanu mumu na foliga mai e sili ona manaia, ma faʻatasi ai ma elemene elemene mai apamemea, o le paʻu o gata i le folasaga ma le Ostika faʻataʻitaʻiga o le olaga muamua.

Ua taulaʻi atu le pule a le Kapeneta i tofo i tofo o le 'au, sa sisiva Salelor. O ata o le Marine o loʻo matou faia lava i le mamanu o meaafale, fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o laupapa ma apamemea teuteu, faʻapea foi ma le ata o le laina laupapa.

O se tasi o faʻafitauli matuia faʻatekinolosi o loʻo feagai ma le tusiata ma le toe fausiaina o le fale o le fale o le tulaga o le feʻe o le vai. Ina ua uma ona tatalaina lafu, ua maua o latou bull ma e sili atu lava nai lo le ofuina. Mai le taimi lea, o le galuega a le tusiata o le tusiata i luga o le poloketi na faʻaauau i le galulue faʻatasi ma le mamanu. O le fuafuaina o loʻo faʻaalia ai o le sili atu o loʻo manaʻomia. O loʻo iai ni mea o loʻo i ai i le uamea o loʻo iai Ae ui i lea, o le tulaga o fale o le atoa o le le auai i lenei filifiliga - o le maualuga uʻamea uʻamea o le a faʻateleina ai le avega i puipui, lea e ono faʻaleagaina ai le eleele. O lenei mafuaaga na faʻamalosia ai e teʻena mai le tosoina i le taimi o le fola i le foloa: O se mea sili atu le mama na manaʻomia. O le iʻuga, na maua se uluaʻi tali. Muamua, na fafagaina atoa laupapa i luga o le gutu i luga o itu uma e lua ma le tele o le tele o mea na tau ma ua faʻamalosia e polts. Ma i luga o laupapa faʻapipiʻi faʻatasi ai le "Black Paul" mai le lua o koluse o Plywood. Na tuu ai se moli uila mai le plug - i potu uma, e aofia ai le umukuka. O le faʻaseʻe na o le faia o faletaele, o loʻo vavaeʻese ai fola e le pamu. Ae talu ai talu mai le vaega o nei nofoaga e laʻititi, o le fuainumera o le ovasili e le o solia.

Fanau sili atu i le potumoe o matua. O lona faʻatulagaina ma meaafale filifiliga e faʻamaonia ai le lauiloa odessa talimalo. E ui na o le tasi le tama o lona aiga, ua mamanuina lona potu mo le lua, o le nofoaga asiasi e muamua saunia. O le Alberto Salottu Sorfa Simifa e mafai ona suia ai: liua i le moega faalua ma, pe a tatau ai, i le lua tutoʻatasi lua moega.

Fale ma le talafaasolopito
O le puipui o le fale taele na ia faʻalauiloaina ai le mossoc - o se uiga o le hormal o Roma, o loʻo teuteuina potu eseese, ae o se tala faʻasolopito o le fale o le fale e faia i le fale o le lumanai. O le uluaʻi faletaele e sili ona sili "anamua" e teuteu ai le potu o le fale mautotogi. O loʻo faitau mai le Morque Mocer i le filifiliga o le Cordic Ciractic ma Chips ma o Motatala o le fola, peiseai na maua mai i taimi anamua. O le faletaele lona lua e sili atu ona faaonapo nei, "Amerika" e pei ona valaau ia lona tusitala o le poloketi. O le Friber i luga o le puipui e mafua ai fegalegaleaiga ma lomiga muamua o ituaiga Initia. O le manatu o le lesitala o le faʻatumauina lea o galuega i atunuʻu e o ni ai latou o loʻo aumai mai le fale mautotogi e nonofo ai e faʻavavau, o aitema o aitema.

Toe fausia manaʻomia suia suia o inisinia fesoʻotaʻiga ma masini. O le HONOnonos Heatting ua taofia, faʻapipiʻiina se fou, aso nei leoleo leoleo uila i le umukuka. O le lua-mataga o le Cormit Buler Dakon Czech gaosiga ua fuafuaina mo le vevela ma le saunia o le vai vevela mo se nofoaga e oo atu i le 250m2. Selen paipa na sosolo mai le tasi faletaele i le isi ma umukuka. Muamua, o le filifiliga o le fufuluina o fesoʻotaʻiga inisinia i pusa ese e sili atu le faigofie i le faʻatinoga. Ae leʻi manaʻo le tusia tusia i le mama o le mama o le sitaiʻiga, ma o fesoʻotaʻiga na faavaa i le fola. Malulu ma vevela paipa vai ua faataatia i ni pefu i totonu o puipui. Talu ai o le sapalai vai i totonu o le taulaga e sau mai faʻalavelave, i le tulaga fuafuaina, o le ono mafai ona ufiufi vai i totonu o le tane ma se fesoʻotaʻiga i le vaitao i luga o le faletaele. O le mamanu o le Antisole na fuafuaina e faavae i luga o le mamafa o le uma tane. Ina ia tauia mo le faʻaititia o le maualuga, o le nofoaga o loʻo faia o le lanu o le lanu matapogia. Kslov, o le vaega o le mamanu ua faaaogaina i se isi faletaele. O le mea lea, o le faʻafitauli o le faʻaleleia faʻaleleia o le lumanaʻi na foia i le lumanaʻi: Afai o tuaoi o le a faʻatumu i le foga o le a le faʻamafanafana.

Faigofie ma manino lau faataatiaga, o le faʻavae o ia na faʻaagaga i le tele o tausaga ua mavae, e le tuʻua avanoa mo faʻateiga. E leai se mea e leʻi mafaufauina e leai ni itu, o itu o itu, o gaioiga faʻasolo, maʻai i le lega. Ae o le fale mautotogi e le mafai ona faʻaiʻuina le le fiafia pe monononous. Na o lea e le tusa ai ma ia e faitau soo. O matou o le auʻaʻia o le ecticlectics, o ona elemene o loʻo faʻaaogaina i se tagata e seasea ma le manuia. E i ai le lagona o le "aiga ma le talaʻaga" e tele augatupulaga, o isi uma o loʻo saofaga. Akline Clock na o le faʻasaʻoina o le itu o le tino o le taimi lea, o le tafe mai i le sologa i lea itu.

O Se Meaalofa o le Fate

O le tau le mafai ona tauia i tatou i meaalofa e leʻi fuafuaina. Aua neʻi misia lou avanoa e faaaoga ai le avanoa, o le mafuaʻaga autu lea. E masani lava pe a uma se taimi e te malamalama ai i le mea na pasia ai oe, o le a le manu sili ona manaia na toetoe lava liliu i ou lima.

O le toe faaleleia faiga e le faavaeina mai le olaga atoa atoa. Ma o tulafono e tutusa, ma e manaʻomia le ulaula manuia ma le maelega. I le mauaina o se pa apa apa, ma e oʻo foi i le faʻatau mai ... naʻo le faʻaaogainaina o le suia o fauina ma le maeʻa o galuega e foliga mai o lenei gaioiga.

O tamaʻi fale tuai o Odossa na tuʻuina mai i ana tagata fou ma tusi tusi e le o le manaia tele o mea e faʻateʻia ai: paʻu i puipui, vaivai o fola ma tagata laiti E foliga mai o le tali e le tatau ona faatali atu vavega. Ae peitaʻi i totonu o se tala fatu semanu, o se mea elia faʻaleagaina e iloa ai ona faʻapitoa lava le ata o le fale mautotogi. Tusi tusiata Taneyana Spankaya na vaaia o vaega puipuia o ata tuai o le faitotoʻa muamua o le faitotoʻa muamua, pe a faʻateleina le maa na totoe i le paketi. Na latou musuia le tusitala o le poloketi e faʻaauau le autu i le ata o faletaele.

O le fausiaina o faʻataʻitaʻiga moni, sa manaʻomia le galue malosi o ni tagata faigaluega e sauni ai "ma vali tusiata o Natarial ma faʻamio, ma le faʻataʻitaʻiga o le 'afa-enaena Frescoes afaina. O le teuteuina o ni puipui o faletaele uma faletaele e faia e faʻaaoga ai le tekonolosi o le pito o venetian. Ina ua maeʻa Prety ma Prices i luga o puipui, Transpunant-Squatparent Sports Waters Watert Udtt UDAK sa masani ona faʻaaogaina, toetoe lava a le mafai ona faia "anamua,.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fale ma le talafaasolopito 14161_20

Tusiata: marey Kohr

Architect: Tatyna Sashsinskaya

Tusiata: Natatia Popova

Matamata i luga

Faitau atili