Talofa, laau

Anonim

O le a la le ituaiga oloa o lenei - o se vaega tele o le laupapa? Foliga o le mamanu ma le taoto, gaosi oloa oloa.

Talofa, laau 14222_1

Talofa, laau
"O le Healquatch Hall" tagata faʻatau e taʻutino ai o le tele o le popboard o se mafuaʻaga faʻafitauli. O le tagata faʻatau le mafaitaulia tele - o le togafiti, faataʻitaʻi le vaʻai, eseese uumi o papatusi, le lavelave o le faʻauiga faʻauigaina, o se tau tele. E manaʻomia le faʻamalamalamaina o le le mafai ona savali i luga o le laʻau masani ma tutusa fua faatatau i le laumua
Talofa, laau
"Fale sima"
Talofa, laau
1. pork

2. Cambium

3. Failautusi

4. Orcleus

5. CORE

Talofa, laau
Radial tipiina laupapa. O le itu o le fafie fiber e masani i le palasitika
Talofa, laau
O le Tangentongional Clatting laupapa. O le itu o le 'auvae o fafie e tutusa i le palasitika
Talofa, laau
Tusiata n. Lesseev

Ata M.Stepav

Talofa, laau
Tusiata M. Barashkov

Ata e A. Babaev

Talofa, laau
Ata M.Stepav
Talofa, laau
"Fale sima"
Talofa, laau
Standard Plywood Cards (150150Cm) ua tipi i ni fasipepa ma le lautele o le 40-60 cm ma folasia atu e faʻatatau i le itu o le Komiti Faʻafoe lava. I le va o laupepa, le gaght o le 2-3 mm, ma i le va o puipui ma le tale - tusa o le 10 mm

Talofa, laau

Talofa, laau
Lats o loʻo faʻapipiʻiina i se pupuʻu o le tino poʻo se togavao o loʻo i le 50 cm faʻaopoopo ma fao ma toʻilalo. Ina ia faaleleia le vevela ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, o le avanoa i le va o lags mafai ona faʻatumuina i le fetaui ma le mafai i minerala, e pei o fulufulu povi, omea
Talofa, laau
Tekonolosi o le gaosiga o le faʻatulagaina fola "Purty Punite":

1-valuga pu i Plywood ma le faapipiiina o le palasitika;

2-faʻapipiʻiina o bolt-fata i luga o le lima;

3-mauga bolts-racks ma uamea le toe foi-fao i le pito i lalo

Talofa, laau
Faapipii laupapa i lalo

1 - I le va o le laʻei laʻei ma le puipui o le va o le 7-10 mm;

2 - Faʻamau i luga o le pito i luma o le laina muamua;

3 - O le pu e pau ai le pu e le o le itu o le tumutumu i se tulimanu o le 50

Mo a matou limatu, o le tele o le laupapa o le fola i taimi uma fou ma matua. Matua, ona o laupapa laupapa laupapa o loʻo i ai i Rusia mai le taimi immemol. Fou, talu ai i nisi taimi na latou tutoatasi ai e isi laulau faavaa ma se isi ua galo ia te le tagata faatau.

• aemaise i lea talu ai nei, o le laupapa o le fola lea na faʻaaogaina i le fauina o fausaga o laupapa taupufu, pei o taʻavale. O le tele o taimi na toe faʻamatalaina ai, o fola oona mai le "soka o soka" po o le "limasefulu-meatao" na avea ma le tele o nofoaga e le faʻafefeteina, laupapa taʻaloga. O fale mautotogi o le fale tuai o loʻo faʻaalia e le sipela, linosum, ma na aveese foi ma togi. Achina mai le 60s i totonu o fale o le tupua masani o fale o fale.

O le a la le ituaiga oloa o se auala tele lea Na faʻapefea ona tupu le faiga na toe sau ia i Sisifo mai sisifo? Ua gaosia e le tele o fuafuaga o fuafuaga ma faʻagaioia i mea masani i luga o tekonolosi i tekinolosi, o le ausiaina o tulaga faʻatonu. O le maualuga o le maualuga o le laupapa laupapa e i ai se selu-grove i luga o itu uma e fa, e mafai ai ona fufusi le fola. O lona lautele o le vaitafe mai le 80 i le 150mm, umi e mai le 600 i le 3000mm. O le le mafiafia o le komupiuta o le a maeʻa laupapa e mafai ona 20-22mmmm. O kamupani a le atunuʻu o loʻo tuʻuina i luga o le talosaga ma le mafiafia, 30-35mm. Oloa e faʻavasega e vaega o laʻau, o lona uiga, i luga o le tipiina, e ala i le i ai o le teineitiiti, tusa ma le leai o ni magiʻe ma fafie. Kuka, e pei ona e iloa, o le tangogal ma le taua. Peitai, sa matou agaitele ma le mautonu le feagai ma mea na faia e le au gaosi oloa gaosi ma tagata faatau oloa ma faatauvaa, ma tagata faatau. Ma kopi, manatu, le tusitala o nei laina.

Faavasegaina

Faʻasalalauga lomiga o loʻo taumafai e faʻasalalauga o le ituaiga: "Matou te ofoina atu le lavea o le pa: o le foloa ma le euro-maea", "o le laupapa euro area" Kach. "," AERIDARIZS SMARLING ", E tele isi kamupani ma kamupani, faatasi ai ma isi laupapa," tuli ma fola mo fola ma fola mo le maketi. Matou te le faia e fai mai o nei oloa e leaga, ae e siaki ai a latou lelei ma iloa ai ituaiga eseese e le ituaiga e le o se tagata faapitoa. Aua le taulaʻi i le epithets pei "euro" poʻo le "Elite".

O le nofoaga e le mafai ona i ai i lalo o le faʻaaogaina i lalo o le mamago E tele naua o le laupapa e taoto i luga o le fomu susu, tatala. O le teine ​​Brisk, o le tagata faʻatau-le tagata faʻatau-fale teu oloa, faʻasino atu i le tasi faʻavae tele o le tolu-mita laupapa, fai mai: ma o lea o le opoina o le malo malosi. O le mea moni, o se mea e matagofie tele, ua naʻo lo latou uiga latou? Ma o aotelega, o le a le mea? Masalo i totonu o le tele o faleoloa o le a tatou faamatalaina mea uma? Ae i totonu o se faleoloa tele, e le mafai e le tagata faʻatau ona tali manino atu nai lo le oloa o le ormier's foliga ese mai i se tutusa lelei, ae le faʻalogo i se mea e uiga i le "malosi". E ui lava, o eseesega o loo malamalama lelei i luga o le tau o tataina. Tasi upu-faʻatautuʻi.

Ae, afai e te toʻafilemu sina taimi ma mafaufau, e tatau ona e taʻutino o laʻau o loʻo i ai pea mea ola ma, masalo, e le mafai ona faigata i le faigata malosi. ACHTO Gost? E le i i ai e leai se tagata ola mo se laupapa tele. Atonu o tagata faigaluega faia ni tagata faigaluega o le kamupani "fale paga ma, o lo matou faia i le tulafono faatonutonu na latou faailogaina i la latou galuega. Ioe, e taʻitaʻia tagata e le gata i le kamupani e i ai se fale suesue ma agavaa mo tagata faigaluega faʻapitoa. Ae i totonu o se tagata faʻataugofie, e mautinoa lava, pei ona i ai sina puʻupuʻu ma le manaia mai le alu i luga 2295-83 "Tober of Breadwood. Faapitoa tulaga. " Aua faʻatusatusa, tatou te tuʻuina atu tulafono faʻatonutonu mo se fasi faʻailoga ma le Komiti Faʻatonu (vaʻai le siata o loʻo i lalo).

E le gata i lea, e le gata i le faʻavasegaina e ala i le tipiina o le lakapi o le fafie mo parqutch o loʻo tupu i vaega e lua - a ma B. cougegory i luga o le laʻau lapoa e oʻo atu i le 15 mm, i le down-lapoa seʻia oʻo i le 20mm. Category B (muamua vasega) - Admismiseed maloloina, taia ma se laʻau o swirls (le sili atu nai lo 3 fasi-lapoa O vaega o tuaoi e le mafai ona le mafai ona le mafai ona le taliaina o tuaoi, gagau, aau.

E pei ona taua tagata poto faapitoa, mo le komiti tele, o nei tulaga o le faigata i totonu foi e taliaina talia. Ae le faigofie mea uma. E manino lava, o lona uiga saʻo i le tele o le lapoʻa, pa ma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Tolu-Mest Corter e le mafai ona faʻavasega faʻapena. Seʻi o tatou toe foi i le tagata e leʻi iloaina. O le a faʻaalia le toʻatolu o ituaiga o meaʻai 'oti - 1, 2, 3). O loʻo lisi mai i luga faʻamatalaga i totonu o ata laupapa, o le a le tutusa o le tutusa o paluga i totonu o laumei i totonu o le laʻau o loʻo avea ma ituaiga, e faʻalagolago i le tele o le oloa. Ae o le taimi lava e tasi, o le faapalepale e lava le tele, ma o loʻo faʻateleina ai le faʻateleina o le tele o sao.

O manaʻoga o onapo nei mo le lelei o le komiti faʻapitoa na avea ma ese mai, tele televave. O le mafuaʻaga lea e faʻaosofia ai le faʻavasegaina o tagata faʻatau meaʻai e tusa ma o latou lava tulaga faʻapitoa, e masani ona faʻamalosia ma leai (o le a tatou solitonu o tatou lava faʻatonuga "na i ai muamua). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Faletupe o Falepuipui na faia e aofia ai le faʻatulagaina o loʻo aofia ai le 8 faʻavasega tulaga mai le taimi o le filifilia o se laʻau o le paʻu. E tolu o ituaiga e tolu ua faia: "aso nei", "Filifili" ma le "Natiur", i totonu o loo i ai le lua suedal ma le tata o le itu (fefiloi). "Tupe i ai" (muamua vasega) o laupapa filifilia e aunoa ma ni mea leaga ma ni faaletonu. "Filifili" Faʻatagaina le tasi le aʻoga laititi o le ulu o le auvae, le taliaina o mea sese. "E le mafai e aliʻi ona foia le tele o le malosi e le paʻu O nisi ituaiga e le o faʻataʻitaʻia e le tele o "natura", mo se faʻataʻitaʻiga, Birch, Beee, lakapi. O le uiga uiga o laina o le autasi o le-taʻua o loʻo taʻua o loʻo taʻua ai ni taga o le fafie, o le faʻamamaina o le resin (pogisa ma pogisa). Faʻavae i luga o le kamupani tulaga faatonuina, o se laupapa laupapa o loʻo i ai laiti fale mautotogi poʻo se tamaʻi laʻau na tatalaina i le taimi o le faʻafoeina e faasino i le "filifilia".

Faaipoipoga o laupapa susu

Ina ia iloa ai le ulaula e i ai se masini faʻapitoa - o se electrolulloger. O lona gaioiga e fuafua i le suia o le eletise eletise eletise i fafie, e fuafua i le loua suse. O ni manaʻoga o le masini ma uaea e fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi i totonu o le laʻau ma pasi atu ia i latou le eletise i le taimi nei. O le fua o le masini faʻaalia le susu o le laʻau i le nofoaga o loʻo faʻalauiloa e nila.

Na o le poto masani crawler atamamai e mafai ona iloa ai le susu susu o le laau i luga o mata. O se mea susu tele e faigofie ona tipi, o se auala susu e maitauina i le itu o le fuaitau. Afai, pe a faʻagaioia se peputi, o se ata manifinifi, faʻaaloalogia i lima, e faigofie ona faʻaliliuina, o lona uiga o le mea e susu. Afai e malepelepe ma nutimomoia le chips - o le mea e matua mago. Faʻailoa le mogamoga o meaʻai i luga o le mamafa, o le i ai o taʻe i le iʻuga pe i luga o le fibre, mafanafana, o le lanu e mafai ona lelei mo le laʻau. Naʻo le pau lea o tagata faʻapitoa.

Tele taimi e fiafia ai kamupani i le igoa e tasi, ae o oloa e natia i le lelei o le uiga. O le mea e tasi e tutusa ai i le faʻaulufale mai oloa. O lea la, matou te fautuaina oe e faatau mea mai le manuia-teuteu i le maketi o tupe tetele ma oloa gaosi. Uuina o se faʻailoga, latou te faʻatinoina le faʻaeteete malosi. Ose mea e faapitoa pe a filifilia o le tau o le oloa - o le maualuga maualuga e maualuga atu, o le maualuga maualuga. Bibring maualalo tau iinei o le a avea ma se faufautua leaga. Afai e te filifili e alu i se isi auala ma alu i luga o galu e le uma o le maketi masani maketi, e mafai ona e faʻaogaina fautuaga nei pe a filifilia se laupapa tetele. Latou te le o faia i tagata uma i malo - i se mea o loʻo iai latou mea uma, i se isi tulaga sili atu tuʻufaʻatasia, ae latou te tuʻuina atu i se manatu lelei.

Vasega "maualuga." O le pito i luma e faatagaina:

  • O le le mautonu o le le mautonu o le palasitika ma le pito o le sili atu nai lo le 0.5% tumau umi;
  • Initaneti o le soifua maloloina sili ona lelei i le lapoa o le 3-5mm i se aofaiga o le 1 PC. i le 1 p m;
  • Toe teu taga i le tele 1 PC. I le umi tumau.
  • O le i ai o le le-o le isi taimi o le taimi nei na tosoina i le 200mm le umi;
  • le i ai o le lanumoana, ae le o lona alu ese i le pito i luma;
  • E le-polofiti mai le itu o le tumutumu e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le umi, saunia o le count lautele o le itiiti ifo 3mm.

Vasega "." O le pito i luma e faatagaina:

  • Le umi o le le mautonu o le palasitika ma le pito o le sili atu nai lo le 1% tumau umi;
  • O le anotusi o le soifua maloloina o le Bitch Shieme Shimeter i le 20mm i le aofaiga o le 2 PC. i le 1 p m;
  • O le anotusi o vaega o loʻo afaina ai ma le le mautonu o le a le tele o le lapoa o le 20mm i le aofaʻi o le 1 PC. i le 1 p m;
  • Cracks o le palasitika ma le teuteuina o le le-vavaeʻese ese le sili atu le loloto ma le umi o le 1/6 mafiafia mafiafia ma le mafiafia;
  • Taʻe mo le le o le o le taimi nei le sili atu nai lo le 200mm;
  • lanumoana ma lanu o le fausiaina o luga luga o pisia i foliga o nofoaga o tagata ma fasi;
  • Smithly taga i le aofaiga o le 2 PCs. i le 1 p m;
  • Faʻamanatuga i Faʻafiafiaga, Chips, o le loloto o le loloto nai lo le 2mm;
  • E le o le le aoga i le umi o le le sili atu ma le 50mm.
  • o le auai i le le-goto poloka i le faatapulaaina o aofaiga;
  • E le-polofiti mai le itu o le tumutumu e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le umi, saunia o le count lautele o le itiiti ifo 3mm.

Timber o lona vasega o loʻo faʻamatalaina o le maualalo pe a faʻatusatusa i le "maualuga" ma "muamua", e le talafeagai mo le tumau o nofoaga nofoia. E talafeagai mo le masini o le ata o fola, faʻamaeʻaina o fale e le o se tagata nofomau ma faʻatekinolosi.

O nisi fafie

Tauemu. O latou fausia o ni mea masani ma lagona i totonu o le mea e afaina ai le ogalaau. Togi i totonu o le malulu o le tau, ua manino ona manino - e foliga mai o le faʻaʻaisa o le susu o le susu i totonu; O paʻu paʻu ua vavaeʻese mai le tasi i le tasi o le tausaga o tausaga ma le maʻi o le vale, alu i le paelo mai le barrel mai le pito i luga. O i latou uma na tulaʻi mai o se iʻuga o le pito i totonu i le ogalaau. I se faʻaopopoga, o togafiti e mafai ona aliali mai o se faʻaiuga o le maualuga o le faʻavae o le laʻau.

Teineitiiti Matua faʻaititia le taua o fafie. Totonu o le susu, na faaitiitia ai le malosi, talu mai le maea ona mago, e masani ona mou atu le faifai pea ma le faavae ma pa'ū. Faʻateleina Heady Bitch ei ai se lanu pupula, toetoe lava tutusa ma latalata i le latalata i luga o ie, ma o loʻo fesoʻotaʻi i le tino. O le le le mafai ona paʻu le paʻu o le bitch na faʻataʻamilomilo ma se matagaluega a le Tuamatua Tuai i le ituaiga o se mama. E masani ona laʻitiiti le uʻumigi paʻu, sili atu le pogisa tele o fafie autu, e le pa'ū, ae o le aʻoaʻoina o foliga o le tino.

Kososa. - O le afi lea o le FBRES, eseese tulaga o le itu mai le pu o le pupoumis axis o le laau. O fafie ma se mea e manaʻomia e le tagata leaga ona iloa le uta avega. O faiga o le faʻatasiga o le CSOD na aofia ai le fiva-galu ma curl curvatu o taimi taʻitasi o tausaga taʻitasi.

Fuafua - le faaletonu o loʻo tupu ai le iʻuga o le faʻaleagaina o le lotoifale faʻaleagaina i le fiber o se laʻau. E masani lava, i lenei nofoaga o loo i ai mash potu ma "oomiina". O lenei mea e faʻaleagaina ai le ata o fafie ma faʻafaigofie ona uma.

Mashrom lesi Tulaʻi mai o se taunuuga o le aʻafia o le fafie o le ogatotonu o gaioiga, e suia ai ana masini masini ma lanu.

Mea Tapulaʻa tafaoga mai le numera o mea taua, mm O ese mai le lautele o le lautele o tafatafa o le apoapoai atu, mm O ese mai le vaalele Fanua Manaia,%% Tulafono Faatonutonu
i le umi E lautele Mafiafia Umi liua
Lautele Komiti + 50 ...- 25 2 Mo sipelaga lautele e oo atu i le 100mm; 3 i luga o le 100mm 1 mo laupapa mafiafia i le 32mm E le faapipiiina 0.5% o uumi uma 1% o le lautele atoa lua sefulu* Totst 2695-83
Fasi parqut 0,3. 0,2 0,2 0,2 0,6mm i le umi o le 1 m 0.2mm 9 3. Taeao 862.1-85 **
* - I le "fale pupuʻu" O loʻo i ai ia lava tulaga i totonu o laʻau le lelei o le laupapa tele, lea e talafeagai ma le nofoaga sitiseni ma e 93%;

** - Malo 862.1-8.1-85 "oloa masini. Fale paga. Tulaga faʻapitoa »

Fafie

I totonu o ona bcrostrture, fafie o se masani masani. O le afi o loʻo i ai se ata tubula ma faʻasino i luga o le paelo. Natura na faia ai lenei mea o se tele o lelei. O le fale teuoloa o le fale gaosi ei ai le tamaʻi manu, e tele le malosi, faʻafiafiaga. Ona o le tele o mea, o mea e mafai ona uuina ai uʻamea faʻapipiʻi. O le tele o le matagofie o le laau o le laʻau, o le pito sili ona maualuga e toso ai le faʻaseʻe poʻo fao. O le faigata e iloa ai le mafai ona tetee i le fafie e tetee atu ai i le pipi o proids. O le tele faʻateleina o le tele o mea, o le laʻititi la lea, o lona ofu laititi, o lona mafaia ona teteʻe atu i le faʻatafunaga.

Ae, faʻatasi ai ma faʻafiafiaga, o loʻo iai mea leaga. O upu o le laʻau sa ese tele i le itu i le itu pe o le alava, o lenei mea na taʻua o le "Atitoter". Afai e malosi le laʻau ma e le laki ma ia i le "nofoaga o le lesitala", e mautinoa lava e le paelo mea leaga o le fausaga. Ma le sili ona feteenai meatotino o le laau o le hygroscosiction. Itu e tasi, suia le le fiafia, e faʻatatau i le tulaga o le siʻosiʻomaga, fafie e mafai faʻatonutonu ai le taufaʻaleaga o lenei auala i le ea (faanoanoaga e ala i le ea. (vefe). O le pati mautu, o le mafai o le agi i le faʻanoanoa uiga, ma e oʻo lava foi ona malosi. WALNT potu ma le maualalo Wedd Ming Kings dries ma ituaiga. Ma le matutu tele, E faigofie ona malamalamaina, o lea e matautia ai foi le afi.

O nei meatotino e ese lava e le gata mai i ituaiga eseese. O foliga tino e mafai ona eseʻese ma le taua i totonu o le faʻavae o le tutusa ituaiga ma e oʻo lava i le tasi laʻau. E leai ni tagata se tutusa tutusa, e leai ni lua tutusa ni laʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ogatotonu o le taimi, faʻafetai i se vaitau puʻupuʻu o le fanua, o le a i ai le laʻau maualuga ma laititi o le fausaga nai lo lona tupu, tupu aʻe i saute, i le taimi sili ona lelei. E oʻo lava i totonu o le tasi o le alatele o le oak, tuputupu aʻe i totonu o le swampiy o laufanua, ese i lanu, o se ata o se tausaga faaletausaga mai se eleele matutu

O le manatu o le fausaga o le ogalaau e maua ai se kolosi. E mafai e ese mai ai vaega autu i lalo: 1-CORTEX, 2-COMBIUSES, 3-ie, 4-CORE, 5-CORE. O le maualuga o le alualu i luma o le puipui o sela fafie latalata i lona tomai, na faamutaina ai suavai i lenei itu o le paelo. O lenei vaega o le ogalaau i nisi ituaiga ua taʻua o le autu, i isi fafie. Zaeboluw ua taʻua o se tamaititi aʻoga e latalata i le pito i lalo ma maua sela olaola. E sili atu le susu, e faigofie ona liu solo, se malosi laititi. O laupapa o le, o le mea lava lea, e masani ai, e taua le mafanafana ma le taua. O le autu o se manifinifi "faagaau" i le ogatotonu o le ogalaau - e maualalo le malosi ma faigofie avega.

Tetee ia o le autu e ese mai i le chlodide ma le pogisa lanu ma laiti laiti, ua taua "leo". O tusi e aofia ai PIN, NARCH, CEDARK, Oik ma isi. Oso, Berch, Beech, Linden, o le totonugalemu o le ogaumu. O le "le fiafia" le ". E i ai foi le "sabot" papa e le mafai ona maitauina se eseesega taua i le va o le ogatotonu ma fafo o le ogalaau. O tusi e aofia ai pili, Maple, Alder, Ampeer, Asc, ma isi. O se faʻamatalaga auiliili o le uiga o le laʻau mai lea o se tulaga masani ai oloa mai ia. O lea, i le tele o ituaiga, o le tele o le ituaiga, o le tipiina o ni tulaga taua i luga o le paleti, maualuga foliga mautu mautu ma e leai se aoga. O lona uiga, o le tau e ese.

Talu ona matou amata talanoa i papa o mea laupapa, ia tatou nonofo pea ia latou e masani ona faʻaaoga e sili atu ona masani ona fai o se laupapa faʻapitoa.

Pine. Talu mai taimi faʻaletausaga, e faʻaoga tele mo le fauina i le-mataʻutia ma alavai, e iloga i se paʻu umi, lamolemole, toe faʻasaʻo. I Lura, sa filifilia ai le faaiuga o le fale ma fatu, ma faʻaalia tuʻugamau. E leʻo mautu le laʻau, ae faigofie le galue, shkeke, solia ma e sefulutasi i mea eseese. E faigofie lava le pine, ae o le isi itu e faigata ma valea. Moe lelei ma tausi kelu. O uiga sili e iloga e iloga e le pane, tuputupu aʻe i luga o le matutu oneone mauga (susulu, alu ese). E fufusi ma faʻamalosi, o le tautoulu vaega o vaega taʻitasi e lautele lautele. Tele o le Paine Leaga, tuputupu ae i nofoaga Swapemy (Ore, Mendova). O loʻo i ai se pale laupapa ma faʻateleina le tasi tausaga le tasi tausaga. Pine e lauiloa ona o tau maualalo ma lautele ma lautele ma e talafeagai mo le fola i le fola. Peitaʻi, o lona lanu ma le fausaga e le sili le teuteu, malosi, nifo ma le maosiosia (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le mulivae) faigofie.

Larch. O se tasi o le laau sili ona manaia. E matua le mafai ona fausia. E ui lava i le faigofie, o ona fafie e iloga ia ofoofogia le malosi, o lo o sili atu le maualalo ifo ia te ia i lenei mea. Tutusa le tumau i le ea ma i le vai. Ona o le faʻapitoa o le vaega o le resin (zhivitsta) e tetee e soli ai, iniseti-afaina e iniseti, e le manaʻomia ni manatu. Ae le gata i lea, i le aluga o taimi, o le lartike fafie ua na o le mauaina o le malosi. Ma le matuā faʻamago e toetoe a leai se faʻamaoni. Faatasi ai ma le faʻamamaina gaogao, o lona uiga i le taua, ma pe a le usitaʻia le auala, o loʻo malosi le auala. Sologa lelei ma e faagaeetia e se mea faigaluega. O lenei fafie e ese i le tusiaina, mauoa i suiga lanu ma e matua faʻaalia.

Ok. O se mea mautu lea o le mea lea. I luga o le Spire, tasi le tausaga o loʻo faʻaalia ai, i le vaipuna o loʻo i ai le tele o pori. Uiga faʻapitoa o le dub - o le i ai o le masani ai ma mafiafia o cree rays. O loʻo iloga le laʻau laʻititi e ala i le enaena enaena, le faigata ma fetuʻutuʻunaʻi. Tuai fafie auro ma maaleale. E tele ituaiga o meaʻai o meaʻai, ae na mafai ona vaeluaina i ni vaega se lua. O le Criserer e aofia ai laʻau i le itu i saute ma iloga i le mea moni o latou laulaʻau e samasama i le paʻu, ae o le a o le "words" talavou. O lenei ituaiga e taʻua o le taumalulu vao, ma e sili atu ona taua tele lona laʻau. O le isi vaega o aʻaki e iloga i le mea moni o a latou acornens o loʻo nofo i luga o malo uumi. O mea na e taʻua o le tautotogo o le tautotogo o oloa. O a latou laupapa o se ata o le vicous, muamuacotte ma lanu efuefu, e faamupatu i lalo i le tulaga o ona uiga. O le pito sili ona lelei e maua ai le 80-150-tausaga-matua ok, tupu i le mafiafia vaomatua (chernoinie). E le iloga i vaomatua o vaomatua, pei o ogalaau o i latou, e pei o se tulafono, squat, mafiafia, mafiafia ma muimui. Tagata tomai faapitoa ave vao mo le tulaga, faatusatusa isi ituaiga laupapa ma ona laupapa.

Ash. Ua tumu le laupapa laupapa ma se eletise "luga" I lalo o tulaga lelei, e mafai ona ausia se tupuʻaga tele ma le mafiafia. O le faigata e sili atu le oak. O lenei laʻau ua mafiafia, mamafa, ae emoa. O le Asu e nofouta i suiga o le ATPERSPERAC, i le matutu o foliga e sili atu le malosi, ae, o le raw, e faigofie ona afaina ai i iniseti-taula.

Maple. E pupula fafie, toetoe lava paʻepaʻe, ma le tele o tamai siliki. Ua mafiafia, iloga i le averesi o le tino silisili ma toetoe lava leai se konaseti. O le maple e le faigofie ona tau i le tau ma tetee i le dizogt lelei, ua matagofie ma le mautonu ma o tatou lava, lea na ia masani ai "i-pese ..."). Klennodrebinia Maple e aofia ai Maple Soul, Maple White, Yavor, vaalele. O le mea mulimuli e taʻua o le sili atu o le mafiafia o le fafie matagofie lanu samasama samasama ma lanu enaena.

Beech. A sili ona faʻaletonu ituaiga ma piniki-enaena-enaena laupapa ma tele lapoʻa-lanu-lanu uliuli puipui. Laititi maualalo i luga o le malosi o le ok, ae o le taimi e mago ai le tele o ituaiga. Sa leʻi suā ona suli ifo, ua tipi loa o ia i le ogatotonu i le olaga i le ogatotonu i le ogatotonu, aua foi, i lea tausaga ma na latou vaai i ai i le vai. O le Beech O le Beech o le Beek e faigofie ona uu ma pe a uma le mago, e taofi le faʻapipiʻi foliga mo se taimi umi. O lenei uiga sa faʻaaogaina i le gaosiga o le taʻutaʻua lauiloa o Vienna meaafale. Lelei talafeagai mo le gaosiga o le vene.

Birch. E iloga i le malamalama tele, toetoe a paʻepaʻe paʻepaʻe ma le le mafai ona matauina. E leʻi tele ni eseesega o miti mai isi ituaiga, e leai ni eseesega i luga o le tele o le tele o le tele o le Radial ma Carlodgentil Saws, e le gata i lea mai le alala. E tape lelei, si atumau, vaʻai ma vaʻalele. Maʻeu lemu ma matua faʻateleina lona siʻitia, ma e matua lavea lava ma laʻei. I se tulaga lautele, o Birch Courrike, pei ona nofouta i le tagi. O le pito sili ona lelei e maua ai le matua 40-50 tausaga, ma o lona uiga lelei o lona uiga faʻateleina lava faʻaititia. O loo taaotiaina fale tuai.

Rosewood. Tupu i le vevela vevela o saute i saute ma sasae atu i sasae atu. Lelei matagofie, taua, pei lava o ni mea taugata ma le manogi manaia, lea na masani ai ona ia taʻua o le "Vaitlet laau." E malo le fafie, mafiafia, manifinifi-faleie, e ui lava i le malosi o le malosi e maualalo ifo i le lanu mumu. Brown Brown ma lanu samasama e sui ma lanu samasama-ocher, fausia se ata matagofie. I le aluga o taimi, o le rosawold pouliuli i le uliuli.

Faatoloto se laupapa tele

O le tele o le laupapa e tatau ona faataatia i totonu o potu e faʻamalieina ai manaʻoga faʻapitoa mo le fola o tamai ofutino. Malosiaga o loo tausisia tulaga nei:

  • O mea uma e tatau ona faʻaaoga e tatau ona pasi i totonu o le potu o le a tuʻuina atu ai, pe a ma le tolu aso (sili atu nai lo le vaiaso).
  • O le susu susu e tatau ona avea ma 8-10% (o le tulaga sili ona fuafuaina ua manatu o le 12%).
  • Fola o le fogafale e faaputuputu i le mulimuli toe faaleleia tulaga.
  • O faʻamalama ma faitotoʻa o faʻamalama e tatau ona faʻapipiʻiina i le nofoaga ma fale, faʻapipiʻi ma e tatau ona susuʻi le taua, puipui, o le taʻavale e tatau ona susuga.
  • O le taʻo o le taleti e tatau ona maeʻa, pei o le "susu", aemaise lava e iai se fesoʻotaʻiga i le tasi potu o le lua folasaga ma potu malolo).
  • Lelei, pe a fai o le faʻasusu le susu i totonu o le ea i totonu o le tau o le 40-60%.

E masani lava, mulimuli ane ma se tamai suauu i fafo fafo, e leai ni faʻafitauli, e manaʻomia le sauniaina o faʻavae mo ia. O metotia o le nofoaga autu o le tele. Ole filifiliga talafeagai e tatau ona filifilia e fuafua i le ituaiga o le ova i totonu o le fale, faʻapea foʻi ma ou manaʻoga ma avanoa faʻapitoa. O le komiti tele e mafai ona tuʻuina i luga o fola sima lanumeamata: o loʻo taia ma tagutu le peʻa; luga o le fao ma foliga; i luga o laina ma paneur e aunoa ma le sasaaina o se fasi; i luga o le tagata fetuunai. O luga o laupapa laupapa ma fefiloi i luga o laupepa, o loʻo tuu i luga o laugutu ma Faera; i luga o ato ma papatusi (OPT, Chipboard, Alaberboard); luga o pou ma laupapa laupapa. O le a matou taʻuina ia te oe i nisi auiliiliga i le tapenaina o mafuaaga mo le faʻapipiʻiina o chisty fola laupapa i a matou tusitusiga mulimuli.

A o le i taʻoto le laupapa, o le sasaina o le palu poʻo se faʻavae o le paʻu ma le lipine o le lipine o le 40 pe 60) o loʻo faʻatino i ai. O le eleele o loʻo faʻamamaina o le pefu. O le tele o le laupapa e faʻapipiʻi i ai ma le faʻataʻitaʻiga o le 335 faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma se faʻailoga o le 20-30 cm. O le muamua-laupapa e aʻe i le vaega o le 50. O le laina muamua o le o se ata i le puipui . Afai o le taupulega ua tuu i luga o le fanua mafolafola (Plywood, Ople, laupapa laupapa), e fautuaina le faʻaaogaina o le kulimi kulimi, lea e apalai i luga o le pito i luga. Ae ui i lea, e le mafai ona faatatauina na o le Tagafa mo Kluee. Na o le faʻaleleia o le lelei o le taoto, ae e le o se mea faʻapitoa o le taimi pe a faʻapipiʻi, o loʻo faʻapipiʻiina e le kipi o oe lava.

O le tuʻutuʻuga puipui o loʻo punou i le transverse ma le faʻafanua. Afai e tatau ai, e fasia i latou i tina. I le va o vai ma puipui faataamilo i le lautele e tatau ona faia se va o 7-10mm lautele. O le muamua ma le mulimuli laina o laupapa ua faʻatumauina ma ni faʻamaoniga ia lava ma i luga o le foliga, ae o lea i le lumanaʻi na faʻatoʻa avea ai ma vaega tetele. A o le lafoina o le laupapa, e sili atu nai lo le 150 cm lautele o loʻo fautuaina foʻi i luga o le osofaʻiga i luma. O foliga o oe lava e faʻaofuina e faʻauiga i le loloto o le 9-10mm ma tapunia ma le le mautonu (sili atu o le fafie o le tutusa o le ituaiga).

Afai o se laina i fale gaosi tulaga, i le gaosiga, e le faʻaaogaina le tapuni, o le laupapa e ofi ma ufiufi i le talosaga o le tini, suauʻu, poʻo le masani ai) eseese) vanimonimo. E tatau ona maitauina o le faʻamalositino e fetaui ma le faʻaalu e faʻaumatia ai moli uma o le faʻapipiʻi ina ia sologa lelei le lamolemole.

Mo le tele o vaega o le eria, e fautuaina le faʻaogaina o le lipine lipe ma o loʻo feagai ma-faʻafitauli i taʻamilosaga, puipui uma o pa, i sasa. Na ave tele le tapita, maʻea le faʻaititia o le fatu: muamua 100, ona oʻo i le 80 ma le 60. O le faʻauma togafitiga e faʻaaoga i le taʻaloga o le 120 poʻo le 160 μm. O loʻo faia pea le sao i le itu o le tuʻu o le fola. Afai e matauina uma tulaga faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o le ogalaau, ia oʻo atu i le pito i luga o le lelei atoatoa ua aveʻesea i le aofaʻi e le sili atu nai lo le 1mm fafie.

Ina ua maeʻa le pito o le faʻaeʻeina ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete mai luga o le pefu o le pefu e agaʻi i le tauina o le laupapa ma le va eseese. Afai e tatau ona tuu le laʻau, muamua faʻaaoga se faʻavae o faʻafitauli, ona amata ai lea ona valevale. Talu ai o loʻo faʻaalia le fausaga o le fausaga o fafie, i le taimi o le muamua applix, o le varnish penettang loloto i totonu o pori. E fautuaina le faʻaaogaina o le itiiti ifo ma le tolu vaega o va eseese o le va eseese o le vanimonimoina o le alu i se masini tisiki masini. Valnish, Wax ma Suauʻu Coungesiges ua fuafuaina e le gata i le tuʻuina atu o le fola sili atu foliga matagofie, ae puipuia foʻi fafie mai le masini leaga ma vevela.

Tagata gaosi Fafie vao Eseese Le tele Tau, $ mo le 1M2
Royal Woodkraft, United Kingdom Beech "NUMER" 120012022. 72.
"Filifili" 120012022. 111.
Alava Atunuu 120012022. 59.
"NUMER" 120012022. 77.
"Filifili" 120012022. 119.
Maple Atunuu 120012022. 75.
"NUMER" 120012022. 95.
"Filifili" 120012022. 149.
Leonardo, Italia Dossia - 120012022. 93.
Iroko - 120012022. 96.
Maple "NUMER" 120012022. 103.
Ash "NUMER" 120012022. 87.
Nolte, Siamani Alava "Nounst Anetik" Mai le 100013221. 120.
"Toustic Firque" Mai le 100013221. 111.
"Natura" oona Mai le 100012521. 149.
"NUMER" Mai le 100012521. 97.
"Rustic" Mai le 100013221. 85.
Fua - Mai le 100013221. 121.
Maple Makaina Mai le 100012521. 137.
"NUMER" Mai le 100012521. 177.
Macoera - Mai le 100013221. 143.
Mahagon - Mai le 100013221. 141.
Merbau - Mai le 100013221. 111.
Fale fafie, Rusia Ok, lefulefu "Tupe", Radinal tipi 600-150080-90 55.
600-1500127-135 75.
"Filifili", Radinal tipi 600-150080-90 45.
600-1500127-135 60.
"Premium", o le tangentil tipi 600-1500127-135 55.
Larch "Tupe", Radinal tipi 600-150080-90 36.
600-1500127-135 46.
"Filifili", Radinal tipi 600-150080-90 tolu sefulu
600-1500127-135 40.
"Premium", o le tangentil tipi 600-1500105-110 32.
Beech "Tupe", Radinal tipi 600-150080-90 55.
600-1500127-135 65.
"Filifili", Radinal tipi 600-150080-90 45.
600-1500127-135 55.
Mamimex, Rusia Alava "NUMER" 600-180012520. 62.
Beech "NUMER" 600-180012520. 62.
Ash Rusia "NUMER" 600-180012520. 62.
Mama Kanata "Filifili" 600-180012520. 90.
Maple Kanata "Filifili" 600-180012520. 110.
Amerika Amerika "NUMER" 600-180012520. 155.
O le sili atu o Zair. "NUMER" 600-180012520. 228.
"O le Obninsky parqutch laau", Lusia Alava "Isi" 12001202020. 49.
"NUMER" 12001202020. 34.
"Vasega" 12001202020. 59.
"Filifiliga" 100014022. 42.
Ash "Palemia" 140014022. 67.
"Filifiliga" 140014022. 57.
Beech "Palemia" 1600120222. 62.
"Filifiliga" 100014022. 42.
Juncers, Denmark Suauu-togafitia oak "Lafoga" 240012920.5 126.
"Harmoy" 240012920.5 116.
"Eseese" 240012920.5 109.
Merbau - 220012920.5.5 100-109 S.
"Siberian Master", Lusia Alava "Isi" 200012522. 54.
"Vasega a" 200012522. 47.
Larch "Eltite", radicial tipi 1000-250013022. 39.
"Faavasega se", radicial tipi 1000-250013022. 32.

O tagata e aʻoaʻoina faʻafefe i nofoaga o fale fai fale, fale, ma Cirqeat Center mo le mea na tuʻuina.

Faitau atili