Uliuli ma paʻepaʻe

Anonim

Mamafa o le Fale ma le High Tech i le sili ona agamalu foliga. Toe fausia o se tolu-potu fale mautotogi ma le atoa o le 72 m2 i se fale masani potu.

Uliuli ma paʻepaʻe 14289_1

Uliuli ma paʻepaʻe
Lapotopoto i le fuafuaga pa pa e faia i le plasterboard
Uliuli ma paʻepaʻe
Fausia-i totonu o le potu e mafai ai ona tuʻufaʻatasia i se tasi sone o le lua gaioiga eseese
Uliuli ma paʻepaʻe
O ata uliuli ata, uliuli mataitusi i luga o le palanikeke, nofoa manifinifi - o le mea lea na faʻataunuʻuina uma le lagona o le lelei
Uliuli ma paʻepaʻe
O le ogatotonu autu o le malo o le malo o loʻo vaevaeina i ni naifi ma fata mo le tele o mea taua
Uliuli ma paʻepaʻe
O le ata o le nofoa Euromuabil, tu i le tulimanu o le potu malolo, i totonu o le seneturi ua mavae, o mai i le Leopard ia lava
Uliuli ma paʻepaʻe
Lautele manatu o le tagata asiasi o le malo mai le potu 'ai. Manuia le sauniaina o le malamalama e fausia ai le mafanafana moli moli i luga o moli moli
Uliuli ma paʻepaʻe
O le umukuka ma le faʻata o loʻo avea ma sui o le ata i le ata o le faʻafanua faʻata "o le kalapu"
Uliuli ma paʻepaʻe
O le tele o le tele o le tele o le fanau i le fale atoa
Uliuli ma paʻepaʻe
I le faletaele, o le eseesega o le uliuli ma paʻepaʻe o loʻo faʻaitiitia i le folasaga o afa o afa
Uliuli ma paʻepaʻe
Vaʻai i le potumoe mai le potu o loʻo fai. Sporrow fata i luga o le faʻata i luga o le moega e mafai ai ona e faʻamalosiina lenei faʻamatalaga uiga ese
Uliuli ma paʻepaʻe
O le malamalama masani o le malamalama i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe e le itiiti manumalo ai le malosi nai lo le poto
Uliuli ma paʻepaʻe
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Uliuli ma paʻepaʻe
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Calgiciphers o le itu i sasaʻe o le tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma paʻepaʻe o le sili sili ona lelei o le faʻaalia o le gagana vaʻaia. Mo Europa, tele lava taimi, lanu e sili. O le paʻu ma paʻepaʻe, o lenei fale mautotogi na fanau mai i se mea uma, ae le o le manaʻo e faʻataʻitaʻi i sasaʻe, ae mai le autu o le manaʻoga o le tagata faʻatau.

O le sitaili na sau mai le itu i sisifo o Europa, mai Egelani, igoa o le Tech Hime (maualuga tekinotusi), na tautino mai le tagata faatau i totonu o le totonu. E le gata i lea, o le fausaga na filifilia e le pei o se tagata e fiafia i ai-tagata e manaʻo e maua le mea o taʻua o se "Hot Hourt". Soʻo se tulaga, i le tele o le tele o le faʻafoeina o ona manaʻoga ma avanoa.

O le faʻavae o le masini o le Intelleclictual Housing o le "Tala Fou" seti o le Badeuflon auala, faʻatagaina e faʻatino se tasi o elemene o le Smart Smart System. A uma, ae aua neʻi manaʻomia e tagata uma le tele o galuega, e aofia ai le faʻalauiloaina o se ipu o loʻo i ai i se telefoni feaveaʻi ma le suʻega o le pusaaisa mo le susu. E ui lava o nisi taimi e te manaʻo tele e faʻalatalata atu i le lelei. O lea la, i lenei mataupu, ua amata lava i luga o le fauina o maʻa talafeagai, o natia manaʻomia ma uaina ma faʻatonutonuga vaega ua faʻatagaina ona tuʻuina atu "i luga o le faʻatinoga. O lenei, faʻaaogaina o se tasi faʻamafanafana, e mafai ona e faʻatautaia le fale tifaga i le potu, ma e naʻo le potu malolo, i le televise ma le Satelite. E te fuafua e faʻaopopo le ata vitio vitio. Sili atu le manaia o le avanoa o le polokalame. Ia, o tagata sa nonofo i le fale mautotogi ua ala mai i luga o musika faasee, i le taimi o le 'aiga o le taeao, o le potu malolo e tofo i le tagata talavou o le aiga, o le "Hos Science" e faʻafiafiaina ai le aiga talavou. e ata.

Tele cables ma dots ua manaʻomia mai le tusiata faʻapitoa se faʻapitoa atinae o le poloketi, ma le faʻatoʻilaloina o le tele o faʻafitauli faʻapitoa - o le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o le komepiuta komepiuta. O le iʻuga, na faia ai le poloketi ma le fefe e leai se faʻamaninoga i le fau o faiga. O lenei auala e mafai ai ona toe faʻagaloina ma faʻauma mo na o le lua masina. O le tusiata o Julia Demerji na tuʻuina atu le faʻafitauli o le vevela ma le le mautonu. O le tulimanu o le fale o le fale mautotogi, e masani ai ata tifaga o ata tifaga i totonu o fale puipui ma le pule o vaisu i musika e sili ona taua.

O le mea malie, o le faʻatulagaina o le fale falelotu o loʻo aʻafia ai le fausaga o totonu: vaeluaina le fale mautotogi i le vaega, o le nofoaga o meaafale, le nofoaga o le tupuaga, maualuga. O le mea moni o le foafoaga o lenei metotia (lea, e pei ona mafai ona vaaia, e le faasee le Syttagra Byvra) tuufaatasia se faiga o modules e fua i luga o modules manaoga. Afai na silafia lelei le tusitala o le poloketi, a ua matua le mautonu le nofoaga o ata i le hamonikiga, sa faavae i luga o le mataupu a le fale.

O lea, o le tagata faʻatau na mauaina le maualuga o le tekonolosi manaʻomia, ae o lona foliga agamalu, e manaia. I le taimi lava lea sa matauina mai ai i le tasi o faʻavae taua o le felelei, o le faʻaititia ai lea o mea o loʻo faʻaaoga i ai mea. O le leai o se fafie na aumai e toetoe lava. E oʻo lava i le tamaʻi paaga na filifilia le pupula pupula ia lava, ma le le mafai ona iloa vaʻaia. O totonu o loʻo faia o uʻamea, tioata ma le paʻu i le talaʻaga o le paʻepaʻe o le papala piliki ma plaster. Ioe, e lei mafai lava ona matua aloese mai palasitiseina, ae e le vaaia le sao o le fuafuaga lona lua. IVOT LENEI O LE A LE O LE A LE A LE AʻU MA LE MEA MA FAALATALATA AʻU MA LE LOTOTE, toetoe lava o le avanoa, ae masani. A maeʻa mea uma, paʻu o le paʻu o le tagata filifilia e mafai ona uliuli. Aea Lacontic uiga na toetoe lava a le mafai ona faʻaaogaina ni isi faʻailoga lanu.

Na ola Yulia i le tele o tausaga i le Iunaite Setete ma o lenei e aofia ai nei "Amerika" foliga i ana poloketi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loo pupula ai ile fuafuaga o le totonuga lautele o totonu, lea e fesoʻotaʻi ai le umukuka i le potu malolo e ala i se vaega tele ma se sone e tasi lava. "Atinae" o loʻo iai ma le umukuka meafaigaluega e le o se tasi laina, pei ona masani ai, ae o itu uma e lua o le tagata unsifoti. O le ogaumu o loʻo i ai i luma o le faʻamalama. I luma o lona ogatotonu i luga, o le metallic springs e afio ifo i ai, o le fofo mo lenei interina i totonu o le malo tele ma matagofie.

I le taimi o le faʻaleleia o le fale mautotogi, na faʻaaogaina lautele lava ia le faletalimalo. O vaega na faʻatuina mai i ai, sa olopalaina i latou i puipui e nana ai le uaea, uaea, faʻamafanafanaina o paipa ma faʻamamapi le lima, o latou vasega o le 18 cm). Ogaoga mataupu ua tatau ona ave ni isi auala faʻaopoopo e faʻaleleia atili ai le faʻaaogaina o le fausiaina o fale fou. Faʻataʻitaʻiga, i le potumoe i le vasega, o se faitotoʻa na tuʻuina atu ai le tele o TV. Math mataupu o le uʻamea faʻatatauina o loʻo tuʻu latalata i luga o le tasi i le isi, ma fausia se vaega mautu. I le va o le faamatalaga o loo faamaulu ai. A faʻatuina le puipui o pavinela (faʻataʻitaʻiga, i le va o le umukuka ma tamaiti), o povi na suia i lalaga o le faʻamalosia, lea sa leʻi faia i luga o le shois o le puipui.

O le vaega o le nofoaga o le fale mautotogi e manaia i luga o faamalama i luga o faamalama i luga o le tasi puipui ma trapezoidal i tulaga o le spatial mea, itu uma e faailoa ai se sone lautele. O le valu o lenei mea e le masani ai o lenei pusa elemene ma fesoʻotaʻiga (nofoaga ma le vai o loʻo oso mai, venthacht). O le tuʻuga o le tuʻuga o loʻo faʻapipiʻiina ma se umukuka meafaigaluega ma le magoto ma se kesi galuega, ma mai le lua isi atigipusa e teuteuina i le sikuea ma le kapeti mo tusitusiga ma mea tau tamaoaiga. O lea, A maeʻa le aveina o avetaavale, matou te o mai i le pa, sosoo ai ma le potu malolo, ona i le potu 'ai o le uver o loʻo i ai malosi faʻaititia lomiga (i le pito o le pusa, faʻafeagai le auala, o lona faʻata o le pati).

O lenei gaioiga e maua ai faʻamanatuga o fale tama tama, lea e tele potu i se lio e tatalaina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. Ole manatuaga e le talafeagai, ona o loʻo tatou talanoa e uiga i le sitaili o le High Tech, Ae o le faʻamafanafana o le faletalimalo, pe a e manatua le fale mautotogi o Moscow. Peitaʻi, e leai ni faitotoʻa talo ii, o mea uma e faʻamamaina ma faʻaoga le taimi e tatau ona i ai i le fale ma le mafaufau. O se matutu o le matutu ma le fefe i se taimi o le tusitala, ma o loʻo momoli maia le laina o laina i le laulau. Latou te le itiiti ifo le okeni iinei nai lo metallic luga. E oʻo foʻi i a latou min-thrigends tulaʻi mai o le laina saito, tamoʻe i luga o le patele puipui puipui i le potumoe, toe fai le otootoina o vasega i le taeao.

O se potumoe ma se potu laei, o loʻo tu i le potu tele o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Muamua, e le tuuina atu e le aiga agalelei i le lona tolu (pe a le sili atu) avanoa. Lua, o le faʻaogaina e tuʻuina atu i le faiga lavelave, na mou ese atu na faʻamutaina e le manaʻoga mo le faitotoʻa. A o le tusitala, o le mea moni e le faʻasaoina ai e le Tusi a le nofoaga i luga o fale gaosi (lea e mafai ona iloa i luga o le faʻataʻitaʻiga o se ofu e le masani ai. I le taimi lava e tasi e faia ai se lagona o le avanoa i lenei i totonu o le potu masani. O lona uiga, o le mea autu o le sailia o se talafeagai talafeagai o voluma.

Fale poto

O le faigata o le metotia faʻaaogaina i le fale poto, o le tele o gaioiga sauniuni e tatau ona faia mofi tusia, inisinia ma isi faʻapitoa mo lona manuia aoga. "SMART" Malosiaga Faʻamalolo e manaʻomia le sapalaiina o loʻo sapalaiina e aunoa ma le voltage drops, a leai e mumu. Ina ia taofia lenei mea i le lautele faʻataʻitaʻiga, o se vluaga o se vs. I le faʻaopopoina i se vaega lelei o vaega ma fiuc mo mea faigaluega a le aiga, faʻaopoopo tiute tetele e maua ai, e fitospouble manable mo vaega taʻitasi o vaega. Maualuga-uiga lelei televise meafaigaluega manaʻomia le maualuga-lelei faʻailoga (tagata faʻatau tulaga). Na tatau ona ou tuu isi faʻailoga lima mo le ituaiga o le galu-decompameter, mita ma le Satelite, e oʻo lava i le eletise. Soʻo se faʻailoga o le tele o cables, "paa", faʻaaogaina ma amplipoers. Ae o nei tulaga uma sa sauni mo le vaega autu. I le faʻaopopo atu i le tausiga o le aschustic, o le aʻafia o manaʻoga ma tagata tusiata faʻapitoa, faʻatagaina ai oe e faʻatautaia uma vaega, o loʻo aofia ai le moli ma le televise ma mataʻitu le fale ma le tasi Pulea le vaega. Ina ia faia lenei mea, o le aliʻi-link cable, feʻaveaʻi poloaiga mai le ogatotonu o le poloka (o loʻo i luga o le tele o le tv ma le fausia o le stripleller) i masini pope.

Aveesea mai le potumoe o le potu o le laʻei, o le tusiata o loʻo tauva mo le leiloa e ala i le faia o se telzea, lea e alu i le lotoa o le loggia, lea e alu i le lotoa o le loggia, lea e alu i le lotoa). O se siosiomaga faʻapena o loʻo faʻamaeʻaina le vaega mataʻutia o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Glazing e aunoa ma tao, Snow Meafale, Green Laau ma se manatu matagofie o loʻo tatalaina mai le maualuga o potu sili ona manaia o le fale.

I le lautele, o le atoa i totonu e matala ma pupula. Ma, foliga mai, ina ia mafai ai ona faʻaleleia lenei lagona, o se numera tele o tai na faʻalauiloa i totonu o le va. O le faʻata lea o loʻo i luga o le kesi o le umukuka e atagia ai le moli o loʻo faʻaalia ai le faʻafeagai o le faʻamalama. O le mamafa o le kapeneta o le kapoti i le alatele o se faamamafa aoga i lenei nofoaga o le puipui. Ioe, ma o soo se mea i totonu o le fale mautotogi na maua ai le faʻataʻitaʻiga o le faatalanoaga faalua. O lea o le lautele o le sirrional faʻata i totonu o le potumoe vaʻaia faʻateleina le avanoa, ae i le taimi lava e tasi e faia ai se toto malulu, tutusa le ata o le faletalimalo.

E naʻo le tasi le faʻaupuga o le faʻalauaʻitele, o le mea moni lava i le vasega pepe. O lenei potu e tumu i lanu, lanu mulilua, malamalama ma pupula ata ma meataalo. O le le fiafia i le vaega o totoe o le fale mautotogi e faia ai le pusa togafiti a tamaiti, ae le mafua ai le lagona o lona aliens i totonu o le aotelega. O le matua matagofie le lanu moana i luga o puipui o lenei potu e foliga mai o se paolo malosi malosi o papa papaʻe o le sifi i le taimi o le aso.

Moligi, o le faaupuina masani, o lenei, ou te mafaufau nei, ina ia o i ai i le tele o fesuiaʻiga. E ausia lea ona o ni ituaiga o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua uma ona taʻua le "Landurlor" o le sone o le lautele, faamamafaina e se faʻaluaina i luga o le moli o le flulforce. O so sone o loʻo i ai lona lava moli i le ituaiga o lamepa o loimata i luga o le taualuga. O puipui ua sauni e pa ma le uʻamea faʻapipiʻi ma lamepa na nana ai lamepa. O le faʻasao foi o loʻo faʻaoʻo ia halogen lamepa. Ma o nei mea uma e mafai ona aofia ai ma se tuʻufaʻatasia ma i soʻo se tuʻuaʻiga, e suia atoa ai le sulugatiti ma suia atoa le totonugalemu, faʻailoaina o ni vaega taʻitasi. O lea, o le malamalama o vaitafe e fatuina ai le lelei lagona i soo se taimi o le aso.

I le piggy bank o manatu

Uliuli ma paʻepaʻe

O le faʻaata o loʻo feagai ai, pe faʻaauau i le atagia mai

O nai numera talu ai na matou talanoa ai e uiga i aoga o le fufuluina o le fufuluina o le faamalama. Na faigata ona fai o le a mafai ona apili atu i lenei mataupu. Ae o manatu lelei, aʻo latou fai mai, e i le ea. O se isi filifiliga lea o le uluaʻi faʻatulagaga o umukuka meafaigaluega. I le mamao e fetaui ma le tulagaga o fale o Amerika, e faigata ona faʻamasino, ae e le saogalemu le fai mai o le arstrdions Jumerji e le mafai ona kopiina le avanoa i le kukaina o le fale ma faʻaopoopoga ma ni mea manaia.

Muamua lava, o le lautele o tagata faufautua o loʻo ki i totonu o le faamalama e taia i totonu o le Windows, lea e faʻapipiʻi ai le ogaumu kesi. O se mea lelei i le faʻamalama (o se taimi malie: O le ie puipui ua suia iinei ma aoga masani o tauaso) faʻamaonia mai le palapala ma rushes "o se fasi puipui e latalata i le ogaumu e latalata i le ogaumu.

E uiga i le le o le palapala faʻamutaina i luga o le kamuta fai mai i le tusitusiga, ina ia tatou faatapulaaina tatou i le tulaga o se manuia faʻapitoa faʻataʻitaʻiga. Siliva uamea ma manino, aua le faʻaleaogaina le alofa tunoa o le ata faʻapitoa e foliga mai e masani ona manumalo i luga o le faʻamalama.

O le gauai faʻapitoa e tatau ai le teuteuina o le puipui i luga aʻe o le laulau i luga. Nai lo le masani masani o le chicrac, o le faʻata o le faʻata pipisi. Na taʻu mai o Ae ua le gata i le luga o le puipui, ae o se vaega foi o le faʻamalama malifa. O le Windows ma Insiti Faatatau Maxtcticted Tlopments faʻataleagaina le faigata o le puipui o le puipui. O loʻo faʻaauau pea le sipela le vaalele i le plug-i, e tutusa lava mea ma le faʻamalama. Iʻuga e faigata ona fuafua le moni o le potu. O le faʻaaogaina o faʻata, faʻatasi ai ma pa valivali i le malamalama vaʻai i Toto, e sili ona fetaui mo le foia o le faʻafitauli o le potu tele. O faʻataʻitaʻiga ma mafaufauga e foliga manaia tele lava i le fatuina o le tagata nofo ai, e tatau ona e filifilia lelei lava le nofoaga mo i latou. I le tulaga, o le sirror striord e faʻatapulaʻaina le maualuga: 60cm i luga o le laulau pito i luga e lava e puipuia le puipui mai le filogia.

E ui i lea, o le vaega sili ona faʻaletonu o lenei atunuʻu o le auala savali lea, o le pa lava lea e tasi. A e alu i le fale mautotogi, i le taimi muamua e foliga mai o loʻo i ou luma o le "taliaina". Ae leai se mea o se pusa pa, e le o le ofisa o loo. O le mamanu o le tusitala o le poloketi o le faʻateleina lea o le faʻaaogaina o se tamaʻi malo. Ioe, o lenei faʻaiuga o loʻo faʻaalia mai ai le fale Amerika, lea e oʻo atu ai le faitotoʻa e ala i le potu malolo. Ae o lea ua fausia mea uma. Unsa e masani ona faia e tufatufa ai le ala savali. I le tulaga lava lea e tasi, o le ulufale mai o le Hall ma tofia, ma e le o le mamafa i lalo i le palu mama mama. O faʻataʻitaʻiga faʻamaonia, na lafi i le pito i luga o malo i le au malo i totonu o le au leoleo taʻavale ma faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona e faʻaaogaina saogalemu lenei patch o se milenipe

Ma toe tasi lava i luga o le paepae pa o se uiga agalelei mo le sili ona eseese ituaiga o le phonamena. Ua uma ona tatou vaʻai i le auala na latou faʻamanino ma faʻalau faʻavave, e pei ona latou mafanafana pe malulu, e fuafua i le moli, ma o loʻo lelei le faʻatinoga o laina paepae. A uma mea uma, o le malamalama e iloa ai ia i latou i le matua sili ona matagofie. Otila lea fale paʻepaʻe o le pito i luma o lanu uliuli meata i Misa Van Dee Re ma leurie. O lea o le lagona o le vilipaso, lea na fai mai i le amataga. Ae o le e ona le fale mautotogi e le mafai ona talia atoatoa le atoa o le lanu, o lea la e nonofo ai fugalaʻau atoa i totonu o lona fale, e aunoa ma tapulaa.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Uliuli ma paʻepaʻe 14289_16

Architect: Julia Demerji

Matamata i luga

Faitau atili