Ma matou nei!

Anonim

Faʻatauga eletise ma avanoa faʻatonutonu faiga: tautua tautua, vaega, vaega, vaega, poloka ata.

Ma matou nei! 14299_1

Ma matou nei!
Afi loka El650 (Kolose, Finelani) ma Rigel M-mamanuina mo le faaeeina faitotoa
Ma matou nei!
Littleprint Reader V-Smart (biscryptt, ISA)
Ma matou nei!
NTMAXIPROX REDER (HID). O le tagata faʻamaufaʻailoga e mafai ai ona e faʻapipiʻi se masini i fafo
Ma matou nei!
Faʻataʻitaʻiga Proxpro Plus ua fuafuaina e faʻapipiʻi i luga o tioata, faitotoʻa poʻo pa puipui (hid)
Ma matou nei!
O le Autonotous Softronic Caprale "Yuni-Fort" ("Fort", Lusia). Lokaina masini, ir faitau
Ma matou nei!
Eletise

Inisinia latches "Fort", luga o luga ma Moorse

Ma matou nei!
Tuufaatasi faitauga faitauga Prox (Hid)
Ma matou nei!
Ata.1.

Chema o le talosaga o le tuʻufaʻatasia ulufale ulufale prox (hid) faitauga

Ma matou nei!

Ma matou nei!

Ma matou nei!
O le ala i le fale e mafai ona faʻatonutonuina le au faitau lata mai (A ma le B) poʻo le numera numera numera seti papala (B)
Ma matou nei!
Sonnoid Castle El580 (Ablololo) faʻapipiʻiina i se mea lilo o le cylinderinder
Ma matou nei!
Electro-masini masini atoa ma le tautotogo Laple (ADRA, Italia). E faʻaauupegaina ma se electronic pou ma Keychain, o loʻo fuafuaina i le 280mld tuʻufaʻatasiga
Ma matou nei!
Ata 2.

Ata o le masini o le electro-inisi le loka (filifiliga). A paʻu le faitotoʻa, o le sonnoid o loʻo tapeina puʻupuʻu, ma le moli, alu ese mai le tautotogo, loka le faitotoʻa o le puipuiga - e le o se oloa. O se faiga lea.

Bruce Schnaer, Cryptography

O le faʻafitauli o le puipuia o le alualu i luma o galuega faʻamaualuga a le mea totino e tuai ma le totino ia lava ia lava ia. Ivs O lenei taimi na miti ai tagata o le le fiafia ma le atamai o tapuaiga e mafai ona tuuina atu se agavaa i se tagata aoga.

Ma o fea la le ki? ..

O le malupuipuia masini mo fale ua maeʻa faʻaleleia le faitau selau o tausaga. O faitotoa ulufale e faʻamalosia, eseese faʻataʻitaʻiga o loka masini foliga mai (vaʻai. Faʻaloʻaga "le leoa le" fiafia ". I le vave tausaga, o le valo lea o augatupulaga o masini, lea e iai le tele o auaunaga, na o mai e sui loka a masini. Tagata tomai faapitoa faʻaigoaina o sea masini e ala i polokalame otometi mo le mataituina ma faʻatautaia avanoa i le potu. E tusa lava ma faiga o le olaga, o le a talanoaina i la tatou tusitusiga i luga o lo tatou talitonuga i le latou tau ma le le alualu i luma.

Talu ai e vave ona matou latalata i le ituaiga ituaiga o gaioiga fou, o le a matou faamatalaina le uiga o nisi o tuutuuga. O le a le system o le puleaina ma le ulufale atu i le faʻatonutonuga o faiga (smu)? Natura Lautele, o se lavelave o masini ma mea tutupu e mautinoa lava e mautinoa ai le puipuiga ma le saogalemu o se fale mautotogi, fale, o se atunuu. O se loka faitotoʻa faitotoʻa ma o se alavai e mafai ona faʻaalia i le faigofie mafai ona maua ai le pule faʻatonutonu. O le Mining otometi polokalama e aofia ai le tele o mechanisms o loʻo tuʻufaʻatasia i se fesoʻotaʻiga masani. O masini e otometi lava ona "iloa" la latou e ona ma fesoasoani ma le fesoasoani i le faitotoʻa i luma o ia; faataamilo i le uati taʻitaʻi se ata o le ata o se mea puipuia; A faʻapea o loʻo i ai i aiaiga o le faʻasolitulafono, e aofia ai se faʻasilasilaga faiga poʻo le lipoti o le mea moni o le solia o leoleo; I le tulaga o afi, "tusa ma le faʻatonuga", mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatalaina uma ulufale faitotoʻa ina ia mafai ona tuʻua e le tagata nofoia le fale e aunoa ma le faʻalavelave.

O ia faiga uma e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: network ma Aunofonouous. O le muamua Faʻalapotopotoga, ae paga ma auala, o lea latou te faʻaaogaina lava ai i fale o alamanuia poʻo tamaoaiga, Faletupe, ma isi mea.). Mo le faʻaaogaina i aso uma o le olaga, o le autasi automoos ua atiaʻe. E faigofie tele nai lo le fesoʻotaʻiga ma otometi naʻo nai galuega. Siosiomaga faʻapitoa e masani ona taʻua o le eletise poʻo le autonoina falefiʻu, ia e leʻo moni. O le mea moni, o le maota e tuu le mea sili ona taua, ae o le auiliiliga lava o le taumafanafana. I le faʻaopopo atu i le masini, o se faitotoʻa loka, o ni tusi nei o loʻo i ai i faiga: faʻailoa manatu e mafai ona maua i le taumatau (faʻafanua, numera numera); Faitauga po o le keyboard; Pule poʻo le faʻatonutonuina o faiga ma gaosiga mauaina faʻamatalaga; Iunite iunite.

O faiga e faigofie ona taulimaina ma saunia se maualuga maualuga o feololo tetee. O le tagata faitau e mafai ona natia mai i mata, e mafai ona avea le ki ma mea lelei ma faafitauli uma e fesoʻotaʻi ma e le o i ai le tino o le loka. Ona le manaʻomia lea o le puipuia o fualaʻau tino puipuia mo le vaega faalilolilo o le maota, ma o le faitotoʻa a le faitotoʻa e leʻi feagai ma pu. I se faʻaopopoga, o le eletise e mafai ona maua ai le maualuga maualuga o le tulaga faalilolilo, e ala i le aofaʻi o tuʻufaʻatasiga o le tulafono, o le Scoreronic Scotis sili atu i le tele o faʻatonuga. Mulimuli ane, o loʻo maua ai e le au faaeletise tagata le mafaitauai - afai e leiloa le faʻailoga o le ki, na o le ulufale atu i le tagata fou.

E faʻafefea ona aoga se faiga e faʻatino lea faiga? O le tagata faitau na fafaga i le faitotoa matala. E mafai ona faia lea i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kata poʻo se faʻailoga autu ona aumaia lea i le tagata faitau tusi poʻo le faʻailoga e valaʻau lava ia. Mai le tagata faitau, o le faailo ulufale i le faiga faʻatonutonu ma faʻagaioiga faʻamatalaga. O loʻo faʻailoa mai ai ma, pe faʻapea ua aloaia o le "ma ana", ua tuʻuina atu le vaega e tatala ai le loka. Ole mea e mafai ai ona liliu le tulaga le mautonu o siren, ua matauina e le kamuta malutaga, o le loka ua poloka, ma isi. O nisi taimi o loka e faʻaautuina i nisi fatuina e mafai ona "faʻailoa" o le faʻatonutonuga faiga mo malologa ma sese o mea o le tautua "i le taimi o le matagaluega). 'Inā mafai foʻi ona faʻatagaina le faitotoʻa i manatu e faʻamatalaina ai le faʻatonutonuina o le faitotoʻa e le tapunia atoa le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le lokaina o le loka e mafai ona tuʻuga i luma.

Eseese Skudras e ese mai le tasi i le isi e ala i le faʻavae o gaioiga ma le faʻavae o latou vaega autu o le tagata faitau, pulea ma le maota. E mafai ona faia i le ituaiga o poloka vavaeʻese pe tuʻu faʻatasi i se tulaga masani. O faiga e asiasi, o le faʻamaumauga ma pulega poʻo le tusi faitau ma le loka ma le faʻatonutonu e tutusa ma le faigofie. I le ala, e uiga i le faigofie. O le faanaunauga ia faʻateleina le pomu le tetee atu i le faitotoʻa ulufale ma se faʻafitauli sili ona faigata na fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o ofisa e masani ona tau atu i ofisa. Faatasi ai ma ona elemene mai fafo, e tosina mai ai le mafaufau o le tagata osofaʻi ma e peiseai o loʻo taʻua: "Mo se faitotoʻa puipuia lelei e i ai se mea e lafi!" Ae o le mea taua, "O le" ofisa "faiga ua fuafuaina e galue ai i isi auala o le saogalemu (video cavillance, o le fesuiaiga o le saogalemu, ma isi). O le faʻateʻaina e leai se taimi e "piki ai" i se masini faapena. Isi pisinisi-faapipiiga o le taulaga fale. Faigofie le eletise e masani ona tuua aʻo leʻi viliina pe leai se eletise.

Faitauina o masini

Faʻataʻitaʻiga Mautu Ituaiga o faitauga Vevela Faitau faitauga, vaai Tau, $
Vxm-5. Tali atu (Isaraelu) Faafesootai -20 ... 10050 4-8 300.
Minipox. HID (USA) Faafesootai -30 ... +65 2.5-13 240.
S1504 Passman lr. Tangmaster (Suetena) Faafesootai -20 ... +60 800. 3950.
Ominae. Northern (USA) Faafesootai -31 ... +63. I le 10 280.
Flexpass. Motorola (USA) Faafesootai -35 ... +65 Tusa ma le 12.7 210.
Cyfral dc-2000 CyFral (USA) O mea taua e paʻi i ai -40 ... +45 - 110.

Auala i Puipuiga

Na fausia le Smoud e faaleleia ai le puipuiga o fanua. O loka masini e tuʻuina atu lo latou nofoaga (osofaʻiga ituaiga, ma o nisi taimi o le mamanu) o se ituaiga o Keyhole. O le manaʻo e fai le taʻavale i le fale faʻatau o le 'olo o le' olo o le olaga na vaʻaia e mafua mai i le foafoaina o mea loka na faʻatautaia e le eletise.

Loka eletise. Tele e masani ona faʻaaogaina le eletise eletise e masani ona faʻaaogaina. O latou atinae ma le gaosiga o kamupani o loʻo auai i kamupani e fiafia (Finelani), Cai; Cain, Mottura (Korea), Misara, o Min (Lusia) ma isi. Le masani ona taliaina e faamatala o le upu "electromechanical Castle" e leai. O le toʻatele o loʻo iai le mea e atiaʻe ai i le mea moni o le faʻailoaina o le vaega o lenei maota o le faʻagaioiina o le potu i lalo o le faʻaaogaina o le tino ('au, ki o le eletise.

O le faigofie Vents o le masini o sea loka o loʻo faʻaalia i le Ata.2. O le loka e aofia ai le lokaina o le pogiclel, o le mana o le tautotogo, o le faʻatonutonuina o Rigel, o le sonnopper stockpper ma le faʻatonutonuina (poʻo se eletise eletise (poʻo se eletise eletise). A o le tapunia o le faitotoʻa, o le kulimi kulimi ua faʻalauteleina i le tautotone mai le tautotogo ma i lenei tulaga ua mautu ma le laulaufaiva o le sosolo i le sosolo i le sosolo i le sosolo i le sosolo i le sone Afai o loʻo i ai le voltage, o le stopper e tosina mai i le sonenoid, ma o le lokaina o le paʻu e mafai ona aveese e ala i le liliu o le 'au, o loʻo tuʻituʻi le tautotogo. O le 'olo o loʻo tumau pea i autafa seia oʻo ina toe poloka ai le reguel e le uafu i le sonepper. E tupu lenei mea pe a fai o le faitotoa o le faitotoa. Ona ootia lea o le pule o le loka i totonu o le loka ma tapuni le tui o le microswotch, o le Controller e tuuina atu se faʻailoga o le softll.

O le poloaʻiga mo le fafagaina o le tau i le pule o le tagata e mafai ona tuʻuina atu le faʻailoga o le tagata, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le leitio, faʻamau, ki pe mai le keyboard pe mai le keyboard. Mo se faʻavae se faʻavae, o nisi faʻafiafiaga mai le faʻauooga galuega. A itiiti a o loʻo faʻatulaga slirales mai Cisa, IOE, YU. Faasilasila le ala o le pulega o le alatoto pe a tapunia le faitotoʻa o le malosi o le eletise, ma e ala i le faʻatagaina tino e tosoina le loced cugeel. A tuʻuina atu le voltage i le faʻaupuga o le tautotogo, ua faʻamalolo ma toe faʻafou le tusi o loʻo i totonu o le loka i totonu o le LCEC-Al.

E tele tuʻufaʻatasiga o faʻailo ma autosu. O lea, i le taulaga o le 7818 faʻataʻitaʻiga mai le IOE, e mafai e le gatafaalata tele ma le fesoasoani a le eletise, mai le ki po o le faʻasologa o le loka, ma ua leva ona pulea e le loka poʻo le ki. AB faʻataʻitaʻiga o le 809 faasologa mai le Effeffs (Siamani) Locking Rigle Fesoasoani pe a o le faitotoʻa faitotoʻa, ae mafai ona e tatalaina le loka na o le faitotoʻa. A aunoa ma loka eletise, e le fesoʻotaʻi ma le au loka a le loka, ma e le aoga le faataʻitaʻiina.

E mafai ona faʻaogaina ni loka eletise e mafai ona faʻaogaina i le romary poʻo le faʻamalosiʻau poʻo se tulaga faʻapitoa o le conrecy cylinder poʻo le suctonetism, e le o mafaufauina i lenei tusitusiga).

O loʻo iai le Mottise ma luga o faʻataʻitaʻiga o le lokaina o masini ma se eletise eletise. Clopled i tulaga e le ese mai loka masini. E i ai faʻataʻitaʻiga mo le faʻapipiʻiina o soʻo se ituaiga o faitotoʻa: agavale ma le taumatau, tatalaina i totonu poʻo fafo, laupapa, alalaloa, o le uʻamea ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika ma le palasitika. O le tele o faʻataʻitaʻiga e leʻi oso i luga o le taʻavale o loʻo faʻaaoga i le faʻateleina o le polokalame lokaina. O luga o loka e tutusa ma a latou "uso". O i latou uma mai fafo o loʻo i ai i fafo o le loka cylinder ma le ki e tatala ai le loka i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma i totonu o le bochaliacal button. Tele lautele faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, tautua 5513 mai IOE) O loʻo iai le le fiafia ma mai totonu, ae o le ki e mafai ona lafoina.

I se faʻaopopoga, o loka uma e mafai ona vaevaeina i "masani e tatala" ma "masani e tapunia." Mo le tulaga muamua e aunoa ma le sapalaiina o le voltage, o le loka o lo o i le setete tatala. I le "masani tapunia" i se tulaga malosi, o le faitotoʻa ua lokaina. Muamua e lelei pe a manaʻomia le vave fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le afi. Ae e faigofie lava ona latou tatala pe a e solia meaai. O le lona lua e sili atu le faʻatuatuaina mai le manatu o le saogalemu, ae o le isi faʻafitauli e tupu mai ia i latou: Faʻafefea ona alu i totonu o le fale pe a tape le eletise pe a tape le eletise? Pa faiga ma le tutoʻatasi tutoʻatasi ma o tatou ola faʻaolaina, ae manaʻomia foʻi ona mulimuli ia i latou. E masani lava, batteres po o maa voltage 12b o loʻo faʻaaogaina mo le pa puipui. E i ai faiga ia o loʻo faʻaalia ai e le faʻailo malamalama o latou lafoai. O se taua taua mo le filifilia o le loka faʻataʻitaʻiga o le umi o le umi o le galuega autu. O lea, o le "Bulldog-10" loka o le OkB "Sese" manaʻomia le suiga o maa na o le 1 taimi, ma le "trim" o le 1 taimi "o le 1

Ae o le ulu maualuga o le tagata faʻaaoga o le faʻafitauli o le faʻaaogaina i totonu o loka o ato masini. Afai e faʻaaogaina, o le ki lelei o le a vave tuʻuina vave le nofoaga o le loka. Iesley Rigel agai mai le ki, o le a la le mea e tape ai le eletise eletise o le auala? E masani lava pe a tupu lenei mea, pe a o le ki o loʻo tupu, o le saogalemu o le electromonical loka e le maualuga atu nai lo le masini. Afai o le loka Regigeel tutoʻatasi ma galue naʻo le ki (faʻataʻitaʻiga7818 mai ISEO), ma le fesoasoani o le eletise, o le a tatou o ese mai ai le ki ma le kata) . I le taimi lea e tumau ai le fesili o le auala e alu ai i totonu o le fale ma le le mafaufau i le eletise eletise. Faafitauli e foia i auala eseese. I soo se tulaga, i faʻataʻitaʻiga mo faitotoʻa faitotoʻa, toetoe lava o uma tagata gaosi oloa mo le mafai ona faʻapipiʻiina o se unitine uila. Aofaiga o le pe leai - o le tagata e filifili.

Matou te toe fai e toe faʻamanatuga faʻatasi o le loka electromecal na o se vaega o le electronics ma e le faʻaaogaina eseese. I le faʻataʻitaʻiga, o le "electrocum" e taʻu o se feʻau e suia i se eletise eletise, ma eletise eletise. Ona o lenei, fenumiai e masani ona aliaʻe, talu mai le tau o le loka o le 2-3 taimi e maualalo ifo nai lo le tau o faʻaauupegaina atoatoa. O le tau o le lokaina o le faʻaaogaina mai le $ 20 i le $ 250 (taugofie oloa mai Rusia ma Astheast Asia, sili ona taugata o le $ 200-400.

Lokaina loka. Extsictive loka o loʻo faʻaaogaina ni eletise (paoa e masani lava 24v), e oʻo atu i le gaoioi o le gegl. O lea, i le faʻataʻitaʻiga 8120 (o loʻo aveʻesea ai le faʻailoga i totonu o le afi, ma faʻalautele i lalo o le gaioiga o le tautotogo, ma i le Model 8154 ua aveʻesea e se afi eletise. 5525 o le afi afi afi afi le gaoioi o le lua o Rigleels i le taimi e tasi. E faigofie atu mo se vevela taʻavale, inisinia ma swanging rub, lea e manaʻomia e loka faitotoʻa faitotoʻa (mo faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga mai le Efefes). O le gaoi na saunia ai se taumafaiga taua tele i luga o le paʻu, ma le mea mulimuli o loʻo fusifusia ma le faigata tele. Aemaise le hacking worm drive pe a nanaina i totonu o le olaola. O loka na loka e mafai ona faʻailoa atu ia latou lemu lokaina - e tele sekone.

Na o le 'au O lenei vaega e laititi lava. O loka e i ai se tofa uʻamea uʻamea, o le a le taimi e tuʻuina atu ai le voltage i fale. Manaia tulaga loka loka, tatala le faitotoʻa e le mafai ("Hort" mai le "Huni-Matro"). Talu ai o nofoaga o le maota i fafo e le vaaia, e le mafai ona tele. O i tatou o Lona malosi ma le vaivai. Afai e tupu se mea i le eletise eletise ma e leai se tasi i le fale, e tatau ona gagau le faitotoʻa. O le a le masani ai, o le faigofie o le faʻaaogaina o le faʻateleina o le le mautonu ma le ki, ae o hack tetee o loʻo faʻaititia ai.

Eletise eletise. O le autonotoo ma le eletise eletise, o poloka o loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻaopopoga i loka masani. E lua polokalame mo le faʻaaogaina o ia laʻasaga. Muamua, e faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa nai lo le 'olo o le' olo o le 'olo (ipu ma pu mo Riglels), ma latou polokaina le maʻa i le tulaga faʻalauteleina. O mea na e maua ai a latou oloa - Steel faitotoʻa ma Caisa Caisa Caniles. Sesame. O loʻo iai pea le loka loka o loʻo faʻapipiʻi i le faitotoʻa faitotoʻa. O lena, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga o le 142hz6 ma 342hz mai le Efefeff. E tusa ai ma le polokalame lona lua, o le lami e faʻapipiʻi i le faʻasologa o le au fai pese i le faʻateleina o le faaluaina o le lokaina (fai mai, o le MMCode system mai mottleura, Italia). I lea tulaga, o le faʻaogaina o le au atamamai e le mafai ona "le mafai ona taua": O le auala talafeagai fou e le ese mai le le le taliaina, lea e faigata ai ona galue le tagata e le musuia.

O le a le mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai o se "Pule Sili"? Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i faitotoʻa faitotoʻa, ona tatau lea ona iai se taua talafeagai o le malosi, teteʻe e faʻamataʻu. Manaoga mo electromechanical loka e tutusa tutusa. Faʻatau se loka, aʻoaʻo pe o loʻo faʻamoemoe e faʻapipiʻi i faitotoʻa faitotoʻa, i luga o le mea sese poʻo le uamea.

Toulles ma se eletise eletise e le mafai ona taofia le suia o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le afi o le Rigel e mafai ona toilalo ona o le sologa lelei. Afai e tapunia le faitotoʻa, o le loka o le a leiloa le tomai e otometi ai ona otometi. Soʻo se faʻalavelave i le kiona poʻo le va i le va o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le penin box o le a faʻamatala e uiga i le faʻagaioiga o le masini. Loka masini, e ui lava e le o le mafanafana, ae o nisi taimi e sili atu le faigata.

I luga o taamilosaga mamao

E mafai ona aoina vaega vaega mo se Scois oe, ma e mafai ona e faʻatau le laina atoa lea ua uma ona latou fausia. O ia masini e taʻua o le tutoʻatasi loka masini. O le latou lumanaʻi o le "paleni" o vaega uma o le system (leai se manaʻomia e gagau le ulu, pe o le mea e talafeagai mo le isi), ma dricacks faaonaponei. E i ai le autasi ma le "sytthllerclleclecer". Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "NABVA" masini (NPVF "faʻavae"), faʻatapulaʻa faʻataʻitaʻiga ma se ki lelei i le taimi (30-90c). Afai o le tapulaʻa e lelava, e mafai e le masini ona maua mai gaioiga nei (Vial): Faʻamalosi SIren, fai se valaʻau i se telefoni feʻaveaʻi poʻo le faʻaoʻo atu o le lingere

Filifilia

Faʻataʻitaʻiga Ituaiga o faitauga Sapalai voltage mai le vaega autu ma mai i le backup mana eletise, i Autu Gaoioiga Sone Le numera o ki i totonu o le pusa, PC. Vaʻai o se masini loka masini Faitau

Barbell

Tau, $
"Hort" ("Yuni-Fort", Lusia) Maualalo 12-18 / 4.5 I luga o1m 4 (taimi i le 600) Moorse poo le tiute - 220.
"Bulldog-10" (Okb "tafailagi", Lusia) Keychain paʻi-manatua, faʻaititia 9 (O le Autononous meaai na) Tusa i le 1 mita lima Oti, Cyllinder 20000. 130.
"Sesame"

("Sesme", Lusia)

Stat stal. 12 Tusa o le 6 mita fa Tupe tupe - 200.
"Picar 95G200"

("Shoar", Lusia)

Stat stal. 12 Tusa i le 10 cm 5 (taimi i le 200) Ova luga 30000. 287.
HT24euro.

(TESA, Spain)

Maneta pepa 6 (Autononous meaai na) Fetaui Tusa i le 1000. Tupe tupe - 365.

, ua gauai atu i lona tulaga atoa. Fordenno: I luga o le ituaiga faitauga, o le numera o le toe maua mai i le faʻailoaina o le faʻailoaina o le faʻaaliga, o le agavaʻa e faʻafesoʻotaʻi ai le faʻamalologa o le saogalemu.

O faigata autu i le faʻapipiʻiina o le faʻapolokiki loka e tupu i le tulaga o le ofiina o le paʻu uaea i le faitotoʻa o fafie. Mo lenei mea, atonu e tatau ona fausia ala ane i le alalaupapa i le lautele o le faitotoa. Ona o faafitauli ma le sapalaiina o le sapalaiina o le eletise, e sili atu le "tausi" i le faapipiiina o le 'olo tusa lava ae le i faatauina le faitotoa.

Afai o le faitotoʻa o loʻo i luga o le faʻatulagaga, faʻailoa mai le gaosi oloa e te fuafua e faʻapipiʻi ai se mana loka. Ona fai lea o faamuamua e le kamupani mo le uaea, faapea foi ina ia le o ia le mamanu o le faitotoa. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le loka i luga o le uʻamea faitotoʻa, ia mautinoa e talanoa i ona tagata gaosi, latou te faʻamagaloina pe a mafai ona faʻavaivaia le uaea ina ia aua neʻi faʻavaivaia le uaea i le uaea o le faʻaolaina.

E sili le tuʻuina atu o le faʻapipiʻiina o loka loka lokaina e se kamupani faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o le ulufale mafai. O le tau o se auaunaga faapena i Moscow e tusa ma le $ 20. E le gata i lea, o nisi o tagata gaosi oloa o loka e ave ai se tusi ia i latou pe a faapipiiina a latou tagata faatau faatagaina.

Faʻataʻitaʻiga o locks ma eletise eletise

Faʻataʻitaʻiga Ituaiga o Castle Sapalai voltage, i Matamata Ituaiga o mea lilo Foliga Tau, $
"Malysh 7" ("Atos", Lusia) Electromechanical 12 Tupe tupe Ogāumu Taumafaiga a Rigel i luga o le vaega- 12000n (1200kgs) 55.
17685.48.A.C5 (Caisa, Italia) Electromechanical 12 Tupe tupe Supoid Eletise e mafai ona cetch, 4-Port Riglel 130.
8120 (Kolose, Finelani) Afi Aua. Tupe tupe Ogāumu Polokalame o le tatalaina o le suiga o le 2-15 s 700.
DL-3 (komax, Korea) Electromechanical 12 Ova luga Ogāumu - 37.
El-370A (Ming-Yang, Taiwan) Electromechanical 12 Ova luga Ogāumu - 26.

Electronics i Dorsor

O le a le loka faitotoʻa faitotoʻa, ae o tagata e faitau (faitau) ua manatu o se maofa. O le mea lea, o le tagata faitau o se masini e iloa ai le faʻailoilo o loʻo tuʻuina atu, o loʻo sapalaiina pe o le leitio auala, pe a fesootaʻi ma le faʻailoga o le keyboard. Faʻamaonia fale e sili atu le faʻaaogaina o le faʻafesoʻotaʻiga mamao tagata faitau (faʻaititia, leitio auala). E eseese i latou i le faʻailo a le faʻailoga o le faʻalauiloaina (leitio galu i le taimi o vaega o le 125khz, 13.56 mhz ma le numera o loʻo maua) ma le faʻapipiʻi metotia. E mafai se auala e mafai ai (o le masini ona sosoʻo mai i fafo atu o le faitotoʻa poʻo le faʻailoga i lalo o le valaʻau o le telefoni, o le elemene o le teuteuga, isi) ma natia (i totonu o le puipui).

O le fesoʻotaʻiga ituaiga o masini e aofia ai magnetic card tusi faitau, Vigand Cards ma Anger-Memory Connedcabs, e faʻafesoʻotaʻia) I le "vaega tumaoti", o loo faaaogaina pepa latalata, lea e sili atu i le anagata ma laei tetee pepa maneta ma mafai ai ona e reprogram le code (lea e le mafai ona faia i kata Vigand). O nei kata pepa. O le tagata faitau na gaosia le eletise eletise o se taimi. Afai e te tuuina se sui sui pepa i le gaioiga o le tagata faitau, o le sipisisi o le sipisinisi, ua fausia i totonu o le kata, ma le tali a le elemene elemene O le Tual-Memory King Rings auai i Tekonolosi feutagaiga - e tatau ona latou faʻaaogaina lelei i le tagata faitau, ina ia le masani ai (pei o le au faitau, latou te masani ona faʻaaogaina, latou te masani ai i totonu o fale o taulaga).

O tagata faitau o le BIometric o loʻo faʻaaogaina ni masini, e tusa ma le tele o tagata tomai faapitoa, o le a vave ona maua ai le lautele faʻaaogaina i aso uma o le olaga. O le faʻailoaina o se tagata i ona foliga o siʻomia (poplila stone o tamatamailima, foliga foliga ma pulumu lima, lagona o le iris, o le ata o le iris, dn (ma isi mea). Pe a faamutaina, o le tamaloa e avea ma ki. O le lisi o faʻataʻitaʻiga o le BIOMALIC RAINTER e tele naua. O le tagata faitau o le Scanner o se vaega o le tele o Biometric Access Provice Systems, The Neperir, The Nepeclep, Generas) Egelani), lg eletise (Korea i saute). I totonu o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻauigaina tagata atamamai (Pammm geodtry Reader mai le American Party Regiction Systems), Dacyloschop, INMERSP, INMERSH FOʻI (OMSKER, INMERY, Preykey Storetry (OMSKER, INMERSH STARD, Iapani).

O le a le ituaiga o faitauga e sili atu ona faʻaaogaina? Tali: Faʻafesoʻotaʻi. O leitio auala o le le faʻatagaina gaioiga e taugofie ($ 50-60), e faigofie ona faʻagaioia, ae latou te manaʻomia le au tautua. O le atoatoa a lo latou vetena e mafai ona "nana" i lalo o le faitotoʻa e nofo ai ma teuteu ata, laupapa laupapa, sipelataulimaina. O faʻailoga o loʻo i ai e manaʻomia tele ona o loʻo latou manaʻomia le avanoa tuʻusaʻo o le le fiafia i le tusi faitau. Faatasi ai ma le latou nana faʻapipiʻi i luga o le pito i fafo o le faitotoʻa o loʻo tumau i le tamaʻi laʻititi (smameter 1-2 mm) pu. O le latalata atu i le au faitau ma le faʻailoga o Ray Ray e sili atu le faʻatuatuaina, ae o le tau o lenei metotia e maualuga atu nai lo le $ 150-200. E mafai e tagata faitau Biomeric e maua ai le maualuga maualuga, ae o auala tele ma e maualalo ai anti-vandal saogalemu.

O tulaga lelei o faʻailoga e aofia ai le lavelave o le le faʻatagaina o faʻamatalaga, vagana o lo latou tagata e mauaina e matua faʻanoanoa lava i lalo o le faitotoʻa. O latou uiga lelei o a latou galuega e le faʻalagolago i le pitonuu ma puna o electromagnetic e le faʻatagaina poʻo uʻamea. O le isi tagata faitau e manaʻomia ona faʻaesea mai le talita o le uamea. O lea, pe a faʻapipiʻiina le sui o le sui sui vxs-5 i uʻamea fausaga, visuaga (Isaraelu) faʻaaoga le faʻaaogaina o se le-metal-login ma le mafiafia o le 1cm. O ia masini faapena e mafai ona nofouta ma vavalalata vavalalata malosi (mo se faʻataʻitaʻiga, i le lifi maualuga i tua atu o le puipui). I nei tulaga uma, o le tagata faitau latalata o le a galue, ae o le tele o gaioiga o poloka o le a faaitiitia tele (nofoaga o leitio i le tele o pasene).

Ina ia puipuia le numera faʻailoga e puipuia ai le faʻamalositino o le dynamic code. I se faʻaopopoga, o le numera moni o loʻo faʻamatuʻu atu ina ia mafai ai e le faʻatulagaina o le kitaraina o le ki. I se faʻaopopoga, o le numera saʻo ua toe faʻaleleia e le matematika gaosi. O le faʻaaogaina o le faʻailoga e leai se uiga, pei ona le mafai ona vavalo le mea e mafai ai e le isi tulafono ona faʻaalia le loka muamua (le faigofie o le faʻailo muamua O lenei tekonolosi o loʻo faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le "Bullldog-10" Caples mai le "Pricial" Ok.

I totonu o le au fai i totonu e sili le faʻaaogaina o le laititi ma feololo-faʻailoga faʻailoga (e oʻo i le 13m). FAʻAALIGA O LE SUIGA O le vasega e manaʻomia se siʻitia i le mana faʻailoga, o le faʻaopopoga lea o le aofaʻi o le aofaʻi o le ki-faʻailoa, o le manaʻomia e faʻaaoga ai le ola o le masini. I le faʻaopopoga, o le lamatiaga o le faʻailoaina o le tuai ma leitio faʻateleina, ma o le loka o loʻo ulo i le auala e ona.

O le isi mataupu o le olaga ua faʻaalia manino ai le faigofie o le faʻagaioiga o le ulufale atu i le eletise eletise na tuʻuina i le eletise. O le tasi le tamaʻitaʻi na teʻa na manaʻo i ai i le faʻaaogaina o lenei masini "tautua ulufale" mo se maile i lona maota. O se loka talafeagai, latalata atu le tagata faitau ma otometi faitotoʻa amata na faʻapipiʻiina i luga o se tamai faitotoʻa o le lole o lomi, ma le ata autu na tautau i luga o le maile kola. O lea, na maua ai e fagafao fagafao fagafao le avanoa e alu ai Savali i le togalaau i soo se taimi talafeagai, ae le o le faalavelaveina o tagata e ana.

O le taua taua o le faitauga masini o se faʻataʻitaʻiga ituaiga (metotia o le utisi ma faʻamatalaga faʻasalalauga taualumaga), lea e lagolagoina. O le ulufale atu i le ulufale atu e mafai ona faʻaogaina le faʻaaogaina o le sao o le ulufale atu i ni protocols - wiegmand, Rs-485, RC-232, Eterut. O le mea e sili ona taatele - vigand (wiegmand). O loka o Wawton, o le mea moni, ae le o le taua tele o le mea e faʻaaogaina, ae afai o le lumanaʻi e manaʻo e tuʻufaʻatasia le uafu e tasi o lenei faʻalavelave.

E le o le skoud uma fesiitai maualalo vevela ma maualuga le susu. Peitaʻi ole vaega o vaega taʻitasi o loʻo atiaʻe faʻapitoa mo galuega i tulaga ogaoga (faʻataʻitaʻiga, Ominae saʻo mai i matu ma Miniproox mai le autasi. Afai o loʻo e fuafua e faʻapipiʻi se masini eletise poʻo se tagata faitau i luga o le auala auala, suʻesuʻe le oloa tusifolau ma ia mautinoa e mafai ona malo ai le tau ma le tau.

E i ai le saogalemu i fuainumera

O a ni faʻamoemoe mo le atinaʻeina o loka o le faleaiga a le aiga? E ono tumau tagata poto i le lumanaʻi o le tuʻufaʻatasia o faiga e valaauina i aso taʻitasi o le olaga "i le fale atamai." O se lavelave o mea a le aiga ua faʻatasia e se masani masani mo le faʻagaioiga o faʻamatalaga. O le taimi nei lavelave o le a le toe lokaina tagata taʻitoʻatasi, o le a avea ma vaega o le tasi faiga mo le mataituina mamao avanoa, faatasi ai ma vitio mataitu, afi, moli, ma isi O faiga o le atamai o le olaga lagolago o le a tatou taʻu atu i potu laupepa nei.

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "Anam Commams", "Armo Sete", "Sesmal", "Yuli-Forces Coussimations i le fesoasoani a mea.

Faitau atili