I le ala i le atoatoa umukuka

Anonim

O le a le mea e manaʻomia ona e iloa, alu i le faleoloa mo mea fou umukuka fou? Tali i mataupu sili ona taua e aliaʻe mai tagata faʻatau.

I le ala i le atoatoa umukuka 14343_1

I le ala i le atoatoa umukuka

I le ala i le atoatoa umukuka

"Uekuka" Matualiil e le mafai ona faʻamalieina. I le taimi o le faʻaaogaina o lenei potu, e mafai e se tasi ona tusia se tusitusiga atoa. O le asā tatou te manaʻo ai e taulaʻi atu i mea ma tekinolosi e faʻaaogaina i le gaosiga o le umukuka meaafale, faʻamatala e uiga i o latou tulaga lelei ma le le mautonu.

Aisea ua e manaʻomia ai nei iloa? O le faia o se filifiliga malamalama ma aua le faia se mea sese pe a faʻatau, aua e tatau ona e faʻaaogaina meaafale e le o le tausaga. Ua i ai i Ukkuchon ana mea lilo e uiga i faʻasalalauga mate e leoa e ala i le valaʻauina o tatou i faleoloa. Ioe, o nisi atamai i le uluaʻi e foliga mai e foliga mai ua le mafaafitia ma le taua, ae mai ia i latou lava aso o lou mafaufau e faʻalagolago iai. E aunoa ma le faafoliga e faʻamaeʻaina le inisiua o le autu, tatou taumafai e tali le sili ona taua ma masani fesili e tupu mai i tagata faatau.

Tatou amata i le AZOV

O ni nai upu mo i latou e le masani atoa i le faiga o le filifilia o mea teu mea teu oloa. Ae e te leʻi alu e faʻatau, e tatau ona e fuaina le potu (e le gata o le umi o le puipui, ae o le maualuga o le taualuga) ma le tele o loka) Pe o le ae faatauina le fauina o meafaigaluega, ma isi. O le umukuka pusa e masani ona aofia ai i lalo ma luga o kapoti i lalo ma luga o le kapeneta i le maualuga o kapeneta. O aitema taʻitasi o se atigipusa ma puipui, faʻaaogaina i faitotoʻa, malutaga poʻo le auvae. Tele taimi e masani ai, nofoaga puipui e fausia i se laina, ona e faʻatonutonu loa lea o le aliʻi e tasi. (O mea leaga o umukuka ulu ma auala o le faʻatulagaina o meafale mafai ona maua i le tusitusiga "E le faigofie le filifiliga".) O le a e filifilia se mea sili atu pe le talafeagai mo oe lava. O le taimi o le a oʻo mai mo se tala faʻaaoga mo le tagata faʻatau ma tusia se uctotifika suʻega umukuka, o le a faia pe i luga o se komepiuta faʻaaoga ai se tasi o polokalame faʻapitoa. O lea, o le autau mo le iloa!

Togafiti

Nei o le sili ona lauiloa (moni ma le faʻatusatusaga o mea) vaega o le umukuka headset. O le upu lava lea e tasi "e valaʻauina ai mea uma o loʻo tu i le itu tauagavale o meaafale, o lena, o faitotoʻa (tutuli, slazed pe faʻaseʻe) ma le laʻau o le au faʻatau. O le taumafaiga lea e foliga foliga foliga o le umukuka ma i le taimi e tasi e faia ai le faʻavae matuia o aʻafiaga o le aiga. O mea mai i ai mea, vaega o loʻo faʻaaogaina ma tekinolosi e faʻaaogaina i le gaosia o vaega foliga foliga foliga foliga foliga, o le tau o le faʻavae atoa ma le tau o le umukuka i le faleoloa o loʻo faʻalagolago tele lava.

Mai le vaega o le manatu o manatu, e masani ona vaevaeina le lua ituaiga: mautu ma mautu. O le mea muamua na faia o se mea e tasi, o le lona lua, e aofia ai le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi (o le sipela e igoa o le laulau), mai le lua, ma tuʻufaʻatasiga e mafai ona eseese. E mautinoa lava fetalai pe o le a le ituaiga e sili atu, e le mafai, e iai tagata uma e iai a latou sao ma le le atoatoa. Faʻataʻitaʻiga, Faʻataʻitaʻiga o Faʻavaʻa ina ia mafai ona sili ona aulelei i totonu lea ina neʻi mafai loa ona tuʻufaʻatasia taimi e tuʻu ai le faʻapipiʻi i taimi uma (ma le uamea o loʻo feagai ma le uʻamea malamalama. O le mea taua o se laina, tasi-fasi pito i luma o loʻo mafai ona faʻamamafa i luga o le tele o mea (mata poʻo le pupula pe faigata pe faigata, teuteuina i se fesoasoani). O ia lava suiga e faigofie e tausia ma aoga tele.

Tasi le vaega e faia i le tele o tulaga mai slab mea ma MDF. O loʻo feagai ma le ata o loʻo feagai ma le laulu, palasitika poʻo le vene. O ogaumu masani masani mo le gaosiga o umukuka e masani ona le faʻaaogaina, e masani ona faʻaaogaina mo le fausiaina o ni o latou tauemuga, pito i luga ma lalo. Afai e te filifilia se faʻataʻitaʻiga ma le aufaʻatau mai le chipboard, ua ou gauai atu i le sili ona lelei o latou pito o loʻo faʻapipiʻiina. (O lenei fono e talafeagai mo i latou na filifili e laveaʻiina pe faʻatau oloa i soʻo se tasi e le o le sili ona lauiloa o le tau, e le mafai ona e popole i ai. e uiga i le lelei o le faʻagaioiga o le faʻaaogaina o suʻega, aua masalo na latou faia ai se tasi o le atoatoa Europa o le European Borgedons poʻo luga o mea lelei faʻaulufale mai i Rusia. le mafai ona tetee atu i le itu a Aperaamo ma isi masini. O pito o le tele o le vaega e sili atu le tapunia (vai vaivai) ma le pvc lipine pe mai i le lava Melamine. E tusa ai ma lenei tekonolosi, mo se faataitaiga, o le sulugatiti o Tai ma Mia Modes mai Aran (Italia), Insura "ma" CALRACE ".

O le isi auala e gaosia ai le gaosiga o le feagai ai ma le chipompo o le palasitika e ala i le lafoina o tekonolosi. E faʻatagaina oe e tapunia le puipuiga malu e le naʻo le foliga o le ipu, ae faʻapea foi le tasi pe lua pito i luma. (O le mea o totoe, e aofia ai le pito i luga ma lalo ifo, tapuni uma le lipine tutusa.) Mo clavding, e taua le mafai ona fafagaina maualuga le mamafa. O tumutumu o pito i totonu o se auala faʻapena, lamolemole ma, i le ala lea, e manaia tele le paʻi atu. O lenei metotia o fale gaosi mafai ona iloa lelei atoatoa, ae le tatau ona galo se tasi o soʻo se faigata o le tekonolosi faʻagasologa faʻateleina o le totogi o le oloa. E aofia ai faʻataʻitaʻiga e mafai ona aumaia e le "Fonac" faʻataʻitaʻiga mai le euro o le Euro Boacky, oso mai Aran, Tele oloa gaosia i lalo o le igoa igoa "Zetta umukuka".

I nisi tulaga, o le laupapa laupapa o loʻo feagai ma le mafiafia o le vevela-faʻataʻitaʻi palasitika (o loʻo taʻua foi o le fau). Achetoba o loʻo puipuia lelei pito, faʻaaoga le amminim talaaga. O le iʻuga o se faʻafitauli e le masani ai. E tusa ai ma lenei tekonolosi, "Vila-M" mai le "Punaoa", Lusia Gilian), ma nisi oloa o le aiga gaosi ". KSLOV, totonu o le auvae uamea, lea e latalata i le faigata o le totonuga, e mafai ona toeititi lava o ni mea, ma le vali atoa: ma isi.

Tele fale, o loʻo taua i le mea e fai ai laupapa, o le mea moni e faia e le tasi o le laupapa e tasi, ae laina ma le mafiafia ma le mafiafia o le 0.4-1M (e faʻatatau i le fafie. Sa masani ona faʻaaoga ni ituaiga taua mo le maeʻa: butry, cherry, beech, oken, ma isi, e tusa ma le $ 1,000 mo le $ 1,000 mo le mita o le mita. (Sampling of Sweet Claries o loʻo feagai ai ma luga o luga o le lavini faʻataʻitaʻiga o le fale gaosi Rusial o loʻo i ai i le faavaa o le fafie .

O le lona lua famaga mea na faʻaaogaina mo le gaosiga o umukuka o le MDF. O le manuia tele o nei 'afa maualuga e maualuga le malosi, lafumanu tetee, uiga tutusa o le fausaga ma le mama o meaolafaga oona. O le MDF e feagai ai ma PVC ata poʻo le ufiufi vai poʻo le vali ma lacquer. O le ata tifaga o loʻo faʻaumaina o le sili ona technologically faigofie o le sili ona tamaoaiga. Umukuka ma stetchades mai le MDF / PVC mafai ona maua i le faʻataʻitaʻiga o le tele o fale gaosi oloa "Lapataiga--ala" ("Judanth", "Orchid" ma le "Melissa").

E masani ona ufitia le SDF mai le MDF i le vali po o le enamel. O luga e mafai ona lamolemole poʻo le toomaga (e fatuina masini fai pisinisi, o papatusi o loʻo i le fale gaosi), matua poʻo le susulu o le a le tele ma o le a le tele ma o le a le tele o mea e faʻaaoga. O le tele o vaega, o le sili taugata. O le sailia o mataupu i luga o le lamolemole tofo, o le a ausia o se faʻataina o le tulaga (o nisi faʻataʻitaʻiga o le Rusia-Siamani falefaigaluega "). Aemaise le tele o le tele o umukuka i le faʻataʻitaʻiga laina o le Czech fale gaosi hanak (Halina, premin, prog, etc. Tasi pe lua faʻaputuputu ma valiina ma le lacquented Tractaides o loʻo gaosia toetoe lava o le tele o tagata gaosi oloa Onapo nei.

O Pepa MDF e faʻatagaina tatou e faʻatinoina i le tino feololo, ae o le totoa foʻi (mo lenei fale gaosi, ioe, e tatau ona iai ni meafaigaluega faʻapitoa). E masani lava, o le umukuka ma le punou pito i luma mai le MDF o loʻo ofoina atu na tagata gaosi oloa na latou faia ni faʻaupuga. O se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga e mafai ona aumaia e Galaxie mai Hanak ma Oktawa mai le forema.

I nisi tulaga, o le MDF e mafai ona faʻaputuputu ma le veneer (loreta mai hanak; clgia mai le ett et al.). O le maualuga e taugata tele, o le a le faʻaaluina o le a faʻaalu e le aoga - o meaafale ma meaafale ma foliga foliga laupapa ma i le taimi lava e tasi.

Faʻavataga Suiga na faia mai le faʻavaʻa ma le soatau (faʻaopopo) mafai ona aofia ai mea eseese i ituaiga uma o tuʻufaʻatasiga. Le tulaga tau tamaoaiga o le tuʻuina atu o ia oloa - O le faʻatauina o le taumafaina o mea ma, o lona uiga, e faʻaititia le tau o le oloa mulimuli. I le tele o taimi, o le tekonolosi o loʻo taua i lalo (faʻatagaina aʻu e le bood - Polofesa tusipasi o loʻo tusia). O le faʻavaʻa o loʻo alu i fafo o le fa muamua-tipiina fasi o le mafiafia o meaafale mafuaʻaga, i totonu o togatotogi o le manifinifi o le laupepa pepa ua faaofiina. O le fua faatatau o le mafiafia, mo se faataʻitaʻiga, o: 18: 8mmma. O vaega uma e lua e faia i le tasi mea, fai mai le faʻasologa o fafie (faʻataʻitaʻiga mai le "lototoa", Ukraine, ma le tele o le Oak, o Romas " Aconia Rairay, Iris mai Ginova, Italia, mai le Cherry Custop) poʻo le MDF (nisi faʻataʻitaʻiga o le fale gaosi).

Ae masani ona i luga o le tasi foga o mea eseese lua tulaga eseese. O se tasi o le tele o tuufaatasiga o tagata gaosi igoa o le "Array ma Veneer", ua faia le tino i se faʻasologa, ma o le Poullene o le 'aʻai. Fai mai, o le suā o le EMalia o loʻo faia mai le elt ua faia e faʻaaoga ai se faʻasologa ma vene o le chestnut; "Emma" mai le "eurokinfffictre" - o se faʻasologa ma le vene o le oak; Faʻavasegaina ma papa o le faʻataʻitaʻiga "Latina" mai "Ial-Kachin" (Brachin "(Corray ma Veneer Ash, Counter i lalo o le matafaga. O le isi emo o tuufaatasiga: Veneer i luga o le Plylene - mai maa taua, ma se faʻasologa e faia ai le faʻavaʻa, mai le taugofie, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, arters, oona, ma isi. O lea tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina, faʻataʻitaʻiga i le faʻataʻitaʻiga Sisi mai le Edel: O le faʻavaʻa mai le faʻasologa o Linden, vali i le lanu o Cherry, o loʻo laga le faʻailoga o le cherry. Peitaʻi, masalo o le masani masani o mea i luga o pito i luma o le pito i luma - MDF (laina ma ata tifaga pe vali) faʻataʻamilomilo) i totonu o le Chippon) totonu. O faʻataʻitaʻiga ma lea metotia o loʻo avanoa i le tele o le tele o toetoe o le atunuʻu atoa-tulaga gaosi oloa.

Ma atili. Filifilia o meaafale mo le umukuka, e te le gafatia sina faʻataʻitaʻiga. I le amataga, na avea ma foliga foliga mai e fausia ai ni tupua mai elemene ma fausaga o mamanu eseese ma lanu. Ua saunia lelei fofo i lenei mataupu mai le "umukuka teuteu", "punaoa" e aunoa ma le avanoa e faʻaaoga ai auaunaga o le kamupani, o meaafale o le Ou te fiafia i ai. O le a ia fesoasoani ia te oe e sau i luga ma se mea fou ma manaia.

Tulimanu

O le itu, maualalo ma pito i lalo pito o le umukuka meaafale (ma le tuusaunoaga o laupapa o fafo kapoti) e masani ona faia o le 16-18m mafiafia, ua uma pe na o ma le mekasini. O le ae ole atu pe aisea. Muamua, aua o se mea faʻatau mamao, ma faʻaaogaina, tagata gaosi mafai mafai ona ofoina atu tau totogigofie. Faʻalua, o meafale tuʻufua e le o faʻamalosia ai se siʻitia o le dynamic avega, e le pei o faitotoʻa e tatala lava ma tapuni, ma le faʻailoaina o toʻilalo, e tatau ona foliga masani. Amnogie Conneral Pam o loʻo masani ona puipuia mai i fafo atu faʻamalosi, talu ai e latalata le tasi i le isi.

O faʻamatalaga i luga o le umukuka meafale o le a matua le fiafia lava pe a leai mo le tasi le faʻagasologa: i le auala e mafua ai, o le tau mulimuli o le kapeneta o le masini malo e faʻamoemoe. E i ai le fiafia ma le sili atu le fiafia. O auiliiliga o le muamua o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi ma le fesoasoani a keue i totonu o le fale gaosi tulaga (i luga o le faʻaaogaina faʻapitoa, ma le loloto o le fua o le tuʻusaʻo o le tuʻusaʻo, ma isi. O le lona lua na aumaia i le fale i le tagata faʻatau i pusa mafolafola, ma e tatau ona e aoina i latou e faʻaaoga ia oe faʻaaogaina fao ma se sikulukalaiva. Ioe, e mafai ona faʻafaigaluegaina se faʻapitoa (sili atu i le kamupani lava lea e tasi na e faʻatau ai meaafale), ma o le a vave galue ma malamalama i le mataupu tau. O le mea moni, o meafale ma le suauʻu o loʻo taugata tele nai lo le vaega o le atunuʻu, ae e talitonu o le muamua ma sili atu nai lo le lona lua. O isi taimi o le tagata gaosi gaosi oloa na gaosia ma muamua umukuka i lalo o faʻailoga eseese, e pei o le arana ma suiga, "DMYLO-FOIDELL) - ataata ma Marcello. Elt falefaigaluega e na o meafale na o le tele o utu, e le gata i 'au. Sili ona taua i le lotoifale ma soʻofaʻatasi e maua ai le umukuka muamua umukuka. I le gagana o mea leaga na faia, ua taʻua i latou "o faga", o lona uiga, na faʻatauina e le pusa system (faʻaliliuina mai le Igilisi-tuʻutuʻu, ki.

Fonotaga

Nei o le fola o fola kapeneta na faaaogaina o ni galuega. Countertips aofia ai i le tulaga faʻatulagaina o le ogatotonu o le tau o le tau o loʻo faia i le chipboard, laina i mea tutusa ma le tutusa tekonolosi e pei ona tutusa temoni. Eseesega i le tasi: O ia o papatusi i le mafiafia nai lo le pito i luma (masani 36-38mm). Afai e te le o faamalieina i le masani chartertp, mo le faʻatonuga taʻitasi, e toʻatele tagata gaosi e mafai ona faia se tulaga o le natura mea, uamea poʻo se seti o fafie. E masani lava, o le aofaʻi o le tau o le aso 'O le a faʻateleina ai le faʻaitino.

Gaosi oloa ma tau

Ioe, o le tau o meaa, e oʻo lava na o mea na fai ai mea. Tatou fai atu, filifili e faʻatau oloa o se tasi o le lalolagi taʻitaʻi gaosi oloa (mo le sttrango, berongo, anl, ann, anno), o le a e tatau ona e totogi ai O le mea lava na foliga mai o le a, o papatusi i le MDF ma le Chipbbent, Arner ma Veneer. Tutusa, ioe, leai nisi. O se matafaioi tele i le faʻavaeina o le tau o meafale e taʻalo i lana mamanu, pe o le talatuu ma le poto. (O le pili o le kamupani tupe tele, e tosina mai ai tagata atamamai, pe iai a latou lava tomai faʻapitoa. Naʻo aʻu, pe a faʻaititia a latou tau mo le atinaʻeina o mea fou faʻataʻitaʻiga.)

E taua foi ma le amataga o mea ma vaega, aua e eseʻese foʻi tagata gaosi meaola e amio i le maketi. O nisi faʻatauga o sui i Italia, avanoa - Chermannia ma Ausetalia, ma le Countsria, e tusa lava poʻo le a le tele o mea na maua ai Rusia. O isi e faia mea uma faigofie, sefeina i le tau, ma e masani ona masani ai. Faatatau, meaafale, i le faʻatutuina o oloa tetele o loʻo teuina ma faʻasofituina, ma o isi taimi e tele taimi e faʻaalu i le pito i lalo. Ma le taimi e tasi. O le manatu e salalau o oloa i totonu o le atunuʻu e manino lava taugofie. Ioe, sa ma ui lava, ae i tausaga talu ai nei, ma se alualu i luma i le lelei o a matou meaafale, o le tau ua faaitiitia muamua. O le mea lea, ua mafai ona e faʻatauina nei se lelei tele ma le faʻapitoa, ae faʻasaoina matua afaina i le taimi e tasi e le faʻamanuiaina ai.

Tele faʻailoga faʻapitoa mai le taʻimua global gaosi oloa ma mea fai mea e mafai ona maua i le itulau o totonu o le faleoloa lisi. Lea o le a e aʻoaʻo e le gata i le tau o meaafale, ae faʻapea foi ma le tuatusi o le faletalimalo lea na faʻatau atu.

Talu ai nei, o le tulaga aoga o le robone Meter e masani ona faʻaaogaina e filifilia ai le tau o mea teu umukuka. O le a lea ma le a le mea o tupu? Na matou filifili e faamanino lenei mataupu ma na ofo atu i ni kamupani se tolu o kamupani tele e faamaea meatotino ma se nofoaga o le fale masani ma fuafua le tau o le headset. O tulaga nei na tuʻuina atu: o le mea o le vaega o le scounts-vali MDF ma le CACQURED CAPATE (Maualuga Gloss), fetuunaiga, tulimanu.

I le ala i le atoatoa umukuka
Pulea Pasi o Pastel o le umukuka meaafale mai Aran (faataitaiga)
I le ala i le atoatoa umukuka
"Euro le totogi". Faʻataʻitaʻiga "phhenini" ma le stodes, o loʻo faʻamauina le palasitika i luga o le tekonolosi
I le ala i le atoatoa umukuka
O le studes o le Perla faʻataʻitaʻiga mai le elt e faia ma le faʻaaogaina o cherry ma le palasitika palasitika faʻasologa
I le ala i le atoatoa umukuka
O se tasi o faʻataʻitaʻiga o le forema fale gaosi ma le faʻavasegaina fausaga mai le MDF
I le ala i le atoatoa umukuka
Ulutala mo le spacive cuishine ma le pa puipui mai le fale gaosi "
I le ala i le atoatoa umukuka
Faʻataʻitaʻiga Galaxie mai Hanak ma le Beant Trasides mai MDF PASWS, vali ma susulu-ufiufi valnish
I le ala i le atoatoa umukuka
Suiga o le "Emma" faʻataʻitaʻiga mai "Euro Borcomble" o loʻo faia se faʻasologa ma le ok veneer
I le ala i le atoatoa umukuka
Lavininia mai le Elt ma pito i luma o laina e faʻapipiʻi ma mesh veneer
I le ala i le atoatoa umukuka
Gaia Faggio mai le aran ma laupapa laupapa
I le ala i le atoatoa umukuka
Fatulaga: Nichh i le pa i tua o le ogaumu o loʻo faʻaalia ai le ogaumu a Lusia
I le ala i le atoatoa umukuka
O faitotoʻa o le faʻataʻitaʻiga "Latina" mai le "Imal-Kuchin" o loʻo faia se faʻasologa ma veneer o lefulefu, nonoa i lalo o le afu
I le ala i le atoatoa umukuka
Darina.

O le tele o le Loreta faʻataʻitaʻiga mai le hanak ua teuteuina i le mageso o le mageso ma laina ma vene

I le ala i le atoatoa umukuka
Darina.

Hanak, fiafia i le faʻataʻitaʻiga. Manuia tuʻufaʻatasiga o fevaega mai le matematika tioata ma mdf ma ni ofu eseese

I le ala i le atoatoa umukuka
Punaoa, faʻataʻitaʻiga "Viola-m" ma pito i luma panels, teuteuina i le Aluminim Station
I le ala i le atoatoa umukuka
O le "bravades o le" Brava "faʻataʻitaʻiga mai Ial-Kachin ua faia o le MDF e ufitia i le PVC ata

Meafale gaosi elt (Lusia), faʻataʻitaʻiga Federica

O lelei o lenei poloketi e tatau ona aofia ai lona faʻatulagaina o le tutusa ituaiga o elemene i le itu taumatau. O le tele o le istometric taulaga e maua ai le tupuaga tulaga amio lelei. Soloia ato e faʻatulaga i lalo o le kapeti maualalo, faʻafaigofie avanoa i mea uma teuina ii. Fola vae i le pito i luga o meafale Simplision fola le fola fufulu

P / p. Igoa o le elemene Lapoa, cm (acceagabina) Tau, $
Maualalo kapeneta
tasi Nofofua-faitotoa ma se faitotoa lafoa 457158. 210.
2. Mo le fausia-i le ogaumu 907158. 114.
3. Vevesi 1057158, 'ofu i luga- 45 315.
4, 6. Ma le lua ua litaea ato (2pcs) 907158. 920.
lima Faʻasolo i lalo o le magoto, ma le lua ato 907158. 503.
Luga o le kapeneta
7. Ma le faitotoa-tauaso 60123333.5 379.
8-12. Glazed (5pcs) 904133.5 1060.
13 Mo le faʻamago, ma se faitotoʻa o le hinge (tatalaina) 904133.5 299.
sefulu mal le fa Laulau pito i luga 240 + 27060, mafiafia 3.8 224,4.
sefulu ma le lima Vae (8 lavelave) Maualuga 12. 47.6
sefulu ma le ono Taua 40.8.
Aofaiga o le UIGA Umi o le kapeneta - 510. 4112.8.
Le averesi o tau o le auala 806,4.

Manatua. O le tau o lima o loʻo aofia ai i le tau o meaafale. O tau o le fufuluina, paluʻai, huffs, heb ma ogaumu tau e le aofia ai le ki.

I le ala i le atoatoa umukuka

I le ala i le atoatoa umukuka

Kamupani "Darina", faʻataʻitaʻiga Progres fale gaosi hanak (Czech Republic)

O lenei poloketi e tatau ona taʻua ina ua maeʻa ona maeʻa o le tau o tau tau ma le ata o vaega taʻitasi. O le ulutala ua ulufale i totonu o le tele o kapoti e tele mo mea tetele ma mea e fa, lea e talafeagai e teu ai mea laiti. I luga o le tatalaina o le arlves o le tulimanu o Kapeneta, e mafai ona faʻatulaga e mafai ona faʻatulagaina le vaʻai, ipu poʻo fagu mo mea manogi

P / p. Igoa o le elemene Lapoa, cm (acceagabina) Tau, $
Maualalo kapeneta
tasi Fa drawers 457260. 264.
2. Mo le fausia-i le ogaumu 607260. 104.
3. Fafove ma sui faitotoa 907260. 211.
fa Tulimanu i lalo o le magoto 1057260, Kid Luga- 45 167.
lima Tatala le tulimanu 307260. 59.
Luga o le kapeneta
6. Filifilia 457232. 123.
7. Fusitai ma faitotoʻa faitotoʻa 907232. 249.
valu Vevesi 609032. 257.
iva Mo Musshka 457232. 113.
10 Faatumuina le kapeneta (mago mo ipu) Umi 45. 59.
sefulu ma le tasi Tatala le tulimanu 307232. 43.
12 Laulau pito i luga 255 + 13560, mafiafia3,8 198.
13 Popo Maualuga10. lua sefulu
sefulu mal le fa Taua 28.
sefulu ma le lima Lima (13pcs.) 38.
Aofaiga o le UIGA Umi o le kapeneta-3. 1933.
Le averesi o tau o le auala 495.6

Manatua. O tau o le fufuluina, paluʻai, huffs, heb ma ogaumu tau e le aofia ai le ki.

I le ala i le atoatoa umukuka

I le ala i le atoatoa umukuka

Fale gaosi "Euro Officcect" (Lusia), faʻataʻitaʻiga "Amber"

O le mea manaia o lenei poloketi o se vulu i totonu o le fausia o moli, o le malamalama o le mea lea e pa'ū saʻo i luga o le galuega. O le secho i luga o le slazed fata o loʻo tupu ai ma tua o le Hood: O le pito i luga o le kapeneta na mauaina se faʻaauau o se isi vaalele. Lapotopoto tulimanu elemene faia le tufuga ua maeʻa.

P / p. Igoa o le elemene Lapoa, cm (acceagabina) Tau, $
Maualalo kapeneta
tasi Ma le lua uila 1207260. 398.
2. Mo le fausia o le ogaumu, ma le kapoti 607260. 124.
3. Faatasi ai ma le tolu drawers (tasi ma le grid-ato) 607260. 279.
fa Tulimanu i lalo o le magoto 1057260, Kid Luga- 45 270.
lima Tulimanu faataamilo tapunia 357260. 327.
Luga o le kapeneta
6. Fusitai ma faitotoʻa faitotoʻa 12048833. 199.
7. Soutskid faitotoa (tatala i luga) 607233. 202.
valu Tulimanu felagolagomai 607233. 144.
iva Mo le faʻamago, ma se faitotoʻa o le hinge (tatalaina) 607233. 230.
10 Shell Tor tatala 20723333333333333333. 84.
Filifiliga Aoga
sefulu ma le tasi Talitane 270 + 11060, mafiafia2,5 133.7
12 Itu vaega 2433 (Altagubina) 3.
13 Tua o le fale i le Niche i luga o le Glased kapeteni 12024 (umi) 2,4.
sefulu mal le fa Pito i tua i le Nichhe mo le pulou 6072. 2,4.
sefulu ma le lima Fata (fart mo le sili atu 6048, mafiafia1,6 4,2
sefulu ma le ono Transformer (2pc.) 54.
17. Chrome lameps (6pcs.) 48.
Aofaiga o le UIGA Umi o le kapeneta- 380. 2504.7
Le averesi o tau o le auala 659,1

Manatua. Tau tāua, o se itu mataʻutia, o le fale ogaumu, laina ma taulima e aofia ai i le tau o meaafale. O tau o le fufuluina, paluʻai, huffs, heb ma ogaumu tau e le aofia ai le ki.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le falefaigaluega e telt, Edel, "eurociytroltroltrol", "muaʻi", "Inters" ma le Kamupani "Dardion" mo le Kamupani "Taeao" saunia o le mea.

Faitau atili