Vai vevela ma le fale tiliva

Anonim

Vai o loʻo mu ai mea faigaluega mo fale: Faʻavasegaina, faʻamatalaga, tau. Tusa ma le vevela o le vai taumafa i le tagata.

Vai vevela ma le fale tiliva 14361_1

Vai vevela ma le fale tiliva
Vai vevela o le averesi voluma (100l) mafai ona faia lelei le tuuina atu i le isumu isumu
Vai vevela ma le fale tiliva
O le faʻaputuputu o le eletise eletise e lelei mo le fale, ae i totonu o le fale o loʻo faʻapipiʻiina, pe a faʻafuaseʻi ona iai faʻalavelave o le suavai
Vai vevela ma le fale tiliva
Nofoaga Puipuiga mo Atinaʻe eletise eletise

Heaters:

1. Funnel ma se siphon mo le alavai.

2.

Teuina o alavai.

3. Siaki le alatoto.

4. O le faʻamalosi e faʻaitiitia.

Vai vevela ma le fale tiliva
Fausia-i le vevela fesuiaiga mo faʻapipiʻi i luga o le vai vevela vevela flat fesootaiga i le boailer
Vai vevela ma le fale tiliva
E mafai ona tuʻuina manuia le eletise faʻatau atu i le eletise eletise i totonu o potu faigata-i-auala o potu o potu.
Vai vevela ma le fale tiliva
Tafe kesi kesi mai le vale
Vai vevela ma le fale tiliva
Kesi faaputuga vai vevela o le super s faag o se artiston ma se matala matala potu
Vai vevela ma le fale tiliva
Shw-200s fafo show-200s cumulator mai statebel helron
Vai vevela ma le fale tiliva
Kesi teuina vai vevela vgh160 mai le vallant
Vai vevela ma le fale tiliva
Se seti o le Boiler meafaigaluega mo le fofoina o le lua chotour ma kuka le vevela vai ma se palepa. O le masani masani tuʻufaʻatasiga: kesi ponaivi ua fai ma vai ponaivi
Vai vevela ma le fale tiliva
Puleaina o le Unit and Gas Burner Vgh160 O le vai vevela e faigofie ona maua ai le taotoga ma le tausiga
Vai vevela ma le fale tiliva
Vede estiplutiv vede extralul tafe le vevela mai i le vale
Vai vevela ma le fale tiliva
Flange ma Tanni mo le faalava faʻapipiʻi i faʻaputuga vai vevela
Vai vevela ma le fale tiliva
Le malosi o le vai o le vai-100 mai Austria imeli
Vai vevela ma le fale tiliva
Sportict Cus Custone D250-Se (Depir DCM) ma vevela vai taumafaina 10l / min
Vai vevela ma le fale tiliva
A o le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga, o le DHW o loʻo pikiina se Boiler poʻo se pene poʻo se vevela
Vai vevela ma le fale tiliva
Vai-vai-vai Bliley mai Solem (Siamani) ma le voluma o le 600 ma le 300l. O le i ai o se isi flipleang faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi le sefulu ma le tele o le saoasaoa e alu ai le sauniuniga o le vai vevela

Sa masani ona matou faʻaogaina le vai vevela i aso uma ma le faigata e mafai ona matou mafaufauina se olaga mafanafana pe a le mafai ona e inu vaiʻei i lalo o le fusipaʻu i lalo o le crane. O le vai o le manaʻomia o le vevela ma le manaʻomia aofaʻi, o le mea lea o le e ona o le au miti tumaʻoti.

E ese filifiliga mo le faʻatulagaina o le vai vevela (DHW). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatutuina o se faʻapitoa lua-kia o le tasi vevela fesuiaiga iunite o le vevela o le upega tafailagi, ma le lua "e pisi i le tapenaina o le vai vevela. O le polokalame o le DHW ma se tasi-crioptof coliver gaosi i totonu o se paga ma se faʻaputuga vai vevela vevela, poʻo le poler. O le isi filifiliga o le DHW e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o se eletise eletise vai vevela. O le vaega lona fa o loʻo aofia ai le tele o le tele o le '' '' aina o le vai o loʻo faʻaaoga i totonu o le vai. Inconale, o le fale e mafai ona faaauupegaina i le vai vevela e faaaoga ai se ea faamafanafana tuufaatasi e ese mai ai o se autu (ona o faiga faʻavevela feaveai ai le vevela) ma faʻavevela faaopoopo (ona o le eletise). Tusa lava poʻo le a le mea e mafai ona faʻatulaga ai le polokalame o le vevela o le vai vevela. "E tasi le mea e manino: E aunoa ma se mea faʻatuatuaina e le mafai ona faia e le 'aina vai.

O le a matou talanoa i le aso e uiga i vai inu e fai e avea ma o le tutoʻatasi oloa, ae le o fausia i le ponaivi, ma faʻataga oe e maua ai le vevela vai tolu pe sili atu tagata o loʻo nofo i se atunuʻu. I le mafuaʻaga o le malosi faʻaaogaina, o nei masini e mafai ona vaevaeina i eletise eletise, kesi ma le le gaoia (vai-vai). O nisi o loʻo sapalaiina ma se koneteina mo le alu ma le teuina o vai ma auai i le teuina ituaiga o vai vevela, o isi vevela le tafe o le vai ma vaʻai i le tafe ituaiga.

Faʻaputuputu (malosi) eletise eletise

I le aso i le maketi a Rusia, o lo latou nofoaga sili. O le faʻataʻitaʻiga o le 150 i le 1000l o loʻo ofoina. E mafai ona e mauaina ni avetaavale mai Gorenj Kamupani (Slovenia), Titratama), Gevak, Arisson, Arenson, o Loloto (Siamani), Wormen) Austria imeli (Austria), etc.

O le faʻaputuputu o le vai o le vai o loʻo galue i luga o le faʻavae o le HRRMOs vevela ma o se vevela-faʻasoesa (flask) ma le faʻamafanafana eleega (sefulu) totonu. O le masini e faaauupegaina i elemene o le vevela ma le pule malosi. E taua tele le fefiloi o le lalagaina o le lalagaina o le flask: o le a le mea e taina ai, o le itiiti ifo le faʻaaogaina o le tino o le vevela.

O le vevela e mafai ona fetuunai i le laina mai le 7 i le 85c. Ole suavai e oʻo i se tulaga faʻapitoa, o loʻo tausisia e otometi lava, faʻaaoga se osofataʻi, pe a manaʻomia e faʻataʻitaʻi ma tape le tane. Ole vai vevela e puipuia e puipuia ai le malulu, lea e le faʻatagaina ai le vai vevela i lalo ifo 5-7c.

O loʻo vaevaeina le 'aʻai o vaipuna i luga o le Stored ma tapunia (pe le ono onosai ma le faʻamalosi). Tatala-Saoloto-saoloto mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma se faʻapitoa fefiloi luga o vai luga o le vai vevela i le faʻamutaina o le vai-vateatea. O le mea lea, o le tusi a o latou tane e masani ona laiti (5-10 l). O ia masini o loʻo faʻapipiʻi lelei i le atunuʻu, i le faletusi poʻo le fale faigaluega, o loʻo faʻaaoga ai le vai vevela i le vai, ae e le talafeagai le umukuka.

Mo gaioiga i atunuʻu nofoaga, lea e nonofo ai aiga 3-5 tagata faʻatau, o masini toto o se tapunia ituaiga ma se agavaʻa o 50-200 lapisi e sili atu ona talafeagai. O le vai mafanafana e mulimuli mai ile mea faigaluega e otometi lava pe a tatalaina le crane i se tasi o vai faavae, ma e sau i le vaega o vai malulu. Ina ia mafai ona suia le vai vevela i le malulu, o le faiga o le toniga o le vai o loʻo vaʻaia.

O mea lelei e mafai ona faʻaogaina uma i le faleʻaiga ma le faʻapipiʻi uma o le uʻamea. Faʻasino i au mea lilo o lona gaosiga. Pactrolux, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo aofia ai le pito i luga o le faʻaputuga o loʻo i totonu o le ewh o loʻo maua ai le faʻaeʻeina o le ewanim. Ona faʻaletonu lea o le faʻamalama i le vevela maualuga, pei o tioata, ma ile taimi lava e tasi lava palasitika. O lenei ceating o loʻo maua ai se puipuiga umi ma le puipuiga o le mama. E faʻaaoga le Faʻasalalauga faʻapitoa i le aumalaga a le ogatotonu o le ogatotonu (50-200 litaea) o le Super Gress Roup mai Aristson. O se tasi o atinaʻe lata mai o le kamupani na faʻatinoina i faʻataʻitaʻiga o le Titech Elite Serite o le pito i totonu o Titanium. Na fiafia muamua Stezon Eltron, Steel mo Drimis ma le Pneumatic Swordive Metotia (e aunoa ma le tele o le aoga o le vai ma le paga sili atu.

Mo se puipuiga faʻaopopo faasaga i le mataʻutia i le drived ma uamea tane, maneta agision e faʻaaogaina vae o le poroni E faʻapefea ona galue se tagata ADE? Mai ai, e tusa ai ma le numera eletise o gaioiga, o le tafeto o tagata eletomaga e faasino i nofoaga o meafaitino i le tafetavai. O le ua le mautonu i le lamatia i le tulaga o le faaleagaina o le faaleagaina. O le tautua tautua o le Magnesium Andie e faʻalagolago i lona lelei ma tele ma i le taugofie vai vevela e le sili atu nai lo le 1, ma i le sili atu agavaʻa - mai2 i le 3 tausaga. O le umi le atoa o le ADD, o le isi tautua O Le Auaunaga Ola o Lana Tautua (i ni faʻataʻitaʻiga, e tusa o le 7 tausaga). A e manatua le toe sui o lenei elemene, o le vai e mafai ona faʻalogo i tausaga / e aunoa ma le faʻailoaina o faʻafitauli faapitoa i lona ona

Peitaʻi, o le sui o le Magnesium Awod ma le puleaina o lona tulaga o se tulaga sili ona taimi - faʻatau atu ma taugata galuega. E manaʻomia le faʻapipiʻiina o le vai, le fiafia le eletise a le eletise ma encerw the Tetee mai lona tausuaga. Afai o le AODE e laititi tele, o lenei faiga e tatau ona faia faalua i le tausaga. E le mafai ona faia oe lava ia, talu ai o le le mautonu o le tan e mafua ai le faaleagaina o le kesi. E tatau ona matou vili se sui o le masini gaosi oloa, lea o le a manaʻomia ni tupe faʻapitoa mo le alu ese o le fomaʻi, suia le kesi ma, pe a tatau ai, le maneta ADDE. Na tafiina e Stezon estron le faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o se faʻailoga o le manesium Annesium, ma faʻaaoga foi le ANDE o se ata faʻapitoa, e aunoa ma le faʻaleagaina o le tane ma ni kesi.

Tapunia-ituaiga faʻaputuputu vai vai e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le malosi o le saogalemu (lea ua faʻapipiʻiina i luga o le malulu vai alavai, o le charbod (i le chedbox ). O le faaitiitia o le vani o le vanii o le mamafa i le masani (3-4 pa), pe a fai e sili atu i le plumping network network. O le siaki siaki e puipuia ai le masini mai le alavai o le vai pe a fai o lona lafoina i taimi uma taofi. O le mea lea, o le teri e puipuia mai le faʻatulagaina o se faʻalavelave faʻafuaseʻi. Talu ai o le vai e faʻalauteleina pe a faʻalauteleina le vai ma o loʻo tupu le mamafa i totonu o le ea, lea e mafai ona oʻo i le faʻagaioiga o le suavai. E masani lava ona aofia ai ma le vaega o puipuiga malu, e tatau ona faʻatauina ma le isi taimi. O lenei e toʻatele tagata gaosi (Krmemara, Seremens, Sereneds Eltroron, o le Colal, Merplex) o loʻo faʻapipiʻiina vaega e tasi pe a faʻapipiʻiina le pa. O tane o le vai o vai na faia ma se laina ma le tetee atu i le omiga i le 10 faletupe. Sili ona mataituina tulaga o loʻo i ai (e oʻo i le 150l) mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui faʻaaogaina puipui faʻapitoa.

O se sao taua i le filifilia O se faʻafitauli o loʻo taalo ile malosi ole a faʻalagolago i ai le malulu o le vaomatua. O le faʻaputuputu masini o ni vaega laiti (luga atu i le 50l) e masani ona i ai se mana o le 2KW ma fafaga i le eleele, e manaʻomia uma mo le saogalemu. O nisi 5-30 L Tua o le tane mai Stateebel WTTron ma Soullant o loʻo faʻaaogaina i le upega tafaʻilagi a le 'upega tafaʻilagi ma mafai ona aofia ai i le "Eurorese". Lotoa Steerebel Eltron e iai ni mea malosi masini (1-4 kw), fuafuaina e fesoʻotaʻi i le 220b network (7-6 kw i le 380V fesootaiga). Mo lapopoa tele ile afi, o le faʻaaogaina o so o se malosi laʻititi e le talafeagai, na o le vai e vevela tele.

E tusa ma le mafai ona fuafuaina taimi faʻavevela e tusa ma le fua faatatau faigofie: i le mana o 1kW vai 860l heats mo 1C mo 1min. I le avea ai o se tulafono, pulega o le pule o le pule (2kw) vevela le vai 1 lita i le 65c pe tusa o le 3h. E mafai ona e saoasaoa le faiga e ala i le faʻateleina o le malosi o le masini. O lea, o le vagaint e ofoina atu le fefiloi (taavale tutusa, o se voluma mai le 50 i le 150l) ma fafo atu o le 200-400-litter strated i luga o le vave hola. Lenei faʻatagaina mo se taimi puʻupuʻu e toe faʻafoʻi ai le faʻasoa o le faʻaalu vai vevela. O le tuusaunoaga o le vai o le vevela i le po (i le maualalo maualalo) ia mafai ai ona faʻaititia le tau o le eletise. E tutusa uma auala o galuega e maua mai i le togatofa, ma Selemen ma Sriebel Eltroron. O le le lava o masini feololo (e oʻo atu i le 200l) o le taimi lena pe a uma le taʻele o le vai vevela i le tane o le a umi. O iʻuga mai ia i latou e manaʻomia e ave le taele e mafai ona fausia se integer e le manaia tele. Ma e sili atu le mafaufau vave i le faʻapipiʻiina o se mamafa o le sili tane (200-600 l).

Tele o le vevela o le eletise eletise e maua i le po (i le taimi o le orfferedial raiff) vai vevela. O nisi masini, e pei o simemes ma eletise, e mafai ona suia i le tamaoaiga vevela, ma i le aso atoa o le vai o le vai o le a taofia i le taimi mulimuli ane vai).

Mo mea uma a le au malosi (mai le2 i le 4kw / 220v ma 6kw / 380v), o lona lava faʻailoga ua manaʻomia, fesoʻotaʻi i le otometi. E talafeagai ona faʻaalu se tasi uaea ma le paʻu ma mo fasi vevela. E faatatau i mea uma i masini ma se mana o le sili atu nai lo le 2kw. E le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i latou ma le faʻaluaina-uaea outlet.

Faatasi ai ma le tele o le taumafaina o vai vevela (e oʻo i le 1M3 / h), e talafeagai ai le faʻaaogaina o le ogatotonu o vai eletise o se suega o fafo. O faʻataʻitaʻiga na gaosia e OSO (Noupy), Ausetalia Imeli (Ausetalia), Ariston, Selemen, O le Sorrang, e matua lauiloa o le 200-600 l (etcle 2-4 W / 220 v poʻo le 6kw / 380v) seʻia oʻo i le 1000l.

O le mamanu o ni masini faʻataga e mafai ona e faʻapipiʻi i totonu o le Boiler (vai vevela malosi) poʻo le sefulu o le vevela, faʻasao le eletise, e latalata i le eletise, taumalulu eletise. O le mea moni o le Bioler ua le atoatoa, o le boey o loʻo sapalaiina ma le tan, ma le DHW o loʻo saunia e le eletise eletise. Vagama tuufaatasi masini mai Austria Egree, Striewel Eltroron, o le Coallant, o le talitutusa, e iai ni faʻataʻitaʻiga e lua i lalo o le vevela. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le lua o le lua o mea e faʻatagaina e faʻaititia ai le taimi o sauniuniga vai. Ae o le ofisa o le ofisa, o se tulafono, e le aofia i totonu o le faʻavae afifi, o le a tatau ona e vavaeʻeseina.

Faʻafefea ona fuafua pe fia le tele o vai tumama o loʻo manaʻomia mo lou fale? Muamua, faitau le numera o le vai vai. E tatau ona avea i le mafaufau o latou e taʻitasi o le aofaʻi o le vai o le vai (o le faʻailoga o le ulufale i le dhw system e tusa ma le 60-65c). Mo se faʻataʻitaʻiga, o le magoto i totonu o le faletaele e faʻaaoga ai le averesi o le 3-4 l / min, taele - 6-7 l / min, o se crane i le umukuka, mai2 i le 5 l / min. O le faletaele, i le ala, e mafai ona i ai, pei o le autu ma le malo. Afai o le malo o loʻo i ai le magoto ma taʻele, o le vai o le vai o le a tusa ma le 8l / min. Ioe, o loʻo matou talanoa i le vai o loʻo sau i totonu o le paluvai, ona o le malulu crane tatalaina. Faapea e te manao e taele. O le ogatotonu o le vai taele ei ai le tele o le 150l. Afai o lau boiler o loʻo faʻataʻitaʻia le vevela e oʻo i le 65с, o le vai o le a faʻaleagaina e le atoa le vevela o le 40s. O le mea lea, o le a toe i ai le vai vevela i le taele i le 160, ona o le isi 20-40 lita i le taʻele, o lona uiga, o le vai o loʻo faʻaaluina.

Ioe, i le ao, e mafai ona uma le vai. "Peak" utaina pa'ū i le taeao (batheaki, kuka, fufuluina ipu), ogatotonu o le aoauli (aoauli) ma le afiafi. Ioe, oe na o le faʻatonutonuina o lau tau fuafuaina manaʻoga mo vai vevela. Matou te faʻaaogaina le averesi o faʻamatalaga o soʻoga, faia se teuteuga i luga o masani masani o tagata nofoia taʻitasi i le fale.

Tusa i aso uma taumafaina o vai vevela i le tagata

Nofoaga o vai-faavae Vai voluma, l Aoga vevela, ma Vai voluma i se vevela o 60s, l
Umukuka magoto 10-20. lima sefulu 8-16
Taele 150-180 40. 90-108.
Taʻele 30-50 37. 16-27
Sosolo 10-15 37. 5-8
Magoto mo le lima 2-5 37. 1-3.

Le manaʻoga mo vai vevela i tulaga o le tasi tagata, l / aso

Faleoloa vai Vevela vai vevela Manaʻomia Manaʻomia o le eletise, KWH mo le 1.
60s 45s.
Tamaoaiga 10-20. 15-30 0.6-1.2
Lautele 20-40 30-60 1.2-24
Matagofie 40-80 60-120 2.4-4.8.
Mautu Faʻataʻitaʻiga Volume, L. Mana, Kwt Tau, $
Baxi (Italia) Sv580. 80. 1,2 126.
Sv510. 100 1.5 142,1
SV550 / R15 lima sefulu 1.5 155.7
SV580 / R15 80. 1.5 178.2.
SV510 / R15 100 1.5 200.8.
Ariston (Italia) Sg 100 h. 100 1.5 158.
Sg 120. 120. 1.5 191.
Sg 150. 150. 1.5 218.
Sg 200. 200. 1.5 295.
TI 150 QB. 150. 2. 370.
Ti. 200. 3. 749.
Ti. 300. 3. 832.
Ti. 500. 3. 1946.
Steerebel Eltron (Siamani) Psh 50 sg. lima sefulu 2/220 B. 232.
Sh 80 A. 80. 2/220 B. 512.
Hfai 100 Z. 100 2-4 / 220 b

2-6 / 380 b

705.
Shz 150 S. 150. 1.5-4.5 / 220 b

1.5-6 / 220 V

921.
Shw 200 S. 200. 2-4 / 220 b

2-6 / 380 v

1349.
Dipplex (Siamani) ACS 200. 200. 2-6, 220/380 i totonu 1222.
Ac 300. 300. 3-6, 220/380 i 1352.
Ac 400. 400. 3-6, 20/380 v 1492.
ACH 100. 400. 1-6, 220/380 v 633.
Valellent (Siamani) Taavale 100 classic 100 2. 539.
Taavale 80 classic 80. 2. 4.99.
Lautele (Italia) Mh 100. 100 1,2 135.
Mv 140. 140. 2. 180.
Svt 150. 150. 2.5 450.
Svt 200. 200. 2.5 550.
Siemens (Siamani) DG80014. 80. 1/3/4/6 407.
DG80014. 100 1/3/4/6 439.
Tatramat (mafua ai) Eo 80 j. 80. 2. 327.
Eo 120 J. 120. 2. 393.
Eo 150 J. 150. 2/3 381.
Heizer (Italia) Ep-80 80. 1,2 90.
Es-100 100 1,2 100
Wester (United Stater) Whs-80/2 80. 1,2 123.
Whs-150/2 150. 2. 279.
Whs-200/2 200. 2. 300.

Kesi atoa

O se tasi o filifiliga o HBS o le faʻaaogaina o le malosi o le tafe ma faʻaputuputu kesi kesi. Tafe masini e faia e Mora (Czech Republic), Protetherm (Slovakia), Rielo, Arizer-, o le dask (Koren .

Tafe 'aisa (po o le kesi pou) tautua vai vevela toetoe lava a taimi uma pe a uma ona liliu le crane. O le afi o loʻo aliali mai o se taunuuga o le eletise eletise eletise (mai le maualuga-voltage spark), pe mafua mai i le gaioiga a pizoceclec elemene ma le ofe betner. Faʻafetai i le iunite o le pulega, o le malosi o le tafega o le tafega o loʻo sili atu ona fetuʻutuʻunaʻi (fuafua i le manaʻomia vevela vevela vevela). O le kesi sapalai ua taofi otometi pe a uma le faaiuga o le vai togafitiga. O ni vaega o kesi o aso nei e tele tulaga o puipuiga mai tulaga tau faʻafuaseʻi, ma le le lava chimney, ua vave ona tape le masini, ma o le kesi e taofia. GWH faasologa o le manava ei ai le thrust sensor o loo i le pito i luga o le kesi kesi. A i ai se savili malosi i luga o le auala, o le ono i ai o le aafiaga o le itu tauagavale, ae o loʻo amata ona o ese oloa i le paipa, ae o le fale mautotogi. O le faʻapipiʻiina o le tama o le a otometi ona taofi le sapalaiina o le kesi ma tape le pou. O se taua taua pe a filifilia se koluma o lona tetee e faagaoioia i se vaivaiga vaivai o vai ma kesi. Kymera, mora koluma o loʻo taumafai i se vai o le o le 02thm.

E mafai ona maua le vevela o le 'aisa mo le 24 vai vevela mai le 2 minute ile minute. Kato kesi ma se agavaʻa o 7-20 kw e lelei pe a manaʻomia ona e tautua ni mea o vai-faʻavae manatu i le taimi e tasi pe o le a mafai ona taʻele. Tele masini malosi (Ot20kw ma maualuga) e matua i lalo o le malosi e ave i luga o le vai vevela o se atunuu fale po o se tamai fale. O nei o le Giwh16r koluma (27.8kw) mai le auala anapogi mai Aristson, GWH-350 (24,4.4kw) mai le Magidens Seriod Seriod 29.5kw) mai le Cybagno faasologa mai riello ma isi.

Mo koluma uma ma se matala matala Champing Champi e manaʻomia ai se chimney masini. A leai se avanoa, e sili atu le faʻatauina o se koluma ma se potu tapunia. Ua faʻaosofia le 'oloa o fai ma faʻamalosia o mea ua fausia, i le paʻu, o loʻo faʻaalia i le asu paipa, o loʻo faʻapipiʻiina i le pa o le fale. Koluma i lenei faʻatinoga - "Turbo" - gaosia e Riello, Ariston, Prefem, ma isi mea

Fale teu oloa kesi Ua lauiloa i le tele o tagata nofoia e feagai ma le Isopose AOGV ma AKGV. O a latou faaulufale mai a latou vaega ole American Harter, o le Adistson, Arisson, o Halain, o le mea moni, o le faʻilaloina o se mamanu faaonapo nei. Peitai, o tagata ma isi e i ai le aia lava, ae pei ona taʻua moni lava e le au malaga maimoa, ma o se faʻatonuga o le tele o taugofie nai lo le faʻaulufale mai e faʻatau atu.

E pei lava o le eletise, o le kesi o kesi o se vevela-faʻapolokalame tane, i totonu o le vevela vevela ua faʻapipiʻiina. O le nofoaga o le Ammospheric Burner ma Chimney e masani ai, pei o le kesi kesi. O le oona o loʻo iai le 'eleʻele e maua ai ma le sili atu le pele ma puipuia le ADODE. Talu ai o le 'afa o loʻo faʻamalosia ma fesoʻotaʻi atu i se laina pauna, aua neʻi galo e faʻaliliuina le uta alavai, lea o le a faʻaaogaina e le tele o le vai vevela i le soona suavai. Maualuga le mana (mai le 6 i le 27 kw) faaletulafono masini i le tuʻufaʻatasiga ma le avanoa o le tausia o le vai mafanafana e avea ai i latou ma se mea lelei vai o le vai vevela o le fale vevela. O le tane mo le 155l ua lava e maua ai meaai i ni mea e fa vai. Afai e lava le nofoaga i totonu o le fale, o le fola kesi e talafeagai, e masani lava ona i ai le malosi o 120 lita ma sili atu. Vaaillant, mo se faʻataʻitaʻiga, gaosiga kesi teuina vai sami o le VGH faasologa 130, 160, 190 o le 220l. O masini e tumau tutoatasi i le vevela o le afiovili i le tapenaga o le vai vevela, fai le faʻatonutonuina o fesoʻotaʻiga ma le laʻei vai vevela.

Mautu Faʻataʻitaʻiga Mana, Kwt Vai taumafaina (40c), l / min Vai o le vai, ATM Tau, $
Electrolux GWH-275. 11.4 / 19,2 5.5-11 1-10. 176.
Gwh-350rn. 11.6 / 24.4 7-14 1-10. 275.
Ariston. Anapogi Giwh 10 Pa 17,4. 10 13 195.
Anapogi Giwh 13 Pa 22.7 13 13 210.
Anapogi Giwh 16 Pa 27.8. sefulu ma le ono lua sefulu 285.
Anapogi giwh 13 pe 22.7 13 13 295.
Mora. 5506. 17.5 10 Min 0,2 173.
5507. 22.7 10 Min 0,2 195.
5510. 28. sefulu ma le ono Min 0,2 224.
5510 lux (otometi. Vevela tausiga) 28. sefulu ma le ono Min 0,2 311.
Varllant. Mag 19/2 XZ C + sefulu ma le iva 10 Min 0,3. 204.
Mag Premium 19/2 xz sefulu ma le iva 10 Min 0,3. 304.
Magn Premium 24/2 xz Aua. 10 Min 0,3. 333.
Magn Premium 19/2 xi Aua. 10 Min 0,3. 376.
Lalaga. Word 275-1Kd1p23. 19,2 E leai ni faamatalaga E leai ni faamatalaga 299.
Wor 350-1KD1P23. 24.4 E leai ni faamatalaga E leai ni faamatalaga 399.
U 400-3d1b23. 27.9 E leai ni faamatalaga E leai ni faamatalaga 429.
Pepelo dcm. D-150 s 10.4 2.5-6 Min 0.1 120.
D-250 s 17,4. 4-10. Min 0.1 160.
D-350 s 24.4 64 Min 0,2 220.
D-350 seti 24.4 64 Min 0,2 250.

Faiva ma le boiler

Mo le galulue faʻatasi ma se tasi-crioption bolir faʻapipiʻiina, faʻaputuputu vai vai vevela e sili atu ona lelei o le vevela, poʻo le faʻaoʻoina o tagata toto. Afai o le vaega o lou atunuʻu fale e le sili atu nai lo le 250-300m2, maua ai le vai tumama e faʻatuatuaina ai le boair boler (masani ai o le kesi poʻo se boair o le 25000

O le mea e fai ai le Bailer o se vevela-puipuia o le uʻamea uʻamea ma se totonu o le Clating o Ringlailay Pelemed. I totonu o le Magnesium Andie ma se lamolemole-paipa vevela fetufaʻi o le faʻamafanafana o le tagi, tuʻuina atu vave vevela ma malosi tele. A o le tulafono, o le vevela o le vevela e toso toetoe lava o le pito i lalo o le tane ina ia malo atoa le tele o le vai. O le boioler o loʻo sapalaiina ma ni auupega o le laina paipa, ma le tuʻuina atu ma le galuega o le le malulu, faʻapea foi ma le flanger o le tulaga o le masini. I se faʻaopopoga, o le pu lea e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai se ata e taugofie, pe a manaʻomia ona e fesuiai ile eletise. O le laina o paipa e manaʻomia mo le vai, e ui atu i le peni, e leʻi lalagaina i le ala. Peitaʻioo le manaʻomia se pamu mo pamuinanisi, o loʻo i ai nei, e sili atu nai lo le sauniga muamua. E le o le Boilers uma e iai se taufaasese talafeagai.

E masani lava o le sefulu ua alu i le taumafanafana, ma o le cooler e galue o se paipa. Seisi mea pe a e fuafua e tape le poler. E tatau ona e asiasi i le faleoloa ma piki ai se flange ma le fiafia o le au fiafia mo lau masini. E le taugofie mai le $ 600 i le $ 800, e fuafua i le tele o le vai vevela. Ioe, o le a manaʻomia le valaʻauina se tagata tautua ma totogi lana galuega i luga o le faʻapipiʻiina o le Eseesega.

I totonu o le au gaosi oloa o le vai vevela e mafai ona taʻua o Austria Imeli (Sortherm Rerive), Viesmanm, Teraex). Faaopoopoga o masini, mo se faʻataʻitaʻiga, i le masini faaPertila nana ma se tulaga o le 150 ma le 200 lipine e tusa ai ma le vine o le fua o le fua o le puipui o le koneteina.

I le vevela maualuga, e toetoe lava tutoʻatasi o le vai, e fausia i taimi uma. E nofo ai i luga o le tane i totonu o le tane, i luga o le vevela vevela, e le talimalo i le auala sili ona lelei i le vaitaimi ma le lelei o lana tautua. O le mea lea, mai lea taimi i lea taimi, o le faataoto o le vevela o le vevela vevela ma le faʻamafanafana elemene e fautuaina e faʻagaioia ai le paʻu.

Ina ia puipuia le fulufulu manulele, e manaʻomia e faʻamalulu ai le vai aʻo leʻi amata i le koneteina (e iai ni seti faʻapitoa e faʻaititia le malosi o le vai). Afai e le mafai ona e faʻamamaina le vai, e mafai ona e faʻamamaina le penny poʻo le vevela e fesuisuiai, e faigofie lava ona latou maua le faʻamama.

I le faaiuga, matou te matauina o le polokalame ma meafaigaluega o le vai vevela, o loʻo fuafua lelei i fale ma fanua o loʻo finauina lava ona fuafuaina. O le faʻapipiʻiina uma ma faʻapipiʻi galuega e sili atu le tuʻuina atu i le kamupani o le a amanaia o latou tagata faʻapitoa o le a manaʻomia ma faia le filifiliga o mea talafeagai.

Mautu Faʻataʻitaʻiga Volume, L. Tau, $
Austria Imeli Vt 800 ffm. 800. 3590.
VT 1000 FFM. 1000. 4250.
HT 300 ERR. 300. 1250.
HT 400 ERR 400. 1500.
HT 500 ERR 500. 1685.
Mora. 200 ftr. 210. 489.
300 ntrr. 302. 1012.
500 ntrr 470. 1312.
750 Ntterr. 731. 2920.
Manatunatu loloto. S 150. 155. 798.
S 300. 290. 1018.
S 400. 390. 1449.
S 500 480. 1631.
Vaavaai. Vitocell-V 100 100 160. 942.
Vitocell-V 100 100 200. 980.
Vitocell-V 100 100 300. 1368.
Vitocell-V 100 100 500. 1921.
Manatua. O faʻataʻitaʻiga uma e i ai le tomai e faʻapipiʻi ai se flange ma le ane.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "merilo ermosanisi", sco, "hydroson" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili