Efuefu Galuega

Anonim

O le a le mea e faʻamoemoeina ai le faʻamamaina lelei? O le a le mea sili - se ato mo le aoina o le pefu po o le koneteina? O le a le pulu? Iloiloga o le "faʻamago" maketi o mea ua faʻamamaina.

Efuefu Galuega 14413_1

Efuefu Galuega
V-C777777C7UPI Vretuum Reoaner Mai LG ma le efuefu pusa; Malosiaga o le pule - 370aerrt
Efuefu Galuega
Faʻataʻitaʻiga okesene mai le eletise. Pule o le pule - 440aerrt, mamao le puleaina, electroturbation
Efuefu Galuega
Faataʻitaʻiga Faʻapitoa mai Filipo ma se auala mama ma le faʻamalosia o le pulumu ma le faʻamamaina o le pos. Malosiaga Manaomia - 1800W.
Efuefu Galuega
Faʻasaina le tolu-vaega ato mo le aoina o le paʻu o le paʻu o le pefu mai le bosch
Efuefu Galuega
I le C-77 LG SIRESE CONDERS, O LE MOLIMAU FAAFITAULI ONA FAI MAI LE OLA O LE POTONU
Efuefu Galuega
Faʻataʻitaʻiga Z5815t Orpone Malosiaga Twisty (Electrolux)
Efuefu Galuega
Karcher5500 Veriuum Cleaner ma Aqua faamama

Efuefu Galuega

Efuefu Galuega
Sc7050 h 3 s mai Samsung ma le pefu o loʻo aoina ai pusa, Turbo ma TwOster Vortee Retter
Efuefu Galuega
Pusa mo le aoina o le pefu ma se puipuiga puipuia diaphragm
Efuefu Galuega
Ina ua maeʻa faʻamamaina, o le fagu e faigofie ona aveese mai le moli uila, ma ...
Efuefu Galuega
... O lapisi o lapisi i totonu o le pakete, pe a uma ona usuina le koneteina
Efuefu Galuega
Faalilituina

O le Hyla Avanoa mama ma le aquilter; Malosiaga o le pule - 800aert

Efuefu Galuega
O le hepa faamama e mafai ona faatuai vaega ma le tele o 0.3 μm ma le lelei o le 99.975%. E manaʻomia le sui i le 2-3 tausaga.
Efuefu Galuega

Efuefu Galuega
O le tioata manino i luga o le 'au o le stotium mama - vortex o le a fesoasoani-o le a fesoasoani i le aoina o pi (>
Efuefu Galuega
Syclomox faʻaputuga mama mama ma lapisi faʻaputuputu pusa mai Samsung
Efuefu Galuega
O le Spotitum Claners Vs51A24 ma JohnFun mai Slainms:

1 - Ma le Fetuunaiga Faafougiga o le Mana Mana;

2 - Tamaiti, meataalo.

Matua e galulue, ma le tamaititi, taalo, fesoasoani

Efuefu Galuega
Clario Witum Claner Cleaner (Electrolux) ma le ono mafai ona pakaina ma le sikauti. Sili atu o le pule malosi - 375aert

I luga o le fale o loʻo iai le maketi o aiga e mafai ona vaʻaia, paʻi atu ma, pe a e manaʻo e faʻatau se moli uila mai le sili ona lauiloa ma le sili ona lauiloa ma tagata taʻutaʻua. Sili atu nai lo le 95% o le scumum claners o "mago". Latou te faʻatagaina oe e vave ma faʻamamaina le efuefu ma lapisi mai le foloa, meaafale, lavalava ma isi mea e aunoa ma faʻaalia i le susu.

I totonu o kamupani o loʻo sapalaiina o tatou atunuʻu o aiga, aofia ai ma le suasum suauʻu, e mafai ona e taʻua le Eardish Pacson, Gerele, Gereng, Kereststa Yg . I le taimi lava lea e tasi, o le faʻavae o gaioiga a soʻo se faʻataʻitaʻiga o ni ie puipui e tutusa ma faigofie ai ma le faigofie. O le Vofumu Fan, o loʻo iai le axis o le eletise eletise, susu i le tino o le ea faʻatasi ma le tele o le pefu ma le lapisi (sili atu e masani). O nei mea uma e oʻo mai i se fetuʻutuʻunaʻi ma le palu i totonu o le pefu o le pefu. O iina, o le palapala "o loʻo faamamaina ea ea le ea mai le faʻamalologa, pe a uma ona pasia le faʻaopoopoga o le faʻamama vaega ma feʻe i le potu.

O le tapulaʻa sili ona taua o le tui o le mama, o loʻo fuafuaina tele le aoga o lana galuega, o le, o le saoasaoa ma le lelei o le faʻamamaina o le faʻauigaina o le pule malosi. E fuafua lava i le saoasaoa ma le tikeri o le ea malulu i totonu o le fale faigaluega i lalo o le pulumu ma e fuaina i mea faʻapitoa e le o ni vaega e le o iai-afīla. Laʻasaga maualuga o loʻo faia e le malosi o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le mama o le pulou ma ni mea sili ona lelei i le va o le tikeri o le malamalama ma le saoasaoa o le ea tafe. Ma o le lelei o le faʻamamaina o le faʻamamaina e faʻalagolago i le a mafai ona e tausia lenei sili ona lelei (masani i le faʻalavelave) e ala i le vaseina o le pulumu.

Mo fia iloa

O le pule o le vaega o loʻo fuafua e pei ona taua i totonu: O le ea ea tafe e faʻateleina e le vaivaiga o loʻo i le nofoaga faigaluega ma vaevaeina le taua o le 8.5. I le taimi lava e tasi, o le ea ea tafe e tatau ona fuaina i Cabic futu i le minute, ma spulum-laina o le vai koluma. O le pule uma o le malosi o le 20-25% o le mana o le taumafaina mo le faʻaaogaina o moli ma le ato poʻo le efuefu aoina pusa.

Faʻavae i luga o lenei, nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, Bosssh) i latou faʻalauiloaina o ni mea e faʻailoa ai le lua faʻaaogaina tulaga taua: uiga, poʻo le numera ma le maualuga. O isi e Mareko na o lona maualuga maualuga, ma i le wetss (lg, Selemeni, Filisitia, Pananac), ma le lona tolu (mamalu spananic) ua na o le sipine o le mana taumafa. I se faʻaopopoga, e mafai e le tasi tagata gaosi ona iai se laina o le gaogao o femala, o loʻo faʻaalia ai le tele o le faʻaaogaina ma le malosi o le malosi (ie ma isi-vetts). O le mea lea, ina ia aloese mai le fenumiai, pe a faʻatau se moli uila, e aoga faʻamanino le uiga o le gaosi oloa (o le sili atu o le malosi o le mea, sili atu).

Mo le tele o mea e sili ona faʻaleleia, o le maualuga maualuga o le faʻatauga e amata mai le 280 i le 440aertrt, ma le tapulaʻa maualuga na faʻaaogaina mai le 'upega tafaʻilagi e mai le 1100 i le 2000W. I taimi o nei faʻavaʻa, o faʻataʻitaʻiga o le ErGomaxx mai Bosch, Dynapower mai Slainmens ma isi, o le maualuga o le faʻaaogaina o le malosi o le 470aeroters e mafai ona oʻo atu.

E masani lava ona o le malosiʻaga o le faʻaegaʻaga ma le faʻamamaina o le faʻamamaina o agai atu pito sili ona maualuga, o le afi eletise o le masini e tatau ona galue i le tapulaʻa maualuga. Ae o loʻo aumai faʻatasi ma le sili ona tomai tele o le eletise, na saoasaoa ofu o loʻo i ai, e sili atu le fiafia o le afi ma le faʻateleina o le pisa o le galuega faʻataaloga. I le taimi nei, o le a le gaoioi mo se taimi umi. O le mea lea, e sili le lelei o le uia o isi 2-3 taimi e maua ai se pulumu i luga o se vaipuna o le kapeta nai lo le faamalosia o le "luga o le" luga.

Ua faaeeina nei mea ua faaeeina e le vai ua faaeeina i le tele o faiga ma uiga. Faʻataʻitaʻiga, o le tagata faʻatau mafai ona filifilia le sili ona faʻamamaina auala, fuafua i luga o mea, o le tulaga o le faʻaaogaina ma le faʻamalosia poʻo le faʻaleleia o le tapulaʻa o le eletise eletise. . O le aofaʻi o le tui o le ogalaau mai le faʻasologa o tausaga lata mai o loʻo i ai le leo lemu. E maua ai le feololo, lamolemole le fetaui o le togalaʻau o le eletise eletise ma tutusa lava le oso, e aunoa ma se oso malosi, faʻateleina le paoa. O se mea moni tele lenei mea uaina, Talu ai ua aofia ai komepiuta, telece ma isi metotia e lelei i mata volps i le eletise. O kamupani taua na faʻatautaia e ala i suʻega eseese e faʻaititia ai le leo o le galueina o le galueina o le ofi i le 60-65 db. O le faʻafilemu nai lo le leo o le fufuluina poʻo le fufulu, e le faʻalavelaveina le masini i le talanoa ma matamata TV.

E tusa ai ma le mataupu faavae o le gaioiga o le pefu o le pefu, o le storumum counturs e iloga: a) O le pefu mo le aoina o le pefu o le nakvilter.

O mea e faʻamamaina ai ma lapisi lapisi ato

O le vaega autu o le vaega o le faʻamama o sea oremum o loʻo i ai o se pepa e leai se totogi o le pepa polo-efuefu, pe toe fetunu. E i ai le faʻailoga "palapala" ea o loʻo iai le lapisi atoa o lapisi atoa. O mea o le pefu o le pefu e tatau ona pasi lelei le ea (o le faʻaaogaina o le ea e faʻalagolago i ai) ma i le taimi e tasi e faʻatuai ai lapisi. O le Inlebriktor tumau e tusa o le 98% o le filogia, ma le ea faʻamamaina na pasia i le afi afi, malulu le afi eletise ma e ala i le eletise. O le afi faʻamama e puipuia ai le eletise eletise mai le pefu oona e le mafai ona tuai i se paoa le pefu o le kurcroest (tulifua malosi o le ea.

O le tau o le pefu o se elemene taua o se ie puipui o mama, sili ona aʻafia ai le aoga o le galuega. O le mea lea, tagata gaosi oloa e faʻaauau ona atiaʻe mea fou ma fuafuaga o pepa faʻapipiʻi pepa (ma le gafatia o le 1.5 i le 5.5 lita). O lea, o le bosch ma tagata fiafia na faʻamaeʻaina a latou faʻataʻitaʻiga ma le tolu-vaega o le pefu o loʻo faʻaaogaina, i le lata mai o faʻataʻitaʻiga, ma le soʻona paʻu paʻu paʻu mai le eletise eletise. Lanumoana Moon Plus (Mileele) faʻaaogaina (Ituaiga / N) ma se tapunia otometi, e tapunia le vaitusi pe a aveese le ato mai le moli uila. O le Clinic S-Bat (E202) Pass Bushtor (E202) o loʻo faʻaaogaina i le Clario (Electrolux) Stumum e maua ai ni fasimea. Ma le isi, i faʻataʻitaʻiga, o vae fou (fai mai, tagata faʻapitoa mai ia Phips) e togafitia ai tulaga ese mo le ola o siama o loʻo i le tino o siama.

O le manaʻoga mo ato faaaoga e faʻalagolago i le fale mautotogi (fale), o le numera ma le mama o ona tagata, avanoa o fagafao ma isi mea. E talitonu o le masani ai (2 taimi i le vaiaso) faamamaina o le ogatotonu-tele fale mautotogi (pe tusa o le 50m2) o le tasi tui o le 3l, e tusa ma le malosi o le 3L. O pepa ua faʻatagaina e aoga e tusa ma le 30 rubles. Tuuina atu le mafaufau o le Rusia Spormer ma le sili ona ono mafai ona fesoʻotaʻi ma le faʻatauina o ato pepa i fafo o le 'upega tafaʻilagi o loʻo sapalaiina. O le tagata faʻaoga ia e filifilia e sili atu ona talafeagai mo ia e lafo ai se ato faʻaaoga e mafai ona faʻatumuina i le pefu ma faʻatau se fou pe leai foi ni tau e lulu ai le pefu mai le ato.

O le a le efuefu?

O le efuefu o se fefiloi o fasi palapala laau, filo, pollen, ballen, bacteria, fulufulu manu o le eprithium (oloa o Sarophytes) ma tele isi mea. Masani, pe a fufulu, matua gauai atu i le aveeseina o lapisi vaaia, pei o oneone, eleele po o chips. AROSSCOSCAPORS, pei o le otaota oloa o le efuefu o le efuefu (0.1-1 μm), bacteria), o le mea e feololo ai, le lavalava mata. Peitaʻi o lo latou aafiaga i le tino o le tagata mafatia i mafatiagago e ono matuia. Ina ia puipuia le ulufale i totonu o vaega o le malamalama o loʻo aofia ai ni leo, e te manaʻomia se faiga faʻamama aoga o se faʻapipiʻi mama e mafai ona taofia ai ni vaega laiti.

O mea e faʻamamaina ai le paʻu ma le efuefu aoina pusa

Tele o feololo mamago mai le electrolux, lg, samsungta, nettangta ma isi faamama le ea mai lapisi faʻaaoga fagu. O le koneteina o se pusa palasitika palasitika ua faʻapipiʻi i totonu o le fale o le moli uila. Merirels faʻavae i le faʻaaogaina o sea masini o loʻo faʻaaogaina o se tasi o auala e lua i le mama o le ea.

O lea, i le stum e faʻamamaina o le Ami a le afa o le Twors Sworry, o le eletise eletise e mimilo ai le ea i totonu o le spiral. O fasi fasi lapisi e oomiina ma le centrifil malosi i puipui, leiloa le saoasaoa ma tumau i totonu o le koneteina. Ua toeitiiti atoa le 95% o le ea e pasi ai afi afi ma fafo ma toe foi i le potu. Ae i lalo o le cyclonic system, o le faʻatulagaina malosi e itiiti ifo nai lo lena o le gaogao o felelei ma ato. E i ai le isi mafuaʻaga faʻamāina. O le ea o loʻo iai le pefu ma le palapala ua lafo atu i le koneteina o le saoasaoa o le tele o los (faʻatusatusa i le saoasaoa i le supa paipa). O le iʻuga o le "mamafa" lapisi (sili atu-o loʻo iai nei faʻataʻitaʻiga - sili atu nai lo 95%) pa'ū i le pito i lalo o le pusa. O fasimea laiti ua fiafia i le ea le faʻamamaina i totonu o le afi afi ma se nofoaga o le faletalimalo ma e sili atu i totonu o le paʻu paʻu o le mama mama. O lenei faʻavae e faʻaaogaina i LG V-C7700 faʻasologa faʻataʻitaʻiga.

O lapisi na aoina (e foliga manino mai i totonu o le mea manino palasitika cheader) pe a uma ona sasaa i totonu o le afifi ona lafo lea i totonu o lapisi lapisi. O le koneteina ua fufuluina i le vai ma tuu i totonu o le tino o le scumum mama. O le afi ma le faauuga faʻamama o loʻo tautua i le auala e tasi e pei ona i ai i le tui puipui ma ato. O le ā le lelei o nei faʻataʻitaʻiga o le tumama o le koneteina o le faʻamamafa ma le ono mafai ona faʻafefe ina ua maeʻa tapenaga uma. Manatua le auala e te fiafia ai, gagau se ato ie pe maua se pepa-pepa pepa.

O mea e faʻamamaina ai ma le AQA

E mautinoa lava, leai se filter, e oo lava i le sili ona sa i ai le mea itiiti, o le a le faʻamamaina le ea 100%. Ae o loo i ai se tekikinolosi e mafai ai ona e faʻalatalata atu i lenei tapulaa. O le pelu efuefu faʻaaogaina saʻo le kasa, rexair, Desphin, Hyla, Tomai ma isi i le gaogao mama ma vai (AQUA).

O le ea, lea na ui atu ai i lapisi, pasi ane i le vai, ua sasaa i se ipu itupa tino, lea e tu i le tino o le umumu faamamaina. Mamafa lapisi (oneone, tamaʻi povi, ma isi mea) vave magoto ma nofo i le pito i lalo. Faigofie le pefu i luga ma le Air Bubbles "o loʻo aliaʻe" mai le vai, mamago solo. O le pefu o le ea e faasaolotoina le vavae ese luga o le vai. E faia i le maliu polymer ma e le manaʻomia le suia i le vaitaimi atoa o le faʻagaioiga o le faʻamamaina o le mama. O le vavaeʻese o se CHALLLLY Cylinder, o le itu o loʻo fausia e ala i lalo o le sili atu o se tulaga faʻapitoa (tusa ma le 60 (ufiufi 60 faavaa). Lapotopoto ma se maualuga maualuga (nuanua faʻataʻitaʻiga mai rexiir ma hyla-25 afe rpm), e fausia ai se vai mumu (polen i luga o le vai efuefu. , feeseeseaiga ma isi Talu ai o le tele o taimi o fevaevaeaʻi o le tagata ese e matua tele, ma o le ata o le faʻavae faʻapitoa, o lenei faʻamalologa uma mai le vai ma le palapala e le tulau lemu ma ua matala lemu i le vai. O lea, na fofoa mai le vai ma le pefu (ma le lelei o le 99.9991%) o le ea e faoa faamalosi i totonu o le tagata vavae. Ina ua maeʻa le fufuluina, o le faʻaalu o le vai o loʻo sasaina, ma o le konemulele o fufulu.

O le maualuga o le faʻaaogaina o le mafai ona maua i le nuanua ma hyla compumum o loʻo iai le 800ists ma se mana faʻaaogaina 900W. O lenei ona o le mea moni o le malosi e faʻaalu i luga o le palu palu ma le pefu i le pito o vai.

O le tele o faʻavaega faʻavae e tele. Ua mafai ona latou faia le "faaitiitia" tiute, ae o loʻo faʻamamaina ai foʻi, fleftoloces Air, Spray taua suauʻu i luga o le fola. E mafai ona faʻaaogaina e avea ma tagata faʻamalamalamaina e aveese ai pefu mai masini eletise, o le pupuʻu ma le laʻei taʻavale, ma isi E manaʻomia le faʻasaʻo o le mea e faʻapipiʻi ai i luga o le 'au i fafo atu o le moli moli o le moli moli (o nonoa o loʻo tumau). O le ata lava e tasi e mafai foi ona faia e nisi faʻataʻitaʻiga o moli feʻaveaʻi e aunoa ma aqua faamama (mo se faʻataʻitaʻiga, samang amms).

O uiga autu o le "mamago" Vopumum Clasars

Mautu Faʻataʻitaʻiga Mana malosi, Malosiaga o le taumafaina, W Voluma o le pefu o le pefu, l Tau, $
Bosch (Siamani) BSA2291 320. 1500. 3.5 170.
BSA2791. 330. 1700. 3.5 210.
De Long (Italia) Wf 1500 E. 300. 1500. fa 296.
Electrolux (Suetena) Z2055. 375. 1400. 3. 195.
Z5561. 440. 1600. 3. 4300.
Hyla (Siamani) Hylanst. 800. 950. fa 1600.
Karcher (Siamani) 5500 VEX. 350. 1400. 2. 310.
Lg (Korea) V-c3043nd. 320. 1400. 2. 75.
V-C7060EU. 330. 1600. tasi 300.
Miele (Siamani) S 711. 1800. fa 220.
Lanumoana masina plus. 1800. 5,8. 590.
Pansononic (Iapani) MC-E886NUR 420. 1600. 4,2 165.
MC-E987NUR 400. 1800. 4.5 215.
Philips (Netherlands) Unictive Inc9008. 450. 1700. 3. 195.
Faapitoa FC9114. 475. 1800. 3. 360.
Rexair (USA) Nuanua. 800. 950. 2.5 2400.
RANDETTA (Falani) Ro 220. 375. 1500. 2. 160.
Inninios Rs-921 300. 1500. 2,4. 290.
Samsung (Korea) Vc8716vt. 360. 1600. 1,7 260.
Vc8716's. 360. 1600. 1,7 535.
Siemens (Siamani) Vs 54b20. 390. 1700. 3.5 195.
VS 08G2070 470. 2000. 5.5 410.
Rkk "malosi"

(Lusia)

Pn 56. 180. 1400. lima 40.

* - ma le faamama;

** - ma se pefu o loʻo faʻaputuputu pusa;

*** - Faatasi ai ma le Aqua faamama e aunoa ma le vavaeeseina (hepa dummy faamama)

O le ea o le ea o le ea o tui

O le mama o le ea o loʻo faamama ai e le tuituloto o mamaʻi i taimi o toe foʻi mai i le potu, e maua ai se faiga ma faila. O le solia o faʻataʻitaʻiga o le tui manogi o loʻo i ai le lua faʻamama afi afi ma faʻauʻu. O le muamua puipuia le afi mai le lapisi ma le efuefu pefu le aoina, lea e mafai ona mafua ai le faatafunaina o vaega, muamua matagaluega O le faamama lona lua o loʻo tu i le pito i fafo o le afi e tatau ona faʻatuai Pollen, feeseeseaiga ma isi tau le iloa.

O tagata gaosi o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o faʻataʻitaʻiga o le fou o loʻo avea ma ituaiga o neera (maualuga lelei faʻapitoa punaoa ea). O lenei mea sa atiaʻe e le US Amic Enercation a le malosi o le matounā i le taimi o le Taua Muamua 5 O le faʻamamaina o faiga e faʻamoemoe e aveese vaega o le leitio. O le hepa faamama e mafai ona faatuai vaega ma le tele o 0.3 μm ma le lelei o le 99.975%. O nisi o le Europa Forms o lenei masini e taua o se S-vasega faamama.

O luga o le Skings faamama e suia (o latou 1-2 taimi vave suia i mea fou) ma tumau e manaʻomia naʻo le faʻavasegaina. O le ea le faʻatau atu o le ea o se moli uila e aʻafia ai le mama o le ea o le ea, ae faʻapea foi ma le faʻatagata Malosiaga. O le mea lea, e manaʻomia le mulimuli iai i tulafono o loʻo tuʻuina atu ai togi i totonu o faʻatonuga mo le faʻatulagaina o le mama o le felelei.

"Filifili omea" o se masini faʻapipiʻi mama

Faʻapolofesa finau o le 1M2 mama i luga o le ituaiga kapeta poʻo le maota atonu e aofia ai i le 1 kg o lapisi i le fale. Tele efuefu "Hide" foi i le auala lelei o le Uthhlsted o meaafale meaafale, i le moega. "Tapuni" mai Carpets, maota, o le unaʻia o meaafale ma tagata mamae o le moli uila fesoasoani i pulumu faʻapitoa faʻapitoa, o lo o totoina ai i lona ulu. O le Chassis ua manatu o se tuʻufaʻatasia "kapeta" pulumu. A faʻamamaina le pani, linoleum ma isi ofutino malie, o loʻo faʻagaioia ma se faaputuga uumi ma se faaputuga atoa o pu, e ala i le fola i totonu o le fola i totonu o le fola i totonu o le fola ma le fola. Malamalama Faʻapipiʻi (E mafai ona e vae) Pedd-ki-ki i luga o le 'auvae mai i ai o loʻo tuʻuina atu i le lua vaapiapi uila na mamanuina e fufulu ai le kapeta. O pulumu e faia i lapisi mai ai, lea, faatasi ai ma le ea, e ofuina i se pefu o le pefu.

Ae o le "kapeta-kapeta" pulumu e le mafai ona faʻamama le uila afi mai le lauulu, fulufulu manu, filo, ma isi Ruting Aerodynamic ma eletise eletise fesoasoani ma se moli moli ma i latou. I luga o latou pito i lalo o loʻo i ai i luga o loʻo i ai le faʻaseʻe ma le vaapiapi ma le faʻalu ma le faʻamalosi o le mea e te puʻeina ai, o le mea lea "lapisi mai le faaputuga. O le erodynamic pulumu (e taʻua foi o le Turbo) o le Roller o loʻo tuʻuina atu i le fusi o le fusi o le orbine e maua ai le eletise, o le auala lea o le eletise -3000 rpm). O le faʻaliliuga o le faʻaliliuga (ma, o le mea lea, o le tulaga lelei o le faʻamamaina) faʻalagolago i le saoasaoa o le ea tafe i totonu o le sua o le suavai mama. LG Modeles le saoasaoa pe a le kapeta ma le kapeta couster pakete e mafai ona suia, e mafai ona fetuunai faalagolago i le ituaiga fola. O le malosi o le turbo pologa stb 205-2 o loʻo faʻaaogaina i le mimiti Catdog Plumam Spurmars. O le BBZ28TB Stubo Sheep e sau i soo se bosch varuum mama.

I le eletise eletise, o le roller galue mai 100w eletise eletise na tuu i totonu o ona fale. O le mea lea, o le roller rotation taimi e le faalagolago i luga o le ea tafe fua faatatau. O faʻataʻitaʻiga o ia faiga e mafai ona iai se faʻailoga o le faʻailoga o le SIB 216-2 mile ma le pule malosi mai le Rainbow Spareum mama. O loʻo i ai foʻi autonofo le eletise eletise mai le karcher. Manatua o le liua o rolletang o turbo ma electlalars manaʻomia le faʻamamaina o le faʻamamaina.

Suʻe tagata fefaʻatauaʻi e le gata i le faaputuga o kapeta ma fusi o fola, ae fusi foi i luga ma le le fetaui ma le masani ai, tuʻituʻi efuefu. E sili le aoga lea pe a faʻamamaina mea faimamago, faʻamamaina, ma isi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le LG Veveuum Remaners, Sani-Prch Neazle ua faʻaaogaina. E faʻaaogaina foʻi le metotia o le aʻafia i luga o le poto masani i luga (e oo i le 3600 matagi), ina ia le pipii mau i le pou ma e le faʻaleagaina.

I fale nofomau ma le aoga potu o fale mautotogi ma le atunuʻu fale o le fale "e fiafia e nana" i nofoaga faigata Sei o tatou fai i totonu o le taiala o ata lafoia ma faamalama, i le maa o le ogatotonu o le mafanafana, i totonu o ipu moli o moli uila, i le keyboard o le tagata komepiuta, i avanoa i lalo o manoa o piano ma le piano, i tulimanu taofia o le fausiaina-meaafale. Mo le faʻamamaina o lenei lapisi i se seti o meaola o meaola e iai ni faitioga faʻapitoa, o ata o loʻo faʻaleleia pea le faʻamalosi. O lea, mo le faʻamamaina o nofoaga faigata-i-mea e masani ai, o Filipo ua faʻaauuina ai le vavaeina o le suauʻu e ala i se 'auvae' auvae. Fasiotia i le ituaiga o le polyhedron (taimane), e maualuga lona maneuvelatula. Mo sini lava e tasi, lg e ofo atu ai le tele o le aulotu.

Efuefu Galuega
O lenei ua otometi lava otometi masini creum ua faia e le Swedy Company Electrolux. O loo nono mai lona suafa ma le faiga i le itu, na toe soifua i le selau ma selau miliona tausaga talu ai i le sami aso. Soʻoga, o le masini e tutusa ma sina papupupupupuʻe papupuni, ae e le fiafia i ai, ae matua poto "faʻataʻamilomilo" faataamilo i le potu, ae o le mea moni o le potu mai le fola. Mauaina o le 'au, "Triblobit" muamua o le potu i le taimi o le tino (faʻatatau le aofaʻi o le galuega o le lumanaʻi) Lagona "Tamaila e" (Faʻasalaga o maa), na faʻalavelave i le galuega, e maua le charger ma fesoʻotaʻi i ai. "Faʻatulagaina ma Toe Fausiaina" (Faʻasaina o maa), o se mea matagofie "o mea" toe foʻi mai i le nofoaga na faalavelave, ma faʻamamaina. O le pefu mai le fola ao aoina se tamai paoa mama (pule malosi 150aert) i le "trilobite" fale. O le Atitituti Turbo pepa ma le faʻatulagaina slot o loʻo iai i lalo, tuʻusaʻo i luga o le fola, ma le 1,5 l uafu o loʻo i luga o le tino, i lalo o le tino faʻapipiʻi. O le ata faataamilo ma le laititi o itu (maualuga - 13 ma le tino) Faʻatagaina le "trilobit" o le aveeseina i lalo o le meaafale, tautua ma isi meaafale. E fesoʻotaʻi ma lē e ona le masini e i ai se faʻailoga o le sikoa. O loo i ai se auauna lena $ 1500.

Aoga laiti

O tagata gaosi oloa e totogi tele lava i le faigofie o le vavaeina o moli. O lea, o le faʻataʻitaʻiga o tausaga lata mai nei ua faʻaautuina i tamaʻigutu mafiafia lea, o le umi lea e mafai ona fetuʻunaʻi i soʻo se maualuga. E mafai ona tupu le eletise i se mea e maua ai le aoga o le suavai. Mauaina o se mea moni foliga, o lenei paipa e mafai ai ona faʻamamaina i lalo o meafale, aunoa ma le fetuʻunaʻi. I le ata mulimuli o LG, electrolux, bosch ma isi i luga o le suavai paipa, o tamaʻitaʻi faigofie ma le mamao faʻatonutonu o le creum e tulai mai. Poloaiga e lafoina pe na o uaea na o i totonu o le mea e faʻapipiʻi ai, pe leai foi ma latou, ma le leitio faʻailoga. O le tagata mulimuli na faʻataga le Hostess aua le toe liliu i luga o le paʻu uila ma e le o faʻatonutonuina le nofoaga mamao. Ushhoch Models O le Corrd ua aveʻese i le mataupu e otometi, pe a e oomi le pesega i luga o le mataupu. O le tele o "alualu i luma" masini e tuʻuina atu i se masini e maua ai le feteʻenaʻi ma le faʻaeteete o le maea (faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga S500 ma le S600 faasologa mai le mimiti). E faigofie ona e le o le pepelo i luga o le fola ma e le faalavelave i le gaoioi o le speuum mama.

I le Snanicred Veruum Fatmaums, o se faʻafoeina faʻafoe faʻatonutonuga mo le faʻagaioiga o le afi ua saunia. O le faiga e faʻaitiitia ai le malosi o le stiutum mama pe a paʻu le pefu poʻo le tuʻituʻi o le atigi lapisi poʻo se lapisi lapisi lapisi. E masani lava, o ogaumu o le ogaumu o loʻo sapalaiina ma se pinimatic taga faʻatumu le faʻailoga. ADLAS o loʻo faʻavaveina hosters maua ai faʻataʻitaʻiga (moni, taugata) ma le malamalama faʻaalia o le faʻatumu o le pefu o loʻo aoina mai le paʻu o le Kamupani.

Faʻaopopo mai Samsung, o le Verveex o loʻo faʻamamaina ai le Swards Swists System o loʻo faʻaaogaina. O le centrifugal aafiaga o le suiina o vaega tele i totonu o se mea manino palasitika sheader, faʻasaʻo i luga o le tolopo o le moli uila. O lenei fatuga faaopoopo i mataupu i mataupu o le a faapopoleina ai mea faigata o le a pa'ū i totonu o le masini (tupe, asoa ma isi).

O le filifiliga o se mea faigata

Pei o se trite, o le faiga mo le filifilia o se ie puipui e amata i le fale. O iinei e mafai ai ona auiliiliina le saogalemu o lavalava, aga masani ma vaisu o ou pele ma luga o se laupepa pepa e faʻamaumau ai le tautua "(lanu, faʻafaigofie o galuega, O le taumafaina o le eletise, pisa i le faiga o le fufuluina, etc. o.). O lea, mo le masani (1-2 taimi i le vaiaso) faamamaina o se fale mautotogi (sili atu nai lo le 100m2) ma fola o le okaina o le 420aer ma le tele o gaioiga o gaioiga. A iai ni maile poʻo ni pusi i totonu o le fale mautotogi, o le a tatau ona e faʻaopopoina le lelei turbo poʻo le eletise. Fale Faʻatagaina e aunoa ma ni kapeta e mafai ona faʻafefiloi e se uila afi ma se vaega laiti faʻapitoa ma le faʻapitoa o le paʻu o le faʻamamaina o le faʻamamaina (panosum ma isi). Mo fale, saunia i le agamalu agamalu, e manaia le i ai o se moli uila ma se gatete. O se tagata fetuunaiga o le mama ma se suauʻu tui ma le tele o 2.5 lita poʻo se vaega o le faʻatonuga o le faʻatonuga o le 350 o loʻo faʻafetaiaʻia ai ma le fesoʻotaʻi o se fale mai le fale.

Ole ituaiga ole kamupani ole penisio e tatau ona filifilia ia amanaia masani o tagata o nonofo ai. Afai e te le fiafia e sui pepa ato i le pa puipui poʻo le luluina o lapisi mai le fusuʻaga o le paʻu paʻu i totonu o se masini faʻaputuga uaea. E moni, o lea e tatau ona tatala mai lugā lapisi pe a uma tapena tapenaina ma toe fusia foi ma le vai.

Afai i totonu o tagata o le fale o loʻo i ai tagata o loʻo mafatia mai i le eleele poʻo le parmonimer o maʻi, e aoga lava le mafaufau i le faʻamamaina o le faʻamamaina. E tele ni o latou luga o le maketi (e tusa 5 faʻataʻitaʻiga), ma e le o faʻailoaina ($ 15-2500), ae latou te iloa fai atu le tele o mea. Faʻataʻitaʻiga, o masini mai le toese ma le hela ma le faʻatulagaina o le malosi e le gata i le 800aers faʻataga e le gata e aveese lelei le potu, ae faʻapea foi le ea o le ea (mo le faʻavaivai) . E le gata i lea, o le a le manaʻomia tele le taimi, talu mai sea tuitui teisi i le minute e oʻo atu ia i latou lava i latou 3M3 le ea, finauga, polnn laau.

Ina ia avea le faʻamamāina le faʻagaeʻetia ma faʻafiafia, e mafai ai ona faʻaeteete i mea nei o mea laiti: o le telescopic faagaau i luga o le tagata maualuga); Pusa faʻapitoa - auupega mo le aoina o lapisi i nofoaga faigata-i-taunuʻuga; Nofoaga talafeagai o le faʻatonutonuina i luga o le 'au o le sikatum mama, ma isi. E mafai lava ona filifili i luga o le lanu o le masini, faʻataʻitaʻiga, ina ia tuʻu faʻatasi ma se maota poʻo le ulagia o meaafale (e ui lava, o le tele o taimi o loʻo faʻapipiʻiina ai le kalama, i totonu o puipui i le kapeti pe fale teu oloa). O le iʻuga, o le lisi o le a aliali mai faʻapitoa manaoga faʻapitoa mo le spetium faʻamamaina i le malosi o le fausaga, ituaiga ma le tele o le pefu o le pefu, o le ituaiga o pulega, ma isi. Ia filifili nei i le aofaʻi o le aofaʻi o loʻo e naunau e tulaʻi mai i le faʻatauga. Ma le mea mulimuli, e mafai ona e alu i le faleoloa, lea e te filifili ai 3-5 faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina se tagata poto masani faʻatau, mai lea e faia ai le filifiliga mulimuli. Taumatau i totonu o le faleoloa, o le a mafai e le meafaigaluega ona faʻatusatusa lea i le mamafa, pisa ma le mamanu ma le mamanu, e ui ina lava o le faʻamamaina o le pa puipui e le faigofie ona maua.

Le isi, e aoga le fesili i le tulaga faatonuina mo faʻataʻitaʻiga filifilia (masani 1-3 tausaga, e fuafua i le Kamupani). Saili pe fia tausaga e uiga i le tele o tausaga, e tusa ai ma le gaosi oloa, e galue ai le vaipuna o loo faamamaina o lenei faʻataʻitaʻiga (tiga i le 5-7 i le 15-20 tausaga). Afai i totonu o oloa ula se tasi e sili ona taugata nai lo isi, e tatau ona tatou iloa le mafuaaga. Atonu e aoga tele. E le mafai ona amanaia le mautu o kamupani o loʻo fai ma sui o le faʻataʻitaʻiga o loʻo e fiafia iai. E mafai ona fai e tagata lotu ni mea e fua ai le gaogao piufasa le 60,0 miliona ma tusa ma le 90 tausaga. E i ai mafuaaga uma e faʻamoemoe ai i le tele o tausaga na latou aʻoaʻoina ai se mea.

Ua faapea ona latou mauaina ma iloa ai lea o le tagata o le a galulue ma le fiʻu tino faʻamama e mafai ai ona matou faia se faʻaiuga ma le talafeagai.

Fonotaga a totonu o le aulotu

  1. E le tatau ona aveese le faʻamamaina o le fale o le aiga e le mafai ona aveese le lapisi o le fale ina ua maeʻa toe faʻaleleia. O aitema faʻasolosolo o loʻo i ai, chips, ipu tioata, tuʻituʻi fulufulu, fao, fao, ma le faʻapei. Mafai ona gagau le ato o le pefu o le pefu ma "togi palapala", pe leaga foi le faamama afi. E faigofie ma le matua le mafai ona foia le faʻafitauli ma se metotia tuai faʻataʻitaʻi, o se sipuni ma susu susu. O le apoapoaiga o latou, ina ua ia tuʻu atu i le fogaloga, savali i luga ma se pa puipui o loʻo tataʻa nei, ma e foʻia.
  2. Aua le faʻaaogaina se pepa faʻapipiʻi e le mafai ona tele. E paʻu i ni faʻafitauli se lua. Muamua, o le faʻaaogaina o le mea e tolu-vaega pepa e le mafai ona faʻamamaina mai le pefu pipiʻi i le va o faaputuga. E faʻateleina (toe tasi ia sili atu) le tele o le pefu o loʻo aoina ma faʻaitiitia le pule malosi. E mafai lava ona tauia mo na o le siʻitia o le afi afi afi, lea e siʻitia ai le pili eletise. Lona lua, o le a le mafai ona oʻo atu i le faʻaumatiaga o le afi afi o le afi afi, ma o le faʻavaomoʻaiga umi o le eletise o le eletise. Isi nepa o le a tupu ai le a maua ai le tele o mea.
  3. O se aʻoaʻoga faʻapipiʻi i le moli uila i lona faagasolo e le tatau ona faitau ma le faʻaeteete, ae tutusa foʻi. O le ki lea i le maualuga-tulaga ma le tele o tausaga o le ie puipui.

O le faatonu faafetai o le sui sui o le electrolux popolega i le Federdan Federation ma Lg, M-Vitio, YLC "mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili