Faʻamuta le avanoa: Talosaga filifiliga ma tau o fausaga

Anonim

Puipuiga fusi tapunia: Maketi Vasega. Gaosi ma tapulaa o lamellae ma avetaavale. O le tau o le faʻapipiʻi fausaga.

Faʻamuta le avanoa: Talosaga filifiliga ma tau o fausaga 14516_1

Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Eselix

Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
I le maualalo-tulai mai o le fausiaina, faʻataʻapeʻapepupuni o le le talafeagai. Latou te le faʻaleagaina le faʻalavelave o le fale ma manuia le faʻatinoina o gaioiga puipuia
Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Faafetai.

O le vevela ma le faʻafefeteina o le faʻamalama o loʻo faigofie, pe a fai o ni faʻamalama puipui ma faʻamalama ua filifilia mai le tasi gaosi oloa ma ua uma ona ofi

Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Otometi o le a taofia le ie i lalo ifo pe a tupu le tufuga i le amataga
Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Eselix

O le sili ona matagofie auala e nana ai pusa faʻapipiʻi e fusi ai i totonu o le pa o le fale

Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Eselix

O le mataupu faavae o le aufaitau pamellae e aoga mo garage gates

Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Eselix

Overheaded taamilosaga tapunia

Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Ribbon drive ma kiarbox
Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Ribbon drive aunoa ma le gearbox
Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
E ala i le pu i totonu o le atigipusa, o le hex palupulu e vaaia, o fea le tapoleni ua manua. O le siiina ma le maualalo o le upega tafailagi o loʻo faia i luga o le upega tafailagi, faʻaaogaina o se faitotoʻa pe, e pei ona taʻua foi, o le cardtan drive
Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Eselix

PASCAL LOTO INTERS I LAMELLLLUCS faʻaititia le pisa pe a puʻeina rolleders i taiala

Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
O le mamanu o le paʻu o le paʻu e puipuia ma le saogalemu puipuia le lamellas mai le hacking
Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
Afi, kilia, taimi ma le sima ma mamao le faʻatonutonuina - mea faʻaopoopo e le gata mai o le otometi, ae o le tutoatasi foʻi o le tagata e faia
Fou Mafaufauga - Ua galo lelei
E pei o le paʻu loka, puipuia ni tauaso mai le le faʻatagaina le siʻitia

I Rusia, ua iloa le pupuni mo le taimi o le taimi. Tapunia puipuia puipuia fale mai le fia iloa manatu ma le le maua o malo, ma na o se faʻailoga o le tagata e ona e le o faʻamoemoe i se tasi. O lenei o lenei vaega o le tusiata na toe foi mai i le fausiaina i le ituaiga o tapuni puipuia.

I Suetena, mo se faʻataʻitaʻiga, o tauaso tauaso e seasea lava ona faʻaita. Ae i Suetena, latou te le gaoi, ma i Italia ma Siamani i lenei le sili ona leaga. Aua, aliali mai, o le Italia o le muamua laupapa laupapa na faia, i le tele o taimi e masani ona taʻua o le aufaʻatasi tapunia.

Ua faʻapipiʻiina le Shorrt Short i luga o faʻamalama ma luga o le faitotoʻa. O le mea moni, o nei togafiti e le mafai ona suʻe le fale, o la latou galuega e agavaʻa ai: Lua minute aʻo le i ai o le pulega o le tulafono. E fia iloa e oʻo lava i le i ai lava o le tele o ie puipui e faʻaalia ai le motusia o aʻafiaga i tagata intrdiders. E le o mana tauaso e sili atu ona faigata ona motusia le tauaso nai lo le, mo se faataʻitaʻiga, ina ia faatumuina le uamea storille. Atonu e foliga mai, o le mafuaʻaga e ese: E leai se auala e le mafai ai ma le leoa "iloa" ma le faʻataʻavaleina. I se faʻaopopoga, o le tapuni o tagata e le Willen o lona uiga o le pule o le fale e faʻatauaina i ana meatotino, ma o ai e iloa le toʻatele o isi taʻutaʻua o loʻo faʻatali mo le faʻatuatua i totonu. O le tasi auala pe o se isi, fuainumera finau o loʻo puipuia le vaega o loʻo puipuia ma le fesoasoani a le osofaʻiga o le osofaʻiga atu nai lo i latou ua le puipuia. Ma le taimi, e sefe i lenei kilomita tapunia mai le leo ma le le fiafia o le la. E i ai fausaga ma se isi NUQUOO UPU. Afai e faʻaoʻo tauaso i ai le afi eletise, o latou faʻagaioiga e mafai ona fetuʻunaʻi mai le nofoaga mamao poʻo le faʻatulagaina e se ata faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona otometi ona latou tatalaina i le taeao ma latalata i le afiafi. Mo tagata e le tuua le fale e aunoa ma le faʻataʻotoina o leoleo, o pulufana o pulega faʻataʻavaleina ua atiae, faʻapea foi ma le sili atu ona lelei le faʻamalama e tatala mo se faʻamalama o se sekone.

I le seneturi atoa, na suia ai e tauaso le mamanuina o ie puipui. Mamao taimi o le Shiller Shorter o se uʻamea Upega Tafaʻilagi, Faʻamalolo mai Lamellal Lamellae ma mafai ona gaoioi i luga o taʻiala. O tagata matagofie o le tulaga o loʻo fusuʻaga i se lisi ma o loʻo i totonu o se pusa uʻamea. Mo le tapunia o le tatalaina, o le ie na suia ai ma toe faaleleia le loka masini o se faapitoa mamanu. O le auala e faʻatonutonuina e le tusi lesona poʻo le eletise eletise.

O le Rusia Puipuiga Malosiaga Mataʻitu ua uma ona i ai le sefulu, ma o lenei i Moscow naʻo le galuega ma le tele o le tele o tausaga laiti. Nei o kamupani Rusia, ae o le mautotogi ma vaega (tapoleni, afi, mea faigaluega) e faʻaaogaina tele Siamani, Polani, Italia; E faʻatau e kamupani tetele le mautotogi ma le faʻatulagaina o fafo, aoina ma faʻavae ni mata ma, faʻaopopo, faʻaopopo, sapalai vaega o tamaʻi kamupani laiti. O le leona o le leona o le uamea Canvase (70-80%) e sau mai le Boolaian Kamupani Alage, o lea i foliga e faigata ona iloa le gaosi oloa. E ui i lea, o le aofaʻi o fesuiaʻiga o faʻapipiʻi puipui o loʻo tele lava. Sa ou tamoe ese e alu lou malosiaga e saili ai se filifiliga lelei mai le manatu o leoleo, foliga, foliga, faigofie o gaioiga ma, ioe o tau.

Lamella

O le faipule o le faiga o le faiga ma le discerer o le maketi a Rusia o leoleo puipuia ua avea ma lapoa Siamani kamupani allanux. E gaosia le maualuga-lelei ma taugata oloa. Sa i ai sina taimi mulimuli ane, o Alporof (Polani) na mautotogi i Rusia. Ae i le taimi nei o le taimi uma o le Blaigerian kamupani Canucu. Pavatoa na fai ai le au teu tupe mai Heinzmann ma Italia mai Sapar ma Crocci o loʻo maua foi. Ua le mafai ona faʻaaogaina le uamea gaosi oloa o uʻamea ona o le maualalo lelei. E moni, i se faʻataʻitaʻiga o mea (faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia ona e faia ni pulumu faʻamalosi), Poloaiga poloaiga e tuʻuina atu i luga o le Moscow-Groudnoe).

Lamina o loʻo faia mai se ala o le ala o le alatoto poʻo le uʻamea. Steving malosi ma sili atu taugata. Aliulux Viani (Siamani gaosi oloa) e faʻaopoopoina le afaina o le teteʻe e faʻaaoga ai le laupepa uʻamea faʻapipiʻi. O le pepa le-Zinc Steel pepa e le fautuaina, magafagafa faatulagaina. Steel Roller Rolling Provililes tumu i Polyarethane Finam o loʻo valiina pe o loʻo ufiufi i le faʻapitoa polyers. Sili ona lauiloa nai lo isi, enaena, lanu efuefu lanu. Tele kamupani ofoina e filifili mai i le 1500 feololo tulaga e fetaui ma le European Standard Ral. Lea e mafai ai ona e pikiina lelei le lanu o tauaso mo le mamanu o le fale. Aliulux oloa tau le tau o ni nai mane-fusuʻaga paleti e faʻaaogaina le uluaʻi lanu lanu. E aoga le siakiina pe o le tusi pasi na faʻamaonia ai le mautu o vali i ultraviolet. A leai, pe a suia soo se mea, o le mea fou o le a ese mai le muga mumu "tuaoi".

Almininum faʻamatalaga na faia e le 'au paʻepaʻe ma faʻatumu i le polyearthhane fumm, faigofie le uamea. Ua faʻalauiloa le Punlat, o mea uma lava nei e le omoina ai se pupulea i le taimi o le faʻatulagaina, pei ona faʻaalia i ni tulaga faʻavaomalo o le fanua laufufifi o le fausaga vevela. O le mea na maua mai ai (Faʻatulagaina) Alminutum Profililes e aunoa ma le faila e iai se isi pito i lalo ma o lea e sili atu ai. O le talaaga o le 45-55mm lautele. Ole lautele ole tatalaina, o le a tele e tatau ona i ai se lautele o le pologa. Ae e manaʻomia le manatu o le mamafa o le uafu puipuia puipui, ae taugata tele (ona o le manaʻomia e faʻaaoga ai se sili atu malosi afi poʻo le tau o le tape. E tutusa lava le sitaili parvas Lamella, o le tele o le tele o le atigipusa, ma le tele lava, o tele faʻafitauli tutupu i lana faʻatuina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻamalama tatala. O le tau o le 'upega tafailagi faʻalagolago i le filifiliga o mea ma le lautele o le lamella. Fai mai, o le tau o le 1m2 o le oloa ma le sili ona lauiloa o le lamella 55mm e mai le $ 70 i le $ 110.

O le filifiliga o mea ma Parakalafa o Lamella o se auiliiliga talanoaga auiliili i le va o le tagata faatau ma le gaosiga. E mafai ona fautuaina le faʻapipiʻiina o uʻamea uʻamea i luga o le fogafale muamua o le couttage ma Lingweetweet alumini-i le lona lua ma maualuga. Ae a e manuia, vali almininum e faigata ona iloa mai i le valiina iron. Mulimuli ane, ma le toe afio mai o se malosi mautu-malosi o le ata o le almininim, o mea e gaoia e masani ona faʻaaogaina.

Parameters o Alumini Promple Lamella

Tulaga autu Faʻataʻitaʻiga
AER45 / S. AER55 / S. AER42. Ar / 37. Ar / 40. AR / 55. Ag / 77.
Mautu o le talaaga Raya talaaga
Avanoa o le faila E leai E leai E leai e iai e iai e iai e iai
Talaaga mafiafia, mm 8.75 13.5 8,2 8.5 iva 13.5 18.5
Talaaga maualuga, mm 45. 55. 42. 37. 40. 55. 77.
Mass 1m2 parvas, kg 6,44. 7,51 4.23. 2,70. 3.35 3,73. 4,73.
Aofai o faʻamatalaga i le 1m maualuga o le tapoleni, PC. 22,22. 18,18 23,81. 27.03 25.00. 18,18 12.99

Drive, pulega ma taui

Otometi faagaoioia o Puipuiga Puipuiga ua saunia e le eletise eletise i totonu o le ato. E masani lava nai lo isi e faʻaaoga afi afi o Farani, Siamani ma Italia. E leai se oloa i le fale. E tatau ona maitauina na faia le eletise na atiaʻe e inisinia mai Europa i sisifo o Europa sa faʻapitoa lava e galue i lona tau. E le mafai ona solia le tau, ma o le tele o metotia i taimi e mumusu ai i taimi uma. Franco-Siamani afi afi o Somfy ma tagata Siamani mai Becker ma Elero ua manatu sili atu le talitonuina. A o le filifilia se eletise eletise, e tatau ona e mautinoa o loʻo feagai ma tulaga o le taumalulu taumalulu ma e le nofouta i le faʻalauteleina o lo tatou malosi. Ia faia lenei mea, siaki le vevela ma eletise eletise o le faʻatinoga i le tusi pasi poʻo le tusi folau o le mea faigaluega.

O le eletise eletise e masani lava o se faamaoniga o le 1-1.5 tausaga. Ae fuafua lelei le mafuaʻaga o le faʻatinoina o le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, o le afi o le kamupani soʻo ma fai se faʻaiuga e alu i ai naʻo Siamani mamao. O le faia lea o lenei mea, o le ae manaʻomia le lafoina o se masini le manuia i le gaosi oloa ma faʻatali mo se tali. O lea, o le faʻamoemoetamatoa avanoa e suia ai le afi i totonu o le tautua faʻatulagaina faigata e faigata ona faʻatino pe a maeʻa. O ni faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, "FAʻAFEINA", I le taimi o le faia o faʻaiuga ma le afi fou. O le a faʻaauau pea le galuega e te galue ai o se vaega o le faʻatulagaina tautua poʻo lana galuega o le a manaʻomia e totogi, e faʻalagolago i le faʻaiuga o tagata faʻapitoa Siamani.

Ina ia mafai e le pule o Hollyouvene, na ia maileia i lona lava fale pe a motusia le eletise, aveina ma le lua-pulea tusi eletise ma faamoemoega faafuasei. Ae o ia masini e sili atu ona taugata. Ole tau ole eletise eletise e faʻalagolago i le lauiloa o le gaosi oloa, i le iai o faʻaopoopoga faʻaaganuʻu ma le malosi. O le afi o le siitia o le mapuen o le 25kg e tusa ma le $ 150. O le eletise eletise ma otometi, aofia ai ma le mamao le puleaina, ua atiae e se tasi o kamupani taʻutaʻua sili ona lauiloa i le Rusia maketi e Somfy (Farani-Siamani).

O le faigofie auala e mafai ai ona pulea le LUVER o le Polokalame Lautele o le Alualu i luga, e masani ona tu i totonu. O le pito mamao o le auala e mafai ona faia i le faatufugaga uma i le taimi e tasi, ma e mafai ona e sui (le stoobib system). O le savili saoasaoa lentors ma tagata Hermometer (chroninonol) e talafeagai, otometi maualalo le lalagaina o taavale i le taimi o le afati pe vevela. E i ai timmer (Chonasinino system), o le fea taimi o le taeao i le taeao susulu susulu o le la, ma i le afiafi, o le kesi e tapunia e aunoa ma ni mea e te tapunia ai. O le saogalemu o polokalama mo se tasi e mafai ona faaseseina oe e le fesoasoani fesoasoani. I le taimi o le leai o se taimi o 'au, o le polokalame lava o le a suia le tatalaina ma le tapunia taimi o tauaso i le laina o le 15 minute.

Poloaiga Controlling E mafai ona sapalai mai le vaega o le Puleaina faʻaaogaina se leitio faʻailoga. Ua ofoina atu foi lea tausaga ma lokaina foi loka ato tupe.

Afai e leai se aoga mo se eletise eletise, e sili ona talafeagai e faʻaaoga ai le taui o taui ma le paleni le tapoleni ma faʻafaigofie lona siʻi. O fale gaosi mai fafo ofoina atu se auala o le spreon springs mo le $ 40-50. O ia springs faʻatagaina tatou e faʻafetaiaʻi ma le upega tafailagi i le 80kg. Ina ia faʻateleina le tele o tapulaʻa o gaioiga, inisinia mai ooooe faʻatasi ma Imashran na atiaʻe se Spiral tautotogo-faavae. O se lelei-paleni taui e mafai ai ona e siitia e aunoa ma se taumafaiga ma lalo le upega tafailagi e oo atu i le 100kg ma le pito i tua o le agai i luga i le indm.

Mo tauaso o mama, e mafai ona e faʻaogaina se lipine, corrd pe faʻapipiʻi (cardan) drive. O nei vaega o nofoaga uma a masini. Peitaʻi, o latou faʻaaogaina e faʻatapulaʻaina i le tele o le tapoleni (40kg). O le tau o se seti o le tusi lesona o le Dric Driend ma le Garmibox e tusa ma le $ 50.

O le filifilia o le ituaiga o sili sili ona lelei ua fuafuaina e eseese mo mataupu faapitoa. Sei o tatou fai, mo le faletaavale gate, o se eletise eletise ma mamao le puleaina e talafeagai (e leai se mea e tatau ona faamatala pe aisea). Peitai o le taʻavale lava e tatau ona manaʻomia e le auala o le Faʻaletupe a Faalavelave Tusasi, Faʻasalaga ia siitia le suia o mea o iai nei. Poʻo le faʻapea ai, faʻataʻitaʻiga, tulaga o le a tapuni ai e le tagata fai ofu o le amoina oona i le fale tulaʻi, ma le faʻapipiʻiina o le taualuga. O lenei tulaga i le faʻatuatuaina o le eletise eletise e sili le tatau ona sefe, o lona toe faʻaleleia poʻo le sui o le a sili atu.

O isi taimi i taeao i le po pe a uma le po, o le paepae seleulu ua aisa ma mumusu e tatala. Tele taimi e faʻatagaina ai le faʻafitauli, pe a e le fiafia i le lima o le laʻau a Lameel i vaega o le taʻitaʻiga. A e taumafai e otometi ona tatala lelei le faʻataʻitaʻiina o stateters (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le fogafale lua), i luga o le vevela o le afi tapuni le ie poʻo le ea. O le mea lea, o faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga e sili atu le mafai ona faia ma le "faʻatali mo le tau." I luga o le pito i luga o fola, e sili atu le faia o se tagata na tapunia le tapuni ma le tusi lesona (zero) poʻo se tuʻufaʻatasia drive. O le filifiliga: I tafatafa o le taʻiala, o le faʻamafanafana eletise eletise e faʻapipiʻi (o loʻo lelei le faʻaaogaina o le 'eseʻese i siama).

Faʻamatalaga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga laina o le eletise eletise o somfy

Ituaiga eletise afi Shaft lapoa, mm Tuu le malosi o le malosi, kg. Tau, $
H = 1.5 m H = 2.5 m
Vaalele 60. lua sefulu 17. 135 (270)
Leoleo 60. 25. 21. 145.
Atlas 60. 37. 32. 150.
Meteor 60. lima sefulu 43. 160 (270)
Gemini. 60. 63. 53. 170 (280)
Apollo 60. 75. 64. 170.
Helios. 60. 88. 75. 180.
Tagata tau faamasino 60. 100 85. 190 (305)
Vektran 60. 112. 96. 190.
Orion 70. 90. 78. 195.
Vega 70. 135. 117. 210 (360)
Sirius 70. 180. 157. 240 (395)
Atuatuvale 70. 190. 165. 250.
Titanium 70. 213. 185. 260 (515)
Tauras. 70. 270. 234. 320 (540)
Hercules 102. 205. 205. 515.

* - tuli le maualuga;

** - I totonu o puipui na faʻaalia ai le tau ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faapipiiina

O le tau o le kingling roller flatters o le 10-20% o le order aoga. Afai ua uma ona fausia le fale, e puipui tauaso tauaso, a o taiala o loʻo faʻatumauina i itu uma e lua o le tatalaina, ma ua faʻapipiʻi le pusa i ai. O lenei polokalame e fetaui mo ituaiga uma o aveina, faigofie ona faʻatinoina, ae sili ona vaivai i tulaga o le saogalemu. E sili atu le lelei pe a o le faʻapipiʻiina o le laʻau o loʻo faia aʻo leʻi feagai ma le lagolagoina. I lea tulaga, e mafai ona e teuteuina le atigipusa ma nana le taiala.

Pe a faʻapipiʻi le ata i le faʻamalama matala, o se vaega o le pito aoga o le faʻamalama ua leiloa, ma o loʻo vaʻai foi komiti ma atigipusa pevae mai totonu o latou pusa. E le gata i lea, ma le tele o fuafuaga, e sili ona faigata ona faia ni kolisi. I le tele o faiga, faʻaoga tusi aʻoaʻoga o loʻo pulea e tauaso malosi i se fale nonofo ai, pe a e manaʻo e tatalaina ma tapuni le tapunia mai totonu, tele tagata gaosiga e fautuaina malosi. I luga o auiliiliga o sea auala i le malulu vaitau, ua amata ona fausia moni. E aliali mai, o le faiga o lona faʻatatauina o se tagata taʻitoʻatasi ma e leai se loto ia te latou e iloa ai taunuuga. O le itu atoa, o le tomai faʻapitoa a le kamupani "polofesa" finau mo le tele o tausaga o aʻoaʻoga, leai ni faitioga ma talosaga, leai ni tagi ona o le faamautu mai.

Ina ua uma ona sauni le fale, o loʻo faʻaaogaina le faʻamalama matala, ae o pupuni o loʻo teuina ma o le teuteuga i totonu e leʻi amataina, o le taimi sili lea ona lelei mo le faʻapipiʻiina o tauaso. O le pusa mafanafana e mafai ona nana i le puipui, ma o taʻitaʻi o loʻo malemo i le faʻamalama matala. O le iʻuga ua faʻamautinoaina e le sili atu le talitonuina o le mamanu ma o mea leaga uma e le aofia ai. Ioe, ma mai le itu o foliga, o lenei polokalame e sili.

Faaiuga

I le faaiuga, seʻi ou avatua se fautuaga e tasi. Talu ai o le faʻatauga o vaega, faʻatasiga ma le faʻapipiʻiina o tauaso puipui e le manaʻomia le tele o tomai fausiaina faila, e toʻatele ua faia mo lenei mataupu. Vaeluaina o faʻalapotopotoga, sauni e tuʻu i luga o faʻamalama ma faitotoʻa o le au teu tupe, lautele ese mai pisinisi tetele i luga o le faletaavale ". Ae o lo tatou manatu e sili atu, faʻaaoga ai auaunaga o se kamupani fau faʻatoʻaga na faʻatino ia lava fale gaosi ma nafa ma le maualuga maualuga o le fausiaina o ana tagata faigaluega.

O faatonu faafetai i le kamupani "polofesa, o le manumalo, Dunmama ma le faamatalaga Tekonotau mo le saunia o mea.

Faitau atili