Le tele o kapeneta

Anonim

O se faʻaputuga lapoʻa o le le masani ai o se faiga e le masani ai le sitaili o se potu tolu-potu fale mautotogi ma se vaega atoa o le 77 m2 i le 22-fale gaosi o le cep faʻasologa.

Le tele o kapeneta 14603_1

Le tele o kapeneta
View mai le faitotoʻa faitotoʻa i le potu malolo sa ufitia i lanu lanumoana lanu. I luga o le fola, o le faʻasologa o tuaoi i le va o le tele o "faʻaoga" o loʻo matauina manino le Komiti Faʻatonu. O le soʻoga faʻatasi e HSR faʻapitoa o se tasi o le manaia iloa - Faʻafefea o le fale mautotogi
Le tele o kapeneta
"Faiva o le Kapeneta" i lona mamalu uma. I le pito i luga, i luga o le taualuga, - o le toe fausia o le fausia-i Zumtobung moli, i luma o le faletaele faitotoa-faʻapipiʻi i luga o le paʻu puipui
Le tele o kapeneta
O le faitotoa tau mai le potu malolo i le potumoe e le gata i lea laau e tutusa o le laau na faaputuputu i lalo o le cherry).
Le tele o kapeneta
Fasi o le potu malolo. Musika tulimanu o se vavega moni o meafaigaluega, uma akoutic ma felelei
Le tele o kapeneta
Vaʻai i le taʻavale lapotopoto mai le umukuka. Tuua - ulufale fou i le vasega pepe, taumatau-
Le tele o kapeneta
O se tasi tioata manaia, o se tasi o mea autu o le fale mautotogi, o loʻo fai ma sui o le umukuka i lona mamalu uma
Le tele o kapeneta
O le faletaele lea o le uʻamea, o le faʻata ma tioata e tuʻufaʻatasia, o le lagona o se potu manaia atoatoa
Le tele o kapeneta
O le Vanva Au Taaliga e le feteenai le lautele o faiga o le fale mautotogi. I le itu taumatau o loʻo faʻaalia ai se vaega o le "caseuble kapeneta" ma totonu
Le tele o kapeneta
Potumoe o le lanu sili ona filemu ma lagona o le fale mautotogi. I luga o le ulu o le headboard - batik tusiata hind guremykkina, ua faaiu i lalo o le fale na fausia Nichhe
Le tele o kapeneta
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Le tele o kapeneta
Fuafua pe a uma ona toe fausia

E faapitoa le faalauaitele e le Kapeneta, mamalu, mo le tele o ona fili o le tulaga. I le amataga o le XIXVek, o lona soifuatele talia chekhov, i le amataga o XX Nabokov Punoina le Guboob Cambers "ma le le fiafia manifinifi. I le amataga o le seneturi XXI i le taimi lava e le o mai ai le mataupu taua e oʻo atu i le "teuina malosi"! E ui o lea, o loʻo ia faia lava se sao taua i tagata. Anene pe a mafai ona fesili foi i le faʻatonuga o le atinaʻeina o le atoa avanoa o le fale

Architect Yane Krasovskaya maua ai le sili ona saunia tagata faatau. I le mataupu o le uiga e oʻo i le taimi muamua talanoaga ma ia, e le mafai ona latou faʻatauina le fale mautotogi e tolu o lou fale ". Ave le tele o fuafuaga o le fuafuaina o fofo pe a talafeagai ma o latou manaʻoga.

E faigata ia i tatou ona mafuta mai fofoga lelei. O le poto masani e faʻaalia ai o na tagata faʻatau e mafaufau loloto (tusa o le pe tusa), o isi nofoaga latou te manaʻomia, sili atu lofitu latou i le atinaʻeina o se poloketi. Afai o mafaufauga ma upu ua puai, e le o se mea e ofo ai e le o faamalieina filifiliga o galuega ua fuafuaina. Faafou i totonu o faʻamatalaga le ea, o le tusi tusiata o le a faʻamalosia e "punou ai lona laina." Ona faia lea o fetuunaiga, o se mafuaʻaga lea "na aʻafia ai lou" fale. O lea aua le paie, o le taʻaloga ua aoga o le moligaʻo o lou fale!

Ae toe foi i le matou tala. O a manaʻoga o tagata faʻatau i lenei mataupu? Mai le masani, e le mafai ona faʻatafafa (Profformer i luga o mea sese) o se fale, e faʻaopopo atu, e faʻaopopo atu i potu, o le umukuka lanu, latou te manaʻo e faʻaoʻo le tele o le fale. Sa manatu o le ala i le va o le umukuka ma o le potu malolo o le a faasaoloto mai isi vaega ma lapotopoto. Peitaʻi, o le a faigofie ma faʻatagaina e faʻaosofia le laulau e te fiafia iai i luga o uili ia (e mafai ona e fiafia i ai ata e lua). O le atoa, fale mautotogi na faʻatali pe a le o le mea moni o le tagata e sili atu (o le a le 77m2 e masani lava o se mea lelei), ona sili lea o le lagona o lena. Ae e lē o mea uma lena. I totonu o le potu amata o le mekasini o le fale ma le fale mautotogi na maua se tuaoi manaia i le va o le alatele i le va o le auala tele ma le taotoga e le masani ai, sologa lelei. Na ofo mai Yana Krasovskaskaya ia isi: Ia le na o le sefeina puipui o le puipui, ae o le kapeneta, i le itu o le vaega o le fale. Tagata e faaaogāina auaunaga o lenei sailiili i le fiafia.

E 2 masina e fai ai se galuega. O lona faapitoa atinaʻe (fuafua e faʻatatau i le faʻamalosia o avanoa fou i fausaga, o le faʻatulagaina o le tino eletise, etc.) e le fale lava ia. Ona manumalo lea o le poloketi i tulaga talafeagai uma o le taliaina. Ioe, e ui lava, e tusa ai ma faʻaiuga o mea fuafua, o le tuuaia o le faʻavaivaia e tatau ona faʻavaivaia (ae tatou te le o talanoa i le fogafale mulimuli,) mafai ona ausia le iʻuga o loʻo manaʻomia e tagata faʻatau. O totonu o loʻo latou le naʻo le malosi ma le mautu, e mafai ona taʻua o tuluiga e aunoa ma le soona vaʻavaʻaia.

Le tele o kapeneta

Afai e te manaʻo tele, ona e mafai ai lea

Upu masani, ma ona matagofie uma, e mafai ona le masani ai ma le atuatuvale foi. O le tisiki o le toʻafilemu o loʻo faʻatali mo le tele o faigata. O le mafaufau lelei manatu ua le fiafia i ai i le malamalama o tagata, o loʻo matou taʻu atu ai lea o faʻafitauli ma ni suiga ma le faʻaeteete i soʻo se tulaga. Ia, e leai se mea o sese i lena mea. Ae masalo e le tauma ona i ai e aunoa ma na tagata faʻataʻitaʻi ma amatagaga, e aveina ai le seleselega tumau mo faamafanafanaga ma le mafanafana, pei o le tafega uma ".

Auai i le latin fai mai e faʻatatau i le matou togafiti, e mafai ona e fai mai: o le mea e faʻatagaina i le mamanu o le pa poʻo le kasino, e le talafeagai mo le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka uliuli Ae na o le itiiti foliga vaaia. E aliali mai o loʻo faia le taualuga o le ata o le matte i totonu o le laupapa laupapa e talafeagai, aulelei ma galue i luga o le laulau o le fale siva i totonu o le kalapu siva O le faapaologa e faʻapipiʻi i le umukuka, tasi le auala poʻo le isi itu, manaʻomia se faʻamalologa e tapunia le jumper ma le faʻaaogaina o le loggi ma le faʻaaogaina o le loggia

N6 I LE 2000 oloa o la tatou mekasini). O faʻafaigofie le teuteu e Plastersebrid foliga mai o Yane Krasovskaya foʻi Basal ma Innintenventess. O le manatu e faʻaauau le autu o "laususu ma laʻau", o loʻo iai i potu uma o le fale mautotogi, ma le umukuka, ma faʻatino ai le malamalama e 'ai.

O pepa autu ma le ituaiga o foliga o le fale mautotogi na avea ma se lapoʻa fa-fa-fa-fa-fa-lua, o loʻo oso i luga o le tuaoi i le va o le alatele ma tamaiti. O lenei pusaloa o le muamua lea na vaʻai, sopoia le faitotoʻa. Mai le itu o le alatele, o loʻo lapotopoto (aofia ai) o luma) luma (Beech, tolotolo i lalo o le kerry; faitotoʻa, swang, stress, swot, stress, swod, stress, swot, stress, swote, stress, swod, stress, swod, swot, sttem, stress, swod, swod, shong, stress, swod, stress, swod, O le kapeneta sootaga ma le pa ma le taualuga lea e faia ma le fesoasoani o le punou tioata mai le tioata lava e tasi na fausia ai se lagona o le anoanoai o le potu. Mai le itu o le Kapeneta a tamaiti e atoatoa le aoga, e ui lava e tutusa le "Fai lelei". E taua le le faia se potu, aua o le atoa galue lelei o le Kapeneta o loʻo tu i totonu o le potu tuʻugaloa o le ala savali.

Mo le lelei o lenei mea sili ona matagofie "ituaiga elemene" o 'au a le tusiata (, na ou fiafia tele e faufau pepelo i le ala vasega ma le vasega pepe i le va o le alalaupapa ma le vasega pepe i le va o le auala O le faitotoʻa fou sa aʻoaʻoina i totonu o le laumua faʻamalosia lelei sitisela vavaeʻeseina tamaiti mai le auala e tau atu ai i le umukuka. Na fuafuaina le faʻaaogaina o le laina o le Kapeneta le auivi o le lakapi atoa i le va o le umukuka ma le potu malolo. Faʻapea foi le leai o se pa o se pa o tioata o tioata, lea ua nana ai le faletaele a le faletaele (na faia ona o le fusi o le faletaele ma se vaega o le taʻavale o le curviltar). O le faʻaauauina o le taʻamilosaga o loʻo i luga o le fola o le umukuka o le tuaoi lea i le va o le laupapa laupapa ma polesivining laupapa o le afi o le tele o le laupapa. Matau o le suiga i le itu o le fola o le pamu o le parquth e mafua mai i le manaʻo e "fetuunai" i le van, o le laina faʻatosina i ai ma puʻupuʻu. I luga o le umukuka o le umukuka, o le masani o le laina o loʻo tausia e se arc o le paʻu paʻu, i luga o le taualuga o le potu malolo ma le taofia o le taualuga. Ae i luga o lenei mea, o le atinaʻeina o se lio autu i totonu e le iʻu ai. Sa ia toe alu i luga ma toe, ma i le tele o elemene, ma i totonu o taufaga. I totonu o le umukuka, o le tutusa pito i ai se ipu tioata na taofia ai tuufaatasia i luga o le '' aʻai o le 'aʻai, i le faletaele, o le supo susu. Moli masini i luga o le taualuga o le auala (paʻu ma matagofie ma matagofie fausia fausia-i lamepa o le kamupani zumtobel) o loʻo taulaʻi foi i le ARC. Uat.

I fausaga faʻa-lua, o le tele o pa tioata o ata puʻupuʻu ua matua faʻaalu lautele. E le faʻaogaina le faigofie tioata, 'saogalemu gaosia, ma le saogalemu mo tagata e nonofo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tolu-malosi mea, afai e mafai lava ona talepe, e le mafai lava ona fausia maʻa maʻaʻa lava, ae na o mea faʻafetaui. O le tioata agamalu (lea e te vaʻai i ai i lenei fale mautotogi) ala i luga o le tele o mea laiti e le o le faʻataʻoto.

Taʻitasi ituaiga o tioata saogalemu e i ai lona lava uiga. O le savali tutusa e le mafai ona taofia ai lava foliga. O le mea lea, lavelave fuafuaga manino (aemaise lava i nofoaga ma se vevela le mautu) e sili atu ona faʻatinoina mai tioata mataga.

O le fale mautotogi "iloa" mai le Kapeneta ma le Ala e Vaʻai Vaʻai Atu Faapitele o Faʻaiga. Ma, i le itu a le potu malolo, O le faitotoʻa e taʻitaʻia ma le potumoe o loʻo faʻaalia i le fesoasoani a le lisiina o laupepa faʻamalama mai le tioata ma tioata. I le auala, o le tamaʻitaʻi o le faletaele, tuʻu i le pa o poloka tioata, o loʻo i ai i se lagona mautinoa e faʻaauau ai le autu.

Mea leaga. O le lanu uliuli ma le tioata o se tuʻufaʻatasiga lea na vaʻai i ai ia matou i totonu o le ata o le Kapeneta, ona faʻaauau loa lea i potu uma. Naʻo mea e ese ai: O se mea (mo se faʻataʻitaʻiga, i le faletaele) e tausia i tioata, ma i se mea (e taʻu, i le vasega pepe) - fafie.

Na mauaina e le fale mauto le au faʻatau e aunoa ma le faʻamaeʻaina, ae i le tele o teuteuga. Ua lava le fai mai o le eseʻesega o puipui o pa i le 6cm, ma le fola o le fola o le 8cm. O le atopau o 'au ma le tusiata na malilie e faʻaalu ai le tele o luga ma tuʻu le tulimanu e tatau ona atoatoa (i le gagana o le fale o loʻo leiloa i le maualuga o le faʻapotopotoga 8cm (O le 2.65m, na 2.5M).

Ae peitai, o le tusiata tumaoti ma tagata faʻatau e mafai ona miti o soʻo se prabitralring o le tulimanu ma pito i luga, peitaʻi e le mafai e faʻatino i le olaga ... i le tele o tagata e le mafai ona faia. Luma o le laina mo le faʻaaogaina o mea o aso faʻaonapo nei (tatou fai mai, ma le tutusa o tioata poloka). Na aveina i luga o le upu tuai, o lea, ia maua ai faʻamanuiaga lelei, sili atu ma le maualuga o le aufaigaluega tau le tupe faʻaalu. Taumafaiga tele ma le tele o suiga e manaʻomia ai le laina vali e gatasi mai i ata vali. I totonu o le umukuka, sa i ai le malaia a le malo i le umukuka: Ina ua taunuu pea fua mai le faigauata mea ua fausia, na faapena foi ona lelei pa. O le mea moni, na tatau ona ou toe fusi i ia. Ae peitai, e tatau i le faʻamasinoga ona fai mai o le lelei o galuega a le tusi ane e vave ona faʻatulagaina. Ae na o le faia o se "operating" sipela o le laupapa o itu eseese (manatua le tuaoi i le potu malolo?) Ua le manuia le matai. Faia o le a le faigata o le tuʻufaʻatasia o mea e le o saʻo ai ia te ia lava ma le "fāe"?

E faigata ona talitonu, ae o se uarota foi na fesoasoani i le faafitauli i lea. E sili atu ona saʻo, ae e le o ia lava, ae o tagata faʻapitoa o le HSR falefaigaluega, o loʻo tu i Khimki latalata i Moscow. O lenei falefaigaluega na gaosia le fausiaina-i meafale ma faitotoa mo le fale mautotogi. Ioe matagofie tomai faʻapitoa mai le HSR ua o mai ma se lavelave se tolu-vaega faʻafesoʻotaʻi fausaga, ma lea na mulimuli ane fetuʻunaʻi ai le faʻatasi.

O le isi iloa - pe faʻapefea ona mafaufauina le fale mautotogi e mafai ona manatu o se auala e faʻapipiʻi ai i le nofoaga e nofo ai o le faapaologa. O le mea moni o le mafanafana o le foloa o le de-vi i lenei mataupu o le poskon ma le puipui. Ose sa sili ona matagofie, o se aufafi na na lava lava na lava i le 13.8m2 umukuka. A uma, o le ua susulu i totonu e na o le aveeseaina. Peitai i isi potu, o le au folau, i se mea e sili atu, suia i se sili atu le popole, mafatiaga o Satara. O nei masini e matua lilo i nofoaga ma potu malolo o pusa - faʻapipiʻiina o se potu o le fale i lanu lanumoana ma le "Marimine". I tafatafa o le potumoe. O le moe o le pa i luga o le puipui o loʻo faia i le Dreadwall decatives o loʻo iai ma nila ma tua. O le tutotonu tutotonu e teuteuina i se batik (tusiata Maria gormykkina).

O loʻo faʻaaogaina le Sterp system, i le isi i le umukuka, i le faletaele, e matua sili atu, ma e faʻamalamalamaina, ma o lea ua aliali mai ai. O le manaia, malamalama malu, soatips ma isi taʻele taele ma paʻepaʻe e faʻapipiʻi tuʻusaʻo i luga (o le sipili e matua le masani ai ma ofoofogia ma ofoofogia).

Ma i le faaiuga, o nisi sili atu faʻamatalaga faʻapitoa. Rims o le ogatotonu o le vevela ma se ivi na totoe i latou nofoaga tuai. Ua suia Windows i le lua-potu faamalama. I le tulaga lautele o le potu malolo ma potumoe i totonu o le fola ma puipui, le eletise paipa o le acoustic system na faataatia. O pa i le fale nofomau na lolovaiani ma le paletitutiga pepa i lalo o le vali, ma i le umukuka na na ona ufitia i le vaipuna. O le faʻamaloloina o fale o loʻo taofia ai (ma le tuʻusaunoaga o le tioata, ma o le umukuka, ma o le faatopetope i totonu o le faletaele) na faia o Drymony) fou vaega - mai o le paso ma tioata. I le iuga, o kapeta uma e maua i le fale mautotogi na faatauina i LIgnerozet.

A o le kapeneta, e na lava lava a ia lava ae o le faʻamoemoe, e le itiiti ifo ma le senituri. O le mea lea, faafetai i le tofiloi o mamanu, o le a suia foi ma ana ona e le tasi le potu. Ou te faia se mafuaʻaga mo le susulu o le suli o tupu aʻe: "Lau pele, o se faʻafeiloaʻiga o lou olaga, o loʻo auina atu i le ata malamalama o le" Chery .

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le tele o kapeneta 14603_14

Tusiata: Yana Krasovskaya

Matamata i luga

Faitau atili