Toe foi mai le folasaga

Anonim

Fola o le laupapa bullfifie: O le a le woodfree o loʻo faʻaaogaina, o le uiga o le laupapa, faʻailoga tau ma se mea e uiga i le gaoa.

Toe foi mai le folasaga 14633_1

Toe foi mai le folasaga

Toe foi mai le folasaga
Telefoni, o Calnna Cables o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le fola i le valevale e aunoa ma le tele o taumafaiga ma tau tele
Toe foi mai le folasaga
Laupapa o loʻo tuʻuina i totonu o se faaputuga ma laupapa laupapa. O le komiti e tatau ona "faʻaaogaina e" i le fale i le lumanaʻi
Toe foi mai le folasaga
O lasi e faʻapipiʻi i le vaalele tutusa i luga o le fale mautotogi
Toe foi mai le folasaga
Fola laupapa amata mai i le laititi o le potu
Toe foi mai le folasaga
O lasi e faʻaaogaina ma fetuʻunaʻi i le tulaga. Ua sauni mea uma mo laupapa laupapa
Toe foi mai le folasaga
Parosolation (Fili Polythylene) Fai foi ma le manuia le vevela ma le le mautonu. Partation isolates lags mai le foili ma laupapa
Toe foi mai le folasaga
Mo le faapipiiina o le lag i le tumutumu, o se faletalimalo-o fao o le 8120mm sa faʻaaogaina, mo faʻamau o laupapa i le lageum-o le afu o le laualuga o le 3.564mm. Jicky glue
Toe foi mai le folasaga
Polyoarthane Valnish foliga mai e faaali ai laupapa laupapa
Toe foi mai le folasaga
Ua ufitia Paulo i le tolu vaega o le Buskers Suetena Lacquary Lacquer Varnish, o loʻo taofia ai le matagofie o le fafie
Toe foi mai le folasaga
Pau lava le tutusa i totonu o le potu atoa

I le tele o ituaiga o fale fou ma faʻamaeaina mea, e oʻo lava i polofesa o nisi taimi ona leiloa i le tele ma le le mafai ona iloa ai igoa. O le a le mea e talanoa ai i se tagata na muamua fai atu mo le toe faaleleia o latou lava fale.

O le faʻatoʻilaloina o se puʻupuʻu, ae faigata le auala o se paionia i le fanua o le toe faaleleia ma tuʻufaʻatasia faʻaiuga na maua i le numera o sela o le tagata o le tagata, na ou faia i le igoa Pei lava o le tele o tagata faʻapitoa na aʻafia ai aʻu ma lo latou iloa. Na amata uma i le mea moni na ou maua se manaʻo e fai se fola matagofie i totonu o loʻu fale. O le mea moni, o lona uiga, mo lenei i le maketi o loo tele mea e tele mea: pasiketi, Cimiqutt, laminate, Linimu, etc. Ae sa ou manaʻo e savali i luga o laupapa lautele tele. O lenei e faigata ona fai atu le mea e sau ai le fiafia. Masalo o le a le mataupu i le faʻamanatuina o tamaiti fiafia na faʻaalu i totonu o le fale leaga. Pei ona taua, i le ita tele e le pei o mea uma. E le o le mea lea. Sa ou manao i mea uma iinei!

Ia vave faia se tuʻuga o loʻo i lalo o le "tele" o lona uiga o le umi o le aufaʻatasi laupapa laupapa, o matua i fafo atu o le atoa fasi laupapa ma le i ai o le vaega. Na Malieina faapitoa i totonu, aua e masani lava i faleoloa na ou ofoina atu se tamai laupapa mai le faʻasologa, lea na matua ese lava mai le manaʻoga. O le uluaʻi asiasiga i le maketi ua faʻanoanoa mai ia te aʻu: Ou te leʻi iai ni laupapa saʻo! E le gata i lea, e leai se tasi na ou iloa se mea e uiga ia i latou. O le tasi fale teu na ou amata ai lea suʻesuʻega tutoʻatasi mo faʻamatalaga ma mea. "Taaloga" O le Initaneti o le Initaneti, faleoloa, na faʻaalia ai e Pakti o le manaʻo e mafai ona faʻaaogaina. O le laupapa manaʻo e maua, ae o kamupani, e aumaia ma le faʻatau atu, e le tele.

Na aliali mai e masani ona faʻaaoga fafie (oak, beech, bepy, ash) ma le fiafia (pine, arch, ar, ani). O le komiti o le ato e tele lava uiga lelei. O LUGA, o lenei mea, amioletonu ole siosiomaga, ona i le gaosiga lea, pei o se tulafono, leai ni vailaʻau e le faʻaaogaina. O le mea e maua ai le lelei sili le fiafia o le vevela. O le naturale fugalaʻau e ufitia i le sili ona manino varnish poʻo le suauu-wax mastic foliga mai i ou luma i le tamaoaiga uma o lona tino moni, o loʻo faia se mafanafana ma le mafanafana i totonu. Amiotonuina o le gaosiga lelei, taʻoto ma le tuʻua, o le foloa laupapa e mafai ona tautua ai le tele o tausaga.

O le iʻuga e mafua ai le faʻamaoniaina o ou faʻamoemoega, e tatau ona e faʻaaogaina le lelei lelei laupapa. E fuafua lava ile meatotino o le tolu vaega autu: O mea e mafai ona faʻaaoga ai mea taumafa ma le faʻamagogo. O le laupapa o le laupapa e tatau ona i ai se vailaʻau suamalie o le 7-10%, o le devisitions mai le geometric tyrending atonu e le sili atu 0.5 mm. Faapipiiina "Schip-GroVove" e tatau ona saunia mo le lua umi pe lua vaega (taugata filifilia). O le mafiafia o lena ala laupapa e mai le 18 i le 40mm. Le talafeagai dro-lalo swirks, e ala i pu, pala ma suia. O le soifua maloloina maloloina e faʻatagaina ona faʻatagaina i le laupapa e le o le maualuga vasega.

I le maketi a Rusia, o le foloa o le falepuipui ma ua auina mai tagata gaosi oloa. Tele faʻatauga o oloa faʻatau atu ma mea faʻaulufale mai i se tau o le $ 35/1 (Pine) i le $ 100 / M2 (o 'auʻauna laupapa). O se tulafono, se komiti maualuga galue ma, aemaise lava, o elemene o le SCCIe-Groove i itu e fa. O nisi kamupani e sapalaiina se sipai togafitia ma vali ofu i le fale gaosi.

O le fale talimalo o le fale e fai mai i Pine, Sporce, Lach, itiiti ifo mai Oak, Beek, Ash (mo le mafuaaga o lo latou tau maualuga). Tau o le maualuga-lelei Rusia mea - mai le $ 7-10 / M2 (Pine) i le $ 40 / M2 (Larch).

Na taʻu mai e tagata atamamai ia te aʻu e mafai ona faaputuputu le Komiti Faatino se faiga eseese: i le sikauti o paaga, mo lana faataʻitaʻiga, vaisu, chipport) O le auala muamua e sili atu pe a fai o le manifinifi o le komiti e le sili atu nai lo le 25mm ma le faaitiitia o le maualuga o le taualuga i totonu o le potu e le mafai. I lea tulaga, o le tuina o le fogaga mafiafia o le a avea ma 30-40 mm, e aofia ai ma le atigifulua, anoana ma le laupapa lava ia. O le tulaga lona lua e i ai lona numera o foliga, ma ou te manaʻo e taofi i isi auiliiliga. I lea tulaga, o le mafiafia o le komiti e tatau ona 25-40mm (faʻalagolago i le ituaiga ma ituaiga o fafie), aua o mea masani o le faʻafefeteina o avega masani e aunoa ma le fuafuaina. O le le lava o le itupa i luga o laina o le a ia avea ma 65-90mm maualuga i totonu o nofoaga. O le galulue faatasi o lenei metotia e tatau ona aveʻesea le avanoa e sosoʻo ai ma le tele o le fola o soʻo se tulaga e aunoa ma tau faʻaopopo ma le maualuga, telefoni, telefoni ma antena uaea i lalo o le fola. Mo tatou, o lenei filifiliga na avea ai ina ia sili atu taliaina mo mafuaaga eseese.

Ona o le tele o mea ua fuafuaina, sa ma filifilia ai ma loʻu toalua le lakaʻe, ona e sili ai ona tomai tagata faatau ma lona agaalofa. O le fola laupapa o le 300010331MM mai le Siberian Larch sa faʻatau i le laupapa laupapa "o le fale o loʻo i le Moscow Countychi. Talu ai lea sa le mafai ona faia ni polokalame-mita-fale laupapa i le fale mautotogi, na tatau ona ou olo i le afa. Na matou faatau 50m2 o le maualuga vasega mea ma 50m2 o le muamua vasega (15m2 oloa). O le eseʻesega o le laupapa pito i luga e leʻi mauaina ni laʻau, ma i luga o le laupapa o le vasega muamua na atoa ai le soifua maloloina. Lenei mea na tufatufa ai mea e tufatufa atu i se isi tele ma 'ausia se ituaiga masani o le natura laʻau i lona papatisoga i le fogau o loʻo i ai i le fola i lona foeu o le fola).

Sa matou faatulagaina le fua faatatau o le tau ma le lelei o le Komiti Faatino o lenei gaosi oloa. A siaki, o le susu o Larch o le 6-7%, o se faʻailoga lelei tele mo se lelei lelei. O le faʻafanua i le Geometric lapoʻa e leʻi sili atu i le 0.5 MM e mafai ona faʻatagaina.

Mea mo le gaosiga o feusuaiga 85m2

Igoa Iunite. Fua numera tau, olo. Tau, olo.
Fusuata laupapa, Larch i / s m2. lima sefulu 600. 30,000
Polyboard laupapa, Larch 1c. m2. lima sefulu 450. 22 500.
Bar 50100mm (lags) rm. M. sefulu ma le lima 200. 3000.
PPE FITIL (3mm) m2. 90. 44,1 3969.
Antipssivi "Senezh Bio" Apamemea (10l) 3. 200. 600.
Pendamine Lisi (20m2) 3. 80. 240.
Fiberboard vaivai Pepa (1,81.22m) 80. 39. 3120.
Pv glue Faletupe (3kg) tasi 60. 60.
O le toe-fao (8120mm) PC. 500. fa 2000.
Le manatu faapito kg iva 80. 720.
Faapipiiina Coil (20m) lima 25. 125.
Aofai: 66334.

Mea mo le 'olo, punou ma valentishing fola

Igoa Iunite. Fua numera tau, olo. Tau, olo.
Olo lipine. Bim.m. valu lima sefulu 400.
Valnash Parquet Barcker Apamemea (15l) 2. 4400. 8800.
Bona fefiloi loto Faletupe (1l) tasi 280. 280.
Aofai: 9480.

Se mea e uiga i le styling tekonolosi

O lenei o le a ou taʻu atu ia te oe le mea na faia ai le umi o le ata o feusuaiga mai le laina i se fale fou o loʻo tu i se fale monolith-piliki.

O le maualuga o le taualuga mai le lalaga i le pito i luga o le 3.05-3.07, o lea, o le leiloa o le 8cm pe a le talafeagai le lag. O le mea muamua na manaʻomia e siaki ai le lelei o le sima o loʻo faʻataʻitaʻia e se monolithic sima faavae. Saʻeni, e ese lava, na avea ma leaga, e tele foʻi tau. E ala i le aʻea o le laufanua, o le sailia o le puʻeina na maua i le tele o nofoaga. O le faʻapotopotoga faʻa-tala, e malo tele ma nofo ai le le mautonu i lana lava vaega o mea ua faʻaleagaina, lea e 30% o le fanua atoa o le fale mautotogi. Ina ua uma ona toe faʻaleleia le ata, sa manaʻomia le faʻatali pe a fai o le umi o le tulaga o le fofo (o le vaitaimi e fetaui ma le snop) ma le ea i le fale o loʻo faʻaoʻo ma le ea i le fale mautotogi. O le iʻuga na maua ai le eseesega o le sima o fola i potu uma o le fale mautotogi o le fale mautotogi ma se vaega atoa o le 100m2 o loʻo i le 1.5 cm. O lea iʻuga e mafai ona amanaʻia e le tagata le lelei, ae taliaina taliaina.

Ona amata loa lea ona latou faatafunaina le paga-hydro syolation. O le tuiina o mea e te filifilia e filifili ai le fool polythylene foma (foma) ma le mafiafia o 3mm. E faia foʻi galuega o le vevela ma le pisa le gaʻo. O se isi mea e puipuia ai potu e puipuia ai potu mai le mafai ona orcromagnetic tui. Na faataatia le foofol i le fogafale i luga, o soʻoga na nonoa i le faʻapipiʻiina o le lipine.

Faʻaiʻu Lag o se tasi o le sili ona gafatia galuega i le gaosiga o fola, talu ai e faʻamoemoe i le malosi ma lona agavaʻa o le fausaga atoa. Aofia, o le lag sa faʻaaogaina e le 50100mm bar, lea na matuā faʻamago aʻo leʻi faʻaaogaina ma ufiufi i le affappotiti mo fafie. O le le fiafia o le lag i le taimi o le taʻoto e leʻi sili atu i le 14%. O Brks, o loʻo i le faʻagasologa o le faʻamamaina na mimilo e le "arc" poʻo le "fao", na teena. E masani lava, o le Komiti Faʻataʻitaʻi o loʻo faia i le taʻitaʻiga o le malamalama, ae, o le mea moni, o le itu o le taotoga mafai, e faʻalagolago i le vaifofo o le tagata faigaluega ma tofo o le tagata faigaluega. Ae ui i lea, ua masani ona alualu i luma i laupapa. I le tulaga lea, ua lautele pesega ua solo ai peni i le itu o le malamalama mai pupuni.

O le mamao i le va o le lag Axes (ua valaauina) na faʻamatalaina i le 50-56 cm. O le sitepu e faʻalagolago i le maota o le laupapa ma le laʻau o le laʻau na faʻaaoga mo lona gaosiga. Le lafi ma le malosi le laupapa, o le sili atu le avega e mafai ona tatalia ai. Amo, ma le mamao va o le lags ono sili atu. Na fusifu le lasi i le fola o le faletalimalo-fao umi o le 120mm i le 0.5 m ma ogatasi ma laina laupapa. E leai se taimi mo le faʻatau atu o loʻo i ai ni laina fetuʻutuʻunaʻi, o lona tulaga o loʻo faia e fao faʻapitoa. E faʻafaigofie lava ona faigofie ma faʻavavevave le faʻapipiʻiina o le faʻagaioiga, ae faʻateleina le tau o le foloa ma 'ai i senituri o le maualuga o le maualuga o le maualuga.

Ina ia faʻaleleia atili le faʻavaivaia ma faʻalumaina le le atuatuvale o le gaogao o le fola pe a savali i le va o le lagliga ua tumu i 2-3 vaega. Mo lenei faʻamoemoe, o isi leo e talafeagai i nofoaga i nofoaga ai fale, pei o le bassalts "moli", "o le a le soʻona faʻapipiʻiina o le COG. fola fola.

Manatua o le a le faʻaaogaina, o le fola laupapa e tatau ona i ai i le potu o le a faʻataʻoto lea, pe a ma le lua vaiaso. I le tulaga lea, o le a sau le susu o laʻau i le laina eletise a le potu. O le matou laupapa sa fai faʻavaveina i se fale mautotogi i le lua masina, sa mafua mai i le faʻatuai i isi galuega galue. I lea tulaga, o le faʻamamaina o le susu o mea e le masani ai ona suia, o loʻo faʻaalia ai le maualuga-lelei faʻamago o le Komiti Faʻafoe i le faiga gaosiga i faiga gaosiga.

A o le i olegaina o le laupapa, matou te tuuina i luga o Laina mai le apamemea e tuu ai le vevesi o le laau e uiga i le laau. O le laina muamua o laupapa na tagofia ma le gapa 1-1,5cm mai le puipui, o loʻo auai i le filo tuʻinafu ma faʻapipiʻi le laupapa i ag uma. Na faaumatia a latou vaa, ua latou tala ese ma feoti i latou lava ma tusi mausi: lafu, punike, i le tulimanu i le komiti. Na filifilia le faʻataʻitaʻiga a ia lava mai lea mea e fuafua ina ia 2/3 o latou uumi o loʻo i le tino o le lag. Pu i lalo o le faʻauiga o le faʻaʻailima muamua-aʻe i luga e aloese ai mai chips. E le i sefeina oe lava e le tagata lava ia-teuga ile laupapa mo lame taitasi. O laupapa na opoina i se auala faapena na tusia ai o latou tapulaʻa mo le ogatotonu o le lag ma sa iai tonu i le itu taumatau o le laupapa. O le taimi mo le manuia galuega e le faʻamaloloina, i le loloto atoa, fetaomi soʻofaʻatasi ma faʻamau faʻamalosia le tasi i le isi. A uma mea uma, o foliga o le laupapa ma le aotelega o le manatu i le fola e faʻalagolago i le tulaga lelei o lenei galuega.

Ina ua maeʻa ona laʻei le laupapa i luga o le fale, latou amata tapena ma eseese eseese o le fola. O loʻo 'olo na gaosia e le Drum masini o le gaosiga o le atunuʻu i nisi pasi, ma le faaitiitia o le faasolosolo i le totoina o le olo o le lipine ribbon (p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p100, p10 I le va o le muamua ma le lona lua o loʻo faʻatautaia ai le ulaula o le tele o tamaʻiʻesega ma fafie. O le faia o lenei mea, o se mea faʻapitoa o le faʻamaoni o Boamax na faʻaaogaina, faʻafefiloi ma le pefu o le efuefu. Na le mafai ona vaaia le faitio na vaaia.

O le fola na polesi ma faʻamamaina mai le pefu na ufiufi e le sequet semi-lacquer o tagata o le beckcer (N35) B3Coce ma le 'olo o loʻo i ai ma le' olo o loʻo i ai. O le uluaʻi vaega na faʻaaogaina ma se pulumu, o se mea na mulimuli ane ai sparala. O le maualuga o le lelei o le vai-faʻavae polyarethane lacquer faʻamamafa le natura o le natura ma le tama o laʻau masani.

Laina o le laupepa, e ui lava i le foliga foliga faigofie, faigata, faʻamalosi tino, e manaʻomia e manaʻomia e sili atu le agavaa. Galue i le taotoga, o le valiina ma le valevale fola mai le laupapa na faatinoina e le Master Alexei rybakov, o le mea moni o le faia o le galuega. O lenei muaituina le manuia o le faia ma le olioli sili o tagata e ana.

I le faaiuga, e mafai ona ou fai atu, o le iuga ua faʻamaonia uma faʻamoemoega ma faia ni faʻafitauli uma e fesoʻotaʻi ma le filifiliga ma isi galuega i luga o le fola o le Komiti Faʻafoe. O lenei i totonu o le fale mautotogi, o se natura siperinian larch susulu ma lona eseese ata, mai le malamalama o le meli i le uliuli lanu piniki. O le fale mauaina se faʻamafanafanaga faʻapitoa, e leai se mea e tutusa ai le malosi. O le mea moni, o mea masani lava, o le faʻamuamua mo nei mea uma, o lenei laʻau masani ma mafanafana.

Tusa o tau mo le afa o le laupapa laupapa tele

Tagata gaosi Fafie vao Mafiafia, mm. Lautele, mm. Umi, mm. Tau 1m2, $
Junglewood (Initonesia) Merbau (malamalama, pogisa) 22. 120. 1200. 69.
Tafafao 22. 120. 1200. 69.
Nolte (Siamani) Faateleina 21. 132. I luga2400. 277.
Cherry peleue 21. 132. I luga2400. 277.
Fua 21. 132. Oo atu i le 2400. 132.
Nolte (Siamani) Mamanu 21. 132. Oo atu i le 2400. 181.
NIPA (Siamani) O le Yaoba lua sefulu 130. 400-2100. 75.
Parasoso. lua sefulu 130. 400-2100. 58.
Krupupu lua sefulu 130. 400-2100. 68.
Lapkoho lua sefulu 130. 400-2100. 85.
Siberian Larch lua sefulu 130. 400-2100. 35-44
Alava lua sefulu 130. 400-2100. 56-65
Beech lua sefulu 130. 400-2100. 56-65
Ash lua sefulu 130. 400-2100. 58-67
Osmo (Siamani) Maple 21. 97-138 1750-2350 89-105
Alava 21. 97-138 1750-2350 69-83
Beech 21. 97-138 1750-2350 80.
Alder 21. 97-138 1750-2350 73.
Pine 21. 97-138 1750-2350 32-38
Malo 21. 97-138 1750-2350 31.
"Sasaʻe" (TRR, Lusia-Siamani) Alava lua sefulu 110-180 600-2200. 56-80
Larch lua sefulu 110-180 600-2200. 34-40
O le Yaoba lua sefulu 110-180 600-2200. 70.
Jurgi-WP (Austria) Ok * lua sefulu 120. 1500-2000. 92.
Beech * lua sefulu 120. 1500-2000. 103.
Maple * lua sefulu 120. 1500-2000. 98.
Orz (Obninsk, Lusia) Alava 22. 100-140. 800-2000. 39-62.
Beech 22. 100-140. 800-2000. 39-62.
Ash 22. 100-140. 800-2000. 39-62.
"Tivevers" (Lusia-Switzerland) Siberian Larch 25. 105. 2000-5500 15-27
Pine 40. 146. 3000-6000 18-22.
"Techno-veda" (Moscow, Lusia) Siberian Larch 25-40 120. 4000-6000 10-20.
Pine 21. 90. 5700. 12-15
"Souder" (Zhukovsky, Lusia) Larch lua sefulu 100-175 2000. 21-39
Mozhaisky ldk (Lusia) Siberian Larch tolu sefulu 85-110 4000. 13-21
Pine tolu sefulu 110. 4000. valu
"Guilder" (M.Motischi, Lusia) Siberian Larch 31. 106. 3000-6000 12-25
Pine 31. 106. 3000-6000 8-12.
Fausiaina o maketi oscow Siberian Larch 25-40 96-120 4000-6000 10-30
Pine 25-40 96-120 4000-6000 7-15
Malo 25-40 96-120 4000-6000 7-15

* - ma le lacquant luga

Manatua. O tau o loʻo fuafuaina e ala i le metotia o le faʻavasegaina o le faʻavave i le taumafanafana-tautumn 2001 vaitaimi.

Faitau atili