Talautuuga ata mai le PVC: Iloiloga, Glosed Unit

Anonim

O le a la le mea e tutusa uma palasitika? Iloiloina o ata faʻapitoa mai le PVC, masini ma filifiliga o le faʻaluaina o le faʻaluaina, o le oona o fale vevela, tau fausia.

Talautuuga ata mai le PVC: Iloiloga, Glosed Unit 14637_1

Ma i le sili ma i le talaaga
O le aofaʻi, faʻavae ma nofoaga o nofoaga o le roay-gagau matata faʻaalia pe a tuʻu le faʻasologa
Ma i le sili ma i le talaaga
Ae.
Ma i le sili ma i le talaaga
B.

O le faʻapipiʻiina o le siakiina o le faʻamalama poloka i totonu o le potu o loʻo fuafuaina e Kbe:

A- pito i luga o le latalata,

Tulaga masani

Ma i le sili ma i le talaaga
"Chameleon"

O le soʻofaʻatasiga o le faʻaaogaina o faʻamalama ma faitotoʻa e faigofie ona faʻamautinoaina faʻafetai i le tekonolosi pvc faʻamatalaga

Ma i le sili ma i le talaaga
Faʻataʻitaʻiga o le le manuia (agavale) ma agavaa (taumatau) fofo o le faamalama o le faʻamalama fusi (veka faila):
Ma i le sili ma i le talaaga
Faʻavaʻa mai le tolu-potu ma sash mai le fa-potu faʻamatalaga mai le Plafen:

1- faamau

2- kamera o le ata o le ata,

3- fusi

4-tioata afifi

Ma i le sili ma i le talaaga
Appust.

O le palasitika o PVC faʻamatalaga faʻatagaina oe e fai ai le faʻamalama o ituaiga uma o ituaiga

O le taimi lava na faia ai e se tagata le pu muamua i totonu o le pa o lona fale ma toso ai o ia i tafatafa o le pulupulu, na ia maua loa le manaʻomia mo se tele o susu mo le taulaiga. Annil e oʻo atu i le 17-20% o le vevela i le fale masani ua leiloa e ala i faʻamalama. Mo le matagofie o le tele o tioata lapopoa faamalama, anti-anti-vaalele, "Falani" Windows matou te totogia le ogaumu. E mafai ona tutusa le vevela leiloa i le manifinifi tioata ma se puipui mautu?

Ina ia vave foia le faʻafitauli o le vevela leiloa i le faamalama, na o lona fou mamanu e mafai ona taugofie ma le maualuga vevela vevela. Ina ia ausia ai le tuʻufaʻatasiga o nei uiga tau faʻaonaona mea faʻaonaona faʻaonaonaona mea, pei o le laʻau, ua matua teteʻe i le laʻau, o le a puipuia le galuega vevela ma faʻalagolago i le vevela ma le susu.

O se tasi o faʻafitauli muamua mo le maso tele na maua i le ogatotonu o le 50s ma le foliga o le faʻatauga o PVC fausaga (pe, pei ona latou fai mai palasitika, Window).

I luga o le maketi a Rusia, e tusa ai ma le eseese faʻatatau, mai le 50 i le 70% o Windows e faia mai le faʻamatalaga o le Siamani ma Austrian Gaosipepa. Oloa Ana kamupani e pei o Rehu, Kbe, kommerling, BRUGRANN, HTRROMPSTAK (SHASENSHS, Faapipiiina faaaogaina ma le aoga gaosi oloa (15-25% o Sales). E foliga mai o le numera o kamupani gaosi oloa o palasitika mai a latou lava pe faʻatau atu i le 100. O le tele o kamupani mo pisinisi, laʻau, alumini, o le PVC, ma eseese talaaga otootoga. O lenei faiga faʻavae e faʻatinoina, mo le faʻataʻitaʻiga, "Atofai o le Tuputupu aʻe", "EurobAn", "RAMBER", "SPOBED" ma isi.

O le PVC Windows e faia e tusa ai ma se masani o le study stading: o se pusa faamalama (faavaa), glazed brazing ma se poloka pito i lalo. Rep e aofia ai flaps ma framig, tutuli pe tatala. I le va o mea e mafai ona lagolagoina crossbars (imepares). AB PLOP Windows Soush malolo i luga o le tasi le isi e aunoa ma se mea leaga. E manaʻomia e le 8Ckem gaioiga o le sash: o latou liliu faataamilo i ni itu eseese ma i itu eseese, faʻapea foi ma slip. E manaʻomia le faʻapitoa faʻapitoa. Mo glazing faʻaaoga hermetic disn-glazed Windows. O le RAMA ua faʻaofi i le amataga ma se avanoa. Mafaufau, ma lona lautele e taua, e faalagolago i luga o le aofia ai o le faamaufaailoga ma le lapoa o le faamalama. E le gata i lea, o le vasa e tatau ona faʻamaufaʻailogaina e le o le tasi, ae o ni mea e ese ai le fatafata. I laasaga uma o le gaosia ma le faapipiiina o faʻamalama, e manaʻomia le amanaia ia mea faʻapitoa a le PVC. A maeʻa, mataʻitu e tatau ona maua ai le malamalama loloto, puipuiga malu, puipuiga ma timu, matagi ma pisa, faʻapea foʻi ma le matou fale o le ea fou. Ina ia faʻataunuʻuina nei manaʻoga faʻapitoa "i le itu pito i maualuga lava" e faigata tele, talu ona faʻaleleia e le tasi, pei o le tulafono, o loʻo aumai ma se faʻaleagaina i le isi. E tatau ona e sailia se fetuunaiga. Mo PVC Pupuni, e le faigofie. Sei o tatou vaai pe aisea.

PVC (Polyvyll Chloride) o se tasi o le matua tuai polymers, tatala i le 1835. O le muamua PVC faʻamatalaga na tatalaina e le Brepher Commort Tytroplastag (muamua o Damamit Nobel). O lona foliga mai i Siamani e le faafuaseʻi, i lenei atunuu, ua faʻaumatia i taua, ma e sili ona tele punaoa, o loʻo manaʻomia tele oloa mo le fausiaina o oloa ma galuega lelei mo le fausiaina o le fausiaina ma oloa tetele. Mo se mafuaʻaga mo le gaosia o le faʻamatalaga, o le toe tofia o le fesuiaiga o PVC-lafoaia faʻaopoopoina faʻaopoopo ma le olaga faʻa-auaunaga, e tusa ma le 20 tausaga). Lea e mafai ai ona e fatuina ni faʻamalama fausaga o loʻo faʻagaioia i le laina mai le -50do + 40c, o loʻo unaʻia le vevela o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o tagata o Lusia.

A o feeseeseaiga ma lomiga e uiga i le le talafeagai o pvc designit mo tagata faaaoga, o le taimi nei o le fesili ua foia i se tagata gaosi. Talosaga i le tufatufaina o ia mea oona, pei o le vinyl chloloride, Dioxin ma phosgene, na sao mo le le talafeagai o faʻamaoniga o le faʻavae. O le CADMIM salu e pei o se stabiilizer i plastics ua le o toe faʻaaogaina, ma taʻimua masima ua faasolosolo ona suia ma le kalisiu ma zinc compounds, mirmicitical faauo. O mea faamaonia PVC i lalo o tulaga masani o gaioiga e le mafai ona avea ma lamatiaga i le soifua maloloina o le tagata. Peitaʻi, o talanoaga vevela e uiga i le siosiomaga faauo tekonolosi mo le faʻaaogaina o le PVC oloa (faamalama ma le faitotoʻa faitotoʻa, aemaise) e le o le itu.

O le a la le mea e lelei?

O le muamua faʻamatalaga o le ufiufi pvc stare spep, lea i le taimi faʻa -ona o loʻo liua i se liliʻe faʻaleleia. Ina ia faʻaleleia atili le vevela faʻaletonu o meatotino a le PVC mea, na amata foi ona faia se talaaga mai ai, i le Koluse vaega o loʻo iai ni ana lelei. Ua taua o mea pueata. O le mea mulimuli e valavala ai mai le tasi ma le isi ma pa manifinifi. O puipui i fafo e le tumau, e tusa ma le 3mm mafiafia. I le poloaiga mo le talaaga itiiti ifo nai lo matafi mai le avega mai fafo, o se amplifying liner e masani ona faaofiina i totonu o se tasi o le potu, e sili atu nai lo masani ona foliga e foliga i P faia o galvanized pepa uamea. O faʻamatalaga o loʻo tipiina i ni vaega o le sili ona manaʻomia (faʻasino i fua o le faʻamalama o loʻo faʻaaogaina i le tagata faʻatau) ma tuʻufaʻatasia nei fasi ma le faʻamalamalamaina o le ata atoa. Ae paga lea, ia toe faaleleia le saisaitia pe a le mafai ona suia i le atoa.

Mo Windows, o le faʻaluaina o le lua-glashed Windows na aoina mai i luga o laupepa o tioata ina ia i ai i le va o latou e i ai avanoa, hermeamtically faʻamaufaʻailoga i le iʻuga. VOTOGA O LE LOTO E LE MAFAI ONA FAIGOFIE O LE FUA FUA FUA MAI LE O LE tasi. O latou numera e ono aapa atu i le 5, ae o le sili ona taatele 1-2 Chamber fale e sili ona taatele. O le mafiafia o le afifi e amata i le tau o 16mm ma seasea sili atu nai lo le 49mm. A maeʻa, o le faʻamatalaga e tatau ona iai se nofoaga (piilima) mo le afifi lava ia ma faʻamaufaʻailoga.

E uiga i le masini ma le filifiliga o tioata e tatau ona faʻaalu aemaise lava. O nofoaga o mea e faʻapipiʻi i le faʻavaʻa ua faʻamaufaʻailogaina i le faʻamau elemene. O lipine masani ma maea togafiti o loʻo tuʻuina atu le toe faʻatavaega - ua uma ona faʻatino le tele-togafiti ma alavai. O loʻo faʻaofi i latou faʻapitoa mo lenei mea na tuʻuina atu i le lafo o faʻamatalaga. E faʻaaoga foʻi e le au aoga faʻapitoa, aua e tatau ona tatalaina pupuni eseese, ma e le faigofie le faʻaogaina i le palasitika. E faʻapipiʻi ai mea faigaluega o loʻo i ai se 'eseʻese groove i luga o le faʻamatalaga. Ae o le fausiaina o mea e mafai ai ona e avea faamalama e le gata i ni solo faatafafa, ae na tapunia foi, fetaui lelei ma e oo foi i le laina atoa.

O le PVC Windows ua sefeina i le vevela (o le a matou talanoa ai e uiga ia sili atu). E malamalama ia i latou, pasi le tele o le malamalama. I le aluga o tausaga, e tumau i le lelei ma le vae faaloaloa. Latou te le fefefe i timuga ma aau, latou te le polokaina ae aua le manava i le la, ona e le mafai lea ona inu afi, ma pe a uma le aso e gata ai, latou te faʻamalieina. I aso nei, o nei faamalama ua faʻaaogaina lautele i totonu o fale fou.

Ma oa latou leaga?

Muamua, o le meatotino a PVC Inffitiles (faʻapea foi ma le tele o palasitika oloa) e faʻalagolago tele i le tulaga lelei o mea poʻo le tausisia o le tekonolosi faʻailoga. Tamai faʻaletonu o le faʻatatauina poʻo le tekonolosi - ma vave o le tele o faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata paʻepaʻe e mafai ona faʻaitiitia i le taimi, ma vali (i le voluma) - E afu. Pe faʻafuaseʻi ona latou amata ona sainia le sash, ona o mea o le a aliali mai ata. Lua, o nei polofiti e tatau ona tuʻu saʻo i le amataga. Ma le saʻo filifilia o le aoga ma tekonolosi o faʻamaufaʻailoga scap, le le lava le faʻamalieina e mafai ona fulafula ai puipui poʻo foliga o le teuteuina. Lona tolu, o pupuni ua uma ona faʻamau o loʻo i ai faʻafitauli i le ulufale i le fale o le ea fou. Lalo o le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e foʻia ai.

Ia, mulimuli ane, pvlo faamalama, pei o le maofa tele o fatufatuga tagata, pe a tele ina sili atu pe itiiti a le manuia. A uma, o tala faʻasolopito mo i latou e gaosia o se vaega o faʻavae tetele. O le a ou sau i totonu o le tele o le tele o faʻamatalaga o le tele o faʻamoemoe (i le tele o aitema) ina ia mafai ona aoina Windows i lalo o soʻo se poloaiga. Vaa ese Tala Tele mo Vaaega ma Bushings, e leai, gagau, taia o faʻavaʻa, fugalaau, o viope - mea uma - mea uma - e le mafai ona lisiina. Filifili le sili ona lelei i luga o le faavae o tusitusiga faʻapitoa (i totonu o le faʻalauiloaina o le faʻalauiloaina o le au tusitala) e le faʻamaonia e na o se tusitala, ae o se faʻapitoa. O iinei e te manaʻomia ai ni suʻega umi. O le a taumafai le au o le a matauina le tagata taʻitoʻatasi, faʻasolosolo ma, i le isi itu, o foliga leaga o oloa na ofoina mai e le maketi.

I le sailiga o le aitu

O le suauʻu suauʻu o le amataga o le au Fitugafulu na faia o tagata gaosi o faʻamatalaga e uiga i le faʻaitiitia o le faʻaititia o le leiloa o le leiloa i latou. O le mea lea, e tolu ata o le potu na aliali mai, o le a le vevela o le solia o le roprof talaaga o le 0.5-0.6 M2C / W. Aknacho XXIV. O le fa ma le lima-potu-potu polokalama na aliali mai (ROPROF = 0.7-0.8m2c / W) ma le tele o le ata o le talaaga "60-70m. E le aoga le faia o sili atu nai lo le 6-7 potu, talu mai le siʻitia o le aofaʻi o Vaega o vaega ua maua ai le faʻaititia o leiloa e ala ia i latou.

O le isi tauiviga mo se faʻamatalaga mafanafana e ono faʻatinoina ai le faʻaaogaina o faiga faʻapitoa ma vevela-soʻona liners tuʻuina i fafo o potu i fafo ma tapunia atoatoa le faamalama. O nei polotiuti ua uma ona faʻaaogaina i luga o le tulaʻi-mamanu faiga mai rehau (ROPROF = 1.4 M2S / W) ma thormowin mai Kormmlings (ROPRAC = A). Ae tusa lava pe oʻo i le lua-potu Eurodurdur, o le Kamupani na o le pule o le INDRA] Fortra Medlass Faʻasalalauga, na ausia ai se maualuga vevela o le Crermpe (Rorp2 / W).

Peitaʻi, e tatau ona e filifilia faʻamalama e le gata i le "mafanafana" faʻamatalaga, ma le gaogao lelei le tioata. O le laufanua iinei o loʻo mulimuli mai: ma mo le faʻamatalaga, ma mo le tioata afifi, o le tau o Roma e tatau ona sili atu 0.55m2C / W. Afai, pe a uma ona faʻapipiʻi le mamanu, o le vevela o le tioata pito i luga o le potu e le tuʻuina atu i lalo o le 14c (i le taumalulu), mafaufau o loʻo e lelei i le faʻamalama.

E faʻalelei avega a le faʻapitoa o kamupani, ae o uiga foʻi ma uiga lelei o latou oloa. E aoina ma aveese le vai, o le upu moni ma le faʻamaoni o loʻo taofia e ala i le faʻamavae, o le faʻaititia o matatu o matata ma le faʻavaʻa o loʻo faia i luga o le tino, o le ufiufi o loʻo fesoʻotaʻi i fafo. AV Dewaliles mai le Agavaleina mo le faʻamoemoe lava e faʻatulaga se faʻaopopoina o alavai o loʻo galue ma le loloto o le 7.5 mm. Ma le isi, o le vai mai le faʻavaʻa e mafai ona oʻo atu i le itu matala e ono faʻatonutonuina ma plugs (i le ituaiga S730 mai Rotaba, "poʻo ni ata". Tagata gaosi ma isi auala e siʻitia ai le mautu o le system (polofesa, mea taua ma faaluaina-glazed Windows) e hacking. Ina ia faʻalautele le lanu o Windows, o ia metotia o loʻo ofoina atu e pei o le lava o faʻamatalaga (Cazen 10-12% i le Walmacerc ( O lenei faʻateleina le tau mo le isi 10 -fiften%).

Ina ia fetuunai le foliga o fale o fale o le kamupani, latou te ofoina atu ituaiga eseese o le foliga foliga o ni faʻauiga o ni faʻamatalaga (Windows), faʻapea foi ma le tele o laina elemene. O le vaevaeina o le faamalama o le faamalama ma le fesoasoani i le laina (Hills) ma le faʻapipiʻiina o le styling elemene e taitai i le pito i luma o le stage (stka, o le schumst, o le schurlings, schurlings, stuclastights, schurling Mo fale ma le tele o vaega, simpsms ma swivel faamatalaga na aliali mai (Brugmann, taufaasese, temmoplast).

Pusa lautele ma vaapiapi

Pvc faamalama na faatuina i fale tu mausali, fai nisi faafitauli. Sa masani ona le gaoia le laulelei i luga o faamalama o faʻamalama matala, lea na aumai ai le gata i le faʻamaliega, ae faʻapea foi i foliga o le teuteuina. O se vaapiapi o le nofoaga o se vaega puʻupuʻu o le pa o le puipui, faʻataʻamilomilo e se pusa faʻamalama. Pupuni gaosi faapea mai ana meatotino faʻaʻesega vevela e 50-70% e faalagolago i luga o le sao atoatoa o le mamanu o le faatulagaga, aemaise, o le faamauga o le mounting āi i le va o le poloka faamalama ma le puipui. O le vaega autu o le agavaa tekonolosi o le masini mo le talitonuina o le maufaatuatuaina o totonu o le lotoa o le kitara. I le isi itu, sa vavaeeseina le va o vai mai le potu o manu felelei, ma le vave na faaitiitia lona vevela atoa (ma le malaia o le a na o le paulo.

Suʻesuʻega sa faia i le fale suesue o le fomaʻi o le Moscow o le ata faʻataʻitaʻi o le faʻataʻitaʻiga (Mniritep) o le puipui o le faamalama e le sili atu le vevela o le faamalama. O le mea lea, o tagata faigaluega o le Mniteip e fautuaina ai faʻapipiʻi pusa faamalama i totonu o matou fale ma le mafiafia o le 120 mm ina ia mafai ai ona faʻasolo atoa le faʻamaʻi, tulaʻi i le ogatotonu o le fale o le fale. I le tulaga lea, o le vevela i luga o le pito i luga o le malifa o laina e latalata i le faamalama poloka o le a sili atu nai lo le 10c, na toetoe lava aveese le vevela i luga o le faamalama.

I le taimi nei, 115-12s7mmam Search o loʻo maua ai le toetoe lava o mea uma o le tele o tagata gaosi oloa: Kve, HTSMA (GreatMes) ma le "Rusia). E moni, o se faʻamalama ma se lapopoina o pusa taugata sili atu nai lo le masani averesi o le $ 60-70. Ae e mou atu le manaʻoga mo le faʻalumaina o lime, o loʻo maua ai le faʻasao o le $ 80-120.

Ae o luga e le o lona uiga i le tele o na vaapiapi pusa (50-70mm) leai se aia tatau e i ai. E mafai ona faʻaaogaina lelei i fale na e tulaʻi ai i fafo atu. I le tulaga lea, ua tapunia e le pusa ma mimiti mai fafo. E mafai foʻi ona faʻapipiʻi pusa vaʻai i fale, ae e taua ona mafanafana le malifa i totonu poʻo fafo atu. O le filifiliga lona lua o se faʻaopopo lea e sili atu le faʻatuatuaina. Peitaʻi, o se tulafono, faʻasoe solo le suavai o le pito i totonu o le faʻamalama amata, lea e tuʻufaʻatasia ai lenei faiga ma le latou faauma. Ma e taua tele e leai se tau o le ea i le va o le teuteuga o vaega ma le pa e mitiia ai le faamaufaiga. A leai, o le a faatauʻai le lelei o le lelei o mea leaga i mea leaga sa le lelei i foeva, o loʻo paʻu ma foliga vaaia.

E tusa ai ma suiga i le N4 i le snipu p-3-79, mo le ogatotonu ma le itu i matu o lo tatou atunuu, o le teena o le vevela o le 0.5-0.8m2c / W. I le lotoifale o tala Ma, mo Moscow, tusa ai ma le taulaga o le taulaga tulaga o MGSN 2.01-94, Ropr = 0.55m2C / W. O le sili atu le aoga e oʻo atu ai i lenei faʻailoga i le faʻamalama, atili lelei ai lona faʻataʻitaʻi.

O le aofaʻi o le susu ua faʻamamaina i le ea o le ea o se tagata e mafai ona flactictate mai le 30 i le 300 g / h, e faʻamoemoe i le tulaga o lona gaioiga. Fausiaina o tulaga (SNIP 2.08.01-89) Faʻatulaga le tele o le Air Exchange i le potu malolo (o le aofaʻi o le ea e aveese) i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h i le fua o le 3M3 / h ile 1m2 nofoaga.

Lua pe tolu faamau nofoa?

O le tele o faiga e aofia ai le lua-mataga i le matagataina o polokalame taua: e tusa ai ma fafo atu ma luga o nofoaga tu i totonu o le faaputuga o le vaega. O le laina o le laina, o le pito i fafo e mafai ona lua ituaiga. O le muamua, e tele lava e masani ai, o le faʻailoga e fetaomi mai i luga o le laʻau pito i fafo o le steash. I le lona lua o le embodim, o le faʻamau o le faʻapipiʻiina o le latalata i le ogatotonu o le faʻamatalaga o le vaega o loʻo faʻaaogaina (medean faamaufaʻai) ma i luga o le faʻamalama, poʻo luga o le faʻamalama, possen, Schuco). O lenei ituaiga o le matagaluega mai fafo e sili atu ona masani i luga o le tele-miliona talaaga.

I le faʻaopopo atu i le faʻailoga i totonu ma fafo i le faʻamalama o le faamalama o le faʻamalama, i se tele o faiga faʻaaoga le lona tolu, le faʻailoga faʻailoga (mo polokalame, salamamander). O le mea tonu, o loʻo matou talanoa e uiga i le tuʻufaʻatasia o ituaiga uma e lua-mataga faʻailoga. O le tolu o le otootoga (auala) faʻaleleia le faʻamalama papala. O le au toe vaega o lona sao i faʻasalalauga, faʻapea foi ma le le lelei, o le mea moni lea o meatotino a le faʻailoga e lua-matagaluega ma le Faʻailoga Taiala. Momnunno: sili atu le faʻatuatuaina galuega ma le matagi malosi, o le le auai i le susu mai le ulufale i le auala lavelave o fesoʻotaʻiga. O musika o nei faiga e tatau ona aofia ai le tausiga sese mo le laʻau (totonu)) o le faʻamalama faʻata ma se tamai (5-10%) faʻateleina i le tau atoa. O lea, e oʻo lava i le laina lafo, o le aioi i le ogatotonu o le a taofia ai se tau o le efuefu o le auala poʻo le susu, ae aveese le palapala i le va o le i luga o le va o le fafo ma le ogatotonu o faʻamaumauga i luga ole laiga. I totonu o fusi e leʻi faʻavaeina mai i le paʻu silika poʻo le aofia ai Kapron Corrd.

Aveina

O faʻamalama i le atunuʻu o le Talitonuga o fegalegaleaiga, ma o loʻo feagai pea ma le sili ona faʻaletonu, ae o le fesuiaiga o le ea i taimi uma o le tausaga. Tusa lava pe ui lava o faʻatoaga taumafaiga o faiga faʻafoe. Tauivi ma tusi ata, na fausia uma atinae tagata ua faia. Ae o le vaivai o faamalama nei e liliu i se faʻafitauli matuia: o fale i fale e le lava le ea fou ma, o lona uiga, aveese le pa ma meafale.

Afai tatou te mafaufau i le Windows o le na o le pau lea o le ea o le ea i totonu o le fale mautotogi, ona mo le tolu potu potu ma faamalama e fa, e tatau ona maua le ea i le 40-50m3 ea i le $-50mm3 ea i le $-50mm3 ea i le $-50m3 ea i le itula le itiiti ifo i le 40-50m3 ea i le $-50m3 ea i le $-50m3 ea i le ea i le itula 40-50m3 i le ea. E tatau i taimi uma, e tusa lava po o le tausaga ma le tulaga o le siosiomaga.

O le faigofie tali i le faʻafitauli o le vaitau o le sosolo o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Ae paga lea, e le mafai ona i ai i taimi uma le tele o mafuaaga. Mo se faʻataʻitaʻiga: O le piʻoloto o le pisapisao ma pefu o le taʻavale, o se malosi malosi, matagi malosi, matagi poʻo timuga. O le malae taʻalo - o ai e manaʻo e fai lenei mea ma le le mautonu? Achto faia i le po? 8-10 itula tumau i le potu ua leva? O le sailia o le tulaga o le a fesoasoani i mea faigaluega ma le "slotted" galuega (po o le "taumalulu") ventrain. Ina ua faʻapipiʻiina le auala faʻamalama i se tulaga faʻapitoa, o le faʻamalama o le faʻamalama e tatala ma / pe leoa i se auala na faia ai se tamai slot, maso, scress, anudukhous, scress, anudukhous, asched, apu) . I fafo atu o le faamalama foliga loka. E moni, e foliga mai o se tasi e ono lamatia mo se taimi umi e tuua ai le tao i lenei tulaga e leʻi lagolagoina.

Ina ia faʻatonutonu le ea i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale, aloese mai ni ata ma tele le faʻatumauina o le vevela ma foliga o le faʻamalama o le faʻamalama, faʻatagaina le tele o masini. Ulufale i le tau o le ea o le tau e ala i a latou auala e leiloa le saoasaoa, o le mea lea e le tupu pe a tumu le sash. O se faʻataʻitaʻiga o le sili ona faigofie o nei masini e mafai ona tautua o ni vaipuna e mafai ona tautua ma le laumua o le laumua poʻo se vaega e mafai ona vaʻaia o le Kamupani. O le kamupani HTTROPPOPSAG (trocal system) fautuaina le mamanuina o le counfolip mamanu ($ 5-10), o loʻo faʻaaogaina e tusa ma le lua o le fusi, o le tasi o pesini e lua. O le vaega o le faamalama ua aveese e le tagata lafo. O le auala o le ea ea o le ea i le auala e oso ai le va i luga ma ulufale i le fale mautotogi i totonu o pu i le pela o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu. Faatasi ai ma se matagi malosi, o le pito i fafo o loʻo faʻagaioia ma ufiufi avanoa o le muamua.

Rehau ma kve atiaʻe faiga mo le faʻaopopoina o le ventipelation 710s ma trotabox ($ 40-50), o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻamalama ma le puipui. O le avanoa avanoa o le faamalama e le faʻaititia le faʻaititia. O masini o loʻo i ai le alatoto o loʻo otometi lava ona faʻaalu le ea auala ma se matagi malosi, ma e mafai ona faʻauʻuina i se faamama mo le ea. O le sili atu le aoga oloa aromat mai Sieggenia (1pog.3. $ 130) o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalama o le faʻamalama i le va o le faʻaluaina-glazed ma talaaga. Maua ai le ea ea tafe mai25 i le 40m3 / l, ae natura fua, faaitiitia ai le moli moli. O le leo e faʻasaʻo ai le masini na tuʻuina atu mo lenei faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina oe e faʻaititia le tulaga o leo mai fafo e 30-40 db.

Uma nei faiga o isi faiga o isi suʻesuʻega, o le galuega, o loʻo faʻavae i luga o le faʻavae o le aʻoaʻoga i fafo ma totonugalemu (i), e le faʻapitoa lava le faʻatinoga maualuga. A uma mea uma, o le mamafa e mata e manaʻomia le lelei o le faʻagaioiga naʻo le malulu o le tau ma i le taumalulu, ona o le eseʻesega i le ea vevela i fafo ma totonu.

O leisi ituaiga o masini ventipelation e faʻaaogaina le Farani Hort Aereco. National Movisi o Ene, Enem ($ 50-80), e faatatau i le alatoto i se masini le mafai ona tali atu i suiga i le headeaty heady. I le faʻateleina o le susu (70%), e maua ai le ea (mai35 i le 50 m3 / h, faʻalagolago i le ituaiga masini). O le faʻapipiʻiina o le tele o faamalama, o le a faʻatupuina ai e suisui fesuiaiga o le ea taugata i lena vaega o le fale mautotogi, lea e manaʻomia tele.

I le tulaga lautele, o le faagasologa o le faʻatumauina o se masani o vaʻalele o vaʻalele i le fale mautotogi e le faigofie. O le filifiliga o faʻaopopoga o isi masini mole e tatau ona faia i luga o tulaga faʻapitoa o fale mautotogi taʻitasi. I lea tulaga, o le metotia o le faʻapipiʻiina o le ventipelation masini (i luga o le faʻamalama pe latalata i ai) e sili atu e talanoa pe a faʻatau se faʻamalama, aua e sili atu ai le faʻatau atu.

Tau

O le tau o le mamanu e faʻalagolago tele i le tau o lona vaega-tioata faʻapipiʻi, fetaui lelei, talaaga. O le faʻamalama poloka e tatau ona aofia ai ma lana tilivaina ma faʻapipiʻi ($ 100-150) ma tau o ituaiga eseese "talitonuga" - faamalama o le teuteuga (1-80. $ 15-8 ). Afai o se pusa lautele o loʻo faʻaogaina, le faʻamalama ma se faʻailoga ropr = e tusa o le 0.6 m2s / w o le a tau oe i le $ 170-260 (1M2). O le DEOW Comfirt e mafai ona tau mai le $ 40 i le $ 70 (1M2). Mai le eseese faiga faʻapitoa na faʻaaogaina i totonu o le maketi i le lotoifale, o le tau maualalo o loʻo iai ni faʻamaumauga a le atunuʻu: Acplex, Weltplast, Plafan. CARCon-lesona mafai ona aofia ai oloa o kamupani, veko, ppstasmo, Rehu, e Elife talaaga mai Pisionaling, BtRapmann, TTRROMPST

Uiga o nisi pvc talaaga tulaga

Talaaga otooto System (faasologa) Lautele (lautele pusa), mm Aofaiga

Mea pueata

Le i ai o le faaopoopoga faamau

Ninia

Aofaiga

Cotraour Contours

Ninia

Mama

MALLY MULIMULI MUAMUA

Afifi, mm.

O le polofesa (

mautu)

M2C / W.

'' Lautele. 52. 2 - Soush, 3- Pusa e leai 2. Aua. 0.54.
Faamafanafanaga. 62. 3. e leai 2. 34. 0,61
900. 62 (115) 2 - Soush, 4- Pusa e iai 2-3. 52. 0.71
Innonova 70. 70. lima e iai 2-3. 38. 0.83
Rehu. Faavae-mamanu. 60 (115) 3. e leai 2. 33. 0.62.
Lermo-mamanu. 60 (115) fa e leai 2. 49. 0.67
Brillant-mamanu. 70. lima e leai 2. 41. 0.79
Tau-mamanu. 120 (Ua faaofi i le SORMO) lima e iai 3.

1,4.
KVE. "Tulaga" 58. 3. e leai 2. 32. 0.65
"Masani faaopoopo" 58 pe 75 - Fusi, 58- Book fa e leai 2. 32-50 0.65
"Gredige" 62 - Fusi, 58- Boack 3 pe 4. e iai 2-3. 36. 0.65
"Isi" 75- Fitu, 127- Pusa lima e leai 2. lima sefulu 0.71
"Pole" 150. 7. e iai 2-4 52. Tusa i le 1.5
Ua le fiafia. "Tulaga" 60. 3. e iai 3. 36. 0.56
Mo Alamanuia

Allen fale-fale

75- Fitu, 121- Pusa 3- Mata, 5- pusa e iai 3. 36. 0.63.
Nord. 75- Uo, 60- Pusa fa e iai 2-3. 36. 0,7
Super Nord (Arctic) 75- Fitu, 121- Pusa 4- Mata, 5- pusa e iai 2-3. 36. 0.8.
Plastumo. Faasino 2000. 62 (115) 35. e leai 2. 38. 0,61
75 (122) 35. e iai 2-3. 42. 0,66
Utiuti Utiuti 58. 3. e leai 2. tolu sefulu 0.65
Koma. Eurodaur 3s / 3k / km 58. 2-3. e leai 2. 32. 0.6 (0.9cintera le mafaufau)
Eurofutur 70. fa e leai 2. 39. 0.76
Thermowin. 100 (ORRMO Faʻaofi) 3 pe 4. e leai 2. 32. 1,14
Brugmann. Faasala 73. fa e leai 2. 40. 0.75
MD. 73. fa e iai 3. 40. 0.75
Duo-80 105. fa 2. fa 220. 0.81.

O le Ofisa Faʻatonu, Faʻafetai le kamupani "kve faamalama faamalama Technologlus", "Twotroplast", Rehamemal Yelma mo le fesoasoani o mea.

Faitau atili