Masterpieces

Anonim

O le masani ai faatupuina le sisitema ma mea teuteu o le tele o laʻau ituaiga laau: o faʻataʻitaʻiga, iloiloga o tagata gaosi oloa, tau.

Masterpieces 14681_1

Masterpieces
"Linegraf"

Seti o le parqut i le potu malolo. Mea mo le ata autu: Oak Radial filifilia, America umutat, faʻafailele, maple. Tau- $ 680 / m2. Tuaoi- $ 170 / POG. m. "Unigram"

Masterpieces
Linoconti

Arttic Modular Idinatian Parquet, na faia e le tekonolosi e tuʻufaʻatasia masini ma laser tipi. Mea faitino - Moscow Kremlin. Berti.

Masterpieces
"Ato-parqut"

Geometric teuteu i le sitaili o le maualuga-tech, e sau mai le pop vali ata. "Ato-parqut"

Masterpieces
"Vaega Auro"

Modular tusiata partic ma. Pe a ma le luasefulu minute ituaiga. O le tau e tusa ma le $ 940 / m2. "Vaega Auro"

Masterpieces
Linoconti

O se faʻataʻitaʻiga o le a le tusiaga o le tusiaina o le sifi lea ua tuʻufaʻatasia e se masani masani le maʻi. Modular haket ma se tuaoi tulaga ese tuaoi o ituaiga laau. Berti.

Masterpieces
"Vaega Auro"

O le kamupani e fua mai o le faatufugaga faatufugaga mo ata tulaga ese. Susu parquet cengites ok, ia Mebebou, maple. Ole tau ole tau - $ 260 / M2. "Vaega Auro"

Masterpieces
"Linegraf"

Kareliani Birch, America Urnut, faigofie, maple. Tau - $ 860 / m2. "Linegraf"

Masterpieces
Linoconti

O le socy ua lafoina mai i fafo atu o le Italia Walnut, ma le ata e mai Kerry, Map, faafetai ma le lamio. Berti.

Masterpieces
"Ato-parqut"

O le alavai mai le styling laulaau, fana ma buds ua toe gaosia e se tasi o le tuai-Rusia decearives oona. "Ato-parqut"

Masterpieces
"Vaega Auro"

Faapitoa le faatufugaga o le tino. Beek, o le mea sili, Oak, Map, Kempas, Medeni ma Merbaau o eseese lanu. O le tau e tusa ma le $ 840 / M2. "Vaega Auro"

Masterpieces
"Ato-parqut"

O elemene taʻitasi o lenei ata faʻavae parqutch. O le mamanu o le mamanu e fausia ai se lagona o le ofi o se gaioiga mimilo o le spiral, toso i totonu o le "siva" i le avanoa atoa o le potu malolo. "Ato-parqut"

Masterpieces
Linoconti

O le talaaga o lenei mata o mai le tumutumu. Teuteuga - mai le sili atu, afarrrornossia, Italia Walnut, Giatamaba, Dossia ma Tika

Arttustic parquet ma teuteuga o le tele o ituaiga fafie o se oloa o faatufugaga, o se oloa o le matagofie, lavelave, maualuga vaalele. O se masini lelei na faia e se fomaʻi moni e mafai ona tautua ai le 50-100 tausaga ma le umi. E leai se tala o nei solo i taimi ua tuai ai i taimi ua tuua ai, a le fanau a fanau a fanau a le aiga ma fanau a le fale e ana.

"Ma e le mafai ona i ai i uiga le maoaʻe, e pei lava afai o latou lava, o koluma i latou lava, o aʻoaʻoga lelei, anamua."

Ivan Shmelelev "Winter Levire"

E ala i le seneturi

Mamanuina o tamai laupapa o laʻau o laʻau o le mea masani lea o le masani ai, poʻo le tusiata, - tele lona talaʻaga tuai. Fola mai le tele o vao vao na faia e le isi 3 tausaga talu ai. Sa amata mea uma i le mea moni o le a faia e le Peni le teuteuga mo le maota o le palaquests i totonu o le paʻu-mamanuina, sosoo ai ma Peterhook. Wat taimi aloaia e fananau mai Rusia Artic Masterstic parqut. I le amataga o ana ata muamua faigaluega tagata ese (Leblon, Rastrelli, Falcone), ona sosoo ai lea ma le Masters Rusia. Na latou tuua le auvaʻa a latou ata i totonu o le maota o Pavlovsk Malace, Oranesepamu, Johnhof, Tiast Visa, Ostankino. I ni tulaga uiga ese o le faʻaaogaina o papa faʻapitoa laupapa, atoa foi ma tulafono mo le fausiaina o se fale pulupulu, matou tusi i le NN 4 ma mo le 2001.

O loʻo 'ese ai le faʻafanua o loʻo vaʻaia mai le fasi. A uma mea uma, o loʻo i ai se tele tele o vaega eseese o 'eseʻese, e masani lava curvililiar. O nei elemene e le mafai ona fesoʻotaʻi e tusa ai ma le "Groove - selu" Mataupu o le Press Ports. O loʻo maua mai i le ata tifaga o Articrestusefulu tausaga mai le tele o ituaiga fafie, e eseese ai lanu ma le leo (e pei lava o le paie o loʻo fausia ai o le floredini. I le faʻaopopoina o le i ai i le lotoifale, o Alder, Pisi, The Gaphis, Peace, Laʻau Laʻau, e aofia ai Faʻavae, Plank: samasama Soulwood, Mullerry, Black Blacks ma tapaa fafie, paʻepaʻe ma mumu le papress, maʻi, Saina, Saina, o Saina. O le faʻaaogaina o nei mea le pei o le tusia o mea ola na mafai ai ona latou fatuina ai le sili ona maʻa ma lavelave mamanu. I le XVII-XVIIIIVIYS, O le seti o nofoaga na faia i foliga o talita eseese, o loo faapipiiina ma foliga manifinifi o le mamanu. O le talita na tuʻuina i luga o le Grud o Brusev (mamao e foliga tutusa o laina o aso nei).

O le ata umi o le ata tifaga, o le na tuuina i ai aganuʻu aganuu tele tulaga masani, iloa le faʻatapulaʻaina o le togi. I le Xvii-xix senituri, i soo se mea i le lalolagi, e leai ni folasaga ma ni ata faʻataʻitaʻi tele, e pei o Rusia. O lenei ua maua e lenei tagata ese le 'au o le ulufagafa. Na lagolagoina faʻavaomalo faʻamamaina o tekonolosi, aemaise le galueaina ma le tipiina o fafie, faʻapea foʻi ma metotia faaonapo nei o fola.

"Ava" o le seti ma fasi parqutch e le o se faavae e le o ese mai le tasi ma le isi. Na o faʻamatalaga a le ata o le tino e le fusifusia i latou lava, ae faʻapipiʻi i le faʻavae. O le le mautonu mafai ona tuʻufaʻatasia lelei ma fasi, ma e masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le foloa o le fasi maʻi e mafai ona faia e naʻo le matagofie matagofie lea taʻiala e masani ai, ae faʻapipiʻi foi "le "S", o le a liua i le galuega faʻatino.

Teuteuga pei o se faʻata o se tofo lelei

I o tatou taimi, o le Nekotala le afaina o le faʻafitauli: O a ni patele, o meaola, ata e talafeagai i le faʻasalalauga o fola? O kamupani porqut a aso nei e tusa ai ma le tele o auala. O se tasi oi latou o loʻo kopiina o faʻataʻitaʻiga tuai mai le au i totonu "o le vaitaimi o le mumu mumu ma efuefu wels", o le mea lena, o le fausiaina o le exroquest po o le masani ai. Ae o le a liliu mai nei, o le alu i luga o le fola o le fola ma vinety, pei o le kalafi? IAKOV o le arstruction aafiaga mai le masini fesiitai o se masani aso anamua mai le maota o loʻo i totonu o fale faʻaonaponei ma isi vaega? E leai lava se masalosalo na o le Toefuataiga poo le toe fausiaina (toe fai o le fale o le tinoi o le fale o le fale i le nofoaga na ia i ai muamua o ia. I le ala lea, o kamupani uma o le a talanoaina i lalo o loʻo galue i lalo o le toe faʻafouina ma toe fausia.

O le isi auala o le mea lea e foliga mai ai ia i tatou, sili atu le manino ma talafeagai-fausiaina o se seti o le palisi mo fou ata. Arttic stylilization i luga o ituaiga ma ata o le filifilia prototype e mafai iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tutusa o le faʻafilemu o le paopau, ma le poto masani, ammical rococo in.d.

O le filifiliga o sitaili, o le mea moni, faʻalagolago i luga o le aotelega o fausaga fale ma teuteu ai le o le totonu. O se faiga faʻapitoa e faʻaalia ai se manatu lelei o le mafaufau o se stylized parqutch mamanu ma le atoa fausaga ma faʻamatalaga uma o le teuteuina o le fale. Ma e le gata i mea fai meafale, faʻamau puipui ma fualaʻau, ae faʻapena foʻi faʻatasi ma faitotoʻa ma soʻo se galuega a le aiga. Mo se galuega faapena, e manaʻomia se faʻapolofesa maualuga, le tusitala o le aotelega o le faʻavae, cassetipeta ma mamanuina i le tasi tagata. E toaitiiti lava tagata faʻapitoa i aso nei, ma o le tele o mea o loʻo avea ma galuega taulima-faʻapitoa-aganuʻu, o loʻo faia i se tulaga lelei. E iai se mea o le a taʻu atu i le tina sili ona manaia?

O le auala lona tolu o le suʻesuʻe lea i mataupu taʻitasi o se aso fou, o se fofo fou fou. O le tusiaina o se viliina parquet (pei lava o le ituaiga o faaputuga fasi) mamanuina e fesoʻotaʻi ma le aotelega o le ata tusiata o le totonu. Faʻataunuʻuina ma folasaga fuafuaga, tofiga ma faʻatusa o potu taʻitasi. O le galue ai i le ata o le fale mamanu, faifeʻau taumafaiga e foia ai le mononongony ma teuteu potu eseese ma sone eseese i le ata o se nofoaga. I le taimi lava e tasi, e taua le matauina o le sitaili malosi ma faʻataʻitaʻi loto tuʻufaʻatasia o le totonu atoa.

O le filifiliga o le lanu, fua, tikeri o le saturation, maualuga ma eseʻesega o le fola kalafi mamanu, o latou tuʻufaʻatasiga ma le tasi ma le freats o le ata o le totonu.

Vaega o galuega

O galuega lelei, mai le fuafuaga e te faʻatino, o lona uiga o le vavaeʻese o galuega i le va o ni tagata faʻapitoa faʻapitoa i le faʻataʻitaʻiga. Ta ona fai mai, mai le tusiata poʻo se manatu o loʻo faia ai le tusi muamua o fola, o le faʻapitoa o le uiga o uiga o lapoʻa o loʻo manaʻomia. I luga o le tusitala o le manatu ma e tatau ona fai se laina tusi, o se fuafuaga o le lumanaʻi folasaga, ma faʻamautu saʻo i tuʻaiga a le fona - lanu uma. Filifilia o se mea faʻapitoa ituaiga mo lanu taʻitasi o le tulaga o isi tagata faʻapitoa. Faʻapea foi ma le tekonolosi le tuufaatasiga o ituaiga eseese o fafie poʻo le sui e aunoa ma le faʻaleagaina o le tau o le taugofie.

O le mea nei o loʻo i ai o le ata o se ata ma le saʻo i le vaega. I le taimi lava lea, o le tele o mataupu faigata e faia ma o ata na tusia ma tusia) o elemene uma. O le komepiuta o le poloketi mafai ona vaʻai i totonu o lona totonuga o loʻo avea ma mea na tupu i le na o le na o le faʻatulagaina o le Astic Pressy Parqut. O lea o loʻo fuafuaina e fola uma vaʻalele uma e aunoa ma se tuusaunoaga: "Tulimatasi", "Tam Union-Prequest.

O ai i latou ma mai le mea?

I le matou maketi e tele ni tagata gaosi oloa ma fafo o le masani a le tino sima. O lenei, e ese mai i totonu o le vaega o loʻo lisiina ai, "," Cirquard Center "," taga fale "," a sau "," a Parqut "," a Parqut ". Fausiaina o se seti (pe, e pei ona taua foi, o Mose) Makerita, ioe, o le ae le faʻapipiʻi i le malae masani o le atoatoa o galuega. E tatau ona tatou feagai ma mataupu o le tulaga o le uma o le mamafa galuega o teuteuga ma faʻaaoga faʻapitoa.

O le tusi tusitusi a le kamupani e taua tele: O ana lava metotia, faʻapitoa meafaigaluega ma mea faigaluega faʻapitoa o tagata faʻapitoa, faʻailoga o mea moni, faʻavae o le faʻatasia o mea .d. I nisi upu, o le Tulafono ma le Mamanu Mamanu Patupuina, o le mea e taua ai ona foliga, o le a le mea e taua ai o ona foliga, ona fai lea o le tulaga faʻapitoa o le maʻi.

"Linegraf". O le fatu lilo lea ua ausia i le tulaga maualuga i le fausiaina o le sailiga o vaʻa, faʻatasi ma tumau pea ona atiaʻe o galuega. Ma le faʻaaogaina nisi metotia seʻi seʻi vagana a latou lava. O le autu lea o le kamupani:

tasi. Maualuga-lelei le sisitema fogafale, ma i ata faapitoa, e le mafai ona taugofie. E le saili le kamupani e faʻaitiitia ai le tau o ana galuega e ala i le suia o le teʻena o tekinolosi e le aofia ai le faʻaaogaina o le laser. Afai e manaʻo le tagata faʻatau e faʻaitiitia ai le fausaga o le poto masani, na te mafaia ona fesiligia le foliga o lana laʻau, ma tuʻufaʻatasia se seti o le maʻi.

2. Parquatch fola mai le kamupani "tuʻufaʻatasia" (WOTGRACE "e masani ai) e le manaʻomia se mea faʻapitoa, seʻi vagana mo le sili ona faʻamamaina.

3. Uma le manogi o manu mai le fasi ma o le sili atu le talafeagai paneta ua ufitia i le tele o faaputuga (faaiu) puipuiga varnish. E filifilia e le aulotu o le kamupani, ia ua faitio ai le tatou tau Rusia, lea, e tusa ma o latou talitonuga, a leai e le taofia e le tulaga o le paleni mo se taimi umi. O le faʻapitoa o le faʻaaogaina o le faʻaumaina o le faʻaumaina o le valentish stary o se tasi o le sili ona uiga uiga o lenei gaosi oloa. I lalo o le manino, Albe o se mafiafia lacquer, o le mea e sili ona ofo ai foliga mai o le ata ma le lanu o fafie.

fa. O tagata tomai faapitoa a le kamupani e teena uma le talaʻaga e masani ai i isi gaosi oloa e tatau ona "manava". O le fuafuaga faʻatulagaina fola o loʻo fuafuaina e se Hydraulic Coating o loʻo tumau pea ma le faʻaauau i le "manava". Parqutch taofia le mautu tusa lava pe o le Microclite o le fale puipui.

lima. E tusa ai ma le tekonolosi o le kamupani "tuʻufaʻatasia", e le manaʻomia le faʻaputuga (tietie uila), aveese le eseʻesega atoa ma se vaega o le galuega galue i le tasi vaega o 5 tausaga. Afai e tatau, naʻo le pito i luga o le pito i luga e aveʻesea, ma o le tini o loʻo toe faʻaaogaina. O ni faaletonu faaletagata - tusi mai le teʻa, salatau, faʻaleagaina mea vevela, pa pupuni, faʻatonuga mai vailaʻau o loʻo i le faʻavae o le kamupani.

I le avea ai ma se kamupani mautu, "integraph" o se lautele lautele komepiuta. E tele selau o poloketi o mea teuteu o le tele o mea tau lavelave ma stylistics. Sili atu nai lo le 120 poloaiga ua maeʻa faʻatinoina. O le tau o arttic parqutch stading mai lenei gaosi oloa ua fuafuaina eseese i mataupu taʻitasi. E faʻalagolago i le faʻafaileleina o le fuafuaga, poloketi ma galuega. Ausia le iʻuga manaʻomia atonu e mafai ona faʻatapulaʻaina o lona uiga ma le taimi. Ua maeʻa ona faia ni mea e faia ai ni auupega i le lua poʻo le tolu ituaiga (ok Merbau, American Walnut - Moni, Dublin) ua faʻatau atu i le tau o le $ 8 i le 1POG.M.

"Vaega auro" o se tasi o le tele sili ona tele o le atunuʻu kamupani o artistic parqut. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma le laser tipiina auala. Ioe, e le o le taua o le taua o le Cosmic Lasers. Parquet Woods o loʻo tipiina le faʻaaogaina o le tomai faʻapitoa o le faʻapipiʻiina o le lalagaina o le faia o se ray ma le wavength o le 10.6 μm. O le vaʻai atu i le faʻaaliaina o lenei mamafa tiute faʻasusu le laʻau o loʻo toeitiiti lava faʻamafanafana vave i le vevela vevela. O le vevela faʻaleagaina o le vaega e aunoa ma le afi. Faʻaititia o oloa (faʻaleagaina) ua aveeseina mai le tipi sone ma le ea na tuʻuina atu i lalo o le maualuga o le mamafa.

E tusa ai ma le pulega a le kamupani, o le galueaina o mea o loʻo faia i luga o auala faapena, a o le saoasaoa o le fesoʻotaʻi o le faʻatafunaga o luma e tutusa ma le saoasaoa o le faʻalauiloaina o le vevela o le vevela. I le taimi lava lea, o le talafatai o le talafatai, e masani ona taua e le au tetee o le laser, e le o fausia. E mafai lava le ausia o ia lava faʻailoga iʻuga ma le fesoasoani a le tasi-o le tasi-Mode, fetuunai saʻo, ma le faʻamalosia o le vavaeina o le soltinic saoasaoa.

A faʻapea e le aoga le sili atu le lelei o le tele o le tele o tagata tekonolosi ma e le o le sili ona lelei o aliʻi, ona e oʻo ai lea o le tipiina o mea o le mea o loʻo iai i le ofuina o le mea e puipuia ai le leaga o le mea o loʻo teteʻe i le mea e teteʻe ai i le mea e teteʻe ai i mea e puipuia ai o mea o loʻo aliali mai i le leaga o mea. O le mafiafia o lenei vaega o le 10-15 μm (itiiti ifo nai lo 0.05mm).

Fuafua i luga o le togavao ma le aser faʻaaogaina, o le lautele o le tipiina o le tipi mai0.2 i le 0.5 mm. Lea e mafai ai ona e gaosia se tele tele faigata i luga o le apehousette, lelei cotioncidic conticity auiliiliga, pei lava o le laititi, ae tumau i lo latou faʻamaoni.

O se tasi o mataupu faavae o le vaega o le kamupani "o se vaega sili ona lelei o le laser ma le tipiina o masini. O vaega sao uma o le seti o le parqut ua tipiina i totonu o se masini auala, ma le curvilliar laser.

Taulai atu i le Togafia Toure, o loʻo ofoina atu e le kamupani se tele o le matagaluega o loʻo faʻatagaina le vaega o le vaalele o le tele o teuteuga ma genometric mamanu. Sei o tatou faia se lisi o nei mea e sili ona taugofie modules:

tasi. Faigofie Linear Springers na sikoa mai le 2-3 ituaiga o fafie o lanu eseese ($ 6-48 / m).

2. E sili atu le faigata i le lautele o le tuaoi ma le geometric teuteu na aoina mai le tele o numera o le tele o le tele-lanu o elefane ($ 5-55 / p).

3. Tuaoi o tuaoi ma le aofia ai o laina o curvililiar.

fa. Plygonol Ituaiga Somkets Cakets "Motac". Alu ese mai le tolu fafie laupapa e faʻaaoga ai faʻapitoa masini tipi. O nei mataupu autu o aʻoaʻoga e sili ona taugata tele, e mafai ona latou agavaʻa ia i latou, taʻitoʻatasi oe na filifili e iai se palo i lona fale faʻapena O le tau o se tasi o se mata e sau mai le $ 153 i le $ 300.

lima. Modular Soket ma pateta elemene elemene o loo i ai le aluga curves curves curved laina.

6. Maeʻa tulaga masani o le sikuea vaega o le parquent parqut (tasi module tau $ 115-250).

O le fola mai le ofaina o elemene mafai ona faataatia e le matai o le kamupani po o se isi Breakinades o tagata agavaa faapitoa. I le taimi mulimuli ane, o le gaosi oloa faʻatau atu modules pipiʻi i se meta faʻapitoa o le fihglass (0.3 mm mafiafia) pe i luga o le joline plate (19mm mafiafia). O le ogaumu poʻo le tioata o le aufaitau na faia le galuega o le feaveaʻi o le aofaʻi atoa o le tele o le tele o le tele o faleʻoloa.

Manatua o le masani masani parquet e mafai ona foliga foliga mai o lotoa. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e tuu i luga o se tasi o le lavelave fuafuaga ma teuteu masani pe nofofua masani faatufugaga. I le auala, o le mamanu o modular elemene e mafai ai ona e "mafaufauina" i latou i le tulaga o le pa ponisiti. O isi taimi ua lava le tuaoi i luga o le lautele o le fola ma sina aupito aoga i le ogatotonu.

Afai e mafai ona faataatia elemene faigofie e mafai ona faataatia e ni tagata atamamai masani, ona lavelave lea o folasaga faʻataʻitaʻi e manaʻomia ai le sili atu le sili atu o le poto masani. O la latou faatinoga e sili atu le faatonuina o le matai o le gaosi oloa, e mautinoa le lelei lelei.

"O le ato-parqut" o se tasi o le auala tele o le 'ai i fafo o le fale. E pei ona lisiina ai se isi kamupani, o le fausiaina o le papala o le sisitema e amata iinei ma le filifiliga ma le tipiina faataamilo ma faaiu i le fola o le tagata faigaluega i le tagata faatau. Ma o le uiga lelei e pulea i vaega tekonolosi uma o le tapenaina ma le galueaina o fafie.

Tagata tomai faapitoa a le kamupani "ark - Patket" - Resors o le pito sili ona maualuga. Sa toe fanauina i latou na toetoe a galo "Pearl" Parquet (lea i Rusia na faaigoa Kititi). Le tumau lava o lona taʻutaʻua moni, o le kamupani e faʻamalosia e maua ni fale talimalo. O le aoina o loʻo faʻaalia i mea teuteu masani (so-care-cam geomentaric tulaga) ma soʻofaʻatasi Genomeric Shapes o talaʻaga o le Europa tolu selau tausaga). Ma le isi, o tagata faʻapitoa i le Kamupani e matua atinaʻeina filifiliga faaonaponei mo taimi uma e lua. O iinei, o mea teuteu teuteu e toe foʻi i tua i se tulaga fou faʻatusa, e feoti i le agaga o la tatou taimi. O loʻo toefaatu mai, o loʻo toe gaosia, o loʻo toe gaosia, o loʻo toe gaosia, o le laʻau aulelei ma lanu e matagofie o le matematika o le matematika o ata, faʻatasi i se lavelave, ae le fautuaina ma le faʻamalosi. Ua faʻateleina ai "Vosmiction forminity", aua o loʻo faifaimea uma le upega tafailagi a le upega tafailagi mai Linetar Curcuments ma sela lalolagi e le o lisiina.

O mea tau tupe ma le poto masani ma astalac soterumptuts o loʻo fuafua ese. O le "ARK - Parquet" e maua ai foi le galuega "livi", ma le tulaga talafeagai o le faʻavae, o le faia o le softwood, paketi pe ma le alofa).

Berti. O lenei kamupani Italia e ofoina atu i le matou maketi ua uma ona aoina, sauni mo le faʻataʻotoina o faʻafiafiaga mo le faʻasologa, faʻapea foi ma le tele o tuaoi. O mea uma o le sygometric, fualaau faisua, teuteuga teuteu. E i ai ata tifaga, vianetes, ituaiga o fefiloi "braid", Mendra. O loʻo i ai foʻi mea masani o faʻataʻitaʻiga e faʻatupu ai lo latou geometric Mades o se nofoaga faʻapitoa. Tekinolosi tuufaatasiga o le laser tipiina ma masini.

I le fuafuaina o le seti o elemene, faatafafa ma sikuea-ituaiga modules, o le tele o le 4747 ma 7070 cm (ma le mafiafia o le 1489 cm (ma le mafiafia o le 1489 cm (ma se mafiafia o le 148). E fautuaina le mafaufau i le mafiafia pe a fai e tatau ona tuʻufaʻatasia nei elemene ma se fasi maʻi. Peitai, pe a fai, ia tatou fai mai, 16mm matua fiafia tele i ai ma matagofie le pa'ū i totonu o le vaega o se fasi vaega o le fola e mafai ona tapeina ma le totoina (pe a ua faataatia le parquet). Mai le Artaistic modules e mafai ona e tausisia ai (feutagai ma le tagata mamanu) le fesuiaiga o loʻo manaʻomia mo lona fale mautotogi. O mea leaga uma, tuaoi, o le potu malolo ma sikuea modules o loʻo faʻatau atu i lalo ma luga o le grid. Na ia faia mea uma e faigata atu i o alalauka o moli, aua, e pei ona taua i ai, o elemene o le seti o paqutch e le o faʻaputuina faʻatasi. A o le faʻapipiʻiina modules, o le gutu pito i lalo o loʻo tumau i lalo o le parquet, o lona uiga, o loʻo alu i totonu o le "keke", ma o le pito i luga o le faʻatulagaina o le paluga o le faʻauiga o le paluga o le sitaili o le paluga o le faʻatulagaina .

I totonu o le Berti Ratalogs, e mafai e le tagata faʻatau ona mauaina se aoina tele o galuega faʻatinoina. Latou te faʻaalia uma ituaiga ituaiga o tuʻufaʻatasiga o tuaoi o loʻo fuafuaina poʻo ni matatalele ma le tasi ma le isi ma o se paketi o ituaiga lapisi eseese o meaola eseese (dup, olile, olio, ma isi mea). O le tau o ata o tuaoi mai le Bert- $50 mo le 1pog.m. Rosettes e mai le $ 500 (maualalo dimerter 80cm). E leai se kamupani i Rusia i Rusia, ae o loʻo iai le uunaiga a le Matai-Faʻailoga O LE A LE MAFAUFAU I LE FAʻAPITOA atoa o le faatufugaga a Aritis ma aumai mai Italia. E mafai ona e faʻatauina le faʻapipiʻiina ma soʻo se isi 'au o polofesa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai le potu malolo ile fale faigaluega.

Modula seti elemene o loʻo ofoina mai e isi faʻailoga maʻi. O se tasi o latou- "o le tala". O lenei gaosi oloa e tuʻufaʻatasia masini ma le laser tipiina ma fatuina parqut paʻu e le gata i le uluaʻi ata, ae foi ma le faʻaaogaina o le tele o vaega o mea masani. O i latou uma na puʻeina i le tele o faʻamaoniga, o le mea e manaʻomia ai le faiga manaʻomia i le lanu lanu. E moni, ina ia alofia le le faʻa-agavaʻa, e manaʻomia le faʻatusatusaina o le lanu toetuga atu i le faʻasologa ma ni laʻau moni i le faʻaaliga o tulaga o le kamupani. E sili atu le taua o le amanaia o feeseeseaiga i totonu o paolo o fafie muamua ma ina ua uma ona fai se lacquer taai i luga. O le tau o le Artic Armiset Parqutch Waternit na faia e ata o le kamupani o loʻo faia i luga o lona tipiina (mai le $ 40 / M2) Iso, ae le o le faitauina o le tapenaina o le faavae, olo le faataamilosaga pamu ma lona fetaui ma le suauu po o le suauʻu. O tau mo le faʻataunuʻuina o faʻafitauli i le ata o le tagata faʻatau ata o loʻo ogatasi i mataupu taʻitasi. O lona faatagata mo le modular) mosela) e maua ai foi le tomai faapitoa mai le paka a le kamupani. O le tau o se modular parquet iinei e mai le $ 21 / m2. O le maeʻa o Artustic Parqutch Fina (faʻalagolago i le lavelave o teuteuga, o le numera ma tau o le laupapa o laupapa) mai le $ 700 / M2. Seti tuaoi - mai le $ 4 / m.

O lenei, o le faia o measina mai le siosiomaga faauo mea o loʻo avea ma taʻutaʻua lauiloa, o se matagofie matagofie laupapa laupapa e maua ai le pu ma fou fou. Aesky o loʻo iai pea le vai, o loʻo iai pea le mea e te maua ai le manaʻomia pe a maeʻa fola ia te oe o le maota sili ona lelei, - mafaufau i le tama matua o Tamamatua.

Faitau atili