Cuquitions o le umukuka

Anonim

Ulugalii tuʻufaʻatasiga: eseʻesega i le faʻatuatuaina faʻataʻitaʻiga, faʻapitoa uiga, numera o avanoa avanoa, faatinoga.

Cuquitions o le umukuka 14748_1

Cuquitions o le umukuka
Fallio72227 Faʻataʻitaʻiga (Filipo) ma le Instory Tino Fale
Cuquitions o le umukuka
Pebe tuufaatasiga vitasun2 (Molinex)
Cuquitions o le umukuka
Malosi 750-watt tuʻufaʻatasia mcm5300 (bosch) i le kamupani ma le tele o vaega
Cuquitions o le umukuka
Amata faamau (Green) i le PM900 faʻataʻitaʻiga (Kenwood) ua mauaina i totonu o fale, o loʻo taofia le ono mafai ona faʻalauiloaina
Cuquitions o le umukuka
MK-8710P Tuufaatasi poloka (Pananoc) aunoa ma ni auupega
Cuquitions o le umukuka
Tele faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i ai aso nei o le umukuka
Cuquitions o le umukuka
E faigofie ona faʻaoʻo mai le au palasitika i totonu o le palasitika disk e faigofie ona mama. Faʻataʻitaʻiga Mk-5070p (Panasonic)
Cuquitions o le umukuka
Tamaoaiga Faataʻitaʻiga McM1235 (BOSCH)
Cuquitions o le umukuka
14-saoasaoa Collenaxk700 (Braun)
Cuquitions o le umukuka
Pubract (192617cm) McM1200EU (BOSCH) tuʻufaʻatasia o le a sefe le mea e sefe ai i lau umukuka
Cuquitions o le umukuka
O le upu (vorwerk) tuufaatasi tino o le tino faia o palasitika ma e iai lona foliga o le tafatolu. O lenei mamanu o loʻo avea ma mea e maua ai le ulufale atu i le faʻatonutonuina o le pulega o loʻo i ai i le pito i luma
Cuquitions o le umukuka
I le tulaga o le galue o le domimomk2ez20 tuufaatasi (SIEMENS) tapuni le tioata

ceramic tapuni ma liliu i se isi galuega

O le kuka sa i ai pea ma tumau le tasi o le sili ona faigata hictade. O le mea e te mafaufau ai o le tagata soifua e le maua ai se mea e faʻaletonu ai ma le manuia ma le fiafia i le tipiina o le paʻu, rubbing, faʻauiga ma sasaina? O toa faamomaina o le tatou lua-umukuka tuufaatasiga ua fuafuaina e faʻaititia ai nei le vevesi i totonu o se pa ma se tino.

O le tuʻufaʻatasiga, pei ona taua mai i le igoa, o se masini faigata lea e mafai ona suia ai isi i le taimi e tasi. E tusa ai, o se tasi o lona galuega autu o loʻo iai le numera o avanoa o loʻo i ai gaioiga e faʻamatalaina ai le aoga. O le faʻataʻitaʻiga o aso nei o tuʻufaʻatasiga e mafai ona tuʻufaʻatasia se aano o manu, o se fefiloi, palu, paluga, palu fefiloi, fasi. O le mea moni, o nei galuega uma e tutusa tutusa ma le aluga. O se tasi ua faamalieina atoa i fale o le aano o manu, ua faamalieina se tasi i le tama tuai. O le mea lea, ia e filifilia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le mafaufauina o galuega o le a e filifili ai ma ia.

O le tuʻufaʻatasia umukuka e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu: faigofie ma taugofie galuega mafai ona faia le 4-5 eseese gaioiga ma fualaau 'aina ma fualaau' aina ma fualaʻau; Tele faigata (10-20 galuega tauave, e aofia ai le gaosiga o aano o meaʻai ma paluga) ma, mulimuli, masini polofesa, uiga i le maualuga o le faʻatinoina, onosaʻi ma le faʻatuatuaina.

O le tuʻufaʻatasiga o le muamua ituaiga, o se mea e sili ona lelei ai se fualaʻau 'aina fualaau' aina, faaauupegaina i isi mea e maua ai le paluga paluga ma le tuiina o le sua. O sea masini e masani ona iloa pe faʻapefea ona taulimaina fualaʻau ma fualaʻau i auala eseese - mo se faʻataʻitaʻiga, tipi fulufulu fiber pateta poʻo fasi o le vai. Le Mana o Aufaigavai, o se tulafono, amata mai 400 i le 500 i le 500W, o le tele o le ipu e le sili atu 2.5L. Mafaufau o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ovatio2 kamupani molinex. O le masini ei ai le mana o le 400w, o le voluma o le ipu o le fagu 2l. O sea "masani" e mafai ai e le fua mai ia te oe ona o le sili atu ma le tele o meaai semi-uma. I totonu o le mea o le masini, o le galuega e telse, e mafai ai ona e faaaofia mo se taimi puʻupuʻu, atoa foi ma le lua saoasaoa mo fua gaosi gaosi. O le potu e aofia ai ni au avae le lua mo le tipiina (i luga o vaega laiti ma tele), lua suamalie (se tasi o le charuss) MK-5070P faʻataʻitaʻiga (Payasonic), Vinsun2 (Molinex), MCM1235 (BOSMERS) maua uiga tutusa. O loʻo i ai i totonu o lenei vasega ma le tele o auala "malosi", e masani ona masani ona manaʻomia le tauva ma o latou western "couport." Ioe, o lisi uma o loʻo lisiina ai ni mea taua o se tau maualalo o se tau maualalo ($ 50-150).

I le fesili, e sili atu le i ai o fale - tasi faʻatasiga poʻo ni nai masini e faʻamatalaina e le mafai ona tali le mautinoa. E tusa lava poʻo le a le mea lava e tasi e sili atu le finau pe o le tasi lima-iʻa pili o le limasefulu tausaga-sui taʻavale e sili atu. E tusa ai ma le fomaʻi, e masani ona latou foia lenei galuega i le maualuga o le tulaga. E moni lava, o se tulaga lelei o tagata o le a taumafai e mauaina ni masini matuitui ma tele. O le taimi lava lea e tasi o se vaega taua o le faitau aofai o tagata o le a fiafia i tuugamau, urtar, fualaʻau 'aina, ma le pei "e matua faʻapitoa" masini.

Sili atu le faigata o faʻatapulaaina (mo se faʻataʻitaʻiga, Mk-8710p mai Pansonic, Mum4655eu mai Bosch, Code Middled Oona, Jual Jualicial- "Daptinka" Mo CitRus, Aug Oas Great Grey ma le tele o ni auupega ma se fefiloi ma le avanoa o le sasaina ma le palu sunging. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le MK-8710P Model e mafai ona sui le 10-uili masini. Ioe, o na uiga lautele e le mafai ona faʻateleina le faʻapitoa o le masini, le malosi o ana afi (o le a talanoaina i lalo) ma, e tusa, le aoga o sili atu faʻataʻitaʻiga mai le $ 1500 i le $ 300.

I faatonuga mo faʻataʻitaʻiga eseese, o le aofaʻi o faʻavae e faia e taua. Ae ia iloiloina tuʻuaiga i luga o lenei mea o loʻo taua ma le alaga lapatai. O le mea moni o le fale gaosi e malamalama lelei i lana upu "galuega" i lona lava auala. O lea, o le boaka e taʻu mai ai le numera o oloa gaosiga filifiliga i ona avanoa, ma Filipo ma Bloapi poʻo le numera o masini masini e faʻatino ai gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Oti" Galuega Faʻatino i le ColginaxK700 tuʻu faʻatasi (Bloaun) e fetaui ma le 4-faʻaalia gaioiga o le McM5300e. O le mea lea, e manaʻomia le manatu o le 24-aoga Mcm5300eu Tuufaatasi e tusa ma le ono taimi sili atu nai lo le 4-galuega e le saʻo atoatoa.

Ni nai upu e uiga i teugaga. O se faigofie fuafuaina o loʻo faʻaalia ai o le sili ona taugata tuufaatasi ma tagata uma mafaufau ma le mafaufau "o le" frombs "i le taimi o le paleti). O le mea lea, o se taunuʻu meaʻai meaʻai mo se aiga, amata ona taʻitaʻiina lona faatoaga mai Ulupega, - O le faʻatau e le gata e aoga, ae lelei foʻi. E le fua fua, masalo o nei masini e masani ona ave i le faaipoipoga.

Peitaʻi, o le mafai ona sefe i le 50% o le tau atoa o le tuufaatasiga o loʻo i ai mo tagata e ona o le umukuka "susu." Bosch, mo se faʻataʻitaʻiga, e ofo atu i tagata faʻatau se tina o le tina o MUM4655eou Faʻataʻitaʻiga uma ma le atoa ma le laititi vaega o isi masini. I le "malamalama" pepa, o lenei tuufaatasiga e faaauupegaina i le aano o manu, o le ofi i le tuʻituʻiina o le supple ma le tau o le afua ai i le "tau atoa le $ 2000. Mo se tagata e le manaʻo e toe lua le toe faʻaaogaina o mea faigaluega a le umukuka, o le manuia e manino. Afai o le pule o le "moli" suiga faʻafuaseʻi na tupu e maua nisi faʻamatalaga, e leai ni faʻafitauli, o mea uma ma ni auvae e avanoa fua. Fefaatauaiga "faleoloa" e talafeagai mo faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a manaʻomia e sui se faʻaleagaina poʻo le leiloa vaega.

E mafai e le Ki ona aofia ai le tolu, tai pe sili atu pusa eseʻese o taua ma ni galuega eseʻese. O le mea lea, filifili se faʻapitoa faʻapitoa ata, ua ou mafaufau lelei i le aofaʻi o ipu ma jugs faʻapipiʻi i ai ma ia mautinoa e faʻamanino ai mea latou te manaʻomia. I le faafeagai, aua neʻi e maofa pe a fai o le tuʻufaʻatasia "voluma" o le a faʻauʻuina "o le a tuʻuina atu i le lita palu poʻo le ipu mo le toʻaiva 500G falaoamata.

Tulaga o ipu o mea e tatau ona filifilia e fuafua i le numera o tagata faʻatau ma, tusa lava ma le aofaʻi o meaai na saunia mo i latou. Manatua, afai o iai sau aiga tele pe e tele malo, o le semi-faʻataʻitaʻiga bowl mo salato e le lava. Afai o loʻo e sauniuni i ni tele tusi, e tatau ona filifilia le tuʻufaʻatasia "tele", Mo se faʻataʻitaʻiga, Mum700 mai Bosch E silia lelei o le masini ua lava le malosi o le tino, talu ai o nisi gaioiga (mo se faʻataʻitaʻiga, paʻi ane le faʻafitauli o le malosi malosi. Faatasi ai ma le afi vaivai, o le a lāmalavae ai foi, pe a fai le tele o taimi, o le a nofo ai i le afi afi.

O a ni uiga o le umukuka tuufaatasi e sili ona taua le taua mo le tagata faatau? Masalo o le tele o le saoasaoa o le saoasaoa o le afi o le afi o le afi ma le lautele o le rotation torque. O le taimi o le faʻaliliuga o le, faʻafaʻagulagofie i ai, o le malosi e mafai ai ona atiaʻe. I le avea ai o se tulafono, o lenei mea taua e fuafua lava ile afi afi ma le mamanu o le kapeti coalitting liligiina mai le afi i se afi o le afi. Seʻia oʻo i le taimi nei, o tagata gaosi aoina o le umukuka o loʻo mafaufau pea i le aofaʻiga o le siʻitia o a latou masini. O le mea lea, o faleʻataʻi ma le poto masani mai le poto masani a le tagata lava ia mai: o le tele o le malosi o le eletise eletise, o le sili atu e tutusa ma ni aano o manu. O le afi malosi o le a manaʻomia foʻi mo le faia o le tele o le tele o oloa, o le aofaʻi o le pesini i faʻataʻitaʻiga eseese e mafai ona fesuisuiai mai le 1.5 l (PRO). Molinex ma o lenei aso e sili atu le tatalaina o tuufaatasiga i le tuai o polokalame: sili atu nai lo le voluma o le afi e sili atu le malosi. O le faʻavae tele o le auala i le fua faatatau o le paoa ma le taimi o le rotation faʻaalia bosch: mauaina le manumalo i le malosi, faʻaitiitia le saoasaoa o le saoasaoa. O lea, i le pule malosi faʻasologa, o le faʻaititia o le faʻaluaina o se gaioiga o loʻo faʻaaogaina. O se masini tutusa e masani ai ona o tagata e na o le taʻavale o le taʻavale o loʻo taʻua o le faʻaititia o le lafoina. O le mamanu e mafai ai ona e aveina le sili atu taumafaiga i auupega o loʻo manaʻomia ai, ma se suiga saoasaoa o le 25 rpm. O le iʻuga o le iʻuga o le 550W e le maualalo i le faia o le taumafaiga o le 1200-alavai o manufasi.

O auala taʻitasi e faʻamautinoaina le taimi tatau o le taimi o loʻo i ai ma le lelei. Sodder, o se afi malosi na te taumafaina ai le tele o eletise. O le itu mautu, faʻafitauli o le ata o le kia (i luga o le mauaina o saoasaoa maualalo, ae o se tele o galuega) faʻateleina le ono o lona galugalu. O mataʻituina e soʻo se tagata gaosi oloa e faʻaopopo le faʻatuatuaina o ana oloa, o le kapepo e faia o le malosi sili o le steel, ma i le taimi e tasi o le tau atoa o le faʻatasiga atoa e 10-20%. O le a se aoga sili, ia totogi vave pe totogi ona totogi lea mo le eletise? E foliga mai, e faʻalagolago lava ile malosi o le faʻaaogaina, ma iu ai, ona o loʻo tofoina e le ona o lona pule.

I ni faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, A TA NA TUSIA), MSM5300 (BOSCH) ma fa 'ai o le tuufaatasiga o lo o oomiina ai le ki. O lenei faiga e faʻaaoga mo soʻo se taimi puʻupuʻu (tatou fai atu pe a e manaʻomia e taia se lapoʻa teisi i le cocktail) ma faʻaleleia le lelei o oloa gaosi oloa.

O le taumafai tele mo le maualuga tele le saoasaoa e le tatau ona i ai i taimi uma uiga maualuga. Sei tatou fai pe a fai e matauʻa tele e sui le 'olo mo Patenta, o le a liliu i le kisefu ma o le a mafua ai ona matua tofo meatotino. O le mea lea, tuʻufaʻatasia ma televave tele o galuega e sili atu i lo latou faʻavaʻa e tasi le "Sounter" - Vunisnun2 mai Moaunex ma Punofopashrhr2831 mai Filipo. O le lautele o le tele o taimi i le afi, o le sili atu le saʻo o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le oloa o se oloa e mafai ona filifilia. Sili ona lelei i lea tulaga, o le bran k700 faʻataʻitaʻiga ua faʻavaeina (e 14 saoasaoa ma le ono mafai o latou atoatoa tulafono faʻatonutonu) ma le dormmk (faʻavavau faapalepale o le larwek).

E uiga i le dermmix faʻataʻitaʻiga e tatau ona faamatalaina. Naʻo le pau lea o se tasi o lona ituaiga tuʻufaʻatasia o loʻo i ai se pesini ma le otometi ona vevela. O le iʻuga, o gaioiga uma o loʻo faia i faleoloa o le potu vevela, ae i tulaga faʻapitoa. O le vevela o le vevela o loʻo tausia i le laina mai le +40 i + 100c ma le saʻo o le 5c. Ia usitaʻia ma le mamafa ma le tino tino, o le ipu ua faʻauʻuina i le fausia-i le eletise eletise ma se laasaga o le mamafa o le vio, e fia moe o le oloa, e fia moe o le oloa i le laina mai le tasi sekone o le 5. O nei mea uma e mafai ai ona e saunia meaʻai mataga e manaʻomia le saʻo i le vevela ma le tino. Ua mafai e le thremox ona sui toetoe o mea uma o le umukuka, ma le tuusaunoaga, masalo, - hamu, pa'ū, masusu, tipiina le paoa po o se mea leaga. O le tele o le masini e mafai ona faʻaititia ai le tele o ipu faʻaaoga mo kuka. Stew fualaau faisua, mo se faʻataʻitaʻiga, e taulia ma vevela i le taʻele e tasi.

O le isi "Elite" tuufaatasi o le domino mk4egegos20 mai Slainms. Na o le pau le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi a Rusia. O lona iunite autu ua faia i le ituaiga o le 300520mm sheanless steel vaega. O le loloto o le loloto o le 120 mm, ina ia tumau ai le avanoa fua lea i lalo o le faiga, mo se faataitaiga, mo tagata lafo. A maeʻa ona galueina le masini, o le mea faigaluega o loʻo tapunia ma se tapuni ma liliu i se galuega.

Ma o le lesmimmix, ma domimmimk2e20 o loʻo i ai i se lagona faʻapitoa i tuʻufaʻatasiga, ona o loʻo fuafuaina mo le faʻagaioiga O vaega lava e tasi o masini e aofia ai le km faasologa km faasologa o le kamupani. O a latou vaega e faia i shinless steel. Ua tuʻufaʻatasia e le Kenwood, Keenwood, o loʻo taʻua foi, o le tele o le aufaitau o chasters o loʻo faʻaaogaina i nei masini - mai le 4.7L. Ioe, mo aiga masani, o se agavaʻa e seasea manaʻomia, vagana ai i le tulaga o le tele o osofaiga o malo.

Le faigata le ata o le umukuka, o le sili atu foʻi gaioiga e tuʻufaʻatasia, o le tele o avanoa i totonu o le umukuka e manaʻomia e faʻaalu ai mea uma. O ipu, e pu, o naifi, payneble, aoina faʻatasi, o le a manaʻomia tele avanoa avanoa nai lo le masini lava. O lenei itu o manatu e talafeagai i le mataupu o le teuina o le tuufaatasiga ma ana mea faigaluega. O le kamupani Molinex e sili ona talafeagai le tali: O se tulaga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina mo le teuina o le teuina o ni auvae, tuu i le avanoa tele o le tuʻufaʻatasiga. O Bosch o loʻo ofoina atu se lagolago mo 'auvae i Mum4655e tuʻu, ae e tatau ona tuʻu esea i latou.

Talu ai o faʻataʻitaʻiga uma e faʻaauʻupegaina i Numera Autu, o loʻo iloiloina o la latou fuafuaga, o le latou fuafuaga e manatu i ai ma se faʻailoga e le tatau ona afaina e le ona. O faʻaputuga uma vaitaimi o loʻo tuʻufaʻatasia ma le polokaina o faiga e le faʻatagaina ai le afi e auai pe a le mafai ona le mautinoa le a le aliʻi. O loʻo iai foʻi le puipuiga puipuiga ma mo le tuʻuga o ia - Fofoga ma (Panasonic moega) o loʻo faʻaaogaina le au vaʻalele. O Futas o le a sefe mai le faʻaleagaina ma o le aano o manu o le tino, faʻalogo i le polokaina o le fao o le puni naifi ma sili atu o le pik utaina e tape le tuufaatasiga. AB MODMO MUM4570 (BOSCH) Faʻapipiʻiina le mafai ona faʻatagaina le puipuiga, o le tuʻufaʻatasia e le kiina i luga o le taimi faʻafuaseʻi na tupu ai le malosi.

Faʻatusatusaina uiga o umukuka tuʻufaʻatasiga

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Bowl voluma, l Aofai o saoasaoa Mana, w Tau, $ Tusi
Bosch, Siamani (5) Mum4655eu. 3.7. fa 550. 180. Sulu vave, puipuiga afi i le soona fai mai ma le voltage dropps, ulutala aano o manu, bushill
Mcm5300. 2,4. fa 700. 130. 24 O foliga, faʻalua gaioiga gaioiga, o le Astriel Nortrocabebe Bear, Puʻe Mode
Molinex, Farani (7) AD7 OvaIo 3 duo 3. 2. 700. 100 O le galue malosi, 2wde pu mo le faʻapipiʻiina o ni auupega, umiaina mo le teuina o ni auupega i totonu o le containe
L 20 MENSIUS 2000 2.9 12 550. 105. Otometi Beazzle Account, Otoka Satotive Pulea, Tagata e umiaina mo le teuina o ni aufana i le tuufaatasiga
DG6 VAUTANUN 2. 1.5 tasi 300. 45. Taufaʻatasiga galuega, pusa mo ni auvae
Panasonic, Iapani (2) Mk-8710r 3. 2. 450. 230. 10 galuega, o le a ginay aano o manu
MK-5070R 0.8. 2. 220. 130. Puliina galuega, sili atu i le afi afi afi
Braun, Siamani (4) Collalix k 700. 2. sefulu mal le fa 600. 135. Vaivai le tosoina o le auala, maualalo le pisa afi, lua saogalemu loka skic system
Siemens, Siamani (2) Domino mk 7ete20. 3.7. fa 700. 900. Fausia-i le, staness steel vaega, luga o le puipuiga puipuia ma toe suia, spring, conramic faavaa
MK 52000. 2,4. fa 700. 130. 22 GALUEGA, INERTERMAL ONDEDED ENCRROCALLLL
Kenwood, Aufaatasi Malo PM 900. 6.7 7. 800. 795. Stainless Steel auiliiliga, saoasaoa saoasaoa suiga
Vorwerk, Siamani Themmmix. 2. Fetuunaiga Lelei mai le 100 i le 12000 B / Min 1350. 1200. 20 galuega, faʻaoloto i luga o le tausiga o le tino, o le puipuia o puipuiga, staness swel bowl, o le eletise eletise, taimi
Filipaina, Holland (4) FAAFETAI HR 7727. 2.5 lima 700. 95. 4 galuega, o le faʻaeletonika televave fetuʻutuʻunaʻi, toso le auala
Papuoa ma. 2,2 tasi 350. 65. Pulu le auala, luga o le puipuiga puipuia
* - I puipui o loʻo faʻaalia ai le numera o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi a Rusia.

Hostess i tusi

Cupcake "schwarzvald" ma sieli ma sukalati

(faʻaaogaina le tuʻufaʻatasia o le ata L 20 Centaius 2000 mai Molilinex)

Tuu fuamoa fuamoa ma le suka i totonu o le pesini, fanaina i lalo mo le 30 sekone i le saoasaoa numera 10. Faʻaopopo saito ma sana falaoamata, kolose, cinnamona, tao poʻo le palu i le pulse mode (4-5 puʻupuʻu kiliki. Ma, e ala i le pu i totonu o le tapuni, sasaa le susu ma faʻaauau pea ona fanaina i lalo mo le 30 sekone i le saoasaoa Nu. 8. Fana le tele i ipu eseese. Fuamoa o le porotini stre i le maualuga saoasaoa (№12), fesoʻotaʻi ma se kuka kuka, fefiloi (mode toso). Tuu le ofutino i luga o le atigipusa apa tao, uu ma le suauu, ma tuu i le ogaumu o le 180s. Faia 30 minute.

Faapipiiina luga o le tuufaatasiga disk "d". O le maualuga o le sukalati malulu e olo i le powder State i le saoasaoa Nu 6. E ala i le fefiloi, fefiloi o sieli ma le le ava malosi.

Malulu kulimi e taia ai le pancake ae e te lei mauaina le ausa. Amata i le saoasaoa numera 3 (30sekund), ona alu lea i le televave numera 8. Faʻaopopo le suka suka ma le palu.

Chill Cude tipi i luga o le 3 fasimea ma pave vaega ma simei ma le kulimi sasaina. Sprinkle ma sukalati i luga.

I luga o le 6-8 server: Korzh-10Gamla, 4th, 100 Migscorge Sound, 25Group Flor, 3-Way Signgon; Oly-300GFoscred Berry, 1stlilla Slaon of Cherry Shoeour, 400ml o le tasi kulimi, 25 mg sukalati.

O le taimi kuka o le 45 minute.

Fuamoa ava "lōia"

(faʻaaogaina le tuʻuga mai le themmomix)

Faʻapipiʻi se "pata". Yolks, suka ma vanillin beat i le 7 70c i le saoasaoa numera 3 mo le 4 minute. Faaopopo kulimi ma vodka ma faaauau pea ona sasaina sili atu 4 minute. Sasaa i totonu o le fagu ma malu.

O le a ave: 6 tala, 200 g o le suka, 200 g o kulimi, 1/2 sipuni ti anillina, 250 ml o vodka.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le kamupani Bossch, Molinex, Palunex, Vosonic, Vordock, "M.Vodeo", "Preyomix mo le fesoasoani i le sauniaina o le lolomiga.

Faitau atili