Malu, mafanafana ma le leoa

Anonim

Couteed ofutino mo le fale. Kamupani e fai ma sui o latou oloa i luga o le maketi a Rusia. O le metotia o le faia o ofutino, faaputuga uiga, vali. O le lafoina o metotia, tausi fesoasoani ma isi fautuaga aoga.

Malu, mafanafana ma le leoa 14784_1

E faigata le mafaufauina o se fale faʻaonapo nei e aunoa ma se kapeta fola-faʻapipiʻi. E le ni avanoa e faʻaalia ai ituaiga o lenei vaega i le maketi, e oʻo lava i le tagata sili ona faʻamalosia e le mautonu. O le a le ituaiga faaputuga e tuʻuina atu le manaʻo e tuʻusaʻo pe mimilo, umi pe puʻupuʻu, tipi pe faʻaaoga? O le a le mea e sili ona aoga pe masani pe faʻalenatura pe faʻalenatura? Faʻafefea ona faʻaaoga le taina o le fola i luga o le fola poʻo le faʻaaogaina o le mea na tupu ai? A uma ona faitauina a matou mea o le a e mauaina ai tali i nei fesili uma. Aseta aʻoaʻo aʻoaʻo e uiga i faʻafitauli o le kapeta gaosiga o le tekonolosi ma maua le aoga o le aoga togafiti tausi. Fala o se punavai o malu malulu

Malu, mafanafana ma le leoa
O le "Brodnum Center" Carpet e masani ona taʻu o le Dense Consing Oloa o loʻo tuʻufaʻatasia ma se faʻataʻitaʻiga (mo le sili atu). O le kapeta e ufiufi, lea i Rusia, o le toʻatele e taʻua o kapeta, mafai (ma se nofoaga lautele) e aofia ai le tele o le fola i le fola. E le gata i lea, o le tele e masani ona taulaʻi i le vaega atoa o le nofoaga poʻo luga o pito e aofia ai le lepela. O le mea lea, o le ata o le kapeta o le kapeta ua faia ina ia e i ai se soʻotaga, o le aʻafiaga o le fanua e tasi na faia.

O uiga lelei uma o le kapeta i lona "aluga mai" ua faasaoina. E le mafai lava ona seʻe i luga o le taulaiga, o le uta i luga o le Sound ma sooga ua faʻaititia, o le tagata o le tagata e faigofie ma manaia. O le utiuti e sili atu le faigata i luga o le fausaga o le faʻavaʻa, lea e mafai ai ona e fesuisuiai foliga ma metotia o le faʻasaʻoina o le faaputuga.

O le faʻavae e aofia ai lua vaega o loʻo faʻapipiʻiina ma le fou (e masani ona faʻaigoaina o le Peraimeri ma tulaga lua lava). O le Peraimeri e faia i le mafiafia o le spolotthethetic ie (Caprolactam), o le a lalagaina le fiber o le faaputuga. O le isi o loʻo faʻaaogaina e le lamiina o le lamiina, pe a latou oomi le faʻavae o le faʻavae, o loʻo tapunia nofoaga o le faʻamau o le faaputuga ma le 'apamemea o le kapeti o le kapeti. Punching o le mafai ona faaaoga faavae lona lua foam po latex rubberized, lagona po o se synthetics ofuvae, ae o le jute, o loo faaaogaina e sili ona masani faalenatura po o faafoliga. E masani ona fiafia i ai le Jute NewArmenfored ona o le vai o le vai: e le fufusi, e le pala, e le o faitioina ma e le faaleagaina. O le lua-vala-vaega o le pito i luga, faʻatusatusa i le kapeta e tasi, faʻateleina faʻapitoa uiga o le faaputuga, pei o le aulelei, leo ma le le-soifua maloloina ma vevela.

Tele o le vaega o le vaega o loʻo avea ma a matou tagata faʻatau mai i atunuʻu nei: Belgium (Lano, Boave, BOCEL, OFMENT), o le Coryrie o Amerika ma Shaw Alamanuia), United Kings (Brictons ma Bonida Foods), Kanata (Peerless), Siamani). Faatasi ai ma tagata gaosi meatotino, kamupani o "Lyberysksk kapepe" kapeka kapeti "," Kroek "e mafai ona matauina.

I le gaosiga o le gaosia, o le kapeta e mafai ona lalagaina, faʻaofuologa, nila-leai se tasi pe faʻaofuina.

Lavea a carpet oloa oloa na aoao e faia i le loloto o le tuai. I lea tulaga, o le faaputuga e fausia e le faʻavaitaʻaina o le tasi-pupusega tino poʻo le tele o vol-lanu vulu ma nonoa nude i se taimi mautinoa o se taimi mautinoa o se tulaga mautinoa. O pito o le tagavai pile o loʻo tumau i le pito i luma ma e tuʻi tutusa. O le lalagaina o kapeti (wilton, axminsters - mo le lua-vai gaosiga metotia metotia) faʻatagaina oe e fefiloi womon ma le lautele o ituaiga uma o ituaiga uma o le tapoleni uma i le 4.5m. E tusa ai ma le gaosiga o tekonolosi, lalagaina o kapeti e latalata.

Ma se faʻafitauli o le faʻafitauli, o se nila ma le filo tuʻi ma le faʻavae ma le tuʻuina atu o le tulaga maualuga ma le pito i luma. Ma le isi, e mafai ona latou tipi saʻo i luga o le masini e fai ai se faaputuga, pe a maeʻa le soʻona fai mai i totonu o le pito i totonu o le basex. O le fua o le masini o se faʻatonuga o se faʻatonuga maualuga nai lo le taimi o le lalagaina o metotia, ma le lautele o le tapoleni e mafai ona 4, 5 ma le 6 vima (weatshirt). I lenei auala, tusa o le 75% o kapeta uma ua gaosia.

O le faʻaoʻo-fua auala e faʻaalia ai le tele o tui o le fibrod o loʻo avea ma ni mea faʻapitoa ma faʻapitoa zabbins (poloaiga 3GL e 1mm2). O le fagu e puʻeina e le auʻaunaga eseese. E le manaʻomia le masini masini, aua ua le mautonu le fibre e faʻasolosolo ma fufusi ma leai. O lenei oloa e tutusa ma lagona nai lo le faaputuga, ae taugofie ma faigofie ona tausi. O le nila ma faʻafitauli o metotia faʻaleleia e aofia ai le faʻaputuputu mai le otootoga o le vaega lona lua vaega.

Ma se metotia faʻapipiʻi, o se faaputuga ua fausia mai le faitau miliona o paluga manifinifi ma le umi o le 3mm, fausia tofa o le elefane O le faaputuga faaputuga o le maualuga (e uiga i le 80vorek mo le 1mm2). O le lautele o le nila-leai se mea e leai se mea e masani ai le ofu o le tino

Uiga o kapeta pile

O le tino tele e iloa ai le foliga o le kapeta. Peitai e aʻafia foʻi le faʻamafanafanaga, le faigofie o le faʻamamaina, ono, le pisa solo a le atunuʻu. O le mafuaʻaga lena o le filifilia o se faaputuga, a leai lava, o uiga taua e tolu o foliga, tele ma mea e tatau ona faʻaeteete tele.

Voto foliga . O le faaputuga o tafi o le tafimana e mafai ona aofia ai matafofo pe mai i le rillion. E le gata i lea, o le mea mulimuli e maua i le tipiina (tipi matasele) pe tipi (na tipiina ai le matapogia muamua. O le mea lea latou te fai mai ai: O le faaputuga o le faʻapipiʻiina poʻo se sioa (tipi). O le isi e homogenous poʻo le matamuli i le maualuga, ono aofia ai ma filo faʻapitoa pe mimilo filo, faʻapea foʻi ma o latou tuʻufaʻatasiga. E tele tuʻufaʻatasiga, ae, tusa ai ma le molimau a tagata gaosi o Brodlum Center LLC ma le faʻaaogaina o le faʻapolokalameina o le kapeta ma faʻapipiʻi le sterwed. O le maualuga maualuga e mafai ona avea ma tasi uma-tulaga ma le tele-maualuga)

Le atoatoa, mamafa ma le maualuga o le faaputuga . O le tele o taimi e masani ai, o le tele o le mea toto, o le maualuga lea o le magafaga faatau. I le taimi lava e tasi, na sili atu le mafiafia o le povi, le foliga, le manaia, ma ua le lelei le palapala. O le malo o loʻo fuafuaina e le mamao i le va o le fibre uma i le lautele (i le "geyjo") ma le umi (faʻasologa) o le ta coting. Ae o nei tulaga taua tusa lava pe le tutusa le oloa. Faigofie le manatu o le "Fino Master". E fuaina i g / m2 i Europa ma aunese / fanua / fanua2 i Amerika, Kanata ma Egelani ma Egelani. E tele taimi e tupu ai mai le 680 i le 2584 / M2, ae e mafai ona e mauaina ofutino ma le maualuga o le 544 i le 38 o loʻo manaʻomia e faʻateleina ai le tau o Aunese ile 34).

I le maualuga o le faʻaputuga masani masani iloa i le va o le puʻupuʻu-mata (o le maualuga o le nuʻu o loʻo i luga o le nuʻu o loʻo i ai (5-15 mm) ma luga). Iloaina o le tele ma le maualuga o le faaputuga i Ancric Univer, e faigofie lava ona fuafua lona tele o le muamua o le lona lua i le numera o le lona lua ma le tele o le tumaoti. Ae o le filifiliga o le tapoleni e ala i le mamafa o le faaputuga o le le mautonu: o le faaputuga maualuga o se tamai pito e mafai ona tutusa ma le maualuga maualuga. Seelief Faʻatau e mafai ona e filifilia le talafeagai o le faʻaaogaina o le va o le maualuga ma le maualuga o le faaputuga.

Malu, mafanafana ma le leoa
"Kontraftstroy".

Lalagaina o le tau mai le National Trust Collection (Clonetions). Mea: Wool - 80%, poyamide- 20%. Mea faitino. Atonu o se mea faʻalenatura, gaioiga faʻaletulafono poʻo fasi ma faʻaaoga i le gaosiga o ofutino i foliga tuʻufaʻatasi ma foliga o vulu o latou. E i ai le fila ma puddle vulu. O le mea muamua na mauaina e ala i le laʻei umi (e oʻo i le 10km) tutusa o le fibrethhere fibers, mimilo puʻupuʻu (mai le 12 i le 220mm) o soʻo se ituaiga o soʻo se ituaiga. Ma le fola o le faleoloa, 3-mm fibers o loʻo faʻaaogaina.

O le floran fibre o fualaau faisua (celkulose) po o manu (porotini) amataga. E aofia ai le laʻau flax, vavae, agelu, pepa e sikauti, popo; Kezhivoy fulufulu ma le silika. E tusa ai ma le kapeta fale pule, o fulufulu e mafai ona faʻaoga ai le susu i le 30% o lo latou mamafa ma oti mago i le paʻi. O se faasologa o le sili atu le sili atu nai lo le tulaga o le synthetic fibers. O le kapeteni Woon Carpet e aulelei tele, ae faaputuputu le octrostatic totogi ma faailoa atu i le Moth ma le suia. E iloga i le faʻaititia o le afi ma e sili ona faʻatiga ma mou atu nai lo le mu. Le lelei o le o le ogatasi faʻalagolago i le ala o milo, o le ituaiga o fulufulu ma le ituaiga o faʻapitoa gaioiga. Sei o tatou fai atu o fulufulu o tagata atamamai ma creatiuft comment e maua ai le sili atu o le tulaga na faia mai le Warbare Roul na maua ai le lafu a Niu Sila ".

Malu, mafanafana ma le leoa
Bauulie o Amerika.

Tafi le tafi o le fana (BEOulue o Amerika) ma le le tele o le tele-palu paleti. O le sioa o na o fualaau 'aina, pei o le selesitila ma le popo, foliga mai talu ai nei. Le itiiti ifo i Rusia. Mago i le la ma lalaga ese laulaʻau o se sigilu-heldy subtropical o se aiga o Arave-e le faaputuputu se eletise eletise, ae o se mea e tupu ai le eletise. O le fetaui lelei o latou e ese mai le fiafia i le mata i le moli enaena "woody" lanu. Talosaga o le talosaga i le tasi itu o le natura tuai e maua ai le maualuga o le ofuina o le tetee. Mea mai le popo e sili atu le faʻamalosia ma le vaivai. Aulelei muamua o pepa o pepa (!). E iloga i mea lelei a tagata faatau. O le faʻaaloaloga o ituaiga e tolu e masani ona faia e aunoa ma ni mea: o le a faʻaaogaina o le uta i totonu.

E tele taimi e maua ai le fibers e tele na gaosia mai le viscose ma le Acetate, ae o le fola o le fola e seasea lava. Ae o le synthers na faia o pontpropylene, ponamide, poyacryl ma polyester i kapeta o le a matua lautele. Ia faʻaleleia le ea e le mafiafia ma le malosi, ua latou faʻaleagaina ma mimilo.

Polymimide (Nylon, Kapron) o le sili ona maualuga mea. Ae o le kopiina o le 3 taimi o le polypropylene ma na o le 2 taimi cheaper waole. Fiber fetuʻutuʻunaʻi, toaga ma le tele o mea. E mafai ona vali le vulu i le lautele o lanu ma lanu. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo iai le meatotino a le aoina o le Ruregodatic Coutatitic, o ana meatotino afā tatau ona faʻaleleia i le faia o alava. Polymimid e itiiti mai le tetee i acids nai lo polypropylene, ma mitiia sili atu susu.

Malu, mafanafana ma le leoa
"Kontraftstroy".

Lelei tele pe a tietie tagata kapeta i totonu o le sipela i totonu ma i totonu o nofoaga e latalata i ai e fai ma sui o se tasi O tagata taʻutaʻua e sili ona lauiloa o le faber - d Du Pont, Basf, Noviss, Nouvatia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻatulagaina o le Antin Standyc absides mai pomonim i.6, Dupton ua maeʻa ona faatino ai ni manatu faasaienisi ma inisinia manatu. O lea e mafai ona fai se vaega faʻatapulaʻaina, ma le oneone ma le toafa o pu o loʻo pasia atoa le alavao. E faʻateleina ai le faʻataʻapeʻapeina o moli moli paʻu i luga ma faʻafiafiaina ai le afaina o le faʻamaufaʻailoga e le o vaaia. FOLAFAGA O LE MULIMULI FOLAFOLAGA O LE AOAOGA APISTISACKIC, AntibacAl ma Antifonal Togafitiga, faapea foi ma le tele o le tagata e sili ona lauiloa mo kapeta carped. O mea lelei, e le mafai ona faʻaleleia e ona meatotino i le faʻaaogaina o le manifinifi o le Teflon (American Houncer 3m i lana lomiga o le ScotchGard).

O le ogaumu mai soʻo se mea e mafai ona faʻamamaina ma se mama gaogao mama. E tusa ai ma le au tomai a Bobrov, o le aufaima aloaia o le stoetter smatmer popole, o le sacprof depiting comboadry i le 8 itula pe a uma le faamama. O isi togafitiga e feteʻenaʻi ai o le a faʻaumatia ai le foliga o le ulaula ma le teuina o le larvae o loʻo fiafia i le faaputuga. Ae i le AvID smokers, o le synthetic e mafai ona momoli le tele o chagrins, aua e ala i le avanoa o le assh po o le sikaleti mafai ona liligiina atu i luga. O le isi mea o se paʻu paʻu: faʻamamaina o le au puipui o le veli o le veli - o loʻo i ai o se mea fou.

Lalagaina, wicer, nila-leai-leai ma soka kapeti
Tagata gaosi Igoa Matamata Meafaitino Lautele, M. Tau 1 M2, $
Matinitisi

(Peretania Tele)

Marquis. Ie Fulufulu (80%), polymimide (20%) fa 80.
Abbotsford. Ie Fulufulu (80%), polymimide (20%) 2. 145.
Tabebel.

(Belgium)

Le fiafia. Fuga Popo vale fa mai le 66.
Le fiafia. Fuga Sizalo fiber fa mai le 44.
Niagara. Fuga Pepa fiber 3,66. mai le 86.
Stokett sommer.

(Falani)

Aquadry. Faapilepao Posmimide 2. Mai le 15.
Pilason 600. Faapilepao Posmimide 2. mai le 7.3.
Ponesi fola (United Kingdo) Flotex 150. Oloa Posmimide 1.5 40.
Flotex 200. Oloa Posmimide 2. lima sefulu
Tapting kapeti
Tagata gaosi Igoa Lautele, M. Faaputuga Tau 1m2, $
O le fomu Meafaitino Mass, G / M2 Maualuga, mm.
Cretatuft (belgium) Malta. fa; lima Peel, tasi-tulaga Fulufulu 1900. sefulu ma le tasi mai le 54.
Tagata. fa Mamanuina, mimilo, tasi-tulaga Fulufulu 1400. iva mai le 56.
Sa

(Belgium)

Cheviot. fa Le fiafia, multi-tulaga Fulufulu 1700. 6. mai le 34.
Auro allantic Gold. fa; lima Lulu-tipi, sao, multi-tulaga Posmimide 1450. sefulu ma le iva Mai le 26.
Oregon. fa; lima Lulu-tipi, mimilo, tele-maualuga Polyam intron. 920. iva Mai le 26.
Berry tuft.

(Falani)

Rossini. fa Popolega, sao, tasi-tulaga Posmimide 480. 3.5 mai le 18.
Phnoeexix. fa Faʻapipiʻi, saʻo, saʻo, tasi-tulaga Posmimide 1100. 12 mai le 23.
Pili

(Belgium)

Lagona fou. fa Mamanuina, mimilo, tele-maualuga Fulufulu 1700. 10 mai le 225.
Apla. fa Lulu-tipi, mimilo, tasi-tulaga Fulufulu 2300. 10 mai le 249.
Lano.

(Belgium)

Lano-coulibri. fa; lima Malosi, sao, multi-tulaga Posmimide 700. 3.5 mai le 28.
Lanu: lanu ma ata

Malu, mafanafana ma le leoa
Taaalo taimi Tafe Tafed (Next Weaverrs) ma le matato pale ma lolomiina mamanu. Mea: poyamide.
Malu, mafanafana ma le leoa
Malu, mafanafana ma le leoa
"Brodnum Center".

Lautele ituaiga inisiua ma se mea e tupu ai ma se kiki mo lona vevesi i luga o le fua o le tino. Valivali e mafai ona faia i tulaga eseese o kapeta gaosi. O le ata lanu o le synthetic polymer (vmassa) o loʻo faia e oʻo lava ina ae leʻi toso le labers mai lea. I le taimi lava lea, o le lanu vitio e matua faatapulaaina lava. O le Yarn ua faatofuina i se koneteina ma lanu lanu, o le tele o mea e ono mafai ona sili. IVAPTV ma le tulaga lona lua, o le numera o lanu o le kapeta o loʻo fuafuaina e le aofaʻi o filo faʻapea e mafai ai ona faʻaaogaina (pei o le 60). O le ata o loʻo maua e le aunoa, o lona uiga, toe fai i ni vaitaimi umi. Ma le mea mulimuli, e mafai ona faʻaaoga le vali i le kapeta o le kapeta e ala i le stensil (drum pe mafolafola, masani lava i le numera o lanu 8-12) poʻo le tui o pou i totonu o le paʻu i totonu o pou. Lenei ua faia e tusa ai ma se polokalame muamua faatinoina e le microproctactor.

E tusa ai ma le Brandischnipper pule, o le mafolafola stentala ma Inkjet lolomiina faʻatagaina oe e faia le sili atu faʻafitauli, o le vaaiga, asymmetric ma o loʻo faʻamoemoe e le tagata faʻatau. Mo Inkjet lolomiina, o le ata e mafai ona tusia i luga o se tisiketi poʻo le CD. O ia "lanu" e aumaia ai le kapeta, gaosia e se masini metotia ia faapitoa boricraft. A lolomiina i luga o le stensil, o le teteʻe atu o le lanu e sili atu le leaga o le afā e sili atu le leaga nai lo le taimi na vali ai le au vorn. Ae i le tulaga o le Inkjet lolomiina, e tusa ma Milliken Meafaigaluega gaosi oloa, Milliken ma Austrian Zimmer, e tutusa lava le loloto o le dye, faapea foi i le gatete. O ofu pogisa ma susulu susulu o foliga sili atu ma le matapogia e le le mautonu leo, ae o le palapala ia i latou e sili atu ona matauina. Ata i foliga o se mea teuteu, aemaise o le aulelei, lelei ai le sili atu le filogia.

Metotia o kapeta folasaga

I luga o le pepa o le tatalaina o le discutish disctingish roll ma vamp inisiua. Muamua e sili atu ona faigofie, ae e le gata.

O le mea e faʻatumu i auala autu e lua: tuʻu saʻo i le fola poʻo le ala o le vaʻai. I le faaputuga muamua, i le lumanaʻi na vave televave tele, aua o ia o loʻo feagai pea ma le faʻateleina o le tele o le tele o le olaola ae o latou seevae rigid fola ma o matou seevae. O lenei metotia fetaui lelei pe a fai o loʻo manatu i lea vaitaimi, uma 3-4 tausaga, e suia ai le taina. I le tulaga lona lua, o le tautua olaga o mea e sili atu ile 10 tausaga. E le gata i lea, e mafai ona e faia le aʻafiaga o le malemo o vae i totonu o le mafiafia malu malu, tusa lava ma le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi ma e le mafai ona taugofie le kapeti. O le aafiaga o se faaputuga vaivai vaivai o le a fausia ai se ulufasi e suia i se mafiafia o le 6-15 mm. I le auala muamua, o le tauina o le paleti o loʻo faʻatumauina i luga o le vaalele ma le fesoasoani a le faʻapipiʻiina o faʻaputuputu poʻo se lua lua lipine. E mafai ona faʻaaogaina le isi i luga o le itu atoa o le fola ma i le ituaiga o se agi o le tagata o loʻo fesoʻotai. O le metotia o le faʻaseʻe saʻo i le fola e aoga mo le nofoaga o se nofoaga tele (sili atu nai lo le 50m2).

I le auala lona lua, o le utiuti o loʻo faapipiiina, pe naʻo le faia o se faʻauigaina i le faʻapipiʻi muamua i le fola. E masani lava ona faia i le paoa manulauti. O mafuaaga mo lenei mea e le itiiti ifo ma le tolu: muamua, o le paʻu na i ai lona lelei matagofie; Tulaga lua, e le o le vevesi I le siosiomaga Roma ma ua taofia atili ai mea totino; Aʻo le tulaga autu ma faʻatagaina uiga e sili atu i mea uma o loʻo faʻaogaina i totonu o le Fausiaina.

E tusa ai ma tagata poto masani mai le "Kontraftstroy", o le pito i luga o le utu pele, lea ua faʻaaogaina i le taluina o mea faigaluega, aua e le manaʻomia le faʻatau atu o lau mea faigaluega.

Afai e le faʻaogaina le kulimi, o le faʻamaulaloina o mea i le foloa o loʻo faia faʻafuaseʻi, ma le fesoasoani a se paʻu-laupapa laupapa, mai le fea faomea i luga o se vaega. O loʻo saʻo lava i luga o le fola i le tino o le potu o le potu. O le pito o le kapeta e tuu i luga o le flu, faʻaaogaina se faʻapitoa "paw" ma pine. O le mea tonu lava lena o le lautele lautele o le filades (fesootai e fesoʻotaʻi). O tagata Amerika ma Kanata na tuʻuina saʻo i luga o se sima sili ona lelei poʻo le fola, lea na mafai ai ona latou suia le kapeta le kapeta.

O loʻo manaʻomia ma le faʻaeteete le aveina o se fesoʻotaʻiga o le faʻafanua o le faʻalavelave. O ai e finagalo, a uma se taimi puupuu ma o a oa o le a tigaina ma palapala ma le palapala i lalo o ia? E masani lava ona taumafai ina ia o le tala malie o loʻo i ai i le sili ona aʻafia i le potu. E faʻafesoʻotaʻi pito, o se pepa faʻapipiʻi poʻo le vevela o le lipine o le tele e masani ona faʻaaogaina. E ala i le faitaʻaga, o le faʻafeusuaiga e oʻo atu i le pronth, lea e mafai ona avea ma laupapa, palasitika poʻo le tutusa lava mea e pei o le kole.

Tele fautuaga talafeagai

  1. I totonu o le potu malolo, e sili atu le avea ma se tapato papeta ma se tasi poʻo le tele-maualuga o lo o loka pe pupuʻu-tipi faaputuga. I luga o le umukuka oloa ma se tasi-tulaga faʻapipiʻi le faʻaputuga lapoa pe manaʻomia, ae i soʻo se tulaga, vaeluaina mamanu. Amata o le a sili atu le fiafia i luga o le maualuga o le tipiina o le faaputuga, tasi pe tele-maualuga. O le ana e masani ona tuu i le taʻotoga ma se tasi-tulaga tipi poʻo le paʻu o le faaputuga, aʻo le tele o tuʻuina atu i fulufulu. O le potu uthern, e ono avea ma se mea e sili ona leaga ai le ogalaau. Ma le mea mulimuli, o se nila-fua oloa ma vai-replent e tatau ona aoga tele i le ala savali. AVOT i le ofisa poʻo luga o le Logginia e mafai lava ona faʻaaogaina se ufiufi e le Wickker mai se mea e fai ma mea e fai.
  2. Afai e te fefe i ai ni isi, taofi lou fetaui ma se faaputuga ma le faavae o se fitthhetic fibers e le o suia i se siosiomaga siosiomaga. Ole taimi lava e tasi ole fesili pe o le anoanoai o faiga i le faʻavae ma le fola o mea o iai vai-solo.
  3. A fuafua le numera manaʻomia o sikuea mita o le taʻu, aua neʻi galo e faʻaopopo i le faʻaopopoga.5% i luga o le tipiina, ina ia le tatau ona toso malosi pe faʻatau se "faʻatauga".
  4. Ina ia saʻo le filifilia o le kapeta o le kapeta, tago i se fasi pepa o loʻo i le faleoloa, ina ia sili atu le lelei tele o tuʻufaʻatasiga lanu. E sili le siakiina o le lanu filifilia i mea uma e lua ma fatuina moli.
  5. Faatasi ai ma le fola o le uunaiga o le tele o ana povi, ia mautinoa e ave ese i latou mai le tasi laulau pe sili atu mai le tasi vaega. A leai, o le a le faʻafitauli o le lanu e le mafai ona aofia ai, o le mea lea e mafai ona faʻaalia vave pe faʻaalia foi ia lava i le taimi.
  6. A itiiti mai i le tasi na valaʻaulia e faʻatino vailaʻau mamago le faʻamamaina o le kapeta o polofesa. O le a fesoasoani lea ia te oe e iloilo ou lava avanoa ile atinaʻeina o lenei faiga faigata.
Carpet tausiga

Tagata faʻapitoa o le popolega D Du Tont talitonu o se faʻasaoina o se ata umi o se ata matagofie o le carped cravery, o le lava "e mafai ona faʻaaogaina le tolu o le mama O le vaiaso), o taimi o loʻo i ai i taimi o le faʻamamaina o vailaʻau mama (e uiga i le tasi i le ono masina) ma vave aveese le pisia (e sili ona lelei i le taimi nei pe a maeʻa le mea na tupu). O le "pusa fesoasoani muamua" e toe faʻaleleia "le soifua maloloina" o le kapeta e tatau ona iai ni uiga mama: 2) fofo o Amoni, 3) 50% o le mama mama, 5) vai susu Faʻaaogaina pepa solo, 6) susu susu. O fesuiai o lo latou faʻaaogaina faifai pea i le tele e masani ona tulaʻi mai i luga o le auala i luga o le kapeta o le ogaumu o loʻo faʻaalia i le laulau.

Pe a aveese ia satini, o le Farani kamupani tamkett sosolo e fautuaina ma e fitu tulafono laiti: galue vave; Aveese le pito sili ona maualuga o le palapala inisi le inisinia; Faʻaaogaina vailaʻau faʻapitoa ma naʻo paʻepaʻe paʻepaʻe; ia fola le solo i se vailaʻau, ae aua le sasaa i luga o le pisia; Faʻaaoga le vailaʻau i le le-le-gibbing, ae o le galuina o gaioiga - vili mai le periphery i le ogatotonu.

Ae tusa lava pe sili atu le faʻaeteete i le kapeta o loʻo avea pea ma faʻamalosia pea e sui ai. O le mea lea, o le tausaga faʻaletausaga "taumafaina o le" taumafaina o le kapeta i le coutata i Europa i le 2-4 m2 (WADGE 5M2), ma mai ia matou - 0.1 M2.

Metotia mo le faʻamamaina o fale o le aiga i le kapeta
O Le Amataga o Nofoaga Faamamaina metotia
Guulin, COSmetic kulimi, lauulu fao fao, suauʻu, faʻatau atu, mascara 4-5-1-15-6
White Glue, nifo nifo, Kitchup, Mayonapiase, aisikulimi, susu, sisi, sukalati, fuamoa, fuamoa 1-5-2-5-1-5
Uaina, cocktail, pia, kulimi, suamalie, areri, sua, ti, kofe 1-5-3-15-6
Wax, chewing gum * -6-5
Shoe kulimi, vali, meaai DYE, Rust, Curry Sasice **

* - Freeze aisa kulimi - crush - aveese ma se sreuum mama

** - Faʻafesoʻotaʻi le polofesa faʻamama o oloa kapeta.

O le faatonu e faʻafetai i le filifili o fale kapeta, o le kamupani "Brodlum-Cenchonupy, LLC, Parcroests Sommer, faʻapea foi ma le Faatonuga o le Togafitiga Togafitiga o Tsniliurist OJSC YU.V. AGICOVA MO FESOASOANI I LE FAITAUGA.

Faitau atili