Tofotofoina lelei

Anonim

Toe faaleleia ma le faʻatulagaina o le toe faʻaleleia ma le faʻatulagaina o se lua-potu potu e lua na faʻatautaia e Dolltroma i lalo o le vaʻavaʻaia o tagata faʻatau.

Tofotofoina lelei 14809_1

Tofotofoina lelei
O le faʻatonutonuina o vaega i le va o le potu malolo ma o le alatele o loʻo tuʻufaʻatasia e le gata i le lanu, ae faʻapea foi i le fale o le fale o le fale
Tofotofoina lelei
Lautele tatalaina i le va o le umukuka ma le potu malolo tatalaina le ata faʻataʻitaʻi i luga o le fale mautotogi
Tofotofoina lelei
O le faʻavae o le potu malolo ua faʻamamafaina e le sene
Tofotofoina lelei
Umukuka. Mo le potu lea, o tagata e ana fale mautotogi e le mafai ona filifilia le tau mafanafana. Maualuga uiga

Naya ma le talitonuina o le poto e tautua ai mo le tele o tausaga, ma o le stymed styaliged mamanu o le a le fiu ma o le a le sau i fafo mai le masani

Tofotofoina lelei
Fasi o le potu malolo. Oleg Kabakov e matua mitamita lava i le fata i lalo o ana ata i lalo o TV ma Audio meafaigaluega i le potu malolo. Tioata malu o le centimeter mafiafia tipiina i lalo le radius o le curvatum of the
Tofotofoina lelei
O le maʻeʻe ma le aʻafiaga o loʻo faia ma le "Checkered" Tile e tosina ai mea e manatua ai le mamao, o le fiafia ma fiafia ma fiafia. O le fefiloi tonu i le va o le palu ma le pamupamu ma ceramrac o tapunia i le teuteuga o le uamea uʻamea, o le mea e faʻaalu ai le laina o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o le sami.
Tofotofoina lelei
Faletaele. O le paepae paepae o le taʻele o le taʻele moni e susulu mai i le pito i tua o le loloto lanumoana papa laupapa laupapa. Feagai ai ma se siʻosiʻomaga e manaʻomia ai le itu o le matai o le faʻapitoa o le saʻo atoatoa
Tofotofoina lelei
O le potu moe a le lanumeamata na maua ai se foliga nofomau, e tau le mafai ona tuu se supa Sipaniolo mai le Beech Custosof. Malosi, teuteuina i ni nai "Victorian" O meafalefalefale e faamanatu mai ai i tulaga faaleaganuu masani. E faigata tele ona talitonuina o lenei vaega o le faʻavaeina o le mana o le faʻatuatuaina o le olaga i onapo nei.
Tofotofoina lelei
O lenei, pe a tuu uma le toe faaleleia, e mafai ona e valaʻauina malo i se fale ma ona o le inu i luga o le suka o le la
Tofotofoina lelei
Tofotofoina lelei
Tofotofoina lelei
Fuafua i luga (i le pito i luga) ma pe a uma (lalo) toe fausia

I le avea ai o se tulafono, i le sili atu o le tagata faʻatau a tagata faʻatau pisinisi o loʻo fausia i le le mafaufau i le le mautonu o le tagata faigaluega. O lenei pe a fai o le "Auter" Aua le afaina lana taga. Faateleina autu, o le talanoaga mulimuli ma i latou e faʻatautaia i luga o se puʻupuʻu puupuu, aʻo ni tala faigofie. O iʻuga ua lauiloa: O le tagata e ona le toe faʻaleleia ma o latou lava lima, poʻo ni polofesa e aliali mai i totonu o le fale.

Tatou talanoaina le faatatau. Ioe, ae le o lena, ma lenei mea!

O le a sou manatu o le a le amataga e toe faaleleia? O le faigofie sili o le aiga atoa i le fale puipui lata ane. O le tasi e sili atu le faigata - o tagata e te maua ai ni nai isi pe sili atu ona lelei tagata faigaluega. Sili ona lelei le pasa ma le pule o le fausiaina ma le toe teuteuga kamupani.

Le talafeagai le toe faaleleia e aunoa ma se faatatau. Afai o loʻo tusia i luga o le ato mai le i lalo o le sima ma ua faʻamaonia e le tamaʻitaʻi o le tagata faʻatau ma le faʻatonuga, o le a faia le galuega i se tulaga o gaosiga sootaga. Afai o le faʻatatau e le atoatoa ma e masani ona faia faʻaopoopo-luga (o le mea moni, i le totogi o le tagata faʻatau), i le toe faʻafou o le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi e ulufale ai i le fale mautotogi. Afai o lenei pepa o le le le fiafia o le "fiafia," o lona uiga e te manino "lafo", e aunoa ma le amataina.

Ogaoga toe faʻaleleia ma farms e talafeagai mo le mataupu atoa. Mo i latou, faʻatuatuaina sootaga ma le tagata o tausia - tauto o loʻo aoga tele. E le gata ile galuega faʻapolofesa, ae o mea uma lava ma aʻoaʻoga uma ma latou numera, ua taua o le tau o mea taʻitasi o loʻo faʻaalia. Afai e tatau ai, o le pepa aloaia e faʻailoa ai faʻatonuga i le fausiaina o tulaga faʻavae ma tulafono, faʻatekinisi faʻamatalaga ma Faʻatuʻuga o Polokalame. O le faatatau o loʻo tuʻufaʻatasia ma le inisinia sili, ona asia ai lea o le tagata faʻatau ma faatonu o le Kamupani Fale. O se talosaga i le konekarate ma le gaosiga o le toe faaleleia ma maeʻa galuega, lea e iʻu ai foi le tagata faʻatau i le faʻatulagaina o gaioiga. Leai se tasi o itulau e toatasi o loʻo nofoia le faʻafouga o le shootout. Le tuʻufaʻatasia o, faʻapitoa faʻataʻitaʻiga poʻo le masani masani polokalama (mo se faʻataʻitaʻiga, manumalo-2000) ua faʻaaogaina.

Alatolii e aʻea tagata faigaluega, malamalama, e le fiafia i faʻapolofesa tuʻufua. I le talatala lelei, lea, faatasi ai ma isi tulaga, se auala mo le puleaina o galuega ma le taliaga o lo latou taliaina e faataatia. O le a o iai e uiga i latou igoa taʻutaʻua laisene e aofia ai lenei mea i le feagaiga. O le tagata o tausia, o le mea moni, e le mafai ona pau le mea e tatau ona tu aʻe i luga aʻe o le agaga mai le tufuga ma tilotilo pe o uaea o le eletise ua puʻupuʻu e le puʻupuʻu nai lo lenei ua faʻaalia i le faʻatatau o lenei mea. Ae o le aia tatau mo ia i ai. Votychiki mai le Shabashnikov, kamupani e tuʻuina aloaia atu se faʻamaonia mo ituaiga uma o galuega. O lea la, afai e faʻatagaina e le Atua, e i ai faʻafitauli ma paluemu poʻo le eletise, pe a fai o le a e fai atu ai. E leʻo se mea e ofo ai o le kamupani laiseneina e laiseneina e sili atu ona taugata nai lo le Uncle Valler Services. Ae, i o tatou lava manatu poʻo le a sili atu le toe faʻatulagaina e le o le lamatiaga ma tagofia faʻatasi ma faʻafoeina galuega toe teuteuina ma faʻalapotopotoga.

O le poto masani o le vaega lata mai o le taulaga o le taulaga mo OLEG ma Yaroslav Kabakov e le o le taimi e tausia ai se aiga o le faafaigaluega, i se fale fou. Ae muamua tatou iloa. O lona Avateur, lea na tutumu le maalealii alii ile foliga o le falefaʻifale, lea na fausia e le sefulu tausaga. O ia o se fomaʻi faʻapitoa. E foliga mai, ave mea uma i ou lava lima, vaavaai mo tagata faigaluega ma toe faaleleia le tele o lou agaga. Peitaʻi, o le tiapolo na taliaina Foafo a Solomona: A auai i ana pisinisi, ma le fale mautotogi ina ia faʻatuatuaina ia i latou e mafai ona faia "lima ma le vai. Sa ou salalau i le itu taumatau, aua e faigofie le taimi e suʻe ai tupe, o nisi o lea na alu e toe faʻaleleia.

E moni, ua tusia e le kamupani fale fausiaina o galuega ma tagata faigaluega o loʻo lelei le latou manatu o a latou pisinisi, o le oLEg ma Yaroslav e tatau ona suʻe. Sa matou malilie e faalelei, ae na te le ofi e momoli ni mea e faaali atu, i isi, ma sa matou faaatoatoa mai e ala i le tau. Mulimuli ane laki. O uluaʻi faʻatatau, tuufaatasia e le faleoloa toe faʻaleleia ma le fale o faʻuiʻola, na faʻamatala ma malamalama lelei. O anafea, i se tasi o mea o le kamupani, na vaʻaia ai e toʻalua fale, ma fono i le tusiata ma mamanu Tatiana o Tateeava, na mou atu masalomia mulimuli. O le Konekarate ma le Kamupani "Faʻavae" na faʻaiʻuina.

Tatou faia le semi-uma lole mai le fale mautotogi!

O le mea moni o le aso nei ua matagofie le igoa o le "potu potu ma se lautele laasaga o fale o feaveai", i le fasiotia o tagata fai pisinisi e pei o le tele o fatuga (o le lelei lea leaga, aua ua tatau ona gagau tagata o ia). O le lua-potu mauaina o le 86,4M2 na aliali mai ae le o le tagata fou e le sili. E manino lava le manaia le faataamilosaga, ma na oso le afi o le tau o le fausiaina o se mea sese.

Tusiata ma le manatu manatu

Manuia le mafiafia o le pefu o le pefu o le faatafunaina o le tusiata o le tusiata Tatynana. "Aisea, ua vevesi ai le ua tulaʻi mai o feapega uma?" Sa ia te ia ma sa saʻo. E ala i le toe gaosia o vaega o vaega, sa mafai ona suia le teteeina o nofoa o le mautoma. O le faʻavaʻa o le avanoa, o le sikuea, alu ese i se tafatafa o le fale mautotogi i se itu taua e 45. O le iʻuga o le tele o fuafuaga, o le faʻaaogaina o filifiliga e le masani ai-faʻataʻitaʻi. O se tasi o le fou na fausia Radial Wall, vavae ese le auala mai le potu malolo. I luga o le nofoaga o le tasi o faletaele, tagata faʻatau talosagaina e fai se faleoloa ma se masini tele ma fufulu fufulu. O le tagata taʻalo "le lalolagi o loʻo fuafuaina" o loʻo avea ma ogalaau o se tutoʻatasi o le siʻitia o le tele o taunuʻuga. I le upu, o le otootoga o le Oassis na fanaina i le toafa.

Tusiata ma le fausiaina o faamatala o fola

O le fale mautotogi e tu i luga o le fogafale lona lua ma se vaega e tautau ai le suʻega i luga o le pito i luma. O le Paolithic Padic Patetele, e aunoa ma le puipuia talafeagai, e tatau ona faʻasoasoaina le malulu i le malulu tele o le taumalulu. O le mea lea, oleg Kabakov, lea na tolopoina i totonu o le fale mea e maua ai le vevela, hydro ma le pisapisao o le fola ma le malosi o le anoanoai o le taulaga). Aʻoaʻoga afi a le kamupani "malosi" lona taunuʻuga na faʻamaonia atoatoa.

O le faʻavae o le i fafo "keke" o le potu sauni o loʻo tiʻetiʻe ai le uila. E le gata i le maualuga maualuga. O le 'aufaigaluega o le fale na faia le uaea o le faʻamafanafana o le lalaga, seti paipa saʻo i luga o le faʻavae lelei o le fola, ina ua tatau ona latou aveʻesea i le ata na fao. I luga o le mea lea, o le fasilaau o le foma na faʻaaogaina i luga o le mea lea, o se mea faʻapitoa uamea, lea na faʻataʻitaʻia ai le autu ma le mafiafia o le 3 cm. Ua leva ona i ai i lenei fusi, o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana o le sili ona feusuaʻi o le Dance Suafa o De-vi na tuu. O le isi e sau "web" 3000 "- atoatoa tulaga sili ona tele fua, i luga o le a o le foma o le 0.5 mm ma le mafiafia o le 0.5 mm ma na o laminate.

"E le part le suauu- faʻatulaga le fola" pai "10cm mafiafia?" - Atonu e te fesili ai. O le tali sili o le tulaga o le isi fale o le fogafale tutusa. Sa faia e le isi tagata toe fausiaina ma le Kamupani i totonu o le vevela o le fola ma le manifinifi o le fola ma le manifinifi o le posiceyo. Ua maofa lava: na malulu tele fola. E pei lava o ia mataupu, o teuga tupe e le talafeagai atoatoa.

O le ata o le fola fola ma le filifiliga o mea mo se manuia mauaina o Tiadiana Demeteteva. O le Soustic-Fortit potu tagata faʻatau manaʻomia e i ai se taufaʻafefe mai le laina o le Sipaniolo o le lanu o le lua lanu-Terracotta ma Beige. O le potu ulufale ma luga o ogavae o lo o faia foi ma moli moli pocecelain cycelain, ae taugofie (Boasian gaosiga). Na maeʻa le faletaele ma le susulu Sipaniolo Tiles mai le tasi aofaʻiga o le vaega faaonapo nei. O le tusiata na fuafuaina se inisiua mai le Kahrs e tumau ma aoga Sunmish Laminate mai Kahrs i le potu malolo - i lalo o le Beek, i lalo o le Beech, i lalo o le Beech O le lelei o lenei mea o le mea lea na faia i nofoaga masani, o loʻo i ai i le le talitonuina i se potu malolo potu ma soʻona ufiufi i le puipuiga polymer. O le filifiliga o le laumua o loʻo faʻamatalaina naʻo: Aiga Rottwewerer, o latou pati e mafai ona aumaia le aumaia o se tino tumau i se foliga tutusa i se foliga tutusa. O le pepa tutusa o le fola e faigofie ona fufulu.

O le a le foloa, pei o le taualuga

E faatatau i le taua o le nofoaga o tagata nofomau, afai e mafai ona e faʻaalia, o le tali o le symmoric. O fuafuaga uma o le tele o faʻataʻitaʻiga e faia i le susu-faʻamaligiina didicall tigi-kuf ma taʻalo ai se taua taua i le faatufugaga o le totonu. O le ogatotonu o le faʻavae o le sikuea sikuea, faʻapipiʻi i le 45 i totonu o le faʻavae o le potu malolo. O elemene uma o loʻo faʻaalia e faʻaalia saʻo le usitaia o le tasi manatu o le fale mautotogi. Afnanc Town o le auai i le ata o le malamalama pei o le atagia poʻo le faʻataapeina o luga ma e nana ai le lima o le sapalai ma le uaea.

O se tasi o manaʻoga o tagata faʻatau sa faʻaaogaina o ato-i lamepa nai lo le vaʻaia malamalama malamalama (chandeliers, ma isi. E foia ai lenei galuega, foai mai le 10 i le 27 cm o le maualuga o le fale mautotogi. VOTOGA O LE UIGA O LE VASEGA MAI LE FOAGA I LE FANUA O LE O LE 2.75M (faasaga i le Puna o 3,2m). Ae peitai, o sea "rapproche" faʻamaonia lava ia lava.

I luga o le sikuea sikoa, o le taualuga i le ogatotonu o le fale mautotogi na o le 20 pine le malamalama na o ia na faia lava i le potu malolo. O le Potu na fuafuaina, na fofo ai le galuega i ni fale taua e lua. O se mea o le "halosen" fusifusi i totonu o le tumutumu o le paʻepaʻe o le paepae Pea i le fale mautotogi e mafai ona e vaʻai i le fola ma le puipui puipui. I totonu o le umukuka, i totonu o le potumoe ma le potu malolo i luga o puipui o loʻo tautau e ni moli faʻapitoa mo le faʻalauteleina o atavali ma ata. E tusa ai ma le talosaga a le pule, malamalama ma ofu mafanafana na aofia ai i nofoaga e tolu: i le umukuka, i le potu malolo ma potumoe. O faʻataʻitaʻiga o keyboard o le keyboard ma dials o le kamupani Siamani gira e masani ona i luga o puipui i se mamao o le umi o le lima ma le sofa.

E mafai ona faʻasaʻoina puipui

O fale na tuʻatoa o le fale na galulue ina ia mafai e le avanoa o le puipui i le fale mautotogi ma faalava faitotoʻa na tutupu 7-8 cm. E tuʻuina ia i latou se faiga masani, o loʻo manaʻomia ai galuega. O le faʻavae o le faʻavae sa filifili e faʻaaoga le lelei uʻamea meshes, o loʻo maua ai se taimi sili ona lelei i le faʻauma vaega. I luga o le pito i luga o le plaster o lo o faalagolago i le priste "tfffendundrrund" ma le faasau "tuai". Ina ua maeʻa le uluaʻi vaega o Prety i luga o puipui uma, o le taualuga ma faamalama malifa o loʻo faʻapipiʻiina ma le faʻamalosia o polythyle o le nofoaga e faʻamamaina ai). Ina ua uma ona olo ai luga, o taualuga ma puipui na ufiufi faʻalua i le vai-vavaeʻese prorylic vali na gaosia e le Siamani kamupani e ma le malupuipuia ma faigofie ona fufulu.

O le tusi tusiata ma le pule ua malilie e tatau ona uunaia faitotoʻa ma e le taugofie ma e le taugofie, o lea o le mea lea e manaʻomia ai e le atunuʻu Italia. Avot Windows tuua le laupapa muamua "Luzhkovsky", ma le potu fou o aso nei. Ua faia lelei ma foliga lelei ma lelei. E moni, na suia faamalama fou, mai le laumei Chiphboard. I luga o le Longsias faʻapipiʻi Windows mai le PVC ma le talaaga o le Kamupani Siamani Kve. O a latou alii e tatau ona tuueseeseina e se lanu enaena o le tagata lava ia - o le ata o le ata-mimilo o le toe vaega o faamalama i luga o le auala.

I le fale mautotogi o le Kabakovovy-matagofie faletaele. O mea e totoe o le vevela ma le malulu o le suavai e faʻaautuina ma Italia Coars Colian Pufu ma Czech e tafe mita. O le uaea na faia e le Siamani uamea-polymer paipe ovenrop. E sili atu le manaia o le mea e sili ona manaia ai ni masini: idoo, o le ICEA, o le IKA SOKA (faʻatau atoa ma le faʻata ma kapeneta) Potuina o le potu tele (1.61.6 m) o le taʻele o le taʻele ma sili ona lelei, ma le "vaisu", o le taʻele vai o le Italia Kamupani. Ina ia alu ese mai lenei potu "i le loto" o le a le o le a le o le a le o le vave manaʻo ...

Ae toe foi atu i le saua o le ola. O le tusi tusi i luga o le fale taʻele, faʻapea foʻi ma isi mea faigaluega e manaʻomia ai se avanoa i le suavai i le sapalai o le vai ma le suʻisuʻi, e tatau ona faʻatagaina e faʻafesoʻotaʻi e le tagata faʻatau tulafono. I faiga faataʻitaʻi, o nei polofesa e le masani ona galue faapolopolofesa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu a Kabakov na te faʻapipiʻiina atoa i le vaiaso. Na iʻu tonu lava i le mea moni o loʻo leoa le faʻatagaga, o tagata faʻapitoa a le Kamupani "na faʻailoa mai e Hamprowrow i le iʻuga.

Ma mulimuli. Le faʻatulagaina ma toe faʻaleleia o le fale mautotogi i lalo o le vaʻavaʻaiga o tagata faʻatau, ae le o le umi o le fausiaina, o se suʻega ogaoga e tusa lava ma tagata sili ona atamamai ma lava. Peitaʻi, o tagata faʻapitoa a le kamupani "Dorysrowy" sa latou lava misiona ma le faʻaaloalo. O isi e faʻatoa uuina le mea i le tagata faʻatau 15 aso ae leʻi faia le upu mo le feagaiga. OLEG KABAKOV O inisinia inisinia ma le fausaga o mea fiafia, o la latou faʻatinoga e ala i le galulue faʻatasi e iloilo ai le "lelei". E tele talivaʻa e tali mai e uiga i le galuega a le uo a lona toalua. "Na faʻaaluina laʻu tupe ma le Lotoa," o le toʻafilemu saisai faʻavae o le faasologa fou.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tofotofoina lelei 14809_14

Tusiata: Tatyana demereva

Inisinia: Oleg Kabakov

Matamata i luga

Faitau atili