Aoga o lanu efuefu lanu

Anonim

Architect Vysheslav KhomutOv Libout o se nofoaga dressely house ma se tulaga le mautonu i se potu manaia ma lautele. O loʻo tupu le mataupu i le talaʻaga o le talaʻaga o St. Petersburg.

Aoga o lanu efuefu lanu 14854_1

Aoga o lanu efuefu lanu
Umukuka

O le umukuka ua fausia i luga o le apa o le fng shui: o mea uma e fesoʻotaʻi ma le vai e fai i luga o le pa puipui, ma le afi - i le isi.

Aoga o lanu efuefu lanu
Potu malolo - umukuka

O le lotogatasi o itu e lua ua faʻamamafaina, aemaise lava, o le tiapolo: sikuea "ie puipui e faʻafomaʻi ai le taualuga.

Aoga o lanu efuefu lanu
Vaega

Ma toe taʻalo geometry: o le lanu efuefu i le ata o chimora tiles i luga o le fola o le aku i totonu o le faʻaupuga i le taualuga.

Aoga o lanu efuefu lanu
Potu malolo - umukuka

O le umukuka o le fusia ese mai le alatele ma se lapopoa fale. O le fuafuaina e leai se tasi o auala sa matou lipotia ia te ia ma le faigofie ma le tumau.

Aoga o lanu efuefu lanu
Vaʻai i le potumoe O le faasitepu o le Planterboard vaega o le tino puipuia le moe o le tino mai le amio le talafeagai.
Aoga o lanu efuefu lanu
Aoga o lanu efuefu lanu
Fuafua (i le pito i luga) ma pe a uma (lalo) toe fausia.

Lanu efuefu e masani ona fesoʻotaʻi ma le toʻatele o tatou ma le le fiafia, masani ma isi isi mea le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, leaga tau. Pe, i le sili sili ona lelei, ma le malulu matagofie. Ae o isi taimi, e aliali mai ma mafai ona ia faʻataʻitaʻi le faapaleniina o pa pupuni ma avea ma faʻailoga moni o le faʻamafanafanaga.

O le fale mautotogi o le a tala lea e iai i se tasi o maota o le ogatotonu o le ogatotonu o St. Petersburg, o sitepu uma e lua mai St. Isaac Bankral. Masalo o lenei tulaga ma faia se gaioiga fuafuaina pe a faʻatau fale, talu mai le fale mauto lava ia e mafai ona matua le fiafia i ai. E i ai potu laiti ni potu laiti ma le se pogisa alalaupapa, e taimua, tui le faletaele, i le umukuka i le umukuka.

O le faia o se faʻatauga talavou talavou na naunau e liliu ia te ia muamua faʻapitoa nofoaga i le sili ona manaia, o le sili sili ona manaia ma sili ona manaia i le lalolagi. Moni, faatatau i foliga o lenei "sili" na o tagata leaga tele. Faʻaleleia o le Vegi fiafia o tagata faʻatau i le olaga na taʻua e le tusiata Vysslav Khomatuv.

Re-meafaigaluega o le Dressely ola avanoa ma se faʻavasegaga le mautonu i se moli ma sipelave stadio amata, masani, ma le soloia o puipui. O le penefiti o tagata o loʻo iai i totonu o le fale mautotogi ua toesea.

Manatua o le totonu o loʻo i totonu, na faʻaalia e le au faʻatau naʻo le lua le faʻatagaina o mea e manaʻomia: ina ia maua ai se isi faletaele mo le teuina o mea i le laulau. Ma i tafatafa o le potu malolo, i tua atu o le pa o le faletalimalo, o se potu faasee faiā na tupu, ma i le potu e tasi sa faʻaesea ai se pusa laupapa, faʻatasi ai ma le Vaega Tusi.

O le poto masani ua faʻaalia ai ma se faʻaaliga ma le fale mataʻaga, tali tutusa ma se ata o le mekasini, e le faigata tele. E sili atu ona faigata tele ona fatuina se fale mautotogi e faʻatatau i le olaga. A o fai mai taʻitaʻi o loʻo fai mai, e talafeagai "e ala i le fuaina" i le "le o se alofa" i soo se mea. " Ae faigofie le tagata Faʻafou, latou te galulue ma le tino tagata e iai le faʻapitoa faʻapitoa. Ma faʻafefea ona fuaina lagona ma masaniga, e faʻapea e tutusa lelei le nofoaga?

I le talosaga a le tusi tusiata, a tagata e tatau ona manatua auiliili, "o aʻoga matagofie tausaga." Na ia tusia foi se ituaiga tusitusiga i le autu "O le ala matou te fiafia ai ..." Mo se faʻataʻitaʻiga, "pe a tatou fiafia e ave le taele." Na iloa mai o le umi ma e tofo. Ma o lenei o le taele ua siosiomia i tamaʻi potu o laʻau, lea e mafai ona e tuʻuina atu o se afuta, o se ipu tioata pe tuu se tusi. I le ala, galue i luga o le tusitusi na mafua ai le tele o minute malie ma tuʻuina atu se lagona o le aʻafia i le faʻasologa.

Ona o le moli efuefu o le potumoe, o se tusi tusi e foliga mai. Sefulu sene, e le o toe i ai. O lona lanu pogisa ua faamamafaina ai le tele o le potu. Ua matua mafai lava ona faʻatupuina e tagata manatu: Ia iloa le avanoa, matou te manaʻomia se faʻailoga. E pei o le kiona i luga o le kiona: E le mafai ona tatou lagonaina le mamao pe a leai se mea pogisa.

O iinei, i totonu o le potumoe, o le tusiata na totoe o le ono onorralrral, o le lalolagi o se fasi vaega o piliki. I le auala, tala faasolopito, i luga o fuamoa. O le mafaufau loloto o Mason e fautuaina e uiga i le faavavau ma matagofie: latou fai mai ai, i totonu o lenei fale e leai se taimi mo le lauiloa "o Micholangelo. Ma e leai se tasi e nofo toʻatasi o le a manatu o le Merble Masterpecece sa i ai i le nofoaga lava lea o loʻo i ai nei le moega.

Faigofie Atastic Fler Lagolago le lanumoana lanumoana o lamepa-fugalaʻau album ma ata o valeria shablovsky, o laei i le faʻavaʻa mai le "liu" pueta. E le tatau ona mafaufau na o ese le laʻau ma sauni e pa'ū i ni vaega taufaʻamataʻu. O loʻo matou talanoa e uiga i se ata faʻataʻitaʻi e faʻavae ai le faʻaaogaina o se "laititi faʻaputuga" mea. Uliuli uliuli salalau atu i luga o moli laupapa foliga pei o ata o Melancholic Adoncholic Adont-Garde.

Faʻaiʻu le autu o potumoe, ou te fia matauina le i ai o le i ai o lau lava faletaele na suia ai lenei vaega o le fale tutoʻatasi i se sone tutoʻatasi. E ui lava i le pupula ma le foliga mai e le masani ai.

E ala i le auala, na manaʻomia ai e se faletaele le fausiaina o se isi alavai. E leai se osofaʻiga e fealuaʻi, aua i se tulaga lautele o se tino tulei na tumau pea i le nofoaga lava e tasi. I le tulaga lautele, o le tasi le umukuka na faaseʻe ai le susulu, ae leʻi toe fausiaina, na i ai nei le potumoe ua i ai nei).

I le faletaele lona lua, e te alu sao mai le potu malolo, lea na tumu ai le faʻaleagaina o tagata o le au vaʻa. E fetaui lelei ma le saʻo o loʻo i luga o le sofa e mafai ona faʻamafanafana ai le sefulu tagata. E le moni, o lenei matagofie vitio tutati o meaafale meafale talafeagai i le lanu o le fale mautotogi? Ae o lona foliga i totonu mo tagata uma na maofa ai - o le Sna na fasia ma se aiga talavou i luga o se fale eletise.

E pei ona taʻua, o le lanu efuefu na filifilia o le ogatotonu o le lanu. E tusa ai ma le Vysslav Homutov, mai le palau o pastel-piniki ma kulimi amata sauaga. Ma le efuefu ... e iai le mautinoa i ai. I se isi mea, faʻafetai i le faiga alepa, e faigofie ona suia le faʻamamaina, eseese mai toetoe o le paepae e toetoe lava o le uliuli e toetoe lava o le uliuli. Ma le maualuga o vaega o puipui ma fausaga fausaga na liliu atu i le manaia o fesoasoani.

O le semantic ogatotonu o le potu malolo o le sofa. Ia vave tosina mai le vaaiga a le lamepa mai i luga o le uto karer, e faʻamanatu ai le paso faʻaputuputu mai tioata tioata. O lenei tulaga ese o le mamanu o le mamanu e suia ai le tagata faauu i totonu o le mamalu ma fiafia.

O le potu malolo o le potu e vavaeʻese mai le umukuka ma se pa, lamolemole kilia i le laulau 'ai. I le tulaga lautele, o meafale i totonu o le fale fale mautotogi faapitoa. E faia e le matai sergey shpovtsov e tusa ai ma le tusiata a le tusitala o le tusiata a le tusiata. O le Beech na faaaogaina e pei o se mea i luga o le fiber (mo le taimi muamua a Vysslav Khonaovv na taumafai i le gaosiga o meafale). O le tamoʻe i luga o le fiber o scratches o loʻo tuʻuina atu laupapa e le masani ai, o le laualuga e avea ma mea ofoofogia i le paʻi atu.

O le umukuka o loʻo faʻamamafaina mai i se avanoa masani ma le faʻateleina o le tasi sitepu o le fola.

E le sili atu le mea e matauina ai i le amataga o le onosefulu, na faʻamalosia ai le fale, o loʻo aʻafia ai suauʻu matutua e faʻasaina. O lea, i le taimi o le toe fausia o le fale mautotogi, e naʻo le faʻaputuga fola. I totonu o le potu malolo ma le potu 'ofu sau, na faʻataʻamilo muamua, ona faʻapipiʻi lea o le laupapa o le Pili o le Lata Sili. I totonu o le umukuka ma faletaele e tuʻuina mai ai se tamai vaitaʻele, na matou faʻaaogaina se fausaga laupapa, na taoto ai le moa laupapa, ona faʻapipiʻi lea o pou.

A o le umukuka masini, o mea uma e fesoʻotaʻi ma le vai, na fai mai le 'auʻaunaga e tasi, O le iʻuga, e i ai se faʻavae o le fng shui mataupu faʻavae i luga o se isi itu itu. Petersburg cuisine. Peitai, o le masani ai. Na o le nofoaga o mea aoga e foliga mai o le tagata faʻatau sili ona talafeagai mo le musuia kuka kuka.

E ui i le mea moni o le "manava falefaigaluega" o loʻo tuʻuina atu i le bosch umukuka, aunoa ma ni fou. I mea uma, e oʻo lava i ni pou sili ona maualuga ma aso nei e le o faʻamalamalamaina o le malamalama ma le tele o mea moni e mafai ai ona faʻaleleia. O meaafale o le tagata taʻutaʻua na faʻamanuiaina ma le manuia le loka a le tusitala, e faʻataʻamilomilo i lona lava Axis. O ona malumau ua mamanuina mo le tele o pisinisi solitulafono. Tosina mai le gauai ma lattice kapeneta curnduk ma se laulau matala. E mafai ona nana oloa lilo.

E ui lava tatou te manatu i se faleʻaiga i vaega o loʻo i vaega, e le tatau ona tatou faʻagaloina lena e faʻailoa mai le tasi tulaga atoa. O le fusi saisai o le eleelea e le mafai ona toe faafoi sikuea sikuea i soo se mea. O avanoa ia i sikuea i luga o le totonugalemu ma le nofoaga lelei, ma sikuea i luga o le "Roma" ie puipui e ufiufi ai pupuni. E masani lava, i le gasologa o le toe fausia, sa tatau ai ona sui: o le pelu o le taimi ma St. Petersburg, Frameen Vodmes na suia uamea uamea. O le "Square" autu o loʻo vaaia foi i le Geometry o le Interset of the Sorters o le Sourtical ma Sini o le Soun Sout o loʻo vavaeina le potumoe, ma i le faitotoʻa Glassbuts.

I se faapuupuuga, e mafai ona e mafaufau i le fale mautotogi e le uati, fiafia i le taʻaloga lautele ma le alofa tunoa o uluaʻi faʻamatalaga. Ma o lenei mea uma e mafua mai i le talaaga o le loloto o le efuefu ma le malu o le sili ona leaga o luga. O lona uiga, e faasaga i le pito o le toafilemu ma le matagofie.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aoga o lanu efuefu lanu 14854_9

Architect: Vysheslav KhomutOv

Fausia: Alexey Pronin

Matamata i luga

Faitau atili