Tausiga mo le le mautonu vitio

Anonim

Vaaigafagapi o le maketi o le taualuga o le tapu. Gaosi oloa, faapipiiina auala, foliga o le faʻaaogaina o moli moli.

Tausiga mo le le mautonu vitio 14898_1

Tausiga mo le le mautonu vitio
O le ata pupula o Extenzo ua filifilia i le leo o le umukuka totonu.
Tausiga mo le le mautonu vitio
EXTNTZO UIGA I totonu o le taualuga ma le fausia-i lamepa.
Tausiga mo le le mautonu vitio
Barristol Cartoon faapipiiina polokalame.
Tausiga mo le le mautonu vitio
Faʻatamala o le faʻauiga o le faʻataʻitaʻiga o le ata.
Tausiga mo le le mautonu vitio
O le mea e fai ai le faletaele.
Tausiga mo le le mautonu vitio
Soʻo se ata (NewMo) e mafai ona faʻaaogaina i le feteʻenaʻiga o le tuufaatasiga o ata.
Tausiga mo le le mautonu vitio
Tago le tendea ie.
Tausiga mo le le mautonu vitio
I luga o luga o le taualuga mai le carre noir ma le "fulickering fetu."
Tausiga mo le le mautonu vitio
Na faʻaaoga e le Darristol Profil Designit mo le tolu-loloto o le vaevaega.
Tausiga mo le le mautonu vitio
Tolu-loloto o pario parristiol mamanu e aofia ai le tele o tagata faigaluega.

Ina ia mafai ona fesuiaʻi lau interori i totonu, e mafai ona suia atoa le tulaga pe fai ni mea tetele e toe faʻaleleia ma toe fausiaina. Ma e mafai ona e tosina lau vaai i le taualuga. E ese le tiga ma le foliga? E sili atu lau mea e nofo ai i ou nofoaga, le matagofie, matagofie, muamua "lagi"? Fai mai?

O le tele o faʻafitauli pe laititi o loʻo i ai pa, ituaiga ma taualuga. I le puipui ma fola, e manino lava mea uma: Ua matou mafaufau lelei, i se isi mea na faia na matou faiafua mai, vaomatua, kapeta ma le tele o mea. A o le taualuga e toetoe lava a le gaogao: naʻo moli ua teuteuina, ulaula skiotors ma o nisi taimi le faʻamalologa i totonu o le ea. O se manuia o vaega o vaega e matua tauamiotonuina. A uma mea uma, o le faʻauiga o meatotino a le vaalele i luga aʻe o le ulu o se isi mea e aʻafia ai le malamalama o le potu. E ui i lea, o se mea alofa e toetoe lava a leai ni togafiti masani e fesoasoani e nana ai nofoaga poʻo taufetuli o loʻo nana ai siʻosiʻomia. Ina ia tausia le taualuga i le tulaga talafeagai na fausia ai le tele o tekinolosi. O le laualuga o loʻo faʻapipiʻiina ma paʻepaʻe, pe ua ufitia i le pepa puipui, a leai se lalagaina ma le clabboard poʻo panels. Ma le mea mulimuli, e mafai ona e faʻaogaina le faʻamalologa ma faʻasolosolo o le taua - e faʻalagolago uma i mea e fiafia ai i le 'au a le' au a le 'au, faʻapea foʻi ona o loʻo avanoa i luga.

O le a le tala a lo matou olaga o le mea lea e uiga i le eseese o Farani feteʻenaʻiga o le parisi, o le SO gonzo, New Notma, Carre Arir, Predige Design ma Dutch Desica. O mea totino ma le tekonolosi o le fausiaina e matuā pupuni lava, e naʻo le mamao o le nana o le faʻasologa o loʻo iai. I se faʻaopopoga, o lisi o oloa e matua ese lava mai le tasi ma le isi e ofoina mai e le lanu taʻalo, elemene o le faʻamalamalamaga ma tau. O le mafanafana o Farani o le ata o le ata o le maota, lea na faʻaalia mai i totonu o le maketi i le atunuʻu.

Manatu faigofie o le vaetolu

O le fausiaina o le feteʻenaʻiga o le feteʻenaʻi o loʻo faʻavae i luga o se faʻavae faigofie tele: "O le foliga moni" o le pito i lalo o le laina o le sulugatiti e tautau ma le faaloaloa (pe sosolo) mea. O le mea autu o lenei mea e faigofie ma e tumau ma tutusa i totonu o le tino ma le lanu. Peitai, o luga luga e leʻi mautu uma e mautu latou te mautu ma faia-teteʻe, aua o le faʻatinoga e leai se aoga e leai se mea e oʻo iai.

O le mea moni, manaʻomia le faʻamalologa o loʻo fuafuaina, ua e leiloa le 20-30 mm potu maualuga. Ae toe foi mai, aumai se taualuga mama ma matagofie, toetoe a le iloga mai le masani masani. Leai se mea e fiafia ai i mea ia - eseʻese ituaiga, ituaiga ma lanu lanu - o loʻo matua tele lava i le lalolagi atoa.

O mea e faʻaaoga e tatau ona i ai mea nei: siosiomaga mama, malosi, faigofie. Talafeagai manaʻoga - lelei le pisia i soʻo se lanu ma leai se manogi. I le taimi nei, e lua mea, sili pe faʻaititia i nei manaʻoga: Polyvlell cl chloride ata ma polyester tissue. Muamua o loʻo faʻaaogaina i le tele o gafa o faʻavae, o le lona lua - mo se faʻataʻitaʻiga, i tulaga tauleau.

Polyvyll Christide ata (mamafa o le 180-320 G / M2, mafiafia 0.15-0-0.35 MerMomen e pa'ū i lalo ole 1000 Palu. Ae ui i lea, o le ata e amata ona malepe lava i lalo ma le frost lalo ifo -40с. O lona laualuga e faigofie ona vavae ma se ie vaivai. PVC vevela e aveese o ia i le 90s ma taofimau seia atoa le malosi o le vevela. E le gata i lea, pe a vevela i luga 65s, o le supeticstity o mea e tele lona taua. I ia tulaga, o le oloa e lelei ona faʻauigaina, faʻaloaloa e pei o paʻu manifinifi. O le malulu mulimuli ane i le potu vevela e toe faʻaleleia ai le amataga o le ata, ma ia taofi le pepa tuʻuina atu i ai.

Faalagolago i le uiga o le gaosiga o le gaosiga, o le ata tifaga e faia ma le lautele o le 1.3-2.2 M. Ma e faigofie ona maua ai ni fasiga o le Creed i le 6-8 M lautele. I le faʻavae, e mafai ai ma lautele, ae o le le ono aʻafia o ia mau o le a faigata, a o le faʻagasologa e faʻatino i taimi uma.

Teuteuina o le laualuga o le taualuga ma ie (tele sipela) faaaogaina e Eleni anamua ma Roma. O le mataupu sa taumafai e piki i luga le lanu o puipui o le potu. Na maua le taimi na ufitia ai o ia i le efuefu, mago ma faʻasaoina, suia, pe a uma le taualoa na pei o se fou. I Armenia, mo le faʻamoemoe lava lea, o le manifinifi o cotton na faʻaaogaina talu mai le taimi e matua. Muamua, sa matua faʻaititia foʻi i le Ember Emulines of Clend and Basides i luga o le faʻavaʻa. Haning, o le ie na ufitia ai le solomuli, o le mea lea na fausia ai le lelei atoatoa luga. Moni, tusi ese lemu malepelepe. O le mea lea, o lenei tagata fai pisinisi a Armedian, o loʻo teu ai pea le paleni o tekonolosi ua leva ona faʻaaogaina, o loʻo faʻaaogaina e faʻamalosia ai le faʻapipiʻi o le vai-pupula vali.

I le 1967, ua faʻatupuina e Packris-Liveu le manatu tuai i le 1967 e ala i le faʻafaileleina o Fono alamanuia. Nai lo le ogaoga o ie, o se manifinifi manifinifi ata tifaga faia o le malulu polyvyl chloride (PVC) o loʻo faʻaogaina i le va o moli moli (faʻamatalaga). O loʻo faʻapipiʻiina i latou i luga o le vaalele o le taualuga o le sili atu, poʻo lalo o le 17-20 mm - i luga o puipui i le tino o le potu. O lenei mamanu ma maua le igoa o le faʻapotopoto papaʻu. I le manatu manatu, na te foliga tutusa ma le leaga o loo i ai.

O le 1999, na toe tupu lava i Farani, o loʻo tupu aʻe i le Clipso ma se isi Embodimentant o le manatu lava e tasi: o loʻo i ai le unisae o le ie puipui. se masini faapitoa. O le mea e sili ona sikoa mo le mafiafia atoa (o le paleti o lanu ma lanu e sili atu i le 100 curdations). O le ata o le ata tifaga e mafai ona faia e toetoe lava o soʻo se tasi: pulou ma le paʻu maualalo, i lalo o le paʻu, lalo o le maamora, susulu (ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma le pu) ma le pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma le pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu) ma pu)

A o le i faʻapotopotoga, o le Compueal Canvas ua faasolosolo ona mafanafana i se vevela e tusa ma le 70c ma le vaalele o le ea vevela (ma le ea vevela). O le ata tifaga, ma i totonu o se setete o loʻo valiina, pe a maeʻa le faʻaoʻo, ma o loʻo mautotogi foʻi le pito i totonu o le faʻavaʻa na faia o se ata faʻapipiʻi faapitoa. Ma, a felelei i le potu vevela, o le ata tifaga e maua ai se solomuli e 1-2%, avea ma sili atu ona malosi ma nofoia le tulaga mulimuli i le faavaa. Teuteuga tuai ua saunia.

Manifinifi o le polyester tissue (mafiafia 0.25 mm, mamafa 200 g / m2) o le eli ai i le sili atu polymoset, o loʻo tuʻuina atu ma le maualuga o le polyvridel. O le lautele o le Taaloga Taʻaga o le 4 m, ma e ala i le faʻatonuga faapitoa - Up i le 5 m (o le taualuga o sea lautele ua faia e aunoa ma nila). Talu ai o polyrerethane e le mafai ona faʻaaogaina, pe a tatau ai, i totonu o le lautele o le auala, o fasi mea o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa poʻo le stitch. O le ie e faʻaloaloa atu i le faʻavaveina o le faaputuga potu i le vevela vevela, ona faʻamafanafana lea i le fausaga o le fale puipui (tusa o le 1 kw) i nofoaga e manaʻomia ona ulagia.

O le le lava o le polyester o loʻo le mafai ona vali aʻo leʻi faʻapipiʻiina. O le mea lea, o le faʻatapulaʻaina o le tufuga e tuʻua ma le mama paʻepaʻe, poʻo le vali pe a uma ona faʻapipiʻi (na tusia le atoa luga pe tusi se ata). O le filifiliga o le laufanua o foliga o sea taualuga. Ae, e tusa ai ma le faamaoniga a le lōia mai le kamupani MSM, o le oe na taofi mau i nofoaga e sala ai i potu e aofia ai le faapaologa ma loggo.

Avanoa o le pipii i le taualuga

E fetaui lelei i le pito i luga o le pito i luga pe a maeʻa fale fou ma fale. E iloa lava i le vaitaimi faʻa-alia, soʻo se fale e aumaia ai se tulaga le maalofia. O le taualuga o le taualuga e tali atu ai i lenei mea le mafai ona sili atu le mafai ona sili atu ona mafai, o le taofia o le pepa e le suia, tusa lava pe na mafua ai le fale o le tassa olo. Afai i ni nai tausaga e te manaʻo ai e sui le lanu o le taualuga tuai - e leai se mea, leai ni faʻafitauli! O le ae faia se fou fou ma faʻapipiʻi i le faʻavae muamua.

O le a tulaʻi mai le faigata pe a faʻapipiʻi le taualuga ma le "fulikering fetu" nai lo le lamolemole. I lea tulaga, o le a e muamua tuʻuina atu le faʻavae o loʻo i ai nei mo le 120-180 mm, ona tagofia ai lea o se moli moli ma o le uʻamea-optic uaea pe a uma le auala. I le tulaga mulimuli, i le ata faʻapipiʻi, tuʻituʻiina pu mo le faʻagaioiga o tagata taʻitoʻatasi uafu poʻo se faʻamaloloina o le esetete e malolo aila. E tusa ai ma tagata atamamai mai Carre Jeir, o se galuega sili lea o le sili atu. Manatua o le fausiaina o le tasi "Star" o le a tau ai le $ 1, ae le o le faitauina o le tau o masini ma vaega.

Mo Huyrs o Tarward Vicromentations o le pito i lalo o le pito i luga - na o le mauaina. O polofesa mai le Prespige Interip Desice LLC o loʻo talitonuina o le sili lea ona faigofie ma sili ona faigata ona atagia ai mamanu, o le fea e mafai ona mafaufauina o lou ulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le potu e tasi 30 M2, o lenei taualuga faʻatasi ma le faʻavaʻa o le faʻasologa o le 10 kg. Ae ia matau o le faʻata o le faʻata e manaʻomia le tutusa o le feteʻenaʻi, ma o lea e tatau ona faʻapipiʻi na o tagata poto masani.

O faʻailoga o faʻaloaloa e tatalaina ai avanoa lautele mo le sili ona matagofie. Lua--tolu-ma le tele-maualuga, faʻatasi ai ma fetu faʻapitoa ", i foliga o ao, lele poʻo le harmonic, e foliga ma dogmonic mea i luga o le moli moli o alumini. O nisi taimi i le nofoaga faʻatulagaina, e mafai ona mafaufau i ai le mea e tupu. O le ata mulimuli o le a tupu mai pe a uma ona faʻapipiʻi pe a fai o le ata e masani ai "bends" i le va o le faʻavaʻa elemene. O le faʻatinoga o ia faʻanatura mai isi fale fale mea e le mafai ona iai uma, pe o le a tau o le tele o taimi e manaʻomia tele.

E mafai ona fuafuaina le tapoleni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fou o faʻasologa o faʻasologa o fale gaosi e faʻaaoga e valivali ata - soʻo se tulaga, poʻo le ata fuafuaina. Etoile Ltd. LLC, lea na unaʻia ai nei faʻailoga, faʻamautinoa e le suia le tiga i tausaga ua leva.

Metotia mo le faapipiiina o le pito i luga

Muamua, o le kamupani faʻa-mataʻoa o le a fua mai ai fua i nofoaga a tagata faʻatau. Ma, ina ua maeʻa le aso (mai le tasi aso i le masina), aumaia le ie puipui o le ata i le nofoaga faʻapipiʻi. O le faia o taimi ma faʻapipiʻi tulaga o loʻo fuafuaina e ala i le auala o le nonoa o le pipii atu i le taualuga: Harpoon, wedge poʻo cam.

Faatasi ai ma le harpoon metotia, o le uʻuina o le fufusi pvc o loʻo vaʻai solo i le tulaga o le tapoleni. Ua i ai lava i le kolosiina o le foliga o le matau, pe, i le faʻaui ai o le paie, mikubu. O le fuafuaga atoa ua gaosia i totonu o le fale gaosi. O le tele o le pa puipui e tatau ona 7% itiiti ifo ma le mamao i le va o puipui, o le mea lea e totoe ai; Taofia sese - 1 cm.

Faʻapipiʻiina o loʻo faʻatino e pei ona taua i lalo. Muamua, o le tasi o le tulimanu o le Harpoon Cannon e auai mo le tala faavave. Ona vevela lea i le 70 o le vaega o le upega tafailagi ma, faʻaloaloa le ata faʻamaʻimau, bil o le kitara spatala i le isi itu. O lenei faiga e toe faʻaluaina mo se isi fomaʻi, ona - uma lea o le tulaga o le tino. Ina ua uma ona malulu le taualuga i le vevela vevela, o se tulaga talafeagai o le masani ai o le tele o le ata tifaga ma se isi tala ua fausia. O le ea i totonu o le potu pe a faʻapipiʻiina le vevela e leai se maualuga i le 45 ° C. Peitai, o tagata tomai faʻapitoa mai le mal-c o loʻo fautuaina lava e aua neʻi e alu i le taimi lea i totonu o le potu maaleale i le maualuga o le vevela o le vailaʻau maualuga, manogi ma oloa oloa i le aeroso afifi.

O le faʻamatala metotia o feteʻenaʻiga o loʻo faʻaaogaina mo le taualoa uma o loʻo lisiina i luga o le PVC ata, vagana ai Moreea. O le tuʻuina atu o le tapoleni faʻatasi ai ma le nonoa mai i fafo mai le gaosi oloa gaosi e maua mai i le lua vaiaso i le masina. Mal-C LLP faia le poloaiga sili atu vave i lona lava fale gaosi i totonu o Moscow eria i lalo o le Emplzo laisene. O le totoʻa o le muamua fuaina ma le saʻo o le ie ua faʻamautinoaina e le pule o le ato ma toetoe lava o le leai o se ata. Afai o loʻo tumau pea le pepa puipui (faʻataʻitaʻiga, i nofoaga faigata i luga o nofoaga), ua aveʻesea i le faʻamafanafana i totonu o le fausaga ma se ie ua mautu.

Faatasi ai ma se metotia wedge o faapipiiina faʻaaogaina mo le sili ona taua o le aʻoga, e le taua le saʻo o le saʻo: o le asvas tatau ona 10-15 cm lautele o puipui o le potu. Ole mea lea, e le manaʻomia le faia o le mamanu i le fale gaosi tulaga. I le kamupani o loʻo i ai pea le faʻasoaina o ie o le tele o le taufetuli lanu ma lautele i le lautele sauni mo le faʻapipiʻiina o le tau o le faʻasologa.

O pito o le vevela ma le valiina e mafai ona ofi i luga o le faʻavaʻa e faʻaaoga ai le starer prop (pei o potu i totonu o potu). O failauga pe a uma ona faʻapipiʻi mai i lalo o le tala faʻapipiʻi, o le tele o ata tifaga ua tipi. E tusa ai ma tagata atamamai, o le a faasolo atu ai nei taualuga, ona o le olaola o le taofia o le faasologa o le faasologa o le faasologa o le faasologa. O lenei metotia o le faʻapipiʻi e sili atu le manuia nai lo le Harpoon, ae le manaʻomia le faʻateʻaina o le Forld e faʻaaoga ai se mea matutu.

Faʻapipiʻiina o le Cliring Clipso (mai Polyester Fabric Fabric), e tusa ai ma le kamupani "MSM Kamupani" ma le LLC o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fale e iloa ai . O le Initaneti o soʻo se tele e aoina i le taimi saʻo i le taimi o le faʻapipiʻiina o le taualuga. Ioe, o le tuaoi o manatunatuga pe a faʻapipiʻi oloa o le kilipa o le abmomessuble nai lo le taimi e galue ai i le pvc ata o le lanu paʻepaʻe o le paepae lanu paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paepae o le paepae o le paepae o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paepae o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe.

Faatasi ai ma le cam metotia, o le pvc ata tifaga e faʻasaʻo i le va o le lua o le faʻamalosiʻau o le lototele o le lototele "cums", o loʻo aofia ai i le faʻaaliga fusi. O nei "CAM" ua laa pe a tulei le ata ma se spatila, ae otometi lemu pe a taumafai e toe toso mai. O lenei auala e faʻaaoga pe a faʻapipiʻiina le ata tusia o le tulaga o le ata. O le faʻavasegaina o le faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina e mafai ai ona e faʻaititia le leiloa o le potu maualuga i le 8 mm.

O le faʻatagaina o le tau o le taualuga e fesoʻotaʻi ma ona mea ma ona mea ma ona faʻafitauli ma le feteʻenaʻi te tekinolosi e faʻamalosia e faʻatapulaʻaina le vaega o le Upega a Tagata. Taitaifono taitasi e iloa ona faailoga o le tapulaa o le vaega, ae masani lava ona le sili atu ile 200 mita. Ta ona fai mai, o le faʻapotopotoga a Barrissul e le mafai ona sili atu le tau o le sagging e le sili atu nai lo le 1% o le maʻi. I se isi faaupuga, ma le tele o le ie 5 x 6 m, o le ogatotonu e mafai ona avea ma 4 cm i lalo ifo nai lo le pito i lalo, ae a o le faʻapipiʻiina o le moli uila (mo le tele o le chandereli. Afai e sili atu pe o le tele o vaega, pe o le tele-tulaga, o a ituaiga taifau o faia. O le latalata i le tasi ma le isi o loʻo faʻapipiʻi i le mauga ia Harpunas i le lagolago lagolago. O le fesoʻotaʻiga nofoaga e le ese mai i le faʻavae o le utered web. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le upega tafailagi ma faʻaaoga se faʻamatalaga faʻapitoa.

Ae o le tele o taimi-o loʻo faʻapipiʻiina auala o loʻo faʻapipiʻi i le tolu itu, pe, pei ona masani ona taʻua, 3D taualuga (mai le Igilisi numera - tele). O le mea lea, o tagata tomai mai i le CJS Tritson MV muamua mamanu ma okaina se faʻavaʻa mai vaega eseese o le alminium talaaga (e uiga i manatu o lou fale "i le 1999). Ma, o lenei faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga, ma lona mamanu e uiga i le tetee o le ata tifaga e pei o le faatoaga laupapa laupapa. O le faʻagasologa o le gaosiga ma faʻapipiʻiina tagata o tagata i lenei mataupu e sili atu le faigata nai lo le mafolafola o le tapuvae.

Ina ia faʻaitiitia le faʻaputuputu o le faʻaputuputu o le va o le va o le ogatotonu o le laina i luga o le sami, o le tapoleni, ventraim auala e faia ai ni faʻamatalaga. Ma faatasi ai ma le itu o le potu, sili atu nai lo 35 M2 tatau ona tuʻuina atu mo le feʻau o le sui suiga ma se atigipusa o le malosi o le vertiring. E sili atu - faʻapipiʻi Ventiplation Grilleghles i le feteʻenaʻiga tulimanu kalave ma faʻatulaga se osofaʻiga o le pulou.

Foliga o le faʻaaogaina o lamepa

1. O le okaina o se siisii ​​pito i luga e mulimuli i le maeʻa o galuega uma e fesoʻotaʻi ma le puipui puipui, faapipiiina o faʻafitauli, faapipiiina o gaioiga, ea, o le ea ma potu moli.

O le tagata nonofo i folasaga o fola mulimuli e muamua lava ona talanoaina ma le faʻapitoa o le kamupani faʻapipiʻi O le manaʻoga ma le faʻafitauli o le taualuga ile faʻamutaina o le taualuga o le 'elefane.

3. Mo nofoaga ma le vevela ma le susu maualuga (umukuka, faletaele ma le faleuila) e sili atu le filifilia o se taualuga ma le lanu efuefu, i luga o le efuefu ma ua foia le efuefu. O ulugalii ma le tele o le susu na paʻu'ū i luga o le tulaga o le faʻamalosi i luga o le ogatotonu o le a le o, talu ai o le ata ona o le mafiafia o le mafiafia o le vevela tele. Ae, ua tumu i luga o le taualuga i luga o le taualuga, pe a malulu. I le tulaga lea, e manaʻomia tele le mafaufau lelei i le veteplation o le faʻamalieina o avanoa.

4. O le ata i lalo o le sudee e mafai ona gaoioi i le tagata mafaufau i le mafaufau, e le gata i lea, ei ai ni foliga manaia o meatotino. Peitaʻi, talu ona le o filifilia se faʻapotopotoʻe, fesili i le tele o le kamupani o le tausiga a ia.

5. O le moli afi o loʻo fausia ai le aʻafiaga o le "mea taua o fetu", e sili atu le faʻapipiʻiina o puipui i lalo o le vaalele o le potu i autafa o le potu i autafa o le potu i autafa o le potu.

6. Pe a tu le ata o le pamu, e tatau ona ofi i se solo susu. Afai e le lava lea, ona tagofia lea ma le 10% fofo o le ava malosi poʻo le fasimoli fofo, ma solo i le chatal conterscess, halogint. O le faʻavae o loʻo faʻasalalau atu i le vaalele o le Upega Tafaʻilagi manaʻomia tapulaʻa tapulaʻa i le 30W - mo le muamua ma 50 w - mo le lona lua ma le tolu. A leai, o le lauau o le a faʻaosofia ai le siʻitia o le palasitika o le pvc ma le ata tifaga. Peitaʻi, e tele fuafuaga a soʻo se kamupani lautele i le faʻaaogaina o ni avanoa mo le faaaogaina o lamepa mo le faaaogaina o lamepa. I le va o le tioata frebe bull ma le sima o le vaalele e tatau ona avea o se mamao o le 1mm - e faʻatapulaʻa vevela fesiʻiga.

Afai o le faʻaupuga pito i lalo o loʻo faʻaaogaina, e faʻamauina i luga uʻamea fata poʻo tuʻusaʻo i le pito i lalo o le laina o le laina. I le mataupu mulimuli, o le tala faalauaiteleina o le ata o loʻo maualalo i lalo ifo o le 50 i le 50 - 70 mm).

Ina ia fausia le aafiaga o le "shimmerting fetu" i luga o le taualuga, o se moli o le moli moli ma o se moli moli moli ma o le fiber o loʻo faʻaaogaina. O moli moli i luga o le uaea uaina o loʻo tuʻuina atu i le vavaeʻese o lisi o tagata poʻo le Crystal Points o loʻo faʻapipiʻiina i pu o le tafega. A faʻaaogaina le faʻatonutonuina o le mamao, e le gata ona mafai ona ou liliu ma tape le faʻavae, ae suia foi le taimi o le "fetu" e pei foi o le latou lanu (Morlow - lanu meamata). Masani ai, o se "lagi" aua le o le taualuga, ae i se isi vaega.

I le faʻaopopo atu i moli i luga o le taualuga, o le ventipelation o loʻo iai, taofi i totonu o poloka i totonu o le vaeluaina-faiga o le ea, asu. Mulimuli ane, i le faʻatasia, pei o se tulafono, e i ai foʻi ma ova i le ogatotonu o le faʻafiafiaina o le totonugalemu o loo nofoaʻiina. Faʻapipiʻiina o se upega tafailagi i nofoaga o fesoʻotaʻiga uma ma nei mea fausaga uma e iai ana lava faʻapitoa, ae o lisi o le a maeʻa le faʻailo o le a tutusa ma le masani ai.

Mautinoa o le kamupani potopoto

Soʻo se potopotoga a le Fono Aoao tuuina atu se faamaoniga i luga o le faʻavae pito i lalo na faʻavaeina e le 10 tausaga, tuʻuina atu o le vevela vevela e le maualalo nai lo 0s ma e le maualuga atu i le 50c. O le faʻatonuga faʻatonutonu e aofia ai le faʻasaoina o le taofiofia o le lanu (aofia ai foliga o teteʻaga mai le laualuga o le la), o le leai o le faʻapipiʻiina o moli autu ), taʻei i le ato ma maanuminumi o le vaega atoa, ma mafai foi ona faʻateleina le avanoa i le va o le faʻavasegaina o le ata faʻapipiʻi. O nei mea uma, na tusia ai lena vaitaimi e le tutoʻatasi oe o le a tutoatasi "ma faʻamamaina" i se faʻataʻitaʻiga, o faʻailoga ulaula. Le talitonuga o le aipoluga tuaoi o le a tautua ai sili atu nai lo le luasefulu tausaga ma le maeʻa o vaitaimi sociate, ina ia mautinoa o le kamupani e i ai le tumama.

Faapea ai, i taimi o vaitaimi faʻavaomalo i luga o tapoleni, maʻanu mai ua faʻaalia i lau mea sese. O le sui o le aulotu o le a o mai ma se fausaga o papa ma, pei ona tauleagaina ai le tatou afi lauiloa, "e faʻasaʻoloto ai. Afai e faʻaleagaina le potu faʻamalosi e ala i le ea mai le pito i luga, o le a foʻia e tagata tomai faapitoa ia te ia le uluaʻi foliga (nisi kamupani e aofia ai lenei tautua i tuutuuga). Afai e te tuʻimomomoina pe tipiina le taualuga, ona le mafai lea ona vaaia le totogi o le a sapalaiina, ae mo le pili.

Togafitiga o le Coneyments faamatalaga

Taualuga Metotia o fusi Aso e gata ai Tau 1 M2, $
Pasool Fale 14-21 mai le 33 ***
O le SPOtenzo. « 1-14. Mai le 30 ***
Carit Acir. « 15-20. Mai le 30 ***
Fou. « 14-21 Mai le 31 ***
Laumeli. Tina 1-5 * Mai le 29 ***
Kilipo. « 1-5 mai le 24 **
Ata tusia. Fulufulu 1-5 * Mai le 28 ***

* - I le va o le tele tele i totonu o le fale teu oloa;

** - Faatasi ai ma le vaega o le fala Weat White le pou 15-40 m2;

*** - Glossy Coilings o le 25-30% sili atu taugata nai lo Matte.

O le Faatonu o Taakola As Carre Arr LLC, Mal-C LLP, CJ Ski TV, Kamupani "Kamupani o Elatal LTD. Ma le CLESE I totonu

Faitau atili