Lata Laump - Tu mo CD

Anonim

O le laupapa laupapa a le ample ample tino e mafai ona avea ma se koluma mo le koluma mo CD. O le teuteuga "i lalo o le maamora" e maua ai le oloa se manaia faʻapitoa.

Lata Laump - Tu mo CD 14906_1

O le uluai laulau amepa fale e tasi o se koluma mo le LASS Darks. E mafai ona piki i luga se moli moli mo ia e tusa ai ma lau polokalame i totonu. O se mafuaaga lelei lea e te auai ai i le fale. O loʻo matou talanoa e uiga i le koluma mo le sefululima CDs: e sefulu faigofie ma le lima faʻalua. Ae e mafai ona e faia ni manaʻoga manaʻomia o sela, piki le lamepa o le sili ona talafeagai.

Lata Laump - Tu mo CD

Mai le sefulu tausaga-milimita plywood tipi vaega lima: lua itu (3515cm); i tua pa (3514cm); pito i luga (14,616cm); Faavae (16,618Cm).

I totonu o autafa o le autafa, faailogaina le tulaga o le tusi ata i lalo o le CD. O le faʻasino pa ma se koluse vaega o le 44mm e tutusa ma le 14cm. Talu mai le pusa mo le tasi CD o loʻo i ai le mafiafia o le 11mm, ma mo lua-22, o le mamao i le va o puipui e tatau ona 1-2m sili ona lelei. O le faʻamaliti o loʻo avea ma mea e tatau ona faʻatinoina i le taimi e tasi, pipiʻi i pito. E mautinoa lava le atoatoa lelei sidemtry o goowoves. Curnnives (12mm) usuina le pa ina ia latou puipuia le fata e 6mm mai le pito i luma.

O auiliiliga o le lamepa fale e fesoʻotaʻi le faʻaaogaina o le gluue ma fao. O failauga i luga o le 10mm pito o le faavae ua vavaeeseina e se pale singuette ma se tulimanu tulimanu. O pito o le tapuni o loʻo tuʻufaʻatasia foi ma se parmiser badeette. I le ogatotonu o le tapuni, e manaʻomia le tosoina o se pu e faʻasaʻo ai le ato ato.

Filifilia Fovana

Mo le lesitala o le lamepa fale, e mafai ona e faʻaaogaina se lamolemole poʻo le ata vali, lanu pe leai se lanu pe leai se isi oona, e aofia ai le faʻataʻitaʻiga o le maamora. Ina ua uma lau filifiliga, ifo i le togitogi lelei o le tino, vali puipui, somevent, tampton ma lelei Tassels.

Lata Laump - Tu mo CD

Ia o le 'au fanafana lagolago sa tutusa lava le tele, o loʻo pipii ai le uʻamea ma se lipine lipine i le laulau, ma le magelia i ai 14cm. Fuafuaga ma se koluse vaega o le 44mm faigofie tipi le seevae naifi.

Lata Laump - Tu mo CD

Salu le pusa lagolago i autafa o le itu, gagau i luga ma pito. Ina ia saʻo lava le faʻaluaina i le va o alatoto, faʻaaoga le lua auala e lua i le 30 ma le 12mm (mo le lua ma le tasi pupuu).

Lata Laump - Tu mo CD

Faʻafesoʻotaʻi le laulau ma tua puipui ma le fesoasoani a Glue ma fao ma le ulu faalilolilo (2.516mper tele, mai le stanless star poʻo le pipili uʻamea poʻo le pipi). Ina ia toe faʻaleleia tulaga, faʻapipiʻi ni fasi lua i le va o itu, ona faʻamalo lea o se uta.

Lata Laump - Tu mo CD

Ae e te leʻi tuʻuina le tapuni i luga o le fao, faʻalelei ma tele fao. Mo se sili atu saʻo faʻapipiʻi o le faavae, faʻaigoa le lua tekonolosi fuafuaga 1010mma ma faʻaaoga e pei o taofi.

Lata Laump - Tu mo CD

Fuaina atoatoa, pamu i luga o le tulimanu o le 45 secmicral flatent fasi. I le auala lava e tasi, ae i le tulimanu o le 90 disconnect mafolafola luga luga mo le faavae. Slide Glue ma tuu i latou (laina) tapuni i le pito i lalo o puipui.

Lata Laump - Tu mo CD

O lenei o loʻo faʻamau le secair chatiette i le faʻavae, faʻalogo i soʻoga. E mafai ona e tuʻuina muamua ni ie e faʻafaigofie ai gaioiga nei.

Lata Laump - Tu mo CD

O le tulimanu o laina o loʻo faʻapipiʻi i le pito o le faʻavae ma ua auai i se tulimanu 45. O le pito i tua o loʻo tipi i itu uma e lua ma le pe toʻatasi.

Lata Laump - Tu mo CD

O le maeʻa o le faʻavae, malupuipuia le secair chatitte i luga o le faavaa, o le pu e tuliloaina i lona ogatotonu ma le lapoa o le 10mm e faʻapipiʻi ai le ata o le 10mm e faʻapipiʻi ai le ata.

Lata Laump - Tu mo CD

Ile faʻaiuga, togafiti uma le oloa ma aveese ma le faaeteete le pefu ma le faʻaeteete. Mafolafola pulumu lanutitu 20-25mm e faʻaaoga ai se lelei manogi. Vaai lelei ia te ia.

Lata Laump - Tu mo CD

Polani o le ufiufi o le suavai o le vai e taofia ai. I lau oe lava pule, o le tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe, auro samasama poʻo mumu-samasama vali. Susulu leo ​​leo ma se tampon.

Lata Laump - Tu mo CD

Atiina se vaega e ala i le sefeina o se pulumu i se malosi tiga o le tele o lanu e lua lanu: auro (moli) ma mumu-enaena O laina e tatau ona le tutusa ma tasi le itu.

Lata Laump - Tu mo CD

E mafai ona e faamamafaina le nofoaga, tusi ia i latou se pulumu manifinifi. Ma, faʻaaoga le tampto. Faauma le teuteuga o le faʻamaoni, lautele e ala i se pulumu vaivai i luga atoa.

Lata Laump - Tu mo CD

E tatau lava ona lava se avanoa i le va o le fasimoli filo o le carrier rod ma le pulufana. Lenei o le a maua ai le lamepa matagofie, faʻateleina le malamalama o le vao ma aveese le vevela puna mai le CD.

Faitau atili