O loʻu fale o loʻu fale

Anonim

Faʻafefea ona puipuia le atunuʻu fale mai le osofaʻiga mai fafo? "Vaivai" nofoaga i le fale. Fautuaga fautuaina o faʻailoga puipuiga o puipuiga, fautuaga mo le filifilia o le kamupani.

O loʻu fale o loʻu fale 14962_1

Sa mafai ona e maua ni tupe e faʻatau ai le tagata faʻatau. O lenei la lau galuega o le toʻafilemu lea o lou olaga ma saogalemu i mea ua puipuia.

O loʻu fale o loʻu fale

Taumafai e tui le fale, o le gaoi, pei o se tulafono, filifilia le sili ona "faigofie" ala. Matou te tosina maia lou mafaufau i le "vaivai" nofoaga o lou fale e faʻaaoga ai le manaʻoga faʻapitoa. Ua manino lava o le auala masani e ala i le fale tutotonu, lea e mafai ona faʻamaualalo mai ai le matasele poʻo le talepeina o le loka, o le sili ona lauiloa i le itu o le auala, . Auto Mansard Windows, Windows o le muamua fola i le itu o le auala e itiiti lauiloa tele o le lauiloa tele aua latou te foliga ai. Mafaufau, ma atonu o lo tatou ata o le a fesoasoani ia te oe e folau ma puipuia lou fale.

O le matua tuufaatasia o le filosofia filosofia-tusitala thrillert f.m.downsoevskily talitonuina o le mea tonu lava lea na ia faia. Ae ui i lea, o le alafaʻi alofa o Romanch Romanch Romav na faʻatino e fetuu ai ma atamai i lo le faʻaeteete ma le faʻaaloalo ia Anonovna. O le tusitala e le maua mai i latou ma le tusitala i le puipuiga o lena vaitaimi, lea na le mafai lava ona malamalama lelei i le alafau.

O loʻu fale o loʻu fale
Puipuiga Puipuiga - O se lomiga faaonapo nei o le masani ai le puipuia o le domakak ma aisea na tupu ai le fasioti tagata, ua matua faamatalaina e le vasega. Ae peitai, o loʻo i ai le faʻafitauli o le puipuia o le ola ma meatotino mai le Faʻaletonu o tagata solitulafono e ala i mata o se faʻapitoa, o le a tele o manatu e mafai ona tuʻuina atu e Ivanovna.

O le a faʻalogo le Anon Ivannovna, ma inu le taliga i le faitotoʻa ma taumate, o ai lava ia e ono tupu, o loʻo iai loʻu isu. O le faitotoʻa i le olomatua ua le tatalaina ma e leʻi faʻauʻuina i se filifili malu, ina ia le mafai ai e Rodiolone ona faigata ona tatala, i luga o le Rosavi. Avatu faʻaopoopo i nofoaga o faʻamalama, tapuni, suke, fiafiaga, filifili ma mata i Rusia, o le gaioiga o le puipuia ma le puipuia o maile tetele e faia ai ni malo faʻapitoa e faia E le o se mea e teʻi ai i le tatou matua o le faʻapotopotoga o le eletise o le eletise o Rottweeler ma le Black Terrier faaauau pea ona foia ma le manuia le alualu i luma. O le fale e tatau ona sili ona maufaatuatuaina ma puipuia mai i nofoaga uma e galue ai se tagata ma malolo. Peitaʻi, o lo matou faʻatamala o loo i ai i le toega o le sili ona lamatia ia tumau i ai.

O masini saogalemu ma puipuiga o falefaigaluega e masani ona faʻaaogaina i fale, aʻoga, ofisa, faleoloa, falemaʻi, e puipui ai tagata ma ni mea taufaʻamataʻu. Leoleoina o Leoleo, Puipuiga afi Fuafuaga ma Aufaigaluega Fautuaina le faʻapipiʻiina o ituaiga puipuiga, puipuia ma le iloa faʻavae o gaioiga. O le tikeri o otometi o le puipuia faiga, aemaise lava i le siosiomaga o le poto ma auala o fesoʻotaʻiga, o loʻo faʻateleina pea. Alualu i luma ile tulaga o le teisi o le aufaʻatoaga o masini eletise na faia le puipuiga ma le faʻailoaina o meafaigaluega faʻaaogaina i le faʻaaogaina, faʻafaigofie lana faʻapipiʻi ma le taotoga. Muamua o 70s, fale o le atuatuvale foliga mai i tagata gaoi-hacks, o tagata e tali atu i asini, ma masini agitative prictic ua avea ma sili ona taatele.

Ituaiga autu o faʻailoga-puipuia faiga faʻasaga i tagata gaoi-hackers

O loʻu fale o loʻu fale
Mataitu vitio i malologa (maitauina, feutagaiga, o le tatalaina o le loka) tele faiga e taitai atu ai i ituaiga eseese o mechanisms racess. Atonu o se telefoni, o se mea masani poʻo se faʻamalosi tino poʻo le leo leo poʻo le leo leo leo, mo se faʻataʻitaʻiga, moli poʻo le faʻataʻamilomilo moli. O isi masini e faigata tele, i le itu ese, e le mafai ona malamalama i le tagata solitulafono ma lafo atu se faʻailo poʻo se tautua a leoleo, pe i se galuega faʻapitoa o ona tagata faʻatau.

E mafai ona puipuia e faiga le saogalemu puipuia i le hacking i le hacking o le filifilia o tagata solitulafono i le tele o auala. O faiga e faʻatonutonu ai le avanoa i totonu o le avanoa o loʻo fuafuaina e faʻagaioi ai le gaioiga o se mea i totonu o se nofoaga puipuia. O Sonar faiga faavae o lenei ituaiga e aofia masini na fausia i luga o mataupu faavae o le puleaina o ituaiga eseese o eseese ituaiga o saua.

O le ituaiga o ituaiga e mafai ona lafoina se faaputuga o isumu e le mafai mai le feʻaveaʻi i le tagata e faataapeina. O nei filifili e lua o elemene e masani ona tuʻuina pe i le faitotoʻa, poʻo le itu o le auala, o loʻo i ai le malo e le faʻatagaina e ono taumafai i le potu. Afai o le Beam e faʻalavelaveina e ala i le sopoia o le puipuia o le nofoaga puipuia e le tagata intruder, o le pupouleric maua tagata liliu foaʻi e aumaia se faʻalavelave.

O loʻu fale o loʻu fale
O le Glass Bread Sensor (tali atu i le leo o le gagau tioata) Faʻatulagaina masini na fausia i luga o le mea moni o loʻo faʻavaeina mea uma na puipuia (vevela, e iai se tulaga, e iai le tulaga o tagata ma meaola. O le maualuga o lenei le mautonu suia lemu, tusa lava pe e pau le potu i totonu o le potu. O le faʻalavelave e tupu pe a fai o le tulaga o le masani ai o le masani o le faʻatonutonuina o mea e leʻi fuafuaina "oso". I se isi faaupuga, afai e aofia ai le solia o puipuiga o le tagata ulufale.

Ultrasound masini ua fuafuaina e tali atu i suiga i le taimi o galu o le leo galu. Na fausia ai galu i le ultrasound, o le taimi e sili atu ai nai lo avanoa o le iloa o le taliga o le tagata ma o loʻo atagia mai i mea na tutupu i le nofoaga puipuia. O le tele o taimi o le atagia o galu o le atagia mai pe a latou tamoe i luga o se mea agai i luga (i le tulaga o le mataupu-faasinomaga) liliu i luga. O le Microwave masini e gaosia ai le maualuga-masani eletise eletise e galue ai foi.

O loʻu fale o loʻu fale
O le Rountar Darnor (tali atu i soo se gaioiga) E i ai isi ituaiga o puipuiga malu, faasinomaga e foia ai ni galuega patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai pisinisi ma tagata e popole i le puipuia o a latou fanua o a latou falefaigaluega ma faʻatupega mai tagata asiasi e le maua le avanoa i faʻalapotopotoga puipuia. O lenei tulaga e faʻaogaina ai le faʻatapulaʻaina o faiga faʻavae e faʻavae i le faʻailoaina o leo leo ma ituaiga o pama laina. O nisi taimi, ina ia mafai ai ona tuʻuina atu le avanoa i le potu, pe, i se isi itu, e taofia ai le faʻalauaʻitele o nofoaga na tapunia ai, e manaʻomia ona 'ave faʻapitoa ni komipiuta. Faʻalapotopotoga faʻapitoa ua mamanuina e aofia ai le faʻa-eletise eletise pe a pasi atu i le faitotoʻa. E i ai masini e ono mafai ai e le fale ma e latalata atu i le teritori i le po ma mea pueata, faʻapea foʻi ma meafaigaluega faʻamama o le fale ma le teritori uma.

O loʻu fale o loʻu fale
O le asu o le asu ensor (faailo le asu o le potu) o lea, faaauupegaina ma le poto talafeagai, ua e filifili e faia lau saogalemu-faailo o lau komepiuta. O le mea lea o le mea sili ona taua e amata. Naʻo le tele o tautua mo Moscow mo le faʻapipiʻiina ma le tausiga o sea meafaigaluega ua sauni e ofoina atu sili atu nai lo 120 mumu ma laiti kamupani! I le taimi lava lea, o le tele o fuafuaga fuafuaina e aofia ai le tele o tausaga.

O le a le mea e ese ai mai le tasi mai le isi mai le kamupani o loʻo ofoina atu mea faigaluega saogalemu? Tele o latou faʻapitoa i le faʻatau atu, faʻapipiʻi ma le tausiga o masini o se ituaiga ituaiga. Ma, o nisi o loʻo suʻesuʻeina ma le puʻeina o le puipuiga o televise ma faiga fesoʻotaiga. Ma o le a faia oe o se vitio mataitu o le ulufale atu, kamuta, mataitu, quadiatons, vocatians o le tele-itula gaioiga, visa ma tagata filifilia. O isi e sapalaiina, ua tetele, seti ma tautua i le faiga o le saogalemu ma le afi o le afi, saoina ai fesoʻotaʻiga, ma pla cale o fesoʻotaʻiga mo le tele o faʻamoemoe. O le lona tolu faʻatau atu ma faʻatuina Amerika saogalemu faiga mo fale mautotogi mo fale o fale ma fale, e momoli mai ai se alarm i le vaipuna o le 24 itula i le aso. O, e faʻafefea ona avea oe ma oe i le puipuiga o Lusia i Rusia, e mafai lava ona faʻamasino le faʻasologa o mea faʻapitoa, e lua e oʻo i le Moscow 97 " ma Aperila o lenei tausaga. Sa i ai le aofia ai o kamupani tatau le mautinoa mautinoa.

O loʻu fale o loʻu fale
O le siren armming ala mataala o loʻo naunau e faʻatau atu oloa, ae le o le mea uma faʻatau oloa o le mea tonu o le mea e te manaʻomia. Aua neʻi e manatu i lou iloa, faʻatuatuaina le faʻapitoa! Ua leva ona ou faia se faaiuga mai i lesona o le F.m.dyoevsky ma o loʻo nofouta i togafiti uma o loʻo taumafai e faʻavalea le leoleo. Ole mea lea na faʻatonutonu ai lau auauna faʻamaualaloina e alu e fai ai ni fautuaga i se tasi o Kamupani. Tagata tomai i luga o le faʻatau atu ma faʻapipiʻi o le saogalemu ma le failaina meafaigaluega B.L. Sheerman agalelei faʻasoaina nisi mea lilo.

"Afai o loʻo ofoina atu oe o se lelei saogalemu ma le faʻailoga o le fale mo le $ 200, ia mautinoa o loʻo e taumafai e faʻalautele oe e faʻalautele oe, e leai e leai se tuga tafafao. E fuafua lava i le tele o faʻamoemoe ma le faʻamoemoe o le konekarate, e manaʻomia le faiga o le tagata faʻatau Fafo toafa. Faasilasilaga i le taimi e tasi: O se tasi o le sili ona faigata ma taugata galuega e filifili ai ma le eseese tikeri o le showop tau tele le taugofie.

O loʻu fale o loʻu fale
O le telefoni masini o le vitio intercom (feutagaiga unts + camcorder ma ir moli) i nisi tulaga e mafai ona faʻapipiʻiina se uaealesi. Peitai, e leai se mea lilo o se poto masani e mafai ona fai ai faʻalavelave, lea mo sina taimi pe o le a faʻaleaogaina atoatoa. Sei matele ai le pule o le uaealeti e tatau ona suia ai le tino. O le tau o se lelei uaealesi gaosi o le a le $ 100, o le tele o latou, faʻapea foi ma le ituaiga o le faʻatonutonuina o le vaega, ua talafeagai ai i le faʻapipiʻiina o le state. E masani lava ona foia ni galuega ma le tele o galuega, o le faʻatuina uma o le fatu e tali atu ai i le pipiʻi o se tagata le faʻatagaina ma le afi o le afi.

E ui lava e mafai e le tagata lava ona onamea faiga e lafo ai se faʻailoga i le ogatotonu o le saogalemu o le saogalemu poʻo isi tautua saogalemu, o loʻo lelei pea mo le saogalemu o le palau. O nei faiga e sili atu le faalagolago i lo le uaeatoga. O le tau o se tasi e maua mai le $ 20 ma maualuga. Microprocector ma komepiuta meafaigaluega ma faigata otometi o loʻo faʻaaogaina. Afai e te faʻamasinoina le tau maualalo o le system, faʻatuatuaina e puipuia ai le tolu-potu lona tolu-potu potu-potu, ona pe a ma le $ 1000. E ui lava ou te faia, e fuafua lava i mea taʻitasi o le mea puipuia. "

Tele o le saogalemu faiga e polyftucnaltal. I se isi faaupuga, e faʻatatau i le faʻatulagaina, e mafai ona faapipiiina i se fale tumaoti ma i le ofisa, faʻatau, faʻasoa poʻo le lautele faʻalapotopotoga. I le International Market ma i le matou atunuʻu o loʻo iai le manaʻoga mo le saogalemu o le System, Sinarlar, Agllar, Adestar, ADECO (Jonda)

O loʻu fale o loʻu fale
O le faʻailoga o le faʻailoga o le 20 tausaga i le International ma Rusia O maketi ma le manuia o loʻo faʻaaogaina o ana oloa i le Kanata Kamupani Paradox. O se tasi o faiga saogalemu sili ona lauiloa o lenei kamupani, o le faafoega vaega o Esprit-malena lona configurations o optimally talafeagai mo le potu, maota ma le tele o mea faitino i le taimi e tasi (fale tumaoti, ofisa, o fale). O lenei faiga o ituaiga uaea ua faatuatuaina, ergonomic, ua faailogaese ai i mamanu o aso nei ma e toetoe lava invulnerable ia i latou oe le loto taumafai e taofia lana galuega. O taunuʻuga o le faʻatulagaina o loʻo faʻaalia ai ia faʻailoga. O le Paradom faaupu Infrared Sensor, lea e faapipiiina i luga o le taualuga, ua a 1215 mita mauaina sone i se maualuga o le 5 mita. ua fesootai detectors Faaaliga tomai faapitoa i le vaega taualuga ESPRIT, lea ua tuufaatasia ai le aafiaga o sensors lua - infrared ma Pou. aumaia ai le faaaliga o se faamaoniga atoatoa ua mafua ai le atuatuvale e ala i se gaoioiga moni i le sone faafoega a le detector. A sensor Paradoor tulaga ese, ua fuafuaina ina ia faamalama puipuia, o faitotoa, showcases, ata vali ma isi mea faitino mafolafola, ua faatuina ai le mafai puipuiga voluminous mo so o se mafuaaga. o le ae matauina Paradoor le gaoioiga o se mea faitino ma se tele lima i se mamao e oo atu i 3.3m mai le sensor ma agai i le tagata i se mea mamao e oo atu i 6.6m. Ma le mea mulimuli, o le akosusc grall medsor glasstsrek switchs ma le esprit taofi vaega. O lona gaioiga e faʻavae i luga o le microproctorcorcorcory gaosi o le leo o le faʻamalama matala. O le Paradox na tupu foi i se ituaiga fou o se lagona mo le saogalemu o safasi ma uʻamea - saogalemu-puipuia, e mafai foi ona aofia ai le eli taofiga o le tagata. E naʻo naʻo matou e faʻaopopoina e iai tagata le talafeagai, e aofia ai ma tamaiti, e mafai foi ona faʻatautaia le faʻamalosiʻau puipuia o le ENPRec.

O loʻu fale o loʻu fale
O mea pueata o loʻo mataʻituina (faʻatonutonu le tulaga i le fale ma le itulagi lata ane) O le fatu o le puipuiga o le puipuiga o le faʻatonutonuina, chulana, ma isi mea. sensors puipuiga taotoga e masani lava ona faapipiiina tonu i le tulimanu o le potu po o, pe afai e leai se avanoa, latalata atu i le tulimanu. O le 'inoʻino e faʻaulu mai le vaʻa i luga o le puipui pe i le va o le faʻamalama faʻavaʻa, pe i le va o glazes ma tauaso. I tulaga, ua faapipii atu i luga i le puipui. sensors Acoustic le tali i le motusia o le tioata o loo faatulaga i le taimi lea o le "vaaia" sensor o vaaia. O le sensor le puipuia o le saogalemu ma le uamea faitotoa ua faapipii mai totonu tuusao i luga o le mea faitino.

E tatau ona totogi faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o le suctons o le suctons o le afi. O le sili ona lelei nofoaga o sea igoa o le ogatotonu o le ogatotonu. Taliaina faʻapipiʻi i luga o le taualuga e le latalata i le 10 cm mai le puipui, faʻapea foi ma le puipui i le itiiti ifo o le 10 cm mai le maualuga o le 15 cm mai le isi puipui. O nei manaʻoga e faʻamatala e le mea moni o le asu e taʻu ai le a faʻaputuputu e le au afi i nisi nofoaga o fale.

O fea e faʻapipiʻi ai le afi afi i le malosi? Mo le saogalemu atoatoa, e tatau ona i ai i potu uma, paie, fatulei, i le potu i lalo, i totonu o le ie ma agaifanua. O le mea e manaʻomia mo le tasi-tala fale nofomau o le i ai o se lagona i potu potu taʻitasi ma i le potu malolo. O le faʻavaeina o galuega faʻapea e tatau lava ona i lalo o le faʻavae ma i le fale faʻa-faletuga o le fale. (O le pito i luga o le acoustic Sensor e oʻo i le 9m fuafua i luga o meaafale, kapeta, ma isi mea) o virdid tagata, o le sensor spected mai le isi potu ma le 8m mai le isi tama.

O tagata na ona o se fale lelei o se fale ma le tofi, o le mea moni, e le o le le manatu, e pei o le mea o le o le saogalemu ma le puipuiga o tagata. Afai o le faiga saogalemu o loʻo faʻamauina pe a maeʻa le tagata tusiata ma totonu o tagata faʻapitoa faʻapitoa le fale, faʻafitauli faʻapitoa e mafai ona tulaʻi. O le fofo tali o galuega o loʻo iai ma le puipuiga o nofoaga ma meatotino o loʻo manaʻomia nisi taimi e manaʻomia ai se fetuutuunai i le va o le tagata mamanuina ma se faʻapitoa i faiga saogalemu. O le mataupu pe a talafeagai ai le faia o mea e lua i le taimi lava.

O le poto masani ma taugata o tagata totogi o loʻo faʻavae ai le kamupani "osofaʻiga o le Kamupani i Rulitisis", o loʻo i Rusia o le Aai Kamupani. O se tasi o faʻataʻitaʻiga tele, o loʻo iai le vevela o le tioata, 8inframed stoners, 20 dropw faʻafesoʻotaʻi le maa (canchale o gaioiga) Lagolago ma faapipiiina o le a tau le pule o le $ 6,30000. Ae peitai, aua neʻi e manatu o se mea masani lea filifili: Faʻaaoga tala faʻapitoa o lou fale poʻo le ofisa o le ofisa mafai ona taugata. Aplex-200 ma le "utupoto uma", faʻavaeina i nofoaafi i le maota o se tasi o se tasi o le tele ascow banks, e maua naʻo le tele o tagata faʻatau.

O tagata tekonolosi vitio mataituina tekinolosi o loʻo sapalaiina le tele o taimi ma le selau o faʻataʻitaʻiga eseese i le maketi Rusia ma faʻatekinisi faʻapitoa. O oloa a le au palu o loʻo manaʻomia le lelei i lenei fesoʻotaʻiga, poʻo le tasi, o se tasi o lona vaevaeina - fesootaiga ma le saogalemu i le Inc. ... na ulufale mai ai le Kamupani Amerika i le gaosiga Faatuatuaina ma le talitonuina o nofoaga vitio. O Filipaina / Burle o loʻo faʻapipiʻiina masini e puipuia ai faatagata o le Saolotoga i Amerika ma le tele o laʻau, i malaenuu, faletalimalo, falemataaga, ofisa ma falemataaga tumaoti.

O le faʻapitoa o le atinaʻeina o Filisitia / Burle o le lata mai o taʻavale o le DEMS Swivel potu.

Faʻapipiʻi le taua tele i le faʻagaioiga o mea e fai ai mea faigaluega ma fafo o le potu, o tagata mamanuina o Filisitia ua fausia atoa o le fatufatu avanoa lea e tuu ai. O nei tulimanu, puipui o le puipui, taualuga, o le sili atu, ma le ponaivi ma le maualuga o le potu e puipuia ma le tumau o le tau.

O lea, o lou ulu ua liliʻoina mai le tele o faʻamatalaga ma faʻapitoa faʻapitoa. O le a se mea e mafai ona e faia, talanoa ai e uiga i le puipuiga o le ola ma meatotino, ma e faanoanoa! O lenei o le a e faia mea uma lelei, i le taimi taimi ma aunoa ma le le fiafia. Ou te mautinoa o loʻo i totonu o lou fale, o le aso nei o le romac o le a le tatau ona faʻaaogaina, o lenei meafaigaluega o le a pepelo, i lalo o le nofoa i Janner.

Tatou fautuaga

Valaau ni nai kamupani:

  • Fesili mo le maua o se laisene;
  • Saili pe fia tausaga o le tagata mausali o se tagata faʻatau ma le saogalemu vaega faʻapipiʻi;
  • E i ai se fesoʻotaʻiga ma le faʻatonutonuina o le tumaʻoti o le saogalemu saogalemu o Moscow;
  • O masini e faʻatutuina ai (o le tusi pasi o le lelei o nei masini ma le tulaga i lisi o le Matagaluega o loʻo fautuaina ai i le faʻapipiʻi).
Lafo le fuafuaga o le fuafuaga a lou potu ma fai atu i le aofaʻi o tupe faʻatulagaina, faitau ai manatu o tagata ma, pe a e laki, vaʻai le mea faitino i totonu.

Faitau atili