Fasioti pusa

Anonim

O le talaʻaga o le tusa ma le tekonolosi o le galulue ma se mosaiki i le faʻataʻitaʻiga o le faletaele e faʻauma i se tagata masani.

Fasioti pusa 15015_1

Fasioti pusa
Faletaele e toe faaleleia
Fasioti pusa
Faletaele pe a toe faaleleia
Fasioti pusa
Manino le faʻamamaina ma tapuni puipui o le puipui
Fasioti pusa
Faatasi ai ma le fesoasoani o le fuaina o mea faigaluega, maka le lauʻeleʻele i luga o le tulaga ma soʻotaga o le au
Fasioti pusa
I luga o le mea faigaluega o le puipui, faʻaaoga le pupula ma se spatula
Fasioti pusa
Taulaʻi atu i le faʻailoga, keʻe le king module i le puipui ma fetaomi malosi, ona taia lea o le tusi lesona teisi
Fasioti pusa
Afai e tatau, aveese le tootoo fasi fasi faʻataʻamilomilo i luga o laina faʻailoga. O ni nila faʻapitoa na tipiina i latou i luga o le junction of fuʻa
Fasioti pusa
Ina ua uma ona le fiafia le kulu, susu le laupepa pepa ma le vai ma aveese mai latou mai luga o le mea itiiti
Fasioti pusa
Faʻateleina le'faʻaoti o le tuʻufaʻatasiga ma olo i le vaalele atoa o le puipui, faʻatumuina o avanoa i le va o mea laiti. Aveese ma se ie susu poʻo se pito i luga o le sping

Fusi ma le malamalama i le potu malolo taaloga o le Soviet House? O le a le mea lea, pe a fai o se matagaluega-luga o le maualuga-maualuga astac. Ma taʻua o lenei vaitaʻele, vaitane, e teuteuina i luga o le a Mose ...

Fasioti pusa

E faigata ona iloa poʻo ai na muamua tuʻuina atu le taʻaloga o le malamalama pea ma foliga o vaega mumū na mafua ai le natura, ma faaeega paia i mea lelei. Ua maeʻa anamua ma tagata Aikupito ma Aikupito na faʻamaonia lenei mea. Faʻalua o le Helnism (331-323 G. PH.D.) Sa amata e Eleni le amataga o le faʻaaogaina o tioata i Mose. O le tomai o le Mose o le maualuga lea o le heyiry heyi na oʻo i le taimi o le malo o le malo o le malo o le malo i le IV-xiv seneturi. Mo i matou taʻitoʻatasi, o loʻo teuteuina pea tioata, ma taua fale mea. O le taimi o le taimi nei o le toe foi mai o le fiafia i totonu o mosaic e pei o se elemene o le au faioloa.

O le fausiaina o tagata Roma ma E taugata tele le tusiata i luga o le tele o faaupuga lima e ala i le eseese o laina, o le manaoga mo Mose ua teu. Alamanuia 0 tekinolosi tekonolosi momoa na fausia toetoe a le afa seneturi o le seneturi talu ai. O mataupu faʻavae o lenei tekonolosi, o le ata o le ata ma fesiʻitaiga o le ata i luga o le tele o tulaga o le tasi mo tagata gaosi uma. I aso nei, Stett-Flowtt fasi ipu tioata o laupepa lapopoa ma le eseese o lanu - i Europa ma le US ua gaosia e le auala a le Aai. O le iʻuga, alamanuia momoa o se teuteuga ma pe faʻapefea ona avanoa ni mea i soʻo se tagata ma le averesi.

O le aotelega o alamanuia motatics e faʻatapulaʻaina naʻo le vaʻalele o lou mafaufau. Teugatupe ma Tagata Faitele ma Lotoifale, puipui, fola ma taualuga, taualuga, sipela, vaituloto, fola, sitepu, fola, fola ma le tele o mea, o potu i lalo, fola ma le tele o itu, i lalo o le eleele. o talafatu o ata tifaga, i upu, soʻo se mea e i ai se avanoa e toe faʻafouina ai le taʻaloga o le malamalama ma le lanu o masani masani ma masani foliga o aitema. O le sifi pupula o loʻo atagia mai i le tele o fasi tioata, faʻaali mai ai le faʻalogo, faʻatupu se lagona, fausiaina se faʻapitoa faʻapitoa i mea faitino.

O a ni mea, mata o le a ma le mea e maua ai e Mose faasilasilaina? E pei o le afe tausaga talu ai, mai se fefiloi o silicoon (vaitafe oneone), o le laufanua laufanua, palu ma minera gira ua liusuavai i le vevela o le 1200c ma sasaina i le vevela o le 1200c ma sasa i le vevela O aso VNashi mo nei faʻamoemoe o loʻo faʻaaogaina i luga o le eletise eletise poʻo le otometi. Se vaega o le mea faʻatau e tusa ai ma le ata o loʻo faia le faʻaaogaina o galuega tusi lesona o le 2020, 2525, 5050 MM, ae e mafai ona faatafafa O lo latou mafiafia eseese mai le4 i le 15.5mm, fuafua i le tele. O le palette o Alamanuia mosaic ei ai le averesi o le 60 seti ma ata. O tulaga gaosiga e faʻatagaina ona faʻatagaina ai le teteʻe o le mea sese o le le sili atu nai lo le 1% ma le tina o le sili atu nai lo le 2%.

Flirt ma le malamalama, o se ie enchetrent i ata faʻatalanoaina, tusiata ma tagata mamanu o ituaiga eseese e faʻaauau pea i le fanua o le tioata, mai lea o le mea e faia ai le areto. E ala i le filifilia o le tulimanu o le malamalama aafiaga (suia i le fanua o le tioata), tuʻufaʻatasiga o lanu, ata o loʻo faia, malamalama o moli mea ua ausia. E le o le auala mulimuli i le vaʻai vaʻaia manatu o le Mose e faia i le pito o le mea a le auvai luga.

Taulai atu i le Mass Tagata Faʻatau, o kamupani ofoina atu se numera tele o le maeʻa o le maeʻa, arsistic ma teuteu le tagata faʻatau e leai se totogi e filifili ai. E mafai ona fai tapolo, manulele, manulele, vaega leaga, marina ma laufanua, gaioiga faifaatoaga Europa ma mea teuteu. O mea uma na maeʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, ua talafeagai lelei mo le mamanu o friezes, mo le teuteuina o vaitaʻele, eleele o loʻo taofia o fale, ma e fiafia i ai le sili ona taugofie.

O le atoa fausaga e vaevaeina i luga o se komepiuta i le laulu modules ma le tele o 316316m, o loʻo faitauina i le ata ma ua faʻapipiʻi i luga o le ata.

Faapipiiina o modules mo le tasi ma le vaega o le tasi o oloa o se seti o le mea e faʻapipiʻiina e le pito i luma o le kraft pepa. Latou te o mai mai le laau na faʻapipiʻi i pusa pepa. Sapalai na faʻatagaina e ala i le faʻatonuga e aofia ai le saʻo o le aofaʻi o le mea faʻapitoa mo le ogatasi o puipui (pe a manaʻomia), o se mea matutu o le lanu, o le pamu o loʻo puʻeina i luga o le laʻau ma mea taua. Mo galuega masani, o mea fesoʻotaʻi e tatau ona faʻatauvaʻa. O le mea sili lea e tatau ona faʻatau atu i latou faʻatasi ma le mosaic mai le tasi kamupani.

"Bulgaria" ma le lili a Pepetaneti.

Sparala ma v--nifo nifo;

pagota;

tulaga;

Tusi Lesona Popo Faasao;

Faʻapipiʻiina le faʻavae ma faʻafefe.

O le a matou taʻuina e uiga i le tekonolosi o le faigaluega ma Optoocolor Mostino i le faʻataʻitaʻiga o le faletaele.

O le Uluai laasaga o le tapenaina o le laualuga. O le failauga "Bulgarian" ma le Pepela Andtal Little, o se masini masini poʻo se masini lima mai ia aveʻesea e le pepa puipui tuai, kulula, gaʻo. Taʻe ma chips tuʻu le oneone ma ogatasi. Uae faapitoa i le galueaina o galuega e tatau ona totogi i nofoaga susu. E manaʻomia le faʻavaeina o le mafuaʻaga ma le tineia, pe a maeʻa le aveeseina o le laʻasaga o loʻo tuʻuina atu i se vaega o loʻo faʻamamafa i luga o le unaʻi ma le faʻamalosia o le pamuta.

O le isi laasaga o le uuina o luga, lea e vaeluaina i itu laiti e tusa ma le polokalame. E masani ona talanoa i latou. Se nisi o le faatufugaga o Module ma se vaega o le ata a Mose. Pe a faʻaoʻo ia Melange o faʻamatalaga, o le numera e le manaʻomia. O le maka e faia ma se penitala e faʻaaoga ai se roulette, o le umukuka ma se umi nofoaafi.

O le faʻaputuputu o le faʻapipiʻi o le hidroflex ma le tetea e tusa ai ma le faʻatonuga (faʻafeiloaʻiga, o se eletise eletise ma se anzzle) ma le palasitika luga o le palasitika ma le palasitika. O le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi e tatau ona ufiufi na o le laualuga e mafai ona vavaeeseina i totonu o le 10-15 minute. A uma, amata loa ona ou. A o leʻi amataina le paʻu, o le Mostala moduc module o le fasi pepa ma se spatula e faʻapopoleina ai ma le kulimi ma faʻaaoga i luga e tusa ma la latou numera. Mo le toniga o le a oʻo mai ma e fetaui lelei, o le mea e faʻaaoga i le laualuga ua faʻaaogaina e se tusi faʻamau o Press. O avanoa i le va o le modules e tutusa ma le ataata. O loʻo faia le faʻauiga o modules i luga o laina faʻailoga. Faʻapitoa mataupu (Nagals, i luga o le faʻatasi ma le fola ma le taʻele) e i ai le manaʻomia o ni mea e iloa ai. O lenei taotoga o loʻo faʻatautaia e faʻaaoga ai ni tino faʻapitoa.

O le faʻagasologa o le lelei o le kelu e masani ona tumau mai le 20 do40min (faʻalagolago i le mea ma luga o le mea o loʻo susu i le shongige. O loʻo aveʻeseina e le Spiplus Glue e se susu susu.

I le maeʻa ai o le apoapoaʻiga o le faʻaputuputu o le tuʻufaʻatasiga (pe a uma le 2-3 itula), o le solosolo o avanoa i le va o le smort e tupu. E faia e se lautele o paʻu spatitula o le muamua-faʻaitiitia ma le suavai susu le arrdal soʻoga o le manaʻo lanu. E tatau ona faʻatumuina atoa fuaiupu i le tuʻufaʻatasia atoa ma leai ni tagata e le mafai ona iai. Ua aveʻeseina e le tele o mea i le galuega, ma o le aso ua fufulu ese mai luga. O le faʻaaogaina o le acid mo nei faʻamoemoe e le taliaina. O le tapenaina o le faʻamamaina o le moskaic ma le faʻaaogaina o le vevela vai ma coustic comsosications e mafai e fitu aso mai le iʻuga o le faʻapipiʻi. O vai, vaitoma, tane e lua faʻailoga i totonu o Mose sefulu aso talu ona uma ona ave avega.

Afai o loʻo avanoa le fiafiaga o le Churc Servie o loʻo avanoa lava ia te oe, taumafai e tuu le mosaic i le faletaele poʻo le umukuka puipui. A faʻapea o lau umukuka ma le faletaele e laititi le kameni o le kapeniva, faʻatuatuaina le polofesa. Peitaʻi, o ai na te silafia le faʻapea o le tele faigata ma agavaʻa o le a taʻitaʻia oe.

Parameps o Alamanuia mosaic

Faatulagaga, mm. 2020. 2525. 5050. 50105.
Suptt le mafiafia, mm fa 4,2 lima 5.5
Faapipiiina module tele, mm 316316. 316316. 316316. 316316.
Kilia i le va o mea laiti, mm tasi 1,3 3. 4.5
Mass, KG / M2 7. 7.25. 10.40 11.88.
Motaka vaega afifiina i totonu o le pusa, m2 fa fa 2.98 2.02.
Mospac adacticpack i pallet, M2 180. 180. 80,46. 109.08

E tusa ai ma le faʻale-fatuga malosi i Farani n.f. P61-341 ma le American Standard Asesi A137.1-1888 Sinamtam Armarial o loʻo tupu i uiga nei:

Tetee i le tuueseeseina o le kg / cm2 4.5 ma maualuga
Masini tetee Faasino atu le50.
Tetee i le leaga o le vevela Tetee frostsant
Vailaau Tumau (chrlordides) Fale o Manu
Tetee atu i Amio Tetee, vagana ai le flurside conpounds
Fiafiaga Fale o Manu
E leai se alofa Fale o Manu
Tafe atu tetee O le faʻaalia i le ultraviolet rays e le faʻavaeina i
I fafo Rifenlenny

O faatonu e talisapaia i le kamupani "stroykolampskt" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili