Afe o taimane i le tasi rim

Anonim

lio vavaeina Diamond: tulafono Filifiliga, ituaiga o liʻo, fautuaina tipiina modes, le lelei liʻo turbo.

Afe o taimane i le tasi rim 15041_1

Afe o taimane i le tasi rim
Tipi pito o taimane tipiina lio o ituaiga eseese
Afe o taimane i le tasi rim
mama suiga mo le faapipiiina o le lio o le faaumatiaga o loo faaaogaina pe afai o le lapoa o le amata totoina e tele atu nai lo le lautele o le fuata taavale
Afe o taimane i le tasi rim
O le tipiina o sala i luga, lua tipiina lapisi ua faʻapipiʻiina i luga o le "Bulgarian" shaft e ala i le lima, e maua ai se taimi faifai pea i le va o latou
Afe o taimane i le tasi rim
Faaopopo fofo mo "bulgaria"

(Schoop mo le efuefu pe leai foi) e mafai ai ona faʻaaogaina se lio le tipi ma se lapoa o le 254mm

Afe o taimane i le tasi rim
faʻavevela matuai o se liʻo ma molimau faaumatiaga e sili atu i le tuuina atu faatusatusa i le taua FAUTUAINA
Afe o taimane i le tasi rim
Afai o le laualuga o le pito o le lio o le lio ua malie, o le a faʻateleina ai le malosi o le malosi ma le tipiina o le liʻo ("faʻatonutonu"). Ia faia lenei mea, fai ni tipi i luga o se fasi lapisi oneone maa
Afe o taimane i le tasi rim
I le faʻagasologa o le tipiina ma se taimane lio i luga o le masini tipi, o le lio e faʻamalosia ma vai
Afe o taimane i le tasi rim
Tipi uili i le foliga o se ipu mo curvililiar tipi
Afe o taimane i le tasi rim
Galue ma taimane tipiina lio i lalo o le tiʻetiʻe i le laualuga e le fautuaina
Afe o taimane i le tasi rim
O le sasa radial ma masini o le lio faaumatiaga ua matua pulea i le taimi o lona gaosiga ma le tatau ona sili atu 0,1 mm
Afe o taimane i le tasi rim
I le itu faʻafeagai o le sapalaiina ma le liliuina o le tipiina lio o le gaosiga

Maualuga le maualuga, ae o le efuefu e le aoga. Faatasi ai ma le le mautonu o nei vaega, o le faafeagai o le

Afe o taimane i le tasi rim
Pu faataamilo i le tulaga o le "turbo lio" faʻateleina le leo o le leo faʻatasi ma le tipiina

O nisi taimi e iai le manaʻoga e tipi ese ai se fasi o le asbestos-sima, o piliki, cunnite, o le maaleale o le sima. Ma tipi ese tonu lava, a o tumau le tumau i se tele. E mafai lava ona foia se faʻafitauli i le fesoasoani a le taimane tipiina o le lio, faʻapipiʻi i luga o se masini tipi poʻo se masini tipi o le bulgarin.

O taimaoti o se ituaiga o le agiga o kapopo ma mea sili ona faigata i le lalolagi, ae a o le vevela i luga ole 800s, o le a le mautonu i le agaga vaivai. E ala ia latou lio taimane, e toetoe lava o soo se mea e mafai ona tipi, ao pea e talafeagai ona faatapulaaina matua le vevela o le lio. E mo le mafuaʻaga lea e le faʻaogaina ai se taimane tig ¯ a mo le tipiina o metal, te fiafia i le rosabive lio.

Taimane e apalai i le tagata stael mataupu o le lio i auala eseese. E sili ona taatele o le tasi lea o le faitau afe o faapitoa (palasitika pe faalenatura) taʻega tioata i tele from0.2 to0.8 mm ua fefiloi ma fasimea laiti lava o le uʻamea. I le gaosia o se liʻo taimane, mo se faataitaiga, o le ituaiga o le "pale" i le tuaoi o a tisiki uamea manifinifi ma se pu i le ogatotonu o lenei paluga, se mama o diameterd, maualuga ma le mafiafia, ma ua faamalosia. I le gaosiga o se taimane tipiina le lio ma se pito i totonu o le pito i totonu, o le mama e tasi e ootia i le ogatotonu o le fale. O le na mulimuli ane o le tuuaia o uʻamea tuʻutuʻuga e mafua mai i le faʻavaeina o se fusiua le faʻavae, e taaalo o le matafaioi o le rim mo le sauniaina o le sauniaina o taimane. O le Cutting Little ma le Diamondc Layer i le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina e le ogatotonu o le paluga o le pu i luga o le taʻavale o le masini tipi, "Bulgarsian".

Faavae Tulafono mo le filifilia o se taimane tipi

O le lautele o le lio MF e sili atu le ave o le maualuga mo le mana o le "Bulgarian" faaaoga, ae le sili atu nai lo 254mm, a lē o le a faigata i le galuega ona o se torque tele, aemaise lava pe a amata le pepa faaletulafono.

O le sili ona maualuga-tulaga e pei o chips o le a maua ai se lio o le "pale" faaulufale mai i luga o se mea tipi pe a faaaogaina le malu.

Mo le tipiina o mea faalenatura (maamora, maamora, gabbro, quartzite) lio i se pito o le oloia, e sili e filifili grooves vaapiapi i le va o vaega e le aofia ai se maʻai, leo lē lelei, ma o le a faaumatiaga o sima, e talafeagai grooves lautele e faateleina gaosiga.

A e mafai ona sili atu le lapoa o le uili tipi o le lio o le paʻu o le Bulgar, ona faʻaaoga le mama o Bulgal, e mafai ona faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Kamupani "Sping Mataala i le mea e le faalavelave i le maufaavaega maopoopo o le lio.

O le tele o taimane tipiina lio o loʻo faʻaaogaina mo le tipiina e aunoa ma le faʻamamaina poʻo le faʻamalosia o le malulu ma le vai. O le fusi o se liʻo o se lio ua filifilia e tusa ai ma le faʻatulagaina o le faʻaeteete, ona e le tatau ona toe faʻataua le taimane, ae e oʻo foi i le vevela tele ma se maualuga masini.

Diamond tipiina liʻo ni liʻo na sapalaiina le tele o ni fale o le Terzen i le Marsian Market, mo Belian Diarand-Coask Diskyers, Uksinan Sparkin, foi e pei firms totonu o le atunuu nisi o le Moscow "Splitstone" ma latalata Moscow Tomal. E mataʻina e le tatau ona gaosi oloa le kamupani faailoa i luga o le faailoga. Na o tagata gaosi o tulimanu o le minelatila o loʻo mimiti, tipi masini ma tipi masini ofo tipiina lio ia i latou i lalo o la latou ituaiga. Ae i soʻo se tulaga, i le fale o le lio poʻo luga o lana liʻo, o le mea e tatau ona faʻaalia, mo le tipiina o le lio ua mamanuina, poʻo le lio o le tino o le tutusa lanu.

Ituaiga autu o taimane tipiina lio

Itu luga Tipi pito
Mautu Fegalegaleai
Mafolafola "Pale" Vaega
Galu-foliga "Turbo" Turbo Suiga

O le Diamond Cutting Little o le foliga o le foliga o le pito i luga ma foliga o le itu o le itu o le taimandic. O le pito i luga o le diamond o le taimane e filifilia ai le gaioiga o le faʻagasologa o faʻagasologa ma o se mautu poʻo le faʻaeteete, faia e le vaega o le lio. O le itu o le itu o le Diamondac Sounder e aʻafia ai le vevela vevela i le taimi o le tipiina ma e mafolafola pe galu-pei o le O le eseese o faʻalapotopotoga o le foliga o le pito i luga ma foliga o le itu o le itu o le diamondc starter e mafua ai le faia o le fa o le fa o le sami. O nei ituaiga e fa o liʻo o loʻo taʻua i lalo: "Crown" (ma le pale mafolafola damondc starter), "turbos (ma le tino mafolafola -Faifo galu-pei o vaega). Tipiina liʻo ma le soʻona faʻamalosi tino pito i luga e sili atu le tutusa o le disk i lalo ma se uiga ese o nifo. Mo le tele o lio, o le taimane efuefu o le kamupani Aferika i Saute kamupani o lo o faaaogaina.

Lio "pale" saunia le sili ona lelei o le mea o mea ma slice ma lamolemole pito, ae o le tele o le fesoʻotaʻiga o le mafolafola mautu faʻavae o le vevela. O lenei aofaiga e faʻalagolago i le rotation tipiina auala ma le gaoioi o le lio (fafaga). O le mafuaʻaga lea na faʻaleleia ai le faʻamamaina o liʻo i le vai e masani ona faʻaaogaina, o le manaʻomia le faʻaaogaina o lea vaʻaiga o le lautele o le lio.

O lenei lipoti e faʻaaoga ai faʻamatalaga i luga o diamond liʻo ma tipiina auala faʻaputuputu e ala i le vaeluaina o se mafuaʻaga o le tele o faʻataʻitaʻiga.

E tatau ona matauina ai ma se faaitiitia o le tulaga faatauaina o le modes vavaeina, faatusatusa i le faamatalaga ua faamaoti mai i le laulau, o loo faaaogaina le liʻo taimane irrationally, ma se faateleina i lona faateleina faʻavevela.

Lio "pale" ua maua i latou i le lua ituaiga o fusi (faavae i 'apamemea ma cobalt e faavae i le gata' apamemea), ina ia latou o loo valiina i le lanu e lua, samasama ma le lanu meamata, faasologa. O uili o Yese Yound ua fuafuaina mo le tipiina o mea teuteu: maalili, plark, dogwall, fafie, cencite i maa fou, laconzite, lacedzote, lacarzite, lacardite, laconzite, lacedzote, laconzite, lacedzote, laconzite, lacardite, laconzite, Lacradite, Labradzite, Laradzon. O le lapoa o le lio o le "pale" e le sili atu i le 400mm.

O le tipiina o le toetoe o liʻo uma liʻo "e tatau ona gaosia i luga o se masini tipi, saunia se sapalai faifai pea. Ae talu ai nei ua foliga mai liʻo o le "pale" lautele e oo atu i 230mm mo matutu vavaeina o maa o keramika. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le masani ai "Bulgarsian".

Fautuaga aoga

E tatau ona matauina e le vavaeina 1m2 o le mea e sili atu ona taugata nai lo le "turbo" liʻo, ma turbo-le vaega e sili atu ona taugata nai lo le vaega.

O le ata tifaga manaia fou e mautinoa lava ina ia mautinoa e mimilo pe a ma le 5 minute, uuina o le "Bulgarian" ma se ofutino e fai mai ia te ia. O le mea moni o le mea moni o le feʻaveaʻi i le liʻo i le liʻo, e fai ai ni lapisi o mea laiti o loʻo tupu i nisi taimi, e oʻo atu ai i le faʻaumatiaga o le lio.

Faatasi ai ma le sparking matuai ma le susunuina o le lio, le tipiina o le faaumatiaga, tausia o le lio i luga o le mea mo le 10 sekone, ma faaauau pea ona galulue lea ma a fafaga faaitiitia.

Pe a lio "Turbo" i le uamea faamalosiauga i le faagasologa o le tipiina o faamalosia e tatau ona faaitiitia sima e tusa ma le 30-50%.

I le maeʻa ai o le leaga o le ofuina o vaega o ni taical, aua le togi ese le tulaga o le vaega lio. Splittone tuufaasolo malosi ia te ia teuteuga fou vaega o le a faʻatagaina oe e sefe le 20% o le tau o se lio fou.

Fautuaina le tipiina o le Vitio ma Palela lio

Lapoa d, mm Valivali lio Rotation taimi, rpm Tipi loloto, Max., MM Fafaga, m / min Manaomia Mana, Kw Vai taumafaina, l / min
110. Lanu samasama 7000-10000 sefulu ma le lima 0.4. 1.2-1.4 5-10.
Lanu meamata 4200-6000 0,3.
115. Lanu samasama 7000-10000 0.4. 1.4-1.6
Lanu meamata 4200-6000 0,3.
150. Lanu samasama 5000-7600. lua sefulu 0.4. 1.8-2.0
Lanu meamata 3200-4500 0,3.
180. Lanu samasama 4200-6300 40. 0,6 2.0-2.2
Lanu meamata 2600-3700 tolu sefulu 0.4.
250. Lanu samasama 3000-4600 65. 0,6 2.2-24 10-15
Lanu meamata 2000-2700. lima sefulu 0.4.
300. Lanu samasama 2250-3800. 65. 0.8-1.0 2.4-26 12-17
Lanu meamata 1600-2200. lima sefulu 0.5-0-0.7
350. Lanu samasama 2200-3300. 80. 0.8-1.0
Lanu meamata 1400-2000. 60. 0.5-0-0.7
400. Lanu samasama 2000-2900 80. 0.8-1.0 2.6-2.8. 20-25
Lanu meamata 1200-1700. 60. 0.5-0-0.7

Lio "Turbo" Talafeagai i lena mea e mafai ona e tipiina latou faʻaaogaina le "Bulgarian".

Ina ia faʻaititia le fesoʻotaʻiga nofoaga ma mea i le itu i le itu o le taimane-saoloto, e i ai le tele o ni mea, ma e faʻaoʻo. Aʻo leʻi paʻi mai i tafatafa o galu, ma le ea, tagofia e le togaolini, maua lelei ai le lelei. Faʻamalosia le faʻamamaina i le vai i lenei tulaga e te le manaʻomia le faʻaaogaina.

O liʻo o loʻo gaosia e le tolu ituaiga o fusi (faʻavae i luga o le apaʻau, faʻavae i luga o le apaʻau o le afu ma le faʻaputuga o le cobalt, lanumoana ma lanumeamata. O lio samasama o loʻo fuafuaina mo le matutu tipi o le maamora, sima ma le tamwall, o le taualuga, papa, bomth pakes, "mama MATAUPU LELEI POO MEA LELEI: Granite, "mamafa" sima ma le faaaloalo ma se mea lilo.

O la latou lapoa e le sili atu nai lo le 300mm, ma le tele o Chassis - 230 MM, e fuafua lava e le tele o le faʻavae o le Runari; Afai e faʻatagaina lona malosi, o nisi taimi o le seti pe leai foi se togafiti sing pe aunoa ma le tele o le tulaga o le lio i le 254mm.

Fautuaina le tipiina o auala ma turbo lio

Lapoa d, mm Valivali lio Rotation taimi, rpm Tipi le loloto, Max. / Miti lio, mm Fafaga, m / min Manaomia Mana, Kw
110. Lanu samasama 9000-14000 15/15 0,2 0,6
Lanu moaga
Lanu meamata
115. Lanu samasama 9000-14000
Lanu moaga
Lanu meamata
125. Lanu samasama 8000-1200. 1.0
Lanu moaga
Lanu meamata
150. Lanu samasama 7000-10000 20/20 1,2
Lanu moaga
Lanu meamata
180. Lanu samasama 6000-8000 40/25 0,3. 1,6
Lanu moaga
Lanu meamata
230. Lanu samasama 5000-7000 60/30 2.0
Lanu moaga
Lanu meamata
254. Lanu samasama 4600-6500 65/30 0.4. 2,2
Lanu moaga
Lanu meamata
300. Lanu samasama 3800-5000 80/30 2.6
Lanu moaga
Lanu meamata

Vaega taamilosaga Faʻatagaina e ausia tulaga maualuga ona o le mea moni o le tipiina o mea o loʻo paʻu i totonu o togavao i le va o vaega ma ua aveʻesea ai le disk. O le lautele o sea mea e mafai ona tele, talu ona faia ese vaega, ona faʻasalalau lea o le liʻo i le lio o le lio ma le laser. Toeitiiti lava oi latou uma e manaʻomia le faʻamamaina ma le vai, ma o se malosi sili ona manaʻomia e faʻamalosia ai masini taugata tauofoga, lea na taʻua i le lipoti o le "Newn7 (9) i le 1998).

O le metotia o le filifilia o le fusi ituaiga ma ma user ulding, e mafai ona faia se vaega faataamilo i se lapoa o le 254mm mo le matutu o le "bulgan".

Fautuaina le tipiina o auala modes

Lapoa d, mm Fasi mea Rotation taimi, rpm Tipi le loloto, Max. / Miti lio, mm Fafaga, m / min Manaomia Mana, Kw Vai taumafaina, l / min
230. Maamora 5200-4800 60/30 0.1-2.0 1.8-2.0 8-12.
Maamora 2200-3300. 50/25 0.3-1.0
Sima 3000-4800 50/25 2.0-10.0 5-8
W / sima 2000-3200 50/20 1.5-8.0
254. Maamora 4500-4000 80/35 0.1-2.0 2,0-2.4 8-12.
Maamora 1900-2800. 60/30 0.3-1.0
Sima 2500-4200. 70/30 2.0-10.0 5-8
W / sima 1600-2800. 70/25 1.5-8.0
300. Maamora 3200-3800 100/40 0.1-2.0 2.4-3.5 10-15
Maamora 1600-2300. 80/40. 0.3-1.0
Sima 2000-3800. 90/40 2.0-10.0 8-10.
W / sima 1200-2400. 90/30 1.5-8.0
350. Maamora 2700-3300 100/40 0.1-2.0 3.0-4.5 10-15
Maamora 1400-2000. 80/40. 0.3-1.0
Sima 1650-3300. 90/40 2.0-10.0 8-10.
W / sima 1000-1700 90/35 1.5-8.0
400. Maamora 1650-3300. 140/40 0.1-2.0 4.5-6.0 15-20.
Maamora 1200-1700. 100/40 0.3-1.0
Sima 1400-2900. 100/40 2.0-10.0 10-15
W / sima 800-1200 90/35 1.5-8.0

I totonu Turbo le mautonu lio O vaega ma le galu-pei o le tele o itu o le Diamond o loʻo avea ma tagata laser e faʻafefe ai i le lio o le tino. Na tuʻufaʻatasia e Waich Broch o le sili ona lelei meatotino o le vaega o le vaega ma le turbo lio: latou te maua ai le maualuga o le faʻataʻitaʻiga matutu.

Mautu "Spilitone" E aʻoaʻoina le aoga o le taimane liʻo ma le fesoasoani o se faʻapitoa atiaʻe galueaina. O le faʻaaogaina o loʻo fuafuaina e le tau o le tipiina o le 1m2 o mea ma le punaoa o le lapotopoto lio o le vaega atoa o le o loʻo tipi o le lio (M2, ma le tolu tikeri) e mafai ia faʻamatalaina - Brig Brigy, keymium auro ma faʻapolofesa platinum. O le maualuga o le uiga o le lelei o le lio, ma sili atu lona aoga ma le tau, ae o le faʻalagolago i se tele o galuega e sili atu ona aoga e maua ai le tele o galuega maualuga.

I fafo o le faʻaofuina o lio o le tutusa ituaiga ma ma le tasi fusi, ae eseese uiga e mafai i le lanu o le tino: O se faʻataʻitaʻiga paʻepaʻe), lanumoana (lanu moana (lanumoana (lanu moana) ma le lanumoana lanumoana (tomai faapitoa Platinum).

Taʻitasi O Mea eseese e faʻataʻitaʻi e fuafua le moni tulaga moni o le tipiina o le ata, punaoa ma le faʻatinoga o le faʻatinoga, gaosia e faʻatau atu, gaosia e faʻatau atu, ua uma ona faʻatau atu. Ae i soʻo se faʻafitauli, faʻatonuga i le faʻaaogaina o le ata tipi, lea e tatau ona aʻoaʻoina ma le totoʻa ina ia aua le mafua ai manuʻa i le taimi o le televave meafaigaluega.

O le lelei o le turbo taimane o lio e tusa ma le iloiloga o le splittone

Lapoa crod

maualuga maualuga

Lautele vaega, mm

Punaoa vm2 / Tau 1m2 tipi, $
Maamora Maamora Sima
Siliva siliva
1102,26.0 10 $ 2,2 2. $ 3.0 3. $ 4.0
1152,48.0 12 3. 3.
1252,28.0 17. 3. fa
1502,68.0 lua sefulu fa fa
1802,68,5 23. fa lima
2302,68,5 28. 6. 6.
2542,68,5 35. 6. 6.
Tulaga auro lelei
1102,26.0 sefulu mal le fa $ 1,8. 3. $ 2,4. fa $ 3.5
1152,48.0 sefulu ma le valu fa lima
1252,28.0 lua sefulu fa lima
1502,68.0 23. lima 7.
1802,68,5 27. lima valu
2302,68,5 35. 7. 10
2542,68,5 42. valu sefulu ma le tasi
Tulaga lelei o le Platinum Platinum
1102,26.0 lua sefulu $ 1.0 fa $ 2,1 6.5 $ 2.9
1152,48.0 23. lima 7.
1252,28.0 Aua. 5.5 valu
1502,68.0 29. 6. iva
1802,68,5 35. valu 10
2302,68,5 45. 10 13
2542,68,5 lima sefulu 11.5. sefulu ma le lima

O le lipoti e faʻaaogaina tuʻutuʻuga mai le Gost 9206-80 (ed.1987), Gost 10110-87 (RED :958)

O faatonu o loʻo lotofaafetai i le kamupani "vaeluaina" mo se fesoasoani i le sauniuniga o le lipoti

Faitau atili