Ma ua iai lo matou kesi i le fale. Ma oe?

Anonim

O le a le aoga o polythyleleine kesi paipa i luma o le uʻamea ma e mafai ai ona faʻapipiʻi le sami gaoa o latou.

Ma ua iai lo matou kesi i le fale. Ma oe? 15073_1

Ma ua iai lo matou kesi i le fale. Ma oe?
O le musika a musika na faia o polythylene
Ma ua iai lo matou kesi i le fale. Ma oe?
Kesi paipa mai polythylene pe-100 gaosiga "ma le gaztrubplast" i le taimi
Ma ua iai lo matou kesi i le fale. Ma oe?
U-foliga Polythylene paipa e faʻaaoga e toe faʻaleleia ai le kesi paipa

Ma ua iai lo matou kesi i le fale. Ma oe?

Ma ua iai lo matou kesi i le fale. Ma oe?
I le pito i luga ma lalo o le sui o le anufe steel paipa faʻaaogaina u-liner tekonolosi
Ma ua iai lo matou kesi i le fale. Ma oe?
Tagaʻi i le Intut Circalit i totonu o se fale ma se suiga mai le polythyle paipa e faʻamago ai:

1. Steel paipa ma taui

2. Crane Sharova D.25 (DU.20)

3. O le tatagi o le paʻu poʻo le sami

4. Sootaga i le poloka "Polythylene-Steel"

5. puipui ma se fasi ata

6. Steel Heady Du.403.0

7. vevela-puipuia pala palasitika mataupu

8. Polythylene Tube 32 (30)

9. Polythylene curved mataupu

10. Ulugalu polythylene eletise eletise

11. mama mama po o le sami

Faʻafefea ona taliina lenei tamaiti, ae o le mamao mai le fesili le saʻo? E i ai le kesi i o matou fale, naʻo le mea lea e masani ona faʻaulufale mai i le magutu. Suavai paipa paipa mai le laina autu. E le manaʻo le faʻatoʻaga a le kesi. Faifai e le manaʻo: Latou te fai mai: O tulaga e sili ona faʻatagaina ai. O se tulaga masani, leai?

O le faʻamutaina o soʻo se fesoʻotaʻiga, e aofia ai le faʻatulagaina o uʻamea laupapa uʻamea paipa, manaʻomia ni tau matuia. E i ai le isi filifiliga - ae le o le uʻamea e faʻaaoga ai se faʻapitoa polythylene tube mo kesi kesi. Naʻo le Dree o loʻo faʻaalia pe aisea, faʻatasi ai ma le aoga o le faʻaaogaina o polethylene paipa i le fauina o le 'aina kesi o loʻo faʻaaogaina pea.

Afai e te fuafua le aoga pe a faʻapipiʻiina ma faʻagaioia, o le a le avea le faʻatusatusaga, o le a le maua uma i le uamea (tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Lenoblgaz Aopo

Uamea paipa i le eleele o loʻo i ai i le faʻatamaia o le eletise eletise ma vaipanoa, lea o le taimi i le taimi e tau atu ai i a latou vaega poʻo le faʻatamaia atoa. Ole tausia o fesoʻotaʻiga mai uʻamea paipa i le faigaluega e aofia ai le tele o tau o galuega. Le maualuga o le tautua o le olaga o le uamea paipa i totonu o le kesi o le kesi, saunia o le paipa o loʻo faʻapipiʻi ai le puipuiga o le kapeta ma o le ofe o le paipa e le o faʻaleagaina, fuafuaina i le 20 tausaga. O le faʻaaogaina o le paipa uʻamea uamea ua sili atu le matautia nai lo le pocythyne o le lava tautua olaga.

I Amerika, Kanata, Peretania Tele Peretania, o Iapani na faaaoga e malamalama ai i le faaaogaina o poletithyleine paipa i le malae tekonolosi ma le faiga o feoai ma kesi. B1998G. I Rusia mai le 36 afe cm, 5517,2km pato pato sa faʻataʻapetipela le faʻaaogaina o le polythylene paipa.

O le a le aoga o polyethylene paipa i luma o Steel? E tele mea latou te malulu i le aisa, malosi, teteʻe atu i le malosi vailaʻau, e le o le leaga o le elefane, o gaioiga o le feoaʻi solo. O paipa ole posuhyne o loʻo tuʻuina sao i luga o le eleele e aunoa ma puipuiga faʻapitoa ma iserate lea o loʻo manaʻomia e le paipa uʻamea uʻamea. Latou mamafa i le 7 taimi i lalo ifo o le uamea tutusa foliga ma lafoina i bays (lapoa o le 160mm), pe sili atu) i luga o le 11M (dimeter 110 ma le 10 mm ). Paipa faigofie ona tipi ma le atoa. O le lavelave o le latou faʻapipiʻi e 2-3 taimi i lalo ifo o le uʻamea. Maualuga maualuga o polythylene paipa ma le malosi o le malosi e mafai ai ona e taʻoto i totonu o palapala palapala ma i itulagi ma le faʻateleina o itulagi. Ae o le mea sili ona taua o le taimi faʻatulagaina o le latou tautua - 50 (!) Tausaga i le tau maualalo o le fola ma le taotoga!

I Lurasia, Polythylene paipa mo manaʻoga o le kesi a le kesi i aso nei e totogi ai ni nai lo pisinisi. I totonu oi latou o le lua fale gaosi i Kazan- "Orgsintez" ma "Gallaplast", le pisinisi "Livryplastrastrastmer" i le onncyk, "Sirinagoratrat" ​​i Tiganinsk, "Sirinagorarat. O paipa fai faleʻaga a le falemaʻi, o loʻo faʻamaeʻaina pea lava ile fesoʻotaʻiga o faʻamatalaga o oloa mai fafo. Ae, i le 1999. O le faʻatinoina o se galuega faʻaavanoaina o soʻotaga o le gaosiga o polythylene e faʻaaogaina le tekonolosi o le kamupani Igilisi Fortociaon ua faʻatulaga.

O le muamua gaosiga o paipa kesi e fetaui ma le alualu i luma Europa tulaga na o le Moscow Women "andazprubplast". O ona paipa mai le polythylene ituaiga o le pito i le 80 80 ma le pe-100 tutusa ma le Norms of Gost R 50838-95-90-94-94. O le laau e maua ai le paipa ma le lapoa o le 20 i le 225mm ma le mafiafia mafiafia o mai le 20.5 mm, fuafua i le numera galue o le d12tm. O paipa uma o loʻo maeʻa ma le fesoʻotaʻi ai o elemene talafeagai o le gaosiga o fusi-nofoa, o faʻailoga, faʻailoga, e fesuiaʻi ai paipa, e tasi ..

E mafai ea ona faʻapipiʻiina le sami tufatufaina o lau pule? E oʻo ina o mai ma le suavai vai ma faʻamafanafana faiga? O fesili uma ma kesi e sili atu le faigata. O le laina o le kesi, faʻapea foi ma le eletise, e patino i le auala o le faʻateleina o lamatiaga. Mo soʻo se galuega ma le kesi, o se laisene o gorgostechnadzor o Lusia, o loʻo tuʻuina atu e inisiua, o lona tagata faigaluega na aʻoaʻoina i totonu o toleniga o aʻoaʻoga.

O lona uiga o mea uma i le fanua o le kesi o le kesi, o le a le atoatoa o le manava. E naʻo le faʻatagaina o le kesi i le nuʻu ma e mafai ona aloaʻia, ma le auai o tagata laisene laisene. Agai i luma le laina mo le fesoʻotaʻi ai i le kesi auala i le itulagi (Terban) faʻatinoga faʻataʻitaʻi auaunaga, e tatau ona mauaina ni tulafono faʻapitoa i le poloketi. Ile tulaga lea, o le Suauu ma le sili ona lelei kasa sapalai polokalame a le nuu po o le fale e mafai ona atiaeina ma lou auai. O le taimi nei, o se kamupani fau se nofoaga o loʻo iai se poloketi se poloketi e faʻaaogaina tekinolosi e mafai foi ona faʻamaoti ma oe. O galuega na te talia le komisi taliaina, lea e aofia ai se tagata faʻatau, o se konekarate, o se sui o le kesi kesi ma le gosgortkhord pule.

Ina ia faʻaititia le faʻamalosi a le kesi i luga o le fale o loʻo faʻatau atu ai tagata faatau, e mafai ona faʻapipiʻi ai faʻatonutonu a le Kapeneta. O lenei faʻatagaina le faʻaʻaisa o le maualalo o le maualalo o le faʻaaogaina ma paleti paketi e faʻaititia ai le umi o le suauʻu paipa o le sami, o le a maua ai le tau taua.

Taofia le kesi i totonu o le fale o loʻo faia i le faletusi o le kapeneta (sp) tuusao mai le kesi o le kesi o le alatele o le averesi o faʻamalosi. O le fausiaina o le vaega autu (GPP) i le saolaau i totonu o le nuu e le manaʻomia, e fiaselau paipa ua sefe. A o le polokalame atoa, o lenei polokalame e tau ai le tagata faʻatau atu i le 40% taugofie atu nai lo le masani ai kesi o loʻo tufatufaina atu o le underculic network.

O le fesili e talafeagai "Faʻafefea ona i ai pe a fai o le kesi fesootaiga ua leva ona faʻataʻatia le faʻaaogaina o le tamaʻi paipa?", A mavae le taimi, o le a oʻo mai le taimi e sui ai. O le mea ese lava, o le galuega i lenei mataupu ua sili atu le faigofie. E i ai le tekinolosi mo le tosoina o poletithylene paipa i totonu o le anufe paipa. Talu ai o le lapoa o lou paipa paipa o le a faʻaititia, o le kesi sapalai faiga o le a faʻaliliuina mai le maualalo ifo o le faʻamalosiʻau ile averesi. Mo se isi tekonolosi mo le toe faʻaleleia o se kesi paipa nai lo polithylene paipa o tamaʻi lapoa, faʻapitoa, ua uma na pipiʻi i le tusi a le P-100 brand e mafai ona faʻaaogaina. Ua faʻamalosia i latou i le paipa uʻamea, i lalo o le faʻamalosiʻau o le omiga ma vevela latou te lapotopoto (u-liner tekonolosi). I le tulaga lea, na tumau ai le orsonesa o le kesi i le faitotoa o le kesi.

O le isi tekonolosi o le "Phoenix" - Faʻatagaina oe e toe faʻaleleia se paipa uamea o le kesi uafu i totonu o le laʻau o le ata. I lea tulaga, o le lapoa o le paipa e le i toe suia ma o lona itu muamua o lo o faasao. E tatau ona maitauina, o le tekonolosi e taugata tele.

E i ai le taua o mea e tatau ona e iloa e uiga i ai. O le kesi i le fale e mafai ona aumaia i luga o le pipi pipi ua faʻaigoaina i le eleele, ae o le kesi ulufale i totonu o le fale ma le uaea i totonu o le paʻu uamea. O i latou ua i ai i fafo o le a toe foʻi mai: latou fai mai, e mafai ona fai se tuʻugamau ma faʻaaogaina paipa paipa. O lenei mea e mautinoa lava, naʻo Rusia maualalo-saoasaoa ma tostst e mamao ese mai le atoatoa, ae leai se tasi na faaleaogaina i latou. O se mea i Rusia i Rusia i luga o le faavae o le tulaga o le matagaluega e mafai ona faia i aso nei, e le lotoifale tino, e leai se faamaoniga o le le lava o tulafono faatonutonu. E faʻatagaina ona faʻafesoʻotaʻi oloa tasa i se paipa ma faʻamalosia faʻapitoa faʻamalosia hoses e i ai le lanu samasama, o le umi lea e le sili atu i le 1,5 mita.

O le mafiafia o le polythylene paipa e mafai uma ona faʻaaogaina vaega ma le vevela vevela ma Jack. Mo nei faʻamoemoe, ma le faʻaaogaina masini ma taʻavale fale ("Protva-4") ma mai fafo gaosiga (fusi, vidos, o Viron, etc, e faʻaaoga ai Gorb, etc. O le masini mo eletise eletise e galue uma i le otometi ma le tusi lesona mode ma ua faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai paipa ma le lapoa o le mai16 i le 315mm. O le masini ei ai le fale-i le masini e otometi pulea le lelei o le atoaga. O le masini mo le faʻaaogaina paipa o se otometi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e se komepiuta e faʻatonutonuina ai le faʻatinoina o gaioiga uma o le faʻaaogaina o gaioiga uma. E faʻaaogaina e faʻamafanafana ai paipa ma le lapoa o le mai63 i le 250mm.

Le faʻaaogaina o mea polemeric mea i totonu o le kesi kesi o le nuʻu ma le fale mo se taimi umi o le a maua ai se saogalemu le ola i ona tagata mautu.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le pulega o le CJS Plymmergeaz, o le andgaztlastplast laau ma le soʻoga soʻona "e fetaui lelei

Faitau atili