Mea iinei, mea o iai ...

Anonim

Modu fale teu oloa e talafeagai. O nisi o faʻataʻitaʻiga manuia o le "fetaui" meafale fausaga i le avanoa avanoa.

Mea iinei, mea o iai ... 15109_1

O le Bibliophiles atonu e masani i lenei tulaga: e le o le sili atu ona vaʻavaʻaia o loʻo nofoia uma tusi. Ua latou i ai i mea uma, pa ma luga o le fola, i laina tolu i totonu o le kapoti, ma tau faʻapipiʻi i luga o le kesi tusitusi. O faʻafitauli e iai ma faʻaputuputuina ma faʻaputuputuina, ma falesa, ma totonu o se tamaʻi atunuʻu fale, e leʻi o atu faataamilo i le pati. Ae maise lava, o le a maua e tagata uma ana mea pele, ma ou te manaʻo ia latou faʻatalitali. O le a foliga mai o le tulaga o le faʻamoemoe e leai ni faʻamaʻi, e matua mafai foʻi na te ola ai i na faʻafitauli tau faigata. Ae o le faʻafitauli ua foia i le tau vevesi i luga o puipui o le nofoaga sili atu nai lo lava

Puipui i luga o le puipui

Mea iinei, mea o iai ...

I lenei nofoaga oine, o le mea na faʻataʻitaʻiina ai le laupepa i meafale. Na te le tele ni sikuea i totonu o se potu laititi, ae o le fale e lua, ma le ipu, ma mea taua. O le fafine i luga o le sofa i le va o vaega o le kapeneta e le gata i se isi pito i luga o le fata, ae o le ogatotonu foi o le tino, o loʻo atagia mai e le paso o le tino. O le ata atoa e aofia ai le eseese o pa puipui, transvers utupoto ma elemene elemene: O laufanua o fata, faʻapea foi ma vaega o le kapeneta ma tioata.

Laulau i lalo o le faamalama i le rack Nichh

Mea iinei, mea o iai ...

O se laulau, na oso ai ma le faʻaaloalo i le aoina o solo o fale mautotogi, ua faʻamalolo i luga o le matasele i lalo o le faʻamalama i le amataga i le mea. O loʻo tafafao i fafo o le laupapa i luga o le lagolago, faʻapea foi ma le laulau, o le tioata tioata e faʻavae i luga o tamai pine uamea. O auiliiliga laupapa o le fatafata ma le 'au drawers faia e' ai. Ina ia faamamafaina ata o fafie ma tuʻuina le potu ma le mafanafana ma le faʻamafanafana, o puipui na valiina i teracotta lanu.

Uamea ma laau

Mea iinei, mea o iai ...

Tutusa i le style ma i le taimi e tasi, e eseʻese vaega o le kapeneta ma moli uila o loʻo fesoʻotaʻi e hack jumpers. O le vaega atoa faʻamatalaina o le malamalama ma aso nei ona o le tuʻufaʻatasiga o uʻamea ma laupapa laupapa. Ou te le faigata ona tuu se lautele, bullyy TV, o lea aua le nofoia le tele o avanoa i totonu o le potu. Talu ai ona e tu i luga o le iuga i uili uili, e mafai ai, pe a manaʻomia, faʻalautele i le tulaga manaʻo pe faʻapipiʻi i lalo o fata. Faʻaopopo vaega e mafai ona faʻamalolo i luga o uʻamea elemene o le malutaga. O le faitotoa lava o le Kapeneta i luga o le agavale e le foliga tele, tusa lava pe fuaina le tele, talu ai e toe faaola mai. Avatu i tua o loo i ai i le ono potu potu mo le teuina o le tele o mea.

O Meafale Mama O LE FAAFITAULI

Mea iinei, mea o iai ...

O le ata lenei o le "pusa" meafale. Faataamilo i totonu o le faitotoʻa i totonu o se faʻatonuga o loʻo iai ni vaefa o vaega eseese, o loʻo tuu i luga o le tasi i le isi pe, pe a fai i le puipui, mo le amataga o le faitotoʻa matala. E matua manaia le faʻafetai i le vaega tele o elemene: E mafai ona latou tatalaina pe o le tioata faitotoʻa ma tioata malu ma o loʻo i ai i ipu faʻasaina. I le tulaga, o le tusi tusi o loʻo faʻatasia ma uliuli uliuli potu i luma o laupapa: e toe aumaia ai ni fetolofi i le tele o tusi saisai.

Pasparta mo Dresser

Mea iinei, mea o iai ...

O le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga i lenei lomiga ua avea ma se glashed showcacad: O se mea matagofie e tatau ona i se nofoaga. O le tali lelei: O le fatafata o le cherry laau ua mutia e pei o le pa oka e ufiufi i le paepae o le vai mama. Mo le lesitala o le fatafata-shorecase, o le toʻafilemu toʻavae ma faitotoʻa ma e toʻatolu kalama na filifilia. Tatala fata ma le tele o vaega mai le sima o le sima o le latalata i ai. Itu vaega o loʻo ufiufi i mea manino ma teuteuina i le tele o laupapa faʻapipiʻi.

Miniinging i le framing

Mea iinei, mea o iai ...

O se nofoaga sili mo le 'aʻai laulau: O loʻo i totonu o le teuteuga nicho na faia e se meaafale mama o vaega pupula ma elemene ma elemene ma elemene. O le laulau taele o se faʻamafanafanaga faʻamafanafana. A faʻapea e faʻatinoina le taunuʻuga o malo, ua tuʻu iai, faʻapipiʻi i se nofoaga maua fua i totonu o le potu ma fofola. O le taʻavale o loʻo faia o le bucken fafie, e faʻaofi "pusa" elemene. O le faitotoʻa o le pito i luga o le puipui ma le tioata tioata aumai ai se aitia o mea o loʻo i luga o le Kapeneta, o faitotoʻa i le itu taumatau ma le itu tauagavale o le paepae o le paepae.

Modular faamalama fata

Mea iinei, mea o iai ...

O se mea e leʻi mafaufauina o puipui latalata i le faʻamalama: I luga o le foloa solo i le faʻaiʻuga ua lava le avanoa mo fugalaʻau i pula i lalo o le faletusi. I luga o le le tusa ai: E le mafai ona manaʻomia le masani, o le faigofie o le chrome steel foliga foliga faigofie ma le ea. Talu ai o ieie na faia i uʻamea manifinifi manifinifi, ua uma ona manino le fata, ina ia mafai e le potu ona valiina. O mea eseese eleelea lanu e masani ona fesoʻotaʻi, o lea e mafai ai ona aoina le hack i soʻo se faʻasologa.

'' Taʻitaʻiga o alalaupapa '' i le alatele

Mea iinei, mea o iai ...

I lenei auala, o le tamatamai vae o le toso le fatafata. E siosiomia e lua kapeti tetele ma tioata fale, o pusa ogalaau o pusa mo le teuina o pulou ma atopau. O lenei fuafuaga, lea e fetaui i le faitotoʻa o le potu o le potu, e lua fale tioata, lea, faʻafetai i faitotoʻa o tioata, faʻaosofia ai le alofa tunoa ma faigofie ai le loloto.

O le lanumeamata lanumeamata i lalo o le lanu o le fatafata, o loʻo taoto i luga o le kapeneta ma, e fesoʻotaʻi ai i le tasi vaega, e sili atu le faia o le faʻavae mo le tatalaina o vaega o le fata. O nisi o metotia faigofie e ausia ai le faigofie o le vaʻai, ma i taimi lava e tasi, lava lava lava lava lava taimi o lenei puipui.

Mazy Nichh i le potumoe

Mea iinei, mea o iai ...

O le tulafono, e le mafai e le potumoe ona mitamita ia latou itu, ua latou pisi moni o le itu uma. O loʻo mo ia poloaʻiga e talafeagai ma le puipui fuafuaina ma se faʻaopoopoga. O le moega faʻalua o loʻo faʻapipiʻi tuusaʻo i le nikia i le va o le lua kapeneta e lua ma le faitotoʻa pito i luma o lefulefu. Ua le mafai ona faʻaoʻomu e le kapeteni o le kapeteni e pei o le fogafale-tino, o lea ua fausia se tamai malologa. O le tele o le osofaʻiga o le faitotoʻa o le tele o le faitotoʻa e le o maua ai le pulumu.

Faitau atili