O tala faatatau o se mataupu faavae

Anonim

O manatu faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e sasaina le paʻu o meaʻai e faʻatonutonuina (puipui ma pou) ma fesoʻotaʻiga paipa.

O tala faatatau o se mataupu faavae 15149_1

O upu "Faʻataʻitaʻi ma le Aʻoaʻoga Faʻatinoga" Aua le faʻalavelave faʻafuaseʻi ile matou faavaa. O le fesili o loʻo i ai aoga e faʻatatau i le ulutala "pigggggy o aitia"? O ona powt o ona palu o le iʻuga o le faʻatatauina o le tele o mea. O le manaʻo o le tagata faʻatau, o le fatufatu taʻitoʻatasi o le tagata mamanu, eseese ituaiga ma tekinolosi-o loʻo soona faʻateleina, ma o le ono faia o nei vaega. O la matou galuega o le foaʻiina lea o faʻamatalaga sili ona atoatoa: ata, Faamatalaga, fuafuaga, mea uma o le a fesoasoani e fuafua lelei ma maua se auala e faʻaaoga ai le mea sili.

Faaumaina le paʻi

Tusiata: Mikhalil The Likcheskonko

Ata: Mikhail SteonanOv

O tala faatatau o se mataupu faavae

O le a le poto fautuaina pe a fai o le taʻuina o le upu "ulufale Hall"? Ioe, "latalata". Vailii laina laina o tu latalata i ai. O le ola i uiga masani na aʻoaʻoina ai i tatou i le tele ma, faʻapena, e leʻo ni masani masani o aʻoaʻoga. Ma le pogisa, vavalalata vavalalata tasi o latou. E mafai ona suia se mea? E mafai foi ona e manaʻomia.

O loʻo fautuaina e le alauni o le faʻateleina o le vaega o le alatele i le tupe alu o isi nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, umukuka) e le talafeagai. Alu i fafo: faʻamataʻu i mea uma e mafai ona mafai uma o avanoa avanoa ma faʻaaogaina le faʻaaogaina o le mea e mafai ai ona faʻatulaga ni avanoa malu.

O le tuʻufaʻatasiga o le aoga ma le lalelei e mafai ona taʻua o se fofo, i luga o le faavae o mea tuai uma ua malepe ma fausia se fou spatial stac. O le alatele o le Trapetzooid ituaiga o le faʻalauteleina o le faitotoʻa faitotoʻa ma le fale talimalo, ina ia le toʻafilemu ai tagata tapuaʻi, ae le mafai ona suia lavalava. O le fausia-interrobe ua faia e se pale singer i le va o le alatele ma le potu malolo (o le vaega o le potu malolo o le potu e faamamafa ai le puipui). O se vaega o le pa i le va o le kapoti ma le faitotoʻa i le potu malolo e faia i tioata poloka. E le o le tele lea o manatu faʻapitoa e pei o le faʻaopopoina o le moli uila i le alatele i le taimi o le ala. Inciale, o le Badcode Barcode: O le pa o tioata poloka na faʻaumaina le ipu tioata (o loʻo tuu ai ni moli uila i le puipui). O le auivi o malutaga e toe fai le radius o le curvature o le puipui.

I le va o le puipui ma koluma

Tusiata: Sergey Zaiitsev ("Resstroyservise")

Ata: Mikhail SteonanOv

O tala faatatau o se mataupu faavae

E aofia ai vaega e aofia ai le tuuina atu o puipui, tuʻuina atu le tusiata ma avanoa sili o le faʻatinoina o le lipine. E masani lava, e le o ia e suia tele le fausaga o le va o le va, ae lava e faʻagaioi ai vaega o vaega, aveese le pa le talafeagai ma le faitotoʻa - pei o se suʻega faʻapitoa.

Agai ma fai i lalo ifo o le 45 puipui o le faletaele ma potumoe na liliu se auala vavalalata i se manaia, tumu i le malamalama ma le ea avanoa. Tuusaʻo mai le alavai o le vaʻai o le potu malolo. O le lavelave Zigzag Spatil Life ua faʻamamafaina e ala i laina motumotu o se laina susu susu ma le fausia-i le faʻasologa o luminana. Sa iai lava nai vasega amata ma le lua i le va o vasega fou ma ni koluma lagolago ma seti tioata malupuipuia mo solivefa poʻo ni tusi. O le tioata na faaeeina ai le mauaina o le mauaina o le fou-spatial fofo.

Tioata malu, faʻaaliga, e le o le tutusa tutusa. Na faia i latou e tusa ma le tusia o le tusiata i totonu o le fale "faʻata" mai le tioata mafiafia o le 8mm. O lenei mea ofoofogia ma faigofie mamanuina auala mafai ona faʻaaogaina, suia le nofoaga ma otootoga o fata i lou tofo.

Cockling ma ona taunuuga

Tusiata: Olga lakapi

Ata: Mikhail SteonanOv

O tala faatatau o se mataupu faavae

O le vaega o aso nei o le atinaʻeina o tekinolosi i la matou atunuʻu e mamao tele pea mai le atoatoa. Faʻatulaga o lenei popolega o auala e faʻapipiʻi ai fesoʻotaʻiga. O le nofoaga o faletaele ma umukuka e faʻatatau i tagata e teʻa e televave le toe fausia o fale mautotogi uma i fale fou ma fale o le tau. Ae o taimi foʻi e suʻesuʻeina ai tusitusiga o tusiata i luga o uluaʻi manatu.

O le fausaga o se potu e fa i totonu o le fale o le fale na faigata ona vili mai: O lea na patipati ma faʻataʻitaʻi o le faletaele ma le faletaele o potu nofoai. O le filifiliga e fai se ala savali i luga o le fale mautotogi i le itu taumatau ma le itu taumatau o le fale nofomau ma le itu tauagavale o le tamaoaiga ma le umukuka ma le umukuka ma a potu malolo. O lea foi faʻavavega na manaʻomia galuega taua i le faʻaliliuina o fesoʻotaʻiga, i se tasi tulaga, faʻafetai i le tufuga na maua e le nofoaga tuʻufua, na totoe i le nofoaga e tasi. Toeitiiti lava i le ogatotonu o le tatalaina i le va o le umukuka ma le potu 'aina vai vai ma o paipa kesi na vavaeina i le gūlaga e lua i le va o fatuga e lua i le va o fatuga e lua i le va o fatuga e lua i le va o fatuga e lua i le va o fatuga e lua i le va o moli e lua i le va o fatuga e lua i le va o le langn. O le tagavai a le Semi-Kolose ma Milted Archer sa toe faia i le tele o taimi i le mamanuina o faitotoʻa ma faʻavasega ma se tasi o elemene sili ona faʻaalia o le totonu. O le koluma lava ia, na tuʻuina atu i le nich ma le susulu ma le laulau ua maua, o se ata sili ona lelei o le manatu e faʻamutaina ai ni galuega eseese.

Manino i totonu o le tele

Tagata mamanu: Olga Sharapova, Sergey Alashverda

Ata: Mikhail SteonanOv

O tala faatatau o se mataupu faavae

O le galuega o le faʻateteleina o le itu o le alatele e le manaʻomia, pe ana fai le fale mautotogi (pe a iai le fale faʻamasino) e iai ma le tiute o le hall. Naʻo le manaʻomia le faia o se pisinisi pisinisi o le fale atoa. Ole lavelavea i lenei mataupu o le taulaʻi lea e taulaʻi i le faitotoʻa i le potu malolo. O le siʻetiʻe o puipui, o se maualuga-maualuga le maualuga ma tuanisi, o mea uma o le a sili atu nai lo lava na lava, ae mulimuli ane, o le faitotoʻa i le ogatotonu i le va o le potutele i le va o le potutele i le va o le potu tele ma le potu malolo. I le faʻaopopoina o se plalast i le Pilaser ma faʻatumuina o le iʻuga na o le tioata i tioata (6mm Greens the Clolosite Axis. O le pupula pito o tioata sporant o loʻo avea ma le tele o faʻalumaina faalumaina ma faʻamalosiʻau ua atili ai ona tutu ma faʻafiafiaina.

Ona o lea ua avea ma se mea averesi i le va o le tinamatua mumu, o le pps-cola jar ma se tioata slide mai le taimane taimane.

O le faia o se lio ...

Tusiata: Marina bashenkova

Ata: Mikhail SteonanOv

O tala faatatau o se mataupu faavae

O le a mafai ona e mafaufau i le faʻavae masani o le faʻaleleia o le fuafuaina o le fale mautotogi ona o le soloia o le vasega i le va o le potu malolo ma le umukuka. Ma e le o le tele o mea e fai i le le faʻatagaina o lenei tagata mamanuina o loʻo talia, ae i le masani i aso uma le poto. O le olaga faaleaiga e masani ona tuʻufaʻatasia i totonu o le potu malolo, ma o taimi uma e sopoia ni nai "tuaoi" e aumai se ipu kofe, ma le le mautonu.

Afai o le umukuka mai le potu malolo na o ese mai le vasega, fai i ai i se lautele o le tatalaina o meafaigaluega ma ni nai aso. E sili atu le faigata ona foia le faafitauli ma le tuuina atu o puipui. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o le tagata mamanuina: Naʻo le fuafua o le a faʻatagaina oe e iloa lelei ai le lautele, tuu ma le faʻatulagaina o le lumanaʻi matala. O se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o se fale mautotogi, i le mamanu lea o le autu o le lio ua toe fai mai ai, ma o lea o le tatalaina o le umukuka i le potu sili ona lelei. O lea, e mafai lava ona maua se ausia o se galuega faʻatino, ae faʻataʻitaʻiina foi le lelei, o lea faʻasino ma le lava la- saʻo i totonu.

Faitau atili