Lanu i sikuea

Anonim

O le poloka o le tasi ma le lua-potu potu ma le atoa o le 92 M2 i le fale o le potu o le cep faasologa. Supreamitic mamanu ma meafale mai ika.

Lanu i sikuea 15190_1

Lanu i sikuea
Vaega
Lanu i sikuea
Vaʻai i le alatele mai le alatele
Lanu i sikuea
Vaʻai o le umukuka ma le potu malolo mai le alatele
Lanu i sikuea
Faleoloa Taofia potu umukuka
Lanu i sikuea
Potu malolo
Lanu i sikuea
Potu malolo
Lanu i sikuea
Potumoe
Lanu i sikuea
Ulufale i le potu ofu
Lanu i sikuea
Faletaele
Lanu i sikuea
Fanau
Lanu i sikuea
Kapeneta

Lanu i sikuea

Remorematism, mai le Latuncisce - maualuga atu, ogaoga.

Le itu na faatonuina mo le sailiga

"Atoatoa o le" Emmonyment "i Geometric ituaiga

O le a uiga i Cuba poʻo le sikuea o se faʻailoga o le mama foliga, faʻamalosi faʻamalosi

O lea, faagasolo. Ae o oe, o le mafaufau o le anicow coun bomom o 90s: 22-Faleoloa o laupepa fale o se faasologa o cep. O nofoaga o loʻo i totonu o loʻo fuafua latou i tali atu ma tulaga fou. I se taimi e le gata i lea, sa maua e tagata o fale e lua fale e lua i le toe totogiina, lua-potu ma tasi-potu. E le gata i lea, o le ulufale atu i le tasi-potu na le lava le lava Aloese ma na mafai na ona e o mai i totonu o le latalata mai le lua potu. O le aofaʻiga atoa o le 92m2, o lea na tutupu ai tagata o loʻo nonofo ma etha ma o latou manatu faʻapisinisi, o loʻo taoto i ai le ata o le tagata faitau i le 1920. Fua faatatau i se tasi upu.

O le 'au (o se aiga o le tolu) na fiafia i le vaaiga mai le faamalama, nini o mauga ma o le oona o le vaitafe o Moscow. Peitai, ia tatou tuʻua ese lenei mea lelei. O le a faʻatatau i Cuba poʻo se sikuea o se faʻailoga o le mama aʻiaʻi o le fomu o loʻo musuia ai fausaga. Na amata ona 'alo ese ai Uini ina' Ia ala i mea uma e ala ai: tipiina i vaega, aveese le itu, liu itu, i se isi. O le tasi-potu malolo (38M2) o loʻo lelei i le toetoe a m-foliga "e lua-potu-potu-potu tino" - o lea na faia ai se faʻavae o le tino. E leʻi maeʻa faʻatino gaioiga mo le fale ma le faletalimalo, naʻo le faʻaalu o ana cabins, ae o le totogi o le Longzlia faateleina le tele o le potumoe. Ae o se taʻaloga taʻutaʻua ma le auai o le plasts, tuʻufaʻatasiga ma sa fiafia avanoa. Laā i lo matou manatu, e sili ona matua manaia lenei tagata.

O le fale mautotogi na faʻafuaseʻi ona faanatinati i totonu o le lua au - ata o loʻo feosofi i itu taumatau. O le muamua Axis faʻaali mai i le alatele i se shecheved umukuka, o lea ua le tuʻufaʻatasia ma le potu 'ai. Na vaeluaina e le maualalo le pa o le pusa ma se koluma ma lua sitepu (fola umukuka na siitia i le 30cm), ae o loo i ai pea le toalua tutoatasi. O le axis o loʻo iloga foi e ala i le lanu: O le foloa o le umukuka ma o le alavai o loʻo tuʻuina atu ma le lanumoana chimocing i le tele o isi nofoaga. O le potu '' 'ai ma lona faʻamalamalamaga ma nisi tuʻuga o se moli faʻafuaseʻi o le taumafanafana mo le laulau i lalo o le taamilosaga paʻepaʻe lamepa. E taua le toe tepa i tua ma mai le faamalama o le glashed faapalepale o le a tatalaina le tutusa manatu. Afai e te toe liliu atu i se tali lanu, masalo o le autu autu lanu o le fale mautotogi i o latou ituaiga uma o ituaiga. Uili poʻo isi lomiga o loʻo iai i potu taʻitasi. O le fale mautotogi uma e i ai le faʻamau o mea, o le tutusa lanu lanu e taʻitaʻi i potu uma. O pa o le potu 'ai ma le auala o loʻo fuafuaina i le moli moli, o se koluma faʻatasi ma le lapotopoto malolo ma le itu o le pistichio lanu. O le lanu lanumoana laina o le faʻataʻamilomilo o le ogatotonu ma manatu o le pito i tua o lagona o le sikuea toetoe lava a le tele.

E mafai ona faigofie ona e leiloa i totonu o le le fuafuaina o le tusitala o le tusitala. Ae na faasolosolo ina malamalama o le malamalamaaga o lenei i totonu o lenei i totonu o le i totonu, lea e faigata tele ona momoli atu i le mekasini. Faʻavaʻa o le pito i totonu o le potu malolo. Faapipiiina o se vaega na alu ese ia te ia. O le tele o tua o loʻo faaauau pea ona o le diagononal moffiol ma faʻamamafa ai se lapoʻa o le puipui o le puipui na vavaeʻese ai le "potu i le potu malolo. IVOTI iinei matou te o mai i le sili ona manaia. O le tumutumu o le fale mautotogi, o le faatufugaga o le pule o se foliga o le mamanuina ua suia. Na avea o ia ma sui o le sifi, lea na faaauauina le pa o le potu malolo ma o se tulimanu na fatufatu ai le galuega a andrei-matua faamaualuga-matua. O le pa ua tipiina e kupisa o le tele tioata tioata poloka. O nisi o latou e manino, e pei o nota taʻitasi o loʻo oʻo mai i se masani masani "ofe" autu. Faʻaliga, o le pasonimal pa e le mafai ona oʻo atu i le taualuga, tu i fafo o se isi faʻailoga foliga. O isi mea uma, e lua-lanu: paʻepaʻe ma sinaʻe ma sinapi i totonu, o lona uiga, mai le ala savali. O le siamupini o le lanu na tele na ala ai ona alagaina ai se isi tagata sili sili ona matagofie o le supomarmar kazimir tane tane.

O le cubes o tioata poloka o loʻo latalata i le kupita o fafo. O lona malulu lanumoana e manino lava o le saʻo i le vai elemene ua faʻalavelaveina e le oneone vevela nofoaga. O le taʻaloga pito i tua, o le pupula o le stealt pito o le koluma ma le umukuka o loʻo fai mai i le mea lava e tasi, o loʻo faia uma le siosiomaga o lenei avanoa, ma moni.

TAUA FAʻAALIGA: O loʻo lelei le lava o ia lava, e toetoe lava a le manaʻomia meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo, e na o le TV ma le faʻasologa o le sofa "Tatum" mai le Kamupani Fonash "Infat". E tatau ona maitauina, o tagata e fiafia i ai scandinaviad mamanu ma lelei, okaina toetoe o meaafale mea e tusa ai ma le IKA Ratalog (Suetena).

I le tulimanu o le umukuka sa i ai le isi tamai "gofie" ma le tasi 'aina ma o se tasi' ava '' 'aoina mai i poloka au poloka. O le mea lea o le faleuila o le faleuila. Pe a ou le manaʻo e vaʻai i le umukuka mai le alatele, o le faitotoʻa e mafai ona natia e ala i le liua o le faitotoʻa i le faitotoʻa. O le ala i le auala e mafai ona toe totogiina o se aoina o le eseese o le eseese o le concave ma tuufaasolo. O le faʻalauteleina o le faitotoʻa ma faʻaauau le koga o le potu malolo, na fuafuaina foi e tusitala, o le pusa atoa, le iʻuga o le mea na teuteuina i vai ipu.

O faitotoʻa o vaega eseese e tau atu i le potumoe ma le ofisa o loʻo mauaina e uiga ese o le sili ona faia o le dagwall e faia o le digwall: i le folauga i le potu i totonu o le potu. O loo i ai le potu, o le fola ua na opo e le 20c, vagana ai le puleaina o le tafatolu, o le lona lua o loo faitau manino. O luga o le moega sa faapipiiina, i lona hourb cring o loo mafaufau i fafo o se tafatolu fale i totonu o se moega mo le teuina o ie puipui ie. O lona manatunatu loloto i se vaega tele e mafua ai le tafatolu i totonu o le sikuea. O le eria na faʻaaogaina i le tele e mafai ai, i tua atu o le puipui o le tambour, o le prismatic stac sa faia ma le faʻata ulufale. O le potumoe ua amata ona pupula tele, e le gata ona o le lanu o puipui, ae faʻapea foi i le tele o faʻamalama tetele. Ae le i iai le ogalaau, o lenei o le "tamai fale". Na foʻia le ofisa o le 'Au i le Pastel lanu, ae e leʻi faʻamalosia foi ni ituaiga o pisinisi. Fanau na liliu mai e matua fiafia ma le sili ona pa o gafa i lona palasitika. WedPaper sa mauaina se emo o le mataupu o le "le lelei-lelei". O le tasi puipui e manaia tele, ma moli moli o le pepa puipui, o se isi ituaiga kemebark. Meatafa Faia o Faleole Faʻalenatura "Tuputupu" Ma le tamaititi: o vaega ua maeʻa pe a manaʻomia.

Ma le faleʻoloa, le faletaele, ua pala ma susulu mai, o loʻo fausia mea uma i le eseʻesega o le paepae ma le lanumoana. E pei ona vaʻaia, e aofia ai foʻi ile fale atoa mo le potu atoa o se taʻaloga masani i Cupeta.

Lanu i sikuea
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Lanu i sikuea
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lanu i sikuea 15190_16

Poloketi Tusitala: maris Kulikov

Galuega a le Suʻega: Anton Nechenshin

Poloketi Tusitala: Olga Izmalkova

Matamata i luga

Faitau atili