Pvc fola ufiufi

Anonim

Tekonolosi o loʻo le faʻatulagaina o le taʻotoʻo. Uiga o Tiles ma Linoleum mai Polyvinyl Chloride.

Pvc fola ufiufi 15200_1

Na e faia le toe faʻaleleia o le umukuka ma, e ui lava o le ogatotonu o le laupapa o loʻo i totonu o se tulaga lelei, e le o toe fetaui i totonu o totonu. Ina ia faʻafou le fola o le mafai ona fetaui ma le PVC Tile

Pvc fola ufiufi

A suia le fola e ufiufi ai le fola, e le aunoa ma le opoina o le pito i totonu o le urolo, tusa lava pe o le foloa e matua lamolemole. A leai, pe a uma sina taimi o le a latou faʻaalia i luga o le fafie fou. O ni au teuteuga ma ni poloka i le fola e tatau ona faamauina.

O se tulafono faapitoa o le tagata na faʻaaogaina e faʻaaoga i le fola, saunia se lamolemole ma lamolemole luga. Tele taimi mo lenei faʻamoemoe, o se mea matutu o le "tuai" (Filland) faʻaaogaina. O le faʻaaogaina o le tulaga o le tulaga o le tulaga e matua faigofie lava: o le paʻu ua fefiloi ma le vai i le syphancy (25kg o se faʻamaʻi mago o le 6L vai) ma sasaa i le fola. O loʻo sosolo atu lava ia te ia lava ia te ia lava, pe a uma le 6 itula i luga o le fola e mafai ona e savali ai, ma pe a uma aso e tolu ua sauni e faʻapipiʻi PVC Coles. O le tulaga tulaga o le tulaga e masani ona faʻaaogaina i luga o le Primer. Afai o le fola e lafoina ma Ceramomic Tiles, e sili le faʻaaogaina o le Gel Quod-mago o le neuprene kuprene, o loʻo lagona ai le nifo mata.

O le tulaga tulaga o le tulaga e masani ona faʻaaogaina ma le manifinifi vaega (3-5mm). Ina ia faasaʻoina sili atu le ogaoga o le foloa o le foloa, e mafai ona e tuu ni nai faaputuga ma le muamua faʻamago o le tasi ma le isi. O auala e faʻaaoga ai se tali faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga vave se 10-millimeter vaega ae le o le lafoaʻi. O lenei faʻafefiloi e sefe ai le taimi, ae e sili atu taugata. Afai e faʻaaoga ma se tali, e i ai faʻatosina, e tatau ona puʻea i latou.

Faʻavae i luga o le tele o le potu, fuafua le manaʻomia manaʻomia o le fofo (1.3-1.5kg / m2 / 1mlum mafiafia) ma filifili potu fale, i totonu o potu

PVC ofutino

O le PVC Tile ma Linoleum e sili atu le softer nai lo maa po o ceramic tile, ae sili atu le malosi nai lo kapeta ufiufi. E i ai le pito tele lava filifiliga o lanu eseese, ata ma luga o puipui: i lalo o maapuʻu, i lalo o le paʻu, i lalo o le sikine, fiafia ma potu fanau, fiafia ma potu fanau, fiafia ma potu fanau, fiafia ma potu fanau.

PVC ofutino e tetee i le filogia ma eseese ituaiga o masini leaga (abrasion, pusctures, dent) ona o le laualuga o le tino (0.15.55. O le faavae o le Tili-FiberGlass (poʻo isi mea le lalagaina), e puipuia ai lona faʻalauteleina ma faʻamalosi pe a le vevela o le vevela. O le pito i lalo o le vai leaga, e faʻafaigofie lona pipii. O le mafiafia e masani ona 2mm (fetuutuunai mai 1.5 i le 3.5 MM). O lenei mea e malu ai lava ma fai ai ni faʻalavelave laiti o loʻo fausia i luga o le foloa chramic tiles o le fale o le fale.

E masani lava, o le PVC Tile o loʻo i ai tulaga - 3030 cm, ma o nisi taimi 5050. Linoleums mai le PVC (2-4 m le lautele o le potu o le kapeti o le potu o le kapeti. Talu ai nei, o le Faamatalaga 66.710CM o loʻo faʻaalia o luga o le faʻatau atu i le fola sipesoga ua fola mo aʻu pe o le Kerisimasi laau.

Aua neʻi e sese, faitauina o le aofaʻi o le faʻatauina o le faʻatauina, o le a manaʻomia e le tele 2 sili atu: E tatau ona latou suʻeina i totonu o le puipui, ma o le a nei le iloiloina. E ui lava i le mea moni e le mafai e le fusiua ma linoum e le mafai ona faʻaavanoaina le vevela o le vevela, e tatau ona latou faʻaopopo i le mafanafana (alatoto) potu i le aso ae e te leʻi faʻapipiʻiina.

Taoto

O le lautele o linoleum e faʻapipiʻi e aunoa ma le kulimi - masani i tamaʻi poʻo le faʻamalosia o meafale. A taʻoto i totonu ma fasipepa, o le faʻapipiʻi ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma le malulu o loʻo fesoʻotaʻi i le malulu, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le Worrner-millen, poʻo le pasty).

Vaega o le PVC Coating e mafai ona faʻapipiʻiina ma le lua-itu-lima o le lipine sepee, kulimi (acrylic po o le acylicman). O lenei metotia e naʻo le pau lea o le pou. I le tasi itula o le galuega, e mafai ona uma 2-3m2 PVC Tiles, tusa lava pe na paʻu teisi le saoasaoa pe a faʻapipiʻi le fola.

Pvc fola ufiufi

Faʻamama ma le faʻaeteete le fola mai le pefu, gaʻo gaʻo ma isi filogia, puipuia le pito o le pronina i le faʻatapulaʻaina o le faʻapipiʻi (e le itiiti ifo i le 20mm lautele).

Pvc fola ufiufi

Faʻaoga se Primar i le fola o le fola, faʻaleagaina ma le vai (1l e 3-4 m2), o le a sili atu le taoto i luga o le lamolemole. Afai o le faʻavae e māmā, e le tatau ona vaʻaia. Ona tuu mai lea ia te aʻu.

Pvc fola ufiufi

Toso le vai mago i totonu o le vai (Anne, i luga o le isi itu!) I le fua faatatau o: 6l vai i le 25kg Powder. Ina ia maua se homogeneous tele, faʻaaoga se faʻamalosiʻau (faʻapitoa o le mea e ave ai i luga o le 'ai). Tuu le faaiuga o le faaiuga e tu 5 minute. E manaʻomia le faʻaaogaina i totonu o le 15-20 minute.

Pvc fola ufiufi

O se tamai vaega o le fofo na vave ona tufaina ai le manifinifi vaega i luga o le fola o le 1m2, amata galue mai le tulimanu faafeagai i le faitotoa. O le tasi vaega e mafai ona faʻaleagaina le faʻaletonu mai le 10 i le 10mm faʻalagolago i le ituaiga o le matutu paluga.

Pvc fola ufiufi

Tufatufa atu le fofo ma se lautele spalala, ona smet lea o le faamaualuga uafu. Afai o le paluga o loʻo i ai se tutusa lelei, o loʻo salalau atu i se lamolemole soka toetoe lava a ia lava.

Pvc fola ufiufi

Ina ua uma ona mago mo 1-3 aso (e fuafua i le sili atu le mafiafia), swing lua laina laina laina i le ogatotonu o le potu. Afai e tatau, fuafua le ogatotonu i le lua ata.

Pvc fola ufiufi

O le Tile muamua ua tuu i totonu o le ogatotonu o le fola i laina lautele. O le a manaʻomia oe se nifo nifo (ogatotonu tele) masani ai) masani ai, pei ona "faʻatumuina" pe fufulu. E le manaʻomia le manogi o le fola ma le kulimi, sili atu nai lo le laualuga o le paʻu. E oʻo lava i sina tamaʻi malulu e mafai ona fausia ai le vai o le a tatau ona faitau i le lumanaʻi.

Pvc fola ufiufi

Faapipiʻi ma le faʻatusatusaina le muamua PVC Tile seʻia oʻo i le Glie. Malulu mai le ogatotonu i pito o le paʻu o le paʻu poʻo le lalagaina o le vali le autau i le sili ona leaga o le umukuka O le isi PVC pele ma le taotoga e toe faia.

Pvc fola ufiufi

Ina ia mafai ona faia se mea sese pe a fai e teuteu ni laupapa, makaina latou i le pito i luma. Oti le kapeta faʻapitoa (tele) ma le naifi, fetaomi atu i le laina uʻamea. O le a sili atu le faigofie pe a fai o le PVC Tile ma se lauulu mago.

Pvc fola ufiufi

Taatasi e fa-futu fola tuu fafie mai le ogatotonu i le isi itu. E faigofie le auai i lenei galuega: O le tasi fasi vaega atoa o loʻo i totonu, o le isi e tipiina i latou i le tele ma tuʻu i fafo atu o le laina i le pronthing.

Pvc fola ufiufi

Ole inisi nila mo le faʻamalosia o le sphawnging, tuʻu i latou i luga o le tasi, muamua-vaʻai laina.

Pvc fola ufiufi

Oti le pito o le umi manaʻomia, faʻafesoʻotaʻi faʻamau faʻapipiʻi i le togalaʻau, o loʻo atagia ai se solo. E le mafai ona vaaia i luga, faota o le a tau le taofia le afi.

Pvc fola ufiufi

Faʻaofi i latou i totonu o pu vili ma togi i le paʻu o le paʻu i le paʻu o le paʻu i le laupapa fola.

Pvc fola ufiufi

A faʻapipiʻiina meafale aka, o le mulimuli ae o le mea mulimuli ae fetuunai lona maualuga ma le fesoasoani a le talafeagai lelei.

Faitau atili