Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga

Anonim

"Aua le fiu!" Fai atu, o tagata o le fale mautotogi, nonofo ai mo le tolu tausaga. Toe fausia o le tolu-potu fale mautotogi ma se vaega atoa o le 83 m2 i le fale o le fale o Stalin.

Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga 15308_1

Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
O se tasi o totonu o le Inxes: O le axis o le Pylon Porcico mai le tioata poloka. I le lautele, e tatalaina le laulau ma fuaiupu e oso aʻe i le va o latou
Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
O se tasi o totonu o totonu o le axes: o le axis "hall-puipui o le faletaele"
Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
Ina ia mafai ona ulufale i le potu malolo, e tatau ona e alu i lalo i le sitepu
Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
O le ata o le tioata poloka ma ni laina maaleale i itu uma e faasoa atu ai le auala ma le 'ai
Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
"O le vaalele a le ea": nofoa o le sili maualuga
Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
O puipui o le faletaele teuteuina maamora
Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
O le Kapeneta i totonu o le Kapeneta e matua patino
Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
Monophonic pa puipui ma fola e avea ma talaaga mo meafale ma tulaga

Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga

Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Mo le ausia o le faigofie ma le laciety e faigata, tusa lava pe o le a le lautele o gaioiga. Tusiata i lenei tulaga e leai se tuusaunoaga. O lona sini o le fatuina o le asthetic, mafanafana avanoa, ia amanaia le moni avanoa o le fale ma tagata faatau

E foliga mai o tagata o lenei fale mautotogi e laki. "E le fiu!" - Fai mai a Tina ma le Alo, e nofo foi i ai mo le tolu tausaga. E tatau ona ou tautala atu o le amataga e leʻi faʻaalia foi. Faatasi ai ma le fonotaga muamua ma le tusiata, Tatiana Koulesnikoco ma Vadim Semenchenkoncho, e le mafai e tagata faʻatau ona faʻailoa saʻo mea latou te manaʻo ai. O le le fiafia o se manaʻo e maua se fale manaia ma manaia ma faʻamalieina fale. Sitaili e le faaigoa. Tagata faʻatau faʻatuatuaina i le tusiata. Galue i le poloketi na salalau le masina ma le afa. Talu mai le vasega atoa ma le aotelega o meafale ma meafaigaluega e taua i luga o se tamaʻi nofoaga fale, o le tusiata faʻamaumauga ma fuafuaina le nofoaga o Vaega ma faitotoʻa i le tutusa. O nei gaioiga e lua na faʻamaeʻaina o le faʻamalosi ma le tasi i le isi.

I lau faʻamatalaga, o le faʻagasologa o le faia ma le fuafuaina o le totonu o loʻo i ai i totonu o se faʻasologa. Ina ua maeʻa le faamaoniga o le manatu lautele i se ata tusi, o se faʻamaumauga ua saʻo o loʻo tupu uma elemene. E tusa o fesoʻotaʻiga uma, aʻo faʻamama latou i puipui, maʻa ma le faʻauiga i le amataga o le fausiaina. O le mea lea, o le taimi lenei o le pisi o le galuega o le tusiata ma le tagata faʻatau mo le faia o meafale ma mea faigaluega. Naʻo lona faʻamaeʻaina, e mafai ona faʻamatalaina manino le faʻapipiʻi o nofoaga o tulaga, taulaʻi ma isi fanua.

O le tusiata o lenei fale mautotogi e matua manino ma i le muamua tele, e faigofie. A e mafaufau i se fuafuaga, e leai se mea o le a oʻo atu i le mata: E leai ni laina kaʻia e pasi mai i le atoa itu, pe faʻaalia ai le lelei o le sami, pe faʻaalia foi le asyryry poʻo le gatete. E leai se mea e faʻatagaina ai, faʻaputu uma elemene o totonu. E faigofie mea uma i luga o le fuafuaga. A, o le i ai i nofoaga moni, ua e iloa ai o le a ou alu atu i le tele atu o avanoa, i ai e iai se fesoʻotaʻiga i le va o elemene, o nisi mea e le itiiti ifo i le mauga o lenei foi. O manatu o manatu, i tulaga o se tulaga ofoofogia, i le aofaiga e matua lagona lava - ma o tagata uma o loʻo omai iinei, latou maua ai.

O le lavelave o le galuega a le tusiata o lena, tusi se fuafuaga, e tatau ona mafaufau i ai. O le aofaʻi o le avanoa, o lona fua ma o le masini o nisi taimi e le mafai ai ona feʻaveaʻi le ata poʻo ni fuafuaga o puipui. A o loʻo iai pea le mea i totonu o le poloketi vaega, o lona tusi mulimuli e naʻo le mafaufau o le tusitala.

Fuafuaina o le totonu, faia o ata talafeagai (vest fuafuaga ma salu o puipui), o le tusiata o loʻo faʻaliliu ai o le lautele o le lautele o le lautele. O le matagofie o le aʻoaʻoga, o le mea e fiafia i ai, ma faʻaalia ai le le mafai ona mafaufau i itu e tolu, ona matou maua ai ma le opogipela o le fola.

E tatau ona ou fai atu o Tatyana Klesnikova ma Vadim Semenchento na aloese mai lenei lamatiaga. O totonu o le fale mautotogi na mamanuina e latou e faigofie tele i luga o le fuafuaga, i le tele o le tele e sili atu le valea. O le taofia o elemene, o a latou mafutaga ma paleni e masani lava. O mea taʻitasi iinei e foliga mai ua tupu i le tulaga, ma, afai e te toe tuʻufaʻatasia, o ia, ona alu ese lea mai ona tuʻuaga. O loʻo ia i tatou le lagona iinei O loʻo iai se mea mai le Iapani togalaʻau o maʻa, lea e mafai ai ona malamalama lelei i ai latou faʻalapotopotoga, tau le suia lea ole manatu. Toe faʻalelei e ausia ai se iʻuga, e te manaʻomia le tele o le taimi ma le taumafaiga o le tusiata ma le tagata faʻatau.

Pe a fai o se tasi o vaega, o se tulafono, e foliga mai o le tulaga o fola ma le taualuga i nofoaga eseese e le fetaui. O lenei le maaaʻomia e aofia ai se tau mafanafana, pei o le palisi i luga o le fola poʻo le sima i luga o puipui.

Toe fausia o le fale mautotogi ua atoa le tausaga atoa. Talu mai le poloketi o lona uiga o se tali fou atoa, o le faʻalumaina o le faʻagasologa o loʻo aofia ai i tua o vaega uma ma faʻalavelave o loʻo faʻalavelave. A tatalaina le mea mulimuli, sa mafai ona manumalo i le tele o le avanoa, o le maualuga o nofoaga, pe a fai o le toe fausia na le toe suia.

O poloka tuai o poloka e le maua ai le vevela faigata ma suia fou, suia fou, atoa foi laupapa, a o le tosoinala e tolu. Ua vaivai, mago ma minerale lio ma le paʻu o le maʻau ma faʻamafanafana uila na suia i aso nei, i le vevela faʻatonutonu.

Tusiata talatalanoa ma le tele o faigata. Muamua o mea uma, o eseʻesega mai le faʻaupuga i le fanauina o puipui na maua. Loo le tulaga o le maualuga o le taualuga ua taunuu 20mm. O isi mea e masani ai, o le faʻafitauli masani o fale mautotogi i fale o le stalnin: carriver utupoto ma le maualuga o le 60cm, ua tatala i le soloia o vaega. Na avea ma faʻafitauli matuia, a o latou faia i le potu malolo. O le isi faʻafitauli o le nofoaga e faʻafeagai ai le ulufale atu i le fale mautotogi o le faletaele ma le faia o lona faitotoʻa i le potu malolo. Sili atu nai lo le laititi o le maualuga o le taualuga (2.9m) ma le manaʻoga mo le ea.

O le faʻafitauli o le utupoto i le sone o le tuʻufaʻatasia avanoa e le o nova. Ua i ai i le tele o fofo i Auno. O le utupoto poʻo le "bends" mai le pito i lalo o le faʻamaloloina o le taualuga, o se faʻaiuga o le mea e mou atu mai le fanua o le vaʻai, pe o loʻo avea ma vaega o le Tectonic System! E.D Viet Houtmenm Architels na faʻaaogaina uma nei metotia.

O se tasi o le utupoto, tuaoi o le alatele, na fai loa le tuaoi o le tulirio lona nei mafutaga. Ae o le laina o le tofa i le tulaga o le 60cm o loʻo faʻasaoina, e le mafai ona aloese. Peitaʻi, o lenei Tatyana Tatyana Klesnikadova ma Vadim Semechenchonto maua se auala i fafo. Na latou motusia le faʻasologa o le faʻamaloloina o le faʻalumaina o se ituaiga o Pylon ma le taamilosaga itu. O lenei nofoaga o pylonboan o loʻo avea ma se galuega-i totonu o puipui i le ofisa lata ane, ma i le potu malolo - o le ogatotonu o le pa. Vaega o loʻo faʻapipiʻi i le mea lanu meamata, na te tosina mai ai le mafaufau. O le iʻuga o le vaeluaina o le vaevaeina o le faʻavae o le tutotonu o ata na tuuina mai i auala eseese. I le ogatotonu, i luga o le tuaoi ma le alatele, o le moli ua fausia i totonu, ma o le taualuga na foia e avea ma faaoolima. O le ono sikuea sikuea na ia faʻapipiʻiina moli, e ala i le ala, e mafai ona faʻatuina se tulaga ese o le malamalama, pei o le ki o le toe faia.

O le isi utupoto e mafai ona ulufale i totonu i totonu o le totonu. Leai se mea: i lenei fale mautotogi, o mea uma o loʻo auai i se kopi e tasi. Na faamamaluina le Ea lona lua ia tumau pea a latou lava mea. E le gata i lea, o lenei Beame na faia se faʻailoga e ala i le faʻailogaina o lamepa o ona faʻasino faʻasino manatu. I lalo o le, pa puipui o poloka poloka na faia, vaʻaia vaʻaia e le sone o le potu o le potu ma le lima o le umukuka. O le fausiaina o se tasi o puipui, o se tagata taua e lua kolone, o le tasi lua galuega i le taimi e lua: o le nofoaga e masani ai i tua o le potu malolo eria.

A faia le ea le ea, o le ea, o le vevela faʻaputuputu e tatau ona e alu i se mea. E sili atu le saʻo le faʻafesoʻotaʻi o le faʻaititia o le paʻu o le paipa i le seso - ma ulufale i lenei mataupu. Talu ai o le vai e tatau ona tafe i se fatu o le kalave, e manaʻomia le tuʻuina atu o se tamaʻi fetu o le paipa-os4mm on 1m umi.

Talu ai o le ea fou e manaʻomia e le gata i le potu malolo, ae o le potumoe foi, o le faaputuga o le ea malulu o le ea sa faʻataʻapeʻapela o le faletaele ma aumai le faitotoʻa i le potumoe. O le ea malulu e faʻatapulaʻaina e fesoʻotaʻi i le pito.

O le Pa o le faletaele, o loʻo i ai lava faʻafeagai le ulufale atu i le fale mautotogi, ua filifili foi e togi ese mai poloka poloka, ma sitepu. Ina ia faia lenei mea, matou te faʻaaogaina ni vaega faʻapitoa tioata o poloka veglasnunfix. O le iʻuga, e le o se tulaga iloga o le fale mautotogi ua avea ma se isi tulaga o le tosinaina. O le vaega o loʻo manino lava le lelei e oso ai le moli matala.

I totonu o le umukuka, o le faletaele ma le aluga na faataatia mai le fola, aua o lea na tatau ai ona ou ola tele. Afai e manaʻomia se fola mafanafana i le umukuka ma le faletaele ina ia mafai ona ola i luga o le taʻele o le tau o le taumalulu, o loʻo iai le tele o latou Tausaga) e lelei le mago seevae i luga o le.

Ina ia mafai ona teena mea teuteu elemene, fausia se manumalo talaaga mo i latou, o le fola ma puipui na filifili e faia le tasi-photon, e aunoa ma se ata. O le fola na ufitia i le pi, o le puipui ma le taualuga na faʻavaveina e le vali ma valivali ma paʻepaʻe vai. Taʻitaʻi e le faʻavae o le malamalamaaga, o le tauaso o loʻo tautau i luga o pupuni, ae le o pupuni.

O loʻo i ai i totonu ma o latou "o loʻo puʻeina ai le ata o le tusiata". Faʻataʻitaʻiga, o le foloa le pa'ū i totonu o le umukuka e le puipuia ai le tusiata feaveaʻi e tuʻu ai le laulau i luga o tuaoi o tulaga. O le faʻafitauli o nofoa i se tulaga sa faʻaigoaina faigofie lava: na filifilia i latou e se tasi faasologa, ae eseʻese ituaiga ma mo le CAPT. Poʻo le faʻamalama mai le tioata poloka i le puipui i le va o le faletaele ma le umukuka. A e fufulu ipu, ma o lenei faiga, e aunoa ma se masalosalo, o se faʻaaliga e le malolo i totonu o le moli uʻamea, ae o le laʻau mai le faletaele.

O meaafale i totonu o le fale mautotogi e laititi. Gostnyy - na o se laulau ma nofoa, sofa ma nofoa nofoa (Leolix), ma i le kapeneta-moega (Linewoset), o se nofoa laupapa. Vaega o meafale na faia e okaina. O le laulau i le umukuka faatasi ai ma le ogatotonu o le potu i luga ma le faʻamuta le loka, tatalaina i le itu o le potu malolo, sa faʻatonuina i le umukuka (boschardi). Tu i luga o faamalu, faʻata ma tautau i le alatele, na fuafuaina tusifatu i latou lava, ma faia a latou fafie aʻoga IGor saprykin.

Faʻapipiʻiina o le faʻamafanafana meafaigaluega i le foloa, e mautinoa lava o se manuia tele o le alualu i luma. Peitaʻi, o le alualu i luma o le fola, ma le "faʻamamaina o au meaafale, ma o le" pele ma peleue "Cabepe" Curpepen o le a vave fiafia. O lona uiga, ua fautuaina ai le kiina o le fola mafanafana, ia manatu i le lumanaʻi o le lumanaʻi o meaafale.

I le ala savali ma le faletaele, o puipui na vavaeeseina i le World Mancoble Biancocarra, ma i totonu o le potu e faaopoopoina ai lanumeamata faaopoopo. O le maaleale - mea masani, o lona uiga o le hetese tasi i le lanu ma le tino. E masani lava, a o le faʻatonuga, na tuʻua e le tusiata le fale teu oloa, lea e pikiina ai papatusi (pe tusa o le 23 c4 cm thick), talafeagai i le tasi ma le isi.

I totonu o le potu malolo i le puipui atoa, e ese lava le mafaufauina ma, nai lo le eleʻele faataupupula i le fatuga fatueao, avea ma afi mumu, lea na vavaeeseina e le maamata ua tuufua i maamora.

E masani lava, a o le taʻaloga ma faʻailoga, e faʻaititia i lenei fale mautotogi. A aunoa ma le avanoa o le taʻalo ai o se taʻaloga ma le tele o potu, paʻu ma suiga, o tusitala o le poloketi, ae le faʻamalieina ai le fiafia i ai. E i ai le potu afi ma le holoquagraphic pa afi mumu, pe a suia atoa le moni, pe a e manaʻo e vaʻai i le afi, e i ai o patu o Portacola ma Beam. O le tuaoi i le va o le alatele ma le potu malolo o faʻailoga foʻi - alu i lalo i le laʻasaga mai le ala savali, oe, e pei ona i ai, e ala i le "faitotoʻa o le potu tele.

E i ai le potu taugata 'aiga. O le partio-mai tioata poloka, tu i luga tuʻusaʻo le pylon, pei o tapuni le tuʻuga o le laulau, o le iʻuga o le papala o loʻo tupu ai le papala o le laulau, o le papala o le papala. Ua liua le potu ma maua ai se tulaga ese.

O sea tusiata ei ai se mea ofoofogia, e fou i le taimi atoa, talu ona malamalama ma lagona e le tagata nofoia i mea leaga ma popolega. Na o le Igilisi Architects christopher dei valaau tusiata nofoaga . O le tausitusi o le tausitusi.

E te leʻi mafaufau i mea ua matou tele tele mo le faʻatulagaina o matou fale? E taua tele lo matou faʻaaluina o le faaiuga o le vaiaso i fale ma meaʻai atofata? Siosiomaga. Matou te fia fausia se siosiomaga, Se Nofoaga O tatou olaga. E tatau ona fesoasoani i le tusiata. E tatau ona faia ia tulaga, tulaga faʻapitoa tatou te faʻatumu ai lau meaʻai, ma lou tagata taʻitoʻatasi, ma lo latou mafanafana.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Ola tusiata, poʻo se taʻaloga i faʻataʻitaʻiga 15308_13

Tusiata: Tatyana Klesnikoco

Architect: Viddim Semenchento

Wood galuega: Igor Saprykin

Matamata i luga

Faitau atili