Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

Anonim

Le fiafia i le faitotoʻa i totonu o le totonu o vaega. O se tasi o galuega i lenei tulaga o le faʻagaioiina le tatalaina ma faʻapipiʻi se faitotoʻa fou i totonu.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega 15326_1

E masani ona tupu o le faitotoa i le itu i tua o le potu malolo e taofia ai oe mai le mafaufau lelei i le eria, mo se faataitaiga, i se tamai umukuka. O se tasi o galuega i lenei tulaga o le faʻagaioiina o le faitotoʻa ma faʻapipiʻi se pusa fou ma se faitotoʻa.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

O le faitotoʻa tuai i le umukuka mafua ai ona e leaga le faigata, tutusa le tulimanu o le potu, o le a le mea o ia, ou te manaʻo e faʻaaoga le tele o auala. Ina ia foia le faʻafitauli, e naʻo le tasi le auala e faia ai se faitotoʻa fou i le ogatotonu o le puipui ma aʻe o le matua, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina.

O le tatalaina fou o le a iloga le lautele, pe a maeʻa mea uma, o loʻo manaʻomia pea le faʻapipiʻi o le muamua vali faitotoʻa faitotoʻa (73204m). O le mea moni, e manaʻomia ona e faʻatau le poloka faitotoʻa e sauni ai le tatalaina o ituaiga faʻapitoa. O lenei ua faʻatau atu o loʻo i ai le lautele o le lautele o pe leai foi poʻo le leai o ni faitotoʻa, lamolemole pe e mimiu, ufiufi i paʻepaʻe vali po E mafai ona e faʻatauina le faitotoʻa ma lautele e aunoa ma le pusa pusa.

I le ma mataupu, o le nofoaga tuai ulu o le faitotoʻa o le a tumau lava i le nofoaga e tasi, talu ai o loʻo tapunia ana matata faʻataʻitaʻi ma le latou aveeseina e le mafai ona faʻapipiʻi le pa. Ma le isi, o le a faʻaaogaina le racks i fafo o se lagolago i le faitotoʻa fou. Ua maeʻa ona toe aveese le galuega o le galuega o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

I le faʻatasiga o loʻo iai le pusa ua uʻamea, e tatau ona aveʻesea e aunoa ma le toilalo, o ata tipi i le fola o loʻo totoe.

Afai o le pa e faia i mea tumau (vibratetone, piliki, etc.), faaaoga se tipiina taimane disk. A o le galue e le fautuaina e ala i luga o se stepladder poʻo le sitepu, e mafai ona amata ona gauaʻi i se mea faigaluega ma se mea faigaluega. O lenei sini e sili atu le faia o le fausiaina o le fausiaina. A inu se faitotoʻa i le septum ma le mafiafia o le 7cm, faia o le faʻapipiʻi poʻo isi mea le aoga, faʻaaogaina tusi lesona.

Ae le i galue

Ina ia mafai ona iloa le malosi o mea e faia ai le vasega, vili le tolu pe fa pu i le ogatotonu o lena vaega o le fatu fou. I le taimi lava e tasi, faʻaaoga se faʻailoga faʻapitoa i luga o le sima ma ki le taʻavale i le gatete faiga poʻo le faʻaaogaina o se mea e mafai ai ona o se savaliga masani. Ona siaki lea o le ono mafai ona vaʻaia vaega e ala i pu-faia pu ma filifili se galuega talafeagai-tipi uili poʻo le Hacksaw.

Tapuni faitotoa o le tuaoi potu malosi, aua pe a inu le tatalaina (aemaise lava ma le fesoasoani a le lapotopoto lio), o le tele o le efuefu ua fausia. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o se manava ma le saogalemu tioata peʻa galulue ma le tipiina o le lio, ma e sili atu le mama e mama foʻi i le fale faigaluega.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

O le faitotoʻa muamua e faʻamalosia ai le au vaʻa e faʻaititia ai le gatete o le pito i luga o le pusa i le taimi o le vaʻai. Faatu le mea e tatau ona faʻapipiʻi ai le tele o pa.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

Faʻaliga le nofoaga o le Tatala Fou ma se Faʻatinoga o le Perteripter e le sili atu nai lo le 15mm. O lenei mea o le a faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le pusa faitotoʻa ma o le a faʻatagaina lona saogalemu malupuipuia.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

I le pito i luga o le itu saʻo o le faʻatulagaina o le tuʻuga, viliina le tele o pu ina ia tuʻu ai le lau o le hacks i le taimi nei. Vaaia mai luga i le pito i lalo i le fola. Ina ia faafaigofieina le faagasologa o le aveeseina o le vavaeʻese vaega, tipi fusi i lalo i fasi pe tusa o le 30cm. O le moli moli o le mamafa hammer, tuleia i latou mai le umukuka. O lea, i le nofoaga oi latou latou te paʻu'ū ai, e leai ni mea.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

A maeʻa ona tipi le amataga fou, na aveese e le Chize le vaega eseese o le faʻapipiʻi poʻo isi mea.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

O le pito i lalo o le amataga o loʻo togafitia ma faʻamamaina le ata. Ma, i itu uma, vili ava ma le loloto o le 8-9 cm, lea e te faʻapipiʻi ai fata o le faitotoʻa fou.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

I fafo atu i fafo atu o se pusa fou i se checkerboard poloaiga i se mamao o le 12-15 cm spratent o le pala mumu. O le a faʻatagaina ai e oe ona mautu le faitotoʻa.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

Faʻapipiʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa ina ia o le pito i lalo o le faʻafanua o loʻo i lalo ifo o ni pu. Ia mautinoa o loʻo tu le pusa e oʻo mai i le tafailagi e saʻo i le tafailagi ma le faʻaaogaina ma le saogalemu o fata i lenei tulaga. O mea laiti, e mafai ona aveeseina i le lafoina o fasi fasi o gyptum. Siaki pe o iai se avanoa i le va o le faitotoʻa ma le foloa. Mautinoa le saʻo faʻapipiʻi, loka le pusa i luga o le tino ma fasi o gypsum.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

Ina ua maeʻa le faitotoʻa, faʻamaufaʻailoga i itu uma e lua o le vaeluaina ma le sima o le sima poʻo le faʻapipiʻiina o fulafula muamua i le pito i luga. Koluse ma tuu le solomuli.

Faʻafefea ona faʻaliliu le faitotoʻa i totonu o le vaega

O le amata amata i le faitotoʻa tuai ma le gypsum poloka naʻo le maeʻa o se fofo poʻo se faʻalavelave e tumau atoatoa. I le nofoaga o le amataga o le amataga, faʻapipiʻi le Gypsium poloka ma tapuni le auala. Ina ua maeʻa faʻamago, faʻaaoga se promar faia i luga o se laupepa.

Faaiu mulimuli

Taofi le toe faʻafouina le potu e tusa ma lou tofo. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu le faitotoʻa ia lamolemole, ma i luga o taimi amata ona faʻauigaina teuteu lelei e sili atu ma le mapusaga. Afai o lenei filifiliga e le talafeagai, faʻaaoga ni mea teuteu teuteu i luga o le faitotoʻa pe faʻaaoga le vali mo le maeʻa.

Faitau atili