Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa

Anonim

Tamuneti ma faʻapipiʻiina o ia: O mea latou te o mai, o ai e fua mai, o le a le tele o mea, o le a le tele o le tau, latou lelei ma le le lelei.

Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa 15340_1

Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa
Polly Polyarethane Stucco i le faʻapipiʻiina o le malo Europar Part Knauf
Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa
Tuufaatasia sili ona lauiloa fou.
Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa
Tuufaatasia panels ma le fausia-i lamepa ma metalcreen ventraing system system
Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa
Ormstrong Tialar Carsette Counger
Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa
Cassette Toomaga ecophon L-Line Company Armstrong
Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa
Atagia le taualuga.
Tausiga. E leai se faʻatapulaʻa o le atoatoa
Totoaga mai i pa puipui o OSMO

O se tasi o faʻamatalaga sili ona taua lea e faʻamautu ai o foliga o soʻo se nofoaga o loʻo avea ma taualuga. O le maualuga-lelei le matagofie o le teuteuga e maua ai le mafanafana mafanafana ma le matagofie. O le auto o loʻo atagia mai o le taualuga o le taualuga (e le o le paʻepaʻe) faʻatagaina oe e sefe tele i le eletise faʻaalu i le osofaʻiga. Mo le matou atunuʻu, tolu ituaiga o faʻaeaina o gatasi o loʻo masani ai, o faʻapaʻoleʻole lea, valivali ma tufugaga i le pepa puipui. O nei gaioiga uma e manaʻomia le tigā o le amataga o le amataga ma le aʻoga lelei. I le amataga, o se fuafuaga o ituaiga faiga e matua tele suia i filifiliga eseese mo aso nei ua maeʻa, lea e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele se lua: Faʻamamaina i le lua tele o le tele o vaega: faʻamalolo ma faʻapipiʻi.

Tuufaatasigalemu

Sili atu i le aga masani o le masani o le sili atu o le mimiti o kelu. Latou te manaʻomia foʻi le uluaʻi tulaga o le laufanua, ae i le tele naua. O le faʻapipiʻi o laʻau o sikuea poʻo ni laupapa laupapa na faia e le palapala polysyrene poʻo, a o masani ona taʻua o Starro. E mafai e le pito i luma o nei papatusi ona ufiufi i se ata vali i lalo o se laau, o se tali, o le peni po o maa. I luga o le sikuea laupapa, o se fesoasoani na faia e ala i le faʻataʻitaʻiina o le stucco poʻo le fasi laupapa. Sa aofia ai le faatafafa o le pito i luga, o se tulafono, lamolemole, ma bevels faataamilo i luga o pito. O le pito sili ona masani o le mafiafia o le lapoa o le 5050cm. O le Tile i le taualuga e naʻo le faʻapipiʻiina, aʻo mafai ona e faʻaaogaina uma ni vaega faʻapitoa ma polyvinyl acetate (Pva) poʻo le suavai. I se tulaga lautele, o mea e sili ona talafeagai i le faʻagaioiga, talu ai o se manatu, e faigofie ona tipiina e se pa pupuni, ma e faigofie ona faʻatinoina ni masini faʻapitoa. O mea e mafai ona fautuaina ai e le au a le spicker styrene o styande o loʻo unaʻia ma toe fai le laualuga o le taualuga e PV keke ma vai. E ui o lenei i le tele o taimi filifiliga filifiliga. O loʻo mafai ona faʻapipiʻi sao i luga o le mea tuai pe afai e te aveʻeseina ni vaega na te leʻi faia muamua. A faʻapea e leʻi mafaufauina e le le mautonu o le ogatotonu ma ni tuufaatasiga ua le aoga, i le taimi lea o le faʻamamaina o le kulimi, faʻaaoga le masani o pine e mo lo latou faʻavae. Ina ia tuʻuina atu le faʻailoga o le taualuga, o le mea na tepa ai ma tapuni le slots i le va o le pipiʻi o fusi ma le puipui faʻaaogaina faʻapitoa o le faʻauiga.

O alavai o le faaumaina o le fusi lapo maʻea o le tasi, e faʻalagolago lava i le manaʻo ma le tofoina o le pule, faʻapea foʻi ma manatu o le potu.

O le mea e masani ona masani ai, o le faʻapipiʻi o le tuufaatasia o le taualuga e mafai ona aumaia. Talu ese le faʻavae i le ogatotonu o le taualuga ma saili le Chiometric Center o le potu, o lea lava e faʻaaluina ai le faʻaaluina o ni ata se lua mai le tulimanu o le potu. Ina ua maeʻa, e mafai ona amata ona amata tuʻu saʻo. O le muamua lua falai e faʻamalosia ina ia latou latalata atu le tasi i le isi, i le ogatotonu o le ogatotonu, e faʻatatau i le nofoaga tutotonu. O le vaega o totoe o loʻo faʻapipiʻiina i le muamua, taumafai e aloese mai le latou tagata ese. A e alu i le pa, atonu e tatau ona ia suʻeina ni laupapa. O lenei filifiliga e le sili ona tamaoaiga, pei o le fa o le fafie, pei o se tulafono, e manaʻomia mai itu uma e fa o le potu, ae o le a faʻapea, o le a 'aʻai uma o le a lelei ma sili atu. O se faigofie e mafai ona avea ma mea faapipii o le taualuga fafie mai le tulimanu o le potu i le ogatotonu, e itiiti lava le mamafa tele e tipi. Peitai e iai le lamatiaga e iloa ai o le isi faafeagai puipui o le potu e le tutusa ma le isi. I lea la, o le a amata ona lolofi mai ai fusiua, fausia le sese sese ma, o le iʻuga, o le ai ai le manaʻoga mo faʻaiuga tipolo.

O le tau o le sikuea mita o le leai o se tasi-aluga i le laina o le 1.5 i le 3,5 Dedllars of the Iunaite Setete, ma Loated-. Filifilia o mea mo le faʻaumaina o, faasino i nisi o oloa, pe tusa o le 15%. E mautinoa o le a ia manaʻomia pe a amata ona e suʻeina le paʻu ma pe a fai o nisi o latou malepe i le faiga (o lenei mafai ona tupu pe a fatufatu ua lelei). Le tino faaletino o le taualuga o le tau i le 1 i le 1.5LOllar USA. O le tau o le apoapoaʻi mo le pipii o papatusi i luga o le 0.5-1.0 tala i le kilokalama, e ui lava latou te tutusa lelei mo a latou faʻapipiʻi, uma fao.

Ma i le faaiuga o le tausiga o ia paia. Laminated Coilling Fuese e mafai ona fufuluina, ma le le fiafia - olo ma se ie susu poo se gaogao ie po o le fetuutuunai.

E tatau foi ona matauina o polystyrene e le fiafia i le susulu o le la susulu. Pe a faʻaalia i le ultraviolevaleʻa, e susulu samasama ma le taimi.

Nusipepa

Faamalolo o faʻailoga e aofia ai ni kulupu e eseʻese i foliga o foliga ma mamanu. E tuʻufaʻatasia i latou o loʻo latou faʻamaloloina moni i se mamao mai le totonugalemu o le totonugalemu ma o lea, e faʻatagaina oe e nana lona mafaufau ma faʻafitauli, pe manaʻomia foi, pe a pasi i lalo o le taualuga. I le taimi lava lea, o faʻafitauli o le asmo- ma le faʻalumaina o le potu e mafai ona faʻamalieina.

Tuufaatasia o le taualuga. Ole tele o latou talosaga e toetoe lava faʻatapulaʻaina: mai fale mautotogi ma ofisa i faletalimalo, vaipuna ma le matata o le tino. O le lautele lautele o lanu ma tusitusiga (faʻata, matte, metballized ma le malosi), o le agavaʻa e faʻatupu ai le manaia o le taualuga. O nei pine, o loʻo faia o le mamafa o le vinyl polymers tuʻusaʻo i tagata e tusa ma mea e fai i le muamua potu-faia i potu faʻapitoa o le galuega faʻapitoa le taualuga. Mea e oʻo mai i le pito o le pito i luga, e usitaʻia ai ma le faʻavaomalo manaʻoga o le afi saogalemu ma le ecology ma aua le faia mea oona.

O tulaga lelei o le faʻalauteleina o milo e tatau ona aofia ai lo latou saoasaoa faʻapipiʻi ma umi vaitaimi o le tumau (sili atu nai lo 10 tausaga) saunia e tagata gaosi. O le tau o le faʻasolosolo o le faʻamalama e sili atu le maualuga atu nai lo isi ituaiga o le faʻamaloloina o le taualuga. Faʻataʻitaʻiga, o le tau o le faʻaputuputuina o tuufaatasi ma le faʻapipiʻiina o pepa faʻapipiʻi (Farani), e fuafua i le ituaiga mea (mataikeni, o menmics mo le 1MEDolas mo le 18dous i le 152. O lenei, e matua taugata lava, ae o le omiga na tutupu mai e matua matagofie lava. E tatau foi ona e taʻua le faʻamaoniaina o le lelei o le faʻapopoleina o le parisi pale (Farani).

O le ituaiga o loʻo mulimuli mai o le faʻanoanoa Faatopetope mimilo . E faigofie lava, faʻaaloalo, faʻaaloalo i le susu, e oʻo lava i le lanu ma le le faʻamaoni e mafai foi ona faʻaogaina i totonu o potu malulu. O le vaega autu o le taualuga o se manifinifi manifinifi plate ma le mafiafia o le 0.5 mm, ufiufi e lua vaega o va eseese mago. O nei pinelii o loʻo iai se lautele lautele o lanu lanu ma o se faʻauma i fafo atu. E paʻepaʻe, i lalo o Chrome, i lalo o siliva, i lalo o auro, faʻapipiʻi pe leai, firt pe atagia. Ina ia faia se ituaiga o foliga o le taualuga, faʻaopopo, e mafai ai - e mafai ona taʻua o le tiapolo - manifinifi-manifinifi-faʻafefeteina mauga autu, faʻapea foʻi ma lamepa eseese. Panels, o se tulafono, maua le 10 pe 15 cm lautele ma le umi o le 4th mita. A faʻatau mai le taualuga, e tatau ona e gauai atu i le atoaga o le fusi mo le faʻamalolosi, o se tulafono, e aofia i le tau aofaʻi. O le ae fesili foi mo le i ai o le tagata faʻatau lalagaina, tulimanu ("galue i) ma isi mea faigaluega. O le mea taua o le fale tusi i le fale o le rakiina o le rakes o maua i totonu o faletaele. O le averesi o le tau o le taualuga o lenei ituaiga ma le faʻamalologa faiga o loʻo i ai i le laina o le 1m2 mata. I le maketi a Rusia, e masani ona e masani ona faʻamalieina le seti o le malulu o le Siamani, Italia ma Amerika gaosiga. Catna (Italia) ma Geipel (Siamani) e sili ona lautele. E aoga foi le le fiafia i le le fiafia o le Kamupani o le Kamupani Nugelshstahlerzler (Siamani). O latou papala o loʻo valiina i le le masani ai, agamalu lanu. Fuafua i le lanu o le lanu, o le latou tau na amata mai i le40 i le 100dour z1m2.

Faapipiiina o cush cirings faigofie. Faʻatasi ai ma le faʻatonutonuina o ato, o le feaveaʻi-faia faʻamatalaga o loʻo sapalaiina, o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga o fao ma fao i tua. O fetuu e tumau i le faʻafanua faʻapitoa.

E mafai ona tagofia le misi o rish i luga o le taofiga o le faiga. Tusa foi la, o matasio o loʻo anoano i le taʻumatau, mai poʻo a le faʻafitauli o le umi fetuʻunaʻi o le alu i lalo. CPODWISES e faʻapipiʻi ai le lagolago lagolago ma ua uma ona i nei alaminin panels. E matua faigofie lava ia mautofi i ia tulaga taua, e mafai ona latou fufuluina i le faʻaaogaina o se vaiemu.

O le mea moni, o le masani ona masani ai i le le mautonu o le uaina e mo se taimi umi ma le lelei oloa o na kamupani o le Asmony Worthirinc., WEODEN) O lenei ituaiga o civings e masani ona taʻua o le raster pe Kaseti Na faamautuina e le faʻauiga o le faʻauigaina mai ona elemene laititi o le itu o le tutusa o foliga na folasia i totonu o se faʻafanua faʻapitoa. O nei elemene o papatusi na faia o le tioata tioata poʻo le fulufulu fulufulu ma le faʻapipiʻi (omea, star, starsulose, ma isi. E taua le iai o ni laʻau ma nonoa mea e faʻaaoga i le fausiaina o uʻamea uʻamea, e leai se Phenol Calins and Asbestos. O latou o le siosiomaga faauo ma leai se mea. O nei papatusi, o le tulafono, o le tele o le 6060cm poʻo le 60120cm (seasea 120120cm) ma le mafiafia o le 1.5) cm visa. Tau mo le faʻamaloloina o le nofoaga o lenei ituaiga o loʻo i ai i le va o le sili atu mai le 6 muamua-3Dollars mo le 1m2 ma le faʻamalologa o le 1M 1 O le tau muamua e faʻalagolago i le ituaiga o vaega-faʻapitoa panels tau tele sili atu nai lo le teuteu. E tatau ona ou fai atu o le tele o ponaivi e tele. E le gata latou i lanu ma tusi ata, ae foi a latou meatotino. O lea, e iai mea lelei mo faʻamaoniga, o loʻo faatino ai lea o le faʻaaloalo o le 100% o Antosmicyre, i le faʻaaogaina o le faʻapitoa o faʻailoga manaʻomia, lea na faʻaititia ai le tulaga o le potu.

Se isi ituaiga o le faʻamalologa o le suega, lea e leʻi mauaina talu ai nei Mirror virecsings . O latou o se ie o le 6060 cm ma faʻapipiʻi i luga o le uamea raster faʻamalosia. O le tau fuafuaina o lenei ituaiga o le taualuga o le 30-50 tala i le 1.2. O se ata lautele lautele o le faʻata faʻaataina panels ma le tele o le lanu o le tele o le maketi o le Rusia e ofo atu Siro-Burg (Ausetalia). E i ai foi ni poloka o fale gaosi. O latou o se mea e sili ona taugofie, 20-25 tala i le 1m2.

O le tele o le faʻailoga o le Ranter Sysped Clopped Clopeed ma le teuteuina o le sili atu ma le acoustic Calines o Rigsis (Ausetalia). O a latou papatusi ua faia o le mamago ma se vailaʻau teuteu o loʻo tauemu ma le acoustic lagona ma se faʻalauteleina o 6060 cm. Ma le mafiafia o le 1.3 cm, o le mamafa o le 1m2 o nei papatusi o le 8-9kg.

Mo lea o loʻo faʻamalolo ai i totonu o le taulaga, o se toʻatele o moli faʻasalalauga ua fausia, lea ua fetaui i tusitusiga faʻatusa o papatusi ma e faigofie ona mago i luga o taiala. I lanu i totonu o le faʻamalologa o le faʻamalologa e masani ona ofi mai le tulaga o luminare.

O le tele o ituaiga o le faʻamalologa o le faʻamaloloina faʻatagaina oe e filifili na mea e manaʻomia i mataupu taʻitasi - teuteu poʻo le taimi lava e tasi e tatau ona amanaia tulaga mo latou faʻagaioiga mo latou faʻagaioiga mo latou gaioiga.

O le mea autu o loʻo feagai ma le le lelei o aiga faʻamalologa o loʻo avea ai ma e le o fuafuaina mo se laʻititi maualuga o le taualuga o le faʻavae o nofoaga maualuluga o le potu autu - 2.75m. Le mea itiiti mai le taualuga, lea e mafai ona ausia faʻaaogaina le faʻaaogaina o le compund curation e tusa ma le 15-20 cm.

O le vaʻaiga mulimuli o le faʻamaliega o le faʻamaliega, lea e tatau ona taʻua, o le tutoʻatasi mai Hydro Fiber poʻo ni SMBBAL. MULIMULI MULIMULI MAI UMA O LUMERA O LENEI, O lenei leo e manaʻomia ai le faʻamaonia o teuteuga. O se ata o le faʻamaloloina o le faʻamalologa na faia i Gyplum fiber papatusi o loʻo latou matua tele, o le tele o le 1m2 o sea mamanu amata mai le 18 To19 K19 kilomita. O le kamupani "Avgangard Knauf" ofoina atu se tulaga atoa o le faamalosia o le faʻapipiʻiina o le cinging courings mai Gyptum Yber. E ofo atu se filifiliga o le lua faʻataʻitaʻiga ma se laupapa laupapa ma le lua-sagikulimi. Na tupu e le AaVstrian Kamupani RIGIPS o se pusa mo le gaosiga o le faʻaulufale mai o le faʻauiga o le scredy digwall, o le mea o le ogaumu i luga o le lua itu. Le pito sili ona maualalo o le curvius o le curvatus o le taualuga o le 60cm. Faʻapipiʻiina o lenei mamanu e mafai ona naʻo polofesa.

Afai e te iloa pe faʻapefea ona galue i se laʻau, e mafai lava ona e mauaina ni au tupe ma le aunoa ma ni tau o loʻo feagai ma le plywood. E le gata i lea, mo le fausia o se uluaʻi faʻafaileleina faʻamanatu, e mafai ona e fautua ma ou lava lima e faʻaaoga ai nofoaga puipui o loʻo iai.

Faitau atili