9 DEOGON PULE FAAPITOA

Anonim

ANA suvorov ma Lydmila Kyuchkova faapitoa mo le aufaitau Ivd.ru faʻasoa atu o latou lava manatu e uiga i le faʻaiuga e mafai ona faʻaaogaina i le toe faʻaaogaina.

9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_1

9 DEOGON PULE FAAPITOA

Fai lelei, aulelei ma taugofie - mafaufau o lenei "tafatolu" e le mafai ona galue? Ua matou mautinoa i le faafeagai, ma fesili atu tagata mamanu e fai mai ai. E i ai fofo e fesoasoani e sefe, ae i le taimi lava lea e tasi e matagofie ai totonu. Ma o le a le tatau ona faafouina o ia i ni nai tausaga ona o le mea moni o se mea na sese.

1 Fai se bet i luga o le faigofie

Na ona - e le o le uiga leaga. Fausia se Lacontic faavae, filifili mea faalenatura (tuu le sili ona taugofie). Ma o le a aoga.

"Ia e pei o le filifiliga o Workrobe: E masani ona foliga mai o ni mea masani ma o le labcric. O le filifiliga manumalo-manumalo o le le faaituau ma lavelave vaetau o puipui, ia aua neʻi sili ona taugata, ae o loʻo i ai pea le natura masani i luga o le fola ma na o le lamolemole i le fola ma na o le lamolemole i le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se lamolemole i le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se lamolemole i le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se moli uila i luga o le fola ma na o se lamolemole ma le vavae ese O ia lava, e lelei lenei talaaga ma le Atua mea e le faigata tele, "o le tala lea a Anna suvorov.

9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_3

2 Ia faʻaeteete ma ata i luga o le paʻu ma puipui

O se tasi o eseesega o mea taugata mai le taugofie, e tusa ai ma le tusiata-designer Anna suvorova, o le lelei o le ata. O lea, o Anna na fautuaina ai: "Ae e te leʻi faʻatauina, vaʻai i le ata o loʻo i luga o le lapoʻa tele, ae le o se tamaʻi faʻataʻitaʻiga."

  • 7 auala faigofie e sefe ai le vali mo le totonu

3 Filifili se Tile mai le aoina o le 'au gaosi oloa

O le asō e mafai ona matua i le tau i luga o le Tui i luga o Tiles ma Porcelain Codeware, pe a fai e te filifilia ni filifiliga sili atu. Faʻatusatusa: Lusia gaosi o le taleti e mafai ona faʻatauina i le averesi mo le 1-2,000 rubles / sq. M. Ma o ni talosaga mai itu i Sisifo e mafai ona aapa atu i le 5-6,000 rubles i le sikuea.

Demigner Lydmila Kychov:

Demigner Lydmila Kychov:

I le tele o aofai o loʻo iai se lelei tuleo ma, faʻataʻitaʻiga, o se faʻamaʻi ua le faʻamanuiaina. Filifili le talaaga o le pito i tua ma faʻatasi ma se paʻu i fafo mai le isi aoina. Talu ai o loʻo faʻatau atu le pule, e pei o se tulafono, e mafai ona faʻaolaina tele.

4 ma taalo ma le faataatiaga

O le isi fautuaga a Lydmila Brochek: Faʻavasega le ata i totonu ona o le faʻavasegaina o le faaputuga, ma e le taugata. E le mafai ona sili ona manaia.

9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_6
9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_7

9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_8

9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_9

5 Lafo le taʻele i le fiafia o vali

"Mo le palapala puipui, o le mea sili ona o le paketi o le vali lea," fai mai LydMala Karchova. - O lenei aso e iai ni ata faʻapitoa mo le umukuka ma le faletaele. O le afu ai na valiina ma ata faapena, e mafai ona e fufuluina ma vailaau. "

6 Aua le togiina meafale tuai

Vintage e sili ona talafeagai. Ma e mafai ona 'pei o mea faʻapitoa, pe a le o le faʻatauina o mea faʻapitoa, ma ave uma matua, faʻataanauga a matua poʻo matua, o mea latou te leʻi fiafia ai ma le teuina i le falefaʻatau.

Architect-Designer Anna Suvo

Architect-Depigner Anna Suvorov:

Toefuatai Soviet nofoa, fatafata po o le tina o Tinamatua. Mea na faʻaopopo ai totonu faʻatasi ma se faʻailoga iloga.

7 Faʻatulaga nis ma atigipusa mo masani teuina o faʻamaumauga

E le faia e tagata mamanu le umukuka pe filifili meaafale e okaina. A faʻatapulaʻa le paketi, e tatau ona e faasino i le tele o maketi maketi. Ma e le o se leaga lava. E mafai ona e filifilia ma masani fofo, o loʻo unaʻia ai i totonu o le totonu i totonu faʻapea e leai se tasi e mafai ona taumateina - e le faia e okaina. "Muamua, filifili ata meafale ma i fafo o vaega, meafaʻai ma pusa," O le mea lea Anna Suvorov.

8 Filifili se foliga mo le kapeneta meafale

Plywood - natura ma eco-faauo mea. E le tatau ona manatu fua. O Anna Suvorova fai mai e mafai ona e faia ni auala mo le umukuka.

9 Sui le faitotoa ma pupuni

O lea, e mafai ona e sefe i le va o le potu moe ma le potu malolo i le potu potu, i le faitotoʻa o le potu pe fau-fale.

"Afai o le ie puipui o se filifiliga le tumau, aua le galo i le toe faaleleia, e manaʻomia le tuʻuina o mea uma mo le tele o meafaigaluega (mogafagafa ma isi," fautua a Anna suvorov.

9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_11
9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_12

9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_13

I le auala i tua o le ie puipui, o le teuina o faiga e lafi

9 DEOGON PULE FAAPITOA 1535_14

E faʻapea foʻi ona tuuʻese mai se ie puipui e se potumoe o le potu i se tasi potu potu

Faitau atili