Poto masani

Anonim

O meafale a le tusitala ma le fou faʻailoga auala o le fofoina o le sisiva.

Poto masani 15358_1

O mataupu faʻavae o le i ai o tagata taʻitasi ma faʻalapotopotoga a le malo faigofie ona faʻatinoina e le gaioiga lata ane. Na o le faʻatagaina: "Iloa aʻu nai lo aʻu ma pe faʻapefea ona e faʻaaogaina, ma o le a ou taʻu atu ia te oe poʻo ai oe." O le mea e lelei ai, ma ulu tagata, ma i le lalolagi o mea e le o le moni ma tuulafoaiina. O se mea e sili atu lona fiafia ma le mautonu o tatou olaga pe a filifilia le amio na fuafuaina, ma o le mafaufau e le suia ai le avea.

Faapitoa mo le tusitusi

Poto masani

Ua masalomia Pimnon Pimen, o loʻo galulue filemu mo le umi o le Ork i tua o le Oak Table, ia tuʻu se ata ma se faaleoleo i lalo o le paketi. O se tagata i ona po ua i ai le aia tatau e faitau ai i se sili atu lelei fale faigaluega, ua e amanaia e le naʻo manaʻoga uma, ae o le pito i lalo o lona fale. I le vaipuna o le potu, o le tamai laulau o foliga le masani ai foliga o le a maua lelei. Fuafuaina e le tusiata o le Astomeng Common Call "Stone" ulu atu i le VadM Eleniv, na faia i totonu o le fale faigaluega o le kamupani lava lea. O le iʻuga, o se mea na faia e le toʻatele o lelei. O le laulau i le faʻapipiʻiina o le tioata faʻaopopo le kapeneta ma nofoaga, pei o ni mata i le pia naifi, o ato ma tioata.

Tagata nonofo o le birch house

Poto masani

Po, pogisa, leai se mea e mafai ona vaaia. Ma e pei o le tamaititi e pei o le kapeneta faia le ogalaau o le ofi i luga po o lima o le agasala a le agister kakurimbra ... e mafai ona aveina i le ulu o le po e tatau ona, o miti toʻafilemu o loʻo vaʻaia i le pepe moe i luga o le crib na fausia e le tusiata e Konstantin e igoa ma le Monapopol! Faia mai Birch, na ia faamanatu mai ai se tamai fale i le tasi potu malamalama. Latalata i le hillock o loo i ai lua isi fale. I le tasi, o le maile o loʻo soifua, ma o le malamalama e mumu i le isi faʻamalama.

Uma i le lima

Poto masani

O le tolauapiga o se potu mo se tamaititi, e masani ona liu ai tagata matutua, ma malepelepe le vasega peniʻaga i mea taʻalo. Ae o le aso malolo e lelei ma lelei e le tupu i aso uma. Ioe, ma o tama e sili atu le manaia e fausia ai ni togafiti o taʻaloga fou, faʻaosofia lo latou nofo e le vaʻa, ma le manaia o le vavi. O le fiafia o le lelei o meaafale lelei a tamaiti.

O se faʻataʻitaʻiga lelei o le tele o le tele o le faʻaaogaina o le cit ma le fata ma se laulau moega, fausia e le tusiata o alexander ma mena valyvanva. I le taimi muamua, e faigata ona iloa mea e sili atu pei o latou fausaga. O le koluse lea i le va o le kapeteni o le kapeteni ma le vaega o se mea e le o iloa ai. O le mea taua na mafai ona ausia ai le tusiata tusiata ma aoga i le tuʻufaʻatasia ma le uluaʻi mamanu. O meataalo ma mea e fiafia ai i tusi o le a faigofie ona maua i fata, ofutino ma ofuvae ma ofuvae lalafi i totonu o le moega ie ma aluga.

Le aafiaga o le "lua i le tasi"

Poto masani

"O se malamalama o lou lima ... ofuvae liliu ... i le matagofie o le pulupulu ..."

O le naunautaiga e tuʻufaʻatasia i le tasi mataupu meatotino ma le lelei o nisi, pe a e manatua lou lima taimane ", ua matua lava ma ituaiga faigata. E foliga mai, lautele, o se mea o le mafaufau ma le fatu o Homo Sapiensna, e le o aʻoaʻoina atoatoa tulafono o le natura. O le mea e lelei ai, o le manatu iloga, o le a talanoaina ma atamai ma faigofie o se tuuaiga fiafia i nei tulafono.

Poto masani

O le leai o se vaega o se nofoaga 'aʻai i totonu o le matou tamaʻi fale mautotogi e faʻatagaina ai matou e aoina i le umukuka i le umukuka. Ma o lea sa le mataala tagata uma i le laulau i luma o le tamai laulau mo le 3, mai le malosi - 4 tagata, e ala i le loto polaia, "i lalo o le laulaufaiva uma). O le ogatotonu o le tino na togafitia, ma o le lautele lautele i luga o le itu ua lava mo le faigofie ona faia le sefulu tausaga ua uma. O le autu autu e faʻavae i luga o se vae e tasi, ma o loʻo faʻapipiʻi tagata taʻitasi i le puipui. O se faʻaopopoga, o le liʻo o le laulau e toe fai le faʻata o le puipui i totonu o se laupapa laupapa, e ui lava o le mataupu faavae e mafai ona e sau ma se isi teuteuga o le umukuka.

P.S. O le mea e fai mo le gaosiga o counterruptops ma se isi ARC, LMI Masters faaaogaina le Jansh Joyry o le seti o le Beech liusuavai.

E le o le laulau, ae le o le lakapi

Poto masani

Faʻavasega o mataupu ma lelei, e mafai ai ona tatou foaʻi masani ai tatou le masani ai. O le mea taua e le o le faʻafesoʻotaʻi o mata o le vavaeeseina o le tulaga o le tulaga o le tulaga o le tulaga o le le mautonu. I le avea ai ma faitioga, lea e mafai ona iloga e se tasi mai le isi, faʻafaigofie le aoga o se mea faʻapitoa ma aoga e tupu pe a faʻaaogaina.

Sei o tatou fai pe aisea e fai ai se laulau i se kasino pa "rodeo" i St. Petersburg i le ituaiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le fola o le faitotoʻa? O lenei mea e mafai ona sili atu ona malamalama i ai i tua ma lagona le lelei o fesoʻotaʻiga auala fegalegaleaiga vavalalata: O le savali i le tasi laupapa e le faʻamalosia ai se matauʻa, alalaga ai le leo o TV. E ala i le ala, e le o le TV e le tatau ona matamata pe a ou le manaʻo. E faigofie tele ona tape le laulau ma nofo i le "lanumoana lau" tua.

P.S. Pau lava le mea e sili ona taua e manaʻomia le tuʻuina atu ma le faaeteete o lana ipu tioata ma le pia - e mafai ona e mauaina i se laulau vaʻai i luga.

TV, tuufaatasi ma le kofe grinder

Poto masani

O le lisi o le umukuka meafale ua toe liu mea fou uma. O le microwave, na foliga mai ananafi, o le pito i luga o le alualu i luma, na umi ona tulaʻi mai ma le pusaaitu. O le umukuka o le umukuka, o tamalii afu afu lima o manu ma isi autau. O le umukuka na sau loa TV! O masini mo ia faʻatagaina oe e tuʻuina le "faʻamatalaga faʻamatalaga" toetoe lava a soʻo se mea. O le "malosi o le malosi o le faatufugaga" e mafai ona suia le fata i lalo o le televise ma vitio meafaigaluega i totonu o le matagofie o le fatu o le fafine.

Vernissage i luga o le faamalama

Poto masani

"I le olaga o loo iai pea se nofoaga mo se gaioiga ...", o le a i ai pea le nofoaga mo lapisi uma o lapisi e le mafaitaulia tau.

E mafai mai le amataga, fausia se pusa laupapa, fuafuaina e tapuni le maa i se fale gaosi i se fale o le recontercated i le le fiafia i tagata faatau. O se iʻuga, na faʻaali se fata i luga o le tagata matamata, toe ta mai le vaalele o le Windows mai le Paine Finery Painery. O le na tipiina e le itu ma le itu o le fausaga, o le tagata mamanu na tuʻufaʻatasia uma tulaga, ma fafie lava ia te ia lava foliga. O avanoa lautele e faʻatagaina ai le ea e faʻataʻamilo ai.

Faaauau le Lalolagi Lelei

Poto masani

O aso ua leva, ina ua faʻamafanafana afi i luga o afi ma pa afi i totonu o le fale laupapa fale ma le tosoina o le pusa lavelave. Tele o o ofaves ma Pilasters, tuaoi ma Vietnetes Deccied Deceat Shinstical vaalele. O vaega uma na avea ma fasi ie puipui a le kamuta.

O le fou fou o le olaga e faʻatonu tulafono fou. Ae paga lea, e leai se tasi e le toe i ai i le utupoto e le ofeʻau o le paepae o le paepae ma maa e sili ona lelei o le ata o le anton. aofia ai i totonu o le atunuʻu fale i aia tatau o le tutoʻatasi o mamanu mo le faʻasusu. Talanoa ma le matua tautala, e faigata ona vili atu ia te i latou. Nai lo o, o se mamanu e tuʻufaʻatasia ai se fausaga laupapa, tutuli pe faʻapipiʻi, ma se galuega pito i luga ma slots lapisi. Peitaʻi i potu taʻitasi, o se tasi polokalame e taʻalo i lona lava auala. I le fale o le fale, o loʻo fai ai faaofi mai fafie, o le potu ola e faʻaaogaina auala tetele o lanu e faʻamalieina ai le vaifoma o le potu atoa, ma o le ala o le erineli grid. O le leaga o mea e feololo i mea uma e lua fuafuaina ma le vaega o le potu o le potu.

Galo hieroglyphs o le fiafia

Poto masani

O faʻailoga ma faʻailoga mai taimi muamua e le leiloa ai lo latou taua faʻapitoa io tatou olaga. E mafai ona e iloaina i latou i auala eseese ... e talafeagai ma muamua o le faʻaiuga na faia e le tusiata o le tusiata i le ortina Poa o le "Faleoloa, paso ma tusi, Atiina ae le taleni, atamamai ma le poto o le tamaitiiti). O le laulau, manuʻa ma, ioe, o loʻo ufiufi tali o le manu i le mapusaga e pei o le faitotoʻa o tamaiti ma le fiafia Vaʻai i mea lilo hieroglyphs. E le faigofie le mafaufau o tamaiti ia i latou, o le avea ma copanst i le tutusa vaa vaa ma le manulele, siva ma fuga.

Afai e te manaʻo e faʻatulaga tamaiti a le fanau i lou fale mautotogi, ia mautinoa ia talitonuina le ata i le tele o le laʻititi. Aua le masalosalo: O lona mafaufau loloto e sili ona mamafa nai lo lou tagata matua!

P.S. O se mea e sili ona talafeagai mo le gaosia o foliga tutusa, e mafai ona fautuaina oe filifilia pe fiberboard. E mafai foi ona faaaoga nei faʻamoemoe le plilywood.

Aikupito po

Poto masani

O le upu mata (Eran) faaliliuina mai Farani o lona uiga "Shirma". O lona uiga, se mea uiga ese mea o loʻo paʻu i luga o le isi - e le o ni-muamua. I lea tulaga, na faʻapea ona atiaʻe le mamanu ma le mamanu ma le Promps Streyner i le atoaga mautu i le aotelega o le potu o loʻo i totonu. Laulau laupapa laupapa faigofie faigofie ona gaoioi. I se faʻaopopoga, o le lauʻeleʻele o loʻo iai ni itu e lua. O le tasi na atagia ai Aikupito Pyraim i le toafa, i le isi - styling fetu fetu. E faapena foi lua-cap fiafia tele i tagata e ana: I le ao latou te tuʻuina le mata ma le la po o le la, latou te liliu i le malamalama o le malamalama o loʻo faʻatonuina

Tasi le palapala, lua placks ...

Poto masani

E le o fua, o tagata leaga e faitauina: "O feita uma." E oo lava i le sitaili i totonu o le pogisa e mafai ona liliu atu i lalo o le faamalama e mafai ona liliu i se mea e leʻi mafaufauina ma le talafeagai lelei o le itu i totonu - ma le mafaufau loloto o le fofo. Atunuu fale, fuafuaina e faʻatumuina le lava o fesoʻotaʻiga o le taulaga tagata ma le natura, o loʻo faʻatino faʻatasi i le agaga o le Pele. I totonu o lau mea e sili ona e fiafia iai, o le tulaga muamua e le faʻatagaina e le laina ma lona iʻuga. I le matou lomiga o le "taavaletoso" faʻaititia, o le uluaʻi mata mo le maa ua faia. O mea talafeagai e fai ai le mea uma e pei o le atoa o le uafu tutusa ma le sili ona manaia ma manaia panetised.

E le o le Plywood Jot, ae o le maa

Poto masani

O tagata atamamai uma e iai vaisu i se ituaiga ituaiga o mea. Tasi e pei o le velvet dlicker ma paolo manu i luga o le fola, o le isi - paʻu femalagaiga i luga o meaafale, o le lona tolu o laʻela tioata tioata ma nofoa. Ma ua uma e le nonogatupe a Roma e faaaoga Vainoi i lana galuega, sa maua i le mauaina o auala le fuafuaina e le fuafuaina e faʻaogaina ai. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le mea e tapunia ai e le pupuni le maa e mafai ona avea ma o se faʻataʻitaʻiga lelei. E faia mai le laupepa o le curved of plywood, ma o le ventivelation veps e faaseolaina e faaputuputu stad.

Faitau atili