Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa

Anonim

Lima filifiliga mo le toe faia o se masani masani lua-potu potu potu ma le atoa itu o 57.8 m2 i le fale o le P-44 faasologa.

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa 15407_1

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Potu malolo
Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O le fale e sau mai se tagata ma ua fausia e lona foliga ...

Filaret "togafitiga i luga o le tusiata", 1461

I le lomiga lea o le mekasini, matou te lolomiina le lima filifiliga mo le toe fuataina o se fale--potu malolo i le P -DAND House. O fale o lenei faasologa o loʻo aofia ai masani i le fa kuata ma tulimanu faʻalua-vaega ma le tasi, lua ma le tolu potu potu, i ai le Atua.

  • Oti puipui - mai le tolu-vaega panels ma le mafiafia o le 300mm. Totonu faʻamalosi tino, 140 ma le 180mm mafiafia. I lea tulaga, o le le mautonu vaega ma le mafiafia o le 80mm e tu i le va o le faletaele, o le faletaele ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka. Pe a toe amata le fale mautotogi e mafai ona leai se tiga na o latou.
  • Maualuga maualuga - 2.64m.
  • Ventiplation e masani ona faʻalenatura, o le mea leaga, e ala i tagata tau, ua faʻatulaga i totonu o le fale o le faletaele ma umukuka.

Faʻatasi ai ma le faia atoa o le au faitau o manatu o tagata mamanuina, sa matou taumafai e fai ni tusitusiga faʻamaonia i le toe fuataina filifiliga sili atu.

Matou te moomoo ia te oe le manuia i le faatulagaina o lou fale!

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Amataga Muamua

Asiasi i le fale talimalo

O le sitaili o fale mautotogi o se taumafaiga e tuʻufaʻatasia ai le talafeagai, laconcac Iapani o le faia o le filosofia i le lalolagi o loʻo i totonu o le Europa.

O le fuafuaina o le fale mautotogi e le i suia. O faitotoʻa tuai i potu nofomau o loʻo faʻatulaga e piliki. Ona toe tulai lea o le tasi matala o loʻo faʻaliliuina i lalo le faletaele. Ia faʻasaoina le manaʻoga o le pa i luga, e faʻamalosia i le maʻa uʻamea ma le mafiafia o le 300mm, lea, o loʻo faʻamoemoe i le lua uʻamea uʻamea. O le utupoto ma koluma o loʻo teuteuina i le laupepa o loʻo teuteuina ma ua teuteuina i le venetine. O le toe vaevaeina faapea ua vaevaeina i ni vaega se tolu. O le ogatotonu o loʻo fuafuaina mo le fuaitau, ma i le itu e faʻapipiʻi ai fata na faia o Cherrywood. E faigofie ona lafo tusi pe eseese mea laiti. Mai le potu malolo i le potumoe na tipiina le avanoa lona lua i le pusaina. E talafeagai mo se faitotoʻa tau taga pepa 098m, e le solia ai le faiga fai galuega.

O mea fuafuaina ua faigofie lava. Sei vagana ai le faletaele ma umukuka, o le foloa o ufiufi i se efuefu-piniki beech cirqut. E tatau ona totogi se tamai podium i le 10 cm, amata mai i le alatele ma agai atu i le potu malolo. O le alavai ma luga o le laufanua, e ufitia i le malamalama efuefu kapeti kapela ma ua faamalosia i luga o le lautele o le kerry-laau. O le faʻamaloloina o le faʻamalologa e faia o le mamago ma le halopen moli moli ua faʻapipiʻiina ia i latou. O vaega laiti na faia mai le elemene o le le mautonu o le taualuga "i totonu o le sela" o Luxatalon. O puipui i nofoaga uma o loʻo nonofo ai o loʻo feola ma ua ufitia i le "venetian plaster".

O le siosiomaga o potu taʻitasi e ese le faʻafetai i le filifiliga saʻo o meaafale o meaafale ma le taʻaloga tutusa o le malamalama ma le paolo. Afai o le puipui o le puipui ma foliga foliga na faia i le malamalama lanu efuefu panuti palasitika ua tuu, ua fuafuaina taitoatasi. O loʻo faʻaseʻe atu faitotoa ma se faapenika faʻapitoa, ua ia teʻi mai i se tulimanu, lea ua tuu ai le faʻata. Faʻafetai i se faʻapitoa foliga o se fana, o se atigi tamaʻi fata mo tamai fata, faʻataʻitaʻiga, e pei ona vaʻaia i luga o le ata, le tamaʻitaʻi taʻalo. O le moega i autafa o loʻo iai se vase ma tutusa, i lalo o le TV i le potu malolo, na faia i le predwall faʻapipiʻi i se vaega laupapa "ma ufiufi i le" veonetian plaster ". Racks, Plinths, laupapa elemene o meaafale i le potumoe, o le vaega o le faʻata ma tautau i le alaloa i le ala savali e faia e oka ai, mai le chry. Racks i le potu malolo o luxor ua mamanuina mo tulaga faapitoa, o le vaega o avanoa i totonu ia i latou e tapunia ma faitotoʻa mai le tele o le ipu tioata. O le averesi o le tau o fata mo le potu malolo e $ 2500. E le gata i lea, o le potu malolo ua sapalaiina i le lua sofa o le mui.

Ise eseesega ma le mau atoa, ua uma ona natia le potumoe mai mata mataga. Vaega o loʻo tuʻuina atu i lalo o le potu malolo manaia. O le vaeluaina, vavaeeseina ma tuusaʻo le potumoe, ua faia i se tioata pusa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le sitaili laupapa ($ 800 i le 1 p / m). O le vaeluaina i totonu o le faletaele, ma le eseʻesega, ua foʻia faʻapena, faʻatasi ai ma le eseesega o loʻo siʻosiʻomia. O le Misira Emmm o meafale e faʻaaogaina: se laulau, o le moega i tafatafa o laupapa laupapa, fata ma le ottoman. Oxana faʻataʻitaʻiga e fautuaina mo le umukuka, o le faletaele ei ai se patele kamupani Villeroyboichboik.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola umukuka, loggia, faletaele Ceramic tile (matte) 17,5m2 lua sefulu 350.
Malologa Parquet Margartellinsi 13,2m2 110. 1452.
Woonlen ma le kapeta papeta i luga o le jooty faavae (Siamani) 30.5m2 25. 762.5
Puipui umukuka, loggia, faletaele CEMARCH. Tile (Glossy) 41.1m2 25. 1027.5
Malologa Venetian Plaster 85,4M2 10 854.
Coullukov Loggia, faletaele Suafa Alkyd Coating 7m2. sefulu ma le lima 105.
Malologa Totoaga Luxalon 36.4m2. tolu sefulu 1092.
O le vai o le vai-emulsion i 3 faaputuga 17,5m2 7. 122.5
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea, ufiufi i se laau lamolemole 1 PC. 4500. 4500.
potumoe Fana 1 PC. 400. 400.
faletaele faasee, tioata i luga o le laupapa laupapa 1 PC. 1200. 1200.
pupuni Potumoe, umukuka, potu malolo Palasitika 14.3M2. 250. 3575.
Faamalama pou

Mamanu Le maalofia 6.5 M / N tolu sefulu 195.
Vasega Potumoe, faletaele Tioata i luga o le laupapa laupapa 6.5 M / N 800. 5200.
Le mea atoa piliki 1m3 100 100
Atoa 20935.5

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Potu malolo
Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Tusiata Odyssey

I le ua fuafuaina e tatau ona faʻaogaina, o le plasitika arc o loʻo faʻaaoga e fatu ai le lagona o le avanoa avanoa o le fale mautotogi. I lea tulaga, o le a sauni le pule e faʻaaoga ai le eseʻesega o faʻafitauli eseese o mea lilo o mea, ua faʻamamafaina ai le tele o faʻamatalaga o fanua. Vaʻavaʻai i le fuafuaga, e mafai ona e matauina le asatauro i le fale atoa, mai le umukuka i le potumoe. E faia mai le fola e aofia ai, i la matou mataupu o le cipani carpet. E le gata i lea, o le ARC e faʻamanuiaina i le pito i tua.

O le mea lea e ono faia e Halone Humen Ludiare i totonu o le malulu o le susuga, lea ua iloa manino i luga o ato, pe laiti lamepa tuu i luga o le potu.

O le iʻuga o le toe faia, e lua avanoa fou e faia: 1.2m ma 1m umukuka-lautele. I le faʻalapotopotoga, latou te faʻamalosia e le uamea matai, lea e faʻapipiʻi ai laʻau omea, ona faʻapipiʻi lea o laina. O se vaega o le puipui o loʻo teuina i tafatafa ane o le potumoe i totonu o le potumoe i le potumoe, lea ua liua mai i mea faʻapitoa i totonu o se koluma.

O le faletaele ma le faletaele o loʻo faʻaalia i le tasi voluma, o lo o faʻamamafaina i le itu i fafo o le teuteuina o puipui ma laupapa pine. O le faletaele na siitia i le nofoaga o le auala muamua. Ina ia mafai ona aumai fesoʻotaʻiga i ai, o le fola i le va o le faletaele ma le faletaele ua siitia. O le mea lea, afai e te manaʻomia e alu i totonu o le faletaele poʻo le ala savali, pe mai le itu o le umukuka, e tatau ona e tulaʻi i le lua laʻasaga ua taʻoto i le fale laupapa. Ina ia mafai e le ata o le puipui o le faletaele e fetaui ma le aotelega o le manatu o le Apc, puipui, i totonu ma le isi potu, faia i le auala o Bam sima. O nisi o totonu o le faletaele o le faletaele ma le faletaele na fausia mai le matte tioata poloka o eseese lanu lanumoana. O nei potu e faaauupegaina i le BLUMBING COBER COUCO MA VILLOROYBOCH.

I le potu malolo, o le faletaele fafo o le faletaele e tu ai o le lio i le lua o fale e lua o loʻo tusia ai le teuina o ni mea, ma sina paʻu o le puniti vitio meafaigaluega mo tama laupapa ata tifaga mo tama tama. Wintererer potu malolo faʻaaogaina isi meafale: sofa ma archaces mai rofpebenz, spectrum tusi hacks, laulau kofe mai polero.

Ina ua uma ona toe maua le potu ola maua fua se feʻau ma se umukuka. O loʻo 'ai iinei: umukuka meaafale mai le coslia ma tagata faigaluega a le aiga, o le' ai o laulau ma nofoa mai Ronald Sted. I tua atu o le kapeteni koluma i le ogatotonu o le fale mautotogi o le faitotoʻa e agai mai i le potu malolo i le potumoe. O le moega o le Ruf e faʻamaninoina e se fale laupapa ma le faʻamaloloina o le taʻitaʻi o le vaega mai le Drywall. I le itu taumatau o le moega moli nofoa ma le Tam Inquette iina. O le aia tatau o le ulufale, i tua atu o vaega o le ono si o le pui o fatufatu laupapa, o loʻo iai se tamai fale laei ma tolopo i le taiala faʻata 'au. Totonu o loʻo i ai se crossbar ma tautau mo lavalava, luga o le le mautonu oona. Vaʻaiga Lautele o le potumoe e fetaui lelei i le ola lelei, taʻitaʻia se glazed loggia.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Potu potu, potumoe Fale laupapa laupapa. 25m2. 40. 1000.
kapeta 12m2. tolu sefulu 360.
Malologa Fafo. Karas. Tile (Sepania) 18m2 tolu sefulu 540.
Puipui Faletaele, faletaele Leaga. Karas. Tile (Sepania) 35m2 35. 1225.
Malologa Tastinender Pinging Pine laupapa 37m2 10 370.
Suavai o le vai. 98m2 2. 76.
Coullukov Faletaele, faletaele Taofi le tautalaga 9m2. 45. 405.
Potu potu, potumoe Palakalafa 15m2. tolu sefulu 450.
Taeao o le Hall, Kitchen, potu malolo, potumoe Plaster ma Infavoir. vali 35m2 lua sefulu 700.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Steel Suplock 1 PC. 800. 800.
Potumoe, faletaele, faletaele potu. Potu potu 3 PCs. 500. 1500.
umukuka Fafie Fafie "Harmonica" 1 PC. 500. 500.
pupuni umukuka, potu malolo, potumoe Palasitika 11.5m2. 220. 2530.
Vasega Le mea atoa Vasa sima 2.75m3 100 275.
Faletaele, faletaele Glass poloka 70 pcs. tolu sefulu 2100.
Atoa 12951.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Potu malolo
Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Swift Siva Siva

O suiga na ofoina atu i totonu o le poloketi na mafai ai ona e sologa lelei oe e sui le faamoemoe o potu uma. I lenei tulaga, o potu uma e masani lava ona tasi le faʻailoga faʻailo o le lio. O le "mataʻutia" o le faʻatamala e faʻasaoina na o i le alatele. O isi vaega uma o avanoa i le Fuafuaga o loʻo usitaʻia le "Tulafono o le faʻavavevaveina o le carousel": O potu o loʻo i ai se pepa peiseai o latou e leai. O totonu o le manava ma taofi lenei centirifogal malosi. O le axis o le tuʻutuʻuga o le avanoa, le tutotonu tutotonu e lava le mamafa, aua ua faʻataʻatia mai le piliki ma le le talafeagai ma le talafeagai ai. O le pa Tack tatalaina, agaʻi atu i le potu 'ua' faʻalautele, sa faalauteleina i le 1.5 m, ma sa faʻamauina le lautele o le potu malolo. O matala uma na faʻamalosia e le p-foliga uʻamea.

"Faʻamatalaga" ma le tuai mai o le moscow dircw o le a fesoasoani i luma o le ala savali, le mea o loʻo laina le foloa i le le togafitia o le maa masani. O le alatele o le fale o loʻo nonofo ai le ofu o le afu ($ 2200), nofoa a Tonson ($ 480) ma Travagali ($ 500).

Sa mauaina e le faletaele se ata polygonal ma sa faalauteleina ai le tele o mita. Le taʻele moni o le American Company Crontun ($ 900) o le pa o loʻo i ai mai le masini fufulu ma le faleuila o le Breat Creak ( FOLAFOLAINA VALUT MA LE FAAFETAI FAASOLOGA MAI LE MULIMULI. O le aotelega o le lanu talimalo i le lanumoana-lanumoana vaʻa e fetaui ma le hashbanin seti o le American Kamupani Alape ($ 1400) ma se fale vevela o le Swiss Calbonia ($ 850). O le potu lalagaina ua i ai lona manatu maualuga - o le lona lua ulufale e agai atu i le potumoe. O nisi taimi e manaia tele!

I le potumoe, o le fola e sili atu lona maualuga atu nai lo isi potu. E mafua mai i fesoʻotaʻiga i le umukuka. O le moe moe o loʻo i luga o le potumiʻe mai le Beech Citywet laupapa. Moega i le mea faapena. O le sui o le Orthopedic Flared na te taliaina i le Podium, ma i le ulu-teuteu-teuteu vaega o le masani ai ie, faia e okaina. Uma teuina o faiga o loʻo te siakiina lelei i totonu o se pusa puipui ma faitotoʻa faitotoʻa ma faitotoʻa faitotoʻa ma ala alavai ua faʻalauteleina mai le podium. E tele taimi e maua ai e le faʻailo o le kalapu, pei o le Italia kamupani a le Italia ($ 2600). O mea masani-faia o le a tau i le aofaʻi e sili atu: $ 600-800 i le teuteuga vaega ma se fata, e tusa ma le $ 1000 mo le tosoina o fafo.

O le umukuka na faaseʻe atu i le vaega muamua o le fale mautotogi. O fesoʻotaʻiga uma o loʻo nana i lalo ole Podium, e puʻeina ai lea vaega o le umukuka ma potu moe. O lenei ua o loʻo saʻo i lenei mea i totonu o le umukuka atoa umukuka, potu 'ai ma pa pa. Winterer manuia e fetaui ma le umukuka umukuka meaafale o le arc linesa ($ 12000 styling ma pactoc starcs ($ 500 taitasi o loʻo faʻaalia i se tutoʻatasi sone. Space System ($ 2800) ma Tenson Inmospherme Camees ($ 530 taitasi) e faʻaalia ma faigofie. Bar Rack o loʻo susulu atu i le tolu o le laʻau matagofie o Florinires fucsa faʻataʻitaʻiga ($ 420 taʻitasi). O le potu 'ai e sili ona lauiloa ma asia i totonu o le fale.

O le potu malolo e vaevaeina i le lua sone: kapeneta ma galue o se potu malolo. O meaafale i totonu o le Kapeneta e fai siʻosiʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻoʻo ma aso uma, saʻi o meafale a le TFA na faia i le laumua ($ 2800). O faletusi fale faletusi e faia e okaina mai le laupepa o le laupapa ma tioata. O le TV i le tulaga mai le Sound Sound ($ 1400) o loʻo iai i se tamai niko i le ogatotonu tutotonu ma e puipuia mai le ao paʻu Upholsted Meafale mai le Highhi faamafanafanaga faʻataʻitaʻiga faavae (sofa- $ 4500, warchar- $ 2200) faʻatasi ai ma le taʻaloga kofe. Afai e te manaʻo e faitau, faigofie sosoʻo i le nofoa, ona manaʻomia lea ona e liliu i luga o le fola o le kamupani Italia Bias ($ 1200). O le faʻafefeteina o le faʻapipiʻi o meaafale faasaʻoina o le faʻaalia o le toetoe o lanu moli moli venenin, o le ua teuteuina.

I totonu o le fale o le fale mautotogi e tele ona ola ai ma mea e maua ai. O le fola o se laʻau masani, o puipui ua valiina i lanu medititernan. O le taualuga o le matagofie o le lanu o le leo ma toe tutusa e pei o le siva vave i se lio.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Hall, umukuka O se maa masani 9,6m2. 120. 1152.
faletaele Fola ceramic tile 2020 4,5m2 27. 121.5
Potu potu, potumoe, kapeneta, potu 'ai, potu Juncckers parqut laupapa (cherry, beech) 44.7 M2 102. 4559,4
Puipui potu potu, potumoe, ofisa, potu 'ai, potu tele, Alatele Suavai o le vai. 121m2. 2. 242.
Potu malolo, potu 'ai Plasterboard ma Venetian Plaster ma Wax 6,8m2. 70. 476.
falefaafiafia Natura natura, faatupuina matua 5m2 180. 900.
faletaele Failautusi. quartz. Pepe Vjero. 23m2. 10 230.
Coullukov Kapeneta, potumoe, potu potu, fale Suavai o le vai. 35.7m2 2. 71,4.
potu malolo, 'afa potu, Kitchen, fale, taumalulu togalaau Planboard ma le vai-emulsion valivali 25.5m2 32. 806,4.
faletaele Mosture-tetee atu i le palakapi le laupapa ma acrylic ambal 5.3m2 37. 196,1
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea di.bi. 1 PC. 1800. 1800.
faletaele Wooden ma lau tioata 2 pcs. 850. 1700.
potumoe Wooden Garofoli. 1 PC. 1050. 1050.
pupuni Le mea atoa Ata vali ata 13,6m2. 350. 4760.
Faamalama pou Le mea atoa Palasitika 9.2m2 40. 368.
Vasega Potu malolo, potu malolo, potu Uʻamea uʻamea e faʻaleleia ai le tatalaina 13.4m2. lima sefulu 670.
potu malolo, kapeneta, potu 'ai Palakalafa 9.1M2. 60. 546.
Faletaele, potumoe piliki 700 PC. 0.25. 175.
faletaele tioata poloka 1020cm manino 16 pcs. sefulu ma le lima 240.
Atoa 20063,8

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Potu malolo
Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Faamasino

O le faʻamatalaga fuafuaina o le fale mautotogi ua fuafuaina mo 1-2 tagata. Na toe faia le toe fuataina o se mea moni. Naʻo le Semi-Cylindrical voluma e faia i le faletaele mai le tioata poloka. Ile mea lea, o le pepa faʻapitoa o le pepa o le faʻasologa o le faaiuga o le gaioiga ma le faʻavae o le gaioiga mo le mafaufau o le tagata mamanu. O fata masani e faia o loʻo tu ai, ma i totonu o le potumoe, o le uluaʻi teuina o nofoaga o nofoaga sima. Lata o fale mautotogi na faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa mea masani. O mea e manaʻomia e mautinoa na aumaia ai se faʻasee laupapa na tusia e se faʻapitoa eseese. Mai ai e faia i le liliuina o le potu malolo potu fale, potumoe ma le alatele. O puipui ua vavaeeseina e le pito i luga o le pito i lalo o le "maʻa" i lalo o le "maa", tuʻutuʻuga mai le potu pogisa uliuli laupapa. O le fola laupapa fola ua lafoina i se maʻa masani ma le gabrollabrabortite ma uliuli ma lanumoana splashes, o le puipui-pupula ctaminiti compoticing chraitimini O atigipusa o loʻo suʻiina mai le mamafa opaque cotton o le lanumoana lanumoana ma tamaʻi auro e valu-tusi-tusi. O le Fale-i le Taʻaloga OrTrobe, pei o moli potu, ma le potumoe o moli, ma lona taualuga i totonu o le potu malolo, e faia i le faʻatulagaina, i kamupani faʻapitoa. O meaafale o potu e lua ma se fale ulufale o aso nei ma le susulu, lanu, i le upu e fai atu, i le lanumoana lanumoana-lanumoana-uliuli ma le loloto lilac.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Fale moe, potumoe Kapeta vokwerk. 15,6m2 80. 1248.
faletaele ceramic faaputuga 7.7m2 tolu sefulu 231.
Potu malolo, umukuka, potumoe Fale laupapa laupapa. 35.1 m2 40. 1404.
Puipui faletaele ceramic faaputuga 17,5m2 27. 472.5
Malologa Teuteuga Soutty Cleolez. 140.5m2. 17. 2388.5
Coullukov faletaele O le taofia o le tafea 8m2 sefulu ma le iva 152.
Malologa Ava mai le le aufaitau a le aufaitau 4432. 1.5 66.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Mul-t-loka 1 PC. 1200. 1200.
Potu potu, potumoe Totonu o potu manava. 2 pcs. 650. 1300.
faletaele Sliding comus 2 pcs. 800. 1600.
pupuni Potu malolo, umukuka, potumoe Palasitika lua-potu reamu. 8.5m2 220. 1870.
Vasega faletaele Glass poloka 200 PCs. lua sefulu 4000.
Atoa 15932.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Potu malolo
Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Lua i le '' lua

Masalo o mea uma e lua o miti o lona fale e tutasi. E pei o le saili i le vaʻai i lea mea o loʻo ofoina mai, e talafeagai faʻapea foi ma fou ma se ulugaliʻi faʻaipoipo faʻaipoipo. O le suiga o le fuafuaina o le fale mautotogi e tatau ai ina ia tele le taunuʻu mai o le malae o le umukuka i le potu malolo, o le mea sa 'ai foi na maua i le taimi e tasi. O le septum i le va o le umukuka ma le faletaele e faia o piliki e fausia ai se faʻavae o le umukuka mo le faʻataʻitaʻiina o le umukuka i le lima.

O le afu o faitotoʻa o faitotoʻa e agaʻi atu i le potu malolo ma o le potumoe o loʻo nana i tua o le ARC mai le Plasterboard. O faitotoʻa o latou faʻapipiʻiina i le tulimanu o le 90GUPS e uiga i le tasi ma le isi. Ina ia faʻamalosia le faia o le faia lautele lautele o le 1,8meter i le vasega, o le p-foliga o le uamea com stare o loʻo tuʻuina atu. O puipui o le alatele ma le umukuka o loʻo sipiʻi i lalo o le lanu o le tele o le tele o le vali sio (Czech Republic).

I le ala savali o loʻo i ai se kapoti, o le fatafata o 'olo ma se sofa paʻepaʻe o le Kamupani Neuhaus ($ 3200, Farani). Meafale o isi mea uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma le palasitika o loʻo iai: Cammeo o potu '' O le potu malolo (laulau ma nofoa), Watia), o le CHOCHE CORDO (INAL), Inu Sofa ($ 3900) fale gaosi essete (Italia). O le potu moe o le luna ($ 2820, Belgaum) o loʻo tuʻufaʻatasia ma le fola o le fola ma puipui ua faʻapipiʻiina o lamepa i totonu. O le isi faitotoa i le potumoe o se potu faleuila, e mafai ona faia le taimi e sili atu ai le faia o le faletaele ma teuteu, ma se militeli. E lava le avanoa mo le simulator. Talu ai o tagata o le lumanaʻi o se fale mautotogi tumaʻoti, ma e masani lava ona taʻitaʻiina se taimi faʻagaioi, latou te masani ai lagona le malosi o le fale, ma o lea e ofoina ai le tausiga faʻapitoa.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola potu malolo Parqut Bourt Beattert (Beech) 18.3M2. 52. 951.6
potumoe Carpet Fhiladelphia 12461 (USA) 14m2. 10 140.
Malologa I fafo atu o le pamu i fafo o le diletus dules, citta marazzi (Italia) 25.54m2. tolu sefulu 766.2.
Puipui potumoe O le tele o le valiina o le Slaves Sabula2006 (Farani) 32.5m2 12 390.
Faleuila ma faletaele Par Curamic Tale Citta Marazzi (Italia) 30.8m2. tolu sefulu 924.
Malologa O le tele o vali vali eseese Veriopent 54, 53, 33 (Czech Republic) 105,8M2. valu 846,4
Coullukov faletaele Rake White Matte (Siamani) 3.56m2 35. 124.6
Malologa Suavai o le vai. 54,3m2. 2. 108.6
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uʻamea, teuteu i laʻau. Pepa superlock-3000 (Isaraelu) 1 PC. 1100. 1100.
Potu potu malolo, potumoe, faleuila. Koma. Woods Glazed White "Johann" (Finelani) 3 PCs. 350. 1050.
faletaele Fafie tutuma, paepae (Finelani) 1 PC. 300. 300.
pupuni Potu malolo, potumoe, faleuila Paʻepaʻe Paʻepaʻe Kve (Siamani) 14,72m2 250. 3680.
Vasega Le mea atoa piliki 550 PCs. 0,2 110.
Atoa 10491,4

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻasino i le lua-potu potu fale i le fale o le P-44 faasologa 15407_14

Poloketi Tusitala: Maria Kispoev

Poloketi Komiti Faʻasalalau: Cyril Bescablov

Poloketi Tusitala: Vitrity Savoinov

Poloketi Tusitala: Tamarac Lobzhanidze

Faletusi Tusitala: Cyril City

Facress tusitala: Siaosi Ginjer

Galuega Tusitala: Mikhail Shilov

O le Poloketi Tusitala: Elena Grebennikova

Matamata i luga

Faitau atili