Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Modular Meafale Mattutive ma Workrobes: Mea Faʻaaogaina, Marginal Fua, gaosi oloa.

Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie 15473_1

Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
Leperaeleme cherrobe ma fausia-i moli.
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
Modular meafale Mr.Doders mo tamaiti.
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
Sliding Workroe ma le Sliding Deaders o fefiloi.
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
Sliding Workrobe ma Feg Harmonica faitotoa (Italia).
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
Fale o loʻo atagia ma le Mr.tors urrored idead mo le Alatele.
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
Tulimanu o le 'au.
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
O le le kapeneta i le fale ulufale mo se fale ulufale.
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
O fata ma faitotoʻa o loʻo avea ma vaega taua o soʻo se pusa.
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
Uamea uʻamea modules o Felix.
Fealofani o le matagofie, poloaiga ma le faigofie
O aiga ma faitotoʻa faitotoʻa o le kamupani Lumi.

lago i taimi, e tutupu ae fanau, o mea fou e aliali mai ai, ma le malie i le avea fale vateatea faʻatasi vavalalata ma le lelei. Lenei tusitusiga o le a le auala e mafai ai ona fai se fale meaaiga e mafai ona fai ai se fale mautotogi.

O soʻo se fale i le taimi o le avea o se vaʻa o le suʻega, mea. Mo i latou e tatau ona e sailia se nofoaga talafeagai. Faasolosolo, i se taimi e tasi fale vateatea, o le puna o le olioli, o le faamaualuga po o le tulaga lava lea o lona tagata, o le uiga o le alofa tunoa ma gloss mou ese atu, ma avea ai le lelei. Mea fou e aliali mai i totonu e masani ona faʻaumatia le masani ai le masani ai. O lea, lamping fola pele, foai atu i se faaipoipoga ario, foliga e pei o se faipisinisi malulu lava i le tuai "humpback" "Zaporozhsev", ma le komepiuta faapipii i se lelei, kesi tusitusia itulua-mita - o se cosmonaut luga o le fata.

Faatulaga le tulaga na fausia, o lona uiga, fai le fale e lautele ma popo, i auala e lua. Faʻatau se isi fale o loʻo i ai i taimi nei e le mo tagata uma i le taga, pe saili le "tumaʻoti i le atunuʻu" o se siʻitaga o le eria. Ma e ui lava o le filifiliga lona lua, i leopale, e foliga o se upu tonu, e le moni lava, aua o se tau talafeagai ma taotoga, ma le le eria). O le masani a le Kapeneta falefale na nofoia mai le 40 i le 60% o le fale mautotogi ma ona o le mea e foliga mai e le sao ai le vaega o le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o miti o 70s o se tolu-taamilomilo pole o polerobe, faia o laupapa, teuteu i le vene o le kirelian birch o le lima, o le loloto o le 60 cm e sili atu 1 m2 o le fola, ma o se isi mea e manaʻomia e tatala ai le faitotoʻa. Ma le isi mea, na te "alofa" e tu i totonu o le faʻatautaia o le faʻailoga faʻalilolilo ma le faʻata e tu ai le faitotoʻa i totonu o le potu. Na te le faʻatagaina e tatala fua lenei faitotoʻa poʻo le auala e taofia ai ona faitotoʻa. E le gata i lea, o le avanoa i le va o le taualuga ma le aufaʻamataʻu o loʻo tumau pea le leaga. O lenei o le a tatou o atu i se iʻuga le fiafia. Tatou "toa" e manaomia ai le sili atu i le 2 m 2 o le eria fola (pe afai o le faitotoa kapeneta o loo matala) ma se taualuga maualuga o le 270 cm e uiga i le 5.5 m3, o lea e itiiti ifo i le 2 m3 o loo faaaogaina i le faamoemoega faamoemoe tuusao.

"Faʻalauteleina" o le vaega o fale mauto mafai ona mafua i le sili atu o le faʻatumuina o lona avanoa i mea mea taua i vai. E faʻasino i le modular, fausia-i meaafale ma vailaʻau. O igoa ia e eseese taua ma i tuʻufaʻatasiga eseese e masani ona faʻaalia i le tele o faʻasalalauga ma tulaga faʻa -ona.

O le mamanu o Moramiar meaafale o loʻo faʻavae i luga o le manatu o le tagata mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga "Lego." O le vaega autu o loʻo i ai i le talosaga a le tagata faʻatau mo le nofoaga filifilia i le fale mautotogi mai le module seti (atonu o se ata mo le TV poʻo le ata o le tamaititi .) Faamaea le faʻaiuga o le nofoaga manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le potu 'ai, o le ofisa, potu tama, ma isi.

E leai ni fale o le mea e fausia ai le fale meafale, o lona faʻamauala e faʻamaumau e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o elemene o elemene (i tua ma itu i luga, pito i luga) puipui. Ina ia faʻasaoina le nofoaga o le faitotoʻa, o le mamanu o se mamanu e masani ona faʻaseʻe, pei o le taʻavale asoa (mai i lona lua igoa-rack conupe).

I luga o kamupani, e mafai ona e okaina se corpusclecle shortrobe poʻo se potu ma faitotoʻa faitotoʻa, ae e leai ni a latou faitotoʻa, o se fesoʻotaʻiga masani a le Kapeneta.

Ia tatou taumafai nei e fuafua pe aisea modular ma Fausia-i meafale e mafai ai e tatou ona faʻatulaga ia matou e faʻatulaga le faʻapipiʻi o mea.

Tatou amata i le module meafale. Sa matou talanoa e uiga i le ono mafai ona fola i luga. Modules o eseese maualuga, lautele ma loloto ua tuu i soo se mea (aemaise, i tulimanu, papaʻu mea e le faʻapena ona "fetaui".

O se sui uiga o le modular meaafale o le faʻataʻitaʻiga o le American Commercial Mr.tors. O le polokalama o loo i ai 29 elemene (potu, fata, pusa, faitotoʻa, ma isi mea e eseese ai, e aofia ai vaega o modules, e aofia ai vaega o eseese loloto. Ina ua uma ona faʻalogologo i manaʻoga o aiga, taʻitaʻiga o le tina o le tina-i-tulafono ma faʻaoʻo ai o a latou tulaga lelei ma le mafaufau, e mafai ona oʻo atu i le fausiaina o le ituaiga eseese.

O le aufaitau e faia e tusa ai ma poloaiga a tagata taʻitoʻatasi, ma o le mea lea o latou foliga ma ituaiga foliga e fetaui ma le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai. O le Sliding Workrobes o loʻo iai i avanoa, Baresches, i lalo o le taualuga o vaʻa, i totonu o potu i le faletumu (ma le nonoa o le mea leaga) pito.

E faʻatau ai le fausia-i totonu poʻo modular meaafale, e tatau ona e valaʻau i le fale le sui o le kamupani filifilia. O le a faia faʻataʻitaʻiga talafeagai ma le tusia o meaafale, ma ia e amanaia ai mea uma, ona fuafua lea o le kamupani le tau o le faʻasologa ma faia le feagaiga. I le seti taimi o le a e aumaia e le gaosi vaega ma aoina meafale. I luga o le Fono Aoao e tasi le taimi e ave ai pe maualuga le lua aso pe a fai o le poloaiga e tele.

O le manatu o le modularity e moni i se sili sili ona lelei fua, faʻaaoga le Siamani mausali welle. Na te aumaia le polokalama "o le vaʻaiga 2", o loʻo i ai ni filifiliga se tolu mo faifeau o loʻo eseʻese laʻau mo lavalava, gagau o fata, o filifiliga i luga o le potu ulu o loʻo maua. O loʻo faʻaaogaina le kapeneta i tamaʻi faitotoʻa, fata, tui ma tautau mo lavalava.

Meafaigaluega fale gaosi "Sava" (Zelenograd) gaosia ni modules mai le auala i le alatele ("o Sasaria"). O seti taʻitasi e aofia ai sili atu nai lo fasefulu eseese vaega (kapeneta mo lavalava ma ie puipui, laʻau, fale puipui, ma isi ata . O le fale gaosi ofoina atu se filifiliga o le tele o lisi filifiliga mo meaafale pe faʻatagaina le tagata faʻatau e fai le muamua pusa.

Peitaʻi, o le sili ona taua i le tulaga o le faʻaaogaina o le tele o le potu o loʻo valaʻauina le fausia-i mea tau tupe na fausia ai. Le mafai ma le galulue lelei ma le galulue lelei o kamupani eseese e le i ai ni eseesega taua. Itu itu, o puipui i totonu, o fata i totonu, o fata e faia mai le laugatasi chipport masani a Siamani poo le mea leaga gaosiga. Panel, tioata, faʻata pe tuʻufaʻatasia (o le lua poʻo le tolu mea) o loʻo faʻaoʻo atu pe gagau i luga o le faʻa-moli uila. O le le mautonu o le lava manifinifi manifinifi o faitotoʻa o loʻo tuʻuina atu e faʻavasegaina po o itu mai se uʻamea talaaga.

E lua ituaiga o ata o gaioiga o loʻo faʻaaogaina i totonu o le pusa. I faiga o le muamua ituaiga, o le faitotoʻa e ala i le ale roller rollers na faʻatumauina i lalo o le taiala pito i lalo o loʻo i ai le foliga talafeagai ma le kapeneta. O le ala e faʻatamatu i luga o le fola na o le 1-1.5 cm ma matua le taofia le kapeneta. Aua e le paʻu le faitotoʻa, ua faʻaalu le au fitafita i luga o le aitia i le avea ai ma se taʻiala faʻapitoa, faʻamatalaina luga o le faitotoʻa. O lenei metotia o gaioiga e sili ona faapitoa i tagata.

I tulaga lona lua o ituaiga, o le faitotoʻa o loʻo tautau i luga o le kapeta feaveaʻi ma mafai ona alu i totonu o taiala, lafoina i le totonugalemu o le potu poʻo le pito i luga o le kapeneta. I le pito i lalo o le faitotoʻa o loʻo i ai mo ituaiga eseese o masini e le tuʻuina atu e aau i luga o laina pito i luga. E masani ona faʻaauauina le fanafana ma le vaivai ma paʻu palasitika poʻo le paʻu ina ia faigofie ona tatalaina le faitotoʻa.

Totonu o le Kapeneta, i le talosaga a le tagata faʻatau, fale mautotogi, o loʻo faʻapipiʻiina vaega faʻapitoa i le teuina o ie afifi ma bangkes. Ua lava le faʻamalosi pe aveese le module poʻo le ato mai le kapoti ma maua le mea manaʻomia. I le tumutumu o le Kapeneta, e mafai ona taua, mo atopaʻu, ma i mea e maualalo a, ma i latou e maualalo aʻiaʻi, faʻatafuna mama.

O le aufaʻaaloga o le tele o kamupani o loʻo i ai le faʻaseʻe o le muamua ituaiga, faigofie ma taugofie. Peitaʻi, e i ai le sili ona faʻaletonu: O se tamaʻi lapisi lapisi faʻaputuputu i le groove ma soʻoga (ma o nisi taimi e le o se tamaʻi mea o le fale i le fale mautotogi, .) Faʻailoa i le faʻaopopoina o faitotoʻa. I lenei tulaga, faʻatuatuaina faitotoʻa faitotoʻa ma se togalaʻau i luga o le tagata faʻatau, e aofia ai se faʻa-ūʻu o le ala maualalo.

I le faaseʻe faitotoa ma ni taʻiala maualalo, e i ai se isi foliga le fiafia, o ona kamupani, o le mea moni, aua le faʻasalalau. Afai i le pito i lalo o le faitotoʻa mamafa tele (ma e tupu i taimi o tupu i taimi o loʻo faʻamamaina, i le taimi o tapenaina, i le taimi o le fufuluina ma faʻafiafiaga, pe a toʻotoi mea mamafa, ma isi

O mea leaga i luga e matua le toe iai i luga o faiga ma le pito i luga o le kalama. E i ai po o le tele o faiga mo le $ 50-100 nai lo ni faiga tutusa e aunoa ma totonu.

O se tasi o taʻitaʻi i le maketi o le Rusia o le American Science Mr.Doders, o le aufaʻatau o loʻo faia i le faʻaaogaina o le Chippord. I ia fausaga, o vaega eseese o le faʻata, o kulupu, tioata, faʻapea foʻi le tuʻufaʻatasia. E faigofie ma le leoa i ai i le pito i lalo o taiala, o loʻo faʻaogaina i le shock aborber-shock startor, puipuia le va o le pefu o le pefu. Faaaogaina i le gaosiga o faitotoʻa o le faʻata mai totonu o loʻo ufiufi i se ata faʻapitoa e le faʻatagaina le lele solo i le faʻata i le faʻata ma lamatia mea leaga. O faitotoʻa faitotoʻa ina ia mautinoa ai le saogalemu o loʻo faia o le shockproof tioata (triplex). Peitai, o le maualuga o le itu o faitotoa o le 275 cm, ma le fesoasoani a le kelesane ma faʻaseʻe pe matamuli, o le kapeneta e mafai ona sili atu.

Le isi, e le itiiti ifo ma le lauiloa lauiloa Igilisi Mr.Doys i tagata faatau. Peitaʻi, e iai lava ma se foliga i tekinotusi.

Tele kamupani i luga o faʻailoga na faia i luga o le nofoaga e faia ai auiliiliga o le Kapeneta ia latou lava gaosiga, ma i le fale o le tagata faʻatau, latou te aoina se leoleo e aunoa ma se tagata faiva e aunoa ma se pusa e aunoa ma se pusa e aunoa ma se gaioiga e aunoa ma se vailaʻau. Stanley e sau mea ese. Mai le aumaia o billets, o faʻamatalaga taʻitasi i le "teritori" o le tagata faʻatau ma le totoʻa e faʻapipiʻi ai le ofutino o loʻo tuʻuina atu i le eleele o loʻo iai Aumai ni avanoa mo le 3-5 itula e liliu i se ofu matagofie ma faigofie, e leai se tasi e le tutusa ma e leai ni isi tagata faatau ma le manaʻo. A o lapisi ma le pefu, le maalofia i le gaosiga o vaega, o le malosi o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina faʻapitoa masini.

Ma tasi le sili ona manaia foliga o tau o Stanley o le pito sili ona maualalo pe a faʻatusatusa i isi makaʻeina. O le mea lea, o le ofo e fai ai le kapeti i tau maualalo e tatau ona togafitia ma le faaeteete. Talu ai o loʻo i lalo o ituaiga o le "faʻalauiloaina" kamupani, o le "Gishusry Bounter" e masani ona oso i ai, e masani ona tupu i le odshessa poʻo isi mea na faia i le odshessa poʻo le mea na faia i le odshessa poʻo le mea na faia ai i le odshessa poʻo le mea na faia i le odshessa poʻo isi mea na faia i le odshessa poʻo isi mea na faia i le Odders ma Malakhovka.

I kapoti o isi kamupani, o foliga tutusa lava o loʻo faʻaogaina, ae na faʻatino i nisi tulaga ma uluaʻi metotia.

O le kamupani "ii" (Lusia) sapalaiina o Kapeneta uma, o loʻo saunia ai le faʻaaogaina o faitotoʻa ma le uʻamea mo le ata puʻe. I le faitotoʻa i luga o le pito i lalo o le lagolago o loʻo lagolagoina, o le shiracrac sliding o tatou o loʻo faʻapipiʻiina paʻu palasitika. Ua faia e le Worcrobees o le faʻapipiʻiina o panela ma mai papala teuteu ma veneer sthaead fauga. O le Minmeo o le mea mulimuli e tusa ma le tolu vaiaso.

O tau o le Kapeneta e faalagolago ile latou tele o mea faʻaaoga ma le faʻatonuga "faʻatumuina", o le mea lea, o le tau faʻapitoa e $ 2500, e faʻatapulaʻaina lava. Moni tau e mafai ona mauaina pe a uma ona fuafuaina le poloaiga.

O le Workrobes o le Solatimage Scorge (Siamani) na ofoina atu e le kamupani e leai ni faatapulaaina i le loloto ma lautele, ma o le maualuga o faitotoa o le alminid almini. O ia kapeteni ma faitotoʻa mai le sportparent ma matte tioata, Atinae Alimini ma Panels ma le faʻataʻitaʻiga o ituaiga laupapa e talafeagai tele mo le fausiaina o ni vaega fou.

O le DRART DX (Farani) faʻapitoa i le gaosiga o falefaigaluega falefaigaluega ma le kapeteni ma le valiʻeʻe, solo ma faitotoʻa mo le aluga fale ma faletusi. O le Sliding Dortod System ma ni taʻiala maualalo e iai se matau faʻapitoa (antisuskasosor), aveese le leiloa o faitotoʻa mai le pa. O le tau o meaafale (sili atu le taugofie, pele o le sili, o mea taugata) faalagolago i le lelei o mea ma mea fetaui lelei, le ituaiga o le faauma.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se pusaaipa, e mafai ona e faia se telefoni o le fale mautotogi o le fale mautotogi, faʻaaogaina ia latou o se vaega o loʻo tautua e teu ai mea, tuu le faʻaputuga ma teuteu ai. E mafai le vavaeʻese o se vaega o le potu ma faʻatulaga se potu fai ofu pe faʻafiafiaina le simulator, o taʻaloga o tamaiti iina, o se tamai aʻoga o loʻo tapunia ai le faitotoʻa.

O faitotoʻa faitotoʻa i le kapeneta o loʻo ufiufi i se faʻapitoa faʻamalosi tino. Tusa pe e te solia le faitotoʻa o le faʻata, e le mafai ona vaeluaina i ni vaega laiti, ae naʻo le taupulepule.

O le kamupani Rusia-Italia "e sili atu" o le tasi o nai, faʻaaogaina le pa ma papatusi, o ufiufi i le faʻaputuga o le fausiaina o ni laupapa i totonu o le fale fausia Le tutusa Veneer lea o se vaega o le pamu o le polyrethane varnish e faʻaaogaina, o le Alminigini faʻamatalaga ua vavaeʻese, lea mo le vaega o faitotoʻa. O se filifiliga tele o le laʻau ituaiga laau ma veneer o loʻo mafai ai ona filifilia le ituaiga manaʻomia ma le lanu o le faʻataunuʻuina, faʻataʻitaʻiga, i le leo o le maʻi. O faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo faʻaogaina i se auala i luga o le pito i luga. O le upu o le gaosiga o kapeneta e tusa ma le 30 aso.

Toeitiiti lava o vaega uma o tagata gaosi a Kapeneta, ua mautinoa ia latou oloa, faʻasolosolo mai le tauagafau 3-5 tausaga ae leʻi fiafia i ai 25 tausaga. Ma le mea mulimuli, e uiga i le mea sili ona taua, e uiga i le matagofie o le a faʻaola le lalolagi, ma o le a faʻaleleia e tagata le ula. Tele o lanu ma ituaiga o le faʻamaeaina o panels, o loʻo i ai, o tioata, o ituaiga o vaega, o le tuʻufaʻatasi o le fausiaina o le fale i totonu o le fale mautotogi poʻo le atunuʻu fale ma mafuaʻaga le tagata faʻatau i nisi o le le mautonu pe a fesiligia o ia e faia se filifiliga faʻapitoa. O le sili ona faʻatuatuaina fofo i lea tulaga o le faʻatuatuaina o polofesa. Tagata mamanu - o tagata ese moni tagata, e le gata i le fausiaina o mea tulaga ese ma matagofie, Ae e iloa foi le matagofie ia i latou e uiga i latou ua tau le mafaufau, ma le mea moni.

O nisi uiga o le kapeneta o kapeneta o Rusia ma fafo

Mausali, atunuu Maualuga le nofoaga maualuga, m Aofai o lanu ua uma Aofai o Fua O le talosaga o le talosaga, DN
Fanua Glass, sifi Laupapa Octovka Mata tioata FAAALIGA
Mr.tors, USA 2.7 2.7 sefulu ma le valu sefulu ma le iva lima 2. 4-5
Neves, Farani 2.6 2.6 6. 6. 2. 2. 10-14.
Stanley, Egelani 2.64 2.64 sefulu ma le lima 12 2. 2. 3-5
"II", Lusia 3.6 3,2 iva iva fa lima 5-7 *
Felix, Lusia 3.0 2.7 22. 12 fa 2. 1-3.
Roler dx, Lusia 2.6 2.6 valu valu 3. 3. 5-7
Kardalnal, Siamani 2.7 2.7 lua sefulu lua sefulu 2. 3. 3-5
Komandor, Kanata 2.8. 2.8. 12 12 tasi 3. 3.
"Ekolux", Lusia-Italia 3.5 3.5 ** ** iva 3. tolu sefulu
"Skanti", Lusia 2.6 2.6 sefulu ma le lima sefulu ma le lima tasi fa 3-5
Faigofie, Rusia 2.75 2.75 10 10 tasi 3. 3-7
"Healaas", Lusia 2.8. 2.8. sefulu ma le ono valu 2. 3. 5-7
"Slidingfold", Lusia 3,3. 3,3. 6. sefulu ma le tasi 10 2. 3-5
Deko e teu, Italia 3.5 3.5 tolu sefulu tolu sefulu lima 3. 45 ***

* O le upu mo le gaosiga o kapeneta, teuteu i le sneer, tolu vaiaso.

** lima ituaiga o le vene o le taua fafie ma iva ituaiga o le morilok.

*** kapeneta e vavaeeseina e le veneer, gaosia i Italia.

Faitau atili