Faaauau o se tala

Anonim

Fale o le potumoe e lima ma le potu malolo ma se vaega o le 982 M2: O le faʻaiuga o le toe faʻaleleia o galuega, o le faʻavae o le fale na fausia i luga o le seneturi talu ai, na toe foʻi mai ai le ata o talaʻaga

Faaauau o se tala 15479_1

Faaauau o se tala

Faaauau o se tala

Faaauau o se tala
A o le faʻatulagaina paaga i nofoaga tetele, o loʻo aofia ai se tau totogi, e aunoa ma le fola laupapa, e tusa lava poʻo se suiga laiti i le laina o le vevela, e le mafai ona faia
Faaauau o se tala
E ala i faitotoʻa faitotoʻa mai le sipai aoina (porierhi) ma se ie laki i totonu o le tioata faʻapipiʻi, susulu i luga o se tamai potu ua tulaʻi mai i se tamai potu. O le faitotoʻa i totonu o le puipui puipui o loʻo faʻaliliuina le tamaʻi potu ola e oʻo atu i le faletaele o malo. Faʻatagaga e faʻaliliu le faitotoʻa i lenei nofoaga na maua pe a uma le tuʻufaʻatasia

Faaauau o se tala

Faaauau o se tala
I le potu moe o le potu meafaitini e le tuʻufaʻatasia ma le tele o le elemene
Faaauau o se tala
O le tuʻufaʻatasia o le tuufaatasiga ma le puipui puipui o le mea na faia ai se moli muamua o le auala ma le faauo
Faaauau o se tala
Kapeneta, ua fuafuaina mo galuega ulufale ma pisinisi. O manaoga o le e ona e uiga i le teuteuga o le faia o lenei potu mafanafana ma le manino. Nai lo le masani ai desktop, o le custetrip faia e ata mamanu na faaaogaina. E malolo i luga o le malifa, ma luga o le isi - i luga o le pito i lalo o le fata
Faaauau o se tala
Faʻapipiʻiina o le DoT Luminare Luceplan Square Direction na mafua ai faʻafitauli matuia. Ae a uma mea uma, o le malosi o le tapoleni e matua nofouta ma pe a paʻu pu ma tulimanu mo faʻafetauiina elemene mafai ona suia. O le mea lea, na tatau ona ou faʻatau le le fiafia i lalo o le lanu o le faʻaupuga, lea e faʻatagaina ona tipi "saogalemu" taamilosaga pu ma taofi le sikuea foliga o lamepa

Faaauau o se tala

Faaauau o se tala

Faaauau o se tala
Na faia e le au ona o se agaga leaga. Ina ia mafai ona faʻailoa fola o fola i le susu, na faʻapipiʻiina i se tagata taʻitoʻatasi e mamanuina. E leai se faigata ona mataʻituina. Ma le isi, o le taele manaomia pupuni ma pallet
Faaauau o se tala
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Faaauau o se tala
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

I totonu o fale na fausia sili atu nai lo le seneturi talu ai, misese mai le manatu o le potu ola sili atu nai lo lelei. O se tulafono, i nofoaga tuai o loʻo le mafai ona faia se galuega faʻauigaina. Aporie ma le tulaga o inisinia fesootaiga e mafua ai faafitauli i le faapipiiina o mea faaonapo nei ma eletise eletise. O lelei - i le tulaga o sea fale e mafua ai le aafia i le tala faasolopito e le gata na o le sikuea sikuea o le sikuea, ae faapea foi ma le taulaga atoa.

Faʻatau se fale mautotogi i le ogatotonu o le taulaga e le gata o le masani ai, ae o nisi taimi e sili atu le fiafia atu. O le mea e toe faʻaleleia ai le auala, e leʻi faʻamoemoe i ai le tagata e ona o loʻo nonofo ai i le fale o loʻo iai le fale mautotogi. Iloiloina le tala i soo se tasi seneturi talu ai. I le taimi lea, o le fale sa fai ina ia mafai i taimi uma ona faavaeina. Nai lo le fa o fogafale fa, ono. O se taimi, faʻaaloalo, faʻaaloalogia fale na liliu atu i tagata ma tagata ma tagata masani. Oleg ma svetlana's sivages na mauaina se tasi o nei gase. Ina ia fausia fale e nonofo ai ma mea moni faaonapole mai le fale mautotogi, na tatau ona ou galue malosi. O le mea muamua na atiaʻeina le toe atiaʻe, ma vaʻai i aia a tagata uma o lou aiga. Na manaʻo le Hostess e maua se lelei ergonomic umukuka ma le potu tele. Na manaʻomia e le ua ona. Suetusi, Nofo i se isi aai, ae mai lea taimi i le taimi asiasi ai i matua, e mafai lava ona auai i le potu, ma se potu malo. Ae o le vaivaiga o le faʻavaivaia o fola ma le i ai o le puipui a le kapisi ma le mafiafia o le 0.6 m, tuueseeseina le fale e le tutusa i le lua.

Na iloga le vaega o le vaega o le fale mautotogi, lea e lua potu laiti ma se umukuka. I se mea e ofo ai, mo nisi mafuaaga na faataatia ai le faamalama i totonu o le umukuka na faataatia ma piliki. Ma le isi, o se faʻalavelave e alatoto ai i le laulaufaoa, ua leva ona le toe mauaina se laulaufaiva, le umukuka o le ao, ma ua faamaonia i le BTI fuafuaga! I le aano lea, o tagata na ave e fai i latou, e toe faafoi mai le pulega i totonu o le fale le fale. Na toe fiu le Faamalulu, ma o lea i totonu o le umukuka e mafai ona tapena ma le malamalama masani. O lona avanoa fou ua fuafuaina i le po nei. I le itu tauagavale o le faamalama o le "motu" faamalama, lea e faia ai galuega o le galue i luga, laulau tu ma le vaega teuteu.

Taualuga e pei o le faata

Faaauau o se tala

Luga o le sone o malologa - lanu uliuli lanu enaena e ufiufi ai le taualuga. Ona o le mafuaʻaga o le manatunatu loloto, o le tele o le potu ua avea ma faigata ma maeʻa. O le mauoa lanu e fealofani ma le leo o meaafale, e ausia ai le sili atu le lelei o le siosiomaga. O le malosi o le tapoleni na fausia i totonu o le laina faʻapipiʻi mai le laupepa i luga o le uʻamea. Ia vaʻaia le vaʻai o sone, luga o le umukuka, o le tulaga o le taualuga e faʻaititia i le 25cm ma ua i ai o le sapane o loʻo lumanaʻi. E le gata i le faia o le galuega faʻatonutonu, o le viʻiga o le vaega o le oge, tua o le ea i lalo o le sapalai ma osofaʻiga o loʻo lavea ma uamea ua lilotia.

Tulaga lilo

I totonu o le fale o loʻo maua ai le fale mautotogi, e iai ni laupapa ma se peninonous faiga o le vai vevela o le kesi. Peitai i le taimi o le olaga aoga, o le falesa o le fale mautotogi mo ni mafuaaga ua musu mai ai lea kesi ma ua siitia i le eletise eletise ma le eletise O tagata nei o loʻo nofoia o le fale mautotogi. O tagata fai pisinisi e nafa ma le faʻamafanafana o le vai e faʻapipiʻi i faletaele uma. O le Faletalimalo Lau Afioga o le a le eletise.

O le mea fiafia, "o le vevesi" o le na o le pau lea o le au muamua. O lea, i le faaiuga o le toe faaleleia galuega, fesili talimalo pe aisea i le amataga e agai atu i le auala i le potu malolo, i le va o le Prict Company o le fola , mo se faʻataʻitaʻiga, ma polatini matitoso- e taofia ai le folasaga o loʻo i le taimi o le vevela ma le susu.

Ia faʻamalamalamaina se mea e le mafai ona sili atu i se mea moni, o le tusitala fausaga faʻapipiʻi, ma na latou faʻamatala le tulaga. O taimi uma, pe a tuʻufaʻatasia e le Condquating Condines ni potu e tele ae paga atu i valavala i musumusuga, ua tautua ai le SAMAs e taui ai ni mea sese sese. O lona uiga, pe a tuʻu le tulaga o le potu i fafo o le potu malolo i le ala o le auala, o le potu malolo, o le laina faʻapipiʻi e mafai ona ofeʻau e tupu ai le laina puipui. O le mea lea, o le tamaʻitaʻi na amata ona faʻataʻatia i le taimi e tasi ile potu e lua ma, na sau i le amataga, na pupuni ai le tagata taui.

Symmetric potu malolo

O le vaega o le tamai potu o le potu na siitia ona o le vaega o le ofisa tuaoi. Ona o le nofoaga o le faʻamalama matala, o lenei faʻafaigofie faʻalavelave na tupu i le faʻatulagaina o faʻafitauli. O iʻuga i se tamai potu ola na avea ma faʻamalama e lua i tulimanu. Ina ia sasaina lenei taimi, o le faʻamamafa na faia i luga o le symmetry: tau fefaatauaiga i le ogatotonu, ma le puipui faʻasaga atu i se peameme o lamepa.

Faamama pepa

Faaauau o se tala

O puipui o le auala ma potu moe o loʻo fuafuaina e Eltis Bigying pepa puipui (Farani) mai le Fusiuga Aoina. Vih-fiber o se faʻaaliga masani, maua ai le lelei o le vase. O le laualuga o le fibre ua togafitia ma se fetaui lelei e taofia ai le filogia.

Fudcked Indiana Jones

O le faitotoʻa i le pito o le auala e oʻo atu ai i le potumoe. Teʻi, i taimi o le le mautonu galuega, pe a toʻatele vaega e tele o pepa pepa ma faʻapipiʻi na aveese mai i le puipui, na maua i le potu o le umukuka, ae le i amataina le potumoe ma le umukuka - potu malolo. Ma faʻapea foʻi ma le faamalama i le umukuka, i se taimi e tuʻuina ai piliki. Ina ua laʻei le laʻei, o le paʻu papaʻe, o le mea papaʻu o le itu o le potumoe, i le auala o le laʻei laupapa ma le faʻataʻoto o le faʻataʻoto (Italia) na atoatoa. Lea ua toe fuatiaina ai le "faamasinoga faasolopito. O le moe i le Heatset Veneran (Italia), e aofia ai se fausia-i totonu o le faletalimalo, o se moega faʻalua ma se paga o le potu laupapa.

Na vaeluaina le auala i le vaega o loʻo faʻaaoga ai le teuteuga o le fale gaosi oloa i luga o le uʻamea. O le le malie o vaega o vaega na pikiina ina ia mafai ona tipiina le faaiuga o matala o matala o ni pulufana mo lamepa.

E pei ona i ai muamua, faatoaga

Faaauau o se tala

O faamalama i le fale atoa na suia i le laina faaonapo nei ma le lua-glazed faamalama. O faʻamalama a le faʻamalama ua faʻataʻamilomilo e le ese mai i foliga atoatoa. O le faʻasologa o le Windows laina e fai ma laina masani (ae le tatalaina), ua faʻaaoga le soser. O le saʻo o le masini o le 0.2-0.5mm / m, o le mea e sili atu le maualuga nai lo le saʻo

Faaauau o se tala

Tulaga masani o le fale. Faʻaaogaina le roulette, o le tagata laser na tuu le fasi togi i le itu tauagavale ma saʻo. O faʻavaʻa na nonoa i le tatalaina i le uʻamea papatusi ma le tino tupuaga. Talanoa na lele lele.

Le-tulaga masani

Ulufale atu i le ogatotonu faletaele e lua mai le potumoe ma mai se potu laʻitiiti i se potu malolo, e talafeagai tele le tele i e ona e na teʻa, e fia o latou malo. O le potu e teuteuina i le eseesega o pogisa ma pupula lanu. O puipui na lafoina e le taʻele o le maʻei o le nutilil (Emil Ceramica, Italia) o foliga eseese, fale ma lanu. O le tele o le tele o le lapoʻa o le paʻu (o le umi o laupapa uma e tutusa, ma o le lautele ese o le 2 taimi) faʻafaigofie ona faia se lisi. O le galuega taua na faaiuina i le saʻo o le "faalaleina" o le maualuga, faʻapea uma na faʻatusatusa ai le liua o nonoa o nonoa i tulimanu. Faʻaaoga le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi "UNICE Plus" (Lusia), ua fuafuaina e galue i luga o le faigata ma le matutua o luga. Sa faamalosia le kulimi i luga o puipui, ma luga o le ofutino lea na leai se gaogao o le salamō.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega GALUEGA O GALUEGA Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega seti - 48 500.
Faafaigaluega masini (ma le uamea) seti - 32 400.
O vaega o masini, mamanu o le plared clotboard pepa seti - 65 800.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container 5100. 15 300.
Atoa 162000.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Steel Retol, Faʻaaogaina seti - 27,000
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 23 200.
Ato mo le fausiaina o lapisi 200 PCs. 10 2000.
Atoa 52200.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Sima-oneone fusi tolu sefulu 480. 14 400.
O le mea e faavae mai ai le masini mai Plywood (e Lags) 68.2. 270. 1874.
Laei Pisinisi Pulea masini 68.2. 790. 53 878.
O le taoto o chramic tolu sefulu - 16 100.
Atoa 109392.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 150kg lima sefulu 7500.
O le eleele, sandbetne, faamalosiau seti - 6300.
Plywood, fusiua seti - 39 400.
Seti o le parquet, i le lima 68.2m2 - 85 400.
Ceramic tile, kelu 30m2 - 29,700
Atoa 168300.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 210. - 141 700.
Wallpapers, Paing Pati 240. - 174 800.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 36. - 35
Carpentry ma isi galuega - - 79 500
Atoa 431200.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Fefiloi, eleele, punou, kulimi seti - 69 400.
Vali v / d, puipui puipui (Farani) seti - 29 000
Faaauau le taualuga (Falani) 12m2. - 11 900.
Fafo poloka (Italia) 6 PCs. - 215 000
Ceramic tile (Italia) 36m2 - 45 400.
Atoa 370700.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega GALUEGA O GALUEGA Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 1150 M. - 57 500.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 9600.
Faapipiiina o switches, sckets 59 PCS. 280. 16,520
Faapipiiga, faʻamalolo o lamepa seti - 29,700
Faapipiiina o le ogatotonu o le pefu seti - 29,700
Atoa 143020.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 1150 M. - 29 900.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 12 300.
O mea faigaluega 59 PCS. - 28,700
Lamepa (taualuga, puipui) seti - 620,000
Seti o le ogatotonu o le pefu seti - 67 800.
Atoa 758700.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega GALUEGA O GALUEGA Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 39 PG. M. - 11 300.
Tagi o le Sweage Paipelines 14 pog. M. - 3780.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 17 100.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 18 600.
Atoa 50780.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 39 PG. M. - 3100.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 14 pog. M. - 3800.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 30 900.
Santechborlibor seti - 136,000
Atoa 173800.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faaauau o se tala 15479_20

Designer: Elena Lantrat

Architect: Alexander Berezka

Matamata i luga

Faitau atili