Ma timuga e pei o se pakete

Anonim

Tuʻuina atu auala auala i luga o le fale o le fale: o loʻo aofia ai le modular faiga, pe faʻapefea ona aoina, tausia ma le mea e fai ma timuga.

Ma timuga e pei o se pakete 15543_1

Ma timuga e pei o se pakete
Faʻaaogaina tulaga, sue le itu o le maualuga o le auala faʻavavevave. Ma luga atu, o laina o mea o le a faataatia.
Ma timuga e pei o se pakete
Tuʻu atu fata ma ia mautinoa o le tele o numera o tala o loʻo faaputu mai i luga o le auala fuafuaina.
Ma timuga e pei o se pakete
Faʻaaogaina Chishels poʻo le sikulukalaitu, aveese le fogafale fuli i luga o manoa ma le lautele o le 40-50 cm i itu uma o le fata o le fata.
Ma timuga e pei o se pakete
I luga o sana oneone o le oneone na faʻasaʻoloto mai i luga papae, maka le tulaga o fata fata, tusi i le faitotoʻa o lapisi, fai i le itu o le vaega o lenei toto.
Ma timuga e pei o se pakete
I le pito i lalo o le Grouve e faʻapipiʻi se vaifofo o sima ma se sili atu le lamolemole ma le mafiafia o le 10 cm ma le umi e tutusa ma le umi o le 1-2 fata.
Ma timuga e pei o se pakete
Tuu le pito i lalo o le pito i lalo ma se mea ua faapitoa. Tuu le tulaga umi i luga o le fogafale tulei ma seti le fata ina ia o lona gralle o le 5-7 mm i lalo ifo o le tulaga pito i lalo.
Ma timuga e pei o se pakete
Ina ua maeʻa tuʻu le sima o le simini mo le lua o le fata, faʻapipiʻi i le fesoʻotaʻi ma le muamua, ma le malamalama o paʻu o paʻu o le tele o fata o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga
Ma timuga e pei o se pakete
Faigofie shocks o rum chimmer i luga o le itu lona lua e maua ai tutusa malifa o fata uma. E faapena foi, faapipii pito o totoe o le pule.
Ma timuga e pei o se pakete
I itu uma o le laina i luga o le laina o le oneone, liligiina o se matutu digment-oneone paluga vaega (o le fuainumera 1: 3) ma le mafiafia o le 1-2 cm le lautele o le 1-22 cm lautele o le fata itu.
Ma timuga e pei o se pakete
I se maʻa maa ma se vaʻai - "Bulgarian" tipi le Grove i le tele o le fata mo vai vai. Mo le faigofie, o le tasi tray mafai ona aveese le tumau.
Ma timuga e pei o se pakete
Ae le i faʻataʻitaʻia le tapiina o le laupapa, e latalata i le pule, faʻailoga i luga o le vaaiga i soʻo se tasi o na mea, ma saligao atu i le nofoaga saogalemu.

Latou te iloa mea uma "aunoa ma le vai ae le o iinei ma le pei o tagata uma", ae le o tagata uma e fai ma mea e fai ma "ku" e o ai pe a fai e tele. O loʻo matou taumafai e tali nei fesili loloto tele.

E i ai se faʻafitauli ma e manaʻomia le feagai ai ma le vai?

E maeu le lelei i le taulaga muamua, moni, timuga o le tautotogo. O le vao lauʻeleʻele o vao, fugalaʻau fatufaʻatau o laʻau ma laʻau, o loʻo olaolaola, o loʻo mufoaʻi ma tulilu ma osofaʻi ma matagofie.

O le a le mea leaga e foliga saʻo ai i le timu i se puddle i luga o lona fale pito i luga, ma le mafaufau umi mai aua o lenei vai o le a faia? E naʻo le mea na tupu ona o ia i le taimi e tasi e leʻi tausia le foia o le faʻafitauli o le vai o timuga.

I taulaga ma taulaga, pule i le lotoifale ma fesuiaʻiga le fiafia i le timu ma vai liusuavai ma le mafiafia "e masani lava i le au tausi maʻi, ma e lava le faʻafitauli, ma e lava le faʻafitauli i le tautotogo, ma ua lava le faigata, ma ua lava ma avetaavale.

I le Faatoaga Paʻi Paaga (galulue faʻatasi) ma vaega i le 6, na o ia lava atunuʻu ma Huzbcks na faʻatagaina e fau ai latou lava. O mea na faia a le tagata lava ia na faia poʻo le 'au mai le PVC, Asbestostos paipa paipa na aoina ma lolo atu i tuaoi o poloka ma luga o auala.

Ma timuga e pei o se pakete

O vaega autu o le impromaker:

tasi - tino;

2. - O lapisi lapisi;

3. - apaau

fa - mago pu;

lima - Faigofie mo le faʻapipiʻiina o le paipa paipa;

6. - Tusia iron gralle;

7. - gaoa o le Steel Lattece;

valu - Faigofie mo le paipa alatoto. Ae o le falemeli faaonapo nei e leʻo se atunuʻu, iinei ma le ituaiga o isi, ma e eseese le taualuga, o loʻo i ai le semicge i le kapeta, o loʻo i ai se semicge ma le kesi O fea o auala e faʻaulu ese ai le lelei o le faʻatulagaina o pou ma o lea i le vai o Watwater e mafai ona faʻaleagaina le faavae, faʻaputuputu le faletaavale, ma le faʻaaogaina o isi faʻafitauli, ma le faʻaaogaina o isi meafaitino. , faigata, ma lona lua, o le a latou veteina le ituaiga nofoaga.

Ole mea lea e tutupu ai le faʻafitauli, faʻafefea ona e aveeseina "faʻaleaga" vai ma i le taimi lava e tasi faʻafaileleina le fale teritori o le aulelei ma le lelei. A uma ona maeʻa lenei faʻafitauli, o lenei faʻafitauli e foliga laʻititi, ae o le a avea lava ma tuai o le puleaina o fale o le taimi nei ma ua manino pe a fai e le mafai ona "faʻatagaina ai kapoti.

Lua auala o le aoina o le vai - laina (mo vaega faʻalauteleina o le teritori) ma le manatu (mo se isi nofoaga o otaota, mo se faʻataʻitaʻiga, mai alavai paipa) faʻaaogaina.

O fea ma le taimi e faʻapipiʻi ai le alavai?

Le tali i le fesili "O fea?" Laufanua o le laufanua fanua, mafaufau masani ma le vai, lea e uma ai timuga o le a faʻaalia ai, o le a ma le mea o ia "manaʻo ai E tumau lava le fuafuaina o nofoaga e le mafai ai ona faʻatagaina ma ia otootoina le nofoaga talafeagai o le lafoai o le dischagels. E manino o le vai e le tatau ona paʻu i lalo ole fale, le faletaavale, e fausia ai puddles i luga o faitotoa i le faletaavale mamalu i le faitotoa i le faletaavale mamalu ile faitotoʻa i le faletaavale ma fausia i le faletaavale .P. E masani lava, o le tulaga o loʻo i luma o le fale, o auala auala ma savali savali o le masani o le masani ai e tatau ona faʻaitiitia e pa puipui, e faigofie ma le taugata. O le malologa vai e aoina ma aveʻesea le faʻaaogaina o le laina fata (gatters). O le faia o lenei mea, e tatau ona faʻataʻapeʻapela ai le uʻu o le faʻailo i le laina. A iai se solo lelei i luga o le tulaga, e tele lava le tele o le vai mai ai, ona ala lea i lona ala e tatau ai ona e tuʻuina le laina o fata lapisi. O le Mauga o le Shopment System e fetaui lelei ma le faatafunaga o papupuni.

O le a le faʻaaogaina o le faitotoʻa?

O nisi kamupani i totonu o le atunuʻu o loʻo tuʻuina atu pupuna, maa tuaoi ma isi elemene mo le faʻamaeʻaina o teritori, ofo atu vaega mo le aoina ma le aveeseina o vai. O le mea lea, Zoo "sroy-vip-tautua-tautua" faatau atu le lanu efuefu ma mumu sima ma le tele o le 25157.8 ssb-z ma le lautele 40cm (zomb-pr Rullas / PC.). O le BIOSIS-CROREM O LE POTO O LE 5022 CM CARDE SIMERD (95 Rullas) ma Dead-Iroravy ZBAND STERS STERCE 5019 CM (200 CM (200 CM (200 CHRDS ZODERS .

Ma timuga e pei o se pakete

O elemene autu o le laina laina alavai (

Ae - suavai aoina fata, B. - Sandochloride

tasi - fata fale; 2. - Sandbag fale;

3. Puleva faatauga; fa - Lattice; lima - Optt Treezzle; 6. - O le tautotogo e siaki mo le smiteing o le grid; 7. - Podgoblover plug, aveese pe a faapipiiina le faiga; valu - pad plug.

Ae o le faʻavae atoa o feutanaʻi malilie elemene (modules) o le afa o le afa o le fale ma faʻatoʻaga naʻo le tasi le kamupani - acosevein Ahlmanngmbh co i le matou maketi. Kg (Siamani). O lenei acose modular system e masani lava, faigofie ona faʻapipiʻiina ma faʻatuatuaina i le taimi o faʻagaioiga i o tatou tulaga o le kamupani i le lua tausaga e leʻi mauaina). O lea, na matou filifili ai e faamasani i le matou au faitau ma foliga o le mamanu ma faapipiiina o lenei faiga ma faʻapipiʻiina o le vai i luga o le auala i le falepue i le faleputa.

O le a le modular faiga

O loʻo iai se seti o mea aoga (modules) mo laina ma faʻasino le aoina o le vai ma le taʻimua. O vaega autu o le system o loʻo tyy (fua o le 1013100 cm ma le $ 30 tau) ma le oneone-pator ($ 13.0). O fata o loʻo faʻaogaina i le togalaʻau i le tasi itu ma se laulaufaiva i le isi itu, e ala ai ona auai i le isi ona potopoto ai lea ma le laina i le laina fata (pule). E mafai foi ona faʻapipiʻi i le alias 90. Mo le faʻamamaina o vai, o le pule e tatau ona faʻapipiʻiina ma se malifa (sili atu nai lo 0.5%).

Sandochloride mafai ona tuu i le faaiuga po o isi avanoa o le laina. Fata ma oneone-mailei, i totonu o le fale lea o le kapeteni lapisi ua tuu, tapunia ma Steel Galvanized poʻo le uʻamea o le tautotogo ma le saogalemu o le tautotogo.

A aoina se vai inu, o se vai o le lotoifale i le lotoifale ma se kapeta kapeteni ua faʻaaogaina. O le tafe i totonu e mafai ona faʻatonutonu mai i luga e ala i le vali pe tuʻusaʻo mai le alavai o le alavai i se polofesa faʻapitoa, faʻamalosia i luga o le tino o le wouldron.

E aofia foi ai le faʻatulagaina o le tino, o le plug ma se tamaʻi taʻavale i fafo, siphons mo oneone oneone ma se fata. O tala o le elemene o le vaega o loʻo fuafuaina e fesoʻotaʻi ma se tewge pc-paipa ma le lapoa o le 110mm. E mafai ona faʻapipiʻi i luma o le fufuluina o seevae i luma o le faitotoʻa faitotoʻa i le lattice cittuge, ma o le aoina o le vai ma le palapala o loʻo lafoina i le aofaʻi o le tino.

O eleele e aofia ai elemene o le faʻatulagaina o loʻo faia i le sili ona maualuga le malosi o le polī. E tusa ai ma le kamupani a le gaosi oloa, o le averesi tautua ola o elemene e tusa ma le 30 tausaga. O auiliiliga o polymer sima e mafai ona togafitia ma damind meafaigaluega.

Faʻafefea ona aoina le faiga

A maeʻa ona sauni vaega e faʻapipiʻi le taʻotoga (o le aveʻesea o le eleele, iliipa iliiʻe, o le oneone o loʻo faʻailoa mai ai le tulaga o le 60-80 cm tumau I le malaia mala ina ia o le laina o le tapunia o laʻei o le 3-5 mm i lalo ifo o le maualuga o le tulaga, o loo faʻaauau ona taoto i luga.

O le utu mo le laina o le laina o loʻo suia ma le loloto o le 35cm ma le lautele o le 25 o le pu, ma le pu mo le uaina e oʻo i le 45 cm. I le pito i lalo o le utu, o le oneone oneone o le 7-10 cm mafiafia ma taulepale i ai. O le taimi lava e ao ona faaputuputu, o le pito i lalo o le utu ua ufitia i se vaega o sima ma le mafiafia o le itiiti ifo i le 10 cm. Faapipiiina o le laina amata mai lona pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina ai le oneone (pe a faʻauiga vai) poʻo le fata i fafo. Ina ia aveʻesea le vai i se itu faʻasolosolo, ua lava i le pito o le fata, agai atu i le aū o loʻo faʻasino i lona itu i ona autafa, faʻamau le pulou i le kalone. Afai o le vai o loʻo faʻatulaga i luga (lalo), ona manaʻomia lea e faʻasaʻoloto ai le singled pu mai le plug i le pito i lalo o le fata. O le faia o lenei mea, faatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga o le plug, o pu o loʻo faʻaseʻe i se lapoa o le 8mm, ona faʻasolo mai lea o le samala i totonu o le fale. . O le fata o loʻo tuu i luga o le vaega o loʻo i lalo o le sima o le sima, lea e lua, i le lona lua lona lua, e faʻapipiʻi, ae o aū ia e tatau ona faʻataʻitaʻi i le alavai. I tafatafa lea, e faamalosia le laina i le sima faʻamaʻi, ma lautele uma o 10 cm. O le pito i ai o le laina o le laina o ufiufi i se fasi.

Ma timuga e pei o se pakete

System mo le aoina ma le aveeseina o timuga timu mai le fale:

tasi - laina o le vai o vailaau ma le tosoina;

2. - Vailaau Vaivai i le lotoifale ma le au faipisinisi mo le faʻapipiʻiina o se paipa paipa;

3. - Sopo avatu craine;

fa - Lattice mo fufulu seevae i tafatafa o le faitotoa ulufale;

lima - pai alavai;

6. - alavai paipa. O le samoa (Luster o lona faʻaaogaina) ua saunia tutusa ma faʻapipiʻi i le nofoaga. BIFANCESS "SPOOL I LE PaZ" o loʻo tuʻuina atu i le laina fata. Afai e faʻapipiʻi le laina i luga o le eleele e aunoa ma le fesoʻotaʻiga faaopoopo (faʻataʻitaʻiga, i luga o le malae taʻalo poʻo le malae tenisi), e fautuaina ai le tuʻuina o le itiiti ifo i le 30 cm, ma luga o le laupapa laupapa o le itiiti ifo i le 30 cm, ma luga o le laupapa laupapa o le itiiti ifo i le 30 cm, ma luga o le fola o le a itiiti.

A faʻaaogaina muamua le timuga-suʻe -5 mm i lalo ifo o le sioa o le sioa.

O le tuʻua o ni auupega o vaega uma o le puʻeina o le system i le faʻamamaina PVC paipa, tee ma le tele o elemene ma se vaega o le vai o loʻo lafoina atu i le vai ua aoina Afai o le vai o loʻo tuʻuina mai i fata ma moli moli i le falesa (vavaeʻese), ona o le tap paipa o loʻo manaʻomia e faʻapipiʻi ai siphons.

Auala e Auauna ai i le Faiga

A maeʻa ona maeʻa le faapipiiina i le oneone ma timuga, o lapisi ua faʻapipiʻiina, o elemene tumama ua tapunia i lapa, ma ua sauni le polokalama mo le taotoga. O lana tautua e aofia ai i le faʻasilasilaga i le taimi nei (2-4 taimi i le masina ma sili atu pe a maeʻa timuga mamafa) lapisi faʻaputuputu ma le laina laina. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia e aveese ai le toulu mai i fata ma aveese le lapisi lapisi ma le pulumu, o se fusi faʻapitoa o le vai mai se vai. Ina ia faʻamamaina lapisi, e manaʻomia ona aveʻese mai le fale o le oneone-mailei vai poʻo le tuu ese lapisi, fuli i le vai, ona tuʻu lea i le vai, ona tuʻu lea i le vai, ona tuʻu lea i le vai, ona ta faʻamau lea o le nofoaga muamua.

O le a le mea e fai i timuga na potopoto ai?

O le gaosia o talitonu saʻo le faiga ACOSELF o loo i ai lona tuluiga tiutetauave, pe afai o le fāʻasu paipa uma faapipiiina taliaina le vai o loo faapipii atu i le paipa lafoaia ai, lea e tatau ona taitaia le vai aoina ... O fea? Tali le pule o le fale o loʻo sailia o ia poʻo le fesoasoani a tagata faʻapitoa i tulaga faʻapitoa i tulaga faʻapitoa, faʻavae i luga o le lapoʻa, laufanua o le eleele eleele ma le maualuga o le fale o le eleele, o le faʻavae o le eleele eleele Fuafuaga ma Meatela mo Lona Atinaʻe, Manaʻoga o Tupe Mafaufau i le sili ona lelei fofo i le faafitauli.

Filifiliga muamua. A i ai se rake ma le vaitafe ma se vaitafe, o se vaitafe, o se vaitafe poʻo ni faʻasao, o lona uiga o le laki, o le mea lea na aoina e mafai ona aveesea i luga o le taʻele. E mafai ona aoina mai le papeter papera pipi (taugofie mai le pvc), tuu i totonu o le utu ma le malifa o le itiiti ifo i le 2%. Talu ona o le mamafa o le vai o loʻo mama tele ma e le iai ni vailaʻau leaga, ona ave atoa lea o lona vaifofo.

Filifiliga lona lua - Suavai o le vai i le pusa. I totonu o itu o nuu i le togavao, lea e masani ona fausia ai e tatau ona fausia le fale, afai e le faatagaina se se ivi ma o le vai timuga e le faatagaina. O nei fale e fausia ai i nisi taimi o fausia se isi fale tuufua poʻo fea le aiga ma le vaʻa o loʻo aveʻesea ai otaota aiga e sipai eseese. E manino lava i lea tulaga o le faʻafitauli o le aveʻesea o le timu o timuga e foia e le kapeti paipa mai le stage system o le fale i le auala talafeagai o le fale.

O le numera o le au tewon Resters o loʻo fausia i luga o se nofoaga taʻitasi mo le otaota lafoai na o latou fale e sili ona faigata ma taugata o loʻo fuafua e faʻailoa ai le numera o tagata o loʻo nonofo i le fale. Afai e iai le timu e aveese ai le timu i totonu o sea sami, ona le mafai lea ona faʻatumuina le maualuga o le suavai o le fale o le aiga, ma o lenei ua tumu i faʻafitauli tele. O le faia o le tutusa tutusa faiga ma le fuafuaina o le timu timuga tafe, o se auala taugata e foia ai le faafitauli.

Filifiliga lona tolu . Latalata i le falefaigaluega e leai se osofaʻiga poʻo fafo, ma e leai se faleʻaga faʻaputu faʻatasi i totonu o le nuʻu ma le fausaga e le fuafuaina. I lea tulaga, o le a fai o le aoina o vai, e tatau ona tuʻua i luga o le upega tafailagi, ae afai o le faʻasolo i luga o le eleele, ona i ai lea o se tamai vanu ua fausia .

Ma timuga e pei o se pakete
O le polokalame o le faʻaogaina alavai o le pau le tali talafeagai i sea tulaga o le fausiaina o se alavai o le ituaiga faʻaaogaina e lafo ai le suavai. I lea tulaga, o le a aveʻesea le vai i totonu o alavai supa (tagata ese ia, mai poʻo ai e faʻasolo ai mai i le eleele. Mo se taimi umi, o alavai o loʻo aoina mai le ipu omea (masani poʻo hiley) pai, ma le taimi nei, ma le palasitika-sima. A faʻaaoga le paipa o loʻo i luga o le sipai o loʻo i luga o latou, transversete o loʻo i ai 10-15 mm lautele ma le loloto o le 0.25 PIPE na faia. O le alavai ma alavai o alavai o loʻo faʻataʻoto atu ma se malifa o le sili atu o le 0.5% i le utu. O le tapulaʻa o sea faiga (umi ma le aofaʻi o paipa alavai, o le mamao i le va oi latou, le nofoaga, loloto, loloto, loloto, o le mea na fuafuaina, o le ituaiga o le fua o le timu. I le eleele, o le maualuga o le palapala palapala ma isi mea, ae o loʻo i ai nei le autu mo isi galuega.

E matua manino lava o le faʻatulagaina o le aveeseina ma le aoina o le timu ma vai ma le faʻatoaga i vai e tatau ona faʻatupu faʻatasi ma le mamanu o le fale puipui ma le tapenaga o le fale puipui. Afai o nei mea uma e le gata na manaʻomia, ae lelei foi, ae o le pule o le fale o le a lagona le talitonuina ma le faʻamoemoe e oʻo lava i aso faigata tele.

Faitau atili