Oloa aiga

Anonim

LandCape lamp (LOBIDO, Italia); Papatusi ma fulufulu fulufulu ("fafie faʻafouina", Lusia); Shilitotors (cort freatisim fale, Rusia); Taele paopa (geddis, Rusia); LCD TV (LG Teletonics, Korea); Acrylic Water-Deparsion Primer (Books, Lusia); Aoina o le umukuka (Ruffoni, Italia); Telefoni le tumau (gabasetant fesootaiga, Siamani); O faleoloa eletise-kamenka (helo, futulagi) ma isi faailogaina fou

Oloa aiga 15564_1

Oloa aiga

Green Board Bourt o se vaega tele o fale e aofia ai le 60% o fulufulu fulufulu (libbon file faia o laupapa) ma 40% mai le sipuni o. O le mea fou o loʻo faʻaogaina i le maualalo-ma le tele-faleoloa facebook (i le faʻavaʻa o fausaga o fausaga poʻo le o se pepa e le o le laveaʻiina) O papatusi o le siosiomaga faauo, tumau, malosi le malosi, e lelei tele leo, aua le fufula ma e le pala. Latou fesoʻotaʻi atu i le vasega o mea vai vai faʻaaogaina (g1). Gagani mea e mafai ai ona faʻatinoina ni faʻamaumauga ma mea faʻataʻavalevale. E mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le intercom ma potu malolo vaega. Mo papatusi, uma ituaiga uma o le tini e talafeagai. Tulaga masani o le: umi - 3000mm, lautele - 600mm. Ipu mafiafia - 10-100m. Density - 250-1400kg / m3.

Gaosi "Fanua Flotives", Rusia.

Ole tau talafeagai: 1m2- 7-21 afe afe.

Oloa aiga

Oloa aiga

LandCape Lapaina Diala-Fou Atinaʻe o le Italia tagata gaosi o moli ma mea atofaina e faʻailoaina i le maualuga o le faʻatinoga, faʻatuatuaina ma le saogalemu (IP6 (IP6 puipuiga tulaga). Foliga o se aoga o le sungon or oloa - o se tuʻufaʻatasiga o le matematika ma glossy pito i luga o auiliiliga o le hull faia o le maualuga-lelei polycarbonate. O le eseʻesega ua faia i tioata, manuʻa a le agi. E faigofie ona oso i luga o le mea faigaluega ma le fesoasoani a le fa o fusi fao (latou te sailia). Mo le Gream Lamp, e mafai ona e filifilia ni ituaiga o moli ma eseʻesega (e27, G24d-2, G253, G24Q) ma le mafai ona oʻo atu i le 75D. O le tele o faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina i le faʻatoʻaga ma luga o le veranda poʻo le telē, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui puipui po o le pou. Lanu - paʻepaʻe, uliuli, "siliva metallic".

Gaosi- lombardo, Italia.

Ole tau o le tau: 1970-64440.

Oloa aiga

O le faʻamafanafana meafaigaluega i lalo o le faʻailoga igoa o le a le mafai ona fiafia i tagata faʻatau. Vaega o le vaega o loʻo iai (cr faʻataʻitaʻiga) e faia o le Alumini o le onlon e ala i le puipuia o le puipuia. Galue mamafa - 16 ATM. Na tuuina atu e le Spiditors 4, 6, 8, 10, ma le 12 vaega ma le maualuga o papa papa papala. Wheattallic Shinitors (faʻataʻitaʻiga CBR) O vaega taʻitasi o loʻo faia i tagata uamea faʻaulufaleina e fesoʻotaʻi e ala i le striped paipa "ofutino". I le taimi lava e tasi, o le fesoʻotaʻiga o le collant ma alminin veneer ua aveese atoa. Faʻafetai i le tekonolosi, o le masini ua sili atu le puipuia i le soona faʻamalosi i taimi o soʻo i taimi o le faʻamafanafana. O le ata faapitoa o le Bimepallitor o le tuʻufaʻatasiga o faʻaupuga faʻasaga ma le lipine o le ea o le ea, e faʻatagaina e faʻateleina ai le vevela fesiʻiga. Indintrintrian mamao- 500mm. Na maua e le tatalima i le 6, 8, 10 ma le 12. O le Vevela Faʻalauiloaina vaega o faʻataʻitaʻiga - 189-198W. O le tele o le vaega e tusa o le 0.4l. Vaega tele - 8080 ma le 58096mm.

Gaosi fefaatauaiga fale "Forthe", Rusia.

Tau 1 vaega: Aliginum Bilatotors - 329 RUS.; Bimetallic Shivisos- 417 olo.

Oloa aiga

O le oloa fou o le kamupani Utidis o le taele, faaauupegaina ma se fausia-i le LCD Faaali. Moʻi o se setete i luga o se sui faʻaalia le vai vevela (c) ma lona taumafaina (L / Min). O le punavai o le malosi o se mini-hydrogenerator: Fuafua i le saoasaoa o le tafe o le pasi mai i le suavai apa, e fausia ai se fua o le 6-9V, o lea e saogalemu atoatoa. O le lagona o le elefaor fua o le vevela vevela, ma tusa ai ma le LCD faʻaali faʻaaliga, e valiina i le lanumoana (lalo 33 (33-42) pe mumu) pe mumu (mai le mumu (mai le mumu (mai le mumu) pe mumu) E talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, i matua talavou: o le mea lea e le tatau ona faʻaaoga le saʻivale i vai e palapala ai mo le aau le pepe. Vai o le vai o timuga o timuga (manifinifi timu. Pei o le isi mea na totoe i le au malaga mai ai, o lenei vai e mafai ona iai se faigofie faʻamamaina faʻamamaina mama faʻamamaina.

Gaosi oloa- Otidis, Rusia.

Tau: 1250rrub.

Oloa aiga

Ina ia i ai i le lalolagi atoa o le Cinema ma fiafia i le moni, manino ma masani foliga o le a e faʻatagaina le LCD TVESS O LE LH5000 RODERS (LG Skinronicks). O le atoaga o le HD HDS o le 200hz faamautinoaina se mea sili ona mama e oo lava i taimi o le dynamac vaaiga. Fesoasoani ma faʻasolo vave le taimi o le taimi o le scanging, taʻitasi pixel i le HD 1080p o loʻo lafoina manino atu pe a mafai. I luga o le Fou TV screen o le a mafai ona e matamata i ata tifaga i se saoasaoa o 24cads i le sekone, ona o lenei, o le lagona na tupu. O le atamai malosi o le faʻasaoina o le ea i tusitusiga, ae le gata ona faʻaitiitia le taumafaina o le eletise, ae o le auiliiliina o le malamalama o le potu ma, e tusa ma le pito i tua o le masini. Ae o le ata ata e le o mea uma e talafeagai e matamata ai TV ma le mafanafana. E taua le leo. O le tagata le vaaia o le Fofoga Fetalai ma manino II tekonolosi i totonu o faʻataʻitaʻiga moni. O le atoaga o le pito i luma o le masini e masani ona maua ai le leo ofoofogia, ma o failauga e nana. O le leo manino o II e faʻaleleia atili ai le uiga o le leo o le leo o le tagata, fesoasoani e faʻailoa manino ai o ia i se pisapisao. Le faʻataʻitaʻiga ma le screen diagoonal 32, 37, 42 ma 47 inisi o loʻo tuʻuina atu.

Gaosiga- O le eletise eletise, Korea.

Tau: Faʻataʻitaʻiga 42lh5000- 49990ROP.

Oloa aiga

O Bolars Manoa ua tatala ia Acrylic endnating vai-Deparention Primer Acyl-Price Quartz, fuafuaina mo ituaiga uma o le minerale o lotoa, atoa foi. O le mea fou e faia i luga o le faavae o le acrylic depansions ma le faaopoopoina o le quartz oneone, tuuina atu le muamua pe a uma ona mago. O le faʻavae o le lanu o le Acryl-Primer Quarz e paʻepaʻe, ae e mafai ona faʻaopopoina i le leo o loʻo faʻaaogaina i luga o le vali pe teuteu le vali. O le Primander ua ufitia i luga, fesoasoani e nana ni faaletonu pe a faʻaaogaina ni pepa teuteu ma le punou, ma faʻaitiitia ai le taumafaina. O le faʻaaogaina o le prigite e faʻateleina ai le malosi o le pamu ma le papala o taimi, faʻaititia le afā o le laualuga o le laualuga. Acryl-prim quartz o loʻo faʻaaogaina mo galuega i totonu ma fafo. O le tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina i le pito i lalo o lua vaega ma le faʻaseʻe, pulumu poʻo le faʻapipiʻi ma se taimi 2h. Oloa taumafaina - 200 g / m2.

Gaosi "Books", Lusia.

Tau: 5kgg- 271rrub.; 10kg- 528rub.; 30kg- 1535ribrb.

Oloa aiga

Ruffnoni propposes e kuka ma fiafia le faʻaaogaina o le aoina o le ops prima umukuka. O le pito i lalo ma le puipui o le puipui o loʻo faia i le tele o vaega o le spinless sheel ma alminininum, tutusa faʻatasi ma le vevela i totonu o le oloa. I fafo atu o mea uma, o le siliva siliva ua faʻaaogaina, ma o le uluaʻi talaʻi o loʻo tuʻuina atu i latou se mea faʻapitoa, lea e faʻaosofia ai e le faʻatonutonuina mea mai le tele gaosiga. O 'au o ipu ma ufiufi e faia i foliga o fualaau faisua pea.

Gaosi oloa - Ruffoni, Italia.

Tau: 1 mataupu - mai le 13 100 rubles.

Oloa aiga

O le New Camsuble Telefoni Viames Gigaset E490 / E495 e pei ona faia faapitoa ina ia mafai ai ona teena le pefu, splashes ma specks. O lenei faʻatuatuaina masini e talafeagai mo i latou e fiafia e kuka ma faʻaalu le tele o le taimi i le umukuka, mo aiga ma tamaiti laiti, faʻapea foi ona galulue i le auala. O le RUBBRABALLDS e faʻapipiʻi, o loʻo fetaui lelei le mea i fafo atu o le Ergonomic faagaau, faʻaititia le agi mai. E faigofie le telefoni e taofiofi oʻu lima, ma le faʻaaogaina o se fusi fusi (clamp), - e ofuina ma oe. E talafeagai le faʻaaogaina o le mea fou faafetai i le ono-saʻo lanu lima faʻaali (128128 pixels, disanonal-1,5 maua mai i le tele o metpad, faʻapea foi ma le tele o metpade. Stat Standes (AAA ituaiga) e mautinoa i le 250 itula i luga o le tulaga o le po o le 12 itula i le tautalaga mo le tautala. O le Stiemen Gigaset e490 / E495 api e mafai ona taofia ai le 150 igoa ma numera telefoni. Afai e te faʻasaʻo ni moli faʻapitoa mo nisi fesoʻotaʻiga, o le a mafai ona faʻapipiʻi oe e valaʻau atu oe i le muamua leo leo leo. Telefoni Tabe Slaimes Gigaset E490 / 495 mafai ona avea ma se radionia. O le telefoni e lagolagoina le tulaga o se otometi numera numera: Rusia Aon ma Europa Caller ID (Clip Fsk ma Clip Dsk). O le mea fou ua faaauupegaina ma le eco dect tekonolosi. I le taimi o le talanoaga, o le eco faiga e mafai ona faʻaititia ai le faʻaogaina o le eletise i le 80%.

Gaosiga - gebasetant fesoʻotaʻiga, Siamani.

Tau: 3020-472020.

Oloa aiga

Rotcher ma le Fesoulu O ni lua faʻataʻitaʻiga fou o faleoloa eletise-kameva, tuuina mai e le o le Finnish Kamupani Hulo. Raitch (faaliliuina mai le Farani- "Rock", "Papa") faʻaputuputu sili atu nai lo 100 kg o maʻa. O le nofoaga o le siliva o lenei ogaumu o loʻo faia i le fitt stianless swel ma ei ai se matattic mamanu, ina ia mafai ai le sasaa vai i luga o maʻa, uma mai luga. O le mamao o le afi ua na o le 6cm. O le ogaumu na tuu i le ogatotonu o le sana poʻo le faʻalumaina "i le malutaga o loʻo faʻaaogaina" combers "mai le tele o le chlolo chlolorite ma tioata (latou te mafaufauina non e pei o se filifiliga). FBE Optic Footplight e faia ai se manaia o le siosiomaga. O le mana o le tuufaatasiga o le 6.8 poʻo le 10.5kw (faʻalagolago i le suiga). O le isi mea fou oves o Manuve mo le fola o loʻo faʻaogaina i se fale e fausia ai le Boam Bankrator, faʻataga oe e fetuʻunaʻi le Microclit i le paga (mai le matutu o le susu i totonu Mana - 6, 8 pe 9kw. O le faʻaaliga mamao e fesoasoani i le polokalame o le ogalaau o le ogalaau o le ogalaau, e liliu ma le faʻamatuʻu atu, faʻamamaina le susu, vevela, vevela ma ventaster i totonu.

Gaosiga- Helo, Itiiti.

Tau: Rotcher- mai le 43 afe afe; rubles; Fusion - mai le 58 afe rubles. (e aofia ai le numera o le numera o le pule)

Oloa aiga

Oloa aiga

O le faʻaʻeseʻese poʻo le leaga e foliga mai o loʻo aliali mai i luga o le claddicic mai i totonu o chramic tilini ona o le deformization ma faʻavae o sese i le siusiu o loʻo eeina. Mafiafia i luga (Wooden, Gypsum) e faʻatatau foi i faʻafitauli ma le malosi o le suia o le susu. Ditra Taapos o le a fesoasoani e fofo ai na faafitauli. O loʻo faʻaaogaina o se vaega o loʻo i totonu o le faʻavae i le va o le faʻavae ma le tile kelu. Ditra o se palasitika ie ma le loloto o le loloto o foliga eseese ma lapoa e faʻateleina ai le faʻatuatuaina o lona fesoʻotaʻiga ma le tiʻetiʻe kupita. O le tuufaatasiga tuufaatasia, fetaomi atu i le itu tauagavale o le Initaneti o loʻo feagai pe a latia i le faʻavae, faʻaleleia le faʻapipiʻi o mea ma ia. Sa puipuia le laufanua mai le susu mai le susu. O le ea ea o le ea i lalo o le Banvas faʻatagaina vai o Spors e alu ese ai. Faafetai i lenei mea, e mafai ona viia i luga o se fou (tolu-aso) saeina. O le Dealy Lang-Ditra na faʻamaoniaina le voltage i le va o le faʻavae ma le taʻe o le ufiufi i luga o le vevela o fola, balcon o le vevela o loʻo faʻaalia i le vevela o loʻo aliali mai.

Gaosi - schluleter faiga, Siamani.

Tau: 1m2- 920B.

Oloa aiga

Knauf faatusa i le lua laina o oloa fou - Putty "laʻei-uma" ma lapoʻa o fola "Boden" Boden ". "Aletele-faauma pasta" - Ua maeʻa faʻamaeʻaina e faʻavae i luga o le polymer o loʻo faʻapipiʻiina ma minerale papala ma faʻaopoopoga. O mea fou e sili ona aoga aua e le manaʻomia e saili i le vai ma le taʻele. ua faaaogaina le oloa mo le shtlocking o plastered ma sima o luga o puipui ma le faʻalo i luma o le savali ma le pepa puipui po o staining, seeding le sooga i le va o pepa plasterboard, faamaeʻaina faifai pea o GLCs i lalo o le ata vali maualuga uiga. O le faaiuga fou o le mea na faʻalilolilo "le tele-faʻaumaina" e faʻavae i luga o le maualuga-malosi plaster mafai ai ona e maua lamolemole ma lamolemole fua mo vali. E talafeagai mo le galue malosi ma sima, pama sima, piliki fasi pepa, lolomiina uma fale, e pei o mea le lelei ma le susu i totonu o le potu. Se isi fou-fogafale o le tino "multi-uma". O lenei o le matutu paluga e faʻavae i luga o le sima ma le deliller ma polymer starisists, ua fuafuaina mo femalagaaʻiga sima ma sima plasters. E talafeagai mo galuega i fafo ma fafo: toe faaleleia, ie latalata, faatumu ava. Ua tetee le leoleo i le leaga ma le siosiomaga faatosina. O le "Boden" laina e ofoina atu ni fofo se tolu mo le masini o le tele o fulafula fola. O le oloa o se faʻamamago palu mo le gaosiga o tagata lava ia-tulaga o loʻo tulaʻi mai i luga o le malosi-malosi gypsum saito o se fasi ma faʻapitoa faʻapitoa.

Gaosiga - Knauf, Lusia, Ukraine.

Tau: "O le tele-faaeeina pasta" (20kg paket) - mai le 523 rubles; Gyptum faʻaiʻu le "Faʻateleina le tele-faʻauma" (taga 25kg) - mai le 280ʻau.; "Boden 15" (taga 25kg) - mai le 270 rubles; "Boden 25" (taga 40kg) - mai le 550 Cru.

Oloa aiga

Oloa aiga

O le igoa o le fou aoina o le Cerarac Tili- Direziosa (CermicA Bardelli) e le filifilia e le avanoa. O le faʻaliliuina o manatu mai Italia, o lona uiga "E taua." "Po o mafai ona taua ia Pule sili ona taua?" E le fesili le au talatalanoa tatau ona fesili. Aisea e le fai ai? I le maeʻa ai, o le mea lilo o le mea lilo o le faʻapipiʻiina o le pito i luga o le faʻila e faia o auro e tusa ai ma le tekonolosi o le sili ona lolofi. O le uiga o le pito i tua o le faʻapogisaina o uʻamea uʻamea sili, o le mea taua o le faʻapogisa foliga foliga lelei, atavali i faʻavaʻa faʻavaʻa, mamafa pupuni O le la susulu, paʻi mai i luga o le auro auro, taʻalo manatunatu loloto. Mafai ona fausia malamalama malamalama e fesoasoani e fausia ai se tele o le avanoa, faʻaopopoina mea laiti i totonu. O mea e teu ai i luga o le tumutumu e ala i sitaili o le ono lanu: mumu, lanumoana, enaena, Emerald, Beegy ma Burgindy. E i ai i le masani a le au pupuu.

Gaosiga- Coardamica Bardelli, Italia.

Tau o le tasi o le Doror - 1700 Cub.

Oloa aiga

Mai le PVC Debulliles of the Kbe "Filifili" Polokalama, o le lauiloa, o le lauiloa Rusia tagata talosaga, ua mafai nei ona faia e le gata i le 24001200m. O le taulaiga o le Polofesa (pule o le KMBarmark na faʻaaogaina le laina oloa ma vaega e tatau mo lenei, ma o le faʻavaeina foi o loʻo faʻaaogaina ai le maualuga o le fale gaosi. Kbe "Filifili" o se faiga o le tele-Chamber Faʻamatalaga o loʻo i ai se satia le loloto o le 70mm ma maua ai le lelei vevela inisinia uiga i le 0.76m2c / w). O le lanu pale e aofia ai 44 ituaiga o le lauiloa i lalo o le laau. O faamatalaga a Kve o Kve "e filifili" Mauaina i le Tekonolosi Gentline- ma le faʻaogaina o le taʻimua Straigberers.

Faletusitupe- Malie, Siamani.

Ole tau talafeagai: 1M2 Translucent Devenmary - mai le 6 afe Norbles.

Oloa aiga

Dumpwol- o se tasi o le tele o tagata gaosi oloa o le Hormal Crevedys Buslations Opert-Fransated Papatusi mai FT BURER COOD, o le mafiafia fou - 40mm. O loʻo aofia ai i le Duckwood Rockfire System na faʻaaogaina mo le afi mumu na faʻamalosia ai sima o loʻo faʻamalosia ai le sima. O suʻega na faia i le vnii, o le fale o le suʻega na faʻaalia ai o le tasi vaega o le fl papupuni, tago i luga o le ipu faʻatalaiga, i le tulaga o le afi i totonu o le 4h. O mea e mafai ona faʻaogaina e fai ma fale gaosi puipuia o oloa i luga o puipui o loʻo faʻavave i luga o ogafanua, lago muga. FT Brarer e faigofie ona faʻapipiʻi: latou faʻapipiʻi i le faʻavae i le fulafula fana.

Gaosi rockwol, denmark.

Tau: 1m2- 320 rum. (e aofia ai faʻapipiʻi)

Oloa aiga

O puipui lapopoa i totonu e le masani ai ma lelei, ae o le latou fausiaina o se faiga umi, manaʻomia tofoga ma le tomai. Mc-Bauchemie ofo e foia lenei faʻafitauli e faʻaaoga ai le faia o le mea e te faia ai. O le mea fou o se vaega o le pito i luga o le polystyrene na faʻamalosia i luga o itu e lua e ala i le fiberglass ma ufiufi i se manifinifi ata o le sigisi. O sea "sanuisi" le mafiafia o le 20m e le manaʻomia le vevela tele, leo ma le susu. Uma le lautele lautele o le oloa, o le lautele o loʻo faia ai ni tino e fai, faʻafetai i le mea e mafai ona i ai ma foliga i le septum. Ina ia faʻasaʻo le pupuʻu, tipiina e tatau ona faʻamalamalamaina ma kelu, taʻele ma toso le fusi seia mago. O le iʻuga o le vaega e mafai ona faʻaoʻo e soʻo se mea, muamua-le-luga luga. O le mea moni lea e maua ai, o le a fesoasoani e fausia ai vaega i totonu, o le taʻele o le taʻele, podstlili mo atigiga, eseese fausaga o elemene (mo faʻataʻitaʻiga, ID O le teteʻe atu i le Inmospherack o loʻo faʻatagaina le faʻaaogaina o fetuu pe a mamanuina o fafo o le fale ma i laufanua mamanuina. Fua o loʻo fai ai le flex-120060020mm.

Gaosi- Mc-Bauccemia, Polani.

Tau: 11255Rab.

Oloa aiga

Sopho Bauchemmie's Vauchetime na aliali mai fou mea - Soprolla Brillant. Lenei o se tamaipi, vai ma le palapala-solo, sa vave ona vave le lelei o le siʻosiʻomaga mo galuega i totonu o le fale. Ua fuafuaina mo le uta o taʻavale a taʻavale i luga o soʻo se sima pele, laei masani ma masani o soʻo se ituaiga, faʻapea foi ma le ipu meaai. O le upega ma lamolemole luga o le Seam, Atimeicrobal meatotino ma le maualuga lanu tetee o le sili ona mautinoa o le sili ona lelei o le feagai ai ma le umi O mea e fautuaina mo potu susu, potu ma tulaga taua e faʻagaioia ai, vaitaʻele ma inu tane vai. Sui lautele - 1-10mm. Valivali laina Sopro Brillant aofia ai 15 tone. E teu i totonu o le kusi i pepa o le 5 ma 15 kg.

Gaosi oloa - Talofa Bouchemie, Siamani.

Tau: 1Methok (5kg) - 550 Ob.

Oloa aiga

Oloa aiga

Fesootai Vitio Faamaumauga RIKOR HD IVR ("Rioter Umi") I le faʻaopopoina o le faʻavae o le afifi fou o le tautua "televise". O lea la e aoe ona faia e le tagata le tagata lana 'upu "auala, e na o polokalame, e manaia. Ina ia faia lenei mea, i totonu o se lisi faapitoa, ua lava le faʻatatauina o mafutaga faʻalenatura, filifili poʻo fea faʻasalalauga, autu, tali mai .D. (Faailoga e matua ese lava) tosina lou mafaufau. Faʻavae i luga o nei faʻailoga, o le ata muamua i le leai o le umiaina o faʻamaumauga o loʻo tutusa ma le fa auala eseese i le 30H Airtime. O le aoauli o le aoauli na ala mai i le puʻeina ae le faʻamaumau i le "auala patino" na vaʻaia, ma faʻavae o le tagata ma le iʻuga o lona silafia. E ese le tele o le faigata o le disk: 160-750gb (130-720h faamaumauga). Ina ia mafai ona gaosia ni faʻataʻitaʻiga ma se disk malosi o le 1024 pe 2000GB. E i ai le mafai ona aoina, ae faʻapea foʻi ona teuteu lelei au polokalame ma ata puʻe. Rikor HD OVR faatagaina avanoa i nisi faʻamatalaga e uiga i le mea o loʻo tupu i luga o le lau: O se faʻataʻitaʻiga, o loʻo vaʻavaʻai i tala fou, pei ona mafai ona e maua ni faʻamatalaga masani, bickipī. I le oomiina o se paga o faʻamau i luga o le mamao, e mafai ona e faʻatau mai oloa e te fiafia i ai, faʻafesoʻotaʻi le faatonu o le polokalama i le palota poʻo le tauvaga).

Gaosi "Riort taofi", Rusia.

Tau: 8500-19250r2. Fuafua i luga o le voluma o le faigata disk

Oloa aiga

O le paʻu o le paʻu o le maualuga o le-maualuga-mea e sili ona maualuga-mea, ae lelava ma maualalo o le faʻaaoga o le teteʻe e le faʻatagaina ai ona faʻaaoga o se taupulega i fafo. Ae ui i lea, o le faʻafetai i aso nei carkstyle faʻaola masini tekinolosi, sa mafai ona fatuina paʻu paʻu paʻu. O le vaega atoa o aoina na faaigoaina o le keykather. O le pito i luga o le pito i luga o fola o fola o loʻo faia o le moni paʻu ma le mafiafia o le 2.5mm. Ina ia faʻateleina le faʻamoemoeina ma le faʻaaoga le teteʻe i ai, sa ootia i le pito sili ona maualuga o ono mafai ma ufiufi i le malosi-malosi faʻaiʻu Lacquer. O le kolone lava e faia i le ituaiga o se ipu tele o le 915305mm ma se paʻu o le paʻu, o le faʻavae o le hdf ma le pale-cork faasee. O le vaega faaonapo nei o le Cam Lesu Land Contipper Uniceck e mafai ai ona e vave ma o le mumpers fola. Corkleean aoina o loʻo aoina mai papatusi a le 15-Wheted ala paʻu. O lenei mea moni paʻu paʻu foliga o le faʻavae ma le mautu, na te aumaia ai le mafanafana, faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga ma totonu.

Gaosiga-kolokstyle, Suitiselani.

Tau: 1m2- 3500 olo.

Oloa aiga

Oloa aiga

O le laina fou o mea faigaluega a le fale e iloga ona iloga e se ata sima, faʻaaogaina muamua tekinolosi ma maualuga le malosi malosi. I le ala, e maua ai e Neff le mea e maua ai le fua o le oloa o le 2009 i le Stedium. O le SmidehIde Cheats o le sili atu avanoa mo le ogaumu ma falai. O le pito i totonu o le umu - 58l, ma o lea, ma o lea, o le sili sili ona lagona le fiafia e fetaui lelei i ai. E fa tulaga e faʻatagaina ai le sili ona faʻatauvaʻa e faʻaaoga avanoa. O le nofoaga ese o le Slidehide, o le faia o le faʻaaogaina o mea o loʻo i totonu o le ogaumu, o ia o loʻo sologa lelei "e mafai ona faʻasolo i le ata faasee. Faʻatupu le CEFF O loʻo faʻafaigofieina le kuka kuka kuka, ina ia sefe ma faʻalelei. O le aisa e naʻo le mea e manaʻomia ai, pe a manaʻomia - i le pito i lalo o ipu. Afai e leai se pan po o le falai pani i luga o le laupapa kuka, e tumau le malulu. Faʻalauiloa tekonolosi faʻamaoniga maualuga o le vevela o le vevela, aemaise lava pe a faʻaaogaina le maualuga o le malosi o le pule malosi. Faʻafetai i le tulaga ese o le BristPad Pulea System, liliu i le mea e manaʻomia ma filifili le vevela o le auala e ala i le siʻitia o le suʻega maʻetiʻe. E ofo mai e Neff se tele o le tele o le sili atu o le mamafa - "Island", Wall-o loʻo faʻapipiʻi, vaapiapi, faʻapipiʻiina poʻo le mafolafola toese. Ua pasia ni ata fou tatou te o mai ai 460 640 ma 740m33.

Gaosi- neff, Siamani.

E tusa ai ma le tau o loʻo lata mai: agaga Kapeneta- 48-75 afe ogā mai. Hout - 25-85 Afe N رب;; Pusa afi - mai le 31 afe afe rubles.

Oloa aiga

Oloa aiga

Oloa aiga

Cellia Selectrical Faʻapipiʻi Palota Fualaʻau Oloa (Faitotoa) - E sili atu nai lo le 30 James-, lua-poloka-poloka i tua ma masini Cable Cablet. E i ai masini eletise ma se ki ma se fausia-i le distorn. Latou te faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le tulaga manaʻomia o le malamalama, pe a aliali mai se tagata i totonu o le potu. O oloa o faʻamoemoe ua faʻaiʻu i le modular faʻapipiʻiina faʻavae na faia i uʻamea ma tusi i lalo o le lanu enaena pe mattem, chrome, siliva. O le frames rutfode i luga o le luga o le puipui i luga o le 8mm. O mea o loʻo i ai i totonu o 'oa na faia i potarimini - mea e le lagolagoina le faʻatonutonuina, ma le fesuiaiga o le softkes ma dimels o polycarbonbonate.

Faia, Turkey.

Tau: Malosiaga Taltle po o le lanu moli - mai le 600 obfu.

Oloa aiga

Faʻavasega faiga mo glazing balconkies ma loggas faia e veka e taʻua o le veka o le veka. O le lautele o le au lauiloa-Chamber faʻamatalaga e tutusa lava i le faʻamalama o loʻo i totonu o le faʻamalama o le veka Europa (58mm), e faʻatagaina le tuʻufaʻatasia o le tasi ma le isi. E le gata i le faʻaaogaina o le veka i le veka o le veto. "Ae o le aoina ma le fesoʻotaʻiga faʻapitoa i le faʻapipiʻi nofoaga. E faʻafaigofie ai le feʻaveaʻi o oloa. Faamatalaga e faaauupegaina i le faaluaina fufulu pulumu. O le i ai foʻi o se mea faʻapitoa e faʻapipiʻi mo le namu netquamo. O togafiti mai le veka sunline quutilila e mafai ona faʻaseʻe vave, ma latou foliga manaia tele. O le system e mafai ai ona e mauaina se vaifofo mo balconlies ma logsias o foliga sili ona le masani ai. I le taimi lava e tasi, o le tau o le glazing e maualalo ifo nai lo le taimi e faʻaaoga ai alavai.

Gaosi-veka, Siamani.

Tau: 1m2- mai le 2500 olo. (ma le tioata e tasi 6mm)

Oloa aiga

Oloa aiga

E ofo atu e Cherius Geneus Indius 320 WebcMam. O le mea fou e mafai ai ona fesootaiga i luga o le initaneti sili atu le fiafia, saunia se ata pupula ma lagolago mo le VGA CMOSOR). O le masini e talafeagai mo fesootaiga i chats vitio, faamaonia vitio vaitafe i le saoasaoa e oo atu i le 30 kadras i le lona lua ma e mafai ai ona ave ata ma se iugafono aupito maualuga o 33602520pixels. Web Chamber Geneus Indius 320 Malamalama Faʻafesoʻotaʻi i se komupiuta, ma e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o avetaavale. Faauma ma e faʻatau atu polokalama e fesoasoani e faʻasao ai leo, faʻaititia le sioa, iloa ai le tagata faʻaaoga foliga ma fai i le ogatotonu o le faʻavaʻa " i luga o le fono, i le talatalanoa .D.). Faʻafetai i le Rotor masini, o le potu e mafai ona tuʻufaʻatasia pe lalo i se tulimanu e oʻo atu i le 100.

Gaosi oloa - Centaius, Saina.

Tau: 1025 ru.

Oloa aiga

O le taimi nei, o le faasaoina ma le puipuiga o le siosiomaga e matua taua lava, o le mea lea, i Roca CumiticA, o le manatu o le lanumeamata pito i luga o le "lanumeamata pito i luga o le" lanumeamata pito i luga o le lanumeamata. O loʻo faʻailoa mai e se lua faasologa o faiga tuʻuaga o le tupulaga ua gataʻa, 80% o mea e totoe. O le mea lea, o lona gaosiga faʻaalu o le itiiti ifo o mea faʻaoga ma le eletise. O le Eleni o le Soundear o le fola o le fola na faia i le sitaili o Rusttic. Greennunban-Ecomlogical papatusi i luga o le lamolemole luga i le loloto o le agaga. Uma faasologa foliga fetuunaiga lelei ma eseese i le leai o le pala. O le vaega o le Sunasharth o loʻo tatalaina i le tele o ituaiga (3030; 4343; 70.543cm). Pogisa-Beee, kulimi, ocher, o le olive. O le Greentanban Series (tele- 4949cm) o loʻo avanoa i lanu efuefu ma Anthracte faʻaaliga.

Gaosiga - Roca Ceramoca, Sepania.

Tau: 1m2- mai le 1540 Rub.

Oloa aiga

Oloa aiga

"O siama stroyfarfor" o se tasi o le sili ona tele Rusia vaega o loʻo tuʻuina atu o le Chiramic Products - Faʻasino Sanitata Luxe Plumbing. O le pule e aofia ai le fa faʻataʻitaʻiga o le Unitsazy Compucks, o se fale le mautonu o le faleuila ma le lua ituaiga o vaitusi. O le puʻupuʻu o faleuila o loʻo faʻaogaina i le malosi ma le geberid nofoa ma le geberit faʻamalosia (Switzerland). O le faʻataʻitaʻiga foliga foliga sili ona atamamai: O ipu o se matagofie matagofie foliga foliga o loʻo faʻaopoopoina i tane matagofie. O le tagata mamanuina faʻapipiʻi "AstICA" o loʻo tuʻuina atu i le Alca Palst faʻapipiʻi. E teu i le pa pe nana i se ata laupepa.

Gaosi "Samara Stroyfarfarfor", Lusia.

Ole tau o le tau: Unitz-puʻupuʻu - 4500-5500rub.; Burbasin - 1900-2300RRUB.

Oloa aiga

Oloa aiga

Na fausia e Handenta se kofe kofe esprembio E6400. Faafetai i lenei tala fou, e mafai ona e fiafia i le lelei kuka kuka. O le mea lilo o le taotoga o le masini e taoto i le "SMART" system "le-lermoblock". O le vai i totonu o le kofe kofe e sili atu ma le vave oso i le 92c. O le vevela lea e sili ona mo le tapenaina o meainu na olaola, ma o lea foʻi, ma le Esp6400 o le ae maua se kofe malosi. Ona o le maualuga o le mamafa (15bar), kofe maua ai se tele o tofo. Ole saoasaoa o ipu ua faʻatagaina ai ona aloese ai mai le vevela faʻauta, lea e mafai ona suia lagona o le tofo mai le 'iesa ma le manogi. Fausia-i Cappuccintor o le a fesoasoani Cook A Gom Capuccino. O le mana o le masini o le 1,45kw. Lanu: Uliuli ma "Silver metallic." Fua - 350250250mm.

Wintasta gaosi oloa, Siamani.

Tau: 8200rub.

Oloa aiga

O nisi mea e faʻaalu ai le umi o le umukuka i le umukuka. Faasolosolo, o le fatu fatu o le faʻasologa o faʻagasologa masani i se masani ma faʻalavelave mai i mea taua, ma faʻaopopo atu i le mea sili, o le tele o mea e sili ona lelei, faia e le tagata Farani Magimix, o le a fesoasoani. O le mea lilo o le oloa fou o se afi afi fou, o le mana o le (1,1,1kw) i faiga masani e tutusa ma le mana o le lautele o le malosi. O le masini e faʻaaugata e naʻo le tolu pule faʻamau i luga, tape ma le palapala. E le mafai ona faʻatautaia le kuka o taimi ma le tele o faatonutonu ma tuʻufaʻatasia e manaʻomia: E otometi ona faʻatonuina lana galuega e fuafua i le puʻupuʻu o oloa saunia. CS5200 Chrome Mat o loʻo tuʻuina atu i se tulaga tulaga ese "3B1" faʻaaogaina le koneteina mo le tapenaina o le isi ipu, - e mafai ona e puʻeina se isi. O lea, o le i ai o le tolu ipu o gaioiga ma sefe taimi.

Gaosi- masaumi, Farani.

Tau: 27 afe Norbles.

Oloa aiga

Megalos faaputuga aoina (doune) toe liu perroglyths faasologa. O le fausiaina o fale ua mamanu na faagaeetia ai e le Petroglysters atatoso o le vaneina i puipui ma le taualuga o ana, i luga o luga o papa. Tile fua mai le lelei maʻa ma le faʻafanua masani ma le faʻavaivaia faʻaumaina o le tolu ituaiga: i lalo o auro, siliva ma apamemea. O sea mea e uiga ese ma matagofie e sili ona talafeagai mo le moli o puipui o potu malolo ma taupulepulega. Module Study- 60308m.

Gaosi - o le a le tagata gaosi.

Tau: 1 PCS - mai le 3900 o le lapisi.

Oloa aiga

O le CS / CU-XE9JKDW MA CS / CU-XE12JKDW (Payason) O le Swey Dooctication Corfication Swords ua avea sili atu ona lelei. Toe faʻafou le lagona o le susu o le mansor o le aso o le laina o le mama o le ea i totonu o le ea, tusa lava pe o le ea malulu ua le atoatoa. E-leai se tino e aveesea sili atu nai lo le 99% o siama mataʻutia, siama, o loʻo feagai ma pene. O le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu i se fou vaivai alavai foliga (mimita mago), e mafai ai ona faʻatumauina le maualuga o le vailaʻau 10% i lo le o le masani masani faiga. Manumalo Malosiaga CS / CU-XE9JKDW MA CS / CU-XE12JCKDW- 2.5 ma 3,5KW; Nofoaga mafanafana - 3.4 ma le 4,4KW, ma le tasi.

Faletusi Avanison, Iapani.

Tau: CS / CU-XE9JKDDW- 33500 CHO.

Oloa aiga

O lamepa o le New Adn Grok faasologa (Taid-C4) o loʻo aoina mai le tele o elemene agai ma, i le talosaga a lē e ona, e mafai ona suia o latou foliga. E mafai ona latou puʻeina le foliga o le vaapiapi māmā, o sipela poʻo le faʻatau atu o se isi, sili atu faʻafitauli. O le ata o le faasologa na atiae ai le Hoseap Paci (Josep Pasi). O naua le nafu o masini moli ua faia i Chrome-tapiting Olininum, o laufanua e faia i polystythine ma vavaeina i totonu o le polyester. O ni mea faitino ua faʻaaogaina ma le malosi-sooupu-sefe T5 Malosiaga o Lamps 24w (Tam Lamp ma Scepred Lapamp) ma 80W (REP (RESS Mosmp). Matua ata - 30-45.2 cm. Maualuga maualuga - 156.5 cm; taofia le lamepa - 77.2 cm; Longktop Lamp- 65.5 cm.

Tagata gaosi-Taaloga-C4, Sepania.

Tau: Desktop LaMa - 74 afe rubles; Torster - 136500rub.; Chandelier - 75 afe rubles.

Oloa aiga

Fou James Delifton Hydromassage Systems o le a fesoasoani e toe liliu lau faletaele i se mea moni spat-kapeneta. O le Tynus System ua mamanuina mo le faʻapipiʻiina i luga o le uʻamea uʻamea ma le tau taele. O le Hydromages Riverx e aofia ai le lua drorsal, e fa itu, lua vae vae ma moli mo chromothery ma le mafai ona filifilia e tasi le 32 o le filifilia o le tasi o 32 faatuina. Tonus System Norzeales Galue i le taimi e tasi, lea e faʻamautinoaina ai le aʻafiaga i le tolu sone (tua, itu, vae). Faʻaola le Hydromassage, Faʻavasega teisi i luga o le moli. Fai se taele, e mafai ona e fetuunai le omiga ma le itu o le vaalele. O le malosi o le Hydromassage system o loʻo faʻaseʻe foʻi i luga o puaa-uʻamea, ma le tau o vai taele. O le lavelave lea e aofia ai ni auupega taua mai le pito i tua, e lua vae, fa pe ono itu o ni numera ma se moli mo chromotherapy (32tvet, o se tasi o latou e mafai ona filifilia). O le vaega o le hydromages o le malosi-16nvid Air Intecters (na o le acrylic taele), saunia se isi mea e fiafia ai ona o le sasaina o le ea malulu. E mafai ona faʻamalosia ma fetuunai le malosi o auala faʻaaoga le paʻi taofi o le panel, o loʻo faʻapipiʻi i le taele. Tolu auala o loʻo faʻaalia: Faʻatoʻaga, malolo ma massage mo tamaiti. O le toe faʻatulagaina o le toʻafilemu o loʻo faʻapipiʻi i luga o vai taele. Lua faʻaliliuina o ni auupega i tua o le itu i tua, fa pe ono itu o ni laina, e fa itu o laʻau laiti, lua swivel anm ma le lamepa mo chromothery O le toʻafilemu e mafai ai ona e filifilia se tasi o le ituaiga o massage: o le sequeous, ea, fefiloi, turbo poʻo zonal.

E Vomalo E gaosi Fanau, Farani.

Ole tau o le tau: o le le mautonu odetoup (17075cm) ma le Tenus system - mai 70 afe o rubles; Taofia Odotopula Ballow (16075CM) ma le malosi o le malosi - mai le 129 afe rotabs.

Oloa aiga

Nai lo le masani i le mamafa o nifo ma se tuʻufaʻatasia o le faʻamamaina i luga o le tuʻufaʻatasia o uʻamea faʻavae, "Moniss-sitaili" e masani ona faʻaaogaina le tekinolosi fou. O oloa lea e maua ai ni paʻu vaivai o le Hollaciter o le Hollofiend Brand o le 100% Polyester. E aofia ai le tele o le aofaʻi o le fiber polyester microprips fesoʻotaʻi e se auala vevela e aunoa ma ni konesula ma respessive. O nei ata o loʻo tuu i totonu o se tulaga o le 100% cotton uila. Afai e tatau, e faigofie ona suia e ala i le suia o lona foliga ma le maualuga maualuga. O le ipu stthente i le tasi itu e sili atu le mautu, i le isi itu, e faʻatagaina oe e filifili le sili atu tulaga sili ona lelei o le le mautonu ma foia ni faʻafitauli e lua i le taimi muamua o le moega. O le ofutino e faʻavae i luga o le Hololoberbs Company e matua fiafia ma fautuaina mo lanu fou. Ua toetoe lava a toetoe lava a o le Hollofuber Whicky, e faʻafaigofie tele le fufuluina o ona fufulu, faʻamago poʻo le faʻamaʻi. Malamalama mama, Air Heart Washed na o le 2-3KG. Taaloga o fua faatatau o fua - mai le 1600120080 i le 200020001608000.

Gaosiga "MONISS-Style", Lusia.

Tau: Mai le 300 Cloud.

Oloa aiga

Samsung Scordronics ua tatala e lua ni mea fou o loʻo faʻamamaina ma pusa mo le aoina o le pefu-sc8786 ma sc8796. Ma le malosi o le malosi, 2kw masini e ese mai i le tele o le pisa tele o le leo - 74DB. O le vaega o le faʻatulagaina o tulafono fou e tumau pea le faʻamamaina ona o le faʻaleleia o le afa o le afa. O le Athountier mo le pefu o loʻo avea ma 20% faʻaputuputu. O moli eletise o le maneveraveves - O nei tautua e le gata i le maea ma le umi o le 9m, ae tele foi suia le itu o le uili. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaogaina i le mama mama pulumu, o le a fufulu ma le malosi o kapeti ma le tino mautu. O se isi sili atu le superin pulumu ma se lua roller system e aveese ai manu manu i luga. Sc8796 na saunia ma se pulumu faʻapitoa mo le palu. O le sana hepa13 faamama, faʻapipiʻi i le slaum moli, e mafai ona tolopoina le pefu efuefu ma se tele o le 0.3%. ERGONONCICS MA LE MANURUPICY O LE FAIGALUEGA O LE A LE FIAFIA E LE FAIGOFIE TAGATA. E mafai ona e filifilia se tasi o le lua lanu - o se tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma le pouliuli lanu pe uliuli ma lanumoana.

Gaosi oloa - Samsung Electronics, Korea.

Tau: SC878786- 18 afe Norbs; SC8796- 20 afe NUMBERS.

Oloa aiga

Na maua e le maketi o tulafono fou o le tu eseese tulaga o le eletise ma kesi prismatic (Mabe). A faia ni oloa fou, o le tagata gaosi oloa totogi le tele o le faʻalogo i le ata o loʻo fiafia i mata o lē e ona o le umukuka faʻaonapo nei. E mafai ona e filifilia se tasi o lanu e tolu na faʻaalia (uliuli, uamea pe paʻepaʻe). Ergonomics o masini e mafaufau lelei i fafo: o mea e maua ai foliga eseese, o le sipaina o lavalava, o le paleti o se lagona, fesoʻotaʻiga "ma le ogaumu. O le faʻatekinisi "faatumuina" e masani ona ogatasi ma foliga: Otitatal pulea, ogalaau, faʻailoga o le liligiina o le vevela; Kasa kesi e i ai le triple burner, eletise eletise ma kesi. O tupe maua faapitoa o masini ma le lua eletise eletise: pito i luga (voluma (29.5l) ma lalo (86.5 lita). Little Oven o le a sefe ai lau taimi ma tupe: I se taimi uma, e mafai ona faʻaaogaina i aso uma i meaʻai le lamatia, faʻamafanafana le pizza, faʻamafanafana i luga o meaʻai .p. O loʻo iai faʻataʻitaʻiga tutusa i luga o papatusi eletise eletise ma kesi.

Gaosiga-faavasegaina atuatuvale.

Tau: O Scorth Stordve - mai le 18 afe rubles.; Kasa- mai le 16600 olo.

Oloa aiga

Oloa aiga

O se tala manaia na te tatalaina le kamupani Amerika o Wedwe o se ropota e igoa ia Rovao. O se ofu feaveaʻi otometi otometi o loʻo mafai ona siʻitia i soʻo se itu ona o le tulaga ese o uili. O le uluai Newtstar faiga e fausia ai Microgps na folau i totonu o lou fale, faʻataga le ropota e i ai se manatu saʻo o lana fuafuaga ma ituaiga. Faafetai i Northstar Rovio na te masani ona iloa le mea o iai. Navigalition auala mo se robot mafai ona atiae e faaaoga ai se komepiuta a le tagata lava ia. Fausia-i Webcam fesoasoani e faʻatautaia vitio ma leo leo. O Uvrs o le avanoa e mulimuli ai i lau fale mai soʻo se mea i le lalolagi o loʻo tamoʻe le telefoni poʻo le telefoni feaveaʻi. O Rovio e faʻaaogaina le 802.11B / g protocols mo le wi-fi ulufale. O lenei ua mafai ona e siakiina le saogalemu o fale (ia mautinoa o le a e galue, tape le uʻamea poʻo le slab; o loʻo i luga o mea uma o le hacking, asu). A manaʻo iai, e le mafai foi ona alu ese mai le fale mautotogi, o le a mafai foi ona e vaʻavaʻai atu i le tamaititi na tuʻua i ni fale, pe faʻatinoina se ituaiga o le laiga "konafesi" ma aiga. Afai o tamaiti, o le maile poʻo le pusi e aoina se ropota mai le ala, o le a ia malamalama i lenei mea ma toe foʻi i le auala faʻapitoa auala. O loo i ai i Rovio se nofoaga o le Raivio ma, pe a tatau ai, fafagaina oe lava ia.

Gaosiga- mikewee, USA.

Tau: 25 afe o lapisi.

Faitau atili