Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal

Anonim

O le fale Sauniuni sa mauaina i le fale o loʻo iai ma se suʻesuʻega e uiga i se tulaga le masani ai, patulolie na fofoina ai manaʻoga o talavou. Ae le i o e o, e naʻo le faʻamoemoeina o le mafuaʻaga o fale tumaoti e lua.

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_1

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal

Tausaga franish Fale o le tatau ona talafeagai - o se mea na tupu, e aoga lava ma le aoga tele mo tagata uma auai. O le au faʻalapotopotoga e faʻatumuina le gaogao fanua o le fanua ma fale nofomau, fausia e tusa ai ma le fou saienisi ma tekonolosi, o tagata auai, o le faʻaaogaina o tagata e aunoa ma le faʻaaogaina tuua le nofoaga o le nofoia.

O le agavaʻa o le tausaga o le taumafanafana o le Tausaga o Seinäki i le taulaga o Sinaniäko, o le fea Hister i West Souri o loʻo filifili e alu ese mai se fale fale. Latou te fiafia i le aua le fausia se fale mai le valu. E fetaui lelei nofoaga e maua i le aso lona lua o tafaoga faamasani ma le ata o loʻo i ai - taitoalua, o le fale e tasi-tala na tosina mai ai, na fausia o le plushold gluue pa. Faʻafetai i le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o le ata ma le le masani ai o le faiga, o le fausiaina moni na tosina mai uma.

O le fale o se tuufaatasiga o se pentang pantygon ma se vaapia vaapiapi; I totonu e lua potu - o le ulufale ulufale fale ma le potu malolo. O le lua itu tauagavale o le faʻavae o le faʻavae o loʻo faʻapipiʻiina ai foliga. I se tasi o latou, o se potu faʻapipiʻi o le umukuka ma se potu tele (14.1 m2), i le lona lua - o se isi nofoaga nofomau, laʻititi (potu, o le vaipuna o le susu sa tuu. I le pito i luga o le Pentagon, i luga o puipui e lua o le potu malolo, fetuunai le manaia i le ogatotonu o le ogatotonu (tusa o le malo tatala, i lona faavae. (I le fou faʻatau atu o a tatou toa, o le a liliu potu laiti o le a liliu i totonu o se potumoe, tele - i le potu lua-taimi, i foliga o se tamaititi, o le potu galue o loʻo fuafuaina e liliu i le vasega pepe , o le faʻatulagaina ma le maualuga o le malamalama o le potu faʻataga oe e faigofie ona faʻaogaina e tolu sone i totonu: Mo le moe ma faʻafiafiaga, vasega, vasega.)

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal

O le toniga o le toniga o nofoaga uma e aunoa ma se tuusaunoaga e faia lamepa e fausia i le taualuga. Mo taulaʻi mai sone o sone ma o latou tali le fiafia na faʻamaloloina ma fola.

E leai se mea e le taua ma faʻaaoga o le faiga o tupe tekinolosi faʻaaogaina e faʻatino ai le fale. O lea, o le fale e fausia i luga o se fasi mafanafana o Suetena. I lana aseta - maualuga maualuga o le o le vevela o le vevela, alavai, tetee atu i vaitau vaitau o le eleele. I se faʻaopopoga, i se faʻavae masani, o le tuʻufua o fesoʻotaʻiga ma se ata faʻapipiʻi ma se vai eletise eletise na faʻatagaina. O le faʻavae o loʻo tausia vave (masani i totonu o le masina) ma tau 10-15% i lalo ifo o le lipine galuega. Muamua, o le faʻatulagaina ma aveese mai le fualaʻau 'aina o le loloto o le 0.30 -0 m, ona tuu lea o le geothextile Capos i luga o lona pito i lalo ma le mamafa. I luga o le vaega mulimuli, palu ma oneone. I le taimi lava lea, e gata ai foi oneone ma le vai, pe a uma ai le tuugamau ma faamau i vipoballites.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o mokesi (i lalo o le tui o le vai), alavai ma otaota paipa (latou te momoe ma oneone) ma le seleselega. I le tulaga o le lumanaʻi o le lumanaʻi, ua faʻamalieina i le faʻasologa mai le pito i luga ma lalo laupapa, o loʻo i luga o laupepa ma pods. I le ufiufi puipui i totonu o totonu o papatusi o loʻo i ai i totonu o le malae malae o loʻo teuina, pe a manaʻomia, o la latou vaega pito i lalo ua tanumia i le oneone. O le mea lea, e aliali mai se mea faigaluega ma le mautu itu. A maeʻa, i luga o lona itu atoa, totonu o le tagata Aʻau tuʻufaʻatasia se nofoaga faʻapaʻaga faʻa-lalolagi o papatusi o le vao. Totonu o le mamafa o ivi o le maaa ma o loʻo faʻamamaina o le XPs feololo. O le vaega o le vaega o le faavae ma ivi a le atoatoa faamalosia. E tusa ai ma le faʻatatauina e le faʻamalosia o le grid, o paipa o se fola mafanafana, lea e tatau ona faʻatumuina i le agamalu ae leʻi faʻatumuina le sima.

I le maualuga o le tulaga o le teuina o faiga ma sliding flaps, na latou ulufale atu i le o loʻo iai nei pe faʻapitoa faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ofisa E tolu-lona lua-mafaufau ona nonofo ile puipui atoa. Sa masani ona faʻatumuina vaega o le SHASWR SNURMENT WOʻINI I LE FAʻAFITAULI O LE VASEGA. I totonu o isi mea o le tulaga o le tulaga e lua faʻailoga, o loʻo faʻapipiʻi uma o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le faamalama. O le mea lea, o le maualuga o le auala o le au tusitala i le taimi pupula o le aso na faamautinoaina. O le uluaʻi tuaoi i le va o galuega o le sili mai fafo fafo o fafo, o se malosi faʻamalosi tino ma "puipui" mai le taʻitaʻiga. O le mea mulimuli e le o saunia se tulaga saʻo o le moli (o lenei galuega o loʻo atofaina i le laulau amepa), ae i le afiafi latou te faia ai se lagona fiafia. Faʻafetai i le puʻe puʻeina, e mafai ona faʻaaoga le kapeneta o se potu fiafia.

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_4
Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_5
Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_6
Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_7
Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_8
Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_9
Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_10

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_11

O le vaega o le potu puipui o le umukuka, o lea na mafai ai e le auvae ona faia e tusa ma le ata o le P-mamanuina, a o le faia o se sone.

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_12

O meaafale o le potu malolo e leai se totogi o le telefoni - pe a talafeagai ai, meaafale mea e mafai ona toe faʻafoʻiina, o le avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le siva poʻo vasega yoga

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_13

E masani lava, o le auala e le maua mai ai o le fua o le natura, ae i totonu o lenei potu o le lā osofaʻi e ala i le faʻamalama ma le glazing elemene o le faitotoʻa faitotoʻa

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_14

E pei foi o potu uma o le faleʻai, ina ua faʻaaogaina le lavelave o nofoaga susu e le lelei o mea ma meaafale paʻepaʻe.

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_15

Valivali lanu na tuu faʻaaoga le faʻaaogaina o tusitusiga ma mea faigaluega. E le gata i lea, mo le faaumaina o le faletaele, o loʻo i le faitotoʻa i le fale, na aʻafia i le tamai tulaga o le mumu mumu ma le malosi e ala i kapeta o lo o faʻapipiʻiina kapoti curts

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_16

O le autu ulufale i le fale o loo i ai i le tuafale

Le masani ai le tulaga: Faʻafefea ona faʻatulaga se fale Prentagonal 16773_17

I luga o le auala, o le fale e foliga mai o se siosiomaga i fafo, mai le mea e mafai ona e alu i se potu malolo poʻo se potu faʻatau faʻatasi ma le taʻele.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale

121 m2 (e le aofia ai le taumafanafana potu sikuea)

Mamanu

Fatu ituaiga: laupapa e faʻavae i luga o le faʻauiga Glue pa

Faavae: Faamalosia Searete Stoneve, Suafa o le WaterProol Waterprooting - Storeprooting Membrane, Faʻavaʻa - The Extraton Plystyrey (mafiafia 200 mm)

Faleoloa i fafo atu: Faʻamaoniina o le vaega o le vaega 230 × 220 mm (spruce), o le teuteuga o fafo - vali

Totonu puipui: faʻavaʻa, o le tulaga faʻalenatura e faʻavaeina i luga o laupapa fiber ekovilla (mafiafia 100 ma le 200 mm), i fafo

Tauluga: Aotelega, multi-prepic, vapraor parter ata, faasee - o le tulaga o le masani ai i luga o laupapa fiber exkrane, o le tele o le afu

Pupuni: Fale laupapa lua-faavaa piklas

Faitotoa: Kaskipuuu.

Olaga Lagolagoina o le Workment Sea Seace: Tutotonu

Rawerage: Tutotonu

Malosiaga sapalai: municipal network

Heating: Tutotonu o le potu mafanafana ma le mafanafana o le vai ma le ethylene glycol o se coollant

Ventiplation: Osoga masani

Polokalama Faaopoopo: Fafie Afi Soulplace, eletise eletise

O le teuteuga o totonu

Pasi: Vep-faʻavae vali, popcevin cynedwware

Fola: ceramographic

Tausiga: Loong (Sporce), vai-faavae vali

Meafale: Kaluste PäivärintA

O le faʻalauteleina o le faʻatulagaina o le tau o le faʻatulagaina o le fale ma le atoa o le 121 mita, tutusa ma le tuʻuina atu *

Igoa o Galuega Aofai o Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele seti 148 350.
Oneone lapisi masini i lalo o le faavae seti 24 200.
Masini o Monolithic faʻamalosi sima sima spub faʻavae ma viscous faʻamalosia ata seti 4.5 200.
Faʻalauiloa o le faʻavae o le faʻavae polystyrene seti 48 400.
Faatosinaina faavae faavae seti 12 100
Isi Galuega seti 18 950.
Atoa 397 200.
Apalai mea i luga o le vaega
Oneone mo galuega fausiaina seti 133 100)
Forrem fofo, fetaui lelei

seti

244 100)

Polystyrene Fom (200 MM)

seti

84 700.
Suavai Membrane seti 309.
Isi mea seti 24,600
Atoa 516 750.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia Fale Mai le Glue Pa seti 450 950.
Aofaʻi o le taualuga uʻamea taualuga seti 208 950.
Faapipiiina faamalama ma poloka poloka seti 76 500.
Isi Galuega seti 42 850.
Atoa 899 250.
Apalai mea i luga o le vaega
Faʻatupuina Glue taimi le taimi 230 × 220 mm (spruce), tulaga faʻalenatura e faʻavae i luga o laupapa fiboovilla (ma le 200 mm), vali seti 735 750.
Steampomoofing ata tifaga, o le tulaga masani e faʻavae i luga o laupapa fiber ekovilla (mafiafia 450 mm) seti 489 750.
Fafie lua-faʻavaʻa Piklas Windows, Kaskipuru Dortors seti 570,000
Isi mea seti 89 800.
Atoa 1 885 300.
Inisinia faiga
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti 71 250.
Faapipiiina o le vevela system seti 120 800.
Taofia galuega seti 144,000
Atoa 336 050.
Apalai mea i luga o le vaega
Mea mo eletise eletise ma faʻapipiʻiina o le moli uila seti 95 500
Meafaigaluega ma Mea mo Faʻapipiʻiina o le Suavai Seace ma le Sweage System seti 260 650.
Se seti o meafaigaluega ma mea mo le nanaina o le vevela o le stating system (vai mafanafana fola ma le ethylene glycol o se cullant, laupapa fana) seti 194 200
Atoa 550 350.
Faauma galuega
Masini fola ma le faʻapipiʻi o puipui mai le poletivin panive, o le kukaina o le taualuga ma le clapboard, ata ma isi galuega seti 383,000
Atoa 383,000
Apalai mea i luga o le vaega
Suafa o le vai-faʻavae o le vai, porcelain maaaʻo, tapuni (spruce), isi mea faigaluega seti 609 850.
Atoa 609 850.
Atoa 5 577 750.

Faitau atili