Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu

Anonim

Faʻaleleia Tamoe Saini, Tala o le tupe a le paketi ma isi fofo e fiafia i ai e fia sefe.

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_1

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu

E mautinoa lava lou iloa e uiga i le auaunaga "faamauga" Ikaina o Ia, na ia amata toeitiiti atoa tausaga ua mavae. I se vaega faʻapitoa i luga o le tulaga, Brand depigner ofoina poloketi o taʻaloga masani. Pe a uma lava, o le "Democratic Design" na faalauiloaina e le teutusi, lea e mafai ona faafaigaluegaina ia galuega tau tupe. Sa matou suesueinase ma lenei faʻailoga ma fefaʻasoaʻi ma oe nisi o na mea. E le moni fou i tuʻutuʻuga o le mamanu, ae mafai ona e iloa pe faʻapefea ona tulei ai i latou i oloa i le ISIS.

1 paketi tamai umukuka

O tagata mamanuina o le Betedish Brand ua faʻaalia e tuʻufaʻatasia ai ni faaiuga e lua o tupe i luga o le umukuka i le taimi e tasi: O le tuʻufaʻatasiga o le umukuka ma le magoto. O sea manatu e mafai ona talafeagai mo i latou e faia se potu malupuipuia ma e le maua le avanoa e faʻaalu ai i le faʻatauga o le umukuka atoa o le umukuka, o le a sili ona taugata, o se tasi o sili ona taugata, o se tasi lea o taugata, o se tasi o sili ona taugata, o se tasi o sili ona taugata, o se tasi o sili ona taugata, o le tasi lea o le sili ona taugata, o se tasi lea o taugofie tala faatatau o paketi e teu ai le fale mautotogi atoa.

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_3
Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_4

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_5

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_6

  • Faʻapefea ona aoina se umukuka umukuka i IKA: 12 O oloa e aoga ia te oe

2 Faigofie Zolong - Cuttinisina Turo i luga o le taualuga ma se ie puipui

O le Zoning o le sili sili ona lelei manatu mo tamai fale mautotogi. O anafea foi i le tasi potu, e tatau ona fai sau potu malolo ma potu potu, o se potu malolo ma se ofisa, ma o se potu atofaina (pei o le potu tele o le vasega. E mafai ona tupu fua i le ono mafai ona faʻatusa i le faʻaititia o tioata vasega.

I le faʻataʻitaʻiga lea, o le kasane system "vida" ma pupuni na faʻaaoga. "Vida" mai le IKEA mafai ona faʻapipiʻi i le taualuga. E na te manaʻomia le filifilia o le mea saʻo i le faleoloa. O le tasi Coung Hills e tau le tusa ma le 100 rubles, ma se paʻu e tasi mo se ie puipui 1.4 mita umi - 450 rubles. E le gata i lea, e mafai ona tipi i le umi o le umi ma le hacksaw.

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_8
Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_9

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_10

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_11

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se taugofie o le potu moe ma le IKEA: O le matou lisi lisi o 12 oloa

3 Faʻalapotopotoga i luga o le autu o le faʻamalama

O le kesi-faamalama sill o se filifiliga malu, aemaise lava mo se tamaʻi fale mautotogi, lea e masani ona i ai le tele avanoa. O tupe faʻasoasoaina o tupe i totonu o le autu o loʻo faʻaalia i lenei faʻataʻitaʻiga. Lenei, i lalo o le faamalama sill faʻapipiʻi lua pale laulau "Norberg" IKEA. A le manaʻomia, e mafai ona na ona taʻamilomilo. Ma le kesi - faamalama manogi e faʻaaoga ma le 'aiga o le afiafi, ma o se galuega - e le gata i le umukuka, ae o le potu malolo.

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_13
Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_14

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_15

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_16

  • 10 tamaʻi umukuka ma faʻamalama

4 Tatala Shelves i le umukuka ma se faʻataʻitaʻiga o le teuina ia latou

I le galuega e tasi, o le isi fofo o le paketi e mafai ona spacing - o se tuʻufaʻatasiga o le ulu o le ulufafo i le matala mai nai lo le pito i luga o le kapoti. E i ai le lavelave i le tapunia o le kapeneta i luga o le kapeneta, ae matou te tosina mai le gauai atu ma le tele o fata lanu. Lenei o loʻo faʻaalia le auala e faʻapipiʻi ai ia i latou ma umukuka o mea faigaluega - microwave, kofe kofe - ma auvai ma croups, ma tapunia pusa ma tū. O le mea taua o le faʻatumauina o le faʻatulagaina, ma o teuga tupe i luga o meaafale o le a matua taua.

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_18
Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_19

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_20

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_21

  • 5 Designer umukuka ma mekea meaafale

5 poloaiga i luga o le Balcon Pay paketi tupe

I luga o le poskiny e mafai ona tuʻuina atu se galuega faafiafiaga, ae o isi taimi e le lava lona tamaoaiga i le fale ma oloa, o lea e teu ai ai le ituaiga o le au faʻasolitulafono. O lenei poloketi sa faʻaalia ai o se faʻaiuga e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le faʻamatalaina o meafale. Fata mai le "Ivar" faasologa na aoina ma fuafuaina mai eseese modules pe a manaʻomia. I luga o le faʻamalologa, e mafai ona e faia le malosi o le totoa ma le masini faʻamago. Ia, ma i latou e le popole e tatala le teuina o le teuina, o le a e manaʻo i le manatu ma se osofaʻiga i luga o le puipui, lea e manogi ai le ie puipui. Susu susu na vave mago i lenei tulaga.

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_23
Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_24

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_25

Demokalasi mamanu mai IKEA: 5 MINI MA TUPE MAʻI MO LE totonu 16791_26

  • O le a le mea e teu i luga o le faapaologa: 10 mea e mafai ona aveeseina iina (ma pe faapefea ona e faia le matagofie)

Faitau atili