9 Insiteria i totonu o i latou e tele mea tuai ma faaletonu (ma e te le iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga ia i latou)

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona faʻaaogaina mea mai lau potu teu oloa i le mamanu e fatuina ai totonu ma se talaʻaga poʻo se faʻailoga i ai.

9 Insiteria i totonu o i latou e tele mea tuai ma faaletonu (ma e te le iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga ia i latou) 2027_1

9 Insiteria i totonu o i latou e tele mea tuai ma faaletonu (ma e te le iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga ia i latou)

Agavaa, na fetagisi ma mea tuai poʻo mea tuai i aso nei, o le mea moni, sili atu faʻafitauli nai lo le faʻatinoina o le gress-begeng totonu ma se ata o Décani. Masalo e le manaʻomia le faia oi latou e le o mautinoa i lo tatou lava tofo, aua e faigofie ona kolosi mata ma na o le tele o le taimi. Mo i latou e naunau e faʻatumu le totonu o le lagona, lagona, ma le taimi lava e tasi e tufatufa atu ai le potu ua teu, aoina nisi o manatu eseese.

1 Fausia se Part Part

E sili atu le teuteuga o le pa e le gata mai o ata, ae o isi mea, e mafai ona faʻaopopo manatu, ata o ata, na o ni ata matagofie.

O le autu autu o le pa o le pa ...

O le galuega taua o lenei pa o le fausiaina o se lagona o aitema na i luga o le tele o tausaga ma luga e mafai ona e faamatalaina le talafaasolopito o le aiga.

  • 6 aoga teuina mo i latou e tele mea (ma e le manaʻo e togi ese)

2 tuu le renovad meafale

Meataʻalo "mai oloa" E le tatau ona vaʻaia e le aunoa, masalo e tatau ona e toe faʻafouina: Suiga le pito i luga ma ufiufi le vaega fou o vaʻa. Ona foliga mai ai lea o nei mea o le a foliga mai o se matagofie ma le Adosphic Retro, ae le naʻo le matua, o le mea e faʻanoanoa e togi ai.

E mafai ona e suia le meafale tao i & ...

E mafai ona e tolopoina meafale faʻatau atu se mea fou - o se mea lelei lea o le teuga.

  • 6 faʻataʻitaʻiga pe a sili atu meaafale tuai i totonu e sili atu nai lo le fou (toe faʻafoʻi, ma aua le togiina!)

3 Faʻaopopoina o le olaga

Fai i tusi, faatulaga sili atu le ono, e le "aa i le aa", aveese mea latou te le faitauina. O le tatalaina o le "Windows" e mafai ona matagofie le teuteuina i ni uiga ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le pefu i totonu o pusa, faʻatali mo le sili itula: fagu, vase, faʻatusa mai le USSR - faia se lagona faʻapitoa mai tusi.

Na o le le galo e soloi & ...

Na o le le galo e soloia le pefu - ma le tutusa mamanu e tatau ona faia soo.

  • Faaaogaina mea: 5 tulaga mo le totonu o le a e sefe (ma aisea o se manaia manatu)

4 Fai se TV Sone e aunoa ma se TV

Le mafai mai le TV e le masani ai i le vaitau o le initaneti. I luga o le tui nofoaga, e mafai ona e fausiaina se matagofie vignette pe tuu atavali. O le a e mauaina se TV puipui ma se mea manaia le pamu ae le o le uliuli lau.

Mulimuli i aiaiga tulafono: & ...

Mulimuli i le tuʻufaʻatasiga o le faʻavae: Tuu mea o eseʻese lapopoa ma foliga, ona foliga matagofie lea o le vigatote.

  • 9 metotia totonu, mai lea e le tatau ona e teena (tusa lava pe latou te liliu i le kiliki)

5 tuufaatasi mea mai sitaili eseese

Maualuga Faigamalaga - Fausia se potu '' O se potu 'ai poʻo se sofa vaega, lea meafale meaafale mai isi aoina ma afi. E pei lava o malo na nofo i le laulau - tagata uma i lona nofoa - ma saeia, e aunoa ma le tuu o meafale i nofoaga. O se matagofie matagofie lea o le sili atu o le maualuga o loʻu manaʻo ou te manaʻo e vaʻai i le faʻavavau.

O lenei taliaina e tutusa ma le nofoaga faatufugaga

O lenei togafiti e tutusa ma le puipui o le tino - e faʻavae i luga o le tulaga o le tulaga o loʻo aliali mai i le fale i taimi leaga, ma fasi meaafale faʻaopopo lona talaʻaga i totonu.

  • Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia sitaili eseese i totonu: 7 tele le aoga ma faʻataʻitaʻiga

6 Faʻaaoga le tele o faʻailoga

O faʻataʻitaʻiga ma ni faʻailoga e sili ona leaga. Afai e te le iloa le mea e tatau ona ave, amata i sofa aluga ma tapuni. Fai se ata matagofie o le tele o lolomi ma foliga.

E taua le matauina o le aotelega stylist

E taua le matauina o le aotelega stylistics ma lanu ganut. Peitaʻi, e le manaʻomia, o papaʻu uma e le faʻamaoni, e mafai ona e faia se leo pupula.

7 Faaopopo se taugofie o le mafuaaga

Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea uma lava e tasi toe faʻamaloloina. Ia momoli atu i latou i potu taʻitasi, ia le itiiti ifo i le tasi faʻamatalaga. O le a avea ma le pito i totonu atoa ma fatu se tasi manatu manatu, tusa lava pe teuteuina potu i auala eseese.

E manaia tele le vaai

Toe maua mea fai musika aulelei foliga matagofie: E mafai ona latou faʻaaogaina o se palasi ma tautau i luga o le puipui pe tuʻu i le iʻuga.

8 Faatulaga le faʻaalia i luga o le fata

O ata na umi na alu ese mai le puipui i luga o fata. Afai e te maua fua - faʻatulaga se ata i ai, faʻatulaga le tapoleni i ni laina se tele, ae ina ia latou vaʻai.

E mafai ona e tuiina ata vali

E mafai ona e faʻamamaina le valiina ma tuʻutuʻuga poʻo ata.

9 faaopoopo laau

Totoina o loʻo i ai i totonu e le gata o se fou fou, ae e te aumaia foi se avanoa sili ona lelei i le faʻaaogaina o ato, uila ma isi nofoaga e taofia e aunoa ma se faʻafitauli.

E mafai ona tuu le fugalaau tuusao i totonu o le pu ...

E mafai ona toto le fugalaʻau tuʻusaʻo i totonu o tane gaogao poʻo tuʻu i totonu o le cachep. O le mea moni o le fomu e sili atu.

  • 6 mea e uiga i le mea e aoga i le mafaufau aʻo leʻi aumaia se laʻau i le fale (e taua tele!)

Faitau atili